KRATKI.PL MAREK BAL

Wsola

Opinie o KRATKI.PL MAREK BAL

pracownik 2015-01-04 21:03:12
A dla mnie praca super, robie to co lubie, w rozwijajacej sie firmie, ktora jest rozpoznawana na rynku, atmosfera spoko:), mozna tu poznac naprawde grono ciekawych ludzi, krotko mowiac dla mnie nic dodac nic ujac, biorac pod uwage obecne realia z praca na naszym rynku, a jedzonko mi bardzo smakuje:)
6
pracownik 2015-01-16 16:49:51
ja również jestem pracownikiem firmy i podzielam raczej te negatywne opinie. praca może fajna, ale zarobki nie do końca, urlop niepłatny, zwolnienia lekarskie też no i przede wszystkim okradanie i protekcja.
5
ŻONA PRACOWNIKA 2015-01-16 23:19:24
Chciałam pogratulować pomysłu z balem karnawałowym + mikołajki dla dzieci. Super pomysł, a radość dzieci ogromna. Byłam też pozytywnie zaskoczona, ponieważ Pan Marek wraz z żoną okazali się bardzo fajnymi ludźmi, którzy nie wywyższają się, nie izolowali się od pracowników. Poznałam również Pana Łukasza - młody, energiczny i bardzo fajny człowiek. Gratuluję kadry ! W imieniu rodziców dziękuję za taką świetną imprezę dla dzieci, która sprawiła naszym pociechą ogromną radość. Mówiąc szczerze jest bardzo mało takich firm, które organizują takie darmowe imprezy i prezenty !
Pozdrawiam serdecznie - żona jednego z pracowników.
8
Zainteresowany 2015-01-19 12:04:12
Jakie są wymagania od pracownika ? Czy potrzebne są specjalne uprawnienia, Kursy ? Doświadczenie ?
4
EWA 2015-02-02 16:37:24
Jestem zupełnie bezstronna nie pracuję w tej firmie nie potrzebuję nikogo protegować. Czytam tak sobie te wpisy i szlag mnie trafia.Nikt z was nie podpisał opinii personalnie gratuluję odwagi.Właściciel prosił o kontakt ,ciekawe czy znalazł się odważny .Myślę że każdy piszący powinien przemyśleć to co zamieszcza na forum bo takie teksty to broń obosieczna . Warto pomyśleć to nie boli.Jeszcze raz anonimowiczą gratuluję odwagi . Pozdrawiam spokojnego szefa, który moim zdaniem umie zachowac dystans i klasę.
3
p 2015-02-16 16:53:39
Niewykwalifikowany kierownik Piotrek nie zna sie kompletnie na niczym co mozna bylo zobaczyc w programie Nasz Nowy Dom na TVN kiedy prowadzaca powiedziala ze rozszarpalaby tego kto taki kominek doradzil i w takim miejscu od takmtego odcinka jakos Pana P w programie nie widac :D
5
Kali 2015-02-17 00:10:45
Jak to miło, jak ktoś doda 2+2 i wyjdzie mu 5! ... Chodziło o poprzedni montaż pieca, a nie kominka! Jak już chcesz coś komentować, to oglądaj ZE ZROZUMIENIEM!!! Oglądałem ten odcinek i mało tego: jestem zadowolonym pracownikiem (tak! tacy są!)
2
p 2015-02-17 21:40:37
A co za roznica dla odbircy siedzacego przed tv czy kominek czy piec, kazdy widzial co on tam wymyslil a reakcja prowadzcej mowila wszystko. Zeby bylo jasne wczesniej w tym pokoju nie bylo zadnego pieca ani kominka, wiec prosze ogladac ze zrozumieniem.
2
zeen2 2015-03-05 22:19:56
witam słyszalem o nowo otwartym oddziale kratek w rajcu i w radomiu na kopalnianej jak sie przedstawia sytuacja finansowa jakie sa warunki pracy oraz płacy na jakich wszytsko jest zasadach ??
3
MANIEK 2015-03-18 21:19:26
Panie Marku jestem pracownikiem PANA FIRMY TAKICH LUDZI JAK PAN POWINNO SIĘ NA REKACH NOSIĆ . TYLKO TROHE MAŁO PAN ROZMAWIA Z PRACOWNIKAMI. A WIĘCEJ SLUHA PLOTEK .A LE SZACUN DLA PANA ZA WSZYSTKO
6
Pan A 2015-03-25 10:20:15
w kratkach praca dobra i niekiedy lepsza niż gdzie indziej, tu jest gwarancja ze sie dostanie pieniądze na czas, a i zarobki są dobre tylko ludzie niektórzy na nieodpowiednim stanowisku, wszczegolnosci dotyczy to dwóch dyrektorów którzy powinni dbać o to by firma funkcjonowała jak należy zamiast go myślą tylko o swoim portfelu i nie mając pojęcia jak wyglada praca chcą za wszelka cenę pokazać ze coś robią nie wiedząc ze tym zachowaniem szkodzą firmie.
2
Kris 2015-05-26 11:20:48
Pracuje w firmie kratki.pl już 4 lata, praca świetna, atmosferta motywująca do pracy no i codziene obiadki. Jedynym mankamentem jet to że polowę pensj dostaje się w kopercie. Dziwie się że tak poważny człowiek jak Pan Marek Bal pozwala sobie takie oszustwa. W firmie kratki.pl pracują ponad 300 osób...nic dodać nic ująć...
aloalo 2015-05-29 08:58:13
Jeżeli rzeczywiście w kopercie dostajesz połowę pensji to może dlatego żebyś mógł zakupić(usunięte przez administratora)
były pracownik 2015-05-31 21:41:22
Witam,

bardzo dobrze wspominam pracę w tej firmie, atmosfera jest bardzo fajna, a ludzie wzajemnie sobie pomagają. Popracowałem w innych firmach produkcyjnych i nigdzie nie trafiłem na lepszą kadrę zarządzającą (dyrekcja, kierownicy). Także nie ma co narzekać, a jak się nie podoba to spróbować gdzie indziej. Może kiedyś wyślę CV jeszcze raz ;)

Pozdrawiam
pracownik 2015-06-25 14:08:05
mam pytanie czy w firmie są udzielane pożyczki dla pracowników
1
pracownik 2015-06-26 07:32:43
proszę o odpowiedź czy ktoś korzystał z takiej pomocy z firmy
pracownik 2015-06-26 22:13:34
Panie Marku kolejna fantastyczna impreza dla dzieci bardzo dziękuje wraz z rodziną za piknik rodzinny,oby więcej takich impres.
2
maniek 2015-09-14 12:40:17
Są może przyjęcia ?
pracownik 2015-09-15 21:17:47
jest ok, zarobki na poziomie
poszeptamypocichutkupl 2015-10-21 21:08:52
jak to cudownie samemu sobie posłodzić i nie zapomnieć o kilku słowach reklamy :)))
3
PRACOWNIK 2015-11-01 15:48:27
NIE MA CO TU SŁODZIĆ JAK KRĘCILI PRACOWNIKÓW NA PRODUKCJI TAK KRĘCĄ.A MIAŁO BYĆ TAK BOBRZE ZAPOWIEDZI DYREKCJI.A TU NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO.CHYBA JEST PRZYZWOLENIE Z GÓRY SKORO ODCHODZĄ TAKIE PRZEKRĘTY.
on 2015-11-05 12:26:47
Witam ja juz w tej firmie nie pracuje.Co chodzi o wlasciciela to jest ok szkodaylko ze nie wie jak jego pracownicy z wiekszym stazem stosuja mobing z nowo przyjetymi pracownikami.Wszystko robia zeby uprzkrzyc zycie i osoba nie wytrzymuje psychicznie i odchodzi z pracy.Szef tej firmy powinien wyrzucic na zbity leb takich ludzi bo kalaja dobre imie wlasciciela
5
mlody 2015-11-29 19:02:26
panowie nie ma co pisać.poproście dyrektora o spotkanie.a jak nie to;panie dyrektorze niech pan płaci wypłatę na mikołaja;wtedy porozmawiacie z szefem.
3
ciasny stefan 2015-12-01 02:23:33
daja musisz porozmawiac ze swoim przelozonym i mysle ze bez problemu dostaniesz daja nawet do 10000
Maciek 2015-12-04 16:20:59
Odradzam pracy w tej firmie,tam tylko kumoterstwo i jedno wielkie oszustwo!!!
Pracownik 2015-12-05 11:51:01
Pan Łukasz znów wprowadza swoje rządy jak kiedyś, oszukuje ludzie rozwala zmiany w pracy wierzy innym co go okłamują jak chcecie podjąć pracę w Kratkach to nie u Pana Łukasza
niewidoczny 2015-12-09 21:15:39
ktoś tu mówił o oszustwach i rządach Łukaszka T.? ludzie dali mu szanse poprawy rok temu. rok minął i zaczyna sie wszystko od nowa. towaru wiecej wychodzi o minimum polowe a on twierdzi ze mniej. wywiesza procenty ktore rosna bardzo szybko do polowy miesiaca a pozniej wzrostu nie widac. nigdy nie wiesz ile wynosi minimum produkcji zeby dostac minimum premii. a dlaczego?? bo lukaszek znow kreci dla swojej rodzinki ktora opanowala polowe zakladu. przy wyplacie informuje ze bylo wyrobione 120% normy a ile bylo faktycznie tego sie nie dowiesz. ciekawy tylko czy Pan Adam wie ile wypracowalismy ile dostalismy a ile przygarnal "pan kierownik" i czy wie o potraceniach z premii za zwolnienia lekarskie. ogolnie robi przekrety.
5
Mk 2015-12-11 00:01:15
Masz problem idz do dyrektora a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie rzeczy na forum . Mi się podoba praca i jak mialem jakiś problem to wiedzialem gdzie isc i mialem wszystko czarne na białym
1
prawnik 2015-12-11 00:21:22
Nie wiem czy wiesz że : wypisywanie oszczerstw, bezpodstawnych pomówień oraz naruszenia dóbr osobistych jest karalne i niesie za sobą wiele konsekwencji min : kara grzywny, ograniczenie lub pozbawienie wolności do 1 roku czasu, rekompensata za szkodę poszkodowanego. Chcę podkreślić i uwrazliwić, że w internecie nie jesteśmy wcale tak anonimowi jak nam się wydaje, a przede wszystkim nie jesteśmy bezkarni, wiec pomyślmy przed umieszczeniem o kimś zniesławiającego komentarza na forum lub portalu społecznościowym. Taki z pozoru niewinny wpis może nas sporo kosztować.
3
sky 2015-12-11 18:12:19
Ty niewidoczny jak ci tak źle to czemu się nie zwolnisz z pracy i poszukasz lepszej!?
Taki wpis w twoim przypadku ma na celu tylko i wyłącznie oczerniać a nie opiniować.
Czemu nie napisałeś takiego e-maila do właściciela jak prosił we wpisie z dnia 24.11.2014!? Dla mnie sprawa jest jasna że są to kłamstwa, a prawnik opisał co może być następstwem takich oszczerstw.
kazik 2015-12-11 18:36:58
panowie nie ma się co dziwić przekręty były i są.nic dziwnego że ludziom puszczają nerwy.pan dyrektor może znajdzie kiedyś trochę czasu na rozmowę na razie jest chyba trochę zaganiany w końcu sezon.przecież ostatnio była rozmowa o kierowniku przy kierowniku;wyrok;procenty to wiedzą jak naliczać odpowiednie osoby.inni wypuszczają mniej towaru i mają większy procent jak 2linie masakra.
1
szalona szlifiera 2015-12-11 21:18:14
Kaziu, mniej towaru to Ty zażywaj bo widzę,że masz niewspółmierny obraz rzeczywistości jak twierdzisz,że mniej znaczy więcej:)
Zamiast dwóch linii wciągaj jedną to może nerwy nie będą ci puszczać a realia "przekręcać":)
1
widoczny 2015-12-12 14:50:38
widze ze co niektorzy bardzo nerwowo podchodza do opinii na temat Pana Łukasza. powiem tak - kto daje sobie reke uciac ze wszystko jest ok? skoro mieliscie juz jeden przypadek w zeszłym roku to dlaczego macie nie miec obaw ze cos zlego dzieje sie poraz kolejny?? skoro rok temu Pan Adam znalazl rozwiazanie to moze warto zeby sie i teraz temu przyjzal bo po co macie sie klucic na forum i straszyc paragrafami itd. sytuacje nerwowa to i komentarze nerwowe. a poza tym kazdy ma swoje odczucia i widzi co sie dzieje. serdeczne pozdrowienia dla Pana Kierownika.


P.S.
"po dobrym Panie lepszy nastanie"
obserwator 2015-12-12 17:11:08
Jak tak sobie śledzę te wpisy to wydaję mi się że chyba nie ma jakiegoś problemu, bo gdyby był to taka niezadowolona osoba raczej by poszła do tego Pana Adama i przedstawiła swoje żale.Skoro tak nie jest, z tego co tu czytam to znaczy tylko tyle, że konkretna osoba ma problem do konkretnej osoby i próbuje załatwić to na forum.Panie Widoczny czy Niewidoczny idź pan na rozmowę do odpowiedniej instancji.Sądzę że będzie to bliższe rozwiązania Pana sprawy.
3
Kolega 2015-12-13 08:43:01
Jak szukasz to kasa zawsze na czas pełen socjal a wysokość zależy od stanowiska
Atmosfera chyba najlepsza jaka widziałem do tej pory a to moja 4 praca od 2 lat wszystko Ok
Ja polecam
1
nowy 2016-01-15 11:05:01
Witam czy są przyjęcia do Kratki.pl proszę o informację na temat atmosfery, warunków itp.
Piotr 2016-01-17 15:51:20
Szukam uczciwej pracy na umowę o pracę.
4
Spawacz 2016-01-18 09:30:14
Witam czy wie ktos moze czy otworzyly nowy oddzial kratek w rajcu? W ktorym jest miejscu?prosze o pomoc
raffcio 2016-01-19 13:18:27
Nie na kazdym dziale jest socjal
Maciej 2016-02-17 23:24:15
Witam, operatorzy maszyn takich jak wycinarka laserowa maja stała pensję czy z akordu?? i czy praca jest 3 zmianowa? co z weekendami ? ile średnio operator zarobi?
1
zapraszamy 2016-02-22 01:26:34
Akord , 4 brygady, łikendy jak wypada to też, średnio 1650 netto
Michał 2016-02-22 10:49:33
Macieju nie ma żadnego akordu co do wypłat(jest zadowalająca) i warunków pracy na naszym dziale prosimy kontaktować się z Panem Leszkiem. Wsola- ulWarszawska 120
1
Ciekawy 2016-07-18 01:58:28
Hej, czy to prawda, że pracuje tam jakaś dziewczyna na laserach ??
Zaspokajający ciekawość 2016-07-18 11:49:20
Na prasach kolego, nie na laserach.
Kici 2016-07-18 21:39:46
nie dziwne, bo to siostra kierownika.....
Obiektywny 2016-07-19 21:30:26
Nie ma czego zazdrościć, bo ja osobiście bym nie chciał, żeby moja dziewczyna albo siostra na takim stanowisku pracowała.
marketing Kratki.pl 2016-07-21 12:18:46
Witam! Tak, będzie nowa edycja konkurs dla architektów i projektantów wnętrz. Konkurs ruszy we wrześniu, szczegóły już wkrótce na stronie.
ślusarz 2016-09-06 06:04:59
Witam.
Zainteresowała mnie oferta z firmy Kratki.pl dotycząca szklenia kominków. Ciekawy jestem jak z pieniążkami w Waszej firmie.?? Pracując fizycznie jest możliwość zarobić ponad 3 tys zł.??
tom 2016-10-02 17:09:56
czy sa obrabiarki konwecjonalne i numeryczne
król 2016-10-02 17:10:54
A czy ktoś wie, jakie są szanse na pojawienie się jakiś rekrutacji?
Zostaw swoją opinię o KRATKI.PL MAREK BAL - Wsola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRATKI.PL MAREK BAL