Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabat Spółka Jawna

Pracowałeś w firmie Kabat Spółka Jawna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-02-25 12:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiedzma mówisz ? a spójrz na siebie panie anonimowy wielce cwaniak a w necie się ukrywa ! każdy niech patrzy na swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a potem obrabia innym . pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-02-25 16:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ooo czyzby Justynka sie odezwala??? Hehe prawda w oczy kole kolezanko.Wachaj sobie te dentki dalej az zdechniesz
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-02-25 18:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kabat ? z mojego doświadczenia ta firma to oboz koncentracyjny zapieprzac trzeba za dwoch a kierownik jeszcze mowi ze 2 razy szybciej... No łeb mu tylko urwac.. Duzo obiecywali a nawet rekawiczek porzadnych nie dostałem tylko od kierownika dziurwe .. OGÓLNIE TO DO DUPY
zdjecie uzytkownika
Stefan1 - 2015-02-25 18:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram Cie Stefan,moj kolega rowniez robil tam,ze nie dosc ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musial to detki na glowe mu spadywaly az gorace ze az kipialo. Biedak az sobie glowe poparzyl i rowniez bez rekawic....
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-02-25 19:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie Nie Justynka ale ktoś bardziej życzliwy ! zajmij się sobą a nie pisaniem po imieniu lub nazwisku o kimś jasne ? bo każdy cwaniakiem jest tylko w necie a na realu nie potrafi gęby otworzyć ! jak widzę takie ciamajdy to mnie ponosi . zajmują się czyimś życiem a w lustro nie patrzą . PPozdrawiam i gratuluję braku mózgu
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-25 20:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde to smieszne ten ktos juz naprawde bez mozgu cos go gryzie zazdrosc hm brak odwagi to swiadczy onim ale to nie problem by się dowiedziec skąd pisane pozdrawiam i zyczę przyjemnej pracy a jak komus nie pasuje zawsze moze zmienic pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jozim - 2015-02-25 21:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazdrosc? jaka ? bo nierozumiem? Taka ze pracujecie w smrodzie? Nie ma czego wam zazdroscic tylko wspolczuc! To jest forum wolna amerykanka,kazdy moze sie wypowiedziec na temat tej firmy,zyjemy w kraju wolnym cywilizowanym kraju.A fanatyka kabata zycze milej pracy,do ktorej jeden dzien nieprzyjdziesz i masz po premii.Zalosne...
zdjecie uzytkownika
menadżer - 2015-02-26 02:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając te wasze wszystkie "opinie" myślę sobie tak:
od jakiegoś już czasu mamy w Polsce demokracje, kapitalizm, wolność wyboru, słowa itd. itp dlatego też propozycja moja jest taka: ci co im tak źle w tej firmie niech złożą wypowiedzenia lub porzucą prace od razu, ci co rozważają prace w tej firmie niech nie wierzą we wszystko to co na tych 7 stronach jest napisane tylko się sami przekonają, a ci co pracowali w tej firmie i z różnych przyczyn ich tam już niema niech stulą ryje bo widocznie nie mogli przeżyć tego że w końcu ktoś chce zrobić porządek lub najprościej w świecie są nieudacznikami i fantastami którzy myśleli że w tych czasach za walenie w c...a przez 8h dostaną z 2,5 klocka. To nie te czasy
Teraz moja opinia:
Z tego co mi wiadomo to jeżeli w tej firmie człowiek który się tam zatrudnił pracuję sumiennie, uczciwie i zgodnie z wyznaczonymi obowiązkami i regulaminem, jest zawsze doceniony, chociaż zależy to od kryteriów kierownika.
Te wszystkie flusie co pracowali tam kiedyś lub pracują tam jeszcze a tego nie doświadczyli no to sorry ale widocznie nie zasłużyli na dodatkowe profity jakie im się należą.
Ja wiem że ciężko jest się przyzwyczaić do w pewnym sensie jakiegoś tam rygoru jaki jest wprowadzany w tej firmie (jak kiedyś waliło się w c...a przez 8h) , ale najprościej w Świecie jeżeli taka firma jak wasza chce się utrzymać na rynku a co za tym idzie, nie doprowadzić całych rodzin do skrajnego ubóstwa, nie może sobie pozwolić na spuszczanie pieniędzy do klopa.
Kończąc powiem tak:
zmiany widać są (nie każdemu to się podoba), ale w 2014 r podwyżka płac była i ponoć w tym roku też się coś szykuję.
Lewusy tam pracujący pamiętajcie jedno że na opinię Waszej osoby, ocenę kompetencji i możliwą podwyżkę pracuje się cały rok a nie miesiąc przed oceną.
Trochę rozpisaliśmy ale żal czytać jak piszecie o dłoni która Was karmi.
P.S.
Prośba do wszystkich pracowników zadowolonych z pracy w tej firmie, aby też się wypowiedzieli, obalając większość mitów
zdjecie uzytkownika
jacenty - 2015-02-26 18:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie, to nie jest forum onetu, tylko rzetelne forum pracy, także zważajcie trochę na słowa. Ja rozumiem, że nie kazdy musi byc zadowolony z pracy w kabat, ale przypominam także, że nikt tu nikogo nie trzyma na siłę. Zawsze możecie zrezygnowac, jest pewnie kilka osób chętnych na wasze miejsce.
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-02-26 20:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do menażera wez niebadz zalosny!Jaki koment wogole bo padne.Prosba do ludzi ktorzy tam pracuja zeby sie wypowiedzieli hehe.Bo co ? Bo prawda o waszej firmie wychodzi na jaw i to co jest napisane w tych 7 stronah jest swieta racja o was.No nie sa te czasy zeby zarobic 2,5 tys czemu ? Odpowiedz jest prosta jest takie bezrobocie ze prywaciarze wyzyskuja ludzi,ktorzy niemaja co do gara wsadzic to i beda robic nawet za 1000 zl! I darujcie sobie takie teksty jak JEST WIECEJ OSOB NA WASZE MIEJSCE.A no jest wyzysk ludzi w kabat! Ac propo komentarzy niedlugo sie posypia od ludzi ktorzy maja juz dosc pracy u was!Pozdro fanatycy pracujcie sobie,najwidoczniej lubicie jak wam pot cieknie po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Disco Polo - 2015-02-26 22:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo taniec to jest siła,dziś dętka od kombajna mi sie śniła co pieknie zatańczyła :)
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2015-02-26 22:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kocham tą pracę :)
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-27 16:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze bardzo o usunięcie tej strony włascycieli dyrekcje bo brak szacunku dla drugiej osoby bo ludzie nie wiedzą do czego słuzy forum to co piszą to smieszne o obrzydliwe jak ktos chce pracowac pracy jest duzo wystarczy zmienic pozdrawiam firme i dziękuje ze tyle pracowników ma zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
menadżer - 2015-02-28 00:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Disco Polo - 2015-02-26 22:47:53]:
słuchaj haha, Najważniejsze w czytaniu jest zrozumienie tego co się czyta. Prośba dlatego bo znam ludzi i to nie mało którzy są zadowoleni że tam pracują a piszą tylko Ci ponieważ stała im się wielka krzywda gdyż musieli się zwolnić (lub ich zwolnili) bo w końcu ktoś zauważył to że marnowali pieniądze które można by było zapłacić ludziom którzy na nie zasługują.Druga sprawa: 2,5 tys. może nie wszędzie ale można zarobić tylko trzeba chcieć i walczyć o swoje a nie bimbać i wiecznie narzekać wśród kolegów lub przy maszynie. Już pisałem nikt nikogo na siłę nie trzyma: demokracja, kapitalizm i wolność wyboru. Mam tylko nadzieję że osoby które kiedyś stwierdzą że jednak na Gumowej 6 nie było aż tak źle a swoimi negatywnymi opisami wystawili można powiedzieć na cały Świat opinie o tej firme, nie przyjdą szyderczo kiedyś do właścicieli (lub kadr) prosić o drugą szanse. Chyba że w swoim CV napiszą: "na goworku zeszmaciłem tą firme tak jak tylko mogłem", ale w to akurat nie wierze.
Jako człowiek który trochę w życiu przeszedł wyznaję jedną zasadę: nie pal za sobą mostów bo nigdy nie wiesz co Cię w życiu czeka. W sumie pisząc dużo złego o tej firmie nikt z Was za sobą mostów nie pali bo oficjalnie nigdy się do tego nie przyzna.
To moja ostatnia opinia na tym forum ponieważ musiałem się zniżyć do poziomu wielu b......w piszących większość tych bredni.
ŻEGNAM!!!
zdjecie uzytkownika
Taka jedna - 2015-02-28 06:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiekowi nie można dogodzić ! . Chcielibyście zarabiać 2.500 zł miesięcznie , siedząc i pachnąc tak ? Nie którzy na waszym miejscu by się cieszyli mając jaką kolwiek pracę ! Ale widzę nie którym nie można dogodzić ! Może gdyby doszło do tego że nie mielibyście co dziecku na chleb dać wtedy byście przejrzeli na oczy , jak ważna jest praca i nie ważne gdzie ! Teraz to wszędzie każdy walczy o miejsce pracy i o to by go nie zwolnili za jakąś głupotę . Najlepiej być zimnym sku*wielem , niż mieć mnóstwo przyjaciół w pracy którzy i tak za rogiem obrobią ci Du*e ...Bo w pracy nie ma się znajomych są tylko " znajome Twarze " więc nie ma co tu obrażać czy pisać komuś po nazwisku bo i tak tym nic nie wskóracie a po za tym pomyślcie o tym jakby tej pracy nie było , ile osób było by na " lodzie " . Więc zamiast krytykować firmę bierzcie się za pracę ..
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-02-28 06:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadowolony jestem ,że pracuję w tej firmie!!!Umowa jest ,wypłata na czas,dodatkowa premia -czego chcieć więcej(tylko 8 godz)
Jak się komuś nie podoba to sorki Brama jest otwarta .Przestańcie narzekać tylko bierzcie się do pracy.
Miłego weekendu.
zdjecie uzytkownika
My - 2015-02-28 07:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2015-02-08 12:43:58]:
SZEFIE- wszystkich, którzy oczerniają tą ŚWIETNĄ firmę zwolnić !!!
Zostaniemy My ,którzy jesteśmy zadowoleni, że możemy pracować u WAS.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-28 12:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mi Was żal:(...
Chodzę do pracy w tej firmie ZADOWOLONA .Cieszę się że się tam dostałam do pracy, a pracuję już kilkadziesiąt miesięcy.Wychodzę na papierosa, jem cukierki , mam czas do "ubikacji"a na dodatek wyrabiam ponad normę za co kierownik docenia mnie dodatkową premią co miesiąc.Wypłata nie mała na dodatek zawsze na czas.Nigdzie nie zarobię tyle co w tej firmie .Jestem tylko 8 godz w pracy na miejscu z rodziną .
P,s, Skoro nie potraficie docenić tego co macie ,nikt was nie trzyma .Załóżcie swoje firmy i tam się opieprzajcie i narzekajcie.(nie zapomnijcie ,że ci którzy robią ponad normy pracujemy na tych którzy się opieprzają,i narzekają .Dodatkowej premii nie powinni dostać za wskazniki ci co nie wyrabiali norm-a dostali .Tym to się już nie pochwalicie co???
W żadnej innej firmie nie będzie lepiej więc zacznijcie doceniać to co macie,dopóki nie jest za pózno.
zdjecie uzytkownika
stefania - 2015-02-28 18:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cieszcie sie co macie,bo juz gorzej byc niemoze. Niektorzy sa zadowoleni ze wyplata na czas,ze 8 godzin i do domu,ze kawke pija cukierki jedza,fajki pala. Dla mnie to rzecz naturalna a dla niektorych to wrecz jest ku zdziwienia wow 10 jest hurrraaa wyplata jest na czas... Ludzie zejdzcie na ziemie,jak kazdy by mial podejscie takie jak wiekszosc ludzi 40+ , badz 50+ nie jest zle,kasa na czas itd. Bo juz gorzej byc niemoze macie mala samo ocene bo wystarczy wam 10 brutto lub mniej bo tez maja i 7brutto na godzine + premia ??? Ale taka premia jest owszem jak non stop pracujecie,bo raz nieprzyjdziesz do pracy badz wezmiesz urlop badz zachorujesz i masz po premi. Niektorzy tu pisza jakby kokosy zarabiali,a niewiem czy majac ledwo 7 zl netto lub mniej przy 160 godzinach bez premi jest tak dobrze.Sami sobie policzcie.Wychodzi jakies dobre 1100zl na reke (przy stawce ponad 10 zl na godzine,bo jak masz mniej to nawet 1000 niezarobisz bez premi)normalnie szal....Wiec dla pracujacych nieda wam tu nic dodajac posty ktore przedstawiaja wasza firme w samych superlatywach,bo rzeczywistosc jest inna niestety...
zdjecie uzytkownika
koleś - 2015-02-28 23:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik - 2015-02-26 22:50:20]:
zobaczymy jak spadniesz niżej niż poszedłeś w góre
zdjecie uzytkownika
koleś - 2015-02-28 23:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [menadżer - 2015-02-26 02:06:04]:
przyjdż na produkcje latem zrób norme też zrobie pytanie panie mądry jak długo wytrzymasz i czy dasz rade jak fizycznie nie pracowałeś nigdy panie mądry.a jak pracowałeś to długopisem aż pod z czoła pomyśl jeśli potrafisz!!!!
zdjecie uzytkownika
;; - 2015-03-01 08:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w tej firmie kilkanaście lat, to co było kiedyś a to co jest teraz to niebo a ziemia.kiedyś zarobki były lepsze, można było wypić kawę czy zjeść cukierka i normy się robiło nawet po 120% były dodatkowe premie, a teraz możesz zrobić nie wiadomo ile i tak jej nie dostaniesz.wiadomo w każdym zakładzie pracy trzeba pracować nikt nie da pieniędzy za siedzenie.A ta samo ocena to jedna wielka ściema, ko się podlizuje kierownikowi to ma wystawioną super,a kto przychodzi żeby pracować i raz kiedyś powie swoje zdanie to jest już niedobry.
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2015-03-02 09:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wezta sie za robote a nie marudzita jak stare dewoty.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Niestety nieodezwali się .. A powinni dac chociaż dac odpowiedz ze nie potrzebują czy cokolwiek
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Boss z Szamocina - 2015-03-02 19:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kocham pracę w kabat i te wszystkie rozmiary dętek :)
zdjecie uzytkownika
Poszukiwana - 2015-03-02 19:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Kto wie skąd jest Panna Magdalena K. z kontroli jakości? Niemam kiedy zagadać do niej,jest piękna.Prosze o pomoc ludziska!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kabat Spółka Jawna?
Zadaj pytanie