logo Ecotec Polska Sp. z o.o.

Ecotec Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Ecotec Polska Sp. z o.o.

faktoman 2016-07-13 10:34
MIKY to wyjazd kiedy? co było dokladnie na tym spotkaniu?
faktoman 2016-07-13 10:35
MIKY to wyjazd kiedy? co było dokladnie na tym spotkaniu?
faktoman 2016-07-13 13:45
a kiedy najbliższy wyjazd? wiesz? bo ja czekam i czekam...
MIKY 2016-07-13 15:03
Wyjazd koniec sierpnia o ile firma dotrzyma terminu a ty rosołu masz być gotowy do wyjazdu bo w przeciwnym razie płacisz karę za niestabilne się do wyjazdu
faktoman 2016-07-13 15:04
jaką karę??
MIKY 2016-07-14 09:16
Każdy kto jedzie do Japonii musiał podpisać aneks do umowy ze w razie nie stawienia się w gotowości do wyjazdu płaci 5000 kary
1
MIKY 2016-07-14 12:41
Jacek zapomnij o urlopie na żądanie itp dobrze rozumiesz nie stawiasz się na wyjazd płacisz 5000zl kary firma dba o swoje interesy szkoda ze pracowników mają gdzieś za przestaje bo nie ma roboty nie płacą tylko kary umiał ściągać
1
faktoman 2016-07-14 20:17
no właśnie - przytoczcie ten paragraf z tą karą, bo Miky chyba coś tu nie tak pisze - jak to niestawienie się to kara? to jakiś żart - @Miky przepisz ten paragraf
Olaf 2016-07-16 10:28
żadnego paragrafu nie ma każycia kto był na zebraniu musiał podpisać aneks do umowy w którym jest zapis że w razie nie stawienia się do wyjazdu do Japonii płacisz karę 6000 zł MIKY pomyliłeś się o 1000 ☺
Olaf 2016-07-16 14:27
Jedyny plus wypłaty są terminowe tego firma pilnuje
1
Ja 2016-08-05 13:36
OD dawien dawna Niemcy probuja wykorzystywac Polakow.
Nick 2016-08-05 17:56
Peter dziala tak jak mu na to rynek i ogolna sytuacja geo-polityczna pozwala - a idac Twoim tokiem myslenia Zybiert: to wychodzi na to, ze Polacy robia z Ukraincow dziadów i Ukraincy robia w Polsce za pol darmo :D
Nick 2016-08-05 18:00
Peter działa tak jak mu na to pozwala ogona sytuacja geo-polityczna; a idac Twoim tokiem myslenia Zybiert: czyli Polacy robia z Ukraincow dziadow, ktorzy w Polsce pracuja za pol darmo?
faktoman 2016-08-05 18:05
od kiedy dokładnie? i co znaczy wykorzystuja? jak to rozumiesz? ze prace daja?
faktoman 2016-08-05 18:07
przyblizcie tresc tej teorii :-) - o jaka teorie spiskowa chodzi?
Nick 2016-08-08 15:19
No właśnie to chyba nie do mnie powinienes aniek pisac: "wróćmy do rzeczywistości i rozmowy o zarobkach?" tylko do tych, ktorzy durne wpisy tu daja, ze ktos z Polakow dziadów robi - jak ktos uwaza, ze stawka jest za mala, to niech napisze to i niech pisze, jaka powinna wedlug niego ta stawka byc; jak komus firma sie nie podoba, to po co w niej pracuje?
Nick 2016-08-09 12:23
A dlaczego nie mają wyboru??? I dlaczego ta stawka jest niezadawalajaca? Jaka wiec być powinna ta stawka? Na rynku są wyższe stawki za taką pracę?
MIKY 2016-08-15 22:21
Panowie Japonia miała być i co duża blada wyjazd znowu
3
Olaf 2016-08-16 13:33
Znowu naobiecywali a gupiemu radość o Anglii też jakby cicho się zrobiło ..ech
helo 2016-08-16 16:51
No właśnie co do jasnej ciasnej jest z ta Japonia?
3
helo 2016-08-16 19:31
Jakto o jakiej?
1
helo 2016-08-16 19:32
Jakto o jakiej?
1
Monter 2016-08-16 19:53
chyba Cię poje...co się opłaca za takie grosze to nawet w Polsce bym nie pracował chyba że jesteś tuman i głąb i nic nie umiesz to jest praca dla ludzi z niepełnym gimnazjum
Bystry 2016-08-17 09:09
Tak pracuje u nich od jakiegoś czasu robota nie jest zła wiadomość trzeba się nazasuwac choć są i tacy którzy lubią się obijac prawo jazdy jest mile widziane jak ktoś ma zostajesz kierowca i wolisz ludzi do roboty i sponsorem oczywiście pracując też przy solarnych za to masz dodatkowa kasę ale też obowiązek musisz dbać o auto wszystko by było fajnie tylko od jakiegoś czasu jest przestaje w robocie wyjazd do Japonii stoi w miejscu i ogólnie robi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Bystry 2016-08-17 14:39
Praca jest dla kilku osób rekrutacja jest duża jedni rezygnują bo wola coś lepszego inni są wyrzucani za chlanie i burdy więc ciągle szukają nowych
helo 2016-08-18 12:36
Z tego co wiem to Ty tam pracowałeś Monter"ze te grosze"i jakoś Ci to odpowiadało,a teraz co...nagle narzekasz,bo co,bo Cię zwolnili?Skoroś taki cwany chojrak,to poka mi w Polsce robotę za taka stawkę godzinowa???
1
helo 2016-08-18 12:36
Z tego co wiem to Ty tam pracowałeś Monter"ze te grosze"i jakoś Ci to odpowiadało,a teraz co...nagle narzekasz,bo co,bo Cię zwolnili?Skoroś taki cwany chojrak,to poka mi w Polsce robotę za taka stawkę godzinowa???
1
helo 2016-08-18 13:40
Tak,tylkodlaczego obraa ludzi pracujacych tam?Przypuszczam...a zreszta nie będę się zniżać do Jego poziomu
helo 2016-08-18 16:07
Całe szczęście,że każdy ma swój rozum i nie każdy ma"tak ograniczone myśli"jak Monter.Wkurzyła mnie Jego wypowiedź i obrażanie ludzi!
3
Monter 2016-08-18 18:40
Ty chyba nie masz nic pod czaszką i nic nie wiesz albo jesteś z biura . Ja nigdy nie pracowałem i nie będę pracował w takiej firmie . Obecnie pracuje za 12,5e , a za 18pln możesz pracować Ty , widocznie jesteś stworzony do tego żeby Cię wykorzystywano
Monter 2016-08-18 18:41
Ty chyba nie masz nic pod czaszką i nic nie wiesz albo jesteś z biura . Ja nigdy nie pracowałem i nie będę pracował w takiej firmie . Obecnie pracuje za 12,5e , a za 18pln możesz pracować Ty , widocznie jesteś stworzony do tego żeby Cię wykorzystywano
helo 2016-08-19 09:52
Słuchaj,pracuj sobie nawet za 20euro,co mnie to obchodz?Wkurzasz mnie,bo obrażasz innych i ubliżasz,a to jest nie w porzadku.Nie lubię hamskich ludzi i nie lubię Ciebie.
2
Monter 2016-08-19 15:12
Ale ja wcale nie chcę żebyś mnie lubił ,ale chyba przyznasz że 12,5e a 18pln jest różnica i dajesz się robić w balona bo firma bierze za Ciebie w granicach 16-18funtów
Monter 2016-08-19 15:22
Jak na Polskę to jest to stawka zadowalająca ale mówimy tu o stawce za pracę w Anglii chyba nie jesteś w temacie poza tym jestem w Polsce co 6 tygodni na 2
1
helo 2016-08-19 18:08
Widzę,że lubisz to...gratuluję i pozdrawiam.ELKA
1
faktoman 2016-08-19 18:52
..sa jeszcze dodatkowe wyplaty - ale Monter jak nie pracowales to nie wiesz - pozatym jak ktos ma prawko to moze dodatkowe pieniadze dostac za bycie kierowca busa - osiemnascie zyla za godzine na polu ma sie na poczatek - ja pracuje w tej firmie ponad rok i juz 3 razy dostalem podwyzke i zrobili mi uprawnienia za darmo - a praca jak praca - raz ciezej raz lepiej - jak wszedzie - a jak ktos kumaty, normalny i wspopracujacy z innymi to zajebiscie sie robi na polu - wesolo jest generalnie i wiekszosc to rowni goscie, nawet niemcy - kwestia bycia normalnym i wspolgrania - a firma Monter po to istnieje, zeby zyski czerpac - jak taki madry jestes to idz sam do BSR i zaoferuj im swoja prace za te rzekome 18 funtow, ktore firma za montera dostaje - ciekawe co powiesz, jak maszyne za miliardy beda kazali Ci wprowadzic na pole - hehehe
1
Monter 2016-08-20 00:56
Współczuje Ci widzę że jezdzisz tam dla chłopców
Krycha 2016-08-21 00:22
No tak dzisiaj minął termin wyjazdu do Japonii i jest kolejny mail że może we wrześniu, obstawiam że początek października wyjedzie pierwsza grupa. Będzie trochę nowych projektów w GB i Niemczech na zleceniu wisi 50 osób a kolejne 50 ma być zatrudnione, jestem w szoku bo było nas w lutym prawie setka aż tylu zrezygnowało. Chłopy tu nie o kasę chodzi a o mordy które chce się ponownie zobaczyć, taki sentyment do tej firmy. A po za tym będąc 2 lata masz te 28 zł + dieta, co daje ci 32 zł netto i zakwaterowanie gratis co daje 40 zł/h. Jak se zarobisz te 10-12E w Niemczech/Holandii to netto masz 8,5 E czyli 35 zł a od tego odejmij koszty chaty wyjdzie ci 28 zł/h. No ale dla początkujących 18 zł może być mało wasza sprawa, szczególnie że składki emerytalne macie od minimalnej krajowej. W Holandii po 5 latach emeryturka u nas 67 lat czyli po śmierci. Możecie z kumplem założyć swoją firmę i robić panele na dachach też wykręcicie 5000 zł/mc na głowę i robota koło domu, zleceń nie brakuje. A i jeszcze jeden plus w tej firmie komornik cie nie namierzy.
faktoman 2016-08-22 14:01
ponoć wiz do japoni nie otryzmalo biuro jeszcze ............
helo 2016-08-23 14:28
Jeszcze nie kumasz,jestem dziewczyna,więc tam nie pracuję,ale mam paru kumpli,którzy tam pracuja i chwala sobie ta pracę,i możesz sobie ppisać co chcesz,lata mi to
3
karma 2016-08-25 10:58
umiejętności obsługi urządzenia Fuchs-Bagger obowiązkowa jest
Mysioł 2016-10-26 14:19
Witam panowie pracujący mam pytanko potrzebuje się dowiedzieć czy pracuje jeszcze w Ecotecu taki Tomek wokalisty na niego starszy Tomek chyba miał dzieciaka chorego jak ktoś coś niech da znać
Tymoteusz 2016-11-03 23:03
Wiem o kim mowa gość który wszystko potrafi drugi magajver nie mam do niego namiarów ale raczej pracuje
4
Zuzanna 2017-03-16 15:33
@Tymoteusz rozumiem, że jesteś pracownikiem Ecotec Polska. Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie oraz benefitów, które są oferowane dla pracowników?
Mero 2017-05-07 08:31
Chyba kogoś zdrowo popiescilo jeśli myślą że znajdą ludzi do GB za 20 zł /h i na śmieciówkę. . Dramat
1
Zuzanna 2017-05-08 11:38
@Mero czy w ostatnim czasie brałeś udział w rekrutacji do firmy? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach. O pracy na jakim stanowisku mówisz?
Kicia 2017-05-15 12:07
Hej chłopaki co jest z tą robotą, znowu mamy siedzieć w domu kilka miesięcy?
2
Tymoteusz 2017-06-01 19:31
Nie pracuje już w firmie ale znam sporo osób
Hejka 2017-06-08 14:53
Coś mi się zdaje chłopaki, że trzeba szukać nowej roboty, bo to siedzenie w domu jest bez sensu, a w biurze nic nie powie, nawet pary nie puści, a w końcu za coś trzeba żyć, rachunki płacić... ile mamy jeszcze czekać?
3
Zuzanna 2017-07-14 14:03
@Hejka
a jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Ruszyła również rekrutacja na stanowisko Monter farm solarnych i / lub ekranów akustycznych. Co możecie podpowiedzieć osobom zainteresowanym tą ofertą pracy?
Zostaw swoją opinię o Ecotec Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ecotec Polska Sp. z o.o.