PROFI CREDIT Polska S.A.

Bielsko-Biała

Opinie o PROFI CREDIT Polska S.A.

Miśka 2017-01-10 11:49
Chyba nie wiesz po co chodzisz do pracy. Tam się pracuje i za to płacą całkiem dobre pieniądze. Ty piszesz o fajnym kierowniku i innych osobach, tylko najpierw sprawdź a później przekazuj informacje na forum.
1
Pablito 2017-02-01 13:20
Na stanowisku windykatora terenowego trzeba mieć własne auto?
3
Bolek i Lolek 2017-02-07 08:44
Ktoś pracuje/pracował jako programista w tej firmie? Jakieś opinie, wynagrodzenie, etc?
1
Agent 2017-02-13 16:47
Jak wygląda stanowisko młodszego koordynatora windykacji ? Jakie zarobki ?
10
Agent 29 2017-02-13 19:02
Jak wygląda praca młodszego koordynatora windykacji ? Jakie zarobki?
4
Marek 2017-02-19 09:56
Jestem w firmie doradcą klienta i bardzo chwalę sobie pracę w firmie, to świetna firma! Takie narzekanie pochodzi od osób, które niestety nie nadają się tu do pracy z różnych powodów. Zastanawiam się czy im ktoś za to płaci, inaczej nie chciałoby mi się ?
2
Mentor 2017-02-24 13:59
Maruderstwo i zrzędzenie aż sie nie chce czytać. W każdej firmie trzeba pracować i jeszcze raz pracować a kasa będzie na 100% i to dobra. Dobrą firmę trzeba cenić.
2
Zainteresowany 2017-02-24 17:29
Mam pytanie odnośnie pracy jako windykator terenowy. Jakie są zarobki ? Jakie wymagania co do pracy ? Skierniewice warunki zatrudnienia ? Czy firma zwraca za paliwo ? Jak to jest z własną działalnością gospodarczą ? Proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
kamil 2017-02-27 14:27
nie podoba mi się sposób działania banków. Jak widać tak jak w Profi Credit można to samo załatwić dużo szybciej i bez niepotrzebnych papierków potweirrdzeń i głupich dokumentów. Ja dostałem kasę w tym samym tygodniu jeszcze, wszystko na oświadczenie.
Maja 2017-02-27 14:27
Dyrektor Działu HR firmy PROFI CREDIT Polska S.A. udzieliła dla naszego portalu wywiadu. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią. Które z informacji o historii i działaniach firmy były dla Was najciekawsze?
1
Maja 2017-03-01 11:04
Czy wiecie, że PROFI CREDIT Polska S.A. jest drugą największą firmą pożyczkową w Polsce? Obecnie trwa rekrutacja na wiele stanowisk. Dlaczego warto pracować w PROFI CREDIT Polska S.A. przeczytasz w zakładce PRACUJ DL A NAS! http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,72098,0,0,pracuj_dla_nas
alojz 2017-03-01 14:44
nie chodzi tylko o niepozytywne opinie
gdy ktoś napisze prawdziwe informacje np ,że jest umowa zlecenie,brak podstawy to też zostaje usuwane
1
Maja 2017-03-02 08:59
@prawda
archiwizowane są posty, które łamią regulamin naszego portalu. Przed zostawieniem komentarza, zachęcam do zapoznania się z nim.
Marian 2017-03-04 01:47
Polecam,fajna praca ,umowa zlecenie,nie ma podstawy ale są prowizje ,pracuje się też z dłużnikami bo kary finansowe można dostać
Maja 2017-03-06 10:06
@Marian co najbardziej podoba Ci się w obecnej pracy w firmie? Mógłbyś opowiedzieć jak wygląda praca? Czy jest to cały etat, czy jest również możliwość elastycznych godzin pracy?
Marian 2017-03-06 14:09
praca wygląda tak
nie jest na etat bo jest to umowa zlecenie,nie ma podstawy są same prowizje
jest to przejrzyste jak się nie sprzeda w miesiącu ani pożyczki nie zarobi się nic jak się sprzeda dużo to się zarobi
można mieć dyżury w biurze ,lecz firma za nie nie płaci ,jak przyjdzie klient obsługuje go dyżurny,jest to jego klient
trzeba pilnować w systemie dłużników w systemie i wpisywać działania bo za brak wpisów są kary finansowe
skąd brać klientów?trzeba chodzić z ulotkami klient dzwoni i się go obsługuje,trzeba tylko uważać na straż miejską bo się zapłaci mandat za,który firma niestety nie oddaje
praca bardzo dobra jako dodatkowa
miko 2017-03-06 19:22
bralem 10 tys w zeszlym roku i juz zdazylem oddac, bo wiedzialem ze szykuje sie awans w pracy ale w Profi Credit tego w ogole nie sprawdzalii nie brali pod uwage, wszystko na oświadczenie wiec nie ma duzo papierków do wypelniania
5/5 2017-03-06 19:23
dobra firma, 5/5 ode mnie oby wiecej takich. Ja bralem w Warszawie pozyczke na miejscu w punkcie, ale podobno tych oddzialow jest z 60 w Polsce
zadowolony 2017-03-06 19:23
ogolnie profi credit w Polsce to chyba najlepsza opcja dla tych co potrzebuja kasy na szybko a nie chca albo nie moga isc do banku. W Profi nie ma biurokracji, kase sie dostaje na oswiadczenie i za to duzy plus
hiacynt 2017-03-06 19:24
Firma uczciwa, moge potwierdzic, jestem byłym klientem, brałem 10 tys 2 lata temu, w grudniu 2016 spłaciłem wszystko, całość przebiegla tak jak bylo w umowie nie bylo w trakcie zadnych zmian czy aneksów wiec są słowni, nic nie zmieniali
Maja 2017-03-07 10:11
@Zachwycona bardzo chętnie usłyszymy również swoją opinię na temat pracy w firmie.
Maja 2017-03-08 09:09
@pe rozumiem, że praca nie spełnia wszystkich Twoich oczekiwań. Według Ciebie firma dużo wymaga od pracowników? A możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie?
olo 2017-03-13 21:24
profi credit chyba jest najlepsze w Polsce, wg mnie lepsze od bankow nawet, banki scigaja ludzi i robia problemy z kasą. W Profi wzialem 10 tys zl oddalem wszystko w czasie i po sprawie
5/5 2017-03-13 21:27
braliśmy z mężem 15 tys zl bo budowalismy nowy dom i braklo troche na meble, ciezko zawsze wszystko dokladnie wyliczyc i pozniej sie okazuje ze brakuje. ogolnie firma uczciwa, nawet nie pytali na co nam te pieniadze, pozyczka na oswiadczenie
Natalia 2017-03-15 17:55
Mam zamiar pracować w Profi Credit Polska S.A. i mam pytanko. Cos więcej w temacie pracy dla managera Obszaru Wschód w Rzeszowie.
olek 2017-04-10 13:52
W Profi Credit brałam pozyczke rok temu w wakacje, wzięłam z mezem 10 tys musielismy sobie dołożyć do auta no i reszta poszla ogolnei na wakacje, teraz powoli koncze spłacać pewnie wyrobie sie akurat na wakacej 2017, ogolnie warunki maja bardzo dobre i szybko sie dostaje decyzje o przyznaniu pieniedzy
Nowa 2017-04-23 13:50
Witam, Co się dzieje w firmie? Nikt nie ma ochoty na dyskusję? Chciałabym dowiedzieć się czegoś o firmie od pracowników ponieważ myślę o zmianie pracy.
owiany 2017-04-24 21:27
Porządna firma bardzo dobrze mi wszystko wyjasnili pierwszy raz w ogole bralem pozyczke i bylem zielony w tych tematach, spłaty ok byly do dogadania, kasa szybko na koncie, warunki znośne.
abcd 2017-04-25 10:25
to jest forum na temat pracy w tej firmie a nie na temat jej pożyczek
odwiedzający to forum chcą wiedzieć jak się tam pracuje a nie jak Wam się spłacało pozyczkę
ludzie,ogarnijcie się
3
Prawda 2017-04-25 15:30
Daj sobie spokój z tym
1
Maja 2017-04-26 08:39
@Nowa więcej informacji na temat współpracy w PROFI CREDIT znajdziesz w zakładce Pracuj dla nas: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,72098,0,0,pracuj_dla_nas
Zachęcam do zapoznania się z jej zawartością.
instant 2017-05-08 23:22
Ode 5 z plusem, dobra firma polecam. Szybko sie dostaje kase na konto, malo formularzy do wypelniania na obsludze sa ogolnie przychylni klientowi da sie wszystko zalatwic
darek lorenz 2017-05-10 10:18
Polecam firma 5/5 obsluga spoko kontakt dobry formalnosci malo az sie nie spodziewalem ze wszystko tak latwo pojdzie. Spłacałem wszystko w terminie zadnych problemow
tomasz zaremba 2017-05-10 10:18
Sporo osob z mojego otoczenia bralo lub ma pozyczke w Profi Credit, opinie wszystko podobne, lepiej brac w Profi niz w banku, warunki do przyjęcia, firma spoko, zadnych oszustw, uczciwie wszystko zalatwione.
Zarobiona 2017-05-10 13:53
piszecie o kredytach a nie o pracy w profi
Miśka 2017-05-17 20:58
Dobra praca pracowników to zadowolenie naszych klientów, to są nierozerwalne elementy świadczące dobrze o firmie.
na oswiadczenie 2017-05-19 10:29
Pozyczka na oswiadczenie niskie kwoty od reki, ja dlugo nie czekam, dostalem przelewem na konto, dobra firma, malo dokumentow, malo sprawdzania.
Maja 2017-05-19 14:43
@B.R piszesz, że firma nie szanuje swoich pracowników. Jak się to przejawia? Masz na myśli konkretne sytuacje? Chętnie dowiemy się więcej o tym jak wygląda Twoje doświadczenie z pracy w PROFI CREDIT Polska. Mógłbyś powiedzieć na jakie możliwości rozwoju oferuje Ci firma?
ja 2017-05-24 15:25
Witam, czy ktoś z obecnych pracowników może napisać widełki zarobków jako trener wewnętrzny w Profi Credit ?
Pozdrawiam.
Miśka 2017-05-25 11:07
PROFI CREDIT to jedna z największych firm pożyczkowych w Polsce i dobry pracodawca.
Ja 2017-05-25 23:40
A wiesz to z "autopsji" ? jakie sa zarobki dla TW ?
czytająca ze zrozumieniem 2017-06-02 16:03
macie pisać o pracy nie kredytach
Miśka 2017-06-13 21:34
Widziałem, że PROFI CREDIT ma bardzo długą listę ofert pracy. Czym to jest spowodowane? Nowy projekt?
DamianL 2017-06-14 23:08
Ja sobie chwalę pracę jako konsultant. Mam nienormowany czas pracy i elastyczny grafik. Czasami mam dyżur w biurze. Zostałem przeszkolony z oferty Profi Credit i obsługi klienta. Wynagrodzenie prowizyjne uzależnione od ilości i kwot udzielonych pożyczek.
Miśka 2017-06-18 18:15
Fajną ofertę pracy widziałam- Pokieruj Naszym Biurem Kredytowym w Zwoleniu. Czy ktoś może mi podpowiedzieć coś więcej w tym temacie? To praca dla mnie , super.
Edek-W 2017-06-19 21:58
Firma stawia na ambitnych i młodych ludzi. Udało mi się przejść proces rekrutacji i następnie szkolenia. Obecnie pracuję jako doradca klienta. Praca jest wymagająca ale to ja sam decyduje jak dużo czasu chce na nią poświęcić - godziny pracy są elastyczne.
Miśka 2017-06-21 22:02
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić skąd tak dużo ofert pracy ma agencja? Maja bardzo fajne prace dla różnych osób.
Olka 2017-06-22 11:22
Hej, to duża ogólnopolska firma, ma dużo biur i zatrudnia wielu doradców. Ja tez pracuje jako doradca i jestem zadowolona. Trzeba trochę popracować żeby dobrze zarabiać ale za to można samemu określać kiedy ma się czas. Studiuje więc dla mnie to jest super opcja. Kilka moich koleżanek z biura pracuje codziennie i one maja naprawdę fajne wypłaty.
Olka 2017-06-22 11:23
Hej, to duża ogólnopolska firma, ma dużo biur i zatrudnia wielu doradców. Ja tez pracuje jako doradca i jestem zadowolona. Trzeba trochę popracować żeby dobrze zarabiać ale za to można samemu określać kiedy ma się czas. Studiuje więc dla mnie to jest super opcja. Kilka moich koleżanek z biura pracuje codziennie i one maja naprawdę fajne wypłaty.
Miśka 2017-06-24 22:36
Czy ktoś wie o jakiej pracy dodatkowej piszą w ofercie? Bardzo mnie to zainteresowało. Można by sobie dorobić tylko zależy co jest do roboty. Czy już wcześniej firma miała takie oferty czy dopiero teraz?
Zostaw swoją opinię o PROFI CREDIT Polska S.A. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFI CREDIT Polska S.A.