brak logo

Orlen Administracja

Płock

Opinie o Orlen Administracja

głodny 2009-12-19 19:25:48
Zgadzam się opinią w 100%
10
BezPracy 2010-02-25 19:10:21
Dziekuje za opinie . O maly wlos ,a bym szukal zatrudnienia w tej firmie.
1
xxxx 2010-05-14 22:09:01
Popieram !!!! To wszystko prawda
LL 2010-10-22 00:35:40
Jesteście tacy mądrzy, to podpisujcie się nazwiskami!!! Tyle mam do powiedzenia...
gal 2010-11-05 15:20:17
Jakie nazwiska? :-) To nie książka telefoniczna, tylko forum opiniodawcze, zreszą zgodne w 100% z prawdą.
agnieszka 2010-11-13 19:11:55
100% prawdy
poszukiwacz 2011-10-19 13:31:44
czy ktoś ma jakieś info n.t. pracy w oddziale Orlen w Krakowie?
1
nowa 2012-06-16 00:35:12
na jakie stanowiska menedzerskie obecnie prowadzona jest rekrutacja?
1
buziak 2012-11-15 18:05:39
Firma żenada, większość zatrudnionych nie grzeszy inteligencją, nie polecam pracy w tej firmie
gadacz 2014-09-30 04:09:50
Na tym wątku ciekawsze wpisy już dawno są w koszu, dlatego wieje nudą.
Co tu zresztą pisać ... czuć rybą która psuje się od głowy .
doda 2014-12-01 08:37:44
Derekcja to niewjem ale na Domu Technika to same panie co rodziny rozbijaja i dzieci cierpia!!!!!!!!!!!!!!
Potancek 2015-01-29 00:38:16
Orlen jest potentatem w branży paliwowej na polskim rynku. Oczywiście jest sporo zagranicznych konkurentów jednak odnoszę wrażenie, że Polacy wolą wybierać polskie firmy, no chyba, że ceny znacząco odbiegają od tych w okolicy. Zastanawiam się jak wygląda u nich praca, czy duża jakość również objawia się w warunkach pracowniczych?
jajaja 2015-02-06 17:20:36
firma orlen administracja to firma krzak jakaś pomyłka kiedys współpracowałem z nimi wykonywałem im roboty porazka niekompetencja ludzi w orlen administracji jest straszna dziwie sie ze mają w nazwie orlen
3
miki 2015-05-06 21:38:36
OA to dno i upadek, płaca do dupy tak jak i cała reszta, pracują tam ludzie którzy wczesniej nie robili nic a zatrudniani sa na stanowiska- specjalistów, chyba specjalistów do spraw zbytecznych!!!! bo są z rodziny i tyle w tym temacie!!!
2
bard 2016-05-18 18:54:41
Witam serdecznie .Słyszałem , że w firmie kilka lat temu i uważam , że tamten czas spędzony w tym miejscu na pewno nie był czasem straconym. Teraz w pracy jest mi sporo łatwiej bo dużo się tutaj nauczyłem.Mieli dobrą kasę z tego co pamiętam z orlenu
Zostaw swoją opinię o Orlen Administracja - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orlen Administracja