PROFI CREDIT Polska S.A.

Bielsko-Biała

Opinie o PROFI CREDIT Polska S.A.

Maja 2017-02-27 14:27
Dyrektor Działu HR firmy PROFI CREDIT Polska S.A. udzieliła dla naszego portalu wywiadu. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią. Które z informacji o historii i działaniach firmy były dla Was najciekawsze?
3
Maja 2017-03-01 11:04
Czy wiecie, że PROFI CREDIT Polska S.A. jest drugą największą firmą pożyczkową w Polsce? Obecnie trwa rekrutacja na wiele stanowisk. Dlaczego warto pracować w PROFI CREDIT Polska S.A. przeczytasz w zakładce PRACUJ DL A NAS! http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,72098,0,0,pracuj_dla_nas
alojz 2017-03-01 14:44
nie chodzi tylko o niepozytywne opinie
gdy ktoś napisze prawdziwe informacje np ,że jest umowa zlecenie,brak podstawy to też zostaje usuwane
1
Maja 2017-03-02 08:59
@prawda
archiwizowane są posty, które łamią regulamin naszego portalu. Przed zostawieniem komentarza, zachęcam do zapoznania się z nim.
Marian 2017-03-04 01:47
Polecam,fajna praca ,umowa zlecenie,nie ma podstawy ale są prowizje ,pracuje się też z dłużnikami bo kary finansowe można dostać
Maja 2017-03-06 10:06
@Marian co najbardziej podoba Ci się w obecnej pracy w firmie? Mógłbyś opowiedzieć jak wygląda praca? Czy jest to cały etat, czy jest również możliwość elastycznych godzin pracy?
Marian 2017-03-06 14:09
praca wygląda tak
nie jest na etat bo jest to umowa zlecenie,nie ma podstawy są same prowizje
jest to przejrzyste jak się nie sprzeda w miesiącu ani pożyczki nie zarobi się nic jak się sprzeda dużo to się zarobi
można mieć dyżury w biurze ,lecz firma za nie nie płaci ,jak przyjdzie klient obsługuje go dyżurny,jest to jego klient
trzeba pilnować w systemie dłużników w systemie i wpisywać działania bo za brak wpisów są kary finansowe
skąd brać klientów?trzeba chodzić z ulotkami klient dzwoni i się go obsługuje,trzeba tylko uważać na straż miejską bo się zapłaci mandat za,który firma niestety nie oddaje
praca bardzo dobra jako dodatkowa
miko 2017-03-06 19:22
bralem 10 tys w zeszlym roku i juz zdazylem oddac, bo wiedzialem ze szykuje sie awans w pracy ale w Profi Credit tego w ogole nie sprawdzalii nie brali pod uwage, wszystko na oświadczenie wiec nie ma duzo papierków do wypelniania
5/5 2017-03-06 19:23
dobra firma, 5/5 ode mnie oby wiecej takich. Ja bralem w Warszawie pozyczke na miejscu w punkcie, ale podobno tych oddzialow jest z 60 w Polsce
zadowolony 2017-03-06 19:23
ogolnie profi credit w Polsce to chyba najlepsza opcja dla tych co potrzebuja kasy na szybko a nie chca albo nie moga isc do banku. W Profi nie ma biurokracji, kase sie dostaje na oswiadczenie i za to duzy plus
hiacynt 2017-03-06 19:24
Firma uczciwa, moge potwierdzic, jestem byłym klientem, brałem 10 tys 2 lata temu, w grudniu 2016 spłaciłem wszystko, całość przebiegla tak jak bylo w umowie nie bylo w trakcie zadnych zmian czy aneksów wiec są słowni, nic nie zmieniali
Maja 2017-03-07 10:11
@Zachwycona bardzo chętnie usłyszymy również swoją opinię na temat pracy w firmie.
Maja 2017-03-08 09:09
@pe rozumiem, że praca nie spełnia wszystkich Twoich oczekiwań. Według Ciebie firma dużo wymaga od pracowników? A możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie?
olo 2017-03-13 21:24
profi credit chyba jest najlepsze w Polsce, wg mnie lepsze od bankow nawet, banki scigaja ludzi i robia problemy z kasą. W Profi wzialem 10 tys zl oddalem wszystko w czasie i po sprawie
5/5 2017-03-13 21:27
braliśmy z mężem 15 tys zl bo budowalismy nowy dom i braklo troche na meble, ciezko zawsze wszystko dokladnie wyliczyc i pozniej sie okazuje ze brakuje. ogolnie firma uczciwa, nawet nie pytali na co nam te pieniadze, pozyczka na oswiadczenie
Natalia 2017-03-15 17:55
Mam zamiar pracować w Profi Credit Polska S.A. i mam pytanko. Cos więcej w temacie pracy dla managera Obszaru Wschód w Rzeszowie.
olek 2017-04-10 13:52
W Profi Credit brałam pozyczke rok temu w wakacje, wzięłam z mezem 10 tys musielismy sobie dołożyć do auta no i reszta poszla ogolnei na wakacje, teraz powoli koncze spłacać pewnie wyrobie sie akurat na wakacej 2017, ogolnie warunki maja bardzo dobre i szybko sie dostaje decyzje o przyznaniu pieniedzy
Nowa 2017-04-23 13:50
Witam, Co się dzieje w firmie? Nikt nie ma ochoty na dyskusję? Chciałabym dowiedzieć się czegoś o firmie od pracowników ponieważ myślę o zmianie pracy.
owiany 2017-04-24 21:27
Porządna firma bardzo dobrze mi wszystko wyjasnili pierwszy raz w ogole bralem pozyczke i bylem zielony w tych tematach, spłaty ok byly do dogadania, kasa szybko na koncie, warunki znośne.
abcd 2017-04-25 10:25
to jest forum na temat pracy w tej firmie a nie na temat jej pożyczek
odwiedzający to forum chcą wiedzieć jak się tam pracuje a nie jak Wam się spłacało pozyczkę
ludzie,ogarnijcie się
4
Prawda 2017-04-25 15:30
Daj sobie spokój z tym
1
Maja 2017-04-26 08:39
@Nowa więcej informacji na temat współpracy w PROFI CREDIT znajdziesz w zakładce Pracuj dla nas: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,72098,0,0,pracuj_dla_nas
Zachęcam do zapoznania się z jej zawartością.
instant 2017-05-08 23:22
Ode 5 z plusem, dobra firma polecam. Szybko sie dostaje kase na konto, malo formularzy do wypelniania na obsludze sa ogolnie przychylni klientowi da sie wszystko zalatwic
darek lorenz 2017-05-10 10:18
Polecam firma 5/5 obsluga spoko kontakt dobry formalnosci malo az sie nie spodziewalem ze wszystko tak latwo pojdzie. Spłacałem wszystko w terminie zadnych problemow
tomasz zaremba 2017-05-10 10:18
Sporo osob z mojego otoczenia bralo lub ma pozyczke w Profi Credit, opinie wszystko podobne, lepiej brac w Profi niz w banku, warunki do przyjęcia, firma spoko, zadnych oszustw, uczciwie wszystko zalatwione.
Zarobiona 2017-05-10 13:53
piszecie o kredytach a nie o pracy w profi
Miśka 2017-05-17 20:58
Dobra praca pracowników to zadowolenie naszych klientów, to są nierozerwalne elementy świadczące dobrze o firmie.
na oswiadczenie 2017-05-19 10:29
Pozyczka na oswiadczenie niskie kwoty od reki, ja dlugo nie czekam, dostalem przelewem na konto, dobra firma, malo dokumentow, malo sprawdzania.
Maja 2017-05-19 14:43
@B.R piszesz, że firma nie szanuje swoich pracowników. Jak się to przejawia? Masz na myśli konkretne sytuacje? Chętnie dowiemy się więcej o tym jak wygląda Twoje doświadczenie z pracy w PROFI CREDIT Polska. Mógłbyś powiedzieć na jakie możliwości rozwoju oferuje Ci firma?
ja 2017-05-24 15:25
Witam, czy ktoś z obecnych pracowników może napisać widełki zarobków jako trener wewnętrzny w Profi Credit ?
Pozdrawiam.
Miśka 2017-05-25 11:07
PROFI CREDIT to jedna z największych firm pożyczkowych w Polsce i dobry pracodawca.
Ja 2017-05-25 23:40
A wiesz to z "autopsji" ? jakie sa zarobki dla TW ?
czytająca ze zrozumieniem 2017-06-02 16:03
macie pisać o pracy nie kredytach
Miśka 2017-06-13 21:34
Widziałem, że PROFI CREDIT ma bardzo długą listę ofert pracy. Czym to jest spowodowane? Nowy projekt?
DamianL 2017-06-14 23:08
Ja sobie chwalę pracę jako konsultant. Mam nienormowany czas pracy i elastyczny grafik. Czasami mam dyżur w biurze. Zostałem przeszkolony z oferty Profi Credit i obsługi klienta. Wynagrodzenie prowizyjne uzależnione od ilości i kwot udzielonych pożyczek.
Miśka 2017-06-18 18:15
Fajną ofertę pracy widziałam- Pokieruj Naszym Biurem Kredytowym w Zwoleniu. Czy ktoś może mi podpowiedzieć coś więcej w tym temacie? To praca dla mnie , super.
Edek-W 2017-06-19 21:58
Firma stawia na ambitnych i młodych ludzi. Udało mi się przejść proces rekrutacji i następnie szkolenia. Obecnie pracuję jako doradca klienta. Praca jest wymagająca ale to ja sam decyduje jak dużo czasu chce na nią poświęcić - godziny pracy są elastyczne.
Miśka 2017-06-21 22:02
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić skąd tak dużo ofert pracy ma agencja? Maja bardzo fajne prace dla różnych osób.
Olka 2017-06-22 11:22
Hej, to duża ogólnopolska firma, ma dużo biur i zatrudnia wielu doradców. Ja tez pracuje jako doradca i jestem zadowolona. Trzeba trochę popracować żeby dobrze zarabiać ale za to można samemu określać kiedy ma się czas. Studiuje więc dla mnie to jest super opcja. Kilka moich koleżanek z biura pracuje codziennie i one maja naprawdę fajne wypłaty.
Olka 2017-06-22 11:23
Hej, to duża ogólnopolska firma, ma dużo biur i zatrudnia wielu doradców. Ja tez pracuje jako doradca i jestem zadowolona. Trzeba trochę popracować żeby dobrze zarabiać ale za to można samemu określać kiedy ma się czas. Studiuje więc dla mnie to jest super opcja. Kilka moich koleżanek z biura pracuje codziennie i one maja naprawdę fajne wypłaty.
Miśka 2017-06-24 22:36
Czy ktoś wie o jakiej pracy dodatkowej piszą w ofercie? Bardzo mnie to zainteresowało. Można by sobie dorobić tylko zależy co jest do roboty. Czy już wcześniej firma miała takie oferty czy dopiero teraz?
Zadowolony pracownik 2017-07-10 05:29
W ciągu 17stu lat pracowałem w 3 parabankach
Profi to zdecydowanie najpoważniejsza zarówno dla pracowników jak i dla klientów zasady są czytelne jasne i żadnych ukrytych kluczków śmieszą mnie wypowiedzi typu że ciężko że słabo płacą itd...firma jak mało która stawia na rozwój pracowników najlepsi są odpowiednio nagradzani a reszta zależy od nas czyli pracowników
Ja zdecydowanie polecam zarówno dla szukających pracy jak i dla potencjalnych klientów
Ochotnik 2017-07-10 12:10
Patrząc na listę ofert pracy odnoszę wrażenie, że firma rozwija sie bardzo dobrze. Ponadto opinie na forum też nie pozostawiają cienia wątpliwości, że to dobra firma. Szukając pracy szukam informacji i sądzę, że spokojnie mogę aplikować do Profi Credit.
Breninka 2017-07-14 21:30
Jak widać firma rozwija się ponieważ taka pokaźna lista ofert tylko w tym celu jest wystawiona. Fajnie bo dla nas pracowników to dobre perspektywy na przyszłość.
Wacław 2017-07-24 12:35
Myślę, że niektóre opinie negatywne są pisane pod wpływem chwili. Jestem przekonany, że firma nie zasługuje na taki hejt. Jeśli komuś nie odpowiada praca w Profi Credit to zawsze może odejść po co takie oskarżanie. Żeby inni znali prawdę to firma musiałaby też pisać.
miros 2017-07-27 14:03
firma godna polecenia, wiadomo nie jest najtaniej, ale warunki są jasne i każdy może się z nimi zapoznac przed podpisaniem umowy.
Leon 2017-07-31 11:18
Ja również mogę polecić pracę w firmie. Sądzę, że osoby zadowolone z pracy powinny więcej pisać na forum, żeby poprawiać wizerunek firmy. Teraz tylko marudy piszą.
Bety 2017-08-09 18:01
Jaki jest powód, że PROFI CREDIT ma tak duże potrzeby kadrowe?
alina 2017-08-15 14:30
Moja koleżanka pracuje w Profi Credit i bardzo sobie chwali tą pracę! Było nawet mnóstwo znajomych, którzy chcieli żeby też im załatwiła miejsce w firmie. Zarabia na prowizjach, a z tego co wiem to nie małe pieniądze. Trzeba być po prostu otwartym do ludzi i znać produkt/usługę które się sprzedaje. To na pewno praca, w której można się rozwijać i podnosić swoje kwalifikacje.
Macka 2017-08-15 18:47
Co słychać w firmie, ostatnio tak mało aktywni jesteście. Ludzie chcieliby wiedzieć czy warto zatrudnić się , tym bardziej, że PROFI CREDIT ma długa listę ofert i można by coś wybrać dla siebie. Wakacje trochę odciągnęły ludzi od pisania to inna sprawa ale...
Zostaw swoją opinię o PROFI CREDIT Polska S.A. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFI CREDIT Polska S.A.