PROFI CREDIT Polska S.A.

Bielsko-Biała

Opinie o PROFI CREDIT Polska S.A.

general 2016-11-30 15:54:34
Wg mnie profi credit jest najlepszy ze wszystkich firm tego typu. Co by nie mowic, to przynajmniej uczciwie informuja o wszystkim.
alladynka 2016-11-30 15:58:13
Byłam u nich tylko pół roku, ale mogę polecić. Płacili na czas, praca wymagająca, ale tak powinno być, super ludzie. Nie wiem, jak w innych oddziałach, ale u mnie było wszystko w porządku.
znafca657 2016-11-30 16:01:00
To jasne, że tego typu firmy mają określone założenia i zasady. Bo i produkt specyficzny. ALe profi chociaż próbuje rozwiązać polubownie wszystkie kwestie, doradzić i pomóc. Miałem u nich większy kredyt, z różnymi przygodami, ale się można było dogadać. Poszli na rękę, a z tego co wiem, nie wszyscy tak robią. Dlatego dla mnie są profesjonalistami w każdym calu za to jak działają.
podziekowanie 2016-11-30 17:01:20
Powiem tak: ciężko mi oceniać całą firmę. Bo w profi credit obsługiwała mnie jedna osoba, a nigdy tam nie pracowałem. Chwilę się docieraliśmy, ale ostatecznie wyszło, że lepiej trafić nie mogłem. Duża wiedza, dobre rady, szybkie działanie. Czułem się jak vip, bo na każdą moją sugestię była natychmiastowa reakcja. WIęc nawet jak miałem na coś dłużej poczekać, to nie było problemu, bo wiedziałem, że będzie odpowiednio załatwione. Dziękuję Panie Patryku! 10 tys. nadal spłacam, została końcówka. I żadnych problemów nie ma.
morelka4 2016-11-30 17:09:14
Najlepsze w pracy u nich jest to, że są elastyczni i uczciwi. Mogłam dogadywać godziny, wiedziałam ile i za jaką stawkę pracuję oraz co muszę zrobić, aby zarabiać więcej. Wyciągałam 2,5 - 3 tys. na rękę. Mi wystarczało. Ale znam takich, co zarabiali więcej., bo więcej robili. Chociaż mniej też można było :) I ogólnie to fajne doświadczenie w cv, bo praca w takiej firmie, gdy chce się pracować dalej np w finansach, daje duże doświadczenie a pracodawca wie, że niejedno się przeżyło :)
mikołaj 2016-11-30 17:49:40
rok temu brałem pożyczkę w tej firmie, pożyczka na 2 lata na 15 tys zł został jeszcze rok do konca spłaty, firma ok, uczciwa, wszystko tak jak w banku tylko o wiele szybciej
tommy 2016-11-30 17:50:58
brałem u nich pożyczkę na wyjazd do stanów, nie było mnie 3 miesiace, wakacje, poszła kasa głównie na bilety, ale też na inne głupoty, nie miałem problemów z profi, kase dali dość szybko, w banku nie chcieli dać
kris 2016-11-30 17:52:49
sa tutaj byli albo aktualni pracownicy Profi? Co możecie powiedzieć o pracy w tej firmie jakieś opinie?
Jarek Bb. 2016-11-30 17:54:03
ja pracuję już dość długo w profi i wygląda to tak jak w kazdej innej pracy tylko wiecej można wyciągnąc, pracowac trzeba tak jak wszedzie, normalka, ale przynajmniej masz swoj jakis zakres obowiazków i wiesz co masz robic, praca fajna, mi sie bardzo podoba.
pytanie??? 2016-11-30 17:54:45
jakie średnie pensje? ile za godzine ? sa jakies prowizje i premie?
pawel 2016-11-30 17:56:27
nie ma jakiejs jednej sredniej pensji, zarabia się różnie zazwyczaj w okolicach średniej krajowej, nie schodzi się ponizej 2000zł a najczesniej ma sie wiecej niz 3000zl to zalezy od miesiaca
julie 2016-11-30 17:57:33
bede składała CV do tego oddziału własnie, jakie są szanse na przyjęcie do pracy orientujecie się?
major 2016-11-30 17:59:52
Wziąłem pożyczkę w tamtym roku potrzebowałem do auta sobie dołożyć, kupowaliśmy z żoną nowe auto większe rodzinne rocznik 2015, nówka z salonu wiec troche nas to wyniosło, raty na 3 lata, spłata powoli jakos idzie, szczerze mówiąc lepsze profi niż banki
danny 2016-11-30 18:00:58
kolega założył startup i wział dodatkowo jeszcze 20 tys pozyczki na firme u nich, ja jestem u niego jakby pracownikiem, współpracujemy, mówil mi wszystko, podobno z takich firm pozyczkowych profi jest najlepsze
dorota90 2016-11-30 18:02:08
zaczynam od poniedziałku pracę w profi w Bielsku Białej, informowali was mailowo czy telefonicznie? jak wyglada praca? powiecie coś wiecej?
mojżesz 2016-11-30 18:03:34
praca ok, mi sie podoba chociaż krążą różne dziwne opinie które mijają się z rzeczywistościa, pewnie konkurecja próbuje się mścić i podkopywać firme, nawet podejrzewam kto to moze pisac. Kasa jest dobra, warunki pracy ok, szef spoko wiec da sie pracowac
osiedlowy seba 2016-11-30 18:04:23
Profi Credit ode mnie 6/6 spłaciłem juz pozyczkę w całości żadnych problemów
adam 2016-11-30 18:05:56
firma ok, fachowo dokladnie wszystko przedstawione, mniej gadania i udowadniania niż w bankach, nie dziwię się że ludzie się przerzucili na pozyczki do takich firm jak profi
gregory 25 2016-11-30 18:06:45
praca dobra, mam juz sporo znajomych w profi, 2 osoby ze studiów z mojego roku się trafiły, ogólnie dużo osób w moim wieku wiec jest git
tomasz B 2016-11-30 18:08:37
firma jest spoko praca mi odpowiada chociaz znam parę osób które się obijają, no ale ich strata. Trzeba żyć dobrze z szefem i robić swoje
darekXD 2016-11-30 18:10:03
w profi pracuje sporo osób po studiach po mojej uczelni, nawet fajnie, widze że jakos ta grupa ludzi sie mimowolnie zintegrowała, ludzie się odnaleźli, atmosfera w pracy jest fajna, miło się pracuje
praca profi 2016-11-30 18:10:53
dużo osób ostatnio przyjmują do pracy? Jakie stanowiska najczęściej? Kto u Was prowadzi rekrutacje?
jarek B.B. 2016-11-30 18:12:42
Profi najszybciej zareagowało jak ubiegałem się o pożyczkę, najszybciej udało mi się z nimi wszystko załatwić, kasa przyszła szybko, potrzebowałem niedużo ale w ciągu 1 miesiąca musiałem wsyzstko niestety wydać, firma ogólnie jest ok, bardzo mi tym pomogli
praca 2016-11-30 18:13:47
ostatnio tak, dużo nowych osób przychodzi, trochę się zmienia, ale my robimy dalej to samo co wcześniej, widze, że sporo młodych osób teraz przyszło, może firma bedzie zmieniać jakos podejscie do branzy, nie wiem, okaże się :)
norbi 2016-11-30 18:15:57
ja też złego słowa nie powiem, wiadomo czasem jest stres i nerwy ale nikogo z tego powodu nie wyrzucają z pracy, trzeba pracowac, ale kasa jest odpowiednia wiec jest ok
kasia IV 2016-11-30 18:18:11
pracowałam w profi 4 lata temu przez 3 lata, rok temu przeniosłam się do innego miasta do faceta, bardzo dobrze pamiętam ten czas, podobało mi się, sporo się nauczyłam, praca dobra, jakbym mogla to bym wrocila, wiem ze duzo nowych osób przyszło do pracy
????? 2016-11-30 18:20:56
Czy tutaj jest mowa tylko o tym oddziale w Bielsku Białej? Czy ogólnie dotyczy calej firmy?
profi 2016-11-30 18:22:39
tyko Bielsko Biała, na górze w tytule jest napisane, pracowników jest duzo wszedzie mają 5 oddziałów najwiecej jest podejrzewam w Warszawie,
allah 2016-11-30 18:28:29
praca spoko, znajomków już mam, zintegrowalismy sie, pracuje się dobrze, nie ma spiny, chociaz czasem jak teraz na koniec miesiaca trzeba troche przycisnac wiadomo bo szef wymaga, ale ogólnie firma jest dobra, kasa dobra, warunki ogolnie dobre wiec nie ma na co narzekac,
viskon 2016-11-30 18:29:43
braliscie w tej firmie pozyczki na firme? Jak to wyglada sa jakies inne warunki stawka taka sama? % lepszy czy gorszy?
bielsko biała 2016-11-30 18:31:17
zobacz sobie na stronce masz zakladki dla ludzi i dla firm z tego co widze na pierwszy rzut oka to że na firme mozesz wziać wiecej
https://proficredit.pl/dla-twojej-firmy/
a jakie sa dokladnie warunki to musisz juz dopytac bo pewnie bedzie to jakos indywidualnie patrzone
kamil 07 2016-11-30 18:32:57
warunki są dobre, buro mamy ladne, jest ciepło praca fajna, mozna sie bardzo duzo nauczyc, wiadomo duza firma wieksze mozliwosci mozna zobaczyc od wewnątrz jak to wsyztsko działa i jak przebiega caly proces, mnie to od dawna interesowalo, lubie finanse
andżelika 2016-11-30 18:34:16
rozmowa kwalifikacyjna była ok, trwała jakies 40 minut może, profesjonalnie wszystko sie odbyło troche sie stresowałam, ale na wszystko odpowiedziałam, mam nadzieje że dobrze, wiecie moze jak dlugo czeka sie u nich na odpowiedz?
do andżelika 2016-11-30 18:38:55
chyba miałyśmy rozmowę tego samego dnia tak mi sie cos wydaje :) ciekawe ile osób zamierzają w ogole przyjać do pracy, u mnie rozmowa tez trwała coś okolo 30-40 minut, bylo troche pytan, ale na temat, czekam na telefon tereaz
spłacony 2016-11-30 18:39:41
jestem po spłacie, Profi Credit jest ok daje 6/6, nie było żadnych problemów
zainteresowany 2016-11-30 18:41:07
jaki maksymalnie mozna u nich wziąć kredyt? czy jak chce na dom to musze mowić że na dom czy to nie ma znaczenia?
pracownik 2016-11-30 18:43:55
Profi szuka do pracy nowych osób, powiedziano nam, że tak to prawda, ale nie mają zamiaru ani potrzeby nikogo zwalniać, po prostu jest wiecej pracy, ja moge pwoiedziec że praca jst bardzo dobra, nie ma na co narzekac
do pracownik 2016-11-30 18:44:40
w jakim dziale pracujesz? I Do jakiego dzialu najwiecej przyjmuja osob?
pracownik 2016-11-30 18:45:31
ja akurat w windykacji, ale nie wiem gdzie najwiecej osób dojdzie, mowili nam że u nas bedzie ktos nowy ale zadnych szczegółów, tylko ze mozemy sie spodziewac.
bankowo 2016-11-30 18:46:58
Bylem po kredyt w Ing, w Pko i lipa, nie moge dostac, w Providencie mi odmówili, a Profi na razie nie jest powiedziane, że nie, mam nadzieje ze się uda mają dużo dobrych opinii i podobno ludzie dostają te pozyczki nawet z Bikiem
wojtek 2016-11-30 18:48:58
Banki to czasami robią takie problemy z niczego jakby rządzili światem, nigdy nie dałbym sie niemcom, Profi jest ok, przynajmniej zasady są przejrzyste
barni 2016-11-30 18:50:35
To prawda plus jest taki że nie wymagają zbyt duzo niepotrzebnych dokumentów i jasno wszysto jest wytlumaczone o co chodzi, to chyba ogolnie najwieksza firma pozyczkowa w Polsce
polska 2016-11-30 18:51:54
ode mnie również 6/6 bez wahania, spłaciłem się już do zera, mam spokój, wszystko odbyło sie tak jak było na umowie, bez żadnych zmian w trakcie, nigdy juz nie pojde do banku, jak cos do to profi ju zmnie tam znają :)
naiwny 2016-12-01 12:50:17
Wiecie że te wszystkie pozytywne opinie o tej firmie są wystawiane przez ich pracowników? Ta firma jest NAJGORSZA ze wszystkich chwilówek. Za wzięta 2tys macie do spłaty 5tys, a miejcie obsuwę z jedną ratą to już nigdy nie dojdziecie ile macie spłacić, napewno powyżej 8tys.
3
Mariola 2016-12-01 22:24:41
Praca w tej firmie to koszmar. Codziennie trzeba składać raporty ile się rozniosło ulotek i ile zrywek na słupach przykleiło. Zmuszają do łamania prawa. Warunki pracy koszmarne, sypiące się komputery, brud, niechlujstwo i niekompetentni pracownicy.
2
Bankier 2016-12-01 22:42:23
Praca Doradcy Finansowego dno! Byłem na rozmowie w Kedzierzynie - Kozlu, kobieta niekompetentna, na takiej rekrutacji nie byłem dawno, nie potrafiła nawet dobrze sprecyzować pracy.
W dodatku pensja prowizyjna, bez podstawy, dno!
2
Ble ble 2016-12-03 12:08:48
A czy zwracają koszty za używanie prywatnego samochodu w celu dojechania do danego klienta ?
Hahaha 2016-12-03 12:35:20
Czy zwracają koszty za używanie prywatnego samochodu w celu dojazdu do klienta ?
x 2016-12-03 21:05:41
nie zwracają ani za paliwo ani za telefon
Iwcia 2016-12-03 21:16:32
Nie zwracają.
Jezdzicie za swoje paliwo do klientow
Firma odciąga wam z prowizji brutto 14,05% - koszty księgowości
+ odciąga zus i urząd skarbowy.
Nie wspomna o pierwszych 2 ratach i karach za monitoring!
Za paliwo i eksploatacje jak i używanie swojego telefonu nie macie oddawane.
Zostaw swoją opinię o PROFI CREDIT Polska S.A. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFI CREDIT Polska S.A.