Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabat Spółka Jawna

Pracowałeś w firmie Kabat Spółka Jawna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Komodor - 2014-07-11 01:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podzielam opinię "no tak!" Leserzy na pewno będą traktowani dużo łagodniej, skoro tak jak mówicie podlizują się. Ale spokojnie, na każdego przyjdzie pora.
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-07-29 19:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, a jak kształtują sie zarobki?
zdjecie uzytkownika
Teo - 2014-07-30 02:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@beata dokładnych zarobków to Ci nie podam, ale można tylko snuć domysły w pewnych granicach. Niektórzy w ogóle nie chcą opowiadać o swoich zarobkach bo uważają to za coś wstydliwego bądź za zbyt personalną rzecz - ich sprawa. Branża gumowa, w której zajmuje się Kabat jest na pewno mocno konkurencyjna, ale odpowiednie podejście czy to do pracowników czy do sytuacji na rynku może tylko i wyłącznie pomóc wszystkim dookoła.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-15 21:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem pracownikiem tej firmy przez pewien czas. Jako młody, dopiero po ukończeniu szkoły średniej byłem traktowany jak śmieć, zapchaj dziurę. Codziennie inny aplikator i jak tu zrobić normę, na jednej maszynie nie byłem nawet pełnego miesiąca. Nie pracowałem tylko na wulkanizacji i recyklingu. Wszystkie inne działy zaliczone. To jest śmieszne jak tam się traktuje ludzi a swoją pracę zawsze wykonywałem poprawnie i sumiennie. No i pieniądze śmieszne. Tylko stres i nerwy. Nie warto tracić zdrowia dla nich.
zdjecie uzytkownika
ło - 2014-08-21 11:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nie przesądzaj, ją też jestem nowy i jakoś traktują mnie normalnie nie ma żadnych problemów.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-31 20:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale tu cicho:)
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-09-08 10:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pytanko.... kobiety znajdują zatrudnienie? Warto zawieźć cv, i w ogole w jakich godzinach najlepiej?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-11 21:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale tu cicho
zdjecie uzytkownika
on - 2014-09-29 20:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kiedy wlasciciele tej firmy w koncu przejza na oczy i zobacza kto tak naprawde pracuje na to co maja w portfelach , na pewno nie ta kadra kierownicza ktora [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie na wzajem , nawet czasami nawet nie widza ze sami sie podkablowali tacy inteligetni sa...
zdjecie uzytkownika
Koronko - 2014-09-30 01:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wydaje mi się (nie chcąc nikogo oskarżać), że czasami przełożeni podejmują złe decyzje o zatrudnianiu na stanowiska pracownicze i kierownicze osób z dużo mniejszymi kompetencjami. Oczywiście wszystkim w pełnym tego słowa znaczeniu powinno zależeć na dobru wspólnym i osiąganiu jak najlepszych korzyści finansowych, chociaż wątpię czy wyniki mają wpływ na pensję każdego jednego pracownika.
zdjecie uzytkownika
ja sie pytam - 2014-10-01 00:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego na forum nikt nic nie pisze o zatrzymaniu przez policje pracownika? HERA KOKA HASZ LSD U KABATA SIE ŚNI i jego kajecik dłużników w szafce co? No halo ludzie. Chce tam pracowac i wiedziec co mnie czeka.
zdjecie uzytkownika
to widać - 2014-10-01 07:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja sie pytam - 2014-10-01 00:04:27]:
to masz odpowiedz! ja się pytam! nikomu w gardło zioła nie pchał a skoro był popyt to sam rozumiesz to jak z alkoholem pijakiem stajesz się sam z własnej woli! Facio zatrzymany a ćpuny pozostali nawet dzierżą nadal trochę władzy! i co ty na to? aż cisną się słowa jaka kadra takie obyczaje jak nie zioło to worek pyrów!
zdjecie uzytkownika
BESTRONNY - 2014-10-02 23:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może na temat zioła na firmie szefostwo się wypowie.[bo nie chce słyszeć że wydajność wzrosła po zassaniu tego gówna] [[[[no no jak pracownicy to brali to normy szly w góre, to tez siedzielismy bez slowa a tu policja wszystko przerwala]]]PROSZE O OPINIE WLASCICIELI
zdjecie uzytkownika
kobra? - 2014-10-04 10:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jaka praca taka placa,wlasciciele sa ok ale kierownictwo ma zbyt chamskie podejscie do pracownikow,no i brak im wyksztalcenia,jezeli kierownik zmiany ma ledwo z dostatecznym wynikiem ukonczona szkole zawodowa,to ja sie pytam co to za kierownictwo?
zdjecie uzytkownika
współpracuj - 2014-10-08 11:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kobra? - 2014-10-04 10:18:16]:
piszesz bzdury ''kobra'' zresztą jak wielu innych na tym forum cyt.( jaka płaca taka praca), ani się nie obejrzysz jak będziesz z drugiej strony portierni i zawdzięczać będziesz to tylko sobie. Płacą tobie właściciele a nie kierownicy, wypinając się na pracę bo kierownik ci nie pasuje robisz szkodę sam sobie, przecież jest tyle wspaniałych zawodów? nikt tam ciebie nie trzyma siłą! uwolnij się i rozwiń skrzydła gdzie indziej a nie narzekaj! zawsze możesz się zrealizować w wolontariacie! Świat stoi otworem dla chętnych a nie pieniaczy!
zdjecie uzytkownika
wladca - 2014-10-24 20:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam to juz sie maly cyrk robi , wlasciciele pozatrudniali karierowiczow ktorzy chca sie wykazac tylko nie za bardzo maja czym , gratuluje wlascicielowi pomyslu jazdy w kamizelkach wozkami , proponuje temu panu by w swoim aucie jezdzil w kamizelce odblaskowej , pewnie pieszy z daleka go zobaczy i zejdzie mu z drogi , pewnie pan nie do konca zna przepisy ktore weszly od wrzesnia ze to pieszy porusza sie w odziezy odblaskowej a nie kierowca , jeszcze raz gratuluje pomyslu !!!!
zdjecie uzytkownika
borys - 2014-11-05 11:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serce pęka że są jeszcze takie firmy jak Kabat Spółka jawna, które w dzisiejszych czasach nie mają swojej oficjalnej strony internetowej. Cierpią takie osoby jak ja, które chcą się czegokolwiek konkretniej dowiedzieć czegoś o firmie i mieć wgląd w sytuację czy nie prowadzą przypadkiem jakieś fajnej rekrutacji
zdjecie uzytkownika
dadzą-ci-chleba-z-mąki-ale-wycisną-z-tyłka-bąki - 2014-11-16 15:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem jak wielu z was drodzy koledzy i koleżanki pracownikiem fizycznym na produkcji.
Tak na prawdę to nic nie rozwiąże problemów jeśli nie podejdziecie do tematu poważnie. Naprawdę sądzicie, że wypisywanie swoich pretensji anonimowo na forum coś zdziała? Są zebrania od czasu do czasu i tam wypowiadajcie się cwaniaczki. Zresztą organizowane nie są po to aby zabierać wolny czas pracownikom, tylko po to właśnie, aby każdy mógł się wypowiedzieć w problematycznej kwestii. I nie mówcie, że na tych zebraniach nie zabierasz głosu, bo możesz być wyśmiany czy zagłuszony - to nie je**ne liceum! tutaj wszyscy huczą i zgrywają kozaków a w realu znajdzie się niewielu z jajami. Jeśli chodzisz do tej pracy wiecznie zdegustowany wynikami kolegów i koleżanek to zrób wszystkim przysługę (i sobie też) i zwolnij się albo przynajmniej spójrz na siebie hipokryto i wyciągnij adekwatne wnioski. Nie jestem święty, mam gorsze dni ale to zostawiam za bramą, bo mam o wiele ciekawsze zajęcia na co dzień niż przejmowanie się ideami innych. Gratuluję pomysłu na wpis z serii "kamizelki odblaskowe". Drogi Wladco kamizelki odblaskowe służą do wzrostu bezpieczeństwa nie tylko na drodze, ponieważ jest to nie tylko rekwizyt w aucie, lecz także element ochrony indywidualnej pracownika. Porównanie pracownika do zwykłego użytkownika auta - no poezja :d. Homo bez sapiens, nie skomentuję tego bardziej dobitnie.
Osobiście uważam, że obcinanie premii jest o wiele bardziej wartościowym pomysłem na poruszenie ogólnej dyskusji.
zdjecie uzytkownika
on_- - 2014-11-22 16:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skomentuje ta wypowiedz krotko ,,typowy BLAZEN ten niby z produkcji,, !!!! ciekawe skad takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i przyglupki sie biora ????
zdjecie uzytkownika
kochaniutka - 2014-11-30 19:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wielki syf brud i ubustwo
zdjecie uzytkownika
jaaaama - 2014-12-03 13:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujecie i nawet nie wiecie o firmie wielu rzeczu, o tym ze naprawde ciezko jest jej zwiazac koniec z koncem, dla bystrzejszych wklejam ciekawy( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
f - 2014-12-10 06:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmują do was do pracy?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-11 16:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on_- - 2014-11-22 16:35:57]:
pewnie ty jezdzisz w tym ,,rekwizycie ,, w aucie? UCZONY BLAZEN !!!!!
zdjecie uzytkownika
polonista - 2014-12-11 18:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kochaniutka - 2014-11-30 19:05:12]:
ubóstwo* jak już :)
zdjecie uzytkownika
Cedric - 2014-12-15 17:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, to jak w końcu radza sobie Ci fizyczni na tej produkcji? Bowiem pogubiłem sie w tych komentarzach, gdyż piszecie albo same ogólniki albo nie podajecie w ogóle nazwy działu, czy stanowiska. Interesuje mnie tylko produkcja w Kabat. Warto aplikować, czy jednak rotacje są dość spore i ludzie nie wytrzymują za długo?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kabat Spółka Jawna?
Zadaj pytanie
x