brak logo

Lear Corporation Poland II

Tychy

Opinie o Lear Corporation Poland II

widelec 2015-10-01 19:19:49
dzieki za normalna opinie , a powiedz mi kolego czy np mozna u was pracowac soboty i niedziele ? i jak są płacone?

na jakie zarobki moze liczyc dzial utrzymania ruchu i dział mechanik?
4567 2015-10-31 14:12:25
hej nie wiem czy widzieliście ale teraz firma Lear Corporation Poland II Sp. z o.o. prowadzi całkiem sporą rekrutację, widziałem między innymi ogłoszenia dotyczące pracy na stanowisku inżyniera do spraw poszyć, mechanika utrzymania ruchu, operatora produkcji, technika procesu, mistrza produkcji, także naprawdę jest tego sporo
Pracownik Lera 2015-11-14 11:59:11
Pracuje w tej firmie pare lat i moge cos o niej powiedziec . Zarobki brutto ok 1750 1950 do tego premia uznaniowa 300 miesiecznie ale generalnie konczy sie na 150 premia absencyjna co 3 miesiace 300 (brak l-4 i nn )Ludie pracownicy ok gorzej z tzw liderami, Maja swoich ludzi tzw przydupasow i tylko oni sie licza. Nie mozna sie odezwac miec swojego zdania bo albo Cie zwolnia albo przeniosa karnie przepraszam...w nagrode. Czepiaja sie byle czego ale nie oczywicie wybranyc. Tam trzeba byc poslusznym wiernym i nie podskakiwac. Jesli sie dobrze przyjrzec to mozna mowic w niektórych przypadkach nawet o mobingu. Jak ktos zainteresowany sluze dokladnymi informacjami
4
848483 2015-11-16 17:44:39
na produkcji ludzie za dużo nie zarobią, no chyba że przepracujesz wszystkie weekendy... polecam do innych działów.
z tego co zauważyłem to w utrzymaniu ruchu mają dobre zarobki i za dużo się nie narobią, no ale chyba ciężko tam się dostać. Team leaderzy też spoko praca ale stresująca. Firma godna polecenia pod względem wywiązywania się z płacenia na czas itp itd ale nic poza tym. Dużo fajnych lasek pracuje :)
Fru 2015-11-16 22:45:41
Ciekawy jestem jak to z kasą konkretnie wygląda @848483, bo widzę kilka ofert od tej agencji i sam się zastanawiam. Oferty są przeróżne, szukają techników, operatorów produkcji i inżynierów. Inżynier, to min. 2 lata doświadczenia, język angielski, niemiecki, wykształcenie wyższe, najlepiej techniczne.
Agata 2015-11-17 17:10:19
Witam Idę w piątek na testy manualne. Jak one wyglądają i czy trudno zdać?Ile mogę zarobić poprzez agencję Work@People? Praca ciężka czy może być? Jak atmosfera w pracy?
erd 2015-11-19 14:45:32
inżynier każdy powienien mieć min. 2 lata doświadczenia, jeśli chce zmienić prace wiec nikogo nie powinno to dziwić.
3
kamil1234 2015-11-21 18:59:06
tak, zwłaszcza, że to doświadczenie to tak naprawdę można zsumować, kumpel pracował jako inż trochę tu, trochę tu i mu się z 4 lata uzbierały :)
kuld 2015-11-23 22:08:32
Dobrze, że dają umowę o pracę, no ale ciekawe czy od razu czy też trzeba przejść przez jakiś okres próbny.
DoF 2015-12-15 16:50:44
@kuld mi się wydaje, że od razu dają tą umowę o pracę bez konieczności przejścia okresu próbnego, ale mogę się mylić. Fajnie, że można sobie tam zarobić sporą sumkę.
bolo 2015-12-31 23:01:04
to oznacza ta spora sumka - za miesiąc ile można zarobić. są soboty i niedziele pracujące czy nie.,.tyle was tam pracuje a nikt nie może napisać konkretów ile można zarobić na rękę za miesiąc.,.
eryk 2016-01-01 12:00:23
3 koła.z sobotami
galanonim 2016-01-01 14:56:36
Hej. Wiecie jak wyglądają testy manualne na Learze w Tychach? i ogólnie jak wyglądają zarobki[soboty,niedziele są lepiej płatne?]. Dzięki za info.
0987 2016-01-03 22:26:14
czesc wszystkim, no ja widzialem ze firma Lear Corporation Poland II Sp. z o.o. nadal szuka do pracy operatra produkcji czy Commodity Buyer w Tychach..
fgh 2016-01-06 21:44:28
no tak tak ja widzialem tez inne oferty pracy od nich a mianowcie na stanowisko pracownika do spraw logistyki w Jaroslawiu oraz recepcjonistyki w Legnicy
Władzik 2016-01-09 15:12:41
Dużo jest ofert pracy, aczkolwiek pewnie połowa nieaktualna, bo z grudnia, a oni zapewniają tak dobre warunki, że z pewnością już dawno kogoś znaleźli. Mi się najbardziej podoba oferta na technologa w Jarosławiu.
80-84848844 2016-01-11 22:25:43
pytacie sie o zarobki, wszystko zalezy od tego ile zarobicie to na jakim dziale pracujecie:
jezeli na produkcji, to kokosów nie ma, trzeba zrobic z 3 soboty i z 3 niedziele zeby te 3 tysiące miec
utrzymanie ruchu, z tego co widze to robią non stop, tutaj juz wyplata ponad 4tysiecy za przepracowany caly miesiac
liderzy w okolicach 3,5tys zł
majster to około 7tys może więcej

wszystko zalezy jaki dział, ale jedno jest wszedzie to samo (mowie o pracownikach fizycznych) jezeli nie robisz weeekendow to nie zarobisz nic
kazik 2016-01-12 03:08:56
W sumie skoro produkcja zarabia 3 tysiące, w sensie to osiągalne z weekendami to bardzo dobre stawki, zazwyczaj produkcja nie przekracza 2000. Teraz szukają w Jarosławiu także logistyka jak widziałem.
olo 2016-01-16 00:17:17
czesc macie pojecie ile mozna zarobic w kontroli jakosci z gory dzieki
niga 2016-01-18 02:42:00
@olo dokładnie ci nie powiem, bo te stawki ustalane są indywidualnie z tego co pamiętam. Plusem jest to że oprócz podstawy coś jeszcze powinni sypnąć.
Aga 2016-02-06 00:06:30
Popieram ludzie są poniżani i traktowani jak bydło pracowałam tam wolała bym pracować w obozie niż w tej firmie i faktycznie umowy Lear Legnica przedłuża umowy tylko co 2tygodnie a prawda jest taka że Lear wynajmuje agencję pracy tylko po to żeby ludzie z Lear grzali spółki doświadczyła tego na własnej skórze
fghj 2016-02-08 15:20:03
wydaje mi sie ze powinni no ale to pewnie zalezy od stanowsika @niga, ja wifzialem ze szukaja Process Engineer w Tychach, trzeba miec odpwidnie wyksztalcenie
ona8 2016-02-16 00:34:19
czesc, czy ktos sie orientuje jak wyglada rekrutacja na staz w dziale jakosci?
adam786 2016-02-16 09:51:30
Pewnie, że zatrudnienie na produkcji wydaje się być dość opłacalną opcją, zwłaszcza, że nawet kierownikowi magazynu zapewniona jest umowa o pracę, ale wymagają 4 letniego doświadczenia.
popek 2016-02-19 18:09:21
pojawiła się jeszcze oferta pracy na stanowisku specjalisty ds personalnych. to coś dla humanistów ;) fajna opcja, szczególnie ze wymagają tylko 2-letniego doświadczenia.
anonim 2016-02-25 23:06:33
Ponawiam pytanie
zyx 2016-02-26 23:59:50
musisz przyjść bez majtek w leginsach dopasowanych najlepiej w panterkę z zaświadczeniem od lekarza że jesteś czysty nie masz mend żadnyh
1
fiodor 2016-03-06 09:59:46
widziałem ze aktualnie mają sporo ofert dla pracowników fizycznych np dla spawacza. jestem ciekawy czy ktos się orientuje czy z półrocznym stażem mam szansę na tę posadę. jeśli chodzi o uprawnienia MIG/MAG to mam.
klio 2016-03-22 14:15:11
Czy warto przyjść przez worka prosze o opinie
khjbbkjhn 2016-04-08 22:24:26
widzę, ze teraz poszukują na wiele stanowisk pracy jak Prototype Tooling Engineer czy Księgowa / Księgowy - obydwa do Legnicy. Jak tam jest z atmosferą?
e4r 2016-05-10 18:43:44
widze wlasnie ze tez poszukuja do pracy na stnowisko specjalsity do spraw logistyki w Tychach widzelem w oglsozeniu ze oferuja pracownikiom umowę o pracę, szansę zdobycia doświadczenia w międzynarodowym koncernie, pracę wśród doświadczonych specjalistów.
Lear Nowa Wieś Legnicka 2016-05-11 18:41:23
W tym miesiącu firma Lear przegięła przelała prawie całej fabryce jedynie pół wypłaty za kwiecień to jest przegięcie !!!
xxx 2016-05-13 21:54:35
mam propozycje na kontrol jakosci.prosze mi napisac jak to wyglada itd stawka.z gory dziekuje za konkretna odpowiedz
Rev 2016-05-23 17:37:36
Siema dostałem propozycje roboty u was w zakładzie na metalach jako monter siedzeń czy coś podobnego.. Powiedzcie mi jak tam robota wygląda ?
Mat 2016-05-25 17:23:54
Witam.
Jaki jest mniej więcej czas dojazdu busem z Sosnowca do Lear Tychy?
Kitas 2016-05-25 19:26:13
To może być 2 godziny
Mat 2016-05-26 01:08:32
Dzięki za szybką odpowiedź.
Liczyłem, źe będzie to max godzina... Czyli dojazd i przyjazd z powrotem to trzy godz. z hakiem, troszkę dużo jak sądzę. :(
Cóż będę musiał się zastanowić czy nie lepiej podłapać coś bliżej... Produkcja.
ok 2016-06-19 21:29:45
Wydaje mi się, że tej oferty pracy już nie ma, choć o ewentualnej rekrutacji dowiadywać sie bezpośrednio u nich. Przecież może uda się załapać, kto wie.
była gorolka 2016-06-27 17:17:40
z pierwszego skrzyżowania będzie jakieś32km(milowice) ze środuli wiadomo dalej ale 2 godz.to chyba w korku.Ale za takie pieniądze nie warto jechać samemu.
gorolka 2016-06-27 17:18:54
z pierwszego skrzyżowania będzie jakieś32km(milowice) ze środuli wiadomo dalej ale 2 godz.to chyba w korku.Ale za takie pieniądze nie warto jechać samemu.
Marcik 24 2016-07-03 12:51:10
Witam czy pracuje ktoś poprzez agencje work people? Jakie plusy i minusy
Marcik 24 2016-07-03 12:54:34
Również jestem z Sosnowca i czekam na odzew o tutejszej pracy ;)
1
kamil 2016-07-08 15:55:16
no i ja aplikowałem na Automatyka, całkiem dobre słyszałem na ich temat opinie, poza tym oferuja szerego wszelkich i niezbednych szkoleń jakie musi kandydat przejsc, troche wymaganie za duze bo 3 lata, ale czekam na odpowiedz mam nadzieję, że sie odezwą.
2
Ada 2016-07-11 17:53:49
Jakie są zarobki realne na dzień dzisiejszy w Tychach w tej firmie?
Ada 2016-07-11 17:54:05
Jakie są zarobki realne na dzień dzisiejszy w Tychach w tej firmie?
kamil 2016-07-13 19:25:59
ada' zalezy na jakie stanwosiko cie interesuja, przeciez na kazde są inne stawki wynagrodzenia, podejrzewam,ze musisz aplikowac jak ja i czekac na rozmowe wtedy sie odezwa
trebor83 2016-07-22 20:33:36
słyszałem że premia jest uzależniona od kilku punktów i pracuje na nią grupa - na czym dokładnie to polega?jeśli ktoś może to proszę o wyjaśnienie.
kamis 2016-07-29 18:31:30
hej wiecie moze na jakie zarobki moze tutaj liczyc kierownik wydzialu produkcji?bo wiem ze trzeba miec minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej,doświadczenie w zrządzaniu grupą pracowników powyżej 50 osób
Alexandra 2016-08-16 09:56:32
Witam, ponawiam pytanie, czy Pracował ktoś przez firmę work People? Bo sporo obiecują a widzę że oferty ciągle aktualne.
khjbbkjhn 2016-08-16 23:24:06
@ Alexandra przez firme work people? nie pomyliło ci sie cos?
Zostaw swoją opinię o Lear Corporation Poland II - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II