Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabat Spółka Jawna

Pracowałeś w firmie Kabat Spółka Jawna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koleś - 2015-02-28 23:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [menadżer - 2015-02-26 02:06:04]:
przyjdż na produkcje latem zrób norme też zrobie pytanie panie mądry jak długo wytrzymasz i czy dasz rade jak fizycznie nie pracowałeś nigdy panie mądry.a jak pracowałeś to długopisem aż pod z czoła pomyśl jeśli potrafisz!!!!
zdjecie uzytkownika
;; - 2015-03-01 08:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w tej firmie kilkanaście lat, to co było kiedyś a to co jest teraz to niebo a ziemia.kiedyś zarobki były lepsze, można było wypić kawę czy zjeść cukierka i normy się robiło nawet po 120% były dodatkowe premie, a teraz możesz zrobić nie wiadomo ile i tak jej nie dostaniesz.wiadomo w każdym zakładzie pracy trzeba pracować nikt nie da pieniędzy za siedzenie.A ta samo ocena to jedna wielka ściema, ko się podlizuje kierownikowi to ma wystawioną super,a kto przychodzi żeby pracować i raz kiedyś powie swoje zdanie to jest już niedobry.
zdjecie uzytkownika
Boss z Szamocina - 2015-03-02 19:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kocham pracę w kabat i te wszystkie rozmiary dętek :)
zdjecie uzytkownika
Poszukiwana - 2015-03-02 19:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! Kto wie skąd jest Panna (usunięte przez administratora) z kontroli jakości? Niemam kiedy zagadać do niej,jest piękna.Prosze o pomoc ludziska!
zdjecie uzytkownika
Poszukiwana - 2015-03-03 13:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Apel do ludzi pracujacych w kabat!!!

Kto ma namiar na panne Magdalene K. krotko opcieta blondynka

Prosze o pomoc!
zdjecie uzytkownika
Pracownik warsztat - 2015-03-04 02:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Komodor - 2014-06-16 01:39:32]:
Co ci przeszkadzają te praktyki ja jestem zadowolony że wychowany dobrych przyszłych pracowników.Młodzi się starają i dają radę
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2015-03-04 18:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nikt temu spragnionemu panu nie odpisze na pytanie skad jest ta Pani???
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-03-05 20:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
boja sie pewnie trzesa nogami,nic nowego w pracy bys topnal noga to wieksza polowa by po uciekala ze strachu tak sie boja
zdjecie uzytkownika
kaban - 2015-03-07 18:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej kabany co tam u was? zas wala w dzialo bo weekend :) cisza przed wyplata hehe,a no tak niema sie z czego cieszyc jak kopiejki wplyna na konto ze starczy na rachunki i na suchy chleb z smolcem
zdjecie uzytkownika
... - 2015-03-10 14:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaban - 2015-03-07 18:55:09]:
Musisz sporo zarabiać w tej firmie , skoro jeszcze na "SMOLEC" wystarcza.Idzie sezon na smalczyk z ogórkiem małosolnym -które się cenią.Tak więc nie narzekaj i zważaj na to co wypisujesz i ciesz się ,że tam pracujesz.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kaban - 2015-03-10 17:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ciesze sie ze widze co dzien dentki chyba sobie konia zwale na nie dzisiaj! Podniecaja mnie dlugie wentylki zalepie go
zdjecie uzytkownika
Kabanosik - 2015-03-13 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaban to najlepsza firma jaka widziałem aż 4 tyś na miesiac, praca bardzo lekka nie na robie sie tam w cale, gratis dostaje dętki z najwiekszymi wentylami, kierownicy bardzo mili nie gonia do roboty, duzo czasu jest nawet nie raz 10 workow mleka wypijałem na zmianie.
zdjecie uzytkownika
Kabanosik - 2015-03-13 18:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TYLKO DMUCHAC DETKI I NIE UMIERAC RAJ NA ZIEMI
zdjecie uzytkownika
CABAN - 2015-03-14 11:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kabanosik - 2015-03-13 18:37:10]:
ja tez kocham te detki i je wentylki mmm
zdjecie uzytkownika
buc - 2015-03-14 17:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 tys masz na kwartal :) haha
zdjecie uzytkownika
,. - 2015-03-15 17:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odkąd jest nowy dyrektor nawet ciężko pracujące kobiety się docenia. Dostały bardzo duże bukiet kwiatków!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-03-15 17:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie ogarnijcie sie ale macie ambicje.Co nie którym wystarcza to że ma wypłate na czs.Z takimi ambicjami daleko nie zajdziecie,żal mi was
zdjecie uzytkownika
p) - 2015-03-16 13:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No dokładnie większość ludzi w naszym zakładzie nie ma ambicji (bez urazy)Wynagrodzenie na czas to oczywista sprawa a nie luksus .Rozumiem że są zakłady gdzie pracownicy nie otrzymują wynagrodzenia na czas,ale nie przesadzajmy .Wogóle to co się dzieje w tym zakładzie to cyrk.
zdjecie uzytkownika
maczo - 2015-03-17 07:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony z pracy, wykonuję to, co do mnie należy bez mądrowania się - pracuję już tam 3 lata. Każda praca na danym stanowisku jest powtarzalna wręcz jest rutyną, co dnia, osoby mające problem z wykonaniem tych norm są chyba ...
zdjecie uzytkownika
bodzio :) - 2015-03-17 07:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram powyższą wypowiedz. Normy są do wykonania tylko bądź zainteresowany pracą.
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2015-03-17 19:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cyrk to w tym zakladzie jest.Można oszaleć
zdjecie uzytkownika
E-trongreen - 2015-03-19 12:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Firma sama w sobie jest ok.-jednak przelozeni?? brak slow,totalny brak kompetencji,i zainteresowania ludzmi.Zaszczuwanie pracownikow i totalna olewka to cheb powszedni.Kierownik dzialu konfekcji typowy ,esesman,nie potrafi docenic nikogo chyba ze swoich donosicieli .NIE POLECAM .Dla starych pracownikow pelen szacunek za wytrwalosc zycze duzych przelewow na konto,a kierownikom zycze przelewu ktorego nigdy nie otrzymaja .....przelewu odrobiny rozumu i wyrozumialosci.dziekuje
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2015-03-22 20:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wy pracownicy zwykle szare robaczki jestescie od tej roboty,a my od plaszcznia czterech liter na stolakach. Trzabylo sie uczyc a nie sobie bimbac jajami to tesz teraz byscie mieli lrzej
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2015-03-25 23:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kierownik, wyuczony a pisze tesz zamiast też. Widze ze tak jak tu pisza ze kierownicy sa nie wyuczeni to PRAWDA. KIEROWNIK POLSKIEJ PISOWNI SIĘ UCZ.
zdjecie uzytkownika
,; - 2015-03-29 09:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik - 2015-03-22 20:37:50]:
żeby zostać kierownikiem w tej firmie wystarczy skończyć zawodówkę z trójami, nic więcej nie potrzeba!!
zdjecie uzytkownika
ben - 2015-04-17 11:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To żenujące że P kierownik z konfekcji stosuje mobbing na pracownikach a szefowie nic z tym nie robią.Doprowadza pracowników do skrajnych uczuć.To wstyd dla takiej firmy niby na poziomie.Nie raz było spotkanie na ten temat z szefostwem ale widocznie o to im chodzi żeby pracownicy byli poniżani.ŻALLLLLL
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-04-17 12:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ben - 2015-04-17 11:54:58]:
Może czekają aż w końcu ktoś pujdzie z tym do sądu o stosowanie mobingu ja bym tak zrobił.Naszczęście jestem na innym dziale.Ale fakt troche przegina
zdjecie uzytkownika
;( - 2015-04-17 13:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo że nikt nie będzie słuchał tego co ma do powiedzenia zwykły pracownik
zdjecie uzytkownika
zaczytana - 2015-04-26 14:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OBSERWATOR - 2015-03-25 23:11:20]:
nie pracuję w tej firmie,ale z ciekawości czytam co ludzie opisują- i nie obrażajmy ludzi mniej wykwalifikowanych - kierownik taki uczony a błędów ortograficznych w tak krotkim opisie bardzo dużo, i kto tu powinien się uczyć
zdjecie uzytkownika
.,; - 2015-05-24 12:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu tak cicho piszcie coś!!!!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-06-02 12:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [,; - 2015-03-29 09:32:23]:
jak ja skończyłam zawodówkę z 3 trójkami reszta 4 lub 5 i liceum z ocenami jedną 3, same czwórki i jedna 5 to powinnam chyba jakimś prezesem zostać albo dyrektorem :D
zdjecie uzytkownika
Marsz - 2015-07-14 15:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [,; - 2015-03-29 09:32:23]:
Ok żeby zostać kiewonikiem wystarczy zawodówka, ale rozumiem, iz awansujesz a nie zostajesz kierownikiem z zewnątrz. To dobra praktyka awansować kogoś ze wzgledu na wyniki i poświęcenie w pracy. Od jakich zarobków się zaczyna jakie umowy na start? Jakieś Benefity dla praconiwników może bony na święta?
zdjecie uzytkownika
kryska - 2015-10-24 21:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dyntka nie ma sensu sobie tutaj ortografii wypominać, najważniejsze juest pytaniw które kolega marsz zadał. ja również chętnie u nich w oponach na przetwórstwie gumy chętnie bym się załapała do pracy ale również chciałabym wiedzieć czy dla pracowników przewidywane są jakieś dodatkowe benefity, bardzo proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
bolkin - 2015-10-31 15:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
benefit dostaniesz w postaci obcietej dentki :) /ogolnie to kolchoz kobiety tam maja sile w ustach bo i nawet konia pociagna :)
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2015-11-02 13:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla zainteresowanych informuję, że w firmie jest rekrutacja na wydział opon :)
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2015-11-03 19:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie!!! Co wy za głupoty wygaśnięcie? Narzekanie? Ciekawe co byście robili gdyby nie firma Kabat gdzie byście pracowali. Z tego co się słyszy to w lokalnych fabrykach są wiele gorsze warunki pracy i gorsze płace. A tu pracujesz 8 godz dzwonek i do domu. Wiadomo że swoje trzeba zrobić ale takie czasy ze nikt za darmo pieniędzy nie da. Po za tym pieniądze zawsze na czas możliwość rozwijania swoich umiejetnosci kwalifikacji, możliwość awansu. Dostępność szefów dyrektora, zawsze można iść porozmawiać wyzalic się wyrazić swoje zdanie i rozwiązać problem. Fakt nie którzy kierownicy są naprawdę niekompetencji ale w takim wielkim przedsiębiorstwie to jest łatwe aby mieć samych idealnych kierowników. Ale to my tworzymy tą firmę więc pokażmy na co nas stać i co potrafimy a tylko narzekamy na innych. Jeśli potraficie to pokażcie tym ludzia że można inaczej A nawet ich Z astapcie.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-11-13 12:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam moze mi ktoś powiedzieć coś konkretnego o zarobkach? Z góry dzięki:-)
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-11-21 04:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, widziałem, że do kabat poszukiwany jest inżynier do spraw technicznych. Zainteresowało mnie to, bo oferuja umowe o prace, a wynagrodzenie to 4-6 tysiące, chociaż nie napisali czy brutto, czy netto hehe. Napisali jednak, że oferuja zakwaterowanie i wyżywienie w okresie delegacji to mam pytanie jak duzo tych delegacji.
zdjecie uzytkownika
li[ps - 2015-11-23 11:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no zarobki sa bardzo ladne ale wiadomo ze na takim stanowisku trzeba miec spore doswiadczenie zeby podjac prace.
zdjecie uzytkownika
roznica - 2015-11-25 17:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, ale doświadczenie zbiera się z różnych miejsc pracy więc chociaż to jest dobre, że ono się sumuje
zdjecie uzytkownika
pooi - 2015-11-27 20:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tutaj można zarobić jeśli ktoś naprawde chce, bo widze, że jest praca jako inżynier ds. technicznych i dobrze sobie radzą, bo wysokie stawki proponują.
zdjecie uzytkownika
loger - 2016-01-30 09:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pooi, a czy ty próbowałeś pracy u nich ? Wcześniej może i rzeczywiście takie oferty były, a teraz kierownika zmiany potrzebują. Wydaje mi się, że dają od ręki umowę o pracę czyż nie ?
zdjecie uzytkownika
broda - 2016-02-01 11:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają, dają :) loger, zwróć jednak uwagę na wymagania, nie są zbyt małe.. "Wykształcenie min. średnie techniczne, Min. 3 lat doświadczenia na stanowisku kierowniczym"
zdjecie uzytkownika
Znodek - 2016-02-03 11:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagania nie są może jakoś bardzo małe, ale też bardzo duże nie są, więc chyba można się jakoś dogadać co do tego, tak mi się przynajmniej wydaje, dobra praca.
zdjecie uzytkownika
4ergtf - 2016-02-05 13:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na kazdym tanowisku praktycznie teraz trzeba miec doswiadczenie, no chyna ze przyjmuja bez tego i wysylaja na jakies kursy czy tez skzolenia w firmie..
zdjecie uzytkownika
Amen - 2016-02-07 13:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Branża motoryzacyjna wymaga wdrożenia pracowniczego wieć firma oferuje kandydatom na proacowników szkolenia,umowy o pracę, atrakcyjne wynagrodzena,wymagaja wykształcenia technicznego głownie.
zdjecie uzytkownika
tytyryry - 2016-02-09 17:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem od znajomego to masz racje. Jeśli chodzi o socjal czy też warunki umowy to warunki sa naprawdę pozytywne. Dobrą mają te ofertę dla kierownika zmiany
zdjecie uzytkownika
Bambi84 - 2016-03-31 20:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko dowiedziałem się że mogę dostać tu pracę na dziale opon jak tam sytuacja wygląda?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Niestety nieodezwali się .. A powinni dac chociaż dac odpowiedz ze nie potrzebują czy cokolwiek
Pytania:
zdjecie uzytkownika
K - 2016-04-14 12:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdybym tylko widział tą ofertę na kierownika zmiany @tytyryry :D Jest jedynie na specjalistę ds. systemów ERP. Wymagają 2 lat doświadczenia na takim stanowisku i wykształcenia wyższego, co w sumie nie jest takim dużym wymogiem. No i zapewniają fajne warunki.
zdjecie uzytkownika
okolik - 2016-05-16 21:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej chwili kierownika zmiany już nie szukają ale np konstruktora maszyn i urządzeń jak najbardziej, potrzebne wyższe wykształcenie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kabat Spółka Jawna!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert