logo Madach Sp. z o.o.

Madach Sp. z o.o.

Zielona Góra

Opinie o Madach Sp. z o.o.

oszukani 2015-10-16 18:03
UWAGA NA TĄ FIRMĘ!!!
WPŁACILIŚMY ZALICZKĘ, NIE OTRZYMALIŚMY ANI MATERIAŁÓW ANI ZWROTU ZALICZKI.
6
Anonim 2016-07-13 07:30
Ja z kolei chciałem ostrzec wszystkich o współpracy z firmą MADACH i przed kupowaniem czegokolwiek
od Pana Roberta Koszeli .
Osobiście go nie znam ale w branży pokryć dachowych trochę przepracowałem.
Słyszałem od byłych (jego) klientów kilka naprawdę negatywnych historii podczas zakupu dachów.
Panie Robercie niech Pan pamięta że jak będzie Pan traktował tak klientów to "karma" wróci.
OSTRZEGAM !
4
Zapytanie 2016-07-19 08:39
Czy zna Pan może aktualny adres tej firmy? Gdzie ona się mieści?
Oszukani 2016-09-16 00:21
Madach to oszuści !!!! nie rozliczyli się z zaliczki, obecnie Sąd wydał sądowy nakaz zapłaty i też olewają to. Jak windykacja zapuka im do drzwi to może zrozumieją, że nie warto olewać. Nie odpuszczę!
sd 2016-10-09 21:42
Najważniejsze, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach, w końcu to dobry znak, że się dobrze dzieeje.
Agnieszka 2017-01-12 08:10
To ZŁODZIEJE!!!! Na czele z Panem Bartoszem Moś synalkiem prezesa, a prezesa spółki MADACH mamusia i tatuś dali spółkę, którą pogrążył a mnie OKRADŁ na 14000,00zł!!!!!!! Oddał tylko część zaliczki. Teraz zmienił sobie prezesa na Ukraińca, czyli SŁUP!!!!! poprzednia opinia to ewidentny wpis by zmienić o sobie opinię!!!!!
Jeszcze raz podsumuje to ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na czele z Panem Bartoszem Moś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Oszukana 2017-01-12 11:28
Agnieszka, my też zostaliśmy oszukani, wiem gdzie jest teraz B.M. wiem w jakiej firmie działa, weźmy się za niego wspólnie, napisz jak się z Tobą skontaktować.
Oszukani 2017-01-12 13:52
Ja znam. Podaj kontakt.
Agnieszka 2017-01-13 10:05
aga_no1@interia.pl
To mail tylko do pierwszego kontaktu (później usunę tą pocztę), tam podam adres, na który będziemy się kontaktować.
Oszukana 2017-01-13 23:35
OK.
Zostaw swoją opinię o Madach Sp. z o.o. - Zielona Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Madach Sp. z o.o.