Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Giebel Service Marcin Giebel

Pracowałeś w firmie Giebel Service Marcin Giebel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kubanek - 2014-04-12 22:19:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze nie oczerniam a po drugie przeczytaj dokładnie mój wpis.chodzi o to że na miejscu dowiadywałem się o tym że potrzebują spawacza z innymi uprawnieniami.
zdjecie uzytkownika
katowice - 2014-04-17 22:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kubanek!!! jeżeli chodzi o znajomość fachu i umiejętności spawania to szef mnie zaskoczył swoim angażem do pracy był termin do końca roboty nie było chętnych do pracy szef spawał z naszą ekipą 135 141 a nawet 121 co dla nas było zaskoczenie bo niektórzy szefowie zatrudniając 2 osoby mianują się PREZESEM. Szef Giebel Service zatrudniając 70 osób taki nie jest sam się przekonałem na produkcji pokazał że można za to szacun dla niego. Pozdrawiam spawaczy
zdjecie uzytkownika
tis - 2014-04-21 19:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam słyszałem od spawaczy że faktycznie szef jak trzeba to pomaga przy spawaniu jak sam zobaczę to napiszę na forum jak mu poszło pozdrawiam spawaczy w GIEBEL SERVICE :-)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-05-02 11:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam... Nie płaci zusu i kantuje.
zdjecie uzytkownika
Simeon - 2014-05-02 22:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A w ogóle pracownicy są rejestrowani czy pseudo umowa jest podpisywana ale nic z tego nie wynika ?? Sugeruję zajęcie się tym...
zdjecie uzytkownika
blacha - 2014-05-03 18:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli ktoś pracuje na umowę o dzieło to kto za ciebie ma płacić zus z tego co wiem to niechętnie zatrudniają na jakieś inne umowy niż umowę o pracę bo potem biorą się takie komentarze nigdzie niema miodu a jak ktoś chce się odegrać to najlepiej na necie ja pracuje u nich czemu nie mam pretensji ludzie to hieny
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-05-04 03:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie czytam tak te Wasze opinie i dochodze do wniosku,ze z Wasza swiadomoscia ta Polska nigdy się nie zmieni...no bo po co jeśli odpowiada Wam praca bez zadnych perspektyw(mowie także o emeryturze)...Dzieki Wam spoleczenstwo rowna w dol,a pracodawcy nadal czuja się bogami...Nie w tym rzecz przecież..
zdjecie uzytkownika
Nato - 2014-05-13 01:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No emeryturę będziesz miał, jak będziesz składki opłacał. Potem sam będzie chciał się bawić i brać do ręki.
zdjecie uzytkownika
das - 2014-06-22 14:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elastyczna firma jestem zadowolony pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
fux - 2014-06-26 12:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla niezadowolonych polecam PIP w Opolu. Oni już ich dobrze znają.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-24 09:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,zgadzam się z postem Darka,to dzięki tym na śmieciowych umowach jest takie dziadostwo zobaczy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pieniądze to oczy mu świecą,od ust sobie odejmie ale auto kupi,znam takie żałosne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ozas - 2014-09-10 22:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dzwoniłem do tej firmy pytałem o umowy nie chcą zbytnio zatrudniać na śmieciowych umowach ani osób na jedno osobowych działalnościach tylko umowa o pracę trochę olo mija się z prawdą jak moja firma mnie wkurzy a jest tak daleko to przejdę do giebel service pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kanwa - 2014-09-18 02:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba przyznać, że to trochę niecodzienne zachowanie, jeżeli sam pracodawca oferuje tylko i wyłącznie umowy o pracę. Ale dla pracowników to lepiej, pełen pakiet świadczeń jest opłacany i o nic nie trzeba się martwić. Wiadomo czy w ogóle w najbliższym czasie planowana jest jakaś rekrutacja i gdzie oferty można znaleźć?
zdjecie uzytkownika
kubanek - 2014-09-20 11:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa, nie tylko moja była na 1/4 etatu i najniższe wynagrodzenie brutto.oczywiście stawka godzinowa była inna.gdy potrzebowałem wziąć pożyczkę w banku, bank odmówił bo mam najniższą krajową i w dodatku 1/4 etatu.oczywiście wszystko mogło się pozmieniać od tamtego czasu.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kanwa - 2014-10-06 20:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kubanek, powiem Ci, ze to bardzo czesta praktyka. Niestety ustalenia z pracodawca to jedno, a praktyczny aspekt zycia przy najnizszej krajowej to drugie. Oczywiscie gdybh pip dotarl do takich informacji raczej szybko by sie z nimi rozprawil. Zastanawiam sie jeszcze nad jednym- jest jakis normalny socjal w firmie?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-12-15 09:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się właśnie kiedy miała miejsce taka sytuacja z zatrudnianiem na 1/4 etatu i czy to obecnie się skończyło, bo wydaje mi się, że pracodawca też powinien liczyć się z karami jeżeli zatrudnia pracowników na niższe wymiary godzinowe niż w rzeczywistości ludzie pracują. Rozumiem, że oszczędności są istotne, ale uczciwość powinna być wartością nadrzędną.
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-01-22 02:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja szukam stabilnej pracy, najchętniej na pełen etat, a nawet moge czasem zostać na nadgodziny, co by trochę dorobić. Jest szansa na taką prace w Giebel Service, czy raczej w ogóle nie zatrudniają w ostatnim czasie nowych osób? Tak się zastanawiam, gdzie mogę obejrzeć ich ogłoszenia o pracę, może ktoś mi pomóc?
zdjecie uzytkownika
juju - 2015-01-31 18:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi jak jest w Giebel Service. Warto podjąć tam pracę?
zdjecie uzytkownika
kubanek - 2015-02-02 15:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juju - 2015-01-31 18:46:35]:
juju poczytaj to forum i sam podejmij decyzje.ja osobiście jestem na NIE.ale ja już tam nie pracuje jakiś czas i wiele mogło się pozmieniać,choć wątpię w to.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-03 07:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
zimny - 2015-07-03 07:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej - 2014-03-03 12:35:43]:
monter spawacz ,ślusarz spawacz itp a czemu nie spawacz z przodu ,to kolejny wyzyskiwacz.
zdjecie uzytkownika
Kasar - 2015-07-17 12:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie informacje czy jest sens z nimi podejmować współpracę, bo widzę, że w czerwcu ruszyli z ostrą rekrutacją na stanowiska spawacza wystawiając ogłoszenia w każdym większym mieście Polski. Trochę niepokojące wydają się być opinie odnośnie domniemanego wyzysku. Jeżeli rzeczywiście taki problem może występować to ciekaw jestem ile osób zdołają utrzymać przy sobie.
zdjecie uzytkownika
Kasar - 2015-07-17 12:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie informacje czy jest sens z nimi podejmować współpracę, bo widzę, że w czerwcu ruszyli z ostrą rekrutacją na stanowiska spawacza wystawiając ogłoszenia w każdym większym mieście Polski. Trochę niepokojące wydają się być opinie odnośnie domniemanego wyzysku. Jeżeli rzeczywiście taki problem może występować to ciekaw jestem ile osób zdołają utrzymać przy sobie.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-07-28 18:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie wporzadku firma pracowałem rok czasu do kwietnia 2015, pieniazki tez na czas, jaj wrócę ze skandynawii to zawitam spowrotem
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-16 00:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
waldi - 2015-08-16 00:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam spawaczy obiecali zwrot za badania zwrócili!obiecali zwrot za dojazd zwrócili!mieszkanie może być!wypłata na czas mankament jaki jest narzędziowiec!pracuje i zaprosiłem swoich znajomych spawaczy i mają pracę zacząć od początku miesiąca sami oceńcie moją wypowiedz pozdrawiam magowców!
zdjecie uzytkownika
Luki - 2015-08-23 13:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@waldi z tego, co piszesz, to firma jest rzetelna. Kasę zwracają, a wypłaty są na czas. Według mnie to powinna być norma wszędzie, ale skoro nie jest, to trzeba to traktować jako mega pozytywny plus. Widzę, że chyba macie w pracy komplet, bo nie szukają teraz pracowników na żadne stanowiska, a szkoda.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Giebel Service Marcin Giebel

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Giebel Service Marcin Giebel?
Zadaj pytanie
alert