Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabat Spółka Jawna

Pracowałeś w firmie Kabat Spółka Jawna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-25 19:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wasze wpisy i nie nadążam za niektórymi .Potraficie tylko narzekać a to złe koszulki ,a to kierownik krzyczy, a to za niskie wykształcenia,a to zła atmosfera.Można by tak wymieniać bez końca,a tak naprawdę sami sobie tą atmosferę stwarzacie oczywiście każda zmiana z osobna.Pretensje ,że jedni są lepiej traktowani drudzy gorzej-to zależy tylko i wyłącznie od Was samych.Jak pracujesz takie podejście ma do ciebie przełożony.Jak czepiać się kogoś kto wyrabia ponad normę jest dyspozycyjny i pracuje całe 8 godz - takich pracowników się chwali - mało ich w tej firmie a szkoda .Więc jeśli każdy będzie miał choć odrobinę motywacji do osiągnięcia oczekiwanych wyników przez przełożonych nikt nie będzie krzyczał czy też nie będzie miał pretensji do nikogo A jaka będzie MIŁA ATMOSFERA od której wiele zależy.
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-26 01:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba, że ktoś po prostu się nie nadaje do takiej roboty i szybko rezygnuje z tej fuchy na rzecz czegoś innego.
zdjecie uzytkownika
Joooo:D - 2014-06-27 21:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogółem tak praca jak praca.. Robić trzeba wszędzie lekko nie jest... wynagrodzenia mogłyby być większe... sprawa koszulek żal!!! taka firma a ich stać po 3 koszulki!! Jeszcze koszule pozabierali żeby za dużo za pranie nie płacić!! Co do relacji pracownik-kierownik... Czasami to aż żal du*pe ściska jak ci odpowie... I tylko norma norma i wydajność. POwinni wymienić całe kierownictwo!!!!
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-06-28 09:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co innego ma Ci powiedzieć? Dobrze misiu pracujesz :) ? Jego zadaniem jest zapędzenie do pracy, chociaż forma w jaki to robią jest zupełnie oddzielną kwestią.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-29 09:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-25 19:13:46]:
pracowników co robią normy i są na każde zawołanie właśnie się goni jeszcze bardziej, a ten co się obija i podlizuje się chwali. nigdy nie będzie dobrze dopóki kierownictwo się niezmieni
zdjecie uzytkownika
no tak! - 2014-07-07 09:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zmiana kierownika nic tu nie zmieni jeśli chodzi o relacje w stosunku do pracowników no może tylko w niewielkim procencie. Kierownik zawsze będzie wymagał więcej od osób zaangażowanych i kompetentnych tylko dlatego że można na takie osoby liczyć i nie świecić oczami przed wyższymi szczeblem że coś nie jest zrobione.Pracownik sam musi w sposób widoczny pokazać swoje zaangażowanie i chęć pracy a nie to że trzeba mu palcem pokazywać z dnia na dzień co ma zrobić, przecież jest jakiś plan produkcyjny którego się trzeba trzymać a nie chodzić po omacku aż minie osiem godzin.Niech każdy zada sobie pytanie czy zatrudniłbym takiego pracownika jak ja sam (mowa tu o każdym stanowisku)i będziesz miał odpowiedz czy narzekać czy w końcu zacząć myśleć w pracy o pracy!
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-10 19:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda zgadzam się z Tobą.Zresztą kierownik to też pracownik od niego się wymaga więc kierownik wymaga od nas tak to już działa.Ja nie narzekam na kierownika naszej zmiany.Nie krzyczy odnosi się z szacunkiem do wszystkich pracowników i ogólnie jest ok.
zdjecie uzytkownika
pann - 2014-07-10 20:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-01-16 20:42:39]:
siemka mam pytanie wie moze ktos jak sie nazywa ten nowy glówny kierownik od produkcji
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-07-10 22:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pann - 2014-07-10 20:48:37]:
Forum nie jest od tego by wymieniać osoby po nazwisku, zapytaj osobiście na pewno się przedstawi.
zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-07-11 01:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielam opinię "no tak!" Leserzy na pewno będą traktowani dużo łagodniej, skoro tak jak mówicie podlizują się. Ale spokojnie, na każdego przyjdzie pora.
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-07-29 19:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, a jak kształtują sie zarobki?
zdjecie uzytkownika
Teo - 2014-07-30 02:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@beata dokładnych zarobków to Ci nie podam, ale można tylko snuć domysły w pewnych granicach. Niektórzy w ogóle nie chcą opowiadać o swoich zarobkach bo uważają to za coś wstydliwego bądź za zbyt personalną rzecz - ich sprawa. Branża gumowa, w której zajmuje się Kabat jest na pewno mocno konkurencyjna, ale odpowiednie podejście czy to do pracowników czy do sytuacji na rynku może tylko i wyłącznie pomóc wszystkim dookoła.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-15 21:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem pracownikiem tej firmy przez pewien czas. Jako młody, dopiero po ukończeniu szkoły średniej byłem traktowany jak śmieć, zapchaj dziurę. Codziennie inny aplikator i jak tu zrobić normę, na jednej maszynie nie byłem nawet pełnego miesiąca. Nie pracowałem tylko na wulkanizacji i recyklingu. Wszystkie inne działy zaliczone. To jest śmieszne jak tam się traktuje ludzi a swoją pracę zawsze wykonywałem poprawnie i sumiennie. No i pieniądze śmieszne. Tylko stres i nerwy. Nie warto tracić zdrowia dla nich.
zdjecie uzytkownika
ło - 2014-08-21 11:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nie przesądzaj, ją też jestem nowy i jakoś traktują mnie normalnie nie ma żadnych problemów.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-31 20:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale tu cicho:)
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-09-08 10:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pytanko.... kobiety znajdują zatrudnienie? Warto zawieźć cv, i w ogole w jakich godzinach najlepiej?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-11 21:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale tu cicho
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-29 20:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kiedy wlasciciele tej firmy w koncu przejza na oczy i zobacza kto tak naprawde pracuje na to co maja w portfelach , na pewno nie ta kadra kierownicza ktora [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie na wzajem , nawet czasami nawet nie widza ze sami sie podkablowali tacy inteligetni sa...
zdjecie uzytkownika
Koronko - 2014-09-30 01:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wydaje mi się (nie chcąc nikogo oskarżać), że czasami przełożeni podejmują złe decyzje o zatrudnianiu na stanowiska pracownicze i kierownicze osób z dużo mniejszymi kompetencjami. Oczywiście wszystkim w pełnym tego słowa znaczeniu powinno zależeć na dobru wspólnym i osiąganiu jak najlepszych korzyści finansowych, chociaż wątpię czy wyniki mają wpływ na pensję każdego jednego pracownika.
zdjecie uzytkownika
ja sie pytam - 2014-10-01 00:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego na forum nikt nic nie pisze o zatrzymaniu przez policje pracownika? HERA KOKA HASZ LSD U KABATA SIE ŚNI i jego kajecik dłużników w szafce co? No halo ludzie. Chce tam pracowac i wiedziec co mnie czeka.
zdjecie uzytkownika
to widać - 2014-10-01 07:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja sie pytam - 2014-10-01 00:04:27]:
to masz odpowiedz! ja się pytam! nikomu w gardło zioła nie pchał a skoro był popyt to sam rozumiesz to jak z alkoholem pijakiem stajesz się sam z własnej woli! Facio zatrzymany a ćpuny pozostali nawet dzierżą nadal trochę władzy! i co ty na to? aż cisną się słowa jaka kadra takie obyczaje jak nie zioło to worek pyrów!
zdjecie uzytkownika
BESTRONNY - 2014-10-02 23:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może na temat zioła na firmie szefostwo się wypowie.[bo nie chce słyszeć że wydajność wzrosła po zassaniu tego gówna] [[[[no no jak pracownicy to brali to normy szly w góre, to tez siedzielismy bez slowa a tu policja wszystko przerwala]]]PROSZE O OPINIE WLASCICIELI
zdjecie uzytkownika
kobra? - 2014-10-04 10:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jaka praca taka placa,wlasciciele sa ok ale kierownictwo ma zbyt chamskie podejscie do pracownikow,no i brak im wyksztalcenia,jezeli kierownik zmiany ma ledwo z dostatecznym wynikiem ukonczona szkole zawodowa,to ja sie pytam co to za kierownictwo?
zdjecie uzytkownika
współpracuj - 2014-10-08 11:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kobra? - 2014-10-04 10:18:16]:
piszesz bzdury ''kobra'' zresztą jak wielu innych na tym forum cyt.( jaka płaca taka praca), ani się nie obejrzysz jak będziesz z drugiej strony portierni i zawdzięczać będziesz to tylko sobie. Płacą tobie właściciele a nie kierownicy, wypinając się na pracę bo kierownik ci nie pasuje robisz szkodę sam sobie, przecież jest tyle wspaniałych zawodów? nikt tam ciebie nie trzyma siłą! uwolnij się i rozwiń skrzydła gdzie indziej a nie narzekaj! zawsze możesz się zrealizować w wolontariacie! Świat stoi otworem dla chętnych a nie pieniaczy!
zdjecie uzytkownika
wladca - 2014-10-24 20:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam to juz sie maly cyrk robi , wlasciciele pozatrudniali karierowiczow ktorzy chca sie wykazac tylko nie za bardzo maja czym , gratuluje wlascicielowi pomyslu jazdy w kamizelkach wozkami , proponuje temu panu by w swoim aucie jezdzil w kamizelce odblaskowej , pewnie pieszy z daleka go zobaczy i zejdzie mu z drogi , pewnie pan nie do konca zna przepisy ktore weszly od wrzesnia ze to pieszy porusza sie w odziezy odblaskowej a nie kierowca , jeszcze raz gratuluje pomyslu !!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x