Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kabat Spółka Jawna

Pracowałeś w firmie Kabat Spółka Jawna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2015-03-04 18:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nikt temu spragnionemu panu nie odpisze na pytanie skad jest ta Pani???
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-03-05 20:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
boja sie pewnie trzesa nogami,nic nowego w pracy bys topnal noga to wieksza polowa by po uciekala ze strachu tak sie boja
zdjecie uzytkownika
kaban - 2015-03-07 18:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej kabany co tam u was? zas wala w dzialo bo weekend :) cisza przed wyplata hehe,a no tak niema sie z czego cieszyc jak kopiejki wplyna na konto ze starczy na rachunki i na suchy chleb z smolcem
zdjecie uzytkownika
... - 2015-03-10 14:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaban - 2015-03-07 18:55:09]:
Musisz sporo zarabiać w tej firmie , skoro jeszcze na "SMOLEC" wystarcza.Idzie sezon na smalczyk z ogórkiem małosolnym -które się cenią.Tak więc nie narzekaj i zważaj na to co wypisujesz i ciesz się ,że tam pracujesz.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kaban - 2015-03-10 17:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ciesze sie ze widze co dzien dentki chyba sobie konia zwale na nie dzisiaj! Podniecaja mnie dlugie wentylki zalepie go
zdjecie uzytkownika
Kabanosik - 2015-03-13 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaban to najlepsza firma jaka widziałem aż 4 tyś na miesiac, praca bardzo lekka nie na robie sie tam w cale, gratis dostaje dętki z najwiekszymi wentylami, kierownicy bardzo mili nie gonia do roboty, duzo czasu jest nawet nie raz 10 workow mleka wypijałem na zmianie.
zdjecie uzytkownika
Kabanosik - 2015-03-13 18:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TYLKO DMUCHAC DETKI I NIE UMIERAC RAJ NA ZIEMI
zdjecie uzytkownika
CABAN - 2015-03-14 11:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kabanosik - 2015-03-13 18:37:10]:
ja tez kocham te detki i je wentylki mmm
zdjecie uzytkownika
buc - 2015-03-14 17:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 tys masz na kwartal :) haha
zdjecie uzytkownika
,. - 2015-03-15 17:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odkąd jest nowy dyrektor nawet ciężko pracujące kobiety się docenia. Dostały bardzo duże bukiet kwiatków!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-03-15 17:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie ogarnijcie sie ale macie ambicje.Co nie którym wystarcza to że ma wypłate na czs.Z takimi ambicjami daleko nie zajdziecie,żal mi was
zdjecie uzytkownika
p) - 2015-03-16 13:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No dokładnie większość ludzi w naszym zakładzie nie ma ambicji (bez urazy)Wynagrodzenie na czas to oczywista sprawa a nie luksus .Rozumiem że są zakłady gdzie pracownicy nie otrzymują wynagrodzenia na czas,ale nie przesadzajmy .Wogóle to co się dzieje w tym zakładzie to cyrk.
zdjecie uzytkownika
maczo - 2015-03-17 07:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony z pracy, wykonuję to, co do mnie należy bez mądrowania się - pracuję już tam 3 lata. Każda praca na danym stanowisku jest powtarzalna wręcz jest rutyną, co dnia, osoby mające problem z wykonaniem tych norm są chyba ...
zdjecie uzytkownika
bodzio :) - 2015-03-17 07:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram powyższą wypowiedz. Normy są do wykonania tylko bądź zainteresowany pracą.
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2015-03-17 19:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cyrk to w tym zakladzie jest.Można oszaleć
zdjecie uzytkownika
E-trongreen - 2015-03-19 12:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Firma sama w sobie jest ok.-jednak przelozeni?? brak slow,totalny brak kompetencji,i zainteresowania ludzmi.Zaszczuwanie pracownikow i totalna olewka to cheb powszedni.Kierownik dzialu konfekcji typowy ,esesman,nie potrafi docenic nikogo chyba ze swoich donosicieli .NIE POLECAM .Dla starych pracownikow pelen szacunek za wytrwalosc zycze duzych przelewow na konto,a kierownikom zycze przelewu ktorego nigdy nie otrzymaja .....przelewu odrobiny rozumu i wyrozumialosci.dziekuje
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2015-03-22 20:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wy pracownicy zwykle szare robaczki jestescie od tej roboty,a my od plaszcznia czterech liter na stolakach. Trzabylo sie uczyc a nie sobie bimbac jajami to tesz teraz byscie mieli lrzej
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2015-03-25 23:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kierownik, wyuczony a pisze tesz zamiast też. Widze ze tak jak tu pisza ze kierownicy sa nie wyuczeni to PRAWDA. KIEROWNIK POLSKIEJ PISOWNI SIĘ UCZ.
zdjecie uzytkownika
,; - 2015-03-29 09:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik - 2015-03-22 20:37:50]:
żeby zostać kierownikiem w tej firmie wystarczy skończyć zawodówkę z trójami, nic więcej nie potrzeba!!
zdjecie uzytkownika
ben - 2015-04-17 11:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To żenujące że P kierownik z konfekcji stosuje mobbing na pracownikach a szefowie nic z tym nie robią.Doprowadza pracowników do skrajnych uczuć.To wstyd dla takiej firmy niby na poziomie.Nie raz było spotkanie na ten temat z szefostwem ale widocznie o to im chodzi żeby pracownicy byli poniżani.ŻALLLLLL
zdjecie uzytkownika
luz - 2015-04-17 12:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ben - 2015-04-17 11:54:58]:
Może czekają aż w końcu ktoś pujdzie z tym do sądu o stosowanie mobingu ja bym tak zrobił.Naszczęście jestem na innym dziale.Ale fakt troche przegina
zdjecie uzytkownika
;( - 2015-04-17 13:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo że nikt nie będzie słuchał tego co ma do powiedzenia zwykły pracownik
zdjecie uzytkownika
zaczytana - 2015-04-26 14:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OBSERWATOR - 2015-03-25 23:11:20]:
nie pracuję w tej firmie,ale z ciekawości czytam co ludzie opisują- i nie obrażajmy ludzi mniej wykwalifikowanych - kierownik taki uczony a błędów ortograficznych w tak krotkim opisie bardzo dużo, i kto tu powinien się uczyć
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Niestety nieodezwali się .. A powinni dac chociaż dac odpowiedz ze nie potrzebują czy cokolwiek
Pytania:
zdjecie uzytkownika
.,; - 2015-05-24 12:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu tak cicho piszcie coś!!!!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-06-02 12:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [,; - 2015-03-29 09:32:23]:
jak ja skończyłam zawodówkę z 3 trójkami reszta 4 lub 5 i liceum z ocenami jedną 3, same czwórki i jedna 5 to powinnam chyba jakimś prezesem zostać albo dyrektorem :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kabat Spółka Jawna?
Zadaj pytanie
alert