logo DGM Direct.Group.Marketing

DGM Direct.Group.Marketing

Kraków

Opinie o DGM Direct.Group.Marketing

Dział Rekrutacji DGM 2015-10-13 17:28:55
Lulu - jeśli znajdziesz kiedyś czas to wpadnij do nas, skonfrontować swoje wspomnienia ze stanem faktycznym : ) Napisz do nas na Rekrutacja@dg-marketing.pl kiedy masz zamiar się pojawić a chętnie oprowadzimy Cię po biurze : )

Pozdrawiamy,
Dział Rekrutacji
Monia 2015-10-19 15:14:05
Powiem tak, większość z tych opinii negatywnych to totalna nieprawda. Pracuję już jakiś czas w DGM i nie narzekam. Pensja OK, cały czas podnoszę swoje kwalifikacje i jestem bardzo zadowolona, jak to mówi przysłowie ......przeszkadza rąbek od spódnicy
1
do norberta 2015-10-21 09:36:26
negatywy się pojawiają, ale jak szybko się pojawiają to tak szybko znikają ;) system wynagradzania, jest porażką, szczególnie kiedy wyliczana jest skuteczność, wszelkiego rodzaju % i inne dziwne rzeczy.. jak przychodzi co do czego, to nagle okazuje się że Twoja prowizja jest potrącana albo w połowie miesiąca zachodzi zmiana, że zamiast mieć podstawę przechodzisz na system wyłącznie prowizyjny, i z wynagrodzenia za miesiąc pracy wychodzi wypłata gdzie nie ma nawet "1" z przodu a liczba jest trzycyfrowa... jedno jest pewne, ekipa w której się pracuje to super ludzie, szkoda mi ich tylko że marnują się w tym cc gdzie w innych biurach w krk naprawdę można zarobić i wiem to z własnego doświadczenia, bo nie wszystko złoto co się świeci, i nie wszystko co obiecują znajduje później swoje odbicie w rzeczywistości niestety
1
Dział Rekrutacji DGM 2015-11-04 20:18:58
Drogi "Do Norbercie"

W naszej firmie nie istnieje wskaźniki ani inne "dziwne rzeczy", które wpływałyby na wysokość twojej prowizji. Prowizja jest wyliczana w bardzo prosty i przejrzysty sposób, który jest dokładnie zapisany w umowie.

W naszej firmie istnieje system prowizyjny, który dla konsultantów osiągających przynajmniej dobre wyniki jest o wiele korzystniejszy od systemu z podstawą. Natomiast nie ma możliwości aby w połowie miesiąca przeskoczyć z jednego na drugi. Zmiany dokonuje się samodzielnie (Pracownik musi osobiście podpisać nowy załącznik)i trzeba zadeklarować chęć przejścia na inny system jeszcze przed końcem danego okresu rozliczeniowego, więc nie ma możliwości aby samoistnie zmieniła się komukolwiek umowa.

Wysokość wynagrodzeń jest kwestią indywidualną każdego konsultanta. Jeśli ktokolwiek miałby ochotę się zapoznać ze stanem faktycznym - zapraszamy do naszego biura. Na rozmowie rekrutacyjnej zachęcamy naszych kandydatów do obejrzenia swojego potencjalnego miejsca pracy jak również chętnie pokazujemy tablice wyników, osób pracujących na systemie prowizyjnym.

Pozdrawiamy,
Dział Rekrutacji
2
Baddd 2015-11-22 20:42:57
Zgadzam się z do roberta. Faktycznie pensja jest obliczana na procentach. Oszukaństwo i jedna wielka masakra. Najpierw była mowa o 1500 zł brutto potem jak przyszło do podpisywania umowy zrobiło się 1250 zł brutto a jak przyszło do wypłaty to 800 zł to po pierwsze.
Pracownicy, którzy odeszli dostawali śmiesznie małe wypłaty. Kiedy przychodzili to wyjaśnić wpierano im, że tyle zarobili i ze system tyle wyliczył. Niejednokrotnie byłem świadkiem takiej sytuacji i mnie też to spotkało kiedy po miesiącu pracy po 8h dostałem 500 zł. Wmawiano mi nieprawdę na zasadzie oszukańczych obliczeń. Bo w komputerze pisze...
Sprzęt jest okropnej jakości. Posklejane słuchawki taśmą klejącą. Nic nie słychać. Klienci się złoszczą, że trzeszczy. Rozlatujące się krzesła.
Marnej jakości szkolenia prowadzone przez ludzi, którzy nie umieją przekazać swojej wiedzy.
Niemożliwe do zrealizowania normy dzienne.
Pracujesz przez tydzień za darmo w ramach "nauki". Tylko, że normalnie się dzwoni na sali jak inni.
Ale atmosfera faktycznie fajna. Taka swojska. Fajni team liderzy. Tylko co komu po tym jak płacą psie pieniądze?
1
ucziwy obywatel 2015-11-23 14:54:42
ja powiem tylko 1 w tej polsce takim pracodawca i kierownikom kara smierci sie nalezy za wykorzystywanie ludzi pajace woza sie mercedesami a ludzia wciskaja kity ze pieniedzy nie maja na wypłaty gdzie jest ta uczciwa polska panie Duda bierz sie pan za robote a nie za pieprzenie bzdur
zawiedziony 2015-11-24 11:30:04
ja zrezygnowałem juz w trakcie szkolenia, bo szkoda było mojego czasu tracic na to w jakis sposob ta wiedza byla merytorycznie przekazywana, ogólnie to porazka a mialem juz doświadczenie w CC, patrzac na to co sie tam dzialo i słysząc jak to wlasnie wyglada z wypłatami- postanowilem nie marnowac wiecej czasu i po prostu odejść, bo wiem ze jakiś większych szans na kasę większa jak 1200na rękę za miesiąc pracy jest marnie... wole jednak systemy gdzie nie ma wyliczanek skutecznosci, procentów i innych ukrytych gwiazdek- tylko wiem ile zarobie podstawawy a prowizja to juz tylko i wylacznie moj wkład w pracę
Woot Woot? 2015-11-25 19:01:48
Czytałem opinie tutaj o DGM i poszedłem sam sie przekonać jak jest naprawde bo tutaj jakoś cieżko mi się odnaleźć w tych komentarzach. Nie rozumiem skąd wy bierzecie takie liczby? Nie wiem jak wy ale ja widziałem umowę na własne oczy (może dlatego, że sam o to POPROSIŁEM) i tam jest dokładnie rozpisany wzór jakie wynagrodzenie się dostaje pod koniec miesiąca. Z tego co pamietam było tam (ilość przepracowanych godzin/ilość godzin w miesiącu do przepracowania) * (1500 + 400 + 300 + prowizja).Czyli jak ktos chodzi do pracy tak jak sie należy jak w każdej innej pracy to ma z moich wyliczeń przynajmniej 2200. Do roboty miałbym kiepski dojazd więc podziękowałem, ale w cyferkach zawsze byłem dobry i nie widziałem tam niczego odbiegającego od normy.
Sfrustrowany 2015-12-01 15:17:04
to co napisano wyzej to nie prawda! tez zapoznałem sie z systemem wynagrodzeń i tam te 300 zł bylo za osiągniecie jakiegoś wysokiego wyniku i wiązało się z awansem na instruktora. Wiec za przchodzenie do pracy można dostać tylko 1900 złotych. A i to nie prawda do końca bo musisz być ponad 90% godzin w pracy, żeby dostać ten DODATEK 400 - czyli samej podstawy masz tak naprawde 1500 złotych a reszte czy się dostanie to już nie jest takie pewne :/
1
kwoty 2015-12-02 08:47:08
to są kwoty brutto?? Jeśli tak to wychodzi na to że pracuje się miesiac i dostaje niecały tysiak podstawy? to zlecenie??
von ton 2015-12-08 16:39:24
Ja pracuję na prowizji, bo jest też taki system i mam w pompce podstawę. Tylko żeby na niej być trzeba faktycznie wszystkiego się nauczyć i zapier..... tyle że kasa wtedy bardzo dobra 3000-4000 da się wyciągnąć

Podstawa dobra dla nowych i faktycznie jest tak że 1500 + 400 jeżeli jest się w pracy 90% godzin, tyle że do pracy przychodzi się w niej żeby być, a te 400 to premia za to więc to chyba dobrze że ona jest. Jak ktoś chce chodzić w kratkę to najlepiej pracować na prowizji, albo zgarniać 1500zł i to też proporcjonalnie do bycia w pracy, czyli będąc połowę miesiąca ma się 50% z 1500zł co jest dość logiczne.

Na prowizji jest za umowy które pozyskuję 63zł za sztukę * 4 dziennie 252 i mnie to styka. Więc zarobić się da tylko trzeba dać coś z siebie.

to tyle




Tomek 2015-12-08 22:23:07
a co w takiej sytuacji kiedy jednak tych 4 sztuk dziennie nie podpiszę? Bo wiadomo, jeden dzień jest lepszy- kolejny jest gorszy bo wiadomo że jest to sprzedaż. I jeśli przyjmiemy takie założenie, że w ciągu tygodnia nie udało mi się w ciągu przykładowo 3 dni podpisać te 4 umowy- bo rozumiem że jest to wymagane- i mam wynik 0, to za dany dzien nie zarabiam nic, bo bo nie mam sprzedaży albo nie mam wymaganej ilości a wiadomo że może być różnie, nawet jeśli mam doświadczenie- jakie są tego konsekwencje? Kolejny "Kowalski" ze szkolenia, czeka na moje miejsce?? Poza tym ta prowizja- ona jest stała czy zależy od czegoś? Dziękuję za odpowiedź osoby, która pracuje na systemie prowizyjnym- bo slyszalem opinie o wypłatach rzędu liczby trzycyfrowej max (ok. 800-900zł) za miesiąc pracy właśnie będąc w taki sposób rozliczanym, a to jest dosyć przykre spędzając ok. 140-160h w pracy
vitt 2015-12-11 23:55:28
Tomek, jak zakładasz z góry ze nie pójdzie etc. To troche slabo. Wierz mi ze tym bardziej ze jesli masz doświadczenie to zrobienie 3,4 umow dziennie to żadne wyzwanie a raczej formalność ta średnia juz daje Ci pieniądze w granicach 3 kola na rękę. Przy czym mysle ze to nikogo nie powinno do konca zadowalać bo byli/sa tacy którzy potrafią robic po 7,8 dziennie. Prowizja jest prosta, masz wszystko w załączniku i zalezy ona od ilości wyrobionych punktów - wzrasta. Ale w 1 mies masz wyższy próg. A i o wyplatach rzędu 800-900/mies na prowizji nikt nie myśli kiedy tyle na spokojnie można zrobić ale w tydzień. Podstawa na 1 mies dla nowych osób jest ok, ale potem no to nie widzę innej opcji jak prowizja jak chce sie dobrze zarabiać.
Hmmm 2015-12-13 20:18:53
Skoro jest tak super ładnie i pięknie to dlaczego jest taką rotacja pracowników i ciągle ich ogłoszenia wiszą na Gumtree?? Skoro jest tak zajwbiscie to ludzie biliby się o pracę tam, a tak jednak nie jest więc jak to wytłumaczyć?
bywalec 2015-12-14 12:06:13
Ziomek ... pracowałeś ty kiedyś w call center? Robota wszedzie taka sama!
toya 2015-12-14 14:41:55
Wszystkie kwoty jakimi operują to kwoty brutto. czyli z interesującego 1900 miesięcznie robi się ok 1400 zł. a to i tak tylko w przypadku 90% lub większej obecności.
1500 brutto (podstawa) + 400 brutto (dodatek za obecność). więc jeśli braknie obecności i wyniesie ona np 89,%, wówczas wyjdzie max ok 1100 zł na rękę.
mariusz 2015-12-15 03:36:29
Osobiście widziałem oba załączniki i pracuję na podstawie od której najbezpieczniej zacząć, a jak się ktoś czuje na siłach dopiero przechodzić na prowizję. Prowizja od początku to duże ryzyko jak się nie zna produktu i nie ma się pewności do swoich możliwości. Na podstawie są zwiększenia do +100% z tego co pamiętam, ale to w sferze marzeń na początku i w sumie robiąc już wynik +100% lepsza prowizja.

Zresztą co się oszukiwać, jak w każdej firmie gdzie się sprzedaje jak się nie ma wyniku zarabia się mniej, a jak się sprzedaje zarabia się więcej. Ważne że można wystartować bezpiecznie od podstawy. Jak ktoś patrzy na dodatek za godziny, a nie na wynik nie zarobi, bo i jak.
mariusz 2015-12-15 03:41:04
właśnie w sumie to jeszcze jedna sprawa, jak ktoś liczy na szybką kasę rzędu 3000-4000zł niech zapomni. Takie wypłaty są u ludzi którzy pracują powyżej 5 miesięcy, bo żeby zarobić trzeba się nauczyć tyle zarabiać. Jak to mówią żeby wyjąć trzeba włożyć :D
1
just123 2016-01-02 13:12:48
Najgirsza praca jaką dane mi było podjąć. Chęć pracy w wakacje między 1 a 2 rokiem studiów sprawiła, iz trafiłam do tej firmy.
Może i atmosfera jest fajna, przyjazna itd ale jeśli chodzi o pracę to masakra.
zaznaczę, że pracowałam tam 3 lata temu. Co chwile padały systemy, przychodziliśmy na 8 do pracy a po 5 minutach musielismy wracać bo się okazało, że nie działa.
Co do wypłaty - śmiech na sali.. Nie wiem jak teraz, ale wtedy nie było żadnej podstawy tylko zależała ona od tego ile aneksów udało się podpisać. ( Wtedy ok 3,50zł za aneks). Zdarzało się tak, że dziennie (8 godzin) robiło się 10. więc policzcie dniówkę.
Generalnie bardzo kiepsko
Jedyny plus to spoko atmosfera.
1
Dział Rekrutacji DGM 2016-01-05 15:26:31
Polecamy wszystkim wpaść do nas i zapoznać się z TABLICĄ WYNIKÓW. Tablica jest uzupełniana i aktualizowana z tygodnia na tydzień, dzięki czemu widać faktyczny stan rzeczy.

Nawet jeśli ktoś nie szuka pracy a chciałby po prostu zobaczyć jak można u nas zarabiać - nasze drzwi zawsze stoją otworem :)

Pozdrawiam,
Adam K.
Kamil Ginger 2016-01-12 22:47:12
Szczerze to nie rozumiem tutaj poniektórych opinii. Pracuję tutaj można już powiedzieć.. pół roku, zarobki jak na taką pracę nie są wcale złe. Z tego co czytam tutaj uważam, że najczęściej wypowiadają się tu osoby które po szkoleniu uciekły bo nie chciało im się nic nauczyć i tylko wymówka jest kasa. Jak i wypowiadają się osoby które nawet nie miały styczności z tą firmą a opinie piszą na podstawie swojej pracy u konkurencji. Tak jak napisał Adam z działu rekrutacji przyjdź i zobacz jak to u nas wygląda. Potem oceniajcie . !!!!!
Kamil Ginger 2016-01-12 22:49:38
proponuję cie przyjść i się przekonać. ;-) Nie będziesz żałował.
Tomsi 2016-01-14 15:56:35
Pracowałem tam dokładnie 3 lata temu, i powiem z czystym sumieniem że atmosfera była ok, kasa jeżeli byłes najlepszy np w konkursach swiątecznych udało sie wygrac ponad 1tys w bonach. Wiem że to nie wielkie pieniądze w porównaniu do normalnego etatu, ale zawsze coś szczególnie dla studentów. Przy okazji pracy tam można dorobić dodatkowe pieniądze wystarczy że wejdziesz na moją str: Systematyczne-zarabianie.pl jeżeli jest coś nie jasnego napisz do mnie to Ci wyjasnie i przedewszytkim zabiore na prezentacje firmy w Krk.pozdrawiam
karolek 2016-01-14 16:14:31
i że niby po 3 latach wszedłś tutaj zeby napisać pozytyw o starym pracodawcy?
Tomsi 2016-01-14 20:42:21
Nie dlatego żeby napisac pozytyw. Wiem jakie osoby pracują tam i jakie mają możliwości. Co do firmy, jednostki tylko mogły mieć ponad 1 k zarobku, nie wiem kto tam teraz pracuje, ja byłem za kadencji Krzyska Ż. Adriana J. i Eweliny M. Ja osobiście nie wytrzymałem psychicznie po roku czasu ( miałem dość takiej pracy) i zmieniłem ją na coś co lubie robić i jest dużo lepiej opłacalne. Dodatkowo chciałem osoby które chcą dorobić i mają do tego predyspozycje zaprosić do biznesu reklamowego jakim jest TM Systematyczne-zarabianie.pl
Dział Rekrutacji DGM 2016-01-15 17:58:43
Prosimy o nie reklamowanie Piramidek Finansowych (Traffic Monsoon) na Portalu gdzie ludzie szukają opinii o pracodawcy.

Uprzejmie informujemy, że zgłosimy te posty do moderacji. Więc gdyby posty użytkownika Tomsi zostały osunięte w całości, prosimy o ponowne zamieszczenie prawidłowo już skonstruowanego posta w późniejszym terminie.

Pozdrawiam,
Adam K.
Anonim 2016-01-19 23:47:27
Powiem Ci tak. Pracowałem tam dość długi czas i w systemie opierającym się o prowizję nigdy nie zszedłem poniżej 2700 netto!
Kamil Ginger 2016-01-20 00:27:58
salsa - mi na ten temat na chwile obecna nic nie wiadomo ale możesz pytac dział rekrutacji ;)
krakuska 2016-02-05 17:52:28
atmosfera fajna, ludzie fajni, jak ktoś ma gadane, to robota dla niego, a na wynagrodzenie, jak wszędzie, trzeba sobie zasłużyć
antek- 2016-05-16 15:35:17
jak dla mnie pracowało się przyjemnie, zarobki mogą być, żyję sam więc mi to spokojnie na utrzymanie wystarczyło ok. 1900-2100 wyciągałem na rękę
Katarzyna 2016-06-21 03:43:48
Na pewno zarobi się więcej na stanowisku kierowniczym, chyba że jest się bardzo dobrym sprzedawcą. Jak to mówią najlepszy handlowiec zarobi zawsze więcej niż osoba zarządzająca. Mam nieco doświadczenia, w sprzedaży 4 lata i tak szukam dla siebie firmy i zastanawiam się nad waszą, bo słyszałam że są dobre warunki finansowe. Tylko prosiłabym o informację jeżeli to możliwe. Czy jeżeli jest się cały miesiąc (bez chodzenia w kratkę) w pracy i realizuje się cele, po jakim czasie można starać się o wyższe stanowisko?
taka prawda 2016-06-22 10:34:34
jeśeli realizuje się cele i jest się dobrym pracownikiem, to zazwyczaj takiej osoby się nie awansuje bo ma robić wynik i sprzedawać
trec 2016-06-29 01:03:09
AVE i reszta. Stawka to 60 brutto od punktu, było pisane wyżej.1 umowa to 0,8 punkta na jednym z projektów, więc łatwo sobie wszystko obliczyć co i jak.
były pracownik 2016-08-23 09:26:03
Ta firma to oszuści !!!!! Od 3 miesięcy czekam na wynagrodzenie i doczekać się nie mogę.
bla 2016-09-04 22:28:34
podaj maila to polece Cię do centrali banku w sprzedazy. Pracowalem w 5 call center wlacznie z dgmem i kiepsko z zarobkami.
mjn 2016-09-20 20:01:02
Bezczelni oszuści, czekam na wypłatę już ponad 2 miesiące i przestali odbierać telefony. Po prostu oszuści.
kolorowy 2016-09-21 22:45:15
Witam.
Pracowałem w firmie DGM kilka ładnych tygodni, niedawno zakończyliśmy współprace.
Firma ta myśli, że zatrudniając w znamienitej większości studentów lub ludzi po technikum czy liceum ( nie obrażając tutaj nikogo) kupuje sobie niewolników za 1850 zł brutto podstawy. W ich wyobrażeniach, oni nie mają nic do powiedzenia, ich główną robotą jest założyć słuchawki na uszy i dzwonić, nie ma mowy na żadne inne przerwy, nie rozumieją gdy klienci którzy 15 raz pod rząd nie chcą z nami rozmawiać, zawsze mówią "dzwoń, dzwoń", nawet notatek swoich nie można zrobić bo trzeba dzwonić.
Jakieś horrendalne statystyki odnośnie czasu rozmowy z klientem, ilość czasu wykonywania połączeń, to na pewno nie wpływa dobrze na atmosferę w "team'ie". Cały czas ten "team" i "team", ale tak naprawdę jesteśmy tylko dla nich cyferką w excelu i nic więcej, patrzą tylko gdzie by Ci tu zabrać z i tak małej wypłaty.
Odnośnie kadry kierowniczej:
1. Krzysztof Ż.- bardzo pomocny i ludzki gość, swoimi kompetencjami miażdży wszystkich w biurze, człowiek orkiestra, najlepsza osoba jaką spotkałem
2. Łukasz D.- gburowaty i niemiły, jak potrzebujesz wolnego to faktycznie daje wolne ale z wielką niechęcią i łaską, omijać z daleka
3. Rafał Sz.- arogancki i niesympatyczny, nie lubiłem szkoleń organizowanych przez niego, zawsze próbuje narzucić swoje zdanie innym
4. Piotr K.- spoko gościu, mało z nim miałem do czynienia ale wydaje się OK

Ogólnie ludzie którzy pracują w biurze są bardzo pomocni i sympatyczni, kadra kierowniczą swoją drogą, z małymi wyjątkami (Krzysztof Ż.).
Praca, jeśli ktoś dobrze wykonuje swoje obowiązki, zarabia dużo, ale to oczywiście przychodzi z czasem, nie wszyscy dotrwają do zarabiania 3000 zł/mies.
Ogólnie kołchoz, nawet w soboty trzeba chodzić aby dostać 1850 zł brutto+ prowizja za zdobyte punkty, czasem w miesiącu nawet 24-25 dni w pracy za marne grosze.
Mimo wszystko było mi niezmiernie miło poznać wszystkich pracujących :D


2
tomek 2016-09-22 11:36:12
Wiadomo czy oferta pracy na kierownika produkcji jest jeszcze aktualna? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że posiadam wymagane 3-letnie doświadczenie, ale szkoda, że nie określili jakich zarobków można się teraz spodziewać u nich. Dzięki
nosek 2016-10-24 13:02:16
Uff w biurze pojawił się nowy kierownik projektu, moim zdaniem bardzo dobry.
2
Łukasz 2016-10-26 01:07:48
Zastanawiałem się czy zaczynać po przeczytaniu niektórych komentarzy tutaj, ale mam już swoje zdanie i je wyrażę prosto, jest dobrze w tej firmie. Znam już wszystkie załączniki, znam ludzi którzy ze mną pracują i są naprawdę spoko, o liderach mam też do tej pory dobre zdanie.

Miałem do czynienia już z innymi firmami tego typu i w porównaniu do nich poziom jest dobry

ByłaPracownica 2016-11-04 21:23:34
Ciekawe, który pracownik ma ochotę pisać pozytywne komentarze gdzie jest zatrudniany na umowę zlecenie...
JednaWielkaNiewiadoma 2016-11-07 14:50:24
Zacząłem tą pracę stosunkowo niedawno. Póki co moje wrażenia całkiem pozytywne. Osoby zajmujące się nowymi osobami bardzo w porządku zawsze udzielają przydatnych informacji czy wskazówek. Pierwsza wypłata będzie raczej słaba ze względu na to iż godziny są liczone dopiero po ukończeniu szkolenia. Ale patrząc na tablicę wyników duża część osób wychodziła około 3200zł więc pensja na prace tego typu jest nie najgorsza. Rekord za poprzedni miesiąc to chyba ponad 7000zł (sporo).
Umowa zlecenie też jest minusem, ale być może też się to zmieni skoro z tego co słyszałem firma bardzo się zmieniła przez ostatnie kilka miesięcy. Ta forma umowy raczej odstrasza
mika 2016-11-07 17:04:52
Zgadzam się, lepsza byłaby umowa o pracę. Z tego co widzę to bierze się bardzo pod uwagę zdanie pracowników, bo dużo zmienia się na podstawie naszych opinii i to plus. Dlatego przychylam się do powyższych komentarzy. Gdyby doszła to tych zmian jeszcze umowa o pracę to będzie naprawdę super i o to apeluję, jeżeli czyta to ktoś z osób mogących to zmienić.
1
Mateusz 2016-11-12 19:08:16
Czy ktoś może powiedzieć jak jest teraz z managerami? Coś się poprawiło?
Dział sprzedaży 2016-11-14 18:24:38
Panie Mateuszu
Nasi managerowie, przechodzą ciągłe szkolenia mające na celu podniesienie ich kompetencji, oraz poprawę satysfakcji z wykonywanych zadań na rzecz zespołu. W tym celu raz w miesiącu przeprowadzana jest ankieta ewaluacyjna z pracy managerów (oceniającymi są nasi doradcy klienta) i na podstawie wyników ankiety podejmujemy stosowne działania.

Aktualnie mamy nowego managera oddziału ocenianego przez wszystkich współpracowników na 4,97 (skala od 1-5), w zakresie kompetencji , zaangażowania i pracy na rzecz zespołu.

Zaznaczam, że 100% naszych managerów zaczynało swoją karierę od stanowiska doradcy klienta, dlatego po awansie na nowe stanowisko, każdy manager potrzebuje około 60 dni na adaptację i przejście kompletu szkoleń.

Pozdrawiam,
Krzysztof Żylski
Rafał 2016-11-16 03:11:07
Krzysztof taka opinia była na rynku B2B, w tamtym miesiącu. Na rynku B2C ocena wynosi 4,77. Średnia i tak niezła, ale dla ścisłości :)

Polecam suchary roja na aktualnościach :D
Piotr Dąbrowa 2016-11-18 20:30:03
Witam

Opieracie Państwo w ogłoszeniach wysokość wynagrodzeń, w oparciu o średnie wynagrodzenia na stanowisku doradcy klienta. Czy mogę prosić informację jak Państwo to liczycie?
Dział HR 2016-11-24 17:52:25
Panie Piotrze
Oczywiście nie jest to tajemnica. Suma wynagrodzeń Naszych Doradców, pracujących powyżej 3 miesięcy, dzielimy przez sumę uzyskanych godzin = ŚREDNIA STAWKA GODZINOWA

STAWKĘ GODZINOWĄ, wynikającą z powyższego mnożymy razy ilość dni, w okresie rozliczeniowym licząc dni od poniedziałku do piątku, razy 8 godzin. Tak wyliczamy średnie zarobki, czyli zgodnie ze stanem faktycznym.

W okresie rozliczeniowym wrzesień średnia jaką uzyskali nasi doradcy wyniosła: 3609,76zł brutto, a dla okresu rozliczeniowego październik 4130,58zł brutto (staż +3 miesiące).

Należy pamiętać, że nie wystarczy rozpocząć z Nami współpracy, żeby móc osiągać takie rezultaty. Jest to jedynie średnia wynikająca z obecnego stanu faktycznego, a uzyskanie jej jest możliwe pod warunkiem intensywnej nauki, czego zresztą oczekujemy od Naszych Doradców.

Pozdrawiam,
Dział HR
Przemysław Górka 2016-11-29 15:12:15
Czy można jeszcze do Państwa aplikować na stanowisko doradcy klienta?
Dział Rekrutacji DGM 2016-12-01 17:22:34
Panie Przemysławie, mamy jeszcze wolne wakaty na stanowisko doradcy klienta, zapraszam do wysłania swojego CV na adres: rekrutacja@dg-marketing.pl

Pozdrawiam,
Dział Rekrutacji DGM
Zostaw swoją opinię o DGM Direct.Group.Marketing - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGM Direct.Group.Marketing