Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabat Spółka Jawna

Pracowałeś w firmie Kabat Spółka Jawna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
;] - 2014-04-19 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Radosnych Świąt Wielkanocnych !!!
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-06-10 19:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm coraz gorzej się dzieje w tej firmie niby podwyżki a zarobki takie same,a najgorsze kierownictwo a tymbardziej kierownik m.r. odnosi się frechownie i same wulgaryzmy używa
zdjecie uzytkownika
foll - 2014-06-10 20:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje,kierownik(usunięte przez administratora) ma swoich ulubiencow a tych co nie lubi to z ryjem wyjedzdza .tekiego kierownika nie powinno być przez takich jak on firma ma opinie psuta
zdjecie uzytkownika
on - 2014-06-10 22:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz dopiero sobie kierownictwo wymyslilo..koszulki firmowe , jedna na tydzien , przy maszynach 40 stopni ciepla i jedna koszulka na tydzien , brawo !!!! jak w trolowni , a co tam bedziemy smierdziec troszke , ale dyrektorowi to nie przeszkadza bo ma klimke w biurze to co tam spocony pracownik go nie interesuje , jeszczse troszke to bedziemy mieli gacie firmowe i to raz na dwa tygodnie do prania........
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-11 01:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem jakiegokolwiek faworyzowania. Uważam, że psuje to atmosferę przede wszystkim między pracownikami a potem właśnie pojawiają się takie krzywe sytuacje.
zdjecie uzytkownika
Andzej - 2014-06-11 23:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlaczego to forum tak wygasło ze nikt tu prawie nie zaglada. Chce wiedziec co moge poprawic aby pracowalo sie lepiej,Wyraz swoja opinie pracowniku.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-06-15 10:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-06-10 22:03:38]:
masz racje niektórych się traktuje lepiej a innych gorzej. jedni kończą jak im się podoba a inni muszą pracować do końca, bo kierownik (usunięte przez moderatora) straszy że zabierze premie. niech traktuje wszystkich jednakowo!
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-16 01:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli szef chce mieć dobrą atmosferę w zespole to powinien skończyć z tymi praktykami. A ja się zastanawiałem nad pracą w Kabat
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-06-17 10:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie Andrzeju poco pisać na forum jak i tak się nic nie zmienia. w biurze się o tym mówi i nic się z tym nie robi to niema żadnego sensu żeby tu coś pisać
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-18 18:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Kabat hmm ....

Nie jest to ogólnie zła firma, lecz atmosferę i pracę w gruncie rzeczy psują kierownicy. Większośc z nich ledwo chyba skończyła zawodówkę, nie ubliżając innym absolwentom tej szkoły :) Kierownicy odnoszą się chamsko, prostacko do pracowników. I styl bycia kierownikiem jest naganny. Większość z nich to dobre chłopaki ulegające wpływom głównego kierownika tej że firmy mecenasa. O nim można pisac wiele... Bo traktuje człowieka jak śmiecia. Jako główny kierownik reprezentuje po czesci właścicieli, więc jego zachowanie powinno byc przeciwne do typowego chama z ulicy no tak ? Wieśniacki odzywki, faworyzowanie znajomych to kropla w morzu powodów do stresów setki pracowników. Ludzie pracują by zarobic kase, a dostają pieniądze wraz z nieraz to dużym stresem. Dziwi mnie fakt ten, że mecenas jest jeszcze dalej na tym stanowisku. Właściciele powinni dbać o dobro swoich pracowników, bo dzięki nim czerpią kase. A dzięki takiemu mecenasowi miedzy innymi, dobrzy pracownicy zwalniają się mając dośc stresu. Z tego miejsca apel do właścicieli o branie pod uwagi mobingu...

A co do tematu koszulek... Wymyślił ktoś za biurkiem, kto siedzi w czystym, pachnącym, klimatyzowanym pomieszczeniu... G Ł U PO T A !!! Dostaliśmy 3 koszulki na tydzien, a tydzień ma 5 dni tak ? To na golasa mamy chodzic te 2 dni ? Boo za prywatne koszulki nie w kolorze przypisanym do odpowiedniego działu są pretensje kierowników. Ludzieeee, tutaj chodzi o prace i zwiekszanie jakosci a nie rewie mody i stres w pracy....
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-06-19 15:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te koszulki to jest jedno wielkie nieporozumienie przychodzimy do pracy aby pracowac a nie myślec o koszulkach.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-06-23 18:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać za dobrze macie w tej firmie !!!Gdybyście tak pracowali jak narzekacie!!! Niech każdy w końcu zacznie patrzeć na siebie . Widać kto chce tam pracować a kto bimba .
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-24 01:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wszyscy muszą mieć taką samą wielką motywację jak Ty. Zresztą to chyba ze stażem się zmienia....
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-25 19:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wasze wpisy i nie nadążam za niektórymi .Potraficie tylko narzekać a to złe koszulki ,a to kierownik krzyczy, a to za niskie wykształcenia,a to zła atmosfera.Można by tak wymieniać bez końca,a tak naprawdę sami sobie tą atmosferę stwarzacie oczywiście każda zmiana z osobna.Pretensje ,że jedni są lepiej traktowani drudzy gorzej-to zależy tylko i wyłącznie od Was samych.Jak pracujesz takie podejście ma do ciebie przełożony.Jak czepiać się kogoś kto wyrabia ponad normę jest dyspozycyjny i pracuje całe 8 godz - takich pracowników się chwali - mało ich w tej firmie a szkoda .Więc jeśli każdy będzie miał choć odrobinę motywacji do osiągnięcia oczekiwanych wyników przez przełożonych nikt nie będzie krzyczał czy też nie będzie miał pretensji do nikogo A jaka będzie MIŁA ATMOSFERA od której wiele zależy.
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-26 01:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba, że ktoś po prostu się nie nadaje do takiej roboty i szybko rezygnuje z tej fuchy na rzecz czegoś innego.
zdjecie uzytkownika
Joooo:D - 2014-06-27 21:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogółem tak praca jak praca.. Robić trzeba wszędzie lekko nie jest... wynagrodzenia mogłyby być większe... sprawa koszulek żal!!! taka firma a ich stać po 3 koszulki!! Jeszcze koszule pozabierali żeby za dużo za pranie nie płacić!! Co do relacji pracownik-kierownik... Czasami to aż żal du*pe ściska jak ci odpowie... I tylko norma norma i wydajność. POwinni wymienić całe kierownictwo!!!!
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-28 09:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co innego ma Ci powiedzieć? Dobrze misiu pracujesz :) ? Jego zadaniem jest zapędzenie do pracy, chociaż forma w jaki to robią jest zupełnie oddzielną kwestią.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-29 09:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-25 19:13:46]:
pracowników co robią normy i są na każde zawołanie właśnie się goni jeszcze bardziej, a ten co się obija i podlizuje się chwali. nigdy nie będzie dobrze dopóki kierownictwo się niezmieni
zdjecie uzytkownika
no tak! - 2014-07-07 09:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zmiana kierownika nic tu nie zmieni jeśli chodzi o relacje w stosunku do pracowników no może tylko w niewielkim procencie. Kierownik zawsze będzie wymagał więcej od osób zaangażowanych i kompetentnych tylko dlatego że można na takie osoby liczyć i nie świecić oczami przed wyższymi szczeblem że coś nie jest zrobione.Pracownik sam musi w sposób widoczny pokazać swoje zaangażowanie i chęć pracy a nie to że trzeba mu palcem pokazywać z dnia na dzień co ma zrobić, przecież jest jakiś plan produkcyjny którego się trzeba trzymać a nie chodzić po omacku aż minie osiem godzin.Niech każdy zada sobie pytanie czy zatrudniłbym takiego pracownika jak ja sam (mowa tu o każdym stanowisku)i będziesz miał odpowiedz czy narzekać czy w końcu zacząć myśleć w pracy o pracy!
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-10 19:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda zgadzam się z Tobą.Zresztą kierownik to też pracownik od niego się wymaga więc kierownik wymaga od nas tak to już działa.Ja nie narzekam na kierownika naszej zmiany.Nie krzyczy odnosi się z szacunkiem do wszystkich pracowników i ogólnie jest ok.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-25
Żródło: pracuj.pl
Chodzież (okolice)
(Budzyń (pow. chodzieski))
KABAT SPÓŁKA JAWNATECHNOLOG PRZETWÓRSTWA GUMY (Dział badań i rozwoju) Miejsce pracy: Chodzież (okolice), Budzyń (pow. chodzieski) Region: wielkopolskieOpis stanowiska:sporządzanie dokumentacji technologicznej dla mieszanek gumowych: receptura, karta technologiczna i produkcyjnanadzór technologiczny nad mieszankami gumowymi wprowadzanymi i znajdującymi się w produkcji oraz wyrobów gotowychnadzór nad badaniami i rozwojem mieszanek gumowychwspółpra
zdjecie uzytkownika
pann - 2014-07-10 20:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-01-16 20:42:39]:
siemka mam pytanie wie moze ktos jak sie nazywa ten nowy glówny kierownik od produkcji
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-07-10 22:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pann - 2014-07-10 20:48:37]:
Forum nie jest od tego by wymieniać osoby po nazwisku, zapytaj osobiście na pewno się przedstawi.
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-07-11 01:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielam opinię "no tak!" Leserzy na pewno będą traktowani dużo łagodniej, skoro tak jak mówicie podlizują się. Ale spokojnie, na każdego przyjdzie pora.
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-07-29 19:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, a jak kształtują sie zarobki?
zdjecie uzytkownika
a to ja - 2014-07-29 20:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
baby są je b niete i przez nie to wszystko. w lumagu ich nie ma i jest lepiej . zwolnic stwory i zaczac od nowa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x