brak logo

Biuro Tłumaczeń Czaronek

Poznań

Opinie o Biuro Tłumaczeń Czaronek

oczekujący 2015-04-01 09:48
Nie polecam. Regularne zwlekanie z płatnościami za zrealizowane tłumaczenia sięgające miesiąca po terminie, brak kontaktu ze strony osoby odpowiedzialnej za płatności, przy próbie kontaktu z innymi pracownikami odsyłanie do tej samej osoby, która tematu płatności wyraźnie unika. Oczekują terminowości tłumaczeń, ale z jedynego swojego obowiązku wobec tłumaczy wywiązać się nie potrafią.
8
Anon 2015-05-22 18:00
Nie polecam. Regularne zwlekanie z płatnościami za zrealizowane tłumaczenia sięgające miesiąca po terminie, brak kontaktu ze strony osoby odpowiedzialnej za płatności, przy próbie kontaktu z innymi pracownikami odsyłanie do tej samej osoby, która tematu płatności wyraźnie unika. Oczekują terminowości tłumaczeń, ale z jedynego swojego obowiązku wobec tłumaczy wywiązać się nie potrafią.
3
anon 2015-06-05 11:59
Terminowość płatności to pojęcie obce dla tej firmy. Zero kontaktu, zero informacji o tym, kiedy płatność rachunku za wykonane zlecenia zostanie zrealizowana, jakby nikt nie poczuwał się do jakiejkolwiek odpowiedzialności.
3
nonick 2015-06-30 13:25
Potwierdzam i nie polecam. Zaleganie z płatnościami to niestety norma.
1
Tłumacz 2016-02-22 11:14
Potwierdzam wcześniejsze opinie. Tłumaczenie zrealizowane w terminie. Płatności nadal brak po miesiącu od upływu terminu płatności. Pani Joanna która koordynowała zlecenia odsyła do pani Karoliny któa z kolei ma bardzo lekceważący stosunek do teminów i płatności. Obietniece, zwodzenia a pieniedzy brak. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!
1
monia 2016-04-24 17:54
w Poznaniu teraz sporo takich biur, ciekawe jak sobie ta firma radzi z konkurencją
klonia 2017-02-08 20:55
Potwierdzam powyższe opinie. Pani Karolina nie ceni pracy tłumaczy i nie realizuje swoich zobowiązań w terminie.
1
Madzia 2017-04-20 19:11
Ja też się przyłączam do powyższych opinii. ( usunięte przez administratora )
Andrzej 2017-07-18 08:01
Faktura miesiąc po terminie i dalej nie opłacona. Nigdy więcej tego biura.
Zostaw swoją opinię o Biuro Tłumaczeń Czaronek - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Tłumaczeń Czaronek