NORDIS Chłodnie Polskie

Zielona Góra

Opinie o NORDIS Chłodnie Polskie

fddf 2016-03-25 00:55
Ile zarabiają kierowcy w Poznaniu w Nordis
ala 2016-04-04 21:22
Czy ktos moze cos powiedziec o pracy w nordisie ale w biurze? refernt lub do dzialu zakupow
Zuza 2016-04-05 09:13
@ala poczytaj moje wcześniejsze wpisy.. a może zobrazuje Ci to pracę w biurze.. dramat goniony dramatem.
1
ala 2016-04-05 20:36
Dzieki za podpowiedz, bylam juz na rozmowie i ponoc przez 3 pierwsze miesiace najnizsza krajowa, potem nawet do 2 tysiecy zl, w sezonie jedna sobota pracujaca... czy to sciema?
ala 2016-04-05 21:48
Bylam juz na rozmowie, warunki: przez 3 miesiace najnizsza, potem kolo 2 tysiecy na reke, jedna sobota w miesiacu pracujaca, sciema?
3
xxx 2016-04-06 12:47
Podejdź i spytaj dziewczyny, które tam pracują. Odpowiedzi, które ci udzielają na necie pisze ktoś kto nie ma zielonego pojęcia albo ma coś nie tak z głową. Pracowałam u nich, ale zmieniałam miejsce zamieszkania i musiałam się zwolnić. Fajnie wspominam ten czas i atmosferę pracy
ala 2016-04-06 17:27
to by w sumie tłumaczylo dlaczego tak czesto pojawiaja sie oferty pracy w biurze w nordisie...
ala 2016-04-06 20:13
jak mam zapytac osoby które tam pracuja, przeciez nikog tam nie znam, nie wejde z ulicy i sie nie zapytam "dzien dobry jak sie wam pracuje" ;) jako kto pracowalas? i ile mozna zarobic?
xxx 2016-04-07 13:28
w dziale handlowym. Z premia wychodziło mi 2000zł. pracujaca 1 sobota w miesiącu od maja do sierpnia w godzinach 8-12 wiec nie ma tragedii. za soboty płatne podwójnie lub wolne w zalezności co chcesz
aaa 2016-04-07 13:49
Moja znajoma pracuje w biurze z tego co mówi za nadgodziny o ile są odbierasz wolne albo są płatne do wyboru. Na inwentaryzacje zawsze ktoś się znajdzie bo są płatne. Sobota średnio jedna w miesiącu pracująca w dziale handlowym od maja do sierpnia w godzinach 8-12.
ala 2016-04-07 15:56
skad biora sie tak rozne opinie? jedni chwala ten dzial handlowy i twierdza ze sa platne nadgodziny i odbior za soboty a inni wrecz przeciwnie...
ania 2016-04-07 18:37
Aktualnie pracuję w dziale handlowym i wypisujesz bzdury. Praca zmianowa po 8 godzin. 1850 brutto zarabiają słabi pracownicy a skoro tyle zarabiałaś i już nie pracujesz to znaczy że byłaś słaba
xxx 2016-04-28 18:27
(usunięte przez administratora) strasznie słabe te negatywne komentarze. Firma zatrudnia kilkaset osób. odeszła lub musiała odejść jedna a tu lament nie wiadomo w jakim celu.
aaa 2016-05-02 06:29
ludzie do roboty się weżcie banialuki wypisujecie .
ania 2016-05-02 07:49
komu nie pasuje praca w nordis niech się zwolni i po kłopocie po co tyle ględzenia ofert pracy jest mnóstwo .
5
ula 2016-05-06 18:33
bardo fajna firma
ania 2016-05-06 19:46
super praca
wolf 2016-05-17 17:33
Może temat powtórzę więc z góry przepraszam ale chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca w charakterze magazyniera czy też pomocnika magazyniera jakie są stawki warunki pracy itp pojawiają się od czasu do czasu ogłoszenia w Zielonej Górze więc chciałbym wiedzieć coś więcej.Dziękuję.
7yn 2016-07-12 16:40
ludziska z Wrocławia co wy na przeprowadzkę do Wróblowic,może jakieś sugestie
8
pracownik 2016-07-15 22:03
do Wróblowic? nic jeszcze oficjalnie nie wiadomo...
3
marek 2016-08-27 15:22
No i ja nie wiem, co mam myśleć. Oczywistym jest, że wszędzie jest na co ponarzekać, ale też w każdej firmie można znaleźć dużo plusów. Pytanie, jak tutaj wygląda ten bilans? Więcej jest na tak, czy na nie? Słyszałem, że warto tu się zatrudnić, ale pewnie ciężko to zweryfikować
iglorenomatexchtom 2016-12-27 22:06
i bardzo dobrze, nowa chłodnia, mniejsze koszty, dobre biznesowe podejście Właścicielki!
co do pracy we Wrocławiu to chyba trudno tu narzekać skoro ludzie pracują po 10-15 lat;-)
Zimoludek 2017-01-06 10:31
Firma jest dobra tylko niektórzy ludzie nie zasługują aby tam być.
1
Dudek 2017-01-15 11:09
Potrzebuję informacji czy Nordis ma rekrutację na zaopatrzeniowca. Na jesieni była ale nie widzę nigdzie teraz.
lanik 2017-01-29 18:36
że takie firmy istnieją jeszcze
1
Nick 2017-02-11 13:35
cuda się zdarzają
1
Zimka 2017-02-14 10:35
Fajna firma , dobrze się tu pracuje, bo sa super ludzie.
Max 2017-02-16 11:23
Witam. Powiedz mi, ile płaca kierowcy? Dziękuję. Cudzoziemcy są wynajmowane?
bos 2017-02-16 18:19
TAK 200 euro
Zenek 2017-02-19 13:16
Złożyłem swoje cv na stanowisko specjalisty ds zakupów i mam nadzieję, że dostanę się do Nordisa. Chciałbym wiedzieć ile mogę dostać na początek, bo myślę że po okresie próbnym będzie podwyżka? Jakieś inne dodatki?
Bogusław 2017-02-20 18:29
Dzięki Bogu że tacy kandydaci na pracownika jeszcze istnieją.
2
piotr 2017-02-24 16:49
to kiedy nordis się przenosi za wrocław
jacek 2017-02-24 16:53
nordis firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach.
bogusa 2017-02-24 17:04
podobno w maju ale to tajemnica.............
Zuza 2017-02-25 13:15
Czy oferta na stanowisko specjalisty ds zakupów jest aktualne? Może dowiem się jakie zarobki dostanę na początek? Czy są jakieś dodatki? Słyszałam, że ta firma jest całkiem spoko
aaw 2017-02-26 10:27
czy ty liczysz że na forum dostaniesz wiarygodną odpowiedź. Idź na rozmowę do firmy i zapytaj bezpośrednio u źródła
aaw 2017-02-26 10:27
czy ty liczysz że na forum dostaniesz wiarygodną odpowiedź. Idź na rozmowę do firmy i zapytaj bezpośrednio u źródła
bolek 2017-02-27 14:53
specjalisty ds zakupów nie ma takiej oferty ,zlikwidowali oszczędności
Iza 2017-03-09 11:00
@bolek Jesteś w błędzie, ponieważ w aktualnych ofertach pracy jest SPECJALISTA DS. ZAKUPÓW Zielona Góra 2017-02-14. Najlepiej kontaktuj się z nimi na adres office@nordis.com.pl
janas 2017-03-22 13:15
A mnie tu dobrze.
Izka 2017-03-24 10:57
Może przekazali tam gdzie takie obraźliwe słowa sie zglasza
Iza 2017-04-05 09:25
Czy NORDIS Chłodnie Polskie potrzebuje ocenie pracownika na stanowisko przedstawiciela handlowego ds. detalu i gastronomii? Widziałam taka ofertę miesiąc temu i chętnie bym sie zatrudniła. Ciekawa firma i praca jaką lubię, mam trochę doświadczenia w tej branży.
Lenka 2017-05-16 19:25
Interesuje mnie praca zaopatrzeniowca w firmie ale w ostatniej ofercie nie mają takich potrzeb. Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się wiedzą? Jak sie pracuje w firmie? Trochę popytałem i całkiem nieźle się o Nordis mówi.
Zimoludek 2017-06-20 13:01
Cz w firmie przedstawiciel handlowy może liczyć na godziwe wynagrodzenie? Czy do zasadniczej są jakieś dodatki? Jakie wyposażenie daje firma dla ph? Jeśli ktoś ma jakieś informacje bardzo proszę podzielić się nimi.
zzz 2017-06-22 09:36
Nordis jest jedną z lepiej płacacych firm dla przedstawicieli. Oprócz wynagrodzenia zasadniczego jest wysoka prowizja szczególnie w okresie letnim. Dostajesz samochód, telefon jako narzedzia pracy. Wszystko jest OK pod warunkiem ze nie jesteś "ściemniaczem" bo tych nie lubią i szybko się z nimi rozstają.
2
Zimoludek 2017-06-23 17:24
Fajna firma, najważniejsze, że mam spokojną pracę.
luidzi 2017-07-04 17:02
Wprawdzie opinie są bardzo różne ale to znaczy, że jest ok. Gdyby było inaczej pomyślałbym, że to ściema.
Adelka 2017-08-18 21:42
Jaka jest przyczyna takiej ciszy na forum? Wakacje was odciągnęły od pisania ? Sadzę, że gdyby było źle to na pewno ktoś by pisał. Szkoda, że nie ma oferty pracy.
Malarzyk 2017-08-21 21:55
Całkiem dobrze się o firmie wypowiadacie. Czasami wchodzę na to forum żeby sprawdzić ale jest ok. Mam dość długi staż w Nordis i nie narzekam na pracę.
Iza 2017-08-22 13:14
@Malarzyk widzę, że jesteś zadowolony z pracy w firmie. W jakim dziale pracujesz? Ostatnio pojawiła się oferta pracy na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Czy możesz coś podpowiedzieć osobom, które zastanawiają się nad przesłaniem swojego CV? @zzz widzę, że Ty możesz wiedzieć coś więcej na ten temat. Mógłbyś powiedzieć czym NORDIS Chłodnie Polskie wyróżnia się na tle innych pracodawców?
Zostaw swoją opinię o NORDIS Chłodnie Polskie - Zielona Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NORDIS Chłodnie Polskie