logo DGM Direct.Group.Marketing

DGM Direct.Group.Marketing

Zielonki

Opinie o DGM Direct.Group.Marketing

Agunia 2013-06-26 13:24:16
Hej, właśnie dostałam telefon, że moja kandydatura została odrzucona. Nie wiedziałam, że mają takie wysokie wymagania. Zależało mi na pracy ;/
grzesiek 2013-07-09 10:23:27
hej, szkolenie jest bezpłatne trwa dwa dni teoretyczne i 24 godzin praktyki.
ola 2013-07-16 13:40:55
zgadza sie :) pracuje juz 2 tyg
Kasia W 2013-07-19 15:22:58
Witam, wczoraj podpisałam umowę na czas nieokreślony. Muszę powiedzieć, że miło jestem zaskoczona stała podstawa 1200 zł oraz premie. Koleżanka kiedyś pracowała to premie polegały na wyrobieniu normy w ciągu miesiąca a teraz bez miesięcznych progów punktowych . Tyle ile zrobisz to premia. Pozdrawiam gorąco :)
1
M&M 2013-07-25 10:53:45
zgadzam sie z roxą :D pravowałem w dgm 3 dni bo dluzej to nie mialo sensu i pamietam jakich ludiz mialem w grupie. nie wiem kto mial z nimi rozmowe ale widac ze to specyfika jak w obozie pracy- byle by było dużo ludzi w firmie[usunięte przez admina]
1
weronika 2013-08-26 11:31:57
po prostu żałosne to co piszecie, weszłam z ciekawości co piszą o firmie bo jestem nową pracownicą, kandydatura została odrzucona? roxa- masz czym sie chwalić, myślałaś, że praca w call-center to łatwa? nie, lecz wymaga dużej kreatywności, jeśli jej nie posiadałaś na rozmowie to sobie podziękuj, a nie oczerniasz innych bo ktoś cię nie przyjął.
Marta 2013-09-05 11:32:00
widać na forum pracę trolli z biura DGM, bo kto inny się interesuje nowymi projektami dla nich i ilością sprzedaży w ciągu jednej zmiany. BRAWO za twórczą pracę osób w biurze.
1
2013-09-18 15:01:13
dla mnie jest ok, opieukonie spoko miła atmosfera, nikt nad tobą nie stoi jak w innych firmach :)
1
żaneta 2013-09-25 14:45:47
hej jutro mam rozmowę tam, mam nadzieje, że przyjmą mnie, moja koleżanka rok temu pracowala.
1
ktoś 2013-10-03 10:40:53
masz śmieciową umowę?! haha do kogo masz pretensje?! sama ześ podpisała
żaneta 2013-10-09 11:46:32
tak jestem zadowolona, jest stawka za godzinę 11zł brutto + premie, kolezanka tez mówiła, że spoko
kasia 2013-10-10 11:18:13
pracuję od niedawna, jak narazie ok i powyższa kasa zgadza sie
kamil 2013-11-06 10:00:24
popieram wyższą opinie, zgadza sie ;)
KTOS 2013-11-19 15:40:05
kto jest tam teraz koordynatorem????
ktos 2013-11-21 15:08:05
witam, dostałem dzisiaj kasę wszystko się zgadza, pozdrawiam
ania 2013-11-22 12:55:51
podpisuje sie pod powyższym :) krótko pracowałam, musiałam do domu wrócić, ale pieniądze zgadzają sie z ilością godzin przepracowanych, szkoda mi było rezygnować, jest mi atmosfera. pozdrawiam !
ania 2013-11-22 12:56:56
miła atmosfera*
Krystian 2013-11-22 15:12:10
nie polecam polowe kasy mi wypłacili i do tego zwolnili bez jakiegokolwiek wcześniejszego kontaktu...
2
xxx 2013-11-25 13:16:15
taa ciekawe, jak ześ przestał chodzić do pracy to czekać mieli ?! ja dostałes wynagrodzenie zgodnie z warunkami umowy ;] . Jest ogólnie spoko w biurze.pzdr
aneta 2013-11-27 12:50:54
hej, ja pracowałam i normalnie dostałam kasę na konto, okres wypowiedzenia miałam tydzień czasu, bo tak dogadałam się, szkoda mi troche ale cóż dostałam staż z moim kierunkiem :)
m.t 2013-11-28 13:53:43
byłem na szkoleniu jak narazie spoko, przede wszystkim atmosfera spoko ;]
pracownica 2014-03-11 10:31:12
HAHA parę miesięcy tam byłam i to co piszecie to kłamstwo :D
absurdalnie podniesiony próg i przy pełnym etacie 800 zł :D
1
? 2014-03-11 20:40:03
Podniesiony próg? hmm raczej obniżony, wiem mam! 800zł? bzdura, to chyba za niepełny miesiąc. Szukając pracy kierowałam się opiniami na necie. DGM ma najlepsze i faktycznie zgodne z prawdą.
gość 2014-03-12 11:48:14
Dokładnie, ma być obniżony próg, jeśli ktoś będzie chodzić pełny miesiąc i wykonywać swoją robotę to jest ok. Jest podstawa godzinowa + premie za wyrobione punkty. Pracowałam w różnych biurach i mają naprawde dobre stawki.
1
a.kafar 2014-05-23 11:40:25
witam jestem po szkoleniu 1 dniu szkolenia fajnie było , kolejne dni mam po niedzili, fajna atmosfera była na szkoleniu.
agnieszka 2014-09-16 01:18:12
mają swoją stronę: http://dg-marketing.pl/ ale dużo się z niej nie dowiesz...
ania 2014-09-18 10:25:41
Wpisujesz w wyszukiwarkę google DGM i pierwszy link masz.. trochę wysiłku i myślenia i znajdzie sie :)
konrad 2014-10-14 10:46:22
Witam,
ja pracowałem w okresie wakacyjnym, mi podobała się współpraca, stałe godziny i pieniądze zgadzały się :] gdyby nie studia, pewnie dalej pracowałbym ;] pozdrawiam!
gość 2014-10-31 13:14:51
Hej normy są do wyrobienia oczywiście, masz stałą podstawę + premie za wyniki sprzedażowe, czyli np: w okresie rozliczeniowym miesiąca jeśli będziesz miał 25-30 punktów mnożysz np: przez 15 zł za każdy punkt czyli do podstawy dodajesz premię w wysokości (30 pkt *15zł) 450 zł :) wiec dobra sumka wychodzi. Nie podaję dokładnie premii z tabelki bo chyba jest to nielegalne kopiować tutaj umowę :). Zaznaczę, że dodatkowo są dodatki, które zwiększają premie.

p.s najbardziej podoba mi sie w firmie, że jest stała podstawa + premia, a nie jak w innych firmach system prowizyjny. Jest miła atmosfera w pracy, więc polecam!

pozdrawiam
red 2014-12-08 23:09:46
Pracownicy tej firmy urzadzaja libacje po pracy do trzeciej nad ranem
1
jack 2015-01-17 19:18:17
pracowałem w dgm. Było okej.
ooo 2015-01-17 22:17:15
ciagła rotacja ludzi w ciagu miesiaca odpada okolo 15 , w sumie nikt sie tego nie doliczy oprocz szefa. Wypłata za 1,5 miesiaca pracy to 300 zł
xyz 2015-01-20 12:27:03
taa z tego co wiem mają dużo stanowisk i słabych po miesiącu nie będą trzymać za samo tzw, siedzenie ^^ albo się weźmiesz za robotę albo sorry..

pracowałem przez 4 miesiące i było w sumie ok i kasa sie zgadzała ilość godzin pomnożyć przez kwotę + premie nie jest ciężko policzyć! Tym bardziej, że bylo tsb, były godziny punkt premie itd.



dawnotemu 2015-04-16 10:47:01
pamiętam jak byłem u nich na rozmowie kwalifikacyjnej w 2012 roku. Zaoferowali 4,50 za godzinę na umowie cywilnoprawnej :D Oczywiście mówili że to stawka na okres próbny, ukradkiem zobaczyłem jak wygląda tam praca - mnóstwo osób ściśniętych w jednym pokoju, wszyscy w boksikach siedzą i ostro dzwonią a nad głową krąży im "coach", który ich "motywuje", powtarzając w kółko "dzwonimy! dżusik, dżusik!!". Pracownicy byli zieloni na twarzach od zmęczenia i wypalenia(?), wszędzie czuć było intensywny zapach kawy.
ktos 2015-05-07 09:48:01
nigdy nie było takiej stawki.."dzwonimy! dżusik, dżusik!!"? - dżusik ale chyba w innym call -centre! pracowałem jakis czas temu i pierwsze słysze...
Jerzy 2015-09-07 01:59:44
W Zielonkach już od dawna nie ma call center, ale to były dobre czasy i zarobki po 2,5-4K miesięcznie na rękę, w 2011 roku to była bardzo dobra kasa:)

Te 5zł o których ktoś pisze to było pierwsze 60 godzin na okresie próbnym, później było 10zł do 20zł za godzinę lub jak ktoś był mocny to prowizja na której zarabiało się najwięcej :)
gość 2015-09-07 17:58:01
zachwalają tylko pracownicy tej firmy pozytywnymi komentarzami.
gość 2015-09-28 12:55:56
Byłem na rozmowie jakiś czas temu, było to zmarnowanie czasu mojego. W ogłoszeniu była inna podstawa niż w rzeczywistości. Może to praca dobra dla studenta, ale nie dla kogoś kto na utrzymaniu dom, kredyt itd.....

Baddd 2015-11-22 20:21:56
Oszukaństwo i jedna wielka masakra. Najpierw była mowa o 1500 zł brutto potem jak przyszło do podpisywania umowy zrobiło się 1250 zł brutto a jak przyszło do wypłaty to 800 zł to po pierwsze.
Pracownicy, którzy odeszli dostawali śmiesznie małe wypłaty. Kiedy przychodzili to wyjaśnić wpierano im, że tyle zarobili i ze system tyle wyliczył. Niejednokrotnie byłem świadkiem takiej sytuacji i mnie też to spotkało kiedy po miesiącu pracy po 8h dostałem 500 zł. Wmawiano mi nieprawdę na zasadzie oszukańczych obliczeń. Bo w komputerze pisze...
Sprzęt jest okropnej jakości. Posklejane słuchawki taśmą klejącą. Nic nie słychać. Klienci się złoszczą, że trzeszczy. Rozlatujące się krzesła.
Marnej jakości szkolenia prowadzone przez ludzi, którzy nie umieją przekazać swojej wiedzy.
Niemożliwe do zrealizowania normy dzienne.
Pracujesz przez tydzień za darmo w ramach "nauki". Tylko, że normalnie się dzwoni na sali jak inni.
Ale atmosfera faktycznie fajna. Taka swojska. Fajni team liderzy. Tylko co komu po tym jak płacą psie pieniądze?
1
taka prawa 2015-12-10 09:37:49
co innego jeśli jest mowa o 1500zł a wychodzi 1250- czytasz ze zrozumieniem?
Najpierw wprowadzają w bład zeby zachęcić a jak przychodzi co do czego to dopiero wtedy się okazuje jak jest na prawdę i ile faktycznie można zarobić, wypłaty rzędu 800 (czy 500zł) są niestety dosyć częstym przypadkiem. Firma ewidentnie szuka białych murzynów do zapierdzielania i genetowania korzysci, tylko nic w drugą stronę w zamian dla takiego "murzyna" nie proponują a szkoda
ale się uśmiałam 2016-04-11 17:27:46
Rozmawiałam kiedyś z dziewczyną, która pracowała w tej firmie w biurze.Po rozmowie z nią szybciutko uciekłam stamtąd.Trzeba umieć się cenić. Trzeba się szanować.Trzeba szanować swój czas.
pokokty 2016-05-25 23:05:42
ogolem nie polecam pracy w tej firmie. praca od 13-21 a czasem jak sie z klientem rozmawia to siedzi sie i do przeszlo 21. Kasa tragiczna. Wszystkie informacje na szkoleniach o zarobkach to bzdury, bazujace na kwocie brutto i nie uwzgledniajace spadkow, odstapien klientow itp. Przecietniak nie zarobi tu wiecej niz 1300 zl na reke i to przy niezlej frekfencji. Zazwyczaj sa nawet problemy z przelewami, bo pensja nie zostaje wyslana na czas i czeka sie zeby Twoje wytyrane 1300zl doszlo. W kosmiczne wyliczenia, ze mozecie tu zarobic 4-5k na lape nie wierzcie bo nie zarobicie nawet polowy tego. 60-70% osob odpada po szkoleniu i pierwszym tygodniu, kolejne 20% w trakcie, poniewaz nie daje rady ciagnac wyniku. I tak z grupy 10 osob na szkoleniu przy sporym szczesciu zostaje 1 osoba, ktora sie nadaje. Jezeli chcecie zarobic to tutaj nie zarobicie.
3
hmm 2016-06-21 00:33:10
biuro o którym piszecie nie istnieje od 2010 roku
pikachu 2016-08-15 03:19:48
tragedia z ta firma, nie polecilbym wrogowi tyrac za 1000 zl przez caly miesiac, nawet w soboty, szkoda sobie gitary zawracac, NIE POLECAM
Toomq 2016-08-19 00:30:51
pokokty - przeciętniak może i tyle zarobi, ale firma celuje w tych najlepszych, co potrafią zarobić godne pieniądze, które nie są tylko liczbami na szkoleniu i nie marudzą na to, że się obijają ;)

to że Ty nie dałeś rady nie znaczy, że ktoś inny też nie da rady, ja wspominam bardzo dobrze pracę w DGM w LBN, wyciągałem 2000-2100 netto, z racji przeprowadzki do innego miasta musiałem zrezygnować

godziny od 13-21 - dokładnie tak. Pytają czy Ci pasuje praca w tych godzinach - zgodziłeś się pracować, więc w czym problem i do kogo pretensje? Ja wtedy studiowałem zaocznie, więc dla mnie gitara.
arti.r 2016-10-10 00:00:59
umowa zlecenie, tyle że po zmianach w prawie opłacane składki i jest ubezpieczenie - więc spoko, dla studenta jak znalazł. Praca fajna na okres roku akademickiego, kasa przyzwoita, jeżeli ktoś nie miał doświadczenia w ogóle, to jest ryzyko że nie zarobi za dużo u mnie 1800-2400 na łapę w zależności od miesiąca (nie mogłem pracować w soboty ze względu na studia). Miło wspominam. Pozdro dla kierownika!
oij 2016-10-11 16:00:34
Dobrze, że się pojawiły odpowiednie premie do podstawy zarobków.
truskawa 2016-11-16 19:16:44
jak oceniacie prace w lublinie teraz?
Monika 2016-11-29 15:48:45
Ja pracuję, w Zielonkach mamy tutaj magazyn i dział logistyki, więc nie mogę się udzielać w temacie. My pracujemy w dwie osoby, bo to małe biuro. Opinie o Lublinie są tutaj z tego co widzę http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,31796

Nam pracuje się tutaj dobrze, ale więcej osób nie zatrudniamy, bo nie ma potrzeby.





wkurwiony 2016-12-06 11:06:48
tak tak nęcą podstawą premią atmosfera ujdzie ale jest haczyk najpierw ci obiecują ze po szkoleniu kase będziesz miec 500 zł potem jest do szkolenie zakonczone zanjomoscią prodkuktu i tak ... to pojawia sie punkt kulminacyjny tej szmiry na szkoleniu masz opowiadane o jednej rzeczy natomiast na tym sprawdzianie zazwyczaj ustnym .... masz całkiem z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rzeczy wyjęte i jest sie o to pytanym ci opiekunowie grupy cwani są i albo mają swoje grono kumpli których przepuscili tu w ramach rekrutacji albo nie wiem oni wszyscy nagle cudownego olsnienia dostali i znali odpowiedz na maase pytan na które nie mogli znac jej bo co innego na szkoleniu jest a co innego w tym tescie takze niech nie zwiedze was chęc zgarnięcia 500 zł bo one będą do pierwszej wypłaty aa do tej mozecie nie dorobic bo was odprawią z kwitkiem jak mnie
Zostaw swoją opinię o DGM Direct.Group.Marketing - Zielonki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGM Direct.Group.Marketing