PROFI CREDIT Polska S.A.

Bielsko-Biała

Opinie o PROFI CREDIT Polska S.A.

adam 2016-11-30 18:05
firma ok, fachowo dokladnie wszystko przedstawione, mniej gadania i udowadniania niż w bankach, nie dziwię się że ludzie się przerzucili na pozyczki do takich firm jak profi
1
gregory 25 2016-11-30 18:06
praca dobra, mam juz sporo znajomych w profi, 2 osoby ze studiów z mojego roku się trafiły, ogólnie dużo osób w moim wieku wiec jest git
1
tomasz B 2016-11-30 18:08
firma jest spoko praca mi odpowiada chociaz znam parę osób które się obijają, no ale ich strata. Trzeba żyć dobrze z szefem i robić swoje
1
darekXD 2016-11-30 18:10
w profi pracuje sporo osób po studiach po mojej uczelni, nawet fajnie, widze że jakos ta grupa ludzi sie mimowolnie zintegrowała, ludzie się odnaleźli, atmosfera w pracy jest fajna, miło się pracuje
2
praca profi 2016-11-30 18:10
dużo osób ostatnio przyjmują do pracy? Jakie stanowiska najczęściej? Kto u Was prowadzi rekrutacje?
1
jarek B.B. 2016-11-30 18:12
Profi najszybciej zareagowało jak ubiegałem się o pożyczkę, najszybciej udało mi się z nimi wszystko załatwić, kasa przyszła szybko, potrzebowałem niedużo ale w ciągu 1 miesiąca musiałem wsyzstko niestety wydać, firma ogólnie jest ok, bardzo mi tym pomogli
1
praca 2016-11-30 18:13
ostatnio tak, dużo nowych osób przychodzi, trochę się zmienia, ale my robimy dalej to samo co wcześniej, widze, że sporo młodych osób teraz przyszło, może firma bedzie zmieniać jakos podejscie do branzy, nie wiem, okaże się :)
1
norbi 2016-11-30 18:15
ja też złego słowa nie powiem, wiadomo czasem jest stres i nerwy ale nikogo z tego powodu nie wyrzucają z pracy, trzeba pracowac, ale kasa jest odpowiednia wiec jest ok
1
kasia IV 2016-11-30 18:18
pracowałam w profi 4 lata temu przez 3 lata, rok temu przeniosłam się do innego miasta do faceta, bardzo dobrze pamiętam ten czas, podobało mi się, sporo się nauczyłam, praca dobra, jakbym mogla to bym wrocila, wiem ze duzo nowych osób przyszło do pracy
1
????? 2016-11-30 18:20
Czy tutaj jest mowa tylko o tym oddziale w Bielsku Białej? Czy ogólnie dotyczy calej firmy?
1
profi 2016-11-30 18:22
tyko Bielsko Biała, na górze w tytule jest napisane, pracowników jest duzo wszedzie mają 5 oddziałów najwiecej jest podejrzewam w Warszawie,
allah 2016-11-30 18:28
praca spoko, znajomków już mam, zintegrowalismy sie, pracuje się dobrze, nie ma spiny, chociaz czasem jak teraz na koniec miesiaca trzeba troche przycisnac wiadomo bo szef wymaga, ale ogólnie firma jest dobra, kasa dobra, warunki ogolnie dobre wiec nie ma na co narzekac,
1
viskon 2016-11-30 18:29
braliscie w tej firmie pozyczki na firme? Jak to wyglada sa jakies inne warunki stawka taka sama? % lepszy czy gorszy?
1
bielsko biała 2016-11-30 18:31
zobacz sobie na stronce masz zakladki dla ludzi i dla firm z tego co widze na pierwszy rzut oka to że na firme mozesz wziać wiecej
https://proficredit.pl/dla-twojej-firmy/
a jakie sa dokladnie warunki to musisz juz dopytac bo pewnie bedzie to jakos indywidualnie patrzone
1
kamil 07 2016-11-30 18:32
warunki są dobre, buro mamy ladne, jest ciepło praca fajna, mozna sie bardzo duzo nauczyc, wiadomo duza firma wieksze mozliwosci mozna zobaczyc od wewnątrz jak to wsyztsko działa i jak przebiega caly proces, mnie to od dawna interesowalo, lubie finanse
1
andżelika 2016-11-30 18:34
rozmowa kwalifikacyjna była ok, trwała jakies 40 minut może, profesjonalnie wszystko sie odbyło troche sie stresowałam, ale na wszystko odpowiedziałam, mam nadzieje że dobrze, wiecie moze jak dlugo czeka sie u nich na odpowiedz?
1
do andżelika 2016-11-30 18:38
chyba miałyśmy rozmowę tego samego dnia tak mi sie cos wydaje :) ciekawe ile osób zamierzają w ogole przyjać do pracy, u mnie rozmowa tez trwała coś okolo 30-40 minut, bylo troche pytan, ale na temat, czekam na telefon tereaz
1
spłacony 2016-11-30 18:39
jestem po spłacie, Profi Credit jest ok daje 6/6, nie było żadnych problemów
1
zainteresowany 2016-11-30 18:41
jaki maksymalnie mozna u nich wziąć kredyt? czy jak chce na dom to musze mowić że na dom czy to nie ma znaczenia?
1
pracownik 2016-11-30 18:43
Profi szuka do pracy nowych osób, powiedziano nam, że tak to prawda, ale nie mają zamiaru ani potrzeby nikogo zwalniać, po prostu jest wiecej pracy, ja moge pwoiedziec że praca jst bardzo dobra, nie ma na co narzekac
1
do pracownik 2016-11-30 18:44
w jakim dziale pracujesz? I Do jakiego dzialu najwiecej przyjmuja osob?
1
pracownik 2016-11-30 18:45
ja akurat w windykacji, ale nie wiem gdzie najwiecej osób dojdzie, mowili nam że u nas bedzie ktos nowy ale zadnych szczegółów, tylko ze mozemy sie spodziewac.
1
bankowo 2016-11-30 18:46
Bylem po kredyt w Ing, w Pko i lipa, nie moge dostac, w Providencie mi odmówili, a Profi na razie nie jest powiedziane, że nie, mam nadzieje ze się uda mają dużo dobrych opinii i podobno ludzie dostają te pozyczki nawet z Bikiem
1
wojtek 2016-11-30 18:48
Banki to czasami robią takie problemy z niczego jakby rządzili światem, nigdy nie dałbym sie niemcom, Profi jest ok, przynajmniej zasady są przejrzyste
1
barni 2016-11-30 18:50
To prawda plus jest taki że nie wymagają zbyt duzo niepotrzebnych dokumentów i jasno wszysto jest wytlumaczone o co chodzi, to chyba ogolnie najwieksza firma pozyczkowa w Polsce
1
polska 2016-11-30 18:51
ode mnie również 6/6 bez wahania, spłaciłem się już do zera, mam spokój, wszystko odbyło sie tak jak było na umowie, bez żadnych zmian w trakcie, nigdy juz nie pojde do banku, jak cos do to profi ju zmnie tam znają :)
1
Ble ble 2016-12-03 12:08
A czy zwracają koszty za używanie prywatnego samochodu w celu dojechania do danego klienta ?
1
Hahaha 2016-12-03 12:35
Czy zwracają koszty za używanie prywatnego samochodu w celu dojazdu do klienta ?
1
Łosienty 2016-12-18 20:00
Bardzo dobre warunki pracy - polecam!
1
Miśka 2017-01-10 11:49
Chyba nie wiesz po co chodzisz do pracy. Tam się pracuje i za to płacą całkiem dobre pieniądze. Ty piszesz o fajnym kierowniku i innych osobach, tylko najpierw sprawdź a później przekazuj informacje na forum.
Pablito 2017-02-01 13:20
Na stanowisku windykatora terenowego trzeba mieć własne auto?
Bolek i Lolek 2017-02-07 08:44
Ktoś pracuje/pracował jako programista w tej firmie? Jakieś opinie, wynagrodzenie, etc?
antywindykator 2017-02-08 15:48
musisz dysponować pojazdem (niekoniecznie własnym, możesz wypożyczać), do którego sam opłacasz sobie paliwo (ew. znajdziesz sponsora). samochód, skuter, furmanka, rower - podałem od najdroższego do najtańszego w eksploatacji :)
1
przeciętna kowalska 2017-02-08 22:01
Na wstępie odradzam pracę w ProfiCredit Polska S.A.
Po pierwsze umowa zlecenie, brak stałej stawki, nie ma podstawy. Jeszcze zanim zaszły zmiany w firmie dało się zarobić tak jak wcześniej pisali, ale obecnie ciężko zarobić, brak pomocy ze strony PC. Na rozmowach informują, że jest to praca dorywcza nie wymagają wiele (mówią tak, aby zachęcić). W rzeczywistości jest niestety inaczej... Pogoń, kierownik nie pomaga, dla niego liczy się tylko realizacja planu za którą ma premie i to nie małe. Najlepiej, aby pracownik był dla nich 24/7, zawsze dostępny i nigdy nie chorował.
Są w firmie różni ludzie i na różnych stanowiskach zatrudnieni, ale. No właśnie zawsze jest jakieś ale, w tym przypadku doradca finansowy ma za zadanie po pierwsze sprzedać pożyczkę, po drugie pilnować spłat rat (2pierwszych, bo gdy klient nie zapłaci prowizja przepada). Niby jest dział windykacji. To My musimy wydać pieniądze na paliwo aby dojechać z wnioskiem do klienta a później jeszcze raz tym razem z umową. Firma stawia na mobilnych doradców, nie daje ryczałtu na paliwo !! A na koniec modlisz się dwa miesiące, żeby raty zapłacił, bo inaczej przepada wszystko...
Pożyczki są OKEY tylko musimy pamiętać, że jest to pożyczka pozabankowa i ma wysoki procent, Gdy wszystko spłacamy terminowo nie ma problemu z tą firmą. Najważniejsze nie dajcie się przyszli klienci wplątać w pożyczki po pół roku, to dziala jak łańcuszek. Będą do Was dzwonić, pisać. Robić wszystko aby podpisać kolejną umowę.
Może komuś kto będzie rozważał pracę w Profi Credit Polska S.A. na stanowisku Doradcy Finansowego otworzę oczy, że nie jest tam tak pięknie.
Pozdrawiam wszystkich czytających GOWork.pl

3
125 2017-02-08 22:02
Nigdy w zyciu! To by była strata dla firmy
1
była 2017-02-10 19:58
pracowałam w tej firmie niedługo ,na opolszczyźnie
to jest trudny teren,mnóstwo ludzi pozadłuzanych po uszy,ciężko coś sprzedać
są miesiące że da się zarobić lecz nie jest to normą,zależy od miesiąca
najgorzej jak klienci nic nie spłacają,wtedy prowizja przepada
prawdą jest też to,że wiele zależy od przełożonych,ja miałam kierowniczkę,która zatrudniła koleżankę i wnioski z centrali dawała tylko jej,po znajomości,mimo,że ta sprzedawać nie potrafiła,co innych denerwowało
2
beka 2017-02-11 00:37
jak mają oddać za paliwo jak na wizytówki nie mają ani na nowe krzesła czy stoły do biur terenowych gdy się zniszczą
2
a 2017-02-11 06:29
sama prawda,dodatkowo koordynator działu windykacji ma wieczne pretensje do doradców gdy ludzie nie spłacają o to,że w ogóle takim ludziom udzielili pożyczki
2
Agent 2017-02-13 16:47
Jak wygląda stanowisko młodszego koordynatora windykacji ? Jakie zarobki ?
Agent 29 2017-02-13 19:02
Jak wygląda praca młodszego koordynatora windykacji ? Jakie zarobki?
mati 2017-02-15 00:37
umowa zlecenie,same prowizje ,bez podstawy
jak się rozchorujesz na cały miesiąc jesteś bez wypłaty,a jeszcze pretensje bedą mieli,ze w tym czasie nie rozklejasz ulotek
jest w firmie dział windykacji a i tak musisz windykować,bo też będą mieć pretensje
musisz wciskać ludziom kolejne pożyczki i wtedy zaczyna się cyrk,jak nie udzielisz dział handlowy ma pretensje ,jak udzielisz pretensje ma windykacja
1
Kasia i Piotr 2017-02-17 14:39
Hej zdecydowanie odradzam pozytywne posty są dodawane przez kierowników którzy nie mogą znaleźć ludzi do pracy. Oszukują na prowizjach po 4 latach pracy ja i mój pełnomocnik położyliśmy wypowiedzenie w grudniu 2016 mieliśmy zarobione 850 netto teraz jest luty i przyszło rozliczenie prowizji 9,92 to chyba jakaś kpina i podziekowanie za 4 lata uczciwej pracy teraz wiadomo skąd mają pieniądze na wakacje na kubie czy w Afryce .
1
Kasia 2017-02-17 14:42
Mają bardzo rozbudowany system Kar oczywiście finansowych i karają bogu ducha winnych doradców na prawo i lewo zamiast zarobku możesz wyjść z dlugiem.
Kasia z Poznania
1
Uświadomiony 2017-02-17 14:45
Ta firma liczy na to że to ty doradca finansowy będzie spłacał pożyczkę za klienta który jej nie spłaca
Odradzam odradzam odradzam
1
zarobiona 2017-02-17 18:59
Nie zapomnij dodać że jesli klient nie zapłaci dwóch pierwszych rat zabierają ci prowizje i to w kwocie brutto a dostałeś netto może przykład jak ktoś nie zrozumiał zarobiłeś za umowę 500 brutto otrzymałeś do wypłaty 373,77 zł klient nie zapłacił pierwszej raty ile ci zabrali za tz kary umowne 500 zł bo składki do państwa już poszły .Fajna firma jeszcze długów można się dorobić
1
zarobiona 2017-02-17 19:00
Nie zapomnij dodać że jesli klient nie zapłaci dwóch pierwszych rat zabierają ci prowizje i to w kwocie brutto a dostałeś netto może przykład jak ktoś nie zrozumiał zarobiłeś za umowę 500 brutto otrzymałeś do wypłaty 373,77 zł klient nie zapłacił pierwszej raty ile ci zabrali za tz kary umowne 500 zł bo składki do państwa już poszły .Fajna firma jeszcze długów można się dorobić
1
zarobiona 2017-02-17 19:00
Nie zapomnij dodać że jesli klient nie zapłaci dwóch pierwszych rat zabierają ci prowizje i to w kwocie brutto a dostałeś netto może przykład jak ktoś nie zrozumiał zarobiłeś za umowę 500 brutto otrzymałeś do wypłaty 373,77 zł klient nie zapłacił pierwszej raty ile ci zabrali za tz kary umowne 500 zł bo składki do państwa już poszły .Fajna firma jeszcze długów można się dorobić
1
xyz 2017-02-18 11:39
wielka mi instytucja finansowa,biura wyglądają jak chlew,rozwalone stoły,krzesła i ledwo działajacy komputer a firma na nowe nie da
1
mati 2017-02-18 15:37
Zarobiona,pamiętam o tym ,a także o tym,że z kwoty brutto potrącają w sumie ok 36%
dodatkowo za wszystko są kary,trzeba robić jakieś chore koszyki z windykacji,jak nie zrobisz -kara finansowa,nie obchodzą ich tłumaczenia ,ze ktoś miał awarię internetu itp
a jak centrala zgubi jakiś dokument to mimo tego ,ze masz dowód oddania dokumentu będą gadać ,że go nie dostali
ogólnie nie polecam tej firmy,można się napracować a nic nie zarobić lub jeszcze zakończyć miesiąc na minusie
1
Marek 2017-02-19 09:56
Jestem w firmie doradcą klienta i bardzo chwalę sobie pracę w firmie, to świetna firma! Takie narzekanie pochodzi od osób, które niestety nie nadają się tu do pracy z różnych powodów. Zastanawiam się czy im ktoś za to płaci, inaczej nie chciałoby mi się ?
Zostaw swoją opinię o PROFI CREDIT Polska S.A. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFI CREDIT Polska S.A.