brak logo

Enny Producent Bluzek Damskich

Ksawerów

Opinie o Enny Producent Bluzek Damskich

Mikosem 2012-04-15 12:46:42
wszystko dało by się przeżyć w tej firmie prócz zarobków ,po prostu jest tyranie za małe pieniądze ,zresztą jak w większości podobnych firm , pracodawca chce jak najwięcej dla siebie kosztem pracowników , a ci pracują , bo dziś o pracę jest ciężko zwłaszcza dla kobiet
harujący 2012-04-20 08:33:40
Jeśli jeszcze Ciebie interesuje opinia to ja jestem handlowcem tam i nie narzekam.
A kasowo to dali mi najwięcej z trzech innych firm, dlatego ich wybrałem. Nie są to może kokosy ale tak płaci rynek więc czego wymagać? Autko firmowe, komputer i telefon i prowizja od sprzedaży. Jestem tu dopiero kilka miesięcy ale już widzę, że da się zarobić, nawet się na Wigilie służbowo załapałem więc chyba nie za bardzo są sknerami bo zamówili cały klub dla nas, co nie? Ale fakt, narobić się trzeba, ale teraz już nie ma kasy za darmo nigdzie. Nie wiem o co chodzi z tymi wrzaskami, ja tam żadnych wrzasków nie słyszałem, może nie mieliście nigdy ciężkiego szefa to polecam kilka innych firm do sprawdzenia. Ja tam wykonuje swoje to i wrzasków nie ma i zarobić się da i spokój mam.
zadowolony 2012-04-20 22:47:48
MAM WRAZENIE ZE TE BREDNIE TO PISZA JACYŚ NIENORMALNI I PODSTAWIENI LUDZIE. skoro ta firma jest taka zla i wszyscy w niej okropni to nie rozumiem dlaczego sie nie pozwalniacie!!!! ja akurat znam wiele zadowolonych osób i z pracy w tej firmie i z zarobków, i z dyrektorki bo jestesmy z jednych okolic. Pozdrawiam tych co pewnie nie staneli na wysokosci zadania w tej firmie, a teraz zwalaja wine na innych i sie tylko umieja odgrażac i nasmiewac:) za robote się wezcie to nikt się czepiał nie będzie.
aktualny pracownik 2012-04-22 21:13:34
a ja mam dobre doświadczenia z ta firma. narzekacie to przesadzacie zdecydowanie potraficie ludzie tylko narzekać, oskarżać a nie widzicie pozytywnych aspektów tego ze jest FAJNA PRACA Z FAJNYMI LUDŹMI !!!!
anonimka 2012-04-23 10:22:06
Ja nie pracuje w Enny i teraz żałuje, chętnie bym wróciła a pomyślcie na co narzekacie, chyba nie wiecie jak jest gdzieś indziej !!!!!!!!!!!! Płacą na czas, zusy opłacają, nie ma pracy na czarno, ludzie, warunki i atmosfera fajna. Siedzieć i doceniać! Bo potem zostaje tylko żałować!
FIRMA 2012-04-26 19:02:37
"aktualny"TO nie praca lecz robota a jeżeli chodzi o FAJNYCH LUDZI (czyt.pracowników )to wiesz że coś pękło tych FAJNYCH coraz MNIEJ.......MNIEJ....... MNIEJ....... MNIEJ......>>>>>>>(: OFERTA WAŻNA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW smutne ale prawdziwe
aktualny pracownik 2012-04-26 19:12:02
do "Firma"
ano widzisz...a ja mam właśnie odwrotne wrażenie i jakbyś posłuchał kilku osób to nie tylko ja mam takie wrażenie, że właśnie tych fajnych jest coraz więcej i mam nadzieję tak będzie dalej:)

zawsze tak było: punkt widzenia zależy...

ale tam ktoś już powiedział fajnie: przecież nikt do pracy nie zmusza, na szczęście jest tylu Pracodawców, którzy płaca więcej, nie wymagają i czekają z otwartymi rękami hi hi hi
czemu sie tam nie bujniesz?
smud 2012-04-26 19:27:47
Jak ktos ma dwie lewe ręce do roboty to najlepiej w stołek pierdzieć i grac w totka a nie zabierac pracy innym, którym się chce pracować !!! siedza i wymyslają...firma i ludzie sa spoko, zarząd i dyrektorka też. Wymagaja naprawde dużo i już i to fakt, ale dlatego to nie jest praca dla każdego, cieniasy odpadają!!!
Smud
smud 2012-04-26 20:55:31
Ty gościu chyba nie kumasz gdzie robisz i co piszesz i z kim pracujesz
jest wesoło, wszystko rozumiem, tez się lubie posmiać ale teraz to przeginasz. Wiesz, że admin może cie sczapić i ustalic skąd to piszesz? To już jest ubliżanie i obrażanie i to publiczne, HAMUJ koleś

FIRMA 2012-04-27 21:41:01
smud - 2012-04-26 20:32:41

Dyrektorstwo dyrektorstwem itd. itp. Nie czepiam się, bo taka Jej praca. Uwagi zwracać musi, pilnować musi bo jest od tego jak... wiadomo o co chodzi... Ją tez ktoś (usunięte przez moderatora). Ale same pracownice/cy to szuje. (usunięte przez moderatora)Gadulstwo i rąbanie komuś (usunięte przez moderatora)za plecami opanowane do perfekcji. Specjalistki od siedmiu boleści, jak macie jakiś problem to idźcie pojedynczo i prosto w oczy - chyba że nie macie na tyle odwagi... w grupie siła, powtórka z rozrywki? Gdyby im za to dodatkowo płacono to by były ustawione do końca życia. Zatem moje drogie Panie - bo to głównie Pań się tyczy - zamknijcie swoje szanowne… i bierzcie się do roboty, bo już słuchać się nie chce.
(usunięte przez moderatora) kto pracuje na twoją prowizje
juri sosu 2012-05-21 22:11:04
lol - 2012-05-21 18:46:18

pracowalem w enny robota jak kazda tylko sie (usunięte przez moderatora) czlowiek dosc czesto na ludzi noi maly magazyn maja (usunięte przez moderatora) towar ucisniety ale to rozwijajaca sie firma także No probl.. choc po dluzszym czasie juz bywalo ze ma sie dosc Ludzie (usunięte przez moderatora) jak tylko moga.. TO Fakt....nikt ci w twarz nie powie tylko pojdzie do p. dyr albo miedzy soba( a wtedy juz zawsze bedziesz zly)...sami zle robia a smaruja na ciebie.....mądrowanie kazdy (usunięte przez moderatora) wie tam wszystko najlepiej nawet jak buta zawiazac szczegolnie p. I....A dziekuje nie polecam
to nie wiedziałeś, że I..a jest "agentem" ?!? :)
BucKudlatyHeniek 2012-07-03 21:27:38
MY WLADCY TEGO SWIATA DZIEKUJEMY wam ZA ODDANIE SWOICH MARNYCH PENSJI I POZBAWIENIE was WOLNEGO CZASU!!!!!!!!!!!JEDNOCZESNIE PROSIMY was O USTALENIE MOZLIWIE DUZEJ ILOSCI PRZYWILEJOW KTORE TO MOZEMY wam ODEBRAC Z powazaniem BKH
JAD 2012-07-04 21:44:50
Firma jak firma moze poza (usunięte przez moderatora) ktorego to nawet buc sie obawia a co do buca to nie potrafi ludziom w twarz spojrzec (co nie oznacza ze nie umie im pieniedzy odebrac z jakiegos...... tam powodu)podwladna i sponsor (usunięte przez moderatora)(a ta cudze pieniadze potrafi wydawac OJ POTRAFI) i jeszcze on \\\"o rezerwowych sie nie pisze\\\"wiec cisza.Praca GORACO POLECAM 10godzin dziennie wszystkie soboty i ostatnio wynagrodzenie jakos mniejsze bo.... BO MIELI TAKIE KAPRYCHO!!!!!!!!!!REWELACJA JESZCZE RAZ GORACO POLECAM
2
były 2012-10-29 08:20:45
Oj tak, firma niszczy ludzi, morale pracowników - zerowe, szacunek do człowieka - brak (wieczne krzyki z przekleństwami włącznie - pani dyrektor), rotacja pracowników - ogromna. Generalnie gdyby nie pani Dyrektor mogło by być ciekawie, ale jak widać jedna osoba potrafi zniszczyć całą firmę. Ciekawi mnie, kiedy właściciele w końcu się jej pozbędą??? przecież całe zło w tej firmie to ona... w końcu obudzą się z ręką w nocniku... smutne.
rozbawiony 2012-11-12 11:58:02
Wywalili (usunięte przez moderatora) :-) tylko czemu ją tak długo trzymali???
Były Pracownik 2013-04-18 01:46:09
Naprawdę ? Najwyższa pora :)
Wandaw 2014-03-12 22:22:56
Enny ma bardzo ładną modelkę na swojej stronie, podobna do Angeliny Jolie, chociaż to nie mój typ, pewnie klientów przyciąga. Ciekawe, czy tak samo jak o wizerunek dbają o pracownika.
shagar 2014-04-11 22:42:47
jak Cię widzą tak Cię piszą, a skoro enny to jeszcze producent Bluzek Damskich to chyba dobry chwyt
kowal 2014-05-14 20:28:15
modelka niczego sobie :) widocznie ludzie od reklamy Enny nie próżnują. Powiecie może jednak jak jest w samej pracy w tej firmie?
potencjalna 2014-06-09 20:04:41
Oferta pracy pozornie ciekawa,wręcz atrakcyjna i rozwojowa ale...ciąg dalszy już nie bardzo...10 godzin dziennie,wszystkie soboty i 1800zł...cieszyć się?
Ja 2014-11-05 09:25:14
Czasy nie chwały minęły już dawno. Praca jak praca. Ustalone godziny pracy, pensja i terminowość wypłat to na pewno atut.
GOO 2014-11-05 11:21:29
Obecnie bardzo dużo się zmieniło na plus oczywiście. Czas pracy i kasa ustalona z góry. Poprzednia osoba która robiła mega zamieszanie już odeszła. Fajni ludzie, młody zespół. Ja polecam :)
pokemon 2014-11-26 11:40:57
Dobra atmosfera pracy. Wypłacają pensję na czas. Jest OK
3
prawda 2014-12-06 18:31:44
wynagrodzenie na czas to obowiazek a nie przywilej
dudus 2015-01-20 13:31:44
Szmaciarze,a nie firma
prawda 2 2015-03-04 00:18:12
Tak, dobrze powiedziane "przetrwać" ,ale przetrwać można też na zbieraniu truskawek lub przy myciu szyb i przypuszczam ,że więcej by się zarobiło. Policzmy ile można zarobić przy 12godz. pracy dziennie minimum... Jednym słowem "CZAS TO PIENIĄDZ "- A TU GO NIE ZAROBISZ...
hahahaha 2015-03-05 21:45:50
Hahahahaha
handlowiec 2 2015-07-15 18:54:49
tych kilka ostatnich wpisów to chyba sami z ENNY wpisali, żeby se opinie podreperować :) Przecież to jest śmiech a nie firma, taki sobie podwórkowy geszefcik, połowa wynagrodzeń pod stołem, tu na czarno, tam na lewo, a najlepiej na L4 żeby ludzie byli i jeszcze pracowali. Zmiana handlowców regularna, potracili w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] klientów, na spotkaniach same wyzwiska i wogóle niezbyt miła atmosfera. Może jak na ksawerów to lepszej roboty nie dostaniesz, ale jak na Polske to mają tragiczne warunki, słaby sprzęt, mierne wynagrodzenie. Moim zdaniem syf. Uczciwie.
Szynkielew 2016-09-15 19:55:52
Robota najlybszo na rynku tak dobro ze az pod drzwi sie klaniac super waruny mozno robic wurlop to sie oploco syfowa fajno babka nawet da zorobic mowie wam fajno firma
kokosowa 2016-09-15 20:08:15
teraz mają widzę w ofercie już fajne cieplejsze swetry z iskrzącymi wykończeniami, coś dla księżniczki lodu, wiecie może jakie są ceny tych sweterków?
Zostaw swoją opinię o Enny Producent Bluzek Damskich - Ksawerów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Enny Producent Bluzek Damskich