brak logo

Lear Corporation Poland II

Tychy

Opinie o Lear Corporation Poland II

bolo 2015-12-31 23:01:04
to oznacza ta spora sumka - za miesiąc ile można zarobić. są soboty i niedziele pracujące czy nie.,.tyle was tam pracuje a nikt nie może napisać konkretów ile można zarobić na rękę za miesiąc.,.
eryk 2016-01-01 12:00:23
3 koła.z sobotami
1
galanonim 2016-01-01 14:56:36
Hej. Wiecie jak wyglądają testy manualne na Learze w Tychach? i ogólnie jak wyglądają zarobki[soboty,niedziele są lepiej płatne?]. Dzięki za info.
0987 2016-01-03 22:26:14
czesc wszystkim, no ja widzialem ze firma Lear Corporation Poland II Sp. z o.o. nadal szuka do pracy operatra produkcji czy Commodity Buyer w Tychach..
fgh 2016-01-06 21:44:28
no tak tak ja widzialem tez inne oferty pracy od nich a mianowcie na stanowisko pracownika do spraw logistyki w Jaroslawiu oraz recepcjonistyki w Legnicy
Władzik 2016-01-09 15:12:41
Dużo jest ofert pracy, aczkolwiek pewnie połowa nieaktualna, bo z grudnia, a oni zapewniają tak dobre warunki, że z pewnością już dawno kogoś znaleźli. Mi się najbardziej podoba oferta na technologa w Jarosławiu.
80-84848844 2016-01-11 22:25:43
pytacie sie o zarobki, wszystko zalezy od tego ile zarobicie to na jakim dziale pracujecie:
jezeli na produkcji, to kokosów nie ma, trzeba zrobic z 3 soboty i z 3 niedziele zeby te 3 tysiące miec
utrzymanie ruchu, z tego co widze to robią non stop, tutaj juz wyplata ponad 4tysiecy za przepracowany caly miesiac
liderzy w okolicach 3,5tys zł
majster to około 7tys może więcej

wszystko zalezy jaki dział, ale jedno jest wszedzie to samo (mowie o pracownikach fizycznych) jezeli nie robisz weeekendow to nie zarobisz nic
kazik 2016-01-12 03:08:56
W sumie skoro produkcja zarabia 3 tysiące, w sensie to osiągalne z weekendami to bardzo dobre stawki, zazwyczaj produkcja nie przekracza 2000. Teraz szukają w Jarosławiu także logistyka jak widziałem.
olo 2016-01-16 00:17:17
czesc macie pojecie ile mozna zarobic w kontroli jakosci z gory dzieki
niga 2016-01-18 02:42:00
@olo dokładnie ci nie powiem, bo te stawki ustalane są indywidualnie z tego co pamiętam. Plusem jest to że oprócz podstawy coś jeszcze powinni sypnąć.
Aga 2016-02-06 00:06:30
Popieram ludzie są poniżani i traktowani jak bydło pracowałam tam wolała bym pracować w obozie niż w tej firmie i faktycznie umowy Lear Legnica przedłuża umowy tylko co 2tygodnie a prawda jest taka że Lear wynajmuje agencję pracy tylko po to żeby ludzie z Lear grzali spółki doświadczyła tego na własnej skórze
fghj 2016-02-08 15:20:03
wydaje mi sie ze powinni no ale to pewnie zalezy od stanowsika @niga, ja wifzialem ze szukaja Process Engineer w Tychach, trzeba miec odpwidnie wyksztalcenie
ona8 2016-02-16 00:34:19
czesc, czy ktos sie orientuje jak wyglada rekrutacja na staz w dziale jakosci?
adam786 2016-02-16 09:51:30
Pewnie, że zatrudnienie na produkcji wydaje się być dość opłacalną opcją, zwłaszcza, że nawet kierownikowi magazynu zapewniona jest umowa o pracę, ale wymagają 4 letniego doświadczenia.
popek 2016-02-19 18:09:21
pojawiła się jeszcze oferta pracy na stanowisku specjalisty ds personalnych. to coś dla humanistów ;) fajna opcja, szczególnie ze wymagają tylko 2-letniego doświadczenia.
anonim 2016-02-25 23:06:33
Ponawiam pytanie
zyx 2016-02-26 23:59:50
musisz przyjść bez majtek w leginsach dopasowanych najlepiej w panterkę z zaświadczeniem od lekarza że jesteś czysty nie masz mend żadnyh
1
fiodor 2016-03-06 09:59:46
widziałem ze aktualnie mają sporo ofert dla pracowników fizycznych np dla spawacza. jestem ciekawy czy ktos się orientuje czy z półrocznym stażem mam szansę na tę posadę. jeśli chodzi o uprawnienia MIG/MAG to mam.
klio 2016-03-22 14:15:11
Czy warto przyjść przez worka prosze o opinie
khjbbkjhn 2016-04-08 22:24:26
widzę, ze teraz poszukują na wiele stanowisk pracy jak Prototype Tooling Engineer czy Księgowa / Księgowy - obydwa do Legnicy. Jak tam jest z atmosferą?
e4r 2016-05-10 18:43:44
widze wlasnie ze tez poszukuja do pracy na stnowisko specjalsity do spraw logistyki w Tychach widzelem w oglsozeniu ze oferuja pracownikiom umowę o pracę, szansę zdobycia doświadczenia w międzynarodowym koncernie, pracę wśród doświadczonych specjalistów.
Lear Nowa Wieś Legnicka 2016-05-11 18:41:23
W tym miesiącu firma Lear przegięła przelała prawie całej fabryce jedynie pół wypłaty za kwiecień to jest przegięcie !!!
xxx 2016-05-13 21:54:35
mam propozycje na kontrol jakosci.prosze mi napisac jak to wyglada itd stawka.z gory dziekuje za konkretna odpowiedz
Rev 2016-05-23 17:37:36
Siema dostałem propozycje roboty u was w zakładzie na metalach jako monter siedzeń czy coś podobnego.. Powiedzcie mi jak tam robota wygląda ?
1
Mat 2016-05-25 17:23:54
Witam.
Jaki jest mniej więcej czas dojazdu busem z Sosnowca do Lear Tychy?
Kitas 2016-05-25 19:26:13
To może być 2 godziny
Mat 2016-05-26 01:08:32
Dzięki za szybką odpowiedź.
Liczyłem, źe będzie to max godzina... Czyli dojazd i przyjazd z powrotem to trzy godz. z hakiem, troszkę dużo jak sądzę. :(
Cóż będę musiał się zastanowić czy nie lepiej podłapać coś bliżej... Produkcja.
ok 2016-06-19 21:29:45
Wydaje mi się, że tej oferty pracy już nie ma, choć o ewentualnej rekrutacji dowiadywać sie bezpośrednio u nich. Przecież może uda się załapać, kto wie.
była gorolka 2016-06-27 17:17:40
z pierwszego skrzyżowania będzie jakieś32km(milowice) ze środuli wiadomo dalej ale 2 godz.to chyba w korku.Ale za takie pieniądze nie warto jechać samemu.
gorolka 2016-06-27 17:18:54
z pierwszego skrzyżowania będzie jakieś32km(milowice) ze środuli wiadomo dalej ale 2 godz.to chyba w korku.Ale za takie pieniądze nie warto jechać samemu.
Marcik 24 2016-07-03 12:51:10
Witam czy pracuje ktoś poprzez agencje work people? Jakie plusy i minusy
Marcik 24 2016-07-03 12:54:34
Również jestem z Sosnowca i czekam na odzew o tutejszej pracy ;)
1
kamil 2016-07-08 15:55:16
no i ja aplikowałem na Automatyka, całkiem dobre słyszałem na ich temat opinie, poza tym oferuja szerego wszelkich i niezbednych szkoleń jakie musi kandydat przejsc, troche wymaganie za duze bo 3 lata, ale czekam na odpowiedz mam nadzieję, że sie odezwą.
2
Ada 2016-07-11 17:53:49
Jakie są zarobki realne na dzień dzisiejszy w Tychach w tej firmie?
Ada 2016-07-11 17:54:05
Jakie są zarobki realne na dzień dzisiejszy w Tychach w tej firmie?
kamil 2016-07-13 19:25:59
ada' zalezy na jakie stanwosiko cie interesuja, przeciez na kazde są inne stawki wynagrodzenia, podejrzewam,ze musisz aplikowac jak ja i czekac na rozmowe wtedy sie odezwa
trebor83 2016-07-22 20:33:36
słyszałem że premia jest uzależniona od kilku punktów i pracuje na nią grupa - na czym dokładnie to polega?jeśli ktoś może to proszę o wyjaśnienie.
kamis 2016-07-29 18:31:30
hej wiecie moze na jakie zarobki moze tutaj liczyc kierownik wydzialu produkcji?bo wiem ze trzeba miec minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej,doświadczenie w zrządzaniu grupą pracowników powyżej 50 osób
Alexandra 2016-08-16 09:56:32
Witam, ponawiam pytanie, czy Pracował ktoś przez firmę work People? Bo sporo obiecują a widzę że oferty ciągle aktualne.
khjbbkjhn 2016-08-16 23:24:06
@ Alexandra przez firme work people? nie pomyliło ci sie cos?
Grzegorz Uczciwy 2016-08-31 02:41:58
Witam mam zamiar się tam przyjąć ile może zarobić spawacz a ile kontroler jakości i czy w Tychach są takie same problemy jak w Legnicy bo na tamtym forum 99% komentarzy negatywnych?
Anonimowo/anonimowa 2016-08-31 15:57:49
Nie polecam pracy na linii produkcyjnej pianek ogółem rzecz biorąc Linia 3 m.in 5 leader lini 3 koszmar zawziety patrzy tylko na pracowników którzy sporo juz tam czasu pracują. Dla nowych katastrofa. Nie polecam również owej pani grażyny jak można być takim wrednym człowiekiem. Z czystym sumieniem nie polecam ani tej lini ani leadera a przede wszystkim do czynienia z tą panią !!!!!!!
no name 2016-09-01 11:56:12
w sumie jest pare firm typu work people ktore przyjmuja do leara wszędzie jest mniej więcej podobnie...kasa za gołe dni bez premii na 1 stawce ok 1600zl....podbijesz nadgodzinami, czyli 3 weekendy masz ok2700-2900 ( w zależności od premii)...
hej 2016-09-03 23:18:29
Wiecie czy pracownik procesu ma zapewnione jakieś benefity socjalne do podstawy zarobków? Dzięki za odpowiedź
Krzychu 2016-09-05 16:09:52
Witam dostałem ofertę pracy w firmie lear może ktoś wie coś na temat autokaru pracowniczego z sosnowca jaka jest trasa? z góry dzięki za odp.
An 2016-09-05 23:02:11
Ja bym na Twoim miejscu próbował, praca jest raczej dobra, przynajmniej się taką wydaje, ja bym raczej próbował
marcikk 2016-09-19 20:19:36
Trasa jest od Dąbrowy Górniczej przez Sosnowiec zagórze do centrum potem kierunek Mysłowice i wszystko pod Kosztowy Brzezinka Brzeczkowice Lędziny Bieruń i lear
dorotka 2016-09-23 14:25:20
a co sądzicie o stanowisku pracy u was w firmie jako Mechatronik - Technik Utrzymania Ruchu? już nawet nie chodzi mi o kwestie stricte finansowe, ale czyu istnieje możliowość u was na tym stanowisku jakiejś ścieżki kariery i czy jako fachowiec będę doceniona
Alexandra 2016-09-26 17:38:56
No name, dziękuje za odpowiedź. Rozumiem że bus nie kursuje w weekend, ja jestem z Bytomia/Rudy śląskiej więc dojazd na własną rękę ciężki, czy te weekendy są konieczne? Agencja twierdzi że dobrowolne ale wiadomo jak to bywa na prawdę. I jaki mniej więcej czas dojazdu z Bytomia/Rudu śląskiej?
erd 2016-09-27 15:51:33
Chyba już znikneeło @stanley, ale widocznie o nowych ofertach można dowiadywać się bezpośrednio u nich.
Zostaw swoją opinię o Lear Corporation Poland II - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II