brak logo

Mazurskie Miody

Stawiguda

Opinie o Mazurskie Miody

kiler 2011-01-10 13:44:06
Mam pytanie-jak się pracuje w tej firmie?
były 2011-11-26 00:49:41
rotacja co chwile ciągle kontrole
byłam tam 2012-05-09 19:34:22
fakt tak jest
ph rgl 2012-05-11 23:44:24
Fajni ludzie tam pracują ale zawsze maja stres bo ( usunięte przez administratora ) ale słyszałem ze spore zmiany z jej powodu w ph
Bartnik 2012-05-12 23:41:25
Zapraszam PH do naszej firmy wszystkie oddziały pozdrawiam
nowy szukam pracy 2012-05-14 22:37:16
Witam wszystkich i mam pytanie czy na prawde tam się zarabia 1700zł?
1
klara 2012-05-15 23:23:34
Tak tyle zarobisz 1700 nic więcej
Gość 2012-05-16 20:03:35
Witam was czasem więcej niż 1700zł ale cała reszta co tu piszecie to się zgadza byłem tam kilka miesięcy
Były ph... 2012-05-25 23:41:11
To racja i każdy kto odejdzie niech utnie kontakty dobra rada
zaintersowana 2012-06-14 10:27:06
Kiepsko wyglądają te opinie o tej firmie czy faktycznie atmosfera w tej firmie jest az taka kiepska? ktoś może tam pracował?
była 2012-06-14 23:18:04
Tak jest kiepska atmosfera ludzie uciekają
gość 2012-08-14 19:56:19
Mojemu przedmówcy przypominam że nie ilość a jakość sie liczy lepszy jeden porządny klient niż 100 kiepskich, a fakt jest faktem ze ludzie nie wypowiadają sie przychylnie o tej firmie a zła reklama roznosi się bardzo szybko proponuję popracować nad PRem....
były 2012-08-14 22:41:09
To dobra firma i dobre produkty tylko brak osoby kierującej zespołem PH
Mateusz 2012-10-01 14:32:53
zupełnie nie polecam. ( usunięte przez administratora ) Liczyli pewnie na to że przepracuje jeszcze 1 dzień za darmo (co podobno już w tej firmie się zdarzyło) Pozdrawiam
Sosna 2012-10-23 20:57:04
Starałem się o pracę na P.H. w MM i powiem szczerze, że pensja 1700 prezentuje sie niezle w porownaniu do firmy w ktorej obecnie pracuje /wiodacy producent makaronow/, zwłaszcza ze jak na to co slyszalem nie trzymasz sie kurczowo trasowki, nie przyczepiaja Ci gps do auta i nie jestes rozliczany z kazdej godziny..a wielu firmach na rynku( usunięte przez administratora )
2
zibi 2012-10-23 23:15:33
Sosna - 2012-10-23 20:57:04

Starałem się o pracę na P.H. w MM i powiem szczerze, że pensja 1700 prezentuje sie niezle w porownaniu do firmy w ktorej obecnie pracuje /wiodacy producent makaronow/, zwłaszcza ze jak na to co slyszalem nie trzymasz sie kurczowo trasowki, nie przyczepiaja Ci gps do auta i nie jestes rozliczany z kazdej godziny..a wielu firmach na rynku( usunięte przez administratora )
Masz rację że jest tu super robota dla P H , też tam pracowałem i było całkiem nieźle .wszyscy którzy chcą pościemiać że pracują i przetrwać jakiś czas , chcą odpocząć od pracy powinni starać się tu o pracę , muszą tylko udawać że są miej rozgarnięci od kierowniczek i nażekać że nie mają gdzie sprzedać . POLECAM .poczujecie się jak w szkole bo tu wszyscy uczą się jak sprzedawać A co do zarobków masz auto telefon i wspominane 1700 i to bez wysiłku. KOSMICZNA ROBOTA bo pracują tu( usunięte przez administratora )
bajka 2012-10-29 22:52:04
Tak 1700 to jeszcze dobra podstawa ale i tak cie tu zwolnią
pracowałem tam 2013-02-23 23:05:36
Pracowałem w tej firmie i to dobra firma ciekawa ale zwolniłem się bo miałem kierowniczkę która nie miała o niczym pojęcia ewenement na tym stanowisku kompletne zero wszystko tuszowane i inaczej przedstawiane dyrekcji tak szczerze to działała na szkodę firmy by tylko swoją osobę przedstawić w dobrym świetle a oni nić nie widzieli tak dalej tam jest?
śmieszna 2013-03-06 19:13:20
"Nie próżnujemy! Wróciliśmy z Moskwy i jedziemy na targi do Włoch."(żródło Fb MM) tu i tam nic nie załatwiliśmy tyle ,że dobrze sobie zrobiliśmy nie na swój koszt.
Zenek 2013-03-07 13:55:54
Wszystko się zgadza.Dyrekcja jeżdzi na targi i nic z tego nie wynika.Żadnej pomocy dla PH ze strony firmy.Daja nowy produkt i żadnego wsparcia.Masz sprzedać i już.Wsponiana pani "Kierownik" jeżdzi po Polsce i udaję że cos robi a prawda jest taka że jeszcze nic nigdzie nie załatwiła.Wszyscy liczą na to że przez kontakty które maja PH uda się wejść tu i tam cos załatwić i nic nie zainwestować.A jak się uda to wtedy jest tekst typu "załatwiliśmy". W większości dystrybutorów ludzie jej nie znają i nie kojarzą , a jeśli juz to tylko jako kogoś z tej firmy i nie wiadomo po co i dlaczego przyjechała.. Uwierzcie że takie są realia.
berek 2013-03-08 23:57:16
Ja ci wierze ale troszkę się mijasz z prawdą to nie to ze ona się tyko pokaże ale jeszcze coś zawsze [usunięte przez administratora].. ilu po jej wizytach się zamknęło dystrybutorów? wiemy .a tylko poproś o pomoc to już wylatujesz bo niby jak ma ci pomóc ? jak nic nie potrafi i takie to realia ale tytuł kiero.. zalecza czasowo jej chorobę i daje możliwość krzywdzenia ludzi tyle że brak inteligencji ją pogrąża bo pracuje w otoczeniu mądrych i inteligentnych
i się gubi to już każdy widzi nie tylko z firmy
2
śmieszna 2013-03-11 19:11:47
Nie przejmuj się ta pseudo kierowniczka i była super handlowiec z marnymi obrotami bez odsprzedaży z hurtowni alkoholowych to jest najlepsza osoba żeby ta firemeczka schodziła z rynku a jej pomysły i "inteligencja" to marzenie dla konkurencji . Ja jestem za tym żeby ona byla jak najdłużej . O firmie i jej właścicielu świadczą ludzie jakich dobiera do współpracy .
Ps. Jeśli się zaangażowałeś(zenek) w ta firmę tam się nie liczy praca i pomysły tylko 4 litery i donoszenie .
anonim 2013-08-15 09:29:40
Zmieniło się coś w Mazurskich Miodach, czy nadal sa problemy z kierownictwem? Atmosfera wciąż nie najlepsza? Chociaż z wypłatami nie ma problemów?
1
real 2013-08-15 20:41:53
Z wypłatami nigdy nie było problemu firma jest stabilna a co do kierownictwa to faje udaje ..........prace
anna 2013-11-25 23:15:05
W ogóle ile osób zatrudniają w Mazurskich Miodach? Chodzi mi o produkcję. Jest szansa, by się załapać? Warto? Dużo kobiet pracuje?
Niski 2014-04-12 17:06:44
słaba firma, pracuje mało osób i mają ludzi za nic. Ciągłe zmiany w ludziach...
fajna-zosia 2014-10-07 08:35:54
Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy w księgowości i niestety nie polecam tego miejsca do pracy nikomu. Atmosfera nieprzyjemna, wynagrodzenie niskie w ramach którego kazano mi prowadzić księgowość innej firmy właściciela(usunięte przez administratora) Jeżeli ktoś myśli o pracy w Mazurskich Miodach to w ramach tzw. załapania się na jakiś czas, natomiast jeżeli już ma się pracę, to odradzam zmianę (teraz szukają głównej księgowej, a to już któraś z kolei główna księgowa w ciągu 1 roku!).
(usunięte przez administratora)
mimi 2014-10-07 13:37:52
Właśnie wyslalam cv do księgowości. Az.taka tam masakra?!
fajna-zosia 2014-10-09 09:42:18
Historia firmy jest naprawdę ciekawa, jednak moim zdaniem lepiej nie wiązać się z pracodawcą, dla którego każdy pracownik jest za drogi.
Nie jest to dobry i rozwojowy pracodawca, ale jeżeli ktoś chce spróbować to czemu nie. Na pewno można zapomnieć o jakichkolwiek szkoleniach, kursach itd. Także ja osobiście nie polecam.
GOSKA 2014-10-10 22:07:06
Fajna nie zgadzam się z Tobą ,Pani Dyrektor bardzo dba o dobro swoich pracowników .Ja mam o niej dużo dobrego do powiedzenia .Pożądana jest kobieta,
hehe 2014-10-14 10:38:02
GOSKA teraz to mnie rozbawiłaś. Humor na cały dzień.Mam nadzieję, ze to był sarkazm.
hehe 2014-10-14 10:40:38
Szczerze, nie radzę.
hehe 2014-10-14 10:41:47
Szczerze, nie radzę.
mimi 2014-10-15 22:06:33
masakra, byłam tam na rozmowie, P. Dyrektor chce chyba udowodnić wszystkim ze jest najlepsza i nie liczy się z pracownikami- lub potencjalnymi pracownikami, wszyscy są za drodzy- masakra szkoda czasu i paliwa na taki (usunięte przez administratora) jak ta firma
Gall 2014-10-16 13:29:57
P Dyrektor powinna otworzyć oczy w końcu. Przy takim zarządzaniu, podejściu do ludzi,braku szacunku do nich to ta firma niedługo przestanie istnieć.
MIMI 2014-10-22 22:24:39
Widzę, że p. dyrektor znów szuka do działu ksiegowości pracownik, wiec nawet nie warto wysyłać cv- szkoda czasuu lepiej sobie kawe lub herbate zaparzyc niz na takie cos swój cenny czas poświecać. (usunięte przez administratora)
obserwator/a 2014-10-27 16:53:08
(usunięte przez administratora) A w sklepach no pusto gdzie są Mazurskie Miody no gdzie w magazynie ?
rozbawiony 2014-11-14 00:39:54
Hahahah! Nie wierzę w to, co czytam :)
1
Nicky 2015-02-04 22:11:38
Mam wrażenie że większość opinii stąd należy do pracowników nieudaczników, którzy pracy znaleźć nie mogą i z nudów trollują firmę MM. Firma na czas wypłaca kasę, pracuje sie od pon.-pt 8:00-16:00. Pracujesz na produkcji a godziny jak w urzędzie. Możesz sobie weekend z rodziną zaplanować a nie zapieprzasz przy kasie świątek piątek az Ci dupa w krzesło wrasta. Dajcie spokój i przestańcie hejtować. Co z Was za malkontenci....
daro 2015-02-07 22:20:32
A jakm tam się ma utrzymanek ,dalej udaje że pracuje ?
brak miodu na rynku 2015-03-10 07:50:20
No widać,że pracuję jak sam o siebie się pytam, tak na głowę padło z tego sponsoringu żałosne
obserwator/ka 2015-06-05 18:45:26
To jest śmieszna Firma , której produktów nie można kupić w sklepach bo ich po prostu nie ma .
Majka 2015-12-08 08:56:22
A co powiecie o Prezesie firmy, który farbuje w sposób świetny swoje włosy?
3
honey 2015-12-09 17:40:59
Co za idiotyzmy dziewczynko piszesz .nie chce się tego czytać.. żenujące..typowy Polski "mocherkowy" odruch .narzekać i narzekać..
1
Dartek 2015-12-17 12:41:38
Farbowane włosy...farbowany lis, manipulator i tyle.
Ściema z nim, Wrocławsko/Poznański o...t
1
Byly Pracownik 2016-02-12 21:30:49
Zero szacunku do ludzi! Wielkie oszustwa! Najniższa krajowa na rekę hehehe cały czas zlecenie , zadko kiedy umowa o prace. na hali alkocholowej juz calkiem dyskryminacja ludzi! Zlodzieje bo za nadgodziny nawet nie placa!!!!!!!
Alkoholik 2016-07-07 20:27:22
Pracowałem i powiem tyle, na produkcje można iść jeżeli komuś wystarcza podwyżka raz w roku, wraz ze wzrostem najniższej krajowej hahah o ile dostaniesz umowę o pracę. Godziny jak najbardziej na plus 7:30-15:30 od pon do pt :D przełożeni w porządku, zaś szefostwo tragedia, zero szacunku do pracownika, kpiną jest to że na święta pracownicy na umowa zlecenie dostają mniejszy prezent, nawet gdy są np. tylko 1-2 takie osoby, oszczędność 40 zł dla firmy świadczy chyba o skrajnej chytrości !?!? a może się mylę :D? z tygodnia na tydzień coraz więcej wymagań. Sporo głupich zakazów typu: Nie śmiać się !! trąci obozem pracy :D
Przyczepić się nie można atmosfery na produkcji :D Ludzie tam są super.
6
Zostaw swoją opinię o Mazurskie Miody - Stawiguda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mazurskie Miody