brak logo

Over Group

Łódź

Opinie o Over Group

marian95 2016-04-04 16:44:41
Ja aplikowałem na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży telefonicznej i dostałem zaproszenie na rozmowę telefoniczną. Czego mogę się spodziewać, jaki produkt czy też usługa podlega sprzedaży oraz jak to jest z zarobkami, atmosferą itp.
pracownik 2016-04-06 21:49:39
Poza szkoleniem i narzędziem typu komputer auto tel to z wypłaty może starczy na kawy na stacjach i hotdogi jak będziesz tyral w trasie
3
Jeszcze pracuje 2016-04-11 11:30:43
No właśnie jeszcze, ale szukam pracy, nie lubię być niewolnikiem, który nie może mieć własnego zdania, a tak "zarządzają" tam tzw. dyrektorzy. Co do pracy na rynku można spokojnie znaleźć lepszego pracodawcę, tu jest jakaś chora atmosfera. Co do cc to pracują tam w większości plotkary i intrygantki narzekające albo na prezesa albo handlowców
12
karolina 2016-04-23 12:00:57
nie masz innej opcji, to szukaj dalej, tu sie nie odnajdziesz. nie doceniaja i nie szanuje pracownikow i kazdy kto pracowal w branzy doskonale o ty wie, dowiedz sie i ty,
3
Andrzej 2016-05-07 16:54:10
A jak atmosfera w Over zoo na ph ??
beny 2016-05-09 10:35:18
Jakimi autami jeżdżą ph ? Pozdrawiam
igor 2016-05-30 17:37:34
To prawda, mnie również straszyli zwolnieniem.
3
anna 2016-06-07 11:51:33
wróciły czasy i rynek pracownika - firmy maja duzy problem ze znalezieniem wlasciwych wiec szanujmy sie. można zmienić na fajna, normalna firme.
2
były pracownik 2016-06-18 11:55:15
Co jest nie tak? Zatrudnij się to przekonasz się sam. Za dwa miesiace będzie kolejne ogłoszenie juz na twoje miejsce
5
Lilka 2016-07-21 21:47:38
A ja bardzo lubię moją pracę w Over jest dobrym pracodawcą z wielkim pechem do leniwych i roszczeniowych pracowników. Chcesz robić kasę to pracuj. Chcesz się wesoło wozić po klientach i mieć za to kasę... Nie tu. Tu się docenia zaangażowanie. Jeśli ktoś liczy na pracę od 7-15 to niech pracuje na poczcie.
Milka 2016-07-22 13:39:39
Zarobki średnio to 4tys, ale jak jesteś zawziety to zarobisz nawet i 10 tyś netto. Wszystko zależy od tego ile się sprzeda i jak to się robi.
Milka 2016-07-22 17:23:09
Wiedzą, bo to ludzie z pasją, którzy lubią to co robią. Ci co tego nie podzielają traktują ich jak wariatów a co złego w czymś by być zaangażowanym i oddanym pracy którą jest jednocześnie przyjemnością. Takich też ludzi powinni zatrudniać a nie laserów szukających łatwej kasy.
Milka 2016-07-22 19:19:23
Tyle ile potrzeba. Jedni pracują 8 godzin dziennie bo mają poukładane tereny inni po 10. Nie ma reguły. Twój czas, Twoja kasa.
labambo 2016-07-22 22:06:03
Mops masz dajmy na to do wyrobienia w mc sprzedaż na 100 ty ( przykład) i wyrobisz swoją normę. koledzy z Twojego terenu już nie.. I zabraknie wam kilka tys do ustalonej mc sprzedaży. Wtedy nawet jeśli Ty zrobiłeś swoje i tak premii nie dostajesz...
7
Również były pracownik 2016-07-23 07:18:28
Nie ma odpowiedzialności zbiorowej. Jest to zapisane w regulaminie ale i tak wypłacają
Jak ktoś chce oczernić pracodawcę to z największego atutu zrobi wadę.
Skąd tyle jadu? Sami się zastanówcie komu wierzyć i co jest podkoloryzowane.
1
Benek 2016-07-30 20:46:25
Dokładnie. Niby braowiedzialności zbiorowej ale jeśli Twój dział nie zrobi planu to wychodzisz z podstawą i taka jest prawda. Jestem w szoku ze ludzie chcą tam dalej aplikować.
7
Rafi 2016-08-02 09:46:37
Ty daj sobie spokój . Tu jest rotacja jak na dworcu centralnym pasażerów. Szkoda czasu na tą firmę. Nie zmieni się tu nic bo i zarząd się nie zmieni.
9
Ania 2016-08-02 16:06:23
Szukają bo źle traktują pracowników. .! Nie polecam tej firmy!
11
Klient 2016-08-07 21:15:32
Podobno są doradcy którzy pracują tam dłużej niż rok. Mój syn tam chciał aplikować i rozmawiał z kimś od nich. Jeśli jest tak jak piszecie to jak to możliwe??
hwd 2016-08-07 21:53:29
No właśnie " podobno" .
8
1me 2016-08-21 18:44:54
Milka, 10 000 to chyba nie w OVER ZOO!
7
Piotr 2016-08-30 19:25:26
Zwolnią kolejnych to znajdzie się etat....pracuje ale szukam nowej pracy.
7
wiktor 2016-08-31 21:21:19
nie polecam wręcz odradzam! pracodawca szkodzi zdrowiu!
7
wiktor 2016-08-31 21:21:46
nie polecam wręcz odradzam! pracodawca szkodzi zdrowiu!
6
ooooo 2016-09-06 09:56:59
nie wiemy czy jako pracownik hr piszący w imieniu pracodawcy masz jakiekolwiek szanse....
7
obiektywny 2016-09-07 11:18:21
Nie rozumiem tych którzy czytają posty i dalej pytają czy jednak warto. Jak Ci trzy osoby mówią że jesteś pijany to nie wsiadaj za kółko! Posłuchaj się tych którzy już tam byli i wiedzą co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
7
Marcin Alex 2016-10-07 14:29:45
Tak zapewnia wjazd z domu o 7 cały dzień w terenie po kilka województw, po 10 wizyt dziennie min. powrót do domu 18-i jeszcze musisz fv,raporty zestawienia zrobić,także ok.20 masz wolny czas i tak cały tydzień a jak jeszcze wyjedziesz na inne woj.po 2-3 dni Cie nie ma w domu ..1800 podstawa a reszta premie..Powadzenia jak chcesz w domu tylko spać a resztę czasu spędzić w terenie.... a faktyczne rotacja jak na PKS-ie.
5
Gosc... 2016-10-07 14:37:03
Pracowałem 8 mc. Nie polecam. Podstawa 1500 netto. Do tego orka straszna. Jeździsz po 10 godz autem po całym województwie lub kilku. Klienci nie chcą tego kupować i nie chcą współpracować z firma która ciągle zmienia pracowników i co miesiąc jest u nich inny przedstawiciel. Najgorzej jest w over zoo. Masz 10 lekarzy do odwiedzenia w ciągu dnia i nie interesuje ich ze sa w odległości od siebie po 100-200 km. Zycie na walizkach.Nie szanują pracownika. Stresowa straszna. Lepiej isc za 1200 do marketu.
5
mikifiki 2016-10-07 15:57:24
umówmy się, w marketach też już nie zarabia się po 1200 zł, polecam artykuł nt. zarobków w Lidlu
3
Karol 2016-10-14 23:27:12
Płacą słabo i nijak się mają te zarobi do roboty która wykonujesz. ( usunięte przez administratora )
6
Tomek 2016-10-15 18:59:24
witam
Miałem okazję tam pracować, tak zgadzam sie z przedmówcą wyniki robione i co i dowidzenia za oszustwa robiłem co kochałem a tu pocałuj sie w dupę donoszenie pomówienia nikomu nie życze tam pracy szefowie tylko mysla o sobie i do szpiku lizustwo
7
kazik 2016-10-16 11:39:24
nie bez powodu pracownicy skarza firme i wygrywaja
taki styl dzialania 3 razy W, wyszkolic, wycisnac i (usunięte przez administratora)!
5
nie polecam tej firmy 2016-10-21 20:11:52
Zgadzam się i nie polecem , ...dlaczego traktujecie tak ludzi? co z wami nie tak?
3
nie polecam tej firmy 2016-10-21 20:12:11
Zgadzam się i nie polecem , ...dlaczego traktujecie tak ludzi? co z wami nie tak?
6
lekarz 2016-11-03 17:11:42
Powiem tak,praca praca ale fajne mile i ..... maja przedstawicielki,słyszałem ze ze niezłe imprezy ,,integracyjne,,maja zakrapiane %%, i swietne zabawy a już nie wspomnę jakie imprezy są z nami lekarzami na szkoleniach, konferencjach sympozjach oby więcej takich PAN i częstych spotkan odwiedzin w gabinetach. Pozdrawiam
1
skandal 2016-11-07 18:35:01
no to kpina...po takich imprezach przyjeżdża policja i dyrektorzy typuja kogo sprawdzić alkomatem. następnie dostają dyscyplinarki. co za brednie. niedobrze się robi co się dzieje w tej firmie.
3
lekarz 2016-11-09 10:43:40
skandal 2016-11-07 18:35:01
Rozumiem ze dyrektorzy przyjeżdżają z drugiego końca Polski po to by sprawdzić trzeźwość pracowników, i jeszcze z policja, a policja już leci z alkomatem na zawołanie dyrektora -- maja inne zajęcia Jak by policja zaczela sprawdzac ...szkoda pisac .POzdrawiam
1
Marcin 2016-11-09 23:40:27
nie........na imprezie integracyjnej napoja alkoholem a potem pol8cja i zwolnienie. warto więc się nie integrować z tą firmą i tymi ludźmi. zdrówko nasze nie wasze.
3
Automoto 2016-11-16 19:39:17
Faktycznie Renault Kangoo jeżdżą?
Hmm 2016-11-17 12:16:01
Jakimi autami jeździcie?
Witos 2016-11-17 23:41:30
Faktycznie co do spotkań lekarzy z "Paniami" słyszałem. Sam wiem ze jedna Pani,niska w okularach , bardzo integruje sie z kolegami ze swojego terenu. Ludzie tam są zdolni do wszystkiego żeby zarobić i utrzymać sie. Psychoza.
3
Zbyszek 2016-11-23 22:20:36
Jeżdżą w Over Vet skoda Roomster-- też słyszałem opinie.... a ta,, Pani,, z jakiego regionu tak się integruje,fakt target trzeba wyrobić jak się nie ma w głowie nadrabia...... ale żeby wyrobić target to trzeba się integrować z lekarzami a nie z kolegami... Dziwne zależy co kto lubi....Pozdrawiam
2
Andrzej 2016-11-23 22:34:19
Miałem przyjemność rozmawiać na Skype z tą firmą bo taka mi zaproponowali rozmowę na pierwszym etapie a później osobiście z dyrektorem i kierownikiem jak mi powiedzieli ze mam 4 województwa to się wcale nie dziwię że przedstawicielki się,, integruja,, z lekarzami czy kolegami ciekawe co na to mężowie, tak jak napisał Zbyszek target trzeba wyrobić -- jak nie ważne aby był.
2
Ania 2016-11-23 23:01:56
Witos 2016-11-17 23:41:30
Jak przedstawicielka może się integrować z kolegami że swojego terenu skoro przedstawicielki mają teren podzielony na powiat,województwo,czy kilka woj.to Ona jest na tym terenie sama z tej firmy,no chyba że z innego działu....jeszcze są lekarze....
1
marciano 2016-11-24 12:39:13
Ta Pani nie jest przedstawicielką
2
Małgorzata 2016-11-24 17:44:26
Jakiś 2 miesiące temu byłam u lekarza weterynarii po leki dla zwierzaka,po wyjściu z kliniki pod gabinet lekarza przyjechała pani autem marki skoda z napisem Over wychodzi w szpilkach 10-15 cm mini aż d........widać tapety tone,taka niska(bez szpilek) czarna,to co się dziwić że się,,integruja,, jak zachęcają grono lekarzy i prowokują swym wygladem....powodzenia z kariera...
3
Marcin 2016-11-29 22:29:55
Ach TA Czarna mała....słynna na cały region.
3
Handlowiec 2016-12-01 17:01:04
Napiszcie konkretnie jaka podstawa w Over Agro, jaka flota (czy można użytkować prywatnie), jakie wsparcie marketingowe? Etc.?
Monika 2016-12-04 00:28:38
Wsparcia zero,Ty jesteś handlowcem to Ty powinieneś wszystko wiedzieć i znać,podstawa 1700 zł.a kilometry są prywatne fullll z tym że płatne,także powodzenia ja uciekam i nikomu nie polecam,jak się nie spodoba swojemu dyrektorowi to marne szanse na zarobki,znam takie baby w tej firmie co mają układy z dyr.i. Dobrze zarabiają bo im pomagaja,wspólne delegacje,konferencje ale ja się szanuje..
3
Józek80 2016-12-05 14:36:25
Czy ktoś się wybiera na rozmowę w dniu jutrzejszym?
Zostaw swoją opinię o Over Group - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over Group