logo DGM

DGM

Lublin

Opinie o DGM

Kubenz 2016-10-25 10:28
dokładnie - umowa zlecenie, ale jak dla mnie w niczym to nie przeszkadza. Ja już po rozmowie, wcześniej także w kilku innych firmach w lbn i powiem, że dgm ma korzystne warunki finansowe, w porównaniu z tym co oferują inne biura. Pracowałem w gorszych warunkach, tutaj miejsce pracy wygląda przyjaźnie - normalnie. Teraz 2 tygodnie szkolenia. Pożyjemy zobaczymy
3
Karola 2016-10-26 01:13
Na koniec naszej współpracy wystawiam bardzo dobrą ocenę firmie i całemu zespołowi, bo pracowało mi się naprawdę świetnie przez te kilka miesięcy.

Te szkolenia bardzo dużo mi dały i wykorzystam do jak już będę w nowym miejscu :)

pozdrowienia dla WSZYSTKICH :)
7
Michał Piela 2016-11-07 19:05
Czy poszukujecie jeszcze osób do pracy?
1
Dział Rekrutacji DGM 2016-11-08 19:01
Panie Michale, mamy jeszcze około 10 wakatów na stanowisko doradcy klienta, zapraszam do wysłania swojego CV na adres: rekrutacja.lublin@dg-marketing.pl

Pozdrawiam,
Dział Rekrutacji DGM
1
Patrycja 2016-11-10 16:05
Dzisiaj byłem na rozmowie i mam pytanie, czy firma zapłaci za ukończenie szkolenia 500zł brutto, czy 500zł netto?
1
SEDES 2016-11-10 19:45
brutto
2
Tukan 2016-11-15 17:55
Wszedłem tutaj zanim zjawiłem się na szkoleniu po to żeby sprawdzić co pisze się o firmie i potwierdzam, że jest super. Szkoleniowiec ma sporą wiedzę i potrafi ja dobrze przekazać, pograłem też trochę w lotki. Tak w sumie to fajne miejsce pracy, przyjazne takie

Mam tylko jedną uwagę, siedzi gość w czapeczce przy sali szkoleniowej i "k....." lecą od niego strasznie, co mi się nie podoba i mi przeszkadza. Słychać to nawet jak byłem na szkoleniu.
2
Mati 2016-11-18 15:01
hehe w turnieju grudniowym nie ma Macieja, będzie grał w Krakowie :D a podobno mają być lotki do wygrania :)
2
ciekawy 2016-11-22 02:30
To co wy tam macie za turnieje?
1
Michał 2016-11-24 20:51
turnieje w darta z nagrodami :)

w sumie dgm to nie tylko praca na słuchawce, można poznać dużo nowych i fajnych ludzi - to m się bardzo podoba
2
Pracownik 2016-11-28 09:53
Tak jak to już ktoś wyżej napisał- DGM to nie tylko praca. Oczywiście, da się dobrze zarobić jeśli się tylko chce, ale przecież nie samymi pieniędzmi człowiek żyje. Atmosfera w pracy na dłuższą metę też jest bardzo istotna, a właśnie w DGM panuje najbardziej przyjazna atmosfera ze wszystkich miejsc, w których dotychczas pracowałem. Są osoby, które chętnie spędzają w biurze "trochę" więcej, niż te 8 godzin pracy ;) O czymś to świadczy. Jeśli ktoś się zastanawia nad przyjściem do firmy- śmiało!
1
Maciej 2016-11-29 15:11
Ja powiem od siebie, że to miejsce pracy, w którym czuję się najlepiej ze wszystkich miejsc, w których do tej pory pracowałem :)
2
KfasiFoka 2016-12-30 04:38
System wynagrodzeń, spełnia wymogi minimalnej stawki 13zł, czy jest jakieś kombinowanie?
1
pracownik 2017-01-26 16:20
Tak spełnia potwierdzam, ale to raczej na początku, bo jak się nauczyłem i inni również to to minimum raczej nie występuje, bo zarabia się więcej. Są jeszcze dodatki za osiągane wyniki i prowizja.
3
Cooler 2017-02-12 18:52
Czytałem na innym forum, że będzie obsługa klienta..... możecie napisać coś więcej, bo szukam właśnie takiej pracy, żeby to nie była sprzedaż
1
Wojciech 2017-02-14 01:18
2-3 tygodnie, proces jest w trakcie wdrażania, więc warto aplikować już teraz, bo samo szkolenie to 2 tygodnie
3
motor_LU 2017-02-17 18:14
a dla kogo ta obsługa klienta będzie robiona i o co w niej będzie chodziło?
1
Dział szkoleń 2017-02-22 15:48
Dla Orange:) przedłużenia umów. Ruszamy od 1 marca
3
Jula 2017-02-23 18:05
A czy jest u was możliwość awansu? Czy raczej cały czas sluchawka i nic więcej? Pytam bo pracowałam w jednym z lubelskich call center i niestety ale po 14 mc pracy o awansie można było zapmonieć... to troche nie fair tymbardziej że człowiek sie starał i sporo klientów umawiał na spotkania. Jak to wygląda u was?
3
Dział HR 2017-02-24 17:43
Witam

Naturalnie jest możliwość rozwoju w naszej firmie. Powiem więcej, rekrutacja wewnętrzna ma zawsze priorytet. Najlepszym dowodem jest fakt, że 100% zespołu zarządzającego sprzedażą, rozpoczynała od stanowiska konsultanta.

Nie możemy jednak zagwarantować awansu na podstawie stażu. Najważniejszym czynnikiem jest poziom kompetencji i gotowości do innej roli, w zespole.

Pozdrawiam
Dział HR
3
Mati- 2017-02-28 19:20
Dla mnie to pierwsza praca w cc i po rozmowach zaczynam szkolenie. Bylem, widzialem, rozmawialem z osobami ktore pracuja tam dluzej na sluchawce i wyglada to w porzadku. Wynagrodzenie jak na lublin wg w porzadku.

Tymbardziej ze teraz maja nowe i podobno latwiejsze projekty, nie sprzedaz, a obsluga. Pozyjemy, zobaczymy.
3
Karola 2017-03-03 18:07
Czy ruszył ten nowy projekt?
2
czarnykoń 2017-03-04 18:17
tak ruszył
2
Andrzejek 2017-03-08 10:42
super, w takim razie wysyłam CV!
2
Marta. 2017-03-22 17:40
Na jak dlugo podpisujecie umowe? Szukam w miarę stabilnej pracy.
2
Dział HR 2017-03-23 18:46
Witam

Pierwsza umowa jest na 1 miesiąc, a kolejne na okres 12 miesięcy. Zapraszam do złożenia CV i zapoznaniem się ze szczegółami podczas rozmowy telefonicznej.

monika.borucka@dg-marketing.pl

Pozdrawiam
Dział HR
2
Kinia 2017-04-19 22:04
Tak czytam, czytam i się zastanawiam gdzie się podziały te wszystkie negatywne opinie? Było ich multum a ja tu regularnie zaglądałam. Z roku 2010,2011,2012,2013, 2014, 2015,2016... Zostały same pozytywne a niepochlebne wyparowały :D ? Takie czystki ? :D
7
Czesterfield 2017-04-19 22:55
To ja się wypowiem w takim razie.
Co do płac to firma podpisuje umowy zlecenie i dzięki temu może przekręcać rzeczywistość jak tylko jej się podoba. Pracowaliśmy po 8 godzin i oni widzieli nas i wiedzieli, że siedzimy bite 8 godzin jednak system był tak zrobiony, że zliczał tylko 7 godzin. Ponadto często się zawieszał i wtedy nie liczył czasu pracy. I kiedy przychodziło do wypłaty dostawaliśmy dużo mniej niż powinnismy i wszystko bezczelnie tłumaczyli systemem mimo iż doskonale wiedzieli, że pracowaiśmy więcej.
Co do premii - fakt, istnieją. Ale czemu nikt nie napisze, że musisz sprzedać określoną ilość umów by tą premie ( prowizje) dostać. Np. Za sprzedany produkt masz 5 zł. Ale żeby dostać te pieniądze musisz sprzedać np. 100 produktów. Jeśli sprzedasz 80 to Twoje pieniądze przepadają i nie zobaczysz ich na oczy. To nie jest tak, że sprzedasz i już kasa wpada do kieszeni.
System wypłat opiera się na matematycznym wzorze. I tu się trzeba stuknąć w czoło. Żadna uczciwa firma tak nie robi. Jakby mieli zapłacić to by po prostu zapłacili. Ale skąd maturzyści i studenci mają o tym wiedzieć ?
Wypłaty z opóźnieniem ale na początku wszystko ok. Ja za ostatni miesiąc pracy dostałem grosze, grubo poniżej 1k. Bo system komputerowy tak wyliczył. I nie liczy się, że nie opuściłem dnia pracy. Wcześniej nie rozumiałem dlaczego byli pracownicy przychodzą z pretensjami i wychodzą trzaskając drzwiami. Jak zobaczyłem przelew zrozumiałem. :D
Liderka wkurzała niesamowicie swoim gadaniem. Texty, że "nie musimy tu wcale być i że równie dobrze może zoorganizować łapankę na krakowskim przedmieściu" motywują niesamowicie :]
Ale tak poza tym atmosfera super i przyjacielska. I to jest jedyny plus jaki mogę tej firmie przyznać. Taki bardzo wielki plus bo było wesoło, często na luzie można było pożartować.
A praca dla uczniów na wakacje bo nikt stamtąd jeszcze milionerem nie wyszedł. Nie dajcie się nabrać na te wielkie pensje bo trzeba kilku lat doświadczenia w sprzedaży żeby tak zarabiać. I uczciwego pracodawcy trzeba. Jak dobrze poszperacie na necie to znajdziecie stare opinie. Pozdrawiam :P
7
Czesterfield 2017-04-19 23:04
Przynajmniej tak było kilka lat temu. Krążą słuchy, że zmieniło się kierowictwo i nawet umowy o prace dają po 1 miechu. Nie wiem. Nie byłem. Takie są moje wrażenia
Snake 90 2017-04-25 04:41
Lektora czyli pewnie Agnieszka
Zdaje się że jest teraz jedna z kierowników tylko ciekawe czy zastąpiła Mateusza, Kamila czy może jest "ich troje" :D
1
DGM 2017-04-27 13:31
Witaj Czesterfield,
dziękujemy za wyrażenie Twojej opinii. Jest ona dla nas bardzo cenna.

Wszyscy nasi konsultanci na chwilę obecną są zatrudnieni na umowę zlecenie, od której odprowadzamy wszystkie składki do ZUS i US.

Jeżeli chodzi o wynagrodzenia pracowników, to są one wypłacane w terminie do 20 dnia miesiąca i nie możemy sobie pozwolić na to, aby ktoś jej nie dostał lub otrzymał ją z opóźnieniem - nikt nie chciałby u nas pracować. Jest to niedopuszczalne. Dodatkowo, każda z osób pracujących w firmie jest odpowiednio wcześniej poinformowana przez Kierownika o wysokości wynagrodzenia, które otrzyma na konto – aby nie pojawiły się żadne wątpliwości i nieporozumienia. Na chwilę obecną w Lublinie mamy tylko kilka wolnych miejsc pracy, a to o czymś świadczy.

Aktualnie nasz system wynagrodzenia składa się z trzech czynników (w tym podstawy). Wszystkie premie i dodatki są jasno określone w załączniku dołączonym do umowy. Doradcy wiedzą co powinni zrobić i ile sprzedać, aby otrzymać dodatki i premie w określonej kwocie. Jest to dokładnie omawiane na szkoleniu i w trakcie podpisywania umowy.

„Ale tak poza tym atmosfera super i przyjacielska. I to jest jedyny plus jaki mogę tej firmie przyznać. Taki bardzo wielki plus bo było wesoło, często na luzie można było pożartować.” – i tak jest do tej pory. Nie samą pracą człowiek żyje. Wprowadziliśmy wiele udogodnień dla pracowników, aby mogli spędzać ze sobą czas np: „chillout room”, w którym mogą grać w Darta czy na X’Boxie.

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Podejrzewamy, że pracowałeś u nas kilka lat temu.

W ostatnim czasie zaszło w naszej firmie sporo zmian i zdajemy sobie sprawę z faktu, że nie wszyscy mogli o tym słyszeć. Tym samym zachęcamy do aplikowania / odwiedzenia naszego biura z CV – zawsze chętnie porozmawiamy i odpowiemy na wszystkie pytania.

Pozdrawiamy,
DGM Oddział Lublin
www.dg-marketing.pl
5
Joanna 2017-05-02 15:51
Ja pracowałam w poprzednie wakacje i mam zamiar wrócić na te, jeżeli można? Jeżeli kiedyś tak jak ktoś pisze wyżej było coś nie tak, to ja to widzę zupełnie inaczej. pozdrawiam
4
lilila 2017-05-12 00:46
Dla mnie jest to najlepsza praca, w jakiej do tej pory byłem :) trochę słabo teraz z projektami, ale ludzie i cała ekipa mega! można nie wychodzić z biura
3
minister 2017-05-17 17:07
haha właśnie z tym nie wychodzeniem z biura to ja się nie dziwię, przy takim teamie. Fajni ludzie, ja na szkoleniu dopiero, a już trochę się zaaklimatyzowałem.
3
mafao 2017-05-23 00:41
potwierdzam, atmosfera w biurze jest super! dużo młodych i otwartych na pomoc ludzi, rzadko się to zdarza, zazwyczaj miałem do czynienia z wyścigiem szczurów, tutaj jest normalnie
2
Satoxik 2017-05-27 22:43
Polecam każdemu ta pracę daje ogromne możliwości rozwoju przyjazna atmosferę i bardzo dobre zarobki
4
Dział Rekrutacji DGM 2017-06-09 19:16
Witajcie

Zapewne nie wszyscy wiedzą, że od 1 czerwca 2017 mamy nowy, bardziej atrakcyjny system wynagrodzeń dla naszych Doradców?! W dużym skrócie: Stawka godzinowa 13zł brutto za godzinę, najwyższe w Lublinie prowizje za wyniki od 30 zł do 250 zł brutto za JEDNEGO KLIENTA! Dodatki za realizację celu do 800zł brutto! Profesjonalne szkolenie wdrożeniowe, oraz wiele innych benefitów, które umilą Wam pracę w dgm.

Jednocześnie dziękujemy za komentarze na forum, które dodają nam jeszcze więcej energii do pracy nad ciągłym doskonaleniem wspólnego środowiska pracy :)

Chcesz zobaczyć jak pracujemy? Porozmawiać? Zapraszamy do naszego biura osobiście z CV albo za pośrednictwem naszej poczty:
rekrutacja@dg-marketing.pl – na pewno do Ciebie oddzwonimy w ciągu 24h.

Pozdrawiamy
Dział rekrutacji dgm
3
Gal Anonim 2017-06-10 18:49
Jeśli chce zobaczyć jak pracujecie to w jakie dni i o jakiej godzinie moge się tam udać ?
1
Dział Rekrutacji DGM 2017-06-12 14:53
Żeby zobaczyć jak pracujemy, to najlepiej od poniedziałku do piątku (w dni robocze) 15-21.

Zapraszamy :)
2
Przemo 2017-06-16 14:35
Byłem widziałem, fajnie to wygląda
1
Domin 2017-07-19 23:37
ogólnie firma w porządku, nic złego powiedzieć nie mogę, pozdr!
1
sonnya 2017-07-30 06:43
Na pożegnanie, to inne miejsce niż praca, ciężko je sprecyzować :) Przychodzi się tutaj, bo się chce, a nie jak do pracy. To trochę jak do ulubionej knajpki, bo jest klimat.

Ludzie z którymi miałam okazję pracować fantastyczni! Wrócę, w przyszłe wakacje. pozdrawiam :)
2
Beata Panusik 2017-08-16 21:19
Witam czy mogę przyjść do waszego biura zobaczyć jak wyglada praca?

1
Dział Rekrutacji DGM 2017-08-17 10:02
Witaj,
oczywiście, można nas odwiedzić w dni robocze od poniedziałku do piątku w godz. 15:00-21:00.
Zapraszamy!
1
Beata Panusik 2017-08-18 15:53
Ok dziękuję ze informację :) Do Lublina wracam, w połowie przyszłego tygodnia. Czy przynieść ze sobą CV?
1
Dział Rekrutacji DGM 2017-08-28 12:03
Będziemy wdzięczni!
2
NK 2017-09-07 15:39
Witam czy można Was odwiedzić -zobaczyc jak pracujecie?
Dział Rekrutacji DGM 2017-09-12 14:23
Witak NK,

Oczywiście! Zapraszamy do naszego oddziału ul. Piłsudskiego 13 (9 piętro) w dni robocze od 13:00-21:00. Nie zapomnij zabrać ze sobą CV!

Pozdrawiamy!
olus_ 2017-09-17 23:55
jak dla mnie jedno z lepszych call center w lublinie, pracowałam w dwóch i w jednym w wawie i powiem , że mało kto oferuje takie warunki (nie tylko kasa, ale i mega atmosfera w biurze), bardzo pozytywni ludzie!!! pozdo!
Koooy 2017-09-21 07:08
Do jakiego wieku DGM zatrudnia? Czy są przerwy w pracy? Jeśli tak ile i jak długie? Czy można je wziąć o dowolnej porze?
Zostaw swoją opinię o DGM - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DGM