Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Giebel Service Marcin Giebel

Pracowałeś w firmie Giebel Service Marcin Giebel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hass - 2014-01-30 19:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam opinie ww to nie bardzo chcę się z nimi zgodzić dlatego że pracowałem w tej firmie i mogę powiedzieć że byłem zadowolony a szef to jak szef ma od tego pracowników w biurze do kontaktu.Nas odwiedzał i wiem ze innych też.
zdjecie uzytkownika
esab - 2014-02-03 22:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem firma ok pracuję tam wszystko jest w miarę poukładane pracownicy biurowi jak i produkcyjni wiedzą co majom robić ale niekiedy nie da się wszystkiego poukładać na już. Pan (usunięte przez administratora)stara się dopracować braki i to co obieca stara się dotrzymać
zdjecie uzytkownika
Kotlet - 2014-02-16 22:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli to prawda co piszecie to może praca w Giebel to nie byłoby takie złe rozwiązanie? Chociaż opinii o pracodawcy nie ma za dużo..
zdjecie uzytkownika
wawa - 2014-02-19 11:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja musiałem wyjechać do norwegi na pół roku by zarobić na chorobę mojego dziecka ale jak wrócę do polski to na pewno wrócę do giebel service mi się podobało i to że zawsze 10-go była wypłata a to dzisiaj ważne polecam firmę.
zdjecie uzytkownika
nono - 2014-03-01 08:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się komuś nie chce pracować to pisze jaki ktoś jest nie dobry i takie tam szkoda!!!bo ja firmę polecam pracowałem w charakterze monter spawacz zamierzam wrócić pozdrawaiam.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-03-03 12:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ci było tak dobrze to czemu się zwolniłeś?
zdjecie uzytkownika
nano - 2014-03-10 22:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) jechałem tylko dlatego że nawet jak byłbym na swojej działalności w polsce nie zarobiłbym tyle co za granicą ale na szczęście to tylko jednorazowy wypad raz w roku i jak widzę ze tylko narzekają te osoby bierne wobec pracy to żałosne na kilkadziesiąt osób pracujących w giebel service zawsze będą osoby co zawsze mają jakieś ale i jakieś pretensje.
zdjecie uzytkownika
kubanek - 2014-04-07 22:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie wysłano do Opola.na miejscu dowiedziałem się ze potrzebują osobę z uprawnieniami których nie posiadam.Straciłem tylko pieniądze na bilety,jedzenie itp (praca miała być na dłuższy czas) nawet za dojazd nie oddali.Wypłata, faktycznie co do złotówki.Ale jestem pewien że szef nie zna się na robocie!!! Wciska ludzi gdzie tylko może i niema znaczenia czy ten człowiek ma uprawnienia które wymaga pracodawca czy nie.Nie było też pewności że po jednej budowie będę miał zatrudnienie na następnej.Poza tym wszystkim (posiadam uprawnienia UDT) pan szef powiedział że takie papierki załatwia za około 900 zł.więc sami oceńcie jaka to firma i jaki szef.Pozdrawiam Spawaczy!!!
zdjecie uzytkownika
tig - 2014-04-11 22:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak kubanek nie miałeś uprawnień to do kogo masz pretensje niektórzy szukają roboty za wszelką cenę a potem mają problemy do firmy która oferuję pomoc w pracy ja skorzystałem z firmy GIEBEL SERVIE i do dzisiaj pracuję a jest to już 2 lata kasa pasuje inne rzeczy też co tu narzekać zawsze jest dobrze tam gdzie nas niema zastanów się i potem oczerniaj i tak samo pozdrawiam spawaczy i monterów w firmie GS siema
zdjecie uzytkownika
kubanek - 2014-04-12 22:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze nie oczerniam a po drugie przeczytaj dokładnie mój wpis.chodzi o to że na miejscu dowiadywałem się o tym że potrzebują spawacza z innymi uprawnieniami.
zdjecie uzytkownika
katowice - 2014-04-17 22:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kubanek!!! jeżeli chodzi o znajomość fachu i umiejętności spawania to szef mnie zaskoczył swoim angażem do pracy był termin do końca roboty nie było chętnych do pracy szef spawał z naszą ekipą 135 141 a nawet 121 co dla nas było zaskoczenie bo niektórzy szefowie zatrudniając 2 osoby mianują się PREZESEM. Szef Giebel Service zatrudniając 70 osób taki nie jest sam się przekonałem na produkcji pokazał że można za to szacun dla niego. Pozdrawiam spawaczy
zdjecie uzytkownika
tis - 2014-04-21 19:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam słyszałem od spawaczy że faktycznie szef jak trzeba to pomaga przy spawaniu jak sam zobaczę to napiszę na forum jak mu poszło pozdrawiam spawaczy w GIEBEL SERVICE :-)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-05-02 11:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam... Nie płaci zusu i kantuje.
zdjecie uzytkownika
Simeon - 2014-05-02 22:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A w ogóle pracownicy są rejestrowani czy pseudo umowa jest podpisywana ale nic z tego nie wynika ?? Sugeruję zajęcie się tym...
zdjecie uzytkownika
blacha - 2014-05-03 18:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli ktoś pracuje na umowę o dzieło to kto za ciebie ma płacić zus z tego co wiem to niechętnie zatrudniają na jakieś inne umowy niż umowę o pracę bo potem biorą się takie komentarze nigdzie niema miodu a jak ktoś chce się odegrać to najlepiej na necie ja pracuje u nich czemu nie mam pretensji ludzie to hieny
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-05-04 03:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie czytam tak te Wasze opinie i dochodze do wniosku,ze z Wasza swiadomoscia ta Polska nigdy się nie zmieni...no bo po co jeśli odpowiada Wam praca bez zadnych perspektyw(mowie także o emeryturze)...Dzieki Wam spoleczenstwo rowna w dol,a pracodawcy nadal czuja się bogami...Nie w tym rzecz przecież..
zdjecie uzytkownika
Nato - 2014-05-13 01:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No emeryturę będziesz miał, jak będziesz składki opłacał. Potem sam będzie chciał się bawić i brać do ręki.
zdjecie uzytkownika
das - 2014-06-22 14:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elastyczna firma jestem zadowolony pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
fux - 2014-06-26 12:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla niezadowolonych polecam PIP w Opolu. Oni już ich dobrze znają.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-24 09:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,zgadzam się z postem Darka,to dzięki tym na śmieciowych umowach jest takie dziadostwo zobaczy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pieniądze to oczy mu świecą,od ust sobie odejmie ale auto kupi,znam takie żałosne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ozas - 2014-09-10 22:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dzwoniłem do tej firmy pytałem o umowy nie chcą zbytnio zatrudniać na śmieciowych umowach ani osób na jedno osobowych działalnościach tylko umowa o pracę trochę olo mija się z prawdą jak moja firma mnie wkurzy a jest tak daleko to przejdę do giebel service pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kanwa - 2014-09-18 02:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba przyznać, że to trochę niecodzienne zachowanie, jeżeli sam pracodawca oferuje tylko i wyłącznie umowy o pracę. Ale dla pracowników to lepiej, pełen pakiet świadczeń jest opłacany i o nic nie trzeba się martwić. Wiadomo czy w ogóle w najbliższym czasie planowana jest jakaś rekrutacja i gdzie oferty można znaleźć?
zdjecie uzytkownika
kubanek - 2014-09-20 11:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa, nie tylko moja była na 1/4 etatu i najniższe wynagrodzenie brutto.oczywiście stawka godzinowa była inna.gdy potrzebowałem wziąć pożyczkę w banku, bank odmówił bo mam najniższą krajową i w dodatku 1/4 etatu.oczywiście wszystko mogło się pozmieniać od tamtego czasu.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kanwa - 2014-10-06 20:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kubanek, powiem Ci, ze to bardzo czesta praktyka. Niestety ustalenia z pracodawca to jedno, a praktyczny aspekt zycia przy najnizszej krajowej to drugie. Oczywiscie gdybh pip dotarl do takich informacji raczej szybko by sie z nimi rozprawil. Zastanawiam sie jeszcze nad jednym- jest jakis normalny socjal w firmie?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-12-15 09:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się właśnie kiedy miała miejsce taka sytuacja z zatrudnianiem na 1/4 etatu i czy to obecnie się skończyło, bo wydaje mi się, że pracodawca też powinien liczyć się z karami jeżeli zatrudnia pracowników na niższe wymiary godzinowe niż w rzeczywistości ludzie pracują. Rozumiem, że oszczędności są istotne, ale uczciwość powinna być wartością nadrzędną.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Giebel Service Marcin Giebel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Giebel Service Marcin Giebel?
Zadaj pytanie
x