brak logo

Mazurskie Miody

Stawiguda

Opinie o Mazurskie Miody

nowy szukam pracy 2012-05-14 22:37
Witam wszystkich i mam pytanie czy na prawde tam się zarabia 1700zł?
4
klara 2012-05-15 23:23
Tak tyle zarobisz 1700 nic więcej
Gość 2012-05-16 20:03
Witam was czasem więcej niż 1700zł ale cała reszta co tu piszecie to się zgadza byłem tam kilka miesięcy
Były ph... 2012-05-25 23:41
To racja i każdy kto odejdzie niech utnie kontakty dobra rada
zaintersowana 2012-06-14 10:27
Kiepsko wyglądają te opinie o tej firmie czy faktycznie atmosfera w tej firmie jest az taka kiepska? ktoś może tam pracował?
była 2012-06-14 23:18
Tak jest kiepska atmosfera ludzie uciekają
gość 2012-08-14 19:56
Mojemu przedmówcy przypominam że nie ilość a jakość sie liczy lepszy jeden porządny klient niż 100 kiepskich, a fakt jest faktem ze ludzie nie wypowiadają sie przychylnie o tej firmie a zła reklama roznosi się bardzo szybko proponuję popracować nad PRem....
były 2012-08-14 22:41
To dobra firma i dobre produkty tylko brak osoby kierującej zespołem PH
Mateusz 2012-10-01 14:32
zupełnie nie polecam. ( usunięte przez administratora ) Liczyli pewnie na to że przepracuje jeszcze 1 dzień za darmo (co podobno już w tej firmie się zdarzyło) Pozdrawiam
Sosna 2012-10-23 20:57
Starałem się o pracę na P.H. w MM i powiem szczerze, że pensja 1700 prezentuje sie niezle w porownaniu do firmy w ktorej obecnie pracuje /wiodacy producent makaronow/, zwłaszcza ze jak na to co slyszalem nie trzymasz sie kurczowo trasowki, nie przyczepiaja Ci gps do auta i nie jestes rozliczany z kazdej godziny..a wielu firmach na rynku( usunięte przez administratora )
4
zibi 2012-10-23 23:15
Sosna - 2012-10-23 20:57:04

Starałem się o pracę na P.H. w MM i powiem szczerze, że pensja 1700 prezentuje sie niezle w porownaniu do firmy w ktorej obecnie pracuje /wiodacy producent makaronow/, zwłaszcza ze jak na to co slyszalem nie trzymasz sie kurczowo trasowki, nie przyczepiaja Ci gps do auta i nie jestes rozliczany z kazdej godziny..a wielu firmach na rynku( usunięte przez administratora )
Masz rację że jest tu super robota dla P H , też tam pracowałem i było całkiem nieźle .wszyscy którzy chcą pościemiać że pracują i przetrwać jakiś czas , chcą odpocząć od pracy powinni starać się tu o pracę , muszą tylko udawać że są miej rozgarnięci od kierowniczek i nażekać że nie mają gdzie sprzedać . POLECAM .poczujecie się jak w szkole bo tu wszyscy uczą się jak sprzedawać A co do zarobków masz auto telefon i wspominane 1700 i to bez wysiłku. KOSMICZNA ROBOTA bo pracują tu( usunięte przez administratora )
bajka 2012-10-29 22:52
Tak 1700 to jeszcze dobra podstawa ale i tak cie tu zwolnią
pracowałem tam 2013-02-23 23:05
Pracowałem w tej firmie i to dobra firma ciekawa ale zwolniłem się bo miałem kierowniczkę która nie miała o niczym pojęcia ewenement na tym stanowisku kompletne zero wszystko tuszowane i inaczej przedstawiane dyrekcji tak szczerze to działała na szkodę firmy by tylko swoją osobę przedstawić w dobrym świetle a oni nić nie widzieli tak dalej tam jest?
śmieszna 2013-03-06 19:13
"Nie próżnujemy! Wróciliśmy z Moskwy i jedziemy na targi do Włoch."(żródło Fb MM) tu i tam nic nie załatwiliśmy tyle ,że dobrze sobie zrobiliśmy nie na swój koszt.
Zenek 2013-03-07 13:55
Wszystko się zgadza.Dyrekcja jeżdzi na targi i nic z tego nie wynika.Żadnej pomocy dla PH ze strony firmy.Daja nowy produkt i żadnego wsparcia.Masz sprzedać i już.Wsponiana pani "Kierownik" jeżdzi po Polsce i udaję że cos robi a prawda jest taka że jeszcze nic nigdzie nie załatwiła.Wszyscy liczą na to że przez kontakty które maja PH uda się wejść tu i tam cos załatwić i nic nie zainwestować.A jak się uda to wtedy jest tekst typu "załatwiliśmy". W większości dystrybutorów ludzie jej nie znają i nie kojarzą , a jeśli juz to tylko jako kogoś z tej firmy i nie wiadomo po co i dlaczego przyjechała.. Uwierzcie że takie są realia.
berek 2013-03-08 23:57
Ja ci wierze ale troszkę się mijasz z prawdą to nie to ze ona się tyko pokaże ale jeszcze coś zawsze [usunięte przez administratora].. ilu po jej wizytach się zamknęło dystrybutorów? wiemy .a tylko poproś o pomoc to już wylatujesz bo niby jak ma ci pomóc ? jak nic nie potrafi i takie to realia ale tytuł kiero.. zalecza czasowo jej chorobę i daje możliwość krzywdzenia ludzi tyle że brak inteligencji ją pogrąża bo pracuje w otoczeniu mądrych i inteligentnych
i się gubi to już każdy widzi nie tylko z firmy
3
śmieszna 2013-03-11 19:11
Nie przejmuj się ta pseudo kierowniczka i była super handlowiec z marnymi obrotami bez odsprzedaży z hurtowni alkoholowych to jest najlepsza osoba żeby ta firemeczka schodziła z rynku a jej pomysły i "inteligencja" to marzenie dla konkurencji . Ja jestem za tym żeby ona byla jak najdłużej . O firmie i jej właścicielu świadczą ludzie jakich dobiera do współpracy .
Ps. Jeśli się zaangażowałeś(zenek) w ta firmę tam się nie liczy praca i pomysły tylko 4 litery i donoszenie .
anonim 2013-08-15 09:29
Zmieniło się coś w Mazurskich Miodach, czy nadal sa problemy z kierownictwem? Atmosfera wciąż nie najlepsza? Chociaż z wypłatami nie ma problemów?
1
real 2013-08-15 20:41
Z wypłatami nigdy nie było problemu firma jest stabilna a co do kierownictwa to faje udaje ..........prace
anna 2013-11-25 23:15
W ogóle ile osób zatrudniają w Mazurskich Miodach? Chodzi mi o produkcję. Jest szansa, by się załapać? Warto? Dużo kobiet pracuje?
Niski 2014-04-12 17:06
słaba firma, pracuje mało osób i mają ludzi za nic. Ciągłe zmiany w ludziach...
fajna-zosia 2014-10-07 08:35
Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy w księgowości i niestety nie polecam tego miejsca do pracy nikomu. Atmosfera nieprzyjemna, wynagrodzenie niskie w ramach którego kazano mi prowadzić księgowość innej firmy właściciela(usunięte przez administratora) Jeżeli ktoś myśli o pracy w Mazurskich Miodach to w ramach tzw. załapania się na jakiś czas, natomiast jeżeli już ma się pracę, to odradzam zmianę (teraz szukają głównej księgowej, a to już któraś z kolei główna księgowa w ciągu 1 roku!).
(usunięte przez administratora)
mimi 2014-10-07 13:37
Właśnie wyslalam cv do księgowości. Az.taka tam masakra?!
fajna-zosia 2014-10-09 09:42
Historia firmy jest naprawdę ciekawa, jednak moim zdaniem lepiej nie wiązać się z pracodawcą, dla którego każdy pracownik jest za drogi.
Nie jest to dobry i rozwojowy pracodawca, ale jeżeli ktoś chce spróbować to czemu nie. Na pewno można zapomnieć o jakichkolwiek szkoleniach, kursach itd. Także ja osobiście nie polecam.
GOSKA 2014-10-10 22:07
Fajna nie zgadzam się z Tobą ,Pani Dyrektor bardzo dba o dobro swoich pracowników .Ja mam o niej dużo dobrego do powiedzenia .Pożądana jest kobieta,
hehe 2014-10-14 10:38
GOSKA teraz to mnie rozbawiłaś. Humor na cały dzień.Mam nadzieję, ze to był sarkazm.
hehe 2014-10-14 10:40
Szczerze, nie radzę.
hehe 2014-10-14 10:41
Szczerze, nie radzę.
mimi 2014-10-15 22:06
masakra, byłam tam na rozmowie, P. Dyrektor chce chyba udowodnić wszystkim ze jest najlepsza i nie liczy się z pracownikami- lub potencjalnymi pracownikami, wszyscy są za drodzy- masakra szkoda czasu i paliwa na taki (usunięte przez administratora) jak ta firma
Gall 2014-10-16 13:29
P Dyrektor powinna otworzyć oczy w końcu. Przy takim zarządzaniu, podejściu do ludzi,braku szacunku do nich to ta firma niedługo przestanie istnieć.
MIMI 2014-10-22 22:24
Widzę, że p. dyrektor znów szuka do działu ksiegowości pracownik, wiec nawet nie warto wysyłać cv- szkoda czasuu lepiej sobie kawe lub herbate zaparzyc niz na takie cos swój cenny czas poświecać. (usunięte przez administratora)
obserwator/a 2014-10-27 16:53
(usunięte przez administratora) A w sklepach no pusto gdzie są Mazurskie Miody no gdzie w magazynie ?
rozbawiony 2014-11-14 00:39
Hahahah! Nie wierzę w to, co czytam :)
1
Nicky 2015-02-04 22:11
Mam wrażenie że większość opinii stąd należy do pracowników nieudaczników, którzy pracy znaleźć nie mogą i z nudów trollują firmę MM. Firma na czas wypłaca kasę, pracuje sie od pon.-pt 8:00-16:00. Pracujesz na produkcji a godziny jak w urzędzie. Możesz sobie weekend z rodziną zaplanować a nie zapieprzasz przy kasie świątek piątek az Ci dupa w krzesło wrasta. Dajcie spokój i przestańcie hejtować. Co z Was za malkontenci....
daro 2015-02-07 22:20
A jakm tam się ma utrzymanek ,dalej udaje że pracuje ?
brak miodu na rynku 2015-03-10 07:50
No widać,że pracuję jak sam o siebie się pytam, tak na głowę padło z tego sponsoringu żałosne
obserwator/ka 2015-06-05 18:45
To jest śmieszna Firma , której produktów nie można kupić w sklepach bo ich po prostu nie ma .
Majka 2015-12-08 08:56
A co powiecie o Prezesie firmy, który farbuje w sposób świetny swoje włosy?
3
honey 2015-12-09 17:40
Co za idiotyzmy dziewczynko piszesz .nie chce się tego czytać.. żenujące..typowy Polski "mocherkowy" odruch .narzekać i narzekać..
1
Dartek 2015-12-17 12:41
Farbowane włosy...farbowany lis, manipulator i tyle.
Ściema z nim, Wrocławsko/Poznański o...t
1
Byly Pracownik 2016-02-12 21:30
Zero szacunku do ludzi! Wielkie oszustwa! Najniższa krajowa na rekę hehehe cały czas zlecenie , zadko kiedy umowa o prace. na hali alkocholowej juz calkiem dyskryminacja ludzi! Zlodzieje bo za nadgodziny nawet nie placa!!!!!!!
Alkoholik 2016-07-07 20:27
Pracowałem i powiem tyle, na produkcje można iść jeżeli komuś wystarcza podwyżka raz w roku, wraz ze wzrostem najniższej krajowej hahah o ile dostaniesz umowę o pracę. Godziny jak najbardziej na plus 7:30-15:30 od pon do pt :D przełożeni w porządku, zaś szefostwo tragedia, zero szacunku do pracownika, kpiną jest to że na święta pracownicy na umowa zlecenie dostają mniejszy prezent, nawet gdy są np. tylko 1-2 takie osoby, oszczędność 40 zł dla firmy świadczy chyba o skrajnej chytrości !?!? a może się mylę :D? z tygodnia na tydzień coraz więcej wymagań. Sporo głupich zakazów typu: Nie śmiać się !! trąci obozem pracy :D
Przyczepić się nie można atmosfery na produkcji :D Ludzie tam są super.
9
Zainteresowana 2016-12-14 15:11
Witam, czy te wszystkie negatywne opinie wciąż są aktualne? Szukam pracy i zastanawiam się nad tą firmą. Jak z wynagrodzeniem? Czas pracy stabilny? Jaką oferują umowę? Jakie są warunki pracy? Proszę o informacje. Pozdrawiam.
4
Śruba 2016-12-23 13:27
Witaj, ja właśnie podałam ich do sądu pracy. Szefem marketingu i PR jest syn właściciela, który jeszcze studiów nie skończył i nie ma bladego pojęcia o marketingu w praktyce. Także odradzam bardzo, chyba że masz nóż na gardle i akceptujesz mobbing w pracy.
Bezczelne szefostwo, poniżające i nie mające pojęcia czego chcą.
1
ferdek 2017-02-10 01:23
na jaka umowe zatrudniaja i jakie sa obecnie wynagrodzenia i na czym polega praca przy produkcji miodów
pseud SAmanta 2017-03-03 18:20
Mam pytanko do przedstawicieli handlowych.Jak wygląda system wynagrodzeń czyli podstawa,prowizja,premia? Kto Wami zarządza bezpośrednio i jak się nim wspoółpracuję? Jakimi autami jeździcie? Z góry dziękuję za odp. bo złożyłam Cv na Ph.:)
2
ktoś 2017-03-09 12:26
Jedno trzeba przyznać, nigdy nie było problemu z wypłatami. Natomiast kierownictwo nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi. Bałagan, bałagan i jeszcze raz bałagan. Farbowany dyrektorek nic nie robi i jak coś zawali to szuka potem kozła ofiarnego na którego może zepchnąć winę za swoją głupotę. Koleś psuje atmosferę między pracownika, nie potrafi podjąć najprostszej decyzji, czeka aż ktoś inny to za niego zrobi, żeby za nic nie brać odpowiedzialności. Szefostwo ślepo w niego zapatrzone, czego nikt inny w firmie nie rozumie. Jeżeli jakiś student chce dorobić na produkcji w wakacje to spoko... reszcie odradzam.
srik 2017-03-15 01:29
Firma zajmująca się przetwórstwem miodów pszczelich i produkcją napojów alkoholowych. Założona została przed laty przez pasjonata i wielbiciela pszczół i pszczelarstwa, ale została zżarta niestety od wewnątrz przez farbowane robactwo pozbawione jakichkolwiek kompetencji w tym zakresie. Do tego dochodzi brak szacunku do pracowników - szczególnie ze strony Pani B. która chyba w ten sposób stara się leczyć własne kompleksy.
paweł 2017-06-29 21:00
Odradzam tam pracy jak ktoś się przyjmie to współczuję naprawdę długo tam nie porobicie
Prawda 2017-08-19 10:38
Dobre???? i nadal tak jest ?
Zostaw swoją opinię o Mazurskie Miody - Stawiguda
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mazurskie Miody