PROFI CREDIT Polska S.A.

Bielsko-Biała

Opinie o PROFI CREDIT Polska S.A.

hiacynt 2017-03-06 19:24
Firma uczciwa, moge potwierdzic, jestem byłym klientem, brałem 10 tys 2 lata temu, w grudniu 2016 spłaciłem wszystko, całość przebiegla tak jak bylo w umowie nie bylo w trakcie zadnych zmian czy aneksów wiec są słowni, nic nie zmieniali
1
Maja 2017-03-07 10:11
@Zachwycona bardzo chętnie usłyszymy również swoją opinię na temat pracy w firmie.
1
Maja 2017-03-08 09:09
@pe rozumiem, że praca nie spełnia wszystkich Twoich oczekiwań. Według Ciebie firma dużo wymaga od pracowników? A możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie?
4
olo 2017-03-13 21:24
profi credit chyba jest najlepsze w Polsce, wg mnie lepsze od bankow nawet, banki scigaja ludzi i robia problemy z kasą. W Profi wzialem 10 tys zl oddalem wszystko w czasie i po sprawie
1
5/5 2017-03-13 21:27
braliśmy z mężem 15 tys zl bo budowalismy nowy dom i braklo troche na meble, ciezko zawsze wszystko dokladnie wyliczyc i pozniej sie okazuje ze brakuje. ogolnie firma uczciwa, nawet nie pytali na co nam te pieniadze, pozyczka na oswiadczenie
1
Natalia 2017-03-15 17:55
Mam zamiar pracować w Profi Credit Polska S.A. i mam pytanko. Cos więcej w temacie pracy dla managera Obszaru Wschód w Rzeszowie.
16
olek 2017-04-10 13:52
W Profi Credit brałam pozyczke rok temu w wakacje, wzięłam z mezem 10 tys musielismy sobie dołożyć do auta no i reszta poszla ogolnei na wakacje, teraz powoli koncze spłacać pewnie wyrobie sie akurat na wakacej 2017, ogolnie warunki maja bardzo dobre i szybko sie dostaje decyzje o przyznaniu pieniedzy
1
Nowa 2017-04-23 13:50
Witam, Co się dzieje w firmie? Nikt nie ma ochoty na dyskusję? Chciałabym dowiedzieć się czegoś o firmie od pracowników ponieważ myślę o zmianie pracy.
1
owiany 2017-04-24 21:27
Porządna firma bardzo dobrze mi wszystko wyjasnili pierwszy raz w ogole bralem pozyczke i bylem zielony w tych tematach, spłaty ok byly do dogadania, kasa szybko na koncie, warunki znośne.
1
abcd 2017-04-25 10:25
to jest forum na temat pracy w tej firmie a nie na temat jej pożyczek
odwiedzający to forum chcą wiedzieć jak się tam pracuje a nie jak Wam się spłacało pozyczkę
ludzie,ogarnijcie się
11
Prawda 2017-04-25 15:30
Daj sobie spokój z tym
2
Maja 2017-04-26 08:39
@Nowa więcej informacji na temat współpracy w PROFI CREDIT znajdziesz w zakładce Pracuj dla nas: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,72098,0,0,pracuj_dla_nas
Zachęcam do zapoznania się z jej zawartością.
1
instant 2017-05-08 23:22
Ode 5 z plusem, dobra firma polecam. Szybko sie dostaje kase na konto, malo formularzy do wypelniania na obsludze sa ogolnie przychylni klientowi da sie wszystko zalatwic
1
darek lorenz 2017-05-10 10:18
Polecam firma 5/5 obsluga spoko kontakt dobry formalnosci malo az sie nie spodziewalem ze wszystko tak latwo pojdzie. Spłacałem wszystko w terminie zadnych problemow
1
tomasz zaremba 2017-05-10 10:18
Sporo osob z mojego otoczenia bralo lub ma pozyczke w Profi Credit, opinie wszystko podobne, lepiej brac w Profi niz w banku, warunki do przyjęcia, firma spoko, zadnych oszustw, uczciwie wszystko zalatwione.
1
Zarobiona 2017-05-10 13:53
piszecie o kredytach a nie o pracy w profi
1
Miśka 2017-05-17 20:58
Dobra praca pracowników to zadowolenie naszych klientów, to są nierozerwalne elementy świadczące dobrze o firmie.
1
na oswiadczenie 2017-05-19 10:29
Pozyczka na oswiadczenie niskie kwoty od reki, ja dlugo nie czekam, dostalem przelewem na konto, dobra firma, malo dokumentow, malo sprawdzania.
1
Maja 2017-05-19 14:43
@B.R piszesz, że firma nie szanuje swoich pracowników. Jak się to przejawia? Masz na myśli konkretne sytuacje? Chętnie dowiemy się więcej o tym jak wygląda Twoje doświadczenie z pracy w PROFI CREDIT Polska. Mógłbyś powiedzieć na jakie możliwości rozwoju oferuje Ci firma?
1
ja 2017-05-24 15:25
Witam, czy ktoś z obecnych pracowników może napisać widełki zarobków jako trener wewnętrzny w Profi Credit ?
Pozdrawiam.
1
Miśka 2017-05-25 11:07
PROFI CREDIT to jedna z największych firm pożyczkowych w Polsce i dobry pracodawca.
1
Ja 2017-05-25 23:40
A wiesz to z "autopsji" ? jakie sa zarobki dla TW ?
1
czytająca ze zrozumieniem 2017-06-02 16:03
macie pisać o pracy nie kredytach
1
Miśka 2017-06-13 21:34
Widziałem, że PROFI CREDIT ma bardzo długą listę ofert pracy. Czym to jest spowodowane? Nowy projekt?
1
DamianL 2017-06-14 23:08
Ja sobie chwalę pracę jako konsultant. Mam nienormowany czas pracy i elastyczny grafik. Czasami mam dyżur w biurze. Zostałem przeszkolony z oferty Profi Credit i obsługi klienta. Wynagrodzenie prowizyjne uzależnione od ilości i kwot udzielonych pożyczek.
1
Miśka 2017-06-18 18:15
Fajną ofertę pracy widziałam- Pokieruj Naszym Biurem Kredytowym w Zwoleniu. Czy ktoś może mi podpowiedzieć coś więcej w tym temacie? To praca dla mnie , super.
1
Edek-W 2017-06-19 21:58
Firma stawia na ambitnych i młodych ludzi. Udało mi się przejść proces rekrutacji i następnie szkolenia. Obecnie pracuję jako doradca klienta. Praca jest wymagająca ale to ja sam decyduje jak dużo czasu chce na nią poświęcić - godziny pracy są elastyczne.
1
Miśka 2017-06-21 22:02
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić skąd tak dużo ofert pracy ma agencja? Maja bardzo fajne prace dla różnych osób.
1
Olka 2017-06-22 11:22
Hej, to duża ogólnopolska firma, ma dużo biur i zatrudnia wielu doradców. Ja tez pracuje jako doradca i jestem zadowolona. Trzeba trochę popracować żeby dobrze zarabiać ale za to można samemu określać kiedy ma się czas. Studiuje więc dla mnie to jest super opcja. Kilka moich koleżanek z biura pracuje codziennie i one maja naprawdę fajne wypłaty.
1
Olka 2017-06-22 11:23
Hej, to duża ogólnopolska firma, ma dużo biur i zatrudnia wielu doradców. Ja tez pracuje jako doradca i jestem zadowolona. Trzeba trochę popracować żeby dobrze zarabiać ale za to można samemu określać kiedy ma się czas. Studiuje więc dla mnie to jest super opcja. Kilka moich koleżanek z biura pracuje codziennie i one maja naprawdę fajne wypłaty.
2
Miśka 2017-06-24 22:36
Czy ktoś wie o jakiej pracy dodatkowej piszą w ofercie? Bardzo mnie to zainteresowało. Można by sobie dorobić tylko zależy co jest do roboty. Czy już wcześniej firma miała takie oferty czy dopiero teraz?
1
Zadowolony pracownik 2017-07-10 05:29
W ciągu 17stu lat pracowałem w 3 parabankach
Profi to zdecydowanie najpoważniejsza zarówno dla pracowników jak i dla klientów zasady są czytelne jasne i żadnych ukrytych kluczków śmieszą mnie wypowiedzi typu że ciężko że słabo płacą itd...firma jak mało która stawia na rozwój pracowników najlepsi są odpowiednio nagradzani a reszta zależy od nas czyli pracowników
Ja zdecydowanie polecam zarówno dla szukających pracy jak i dla potencjalnych klientów
1
Ochotnik 2017-07-10 12:10
Patrząc na listę ofert pracy odnoszę wrażenie, że firma rozwija sie bardzo dobrze. Ponadto opinie na forum też nie pozostawiają cienia wątpliwości, że to dobra firma. Szukając pracy szukam informacji i sądzę, że spokojnie mogę aplikować do Profi Credit.
1
Breninka 2017-07-14 21:30
Jak widać firma rozwija się ponieważ taka pokaźna lista ofert tylko w tym celu jest wystawiona. Fajnie bo dla nas pracowników to dobre perspektywy na przyszłość.
2
Wacław 2017-07-24 12:35
Myślę, że niektóre opinie negatywne są pisane pod wpływem chwili. Jestem przekonany, że firma nie zasługuje na taki hejt. Jeśli komuś nie odpowiada praca w Profi Credit to zawsze może odejść po co takie oskarżanie. Żeby inni znali prawdę to firma musiałaby też pisać.
1
miros 2017-07-27 14:03
firma godna polecenia, wiadomo nie jest najtaniej, ale warunki są jasne i każdy może się z nimi zapoznac przed podpisaniem umowy.
2
Leon 2017-07-31 11:18
Ja również mogę polecić pracę w firmie. Sądzę, że osoby zadowolone z pracy powinny więcej pisać na forum, żeby poprawiać wizerunek firmy. Teraz tylko marudy piszą.
3
Bety 2017-08-09 18:01
Jaki jest powód, że PROFI CREDIT ma tak duże potrzeby kadrowe?
1
alina 2017-08-15 14:30
Moja koleżanka pracuje w Profi Credit i bardzo sobie chwali tą pracę! Było nawet mnóstwo znajomych, którzy chcieli żeby też im załatwiła miejsce w firmie. Zarabia na prowizjach, a z tego co wiem to nie małe pieniądze. Trzeba być po prostu otwartym do ludzi i znać produkt/usługę które się sprzedaje. To na pewno praca, w której można się rozwijać i podnosić swoje kwalifikacje.
2
Macka 2017-08-15 18:47
Co słychać w firmie, ostatnio tak mało aktywni jesteście. Ludzie chcieliby wiedzieć czy warto zatrudnić się , tym bardziej, że PROFI CREDIT ma długa listę ofert i można by coś wybrać dla siebie. Wakacje trochę odciągnęły ludzi od pisania to inna sprawa ale...
1
Maciek 2017-08-21 09:40
Dla kogoś kto chce pracować każda firma będzie dobra. Gdyby trochę energii z forum przełożyć do pracy !
2
Beata 2017-08-28 13:59
Nadal poszukujesz pracy na Rzeszowie? Pracowałam na Rzeszowie, teraz jestem Kierownikiem w Sanoku. Pozdrawiam
Beata 2017-08-28 14:03
Witam jeżeli ktoś jest kto potrzebuje pracy/ dodatkowej pracy z Rejonu Sanok i okolice, to zapraszam do współpracy. Czekam na zgłoszenia Beata_rekrutacja@wp.pl. Pozdrawiam!
Waldi 2017-08-30 22:06
Słyszałam, że PROFI CREDIT Polska ma opinię dobrego pracodawcy. Zastanawiające jest jednak dlaczego mają tak długą listę ofert pracy? Jakieś nowe projekty i potrzeba ludzi? Może ktoś ma wiedzę i mógłby napisać?
Waldi 2017-09-04 23:23
Szkoda, że nikt nie chce pisać choć trochę informacji w temacie ofert pracy. Może jest na tyle dobrze, że każdy obawia się.
Marika 2017-09-11 22:28
Czy jesteście tak bardzo niezadowoleni, że nie chcecie pisać pozytywnych opinii o firmie? Nie ma ideałów a może warto zawalczyć o firmę i miejsce pracy.? Sadzę, że w związku z tym iż na rynku pracy brak ludzi to firmy będą zmuszone podnosić pensje żeby pozyskać nowych
warmoney 2017-10-03 03:38
Zacząłem niedawno - Firma naprawdę jawi się OK jako pracodawca i usługodawca, jedynie mój region nie jest łatwy bo to modelowy przykład Polski "B" :(
Miśka 2017-10-03 22:52
Polski rynek bardzo potrzebują rąk do pracy tym bardziej, że dużo osób wyjechało za pracą za granicę. Jeśli firmy nie zaczną podnosić wynagrodzenia to nie będzie ludzi do pracy.
Weroniczka 2017-10-13 20:29
Staram się nie brać pożyczek jednak gdy wysiada kilka sprzętów na raz to jest to jakby konieczność. Ja postawiłam na profi credit bo znajoma mi poleciła ich pożyczki. Nie powiem sprawdziła się świetnie. Myślę, że może kiedyś jeszcze z niej skorzystam.
Marek 2017-10-17 11:43
Firma rozwija skrzydła i dlatego potrzebuje tak dużo doradców?
Zostaw swoją opinię o PROFI CREDIT Polska S.A. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFI CREDIT Polska S.A.