Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ogolnie - 2009-09-24 19:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie nie jest zle
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2009-09-24 19:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie jest do bani nie da sie tam pracowac ;/ i ta przerwa 15 minut nawet kawy nie zdaza sie wypic a nie mowic o sniadaniu i chocby papierosie
zdjecie uzytkownika
anty lear - 2009-12-14 10:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest kiepsko umowy na 6 tygodni potem pod agencje zarobki kijowe nie wspomne o atmosferze przytłaczajaca jeden drugiego sprzedałby za 5 zł norma nie do wyrobienia bynajmniej na poczatek jestes na produkcji 2 tygodnie a wymagaja cudów
zdjecie uzytkownika
anty anty Lear - 2010-01-02 22:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja dostalam na 3 miesiace a pozniej dowidzenia , wyrabialam norme juz po 2 tygodniach no ale coz z tego wola zwolnic i przyjac nowych niz podniesc stawke na drugiej umowie , i na dodatek na dowidzenia proponuja prace za dwa miesiace . he he smieszne
zdjecie uzytkownika
Bella - 2010-10-14 15:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie mam badania wstępne na Leara jak wygladają i czy dlugo trwaja?
zdjecie uzytkownika
whatever - 2011-12-18 21:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O pracy niewiele mogę powiedzieć. Byłam z paroma osobami na rozmowie, dostaliśmy papiery do wypełniania do umowy, pani (usunięte przez administratora) z agencji Work&People miała dzwonić, kiedy mamy przyjść już do pracy, a telefon do tej pory milczy.
zdjecie uzytkownika
magda - 2012-03-20 08:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy my kiedys będziemy zadowoleni czy już tylko narzekanie mamy we krwi ,pewnie ze mnie denerwuje wiele rzeczy ale niedajmy sie zwariowac ,tam najlepiej jest gdzie nas niema , idac do tej pracy nastawiam sie jest ok robie co do mnie nalezy ,czasem jest miło czasem wszystko mnie drazni ale ogólnie robie to co lubie i mam w nosie wszystko inne niezgadzam sie ze pracuja tam same (usunięte przez administratora) i rozwodki bo to jest uogólnianie wszystkich pozdrawiam wszystkich tych zadowolonych i tych na nie
zdjecie uzytkownika
vbb - 2012-03-27 19:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
liderki są dobre jak dobrze pracujesz wredne są pracownice które pracują na lear.Nie jest tak żle.
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-06-24 16:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Legnicy otwierają filię , napiszcie coś na temat pracy na stanowisku
spawacza , jakie zarobki ma spawacz u was na wejściu , jak z premiami , jaki jest socjal i w jakiej postaci.Na rozmowie normalne , nic za bardzo nie można się dowiedzieć , standard .Tylko chodzi mi szczerze bez złośliwości.Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Jarmułek - 2012-07-27 16:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakład chory szkoda tam składać podania robia z pracowników parobków zero wolnego czasu nawet w swieta wszystko na siłe jak chcesz urlop to ci nie dadza jak chcesz wolne to tylko może tobie lekarz pomóc nie polecam jak chcecie miec proste plecy szukajcie innej pracy
zdjecie uzytkownika
Bucholtz - 2012-07-31 08:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość - 2012-06-24 16:22:16

W Legnicy otwierają filię , napiszcie coś na temat pracy na stanowisku

spawacza , jakie zarobki ma spawacz u was na wejściu , jak z premiami , jaki jest socjal i w jakiej postaci.Na rozmowie normalne , nic za bardzo nie można się dowiedzieć , standard .Tylko chodzi mi szczerze bez złośliwości.Z góry dziękuję.
jesli w Jaroslawiu i Tychach opinie o tej firmie sa kiepskie i beznadziejne zatem i w Legnicy cudow nie oczekujcie, bo polityka firmy to zatrudniac na najnizsze dopuszczalne urzedowo wynagrodzenie w planach chca do najnizszego wynagrodzenia dodac 300 zl. brutto tzw. dodatek za brak absencji --> zenujace praca na 3 zmiany, swiatek - piatek i niedziele ze swietami czyli w "porywach" w Legnicy zarobicie moze okolo 1300 zlotych na reke !
Sumujac w Legnicy powstaje trzeci " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] " za kiepskie najnizsze wynagdrodzenie ! Lepiej jechac do Niemiec i zbierac szparagi, papryke czy do pracy na budowe !
zdjecie uzytkownika
Pakoll - 2012-07-31 08:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak w Niemczech masz 1500 - 1800 euro plus 40 euro diety !
a w LEAR ?
satysfakcje (usunięte przez administratora) za najnizsza gwarantowana i trzy zmiany ! Chora firma i licho płaci
zdjecie uzytkownika
Włodzimierz - 2012-10-16 17:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W środe ide na rozmowe w sprawie pracy. Załatwił mi to pośrednik. Orientuje się ktoś może jakich zarobków można się spodziewać na pierwszej umowie 3 miesięcznej przez pośrednika?
zdjecie uzytkownika
Kaczi - 2013-05-06 11:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie - może ktoś powiedzieć, jakie zarobki ijaka forma umowy? Chciałbym, dostac konkretne informacje
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-12 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile średnio wyniesie podstawa z prowizją?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-06-16 11:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te wszystkie komentarze negatywne to totalna bzdura!!! Sam tam pracuję i jest świetnie:) Atmosfera totalnie super:)
zdjecie uzytkownika
pracownik_lear - 2013-06-16 22:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś - 2013-06-16 11:20:49

Te wszystkie komentarze negatywne to totalna bzdura!!! Sam tam pracuję i jest świetnie:) Atmosfera totalnie super:)
Ktoś ci płaci za takie opinie półgłówku? Płaca w Lear Mielec 9,53 zł/h na okresie próbnym trwającym 3 miesiące. Praca na trzy zmiany w soboty i niedziele, zamiast pieniędzy za przepracowany weekend przymusowy urlop, zawyżone normy i linia na prędkości 7.2 to codziennosć, na dokładkę całkowity zakaz palenia po przekroczeniu bramy kołchozu Lear, za złamanie którego grozi dyscyplinarka. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-09-20 16:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale się myliłem co do atmosfery pracy w firmie Lear. Praca organizatora taka sobie (czasem trzeba się prosić go żeby Ci przywiózł potrzebny materiał lub narzędzie). Atmosfera w pracy taka sobie;/
zdjecie uzytkownika
pracownik lear - 2013-11-25 18:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem idzie się przyzwyczaić :) i bardzo dużo zależy od ludzi, z którymi pracujesz :) Ja trafilam na bardzo fajna ekipę, pracuje na linii, dokladniej na pozycjonowaniu (Mielec) i wcale nie narzekam. Moja liderka jest wyrozumiala i jak na razie wladza jej nie namieszala w glowie. Potrafi się wstawić za pracownikiem:))Pozdrawiam panią Jolę S:) Owszem warunki nie są wymarzone (przerwy 10 i 15 min, wszelkie zakazy i nakazy), ale myślę, że nie jest tak źle :) pieniążki też nie są najgorsze... Po okresie próbnym mam 11.46 na godzinę i ostatnio wzięlam na wyplatę 1700 na rekę także jest ok :)
zdjecie uzytkownika
nie badz smieszna - 2014-01-11 14:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik lear - 2013-11-25 18:46:31]:
ile pracowalas na to 1700??? pewnie wszystkie soboty w miesiacu, niewazne jaka zmiana, nie widzac nic poza firma. wez sie nie osmieszaj, faktycznie majatek za taka harówke i tyle sobót
zdjecie uzytkownika
Beczka smiechu - 2014-02-05 16:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na learze jest OK! Polecam ta firme
zdjecie uzytkownika
Hsk - 2014-02-11 11:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos jest zadowolony z 1700 miesiecznie to gratuluje..wlasnie dlatego nasz ku...ski kraj tak wyglada..ze robia ludzie za takie grosze i jeszcze sobie chwala jak bysmy sie szanowali to by to wszystko inaczej wygladalo..j(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Łamacz Karków - 2014-04-10 14:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja jestem tutaj nową osobą a pisze w sprawie poszukiwania pracy zaznacze tylko że też pracowałem przez pośrednika na learze stanowisko KOntroler jakości umowe miałem nijaką na 3 miesiące o zlecenie a kazali sb pracować na 1 zmiane praca 8godzinna a zarobki też były nie kompetente moralny absurd w tym zakładzie więc chciałbym się zapytać jaka jeszcze agencja pracy zatrudnia pracowników do Firmy Lear Corporation Poland II???? oprócz Work & People prosze o odpowiedz na maila Kamilzolneczko1@interia.eu
zdjecie uzytkownika
inż - 2014-04-14 16:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca w Lear w Tychach, konkretnie na stanowisku inżyniera procesu ? Dostałam właśnie od nich propozycję stażu i chciałbym się dowiedzieć jak ta firma funkcjonuje
pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
20 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x