brak logo

Over Group

Łódź

Opinie o Over Group

Hmm 2016-11-17 12:16
Jakimi autami jeździcie?
3
Zbyszek 2016-11-23 22:20
Jeżdżą w Over Vet skoda Roomster-- też słyszałem opinie.... a ta,, Pani,, z jakiego regionu tak się integruje,fakt target trzeba wyrobić jak się nie ma w głowie nadrabia...... ale żeby wyrobić target to trzeba się integrować z lekarzami a nie z kolegami... Dziwne zależy co kto lubi....Pozdrawiam
5
Andrzej 2016-11-23 22:34
Miałem przyjemność rozmawiać na Skype z tą firmą bo taka mi zaproponowali rozmowę na pierwszym etapie a później osobiście z dyrektorem i kierownikiem jak mi powiedzieli ze mam 4 województwa to się wcale nie dziwię że przedstawicielki się,, integruja,, z lekarzami czy kolegami ciekawe co na to mężowie, tak jak napisał Zbyszek target trzeba wyrobić -- jak nie ważne aby był.
6
Ania 2016-11-23 23:01
Witos 2016-11-17 23:41:30
Jak przedstawicielka może się integrować z kolegami że swojego terenu skoro przedstawicielki mają teren podzielony na powiat,województwo,czy kilka woj.to Ona jest na tym terenie sama z tej firmy,no chyba że z innego działu....jeszcze są lekarze....
4
marciano 2016-11-24 12:39
Ta Pani nie jest przedstawicielką
9
Marcin 2016-11-29 22:29
Ach TA Czarna mała....słynna na cały region.
12
Handlowiec 2016-12-01 17:01
Napiszcie konkretnie jaka podstawa w Over Agro, jaka flota (czy można użytkować prywatnie), jakie wsparcie marketingowe? Etc.?
3
Józek80 2016-12-05 14:36
Czy ktoś się wybiera na rozmowę w dniu jutrzejszym?
3
Ola 2016-12-12 14:33
Czy ktoś pracował w Over w marketingu? Jakie opinie?
4
Antek 2017-01-11 22:57
O dyrektorze działu VET już opinia jest,teraz możne napiszecie o ph z Vet-u ??
3
cekin 2017-01-19 22:44
Długo trwało to abym zapomniała o tej firmie. Nigdy nie umieściła bym wpisu gdyby nie fakt iż mój znajomy przypadkiem w rozmowie wspomniał ze aplikował do over. Podzieliłam się z nim moimi spostrzeżeniami i pomyślałam ze może i tu uda mi się kogoś ostrzec - wiem ze niestety głównie czytają to tylko byli i obecni pracownicy overa, ale może..... To była najgorsza decyzja w moim życiu gdy zdecydowałam się tam pracować. Miało być pięknie, niestety wspomnienia mam okropne. Jeżeli chodzi o pomoce dydaktyczne oraz warunki w jakich pracowałam były naprawdę bardzo dobre. Nie zawsze w poprzednich pracach miałam zapewnione wszystkie materiały typu,wygodne krzesło, papier, drukarkę bez ograniczeń, dostęp do internetu czy nawet godne warunki przygotowywania oraz spożywania posiłków - tam wszystko jest i według mnie na wysokim standardzie. Niestety nawet to nie pomaga w momencie gdy pracujesz w 95 % z toksycznymi ludźmi. Wcześniej nie miałam tak dobrych warunków ale pracowało się przyjemnie gdyż otoczenie było miłe- nawet jeśli wc obskurne i brak internet....
Spotkałam tak kilka bardzo profesjonalnych i miłych osób chętnych do pomocy, niestety jest to mniejszość , nawet nie garstka, niestety na te osoby ogromny wpływ mają te chore jednostki.
Plotki, plotki i jeszcze raz plotki, wmawianie czegoś co nie miało miejsca tylko po to żeby...w sumie nawet nie wiem po co. Bardzo fałszywi i zakłamani ludzie, wystarczy ze wyjdziesz na korytarz, jeszcze nie zamkniesz drzwi a już jesteś obsmarowywana. Wyścig szczurów to za mało żeby zobrazować to miejsce. Nawet te "zaprzyjaźnione" osoby nie zostawiają na sobie suchej nitki tylko wtedy gdy nadarzy się okazja. Donosy, kombinatorstwo, i ciągła awantura wisząca w powietrzu lub taka która nie ma końca.
Zarobki takie jak wszędzie . Na prawdę nie warto . Szybko znalazłam inną pracę w której czuję się normalnie. Jeśli chcesz poczuć co to jest PRAWDZIWY stres, jeśli chcesz na własnej skórze poznać na czym polega mobbing to aplikuj. Jeśli jesteś normalny daj sobie spokój. Pozdrawiam
22
Moralista 2017-01-22 20:23
Sama wystawiłaś ocenę nie firmie tylko ludziom. Firma dała dobre warunki,godziwe zarobki a reszta należy do pracowników, prawda?
4
cekin 2017-01-23 18:10
Firma to ludzie Pani Aniu.
12
Moralista 2017-02-05 17:40
Pracuję dla Over Group już długo i nie mogę narzekać! Przysłowie mówi, że złej tańcownicy przeszkadza rąbek u spódnicy i myślę, że to jest twój przypadek. Over to dobra firma a taki rodzaj pracy nie należy do najłatwiejszych, być może to nie Twoja bajka.
2
Kasia 2017-02-11 08:33
Moralista, to pewnie Pan Dyrektor z działu VET.
8
Kasia 2017-02-11 08:36
Flota, stare Skody Roomster, przebieg ponad 300 tys. Można jeździć prywatnie do 100 km, później kasują od Ciebie ,50 gr/km.
1
Kasia 2017-02-11 08:39
Nie polecam, nie szanują ludzi, flota stara, zużyta, same rupiecie. Podpisujesz umowę i, w nagrodę od firmy, rodzaj g... tradycji, dostajesz tanie, chińskie pióro- żenada. Szkoda czasu, nerwów, itp.
7
Moralność 2017-02-15 18:41
Biadoleniem nie zbudujeci nic jedynie można zepsuć. Firma jest dobra ale firma to również pracownicy i przy takim podejściu nic się nie działa. Szukacie ludzie jakichś bzdurnych problemów.
1
Lidia 2017-03-01 11:33
Jakie wymagania firma stawia przed kandydatami?
1
Siwy 2017-03-09 12:46
Witam
Mam doświadczenie w branży motoryzacyjnej pH .
Zostałem zaproszony na rozmowę przez skeypa :) pytanie co to za firma ? Jaka płaca ? Czy jest mozcne ciśnienie ? Itd :) do tej pory pracowałem w fajnych firmach tzn jak było zle nikt nie wnikał bo są miesiące lepsze i gorsze :)
Proszę o obiektywne komentarze . Szczególnie ex PH
1
Siwy 2017-03-09 12:49
Zapomniałem dodać 12 lat PH :) i szukam konkretnej pracy , a nie ...
1
sir 2017-03-11 22:36
Trafiłem na ciężki teren głównie same hurtownie. Obiecywano mi pomoc ze str ph-bardzo fajni ludzie , jak i "doświadczonej" konsultantki Tel z tego terenu. Pani koło 40 z ewidentnym syndromem, widzi tylko piniondz
7
Siwy 2017-03-13 12:10
Tzn po Polsku nie polecasz ? :)
4
Natalia 2017-03-20 08:30
Jestem pracownikiem Over Group od dawna i strasznie mnie denerwuje jak czasami poczytam wpisy na forum. Osoby nieszczęśliwe muszą gdzieś wyrzucić z siebie złość, tylko szkoda że na firmę. Powiem jeszcze jedno, że firma jest systematycznie nagradzana z różnych tytułów
1
Obiektywny 2017-03-21 11:03
Sorry , ale na 283 opinie moze 10 jest pozytywnych ... niestetety słaba reklama dla firmy . Właśnie dlatego zrezygnowałem z procesu rekrutacji . Powiesz głupek ? Trzeba sprubowac żeby ocenić ? Niestetety za długo żyje na tym świecie , aby uczyć sie na własnych błędach . Wolę uczyć sie na innych ;) mimo wszystko życzę całej firmie samych sukcesów i żeby trochę opinie sie zmieniły :) Jest dużo prac i bardzo często ludzie , którzy już nie pracują wyrażają pozytywne emocje , komentarze itd . Pracujcie nad tym , żeby mówiono dobrze :)
Pozdrawiam
9
Obiektywny 2017-03-21 11:06
Spróbować :) :p
1
Gregor 2017-03-23 16:43
Over Group ma w najnowszej ofercie pracy zapotrzebowanie na przedstawiciela handlowego, czy coś więcej sie dowiem?
1
Iza 2017-03-26 21:59
Nie polecam, wręcz odradzam. Stara flota, dyrektor z działu VET, nie skomentuję. pani Manager, szkoda słów. Nie szanują ludzi. Są lepsze oferty na rynku!
10
daria 2017-03-27 10:14
Mam pytanie czy oferta pracy z 6 marca na przedstawiciela handlowego (podlaskie) jest jeszcze aktualna?
1
Phacz 2017-04-08 14:20
Wszystko co złe napisane o tej firemve jest prawdziwe. Plotki, donosy, lizusostwo, niskie wynagrodzenie, duża rotacja pracowników, ciàgłe zwolnienia i ogłoszenia na ''nowe'' stanowiska. Nic się tam nigdy nie zmieni. Odradzam z całego serca pracę tam, szkoda czasu i zdrowia!
11
Phacz 2017-04-08 14:21
Wszystko co złe napisane o tej firemve jest prawdziwe. Plotki, donosy, lizusostwo, niskie wynagrodzenie, duża rotacja pracowników, ciàgłe zwolnienia i ogłoszenia na ''nowe'' stanowiska. Nic się tam nigdy nie zmieni. Odradzam z całego serca pracę tam, szkoda czasu i zdrowia!
7
Remigiusz 2017-04-23 12:02
Muszę poprawić statystyki wpisów, bo nie godzę się na oczernianie firmy. Pracuje tu i nie narzekam ale ja pracuję!!!
4
Mentor 2017-05-10 21:55
Over Group jest wielokrotnie nagradzana za swoje osiągnięcia , można sprawdzić na stronie.
1
realista 2017-05-22 19:36
Owszem,firma jest nagradzana za rozwój itp ale co za tym stoi ? Czy ktos z tych którzy przyznają nagrody zapytał któregoś z pracowników o to jak pracuje ?? Czy sprawdzają rotacje pracowników,zarobki,atmosferę ilość dyscyplinarek itd ?
7
realista 2017-05-22 19:38
Owszem,firma jest nagradzana za rozwój itp ale co za tym stoi ? Czy ktos z tych którzy przyznają nagrody zapytał któregoś z pracowników o to jak pracuje ?? Czy sprawdzają rotacje pracowników,zarobki,atmosferę ilość dyscyplinarek itd ?
1
Max 2017-05-25 18:18
Nie polecam, wręcz odradzam! Oszukują ludzi. same " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;, układy, itp. Nie wspomnę o narzędziach, każde auto ponad 300 tys. Tylko dyrektorzy mają dobre, świeże, reszta graty. Najlepsza jest pani "Manager", wmawia PH, że jest Ich bezpośrednia przełożoną, kazała sobie, sugerowała, kupić bluzę z napisem PRODUKT MANAGER- chore. A jej fryzura- sławna w całym kraju. Kiedyś na spotkanie z Prezesem pojawiła się w dresie.
11
Ola 2017-05-28 21:26
Mają bardzo dziwną rekrutację, wydłużoną w czasie do maximum. Atmosfera na spotkaniach rekrutacyjnych dziwna, bardzo niechętnie mówią o firmie i warunkach pracy, rekrutacja przez skypa czy telefon to takie ubogie pójście na skróty! Nie polecam!
8
Moralista 2017-06-04 22:48
Over Group ma nagrody związane z wynikami finansowymi, to dobrze rokuje dla nas na przyszłość. To firma przyjazna .
1
uczesana w przeciwieństwie do :-) 2017-08-23 11:19
w rejonie kuj-pom, wlkp, zach-pom i pom w dziale vet już chyba 4 osoba w ciągu roku się zwalnia. czyja to wina? o co chodzi? nie wydaje mi się ze to wina tych ludzi...
3
Marek 2017-08-24 08:55
Jaki jest powód, że tak mało piszecie na forum o firmie?
Koala 2017-08-24 23:15
Serio ? A skąd takie informacje Sherlocku? ????
1
Miron 2017-08-29 13:19
Czyżby Over Group nie miał zupełnie nowych ofert pracy? Bardzo mało jest opinii na tym wątku i zastanawiam się co takiego dzieje się w firmie? Napiszcie coś!
Ja 2017-08-30 20:41
Skoro w firmie pracują właściwi ludzie to po co szukać nowych.?
2
Marian 2017-09-04 09:04
Faktycznie jak w firmie jest dobrze to nie ma sensu szukać nowych pracowników.
Jakub 2017-09-05 23:39
Nie polecam 10-12h w terenu po 3-4 województwa, za marne pieniądze lizać du ....e wszystkm dyrektorowi i lekarzom...chyba że inne układy wchodzą w grę.. .
3
piotr 2017-09-07 23:00
Może i faktycznie firma ma nagrody ale co za tym idzie, dzięki komu , dzięki pracy po 12 h pH w terenie i w domu są nagrody dla firma a dla pH--- wyzysk za marne pieniadze
3
Mona 2017-09-08 21:20
Bardzo mało piszecie o codziennej pracy, w jakiej atmosferze?
uczesana w przeciwieństwie do :-) 2017-09-11 14:47
od lekarzy misiu
1
Marek 2017-09-12 10:16
Ktoś napisał, że firma otrzymała nagrody dzięki pracy ludzi. Jest to oczywiste, firma to zespół ludzi, którzy wspólna pracą osiągają jakieś sukcesy. Jeszcze jak jest dobra atmosfera to tylko pozazdrościć.
1
Koala 2017-09-13 11:30
Bardzo ciekawe, naprawdę ???????? ośmieszasz się tylko na tym forum i nie tylko.
1
Zostaw swoją opinię o Over Group - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Over Group