brak logo

PGNIG SA

Sanok

Opinie o PGNIG SA

zadowolony 2011-11-08 10:54:18
Ja pracuje na niskim stanowisku w biurze 2 lata i zarabiam 4800 netto miesięcznie na rękę.Pieniądze nie takie złe :)
anonim 2012-03-18 15:20:53
witam,zatrudniony jako pomiarowy wykonuję pracę od kopania dołów po obsługę całej kopalni przez malowanie koszenie zima ręczne odśnieżanie hałdy śniegu na 2 metry po drobne papiery do biura-bo wiedza szkodzi a fanfary i podarki dla swoich i family.20lat stażu 4tyś brut. kier. wiecznie [usunięte przez moderatora]Też chce do Biura.
Zainteresowany 2012-12-12 14:16:39
Witam,

Chętnie bym się tam zatrudnił, tylko kmam doświadczenie i wykształcenie ekonomiczne i handlowe. Co na to?
Ktoś kiedyś wspomniał, że jest tam całkiem sympatycznie.
pukpuk 2013-09-30 21:49:03
Moze ktos cos powiedziec na temat czy po stazu mozna sie tam zalapac na jakas fuche? Czy istnieje cien nadzieji:P?
Oczywiscie wylaczajac znajomosci i szerokie plecy.
I jak stoja zarobki dla takiego nowo przyjetego mgr inz?
MarkoPolo 2013-11-01 08:56:00
Witam ;-)!

Czy ktos z pracujacych w PGNiG-u Sanok, moze sie wypowiedziec na temat warunkow? Czy osoby z kierunkowym wyksztalceniem maja tam szanse? Jak wiadomo jest to CHYBA zamknieta firma ?
3
dadada 2014-02-23 21:11:24
jak netto, to wiadomo że na rękę...widać kogo tam zatrudniają.........
1
abc 2014-03-19 23:45:26
Witam , czy w PGNIG Sanok osoba bez wykształcenia kierunkowego, bez znajomości i zupełnie bezstronna, ma jakiekolwiek szanse na podjęcie stażu na stanowisku pracownik gospodarczy, technik prac biurowych itp? Czy po prostu pierwszeństwo tam mają ludzie z wewnątrz firmy i nie ma co liczyć? Proszę kogoś obeznanego w temacie o odpowiedź, dzięki , pozdrawiam.
1
jfhgs 2014-04-30 14:58:00
Tak jak mówisz to firma "zamknięta" i wszystko jest po znajomości - kwalifikacje nie mają większego znaczenia.
1
Przemysław 2014-05-19 00:06:05
Ciężka, fizyczna, mozolna praca. Ja robię na kopalni ropy i zarabiam 1500 zł netto! Kierownictwo do bani, dbają tylko o swoje płace i plecy. Układy rodzinne na pierwszym miejscu. Z ulicy nie biorą nikogo. Więc się nie łudźcie! POzdro
calaprawda 2014-06-03 12:44:58
W wiekszosci sa tam osoby po znajomości, i to załatwiane sto lat temu. Oczywiśie zdarzą się z ulicy ale to jest czyste SZCZĘŚCIE. Niestety takie czasy, gdyby wszędzie zarabiało się tyle co tam, to każdy by osiusiał ciepłym moczem ten ich całt PGNiG !
wawa 2014-06-12 20:45:52
<szczypie> pomogło :D?
Nafciarz 2014-09-01 22:06:55
Ropę i gaz kolego wydobywa się odkrywkowo:]Pozdro dla kumatych!:]
1
on 2014-09-02 17:19:05
bzdury piszecie a rope i gaz napewno nie wydobywa sie odkrywkowo co do dostania sie do firmy to prawda to rodzinna firma i znajomosci sie licza napewno nie zarabia sie 1500 netto pan zapolnial dodac ze ma pozyczke i mu odciagaja 1000
1
fakjuolewiu 2014-09-14 22:43:27
widać jak się znasz...nie odkrywkowo a OTWOROWO ! Studiowałam to więc wiem.
1
fakjuolewiu 2014-09-14 22:47:12
hahahaha zatrudnią...z dobry CV tj.wykształcenie i doświadczenie hahahahaha u lala ....większego żartu nie słyszały me uszka ;) idź, złóż swoje napakowane CV i czekaj na telefon, nie wiem co pierwsze usłyszysz dźwięk dzwoniących z kadr że przyjmą cie z twoim bogatym CV czy huk armat putina. Pozdrawiam kumatych
fakjuolewiu 2014-09-14 22:50:37
I jeszcze jedno..dopóki rządzi tam PO nie będzie żadnych przyjęć oczywiście z bogatym CV jak to ,,bubelek,, napisał.
mama 2014-11-14 11:12:42
nadzieja matką głupich i umiera ostatnia :)
Grrrreg 2014-12-01 17:49:59
Witam. Chciałem zapytać pracowników PGNiG. Jaka jest szansa dostania pracy jeśli studiuję zaocznie Wiertnictwo Nafty i Gazu ? Zacząłem studia zaoczne i chciałem się przyjąć żeby zdobywać doświadczenie , oczywiście jako fizyczny, na najniższym stanowisku ale pracować w czymś w czym mogę pracować po studiach. Studiuję na pierwszym roku. Jeśli ktoś podzieliłby się swoim zdaniem , byłym wdzięczny.
kdkd 2014-12-04 07:59:10
zapomnij czlowieku. Gadalem z facetem co tam 40 lat robi i ma syna po Twoim kierunku i nie moze go wepchnac.
4
lolas 2014-12-10 22:39:40
Greeeeg ja skończyłem dziennie WNiG i powiem Ci, że jak jesteś na pierwszym roku to uciekaj póki możesz. No chyba, że zdobędziesz w czasie studiów mega doświadczenie i uda Ci się gdzieś zagranicą. W Polsce nie masz czego szukać. Większość firm jest w fatalnym stanie, chociażby Exalo (poczytaj sobie opinie na gowork). Zagraniczne już się wycofały: Chevron, Exxon, San Leon. Boom na zatrudnienie skończył się dokładnie półtora roku temu. Od tej pory masowo zwalniają. Jeżeli komuś uda się gdzieś dostać to albo jest supermózgiem, albo miał fuksa. Ale to są pojedyncze przypadki (wydział skończyło w tym roku grubo ponad 200 osób). Pogadaj z prowadzącymi o sytuacji w branży, tylko szczerze.
A wracając do PGNiG to jeżeli gdzieś byś się dostał na wiertnie to przecież masz system pracy 2 na 2. Raczej nie pogodzisz tego ze studiami zaocznymi. Pozdrawiam
1
ssasasa 2015-11-03 15:08:03
WASZ CZAS się KOŃCZY W PGNIGU Peowskie wyrzutki zatrudnione po zanjomości :)
rere 2015-12-05 21:29:25
dobra, dobra...taka prawda że Pani łukacijewska i Bury załatwiali po znajomości robotkę...ale już niedługo będą te osoby na bruku :)
Polak 2016-03-29 08:01:36
i jak wydupiają z Pgnigu już tych bez wykształcenia i tych co z są od PO/PSL :) ?
Klara 2016-08-16 10:22:25
a ktoś się orientuje ile zarabia asystentka tam?
alan 2016-08-16 11:10:08
Patrząc na to, że musisz mieć wykształcenie wyższe i przynajmniej rok doświadczenia żeby się tam dostać no to na pewno jest grubo powyżej najniższej krajowej @klara
Zostaw swoją opinię o PGNIG SA - Sanok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PGNIG SA