logo Plot Electronics

Plot Electronics

Gi

Opinie o Plot Electronics

anonim 2008-10-13 16:15:48
Słowa kojarzące się z Plot Electronics (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Plot Electronics:
Najbardziej nie podobało mi się w Plot Electronics:
anonim 2008-11-16 08:49:17
Słowa kojarzące się z tą firmą to (np: solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): Solidna, profesjonalna, rozwojowa
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .5
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .4
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 1600
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ... Pomoc szefa, ludzkie podejście, atmosfera, brak monotonii - upominki, prezenty (nagrody).
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: ... biurokracja - wysokie premie, ale nieregularne często zabierane, tym bardziej boli ich strata.
anonim 2009-01-12 16:16:24
Jest ok
anonim 2009-02-15 17:11:07
zarobki bardzo wysokie, praca ciekawa, roboty od groma -
anonim 2009-04-09 14:22:08
własciciel [usunięte przez moderatora], raz daje pieniadze raz zwalnia, brak strategi
anonim 2009-05-13 16:10:11
Nie pisz głupot, nie właściciel cię zwolnił (a nawet Cie bronił) lecz wszyscy tak zadecydowali. Przemyśl to - może problem jest w tobie. Bronie tą firmę bo dzięki niej utrzymuje rodzinę , a moja wypłata jest uzależniona od tego jak inni ją postrzegają. Nie twierdzę , że jest najlepsza - pracowałem w gorszych.
m 2009-07-13 13:23:34
Jest całkiem ok
kk 2012-08-10 23:57:41
skad ty takie dane masz ? wogole to nie prawda ;]
hahaha 2015-01-15 18:43:48
widze ze ten co lubi konkret nie doczekał się żadnych odpowiedzi na swoje pytania ;) kurcze cóż teraz tacy ludzie nie są lubieni , bo wszyscy wolą oglądać trudne sprawy ;) no to moze teraz ktośmi odpowie jak to tam z pracą a ja opowiem swojąhistorię w zamian ? może być ciekawie .... czekam na odpowiedzi
WojteMe 2015-03-21 02:51:36
Teraz to już nie wiem jak mam nawet czytać te wszystkie opinie. Bo te pozytywne brzmią tak jakby był z lekką ironią :) Jedyne co wiem to, że firma oferuje urządzenia przemysłowe np. ploter frezujący, obrabiarki wypalarki no i wiele innych urządzeń. Powiecie mi jakiej jakość są te wszystkie urządzenia ?
Dorian 2015-04-28 13:46:34
Nie wiem co się czepiacie, firma ambitna z perspektywą i możliwością działania, wystarczy tylko chcieć tyłek ruszyć i coś zrobić. Najlepiej kwękać i mówić że wszystko jest źle. Taka nasz przywara narodowa a to co nowe to zdusić w zarodku.
blb 2016-05-14 18:58:35
dumpl, na jakim poziomie czy może wiesz ? Tak myślę, czy by pracy nie podjąć u nich..
Zostaw swoją opinię o Plot Electronics - Gi
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plot Electronics