brak logo

NITROERG S.A.

Krupski Młyn

Opinie o NITROERG S.A.

gh 2009-08-03 00:55:28
dobre
1
okokok 2009-10-21 10:21:46
większych głupków nie znam
1
anonim 2011-08-27 07:59:53
Witam
Pracowałem tam i powiem szczerze że nie jest żle. Zarobki wprawdzie niskie ale praca nie jest mordercza. Był to zakład należący do skarbu państwa zanim go przejął KGHM więc każdy wie że w państwowych jest całkiem inna atmosfera [usunięte przez moderatora]
były również 2012-06-16 12:00:14
Jak było się mistrzem i poszło do hundaya za kasą to po co teraz narzekać....
robert 123 2014-01-17 00:17:52
Dajcie Spokój wogule nie dają się tam dostać do tej firmy chytrusy czy co totalna porazka
4
Paweł 2014-01-23 10:42:37
Atmosfera w firmie OK, ale zarobki... bardzo przeciętne, i to że pracuje się z materiałami wybuchowymi nie ma znaczenia. (usunięte przez administratora) Inżynier, czy specjalista nie zarabia dużo... w Tychach czy Gliwicach można dostać sporo więcej na tych samych stanowiskach.
bibi 2014-05-22 11:25:05
A jak zarabiają laboranci ? I na czym ich praca polega ?
5
wnp 2014-06-21 08:02:54
mistrz ,praca w ruchu ciągłym 3300zl na rękę(4 tzw "setki" za niedziele,68 godz nocnych)Ogólnie zarobki marne,duże narażenie życia i zdrowia, stres,jedyny plus pracownicy nie maja ciężkiej pracy fizycznej.Natomiast predyspozycje psychofizyczne muszą być na najwyższym poziomie.
1
Nick 2014-06-21 21:55:39
Czy może wie ktoś czy będzie w najbliszym czasie jakaś rekrutacja ?
anonim 2014-07-10 10:43:48
Ogólnie firmy nie polecam, bardzo marne zarobki jak na tego typu zakład,Praca 3 zmianowa no i właśnie narażenie życia (specyfika Zakładu).Jeśli ktoś chce żyć z miesiąca na miesiąc za te płace to powodzenia.
kapi123 2014-07-18 19:53:24
Czytałem iż trwają rekrutacje na pracownika produkcji ? Ile można zarobić na początek
xxx 2014-10-02 20:45:01
W systemie 8 godzinowym max 1700
Obi 2014-12-23 22:42:20
Wy tak wszyscy narzekacie a dostać jest się do tej firmy bardzo cięzko jedynie po znajomości bo taka jest prawda a z tego co się słyszy to bardzo dobre warunki tam są i pracować w tej firmie to sama przyjemność dla pracownika
1
zainteresowany pracą 2015-01-09 14:41:36
Szkoda ,że zarząd nie potrafi wyłapać ludzi z potencjałem i wykształceniem. Małą uwagę zwraca się na cv obcych osób tzn nie mieszkających w Krupskim Młynie i nielegitymującym się znajomym nazwiskiem.Przykre, ale nagminne w dzisiejszych czasach.
Monika 2015-01-29 15:01:06
Witam! chciałam zapytać czy moze wiecie gdzie można składać cv do firmy Nitroerg ?
oraz jakie sa zarobki....bardziej chodzi mi o prace przy zapalnikach. Prosze o odpowiedz :)
Weteran 2015-04-01 14:32:59
Zarobki-tragedia, praktycznie rzecz biorąc najniższa krajowa, stosunek wymagań do oferowanych pieniędzy jest nienormalny, szukają dobrych pracowników z doświadczeniem i umijętnościami na najwyższym poziomie, a płacą grosze. Dla mnie osobiście jest to śmieszne. Jedynym plusem pracy w tej firmie jest stabilizacja i socjal, raczej nikogo nie zwalniają chyba że naprawdę coś strasznego zrobi... a co do podwyżek-nie ma, nie ważne ile będziesz tam pracował podwyżki za staż nie dostaniesz tak dla jasności, żeby ktoś się nie łudził, że z czasem będzie lepiej.
Gość 2015-04-03 20:26:38
A na jakim stanowisku pracowałeś ?
1
asd 2015-06-10 18:34:54
zarobki tragiczne, chociaż zależy jaki wydział...
PRACOWNIK 2015-08-04 16:11:19
nigdy .przenigdy nie przyjmuj się na Nitroerg, to jest myslenie PRL, stała praca , marne zarobki , moj znajomy przyjąl sie do magazynu meblowego ma ponad 2 tys, a tu na pewno tyle nie bedziesz mial ja jestem przed emerytują i mam 2300, po prostu z głodu nie zginiesz ale niczego sie nie dorobisz , ci co coś mają to dorabiają za granicą i nawet swoje pełnoletnie dzieci wysyłają ,bo nawet z tymi zarobkami nie wykształcisz dzieci. Pozdrawiam!
2
pracownik 2016-02-01 22:35:59
Dobre
1
klient 2016-02-12 15:48:43
Poziom kontaktu z działem HR pozostawia wiele do życzenia. Poziom komunikacji i rozmowy to totalna porażka. Jeśli ktoś jest przyzwyczajony do normalnego poziomu rozmowy, to tam nie ma czego szukać.
KATE 2016-03-14 23:20:55
Smierdzaca robota, za marne pieniadze ,100% rak po 20 -30 latach pracy , a na koniec jak bedziesz mial pecha smierc ale ty juz tego niezobaczysz ale twoi bliscy niezapoma nigdy tej lekcji zycia.POLECAM SERDECZNIE.
1
jabol 2016-03-15 16:28:46
A poza tym wszystko dobrze z głową? Chyba, że mówisz o zakładzie sprzed 20-30 lat. Dzisiaj nie ma porównania, czysta robota. Na nowych obiektach standardy jak w spożywce. A ten rak, co o nim piszesz, to niby po czym? Bo na produkcji nie ma niczego, co by go mogło wywołać. Pleciesz co ci ślina na język przyniesie, bez ładu i składu, a co najgorsze, zwyczajnie kłamiesz i robisz z ludzi idiotów.
1
KATE 2016-03-16 14:43:58
Sam zes jest idiota!Juz sam nick mowi sam za siebie!A pozatem troche szacunku bo wiekszosc mojej rodziny umarla na raka i pracowala cale zycie w tym zakladzie!A moja mama zginela w tym zakladzie wiec zastanow sie nad tym co piszesz!
Pracownik 2016-03-16 15:23:04
Zastanów się co mówisz teraz takiego zakładu jak Nitroerg w okolicy nie ma pracuje tam i powiem szczerze że nie można się doczepić w żaden sposób czysta robota i dobrze płatna według mnie a jak ci się nie podoba to się zwolnij w kadrach mają stosy podań od osób chętnych
KATE 2016-03-16 19:34:00
TO ZAPYTAJ TYCH NOWO PRZYJETYCH JAK RZYGAJA LEB IM ROPZPIERDALA SPAC NIEUMIA PO NOCY ROBIA BEZ MASEK BO NIKT NIEROBI BO PO CO I GOSCIU SPRAWDZ SE STATYSTYKI OSTATNICH LaT ILE OSOB MA LUB MIALO PROBLEMOW ZE ZDROWIEM PRZEZ TEN ZAKLAD
jabol 2016-03-17 19:48:04
Na produkcji nie stosuje się substancji, które są rakotwórcze. To się nikomu nie opłaca, bo w takich przypadkach prowadzi się rejestry, które trzeba przechowywać przez (chyba) 40 lat OD USTANIA NARAŻENIA. Każda osoba, która ma kontakt z taką substancją, musi pisać gdzie i kiedy miała z nią styczność. Takie jest prawo w Polsce (odsyłam do Kodeksu Pracy). Twoje wypociny są bez ładu i składu. Nie masz pojęcia o czym mówisz. Łeb ludzi boli, bo tak działają na organizm nitroestry stosowane w produkcji: obniżają ciśnienie. Z czasem ludzie się przyzwyczajają (boli też po dłuższym urlopie). Nie ma też potrzeby pracy w maskach, skoro nie przekracza się dopuszczalnych, określonych w polskim prawodawstwie, stężeń. W miejscach, gdzie występuje pylenie, pracownik sam powinien się chronić, stosując odpowiednie środki ochrony, w które każdy jest wyposażony. Jeśli tego nie robi, to szkodzi sam sobie, a nikt mu siłą przecież tej maski nie założy.Pociskasz bajki bez pokrycia. Ktoś ci natłukł do łba głupot i teraz siejesz ferment. A skoro pół rodziny wykorkowało ci na raka, to proponowałbym przede wszystkim robić regularne badania. To może być dziedziczne.
marcin 2016-04-12 15:13:24
właśnie chciałbym się dowiedzieć czy coś wiadomo czy będą przyjęcia ?
jestem po badaniach i czekam choć jakoś zaczynam tracić nadzieję że będę tam pracował ;/
marcin 2016-05-16 11:15:08
tylko teraz gdy czlowiek jest po badaniach i po wszystkim to nie pracuje a czeka na telefon ;///
marcin 2016-06-24 23:56:08
z tego co wiadomo wstrzymane zostaly przyjecia.. tak badania opinia z policji i pomiar ubran juz zostaly pozalatwiane. a osoby ktore sie dostaly nie pracuja. pozyjemy zobaczymy ale nie tak to powinno wygldac
marcin 2016-07-09 13:34:12
Kamil a Ty tam pracujesz ?
wydaje mi się że nie skoro nie wiesz o co chodzi z policją , a właściwie o to żeby pracować w zakladzie tym trzeba mieć wystawiona pozytywną opinię z policji
nbm 2016-07-09 15:14:30
@ marcin skro pyta, to na pewno tam nie pracuje. Ja tez tam nie pracuje i też tego nie wiedziałam... a czy w takim razie, - bo widze ze ty jesteś dobrze zorientowany - czy sa może jakies oferty pracy do NITROERG S.A.?
nizioł 2016-10-26 22:52:44
Witam zarobki ludzi co przyszli 2 lata temu do pracy i mają umowy na stałe to 1900-2000zł na ręke ktoś pisał że robota jak przy spożywcę to ja mam pytanie zjadł byś coś na gniotowniku? (mieszalniku) bo ja nie !! a po drugie nie mów że jest tam lekka robota bo te normy to wyzysk. TAK NORMA jest i to wysoka. chyba że pisze to jakiś technolog co ma ręce jak kret
Zostaw swoją opinię o NITROERG S.A. - Krupski Młyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NITROERG S.A.