PROFI CREDIT Polska S.A.

Bielsko-Biała

Opinie o PROFI CREDIT Polska S.A.

profi 2016-11-30 18:22
tyko Bielsko Biała, na górze w tytule jest napisane, pracowników jest duzo wszedzie mają 5 oddziałów najwiecej jest podejrzewam w Warszawie,
1
allah 2016-11-30 18:28
praca spoko, znajomków już mam, zintegrowalismy sie, pracuje się dobrze, nie ma spiny, chociaz czasem jak teraz na koniec miesiaca trzeba troche przycisnac wiadomo bo szef wymaga, ale ogólnie firma jest dobra, kasa dobra, warunki ogolnie dobre wiec nie ma na co narzekac,
2
viskon 2016-11-30 18:29
braliscie w tej firmie pozyczki na firme? Jak to wyglada sa jakies inne warunki stawka taka sama? % lepszy czy gorszy?
2
bielsko biała 2016-11-30 18:31
zobacz sobie na stronce masz zakladki dla ludzi i dla firm z tego co widze na pierwszy rzut oka to że na firme mozesz wziać wiecej
https://proficredit.pl/dla-twojej-firmy/
a jakie sa dokladnie warunki to musisz juz dopytac bo pewnie bedzie to jakos indywidualnie patrzone
2
kamil 07 2016-11-30 18:32
warunki są dobre, buro mamy ladne, jest ciepło praca fajna, mozna sie bardzo duzo nauczyc, wiadomo duza firma wieksze mozliwosci mozna zobaczyc od wewnątrz jak to wsyztsko działa i jak przebiega caly proces, mnie to od dawna interesowalo, lubie finanse
2
andżelika 2016-11-30 18:34
rozmowa kwalifikacyjna była ok, trwała jakies 40 minut może, profesjonalnie wszystko sie odbyło troche sie stresowałam, ale na wszystko odpowiedziałam, mam nadzieje że dobrze, wiecie moze jak dlugo czeka sie u nich na odpowiedz?
2
do andżelika 2016-11-30 18:38
chyba miałyśmy rozmowę tego samego dnia tak mi sie cos wydaje :) ciekawe ile osób zamierzają w ogole przyjać do pracy, u mnie rozmowa tez trwała coś okolo 30-40 minut, bylo troche pytan, ale na temat, czekam na telefon tereaz
2
spłacony 2016-11-30 18:39
jestem po spłacie, Profi Credit jest ok daje 6/6, nie było żadnych problemów
2
zainteresowany 2016-11-30 18:41
jaki maksymalnie mozna u nich wziąć kredyt? czy jak chce na dom to musze mowić że na dom czy to nie ma znaczenia?
2
pracownik 2016-11-30 18:43
Profi szuka do pracy nowych osób, powiedziano nam, że tak to prawda, ale nie mają zamiaru ani potrzeby nikogo zwalniać, po prostu jest wiecej pracy, ja moge pwoiedziec że praca jst bardzo dobra, nie ma na co narzekac
2
do pracownik 2016-11-30 18:44
w jakim dziale pracujesz? I Do jakiego dzialu najwiecej przyjmuja osob?
2
pracownik 2016-11-30 18:45
ja akurat w windykacji, ale nie wiem gdzie najwiecej osób dojdzie, mowili nam że u nas bedzie ktos nowy ale zadnych szczegółów, tylko ze mozemy sie spodziewac.
2
bankowo 2016-11-30 18:46
Bylem po kredyt w Ing, w Pko i lipa, nie moge dostac, w Providencie mi odmówili, a Profi na razie nie jest powiedziane, że nie, mam nadzieje ze się uda mają dużo dobrych opinii i podobno ludzie dostają te pozyczki nawet z Bikiem
2
wojtek 2016-11-30 18:48
Banki to czasami robią takie problemy z niczego jakby rządzili światem, nigdy nie dałbym sie niemcom, Profi jest ok, przynajmniej zasady są przejrzyste
2
barni 2016-11-30 18:50
To prawda plus jest taki że nie wymagają zbyt duzo niepotrzebnych dokumentów i jasno wszysto jest wytlumaczone o co chodzi, to chyba ogolnie najwieksza firma pozyczkowa w Polsce
2
polska 2016-11-30 18:51
ode mnie również 6/6 bez wahania, spłaciłem się już do zera, mam spokój, wszystko odbyło sie tak jak było na umowie, bez żadnych zmian w trakcie, nigdy juz nie pojde do banku, jak cos do to profi ju zmnie tam znają :)
2
Ble ble 2016-12-03 12:08
A czy zwracają koszty za używanie prywatnego samochodu w celu dojechania do danego klienta ?
3
Hahaha 2016-12-03 12:35
Czy zwracają koszty za używanie prywatnego samochodu w celu dojazdu do klienta ?
2
Łosienty 2016-12-18 20:00
Bardzo dobre warunki pracy - polecam!
2
Miśka 2017-01-10 11:49
Chyba nie wiesz po co chodzisz do pracy. Tam się pracuje i za to płacą całkiem dobre pieniądze. Ty piszesz o fajnym kierowniku i innych osobach, tylko najpierw sprawdź a później przekazuj informacje na forum.
1
Pablito 2017-02-01 13:20
Na stanowisku windykatora terenowego trzeba mieć własne auto?
2
Bolek i Lolek 2017-02-07 08:44
Ktoś pracuje/pracował jako programista w tej firmie? Jakieś opinie, wynagrodzenie, etc?
1
Agent 2017-02-13 16:47
Jak wygląda stanowisko młodszego koordynatora windykacji ? Jakie zarobki ?
1
Agent 29 2017-02-13 19:02
Jak wygląda praca młodszego koordynatora windykacji ? Jakie zarobki?
2
Marek 2017-02-19 09:56
Jestem w firmie doradcą klienta i bardzo chwalę sobie pracę w firmie, to świetna firma! Takie narzekanie pochodzi od osób, które niestety nie nadają się tu do pracy z różnych powodów. Zastanawiam się czy im ktoś za to płaci, inaczej nie chciałoby mi się ?
1
Mentor 2017-02-24 13:59
Maruderstwo i zrzędzenie aż sie nie chce czytać. W każdej firmie trzeba pracować i jeszcze raz pracować a kasa będzie na 100% i to dobra. Dobrą firmę trzeba cenić.
2
Zainteresowany 2017-02-24 17:29
Mam pytanie odnośnie pracy jako windykator terenowy. Jakie są zarobki ? Jakie wymagania co do pracy ? Skierniewice warunki zatrudnienia ? Czy firma zwraca za paliwo ? Jak to jest z własną działalnością gospodarczą ? Proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
kamil 2017-02-27 14:27
nie podoba mi się sposób działania banków. Jak widać tak jak w Profi Credit można to samo załatwić dużo szybciej i bez niepotrzebnych papierków potweirrdzeń i głupich dokumentów. Ja dostałem kasę w tym samym tygodniu jeszcze, wszystko na oświadczenie.
Maja 2017-02-27 14:27
Dyrektor Działu HR firmy PROFI CREDIT Polska S.A. udzieliła dla naszego portalu wywiadu. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią. Które z informacji o historii i działaniach firmy były dla Was najciekawsze?
1
Maja 2017-03-01 11:04
Czy wiecie, że PROFI CREDIT Polska S.A. jest drugą największą firmą pożyczkową w Polsce? Obecnie trwa rekrutacja na wiele stanowisk. Dlaczego warto pracować w PROFI CREDIT Polska S.A. przeczytasz w zakładce PRACUJ DL A NAS! http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,72098,0,0,pracuj_dla_nas
alojz 2017-03-01 14:44
nie chodzi tylko o niepozytywne opinie
gdy ktoś napisze prawdziwe informacje np ,że jest umowa zlecenie,brak podstawy to też zostaje usuwane
1
Maja 2017-03-02 08:59
@prawda
archiwizowane są posty, które łamią regulamin naszego portalu. Przed zostawieniem komentarza, zachęcam do zapoznania się z nim.
Marian 2017-03-04 01:47
Polecam,fajna praca ,umowa zlecenie,nie ma podstawy ale są prowizje ,pracuje się też z dłużnikami bo kary finansowe można dostać
Maja 2017-03-06 10:06
@Marian co najbardziej podoba Ci się w obecnej pracy w firmie? Mógłbyś opowiedzieć jak wygląda praca? Czy jest to cały etat, czy jest również możliwość elastycznych godzin pracy?
Marian 2017-03-06 14:09
praca wygląda tak
nie jest na etat bo jest to umowa zlecenie,nie ma podstawy są same prowizje
jest to przejrzyste jak się nie sprzeda w miesiącu ani pożyczki nie zarobi się nic jak się sprzeda dużo to się zarobi
można mieć dyżury w biurze ,lecz firma za nie nie płaci ,jak przyjdzie klient obsługuje go dyżurny,jest to jego klient
trzeba pilnować w systemie dłużników w systemie i wpisywać działania bo za brak wpisów są kary finansowe
skąd brać klientów?trzeba chodzić z ulotkami klient dzwoni i się go obsługuje,trzeba tylko uważać na straż miejską bo się zapłaci mandat za,który firma niestety nie oddaje
praca bardzo dobra jako dodatkowa
miko 2017-03-06 19:22
bralem 10 tys w zeszlym roku i juz zdazylem oddac, bo wiedzialem ze szykuje sie awans w pracy ale w Profi Credit tego w ogole nie sprawdzalii nie brali pod uwage, wszystko na oświadczenie wiec nie ma duzo papierków do wypelniania
5/5 2017-03-06 19:23
dobra firma, 5/5 ode mnie oby wiecej takich. Ja bralem w Warszawie pozyczke na miejscu w punkcie, ale podobno tych oddzialow jest z 60 w Polsce
zadowolony 2017-03-06 19:23
ogolnie profi credit w Polsce to chyba najlepsza opcja dla tych co potrzebuja kasy na szybko a nie chca albo nie moga isc do banku. W Profi nie ma biurokracji, kase sie dostaje na oswiadczenie i za to duzy plus
hiacynt 2017-03-06 19:24
Firma uczciwa, moge potwierdzic, jestem byłym klientem, brałem 10 tys 2 lata temu, w grudniu 2016 spłaciłem wszystko, całość przebiegla tak jak bylo w umowie nie bylo w trakcie zadnych zmian czy aneksów wiec są słowni, nic nie zmieniali
Maja 2017-03-07 10:11
@Zachwycona bardzo chętnie usłyszymy również swoją opinię na temat pracy w firmie.
Maja 2017-03-08 09:09
@pe rozumiem, że praca nie spełnia wszystkich Twoich oczekiwań. Według Ciebie firma dużo wymaga od pracowników? A możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie?
olo 2017-03-13 21:24
profi credit chyba jest najlepsze w Polsce, wg mnie lepsze od bankow nawet, banki scigaja ludzi i robia problemy z kasą. W Profi wzialem 10 tys zl oddalem wszystko w czasie i po sprawie
5/5 2017-03-13 21:27
braliśmy z mężem 15 tys zl bo budowalismy nowy dom i braklo troche na meble, ciezko zawsze wszystko dokladnie wyliczyc i pozniej sie okazuje ze brakuje. ogolnie firma uczciwa, nawet nie pytali na co nam te pieniadze, pozyczka na oswiadczenie
Natalia 2017-03-15 17:55
Mam zamiar pracować w Profi Credit Polska S.A. i mam pytanko. Cos więcej w temacie pracy dla managera Obszaru Wschód w Rzeszowie.
olek 2017-04-10 13:52
W Profi Credit brałam pozyczke rok temu w wakacje, wzięłam z mezem 10 tys musielismy sobie dołożyć do auta no i reszta poszla ogolnei na wakacje, teraz powoli koncze spłacać pewnie wyrobie sie akurat na wakacej 2017, ogolnie warunki maja bardzo dobre i szybko sie dostaje decyzje o przyznaniu pieniedzy
Nowa 2017-04-23 13:50
Witam, Co się dzieje w firmie? Nikt nie ma ochoty na dyskusję? Chciałabym dowiedzieć się czegoś o firmie od pracowników ponieważ myślę o zmianie pracy.
owiany 2017-04-24 21:27
Porządna firma bardzo dobrze mi wszystko wyjasnili pierwszy raz w ogole bralem pozyczke i bylem zielony w tych tematach, spłaty ok byly do dogadania, kasa szybko na koncie, warunki znośne.
abcd 2017-04-25 10:25
to jest forum na temat pracy w tej firmie a nie na temat jej pożyczek
odwiedzający to forum chcą wiedzieć jak się tam pracuje a nie jak Wam się spłacało pozyczkę
ludzie,ogarnijcie się
Prawda 2017-04-25 15:30
Daj sobie spokój z tym
Maja 2017-04-26 08:39
@Nowa więcej informacji na temat współpracy w PROFI CREDIT znajdziesz w zakładce Pracuj dla nas: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,72098,0,0,pracuj_dla_nas
Zachęcam do zapoznania się z jej zawartością.
Zostaw swoją opinię o PROFI CREDIT Polska S.A. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFI CREDIT Polska S.A.