brak logo

Over Group

Łódź

Opinie o Over Group

anna 2016-06-07 11:51
wróciły czasy i rynek pracownika - firmy maja duzy problem ze znalezieniem wlasciwych wiec szanujmy sie. można zmienić na fajna, normalna firme.
5
były pracownik 2016-06-18 11:55
Co jest nie tak? Zatrudnij się to przekonasz się sam. Za dwa miesiace będzie kolejne ogłoszenie juz na twoje miejsce
8
Lilka 2016-07-21 21:47
A ja bardzo lubię moją pracę w Over jest dobrym pracodawcą z wielkim pechem do leniwych i roszczeniowych pracowników. Chcesz robić kasę to pracuj. Chcesz się wesoło wozić po klientach i mieć za to kasę... Nie tu. Tu się docenia zaangażowanie. Jeśli ktoś liczy na pracę od 7-15 to niech pracuje na poczcie.
2
Milka 2016-07-22 13:39
Zarobki średnio to 4tys, ale jak jesteś zawziety to zarobisz nawet i 10 tyś netto. Wszystko zależy od tego ile się sprzeda i jak to się robi.
3
Milka 2016-07-22 17:23
Wiedzą, bo to ludzie z pasją, którzy lubią to co robią. Ci co tego nie podzielają traktują ich jak wariatów a co złego w czymś by być zaangażowanym i oddanym pracy którą jest jednocześnie przyjemnością. Takich też ludzi powinni zatrudniać a nie laserów szukających łatwej kasy.
2
Milka 2016-07-22 19:19
Tyle ile potrzeba. Jedni pracują 8 godzin dziennie bo mają poukładane tereny inni po 10. Nie ma reguły. Twój czas, Twoja kasa.
2
labambo 2016-07-22 22:06
Mops masz dajmy na to do wyrobienia w mc sprzedaż na 100 ty ( przykład) i wyrobisz swoją normę. koledzy z Twojego terenu już nie.. I zabraknie wam kilka tys do ustalonej mc sprzedaży. Wtedy nawet jeśli Ty zrobiłeś swoje i tak premii nie dostajesz...
13
Również były pracownik 2016-07-23 07:18
Nie ma odpowiedzialności zbiorowej. Jest to zapisane w regulaminie ale i tak wypłacają
Jak ktoś chce oczernić pracodawcę to z największego atutu zrobi wadę.
Skąd tyle jadu? Sami się zastanówcie komu wierzyć i co jest podkoloryzowane.
3
Benek 2016-07-30 20:46
Dokładnie. Niby braowiedzialności zbiorowej ale jeśli Twój dział nie zrobi planu to wychodzisz z podstawą i taka jest prawda. Jestem w szoku ze ludzie chcą tam dalej aplikować.
10
Rafi 2016-08-02 09:46
Ty daj sobie spokój . Tu jest rotacja jak na dworcu centralnym pasażerów. Szkoda czasu na tą firmę. Nie zmieni się tu nic bo i zarząd się nie zmieni.
14
Ania 2016-08-02 16:06
Szukają bo źle traktują pracowników. .! Nie polecam tej firmy!
17
Klient 2016-08-07 21:15
Podobno są doradcy którzy pracują tam dłużej niż rok. Mój syn tam chciał aplikować i rozmawiał z kimś od nich. Jeśli jest tak jak piszecie to jak to możliwe??
2
hwd 2016-08-07 21:53
No właśnie " podobno" .
12
1me 2016-08-21 18:44
Milka, 10 000 to chyba nie w OVER ZOO!
10
Piotr 2016-08-30 19:25
Zwolnią kolejnych to znajdzie się etat....pracuje ale szukam nowej pracy.
12
wiktor 2016-08-31 21:21
nie polecam wręcz odradzam! pracodawca szkodzi zdrowiu!
10
wiktor 2016-08-31 21:21
nie polecam wręcz odradzam! pracodawca szkodzi zdrowiu!
10
ooooo 2016-09-06 09:56
nie wiemy czy jako pracownik hr piszący w imieniu pracodawcy masz jakiekolwiek szanse....
11
obiektywny 2016-09-07 11:18
Nie rozumiem tych którzy czytają posty i dalej pytają czy jednak warto. Jak Ci trzy osoby mówią że jesteś pijany to nie wsiadaj za kółko! Posłuchaj się tych którzy już tam byli i wiedzą co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
11
Marcin Alex 2016-10-07 14:29
Tak zapewnia wjazd z domu o 7 cały dzień w terenie po kilka województw, po 10 wizyt dziennie min. powrót do domu 18-i jeszcze musisz fv,raporty zestawienia zrobić,także ok.20 masz wolny czas i tak cały tydzień a jak jeszcze wyjedziesz na inne woj.po 2-3 dni Cie nie ma w domu ..( usunięte przez administratora ) podstawa a reszta premie..Powadzenia jak chcesz w domu tylko spać a resztę czasu spędzić w terenie.... a faktyczne rotacja jak na PKS-ie.
10
Gosc... 2016-10-07 14:37
Pracowałem 8 mc. Nie polecam. Podstawa ( usunięte przez administratora ) netto. Do tego orka straszna. Jeździsz po 10 godz autem po całym województwie lub kilku. Klienci nie chcą tego kupować i nie chcą współpracować z firma która ciągle zmienia pracowników i co miesiąc jest u nich inny przedstawiciel. ( usunięte przez administratora ) Zycie na walizkach.Nie szanują pracownika. Stresowa straszna. Lepiej isc za 1200 do marketu.
10
mikifiki 2016-10-07 15:57
umówmy się, w marketach też już nie zarabia się po 1200 zł, polecam artykuł nt. zarobków w Lidlu
5
Karol 2016-10-14 23:27
Płacą słabo i nijak się mają te zarobi do roboty która wykonujesz. ( usunięte przez administratora )
10
Tomek 2016-10-15 18:59
witam
Miałem okazję tam pracować, tak zgadzam sie z przedmówcą wyniki robione i co i dowidzenia za oszustwa robiłem co kochałem a tu pocałuj sie w dupę donoszenie pomówienia nikomu nie życze tam pracy szefowie tylko mysla o sobie i do szpiku lizustwo
11
kazik 2016-10-16 11:39
nie bez powodu pracownicy skarza firme i wygrywaja
taki styl dzialania 3 razy W, wyszkolic, wycisnac i (usunięte przez administratora)!
9
nie polecam tej firmy 2016-10-21 20:11
Zgadzam się i nie polecem , ...dlaczego traktujecie tak ludzi? co z wami nie tak?
7
nie polecam tej firmy 2016-10-21 20:12
Zgadzam się i nie polecem , ...dlaczego traktujecie tak ludzi? co z wami nie tak?
10
lekarz 2016-11-03 17:11
Powiem tak,praca praca ale fajne mile i ..... maja przedstawicielki,słyszałem ze ze niezłe imprezy ,,integracyjne,,maja zakrapiane %%, i swietne zabawy a już nie wspomnę jakie imprezy są z nami lekarzami na szkoleniach, konferencjach sympozjach oby więcej takich PAN i częstych spotkan odwiedzin w gabinetach. Pozdrawiam
5
skandal 2016-11-07 18:35
no to kpina...po takich imprezach przyjeżdża policja i dyrektorzy typuja kogo sprawdzić alkomatem. następnie dostają dyscyplinarki. co za brednie. niedobrze się robi co się dzieje w tej firmie.
9
lekarz 2016-11-09 10:43
skandal 2016-11-07 18:35:01
Rozumiem ze dyrektorzy przyjeżdżają z drugiego końca Polski po to by sprawdzić trzeźwość pracowników, i jeszcze z policja, a policja już leci z alkomatem na zawołanie dyrektora -- maja inne zajęcia Jak by policja zaczela sprawdzac ...szkoda pisac .POzdrawiam
3
Marcin 2016-11-09 23:40
nie........na imprezie integracyjnej napoja alkoholem a potem pol8cja i zwolnienie. warto więc się nie integrować z tą firmą i tymi ludźmi. zdrówko nasze nie wasze.
7
Automoto 2016-11-16 19:39
Faktycznie Renault Kangoo jeżdżą?
2
Hmm 2016-11-17 12:16
Jakimi autami jeździcie?
2
Zbyszek 2016-11-23 22:20
Jeżdżą w Over Vet skoda Roomster-- też słyszałem opinie.... a ta,, Pani,, z jakiego regionu tak się integruje,fakt target trzeba wyrobić jak się nie ma w głowie nadrabia...... ale żeby wyrobić target to trzeba się integrować z lekarzami a nie z kolegami... Dziwne zależy co kto lubi....Pozdrawiam
4
Andrzej 2016-11-23 22:34
Miałem przyjemność rozmawiać na Skype z tą firmą bo taka mi zaproponowali rozmowę na pierwszym etapie a później osobiście z dyrektorem i kierownikiem jak mi powiedzieli ze mam 4 województwa to się wcale nie dziwię że przedstawicielki się,, integruja,, z lekarzami czy kolegami ciekawe co na to mężowie, tak jak napisał Zbyszek target trzeba wyrobić -- jak nie ważne aby był.
5
Ania 2016-11-23 23:01
Witos 2016-11-17 23:41:30
Jak przedstawicielka może się integrować z kolegami że swojego terenu skoro przedstawicielki mają teren podzielony na powiat,województwo,czy kilka woj.to Ona jest na tym terenie sama z tej firmy,no chyba że z innego działu....jeszcze są lekarze....
3
marciano 2016-11-24 12:39
Ta Pani nie jest przedstawicielką
5
Marcin 2016-11-29 22:29
Ach TA Czarna mała....słynna na cały region.
8
Handlowiec 2016-12-01 17:01
Napiszcie konkretnie jaka podstawa w Over Agro, jaka flota (czy można użytkować prywatnie), jakie wsparcie marketingowe? Etc.?
2
Józek80 2016-12-05 14:36
Czy ktoś się wybiera na rozmowę w dniu jutrzejszym?
2
Ola 2016-12-12 14:33
Czy ktoś pracował w Over w marketingu? Jakie opinie?
2
Antek 2017-01-11 22:57
O dyrektorze działu VET już opinia jest,teraz możne napiszecie o ph z Vet-u ??
2
cekin 2017-01-19 22:44
Długo trwało to abym zapomniała o tej firmie. Nigdy nie umieściła bym wpisu gdyby nie fakt iż mój znajomy przypadkiem w rozmowie wspomniał ze aplikował do over. Podzieliłam się z nim moimi spostrzeżeniami i pomyślałam ze może i tu uda mi się kogoś ostrzec - wiem ze niestety głównie czytają to tylko byli i obecni pracownicy overa, ale może..... To była najgorsza decyzja w moim życiu gdy zdecydowałam się tam pracować. Miało być pięknie, niestety wspomnienia mam okropne. Jeżeli chodzi o pomoce dydaktyczne oraz warunki w jakich pracowałam były naprawdę bardzo dobre. Nie zawsze w poprzednich pracach miałam zapewnione wszystkie materiały typu,wygodne krzesło, papier, drukarkę bez ograniczeń, dostęp do internetu czy nawet godne warunki przygotowywania oraz spożywania posiłków - tam wszystko jest i według mnie na wysokim standardzie. Niestety nawet to nie pomaga w momencie gdy pracujesz w 95 % z toksycznymi ludźmi. Wcześniej nie miałam tak dobrych warunków ale pracowało się przyjemnie gdyż otoczenie było miłe- nawet jeśli wc obskurne i brak internet....
Spotkałam tak kilka bardzo profesjonalnych i miłych osób chętnych do pomocy, niestety jest to mniejszość , nawet nie garstka, niestety na te osoby ogromny wpływ mają te chore jednostki.
Plotki, plotki i jeszcze raz plotki, wmawianie czegoś co nie miało miejsca tylko po to żeby...w sumie nawet nie wiem po co. Bardzo fałszywi i zakłamani ludzie, wystarczy ze wyjdziesz na korytarz, jeszcze nie zamkniesz drzwi a już jesteś obsmarowywana. Wyścig szczurów to za mało żeby zobrazować to miejsce. Nawet te "zaprzyjaźnione" osoby nie zostawiają na sobie suchej nitki tylko wtedy gdy nadarzy się okazja. Donosy, kombinatorstwo, i ciągła awantura wisząca w powietrzu lub taka która nie ma końca.
Zarobki takie jak wszędzie . Na prawdę nie warto . Szybko znalazłam inną pracę w której czuję się normalnie. Jeśli chcesz poczuć co to jest PRAWDZIWY stres, jeśli chcesz na własnej skórze poznać na czym polega mobbing to aplikuj. Jeśli jesteś normalny daj sobie spokój. Pozdrawiam
14
Moralista 2017-01-22 20:23
Sama wystawiłaś ocenę nie firmie tylko ludziom. Firma dała dobre warunki,godziwe zarobki a reszta należy do pracowników, prawda?
3
cekin 2017-01-23 18:10
Firma to ludzie Pani Aniu.
7
Moralista 2017-02-05 17:40
Pracuję dla Over Group już długo i nie mogę narzekać! Przysłowie mówi, że złej tańcownicy przeszkadza rąbek u spódnicy i myślę, że to jest twój przypadek. Over to dobra firma a taki rodzaj pracy nie należy do najłatwiejszych, być może to nie Twoja bajka.
1
Kasia 2017-02-11 08:33
Moralista, to pewnie Pan Dyrektor z działu VET.
3
Kasia 2017-02-11 08:36
Flota, stare Skody Roomster, przebieg ponad 300 tys. Można jeździć prywatnie do 100 km, później kasują od Ciebie ,50 gr/km.
Kasia 2017-02-11 08:39
Nie polecam, nie szanują ludzi, flota stara, zużyta, same rupiecie. Podpisujesz umowę i, w nagrodę od firmy, rodzaj g... tradycji, dostajesz tanie, chińskie pióro- żenada. Szkoda czasu, nerwów, itp.
2
Moralność 2017-02-15 18:41
Biadoleniem nie zbudujeci nic jedynie można zepsuć. Firma jest dobra ale firma to również pracownicy i przy takim podejściu nic się nie działa. Szukacie ludzie jakichś bzdurnych problemów.
Zostaw swoją opinię o Over Group - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over Group