brak logo

Kabat Spółka Jawna

Budzyń

Opinie o Kabat Spółka Jawna

Disco Polo 2015-02-26 22:47:53
Bo taniec to jest siła,dziś dętka od kombajna mi sie śniła co pieknie zatańczyła :)
Kierownik 2015-02-26 22:50:20
Kocham tą pracę :)
ktos 2015-02-27 16:03:14
prosze bardzo o usunięcie tej strony włascycieli dyrekcje bo brak szacunku dla drugiej osoby bo ludzie nie wiedzą do czego słuzy forum to co piszą to smieszne o obrzydliwe jak ktos chce pracowac pracy jest duzo wystarczy zmienic pozdrawiam firme i dziękuje ze tyle pracowników ma zatrudnienie
menadżer 2015-02-28 00:32:17
słuchaj haha, Najważniejsze w czytaniu jest zrozumienie tego co się czyta. Prośba dlatego bo znam ludzi i to nie mało którzy są zadowoleni że tam pracują a piszą tylko Ci ponieważ stała im się wielka krzywda gdyż musieli się zwolnić (lub ich zwolnili) bo w końcu ktoś zauważył to że marnowali pieniądze które można by było zapłacić ludziom którzy na nie zasługują.Druga sprawa: 2,5 tys. może nie wszędzie ale można zarobić tylko trzeba chcieć i walczyć o swoje a nie bimbać i wiecznie narzekać wśród kolegów lub przy maszynie. Już pisałem nikt nikogo na siłę nie trzyma: demokracja, kapitalizm i wolność wyboru. Mam tylko nadzieję że osoby które kiedyś stwierdzą że jednak na Gumowej 6 nie było aż tak źle a swoimi negatywnymi opisami wystawili można powiedzieć na cały Świat opinie o tej firme, nie przyjdą szyderczo kiedyś do właścicieli (lub kadr) prosić o drugą szanse. Chyba że w swoim CV napiszą: "na goworku zeszmaciłem tą firme tak jak tylko mogłem", ale w to akurat nie wierze.
Jako człowiek który trochę w życiu przeszedł wyznaję jedną zasadę: nie pal za sobą mostów bo nigdy nie wiesz co Cię w życiu czeka. W sumie pisząc dużo złego o tej firmie nikt z Was za sobą mostów nie pali bo oficjalnie nigdy się do tego nie przyzna.
To moja ostatnia opinia na tym forum ponieważ musiałem się zniżyć do poziomu wielu b......w piszących większość tych bredni.
ŻEGNAM!!!
Taka jedna 2015-02-28 06:51:44
Człowiekowi nie można dogodzić ! . Chcielibyście zarabiać 2.500 zł miesięcznie , siedząc i pachnąc tak ? Nie którzy na waszym miejscu by się cieszyli mając jaką kolwiek pracę ! Ale widzę nie którym nie można dogodzić ! Może gdyby doszło do tego że nie mielibyście co dziecku na chleb dać wtedy byście przejrzeli na oczy , jak ważna jest praca i nie ważne gdzie ! Teraz to wszędzie każdy walczy o miejsce pracy i o to by go nie zwolnili za jakąś głupotę . Najlepiej być zimnym sku*wielem , niż mieć mnóstwo przyjaciół w pracy którzy i tak za rogiem obrobią ci Du*e ...Bo w pracy nie ma się znajomych są tylko " znajome Twarze " więc nie ma co tu obrażać czy pisać komuś po nazwisku bo i tak tym nic nie wskóracie a po za tym pomyślcie o tym jakby tej pracy nie było , ile osób było by na " lodzie " . Więc zamiast krytykować firmę bierzcie się za pracę ..
!!! 2015-02-28 06:57:27
Zadowolony jestem ,że pracuję w tej firmie!!!Umowa jest ,wypłata na czas,dodatkowa premia -czego chcieć więcej(tylko 8 godz)
Jak się komuś nie podoba to sorki Brama jest otwarta .Przestańcie narzekać tylko bierzcie się do pracy.
Miłego weekendu.
1
My 2015-02-28 07:09:30
SZEFIE- wszystkich, którzy oczerniają tą ŚWIETNĄ firmę zwolnić !!!
Zostaniemy My ,którzy jesteśmy zadowoleni, że możemy pracować u WAS.
1
... 2015-02-28 12:46:10
Jak mi Was żal:(...
Chodzę do pracy w tej firmie ZADOWOLONA .Cieszę się że się tam dostałam do pracy, a pracuję już kilkadziesiąt miesięcy.Wychodzę na papierosa, jem cukierki , mam czas do "ubikacji"a na dodatek wyrabiam ponad normę za co kierownik docenia mnie dodatkową premią co miesiąc.Wypłata nie mała na dodatek zawsze na czas.Nigdzie nie zarobię tyle co w tej firmie .Jestem tylko 8 godz w pracy na miejscu z rodziną .
P,s, Skoro nie potraficie docenić tego co macie ,nikt was nie trzyma .Załóżcie swoje firmy i tam się opieprzajcie i narzekajcie.(nie zapomnijcie ,że ci którzy robią ponad normy pracujemy na tych którzy się opieprzają,i narzekają .Dodatkowej premii nie powinni dostać za wskazniki ci co nie wyrabiali norm-a dostali .Tym to się już nie pochwalicie co???
W żadnej innej firmie nie będzie lepiej więc zacznijcie doceniać to co macie,dopóki nie jest za pózno.
4
stefania 2015-02-28 18:13:39
No cieszcie sie co macie,bo juz gorzej byc niemoze. Niektorzy sa zadowoleni ze wyplata na czas,ze 8 godzin i do domu,ze kawke pija cukierki jedza,fajki pala. Dla mnie to rzecz naturalna a dla niektorych to wrecz jest ku zdziwienia wow 10 jest hurrraaa wyplata jest na czas... Ludzie zejdzcie na ziemie,jak kazdy by mial podejscie takie jak wiekszosc ludzi 40+ , badz 50+ nie jest zle,kasa na czas itd. Bo juz gorzej byc niemoze macie mala samo ocene bo wystarczy wam 10 brutto lub mniej bo tez maja i 7brutto na godzine + premia ??? Ale taka premia jest owszem jak non stop pracujecie,bo raz nieprzyjdziesz do pracy badz wezmiesz urlop badz zachorujesz i masz po premi. Niektorzy tu pisza jakby kokosy zarabiali,a niewiem czy majac ledwo 7 zl netto lub mniej przy 160 godzinach bez premi jest tak dobrze.Sami sobie policzcie.Wychodzi jakies dobre 1100zl na reke (przy stawce ponad 10 zl na godzine,bo jak masz mniej to nawet 1000 niezarobisz bez premi)normalnie szal....Wiec dla pracujacych nieda wam tu nic dodajac posty ktore przedstawiaja wasza firme w samych superlatywach,bo rzeczywistosc jest inna niestety...
koleś 2015-02-28 23:19:50
zobaczymy jak spadniesz niżej niż poszedłeś w góre
3
koleś 2015-02-28 23:36:12
przyjdż na produkcje latem zrób norme też zrobie pytanie panie mądry jak długo wytrzymasz i czy dasz rade jak fizycznie nie pracowałeś nigdy panie mądry.a jak pracowałeś to długopisem aż pod z czoła pomyśl jeśli potrafisz!!!!
;; 2015-03-01 08:52:51
ja pracuje w tej firmie kilkanaście lat, to co było kiedyś a to co jest teraz to niebo a ziemia.kiedyś zarobki były lepsze, można było wypić kawę czy zjeść cukierka i normy się robiło nawet po 120% były dodatkowe premie, a teraz możesz zrobić nie wiadomo ile i tak jej nie dostaniesz.wiadomo w każdym zakładzie pracy trzeba pracować nikt nie da pieniędzy za siedzenie.A ta samo ocena to jedna wielka ściema, ko się podlizuje kierownikowi to ma wystawioną super,a kto przychodzi żeby pracować i raz kiedyś powie swoje zdanie to jest już niedobry.
Boss z Szamocina 2015-03-02 19:37:18
Kocham pracę w kabat i te wszystkie rozmiary dętek :)
2
Poszukiwana 2015-03-02 19:40:55
Witam! Kto wie skąd jest Panna (usunięte przez administratora) z kontroli jakości? Niemam kiedy zagadać do niej,jest piękna.Prosze o pomoc ludziska!
4
Poszukiwana 2015-03-03 13:20:30
Apel do ludzi pracujacych w kabat!!!

Kto ma namiar na panne Magdalene K. krotko opcieta blondynka

Prosze o pomoc!
6
Pracownik warsztat 2015-03-04 02:12:27
Co ci przeszkadzają te praktyki ja jestem zadowolony że wychowany dobrych przyszłych pracowników.Młodzi się starają i dają radę
2
Kierownik 2015-03-04 18:15:07
Czemu nikt temu spragnionemu panu nie odpisze na pytanie skad jest ta Pani???
jacek 2015-03-05 20:09:13
boja sie pewnie trzesa nogami,nic nowego w pracy bys topnal noga to wieksza polowa by po uciekala ze strachu tak sie boja
1
kaban 2015-03-07 18:55:09
hej kabany co tam u was? zas wala w dzialo bo weekend :) cisza przed wyplata hehe,a no tak niema sie z czego cieszyc jak kopiejki wplyna na konto ze starczy na rachunki i na suchy chleb z smolcem
... 2015-03-10 14:25:36
Musisz sporo zarabiać w tej firmie , skoro jeszcze na "SMOLEC" wystarcza.Idzie sezon na smalczyk z ogórkiem małosolnym -które się cenią.Tak więc nie narzekaj i zważaj na to co wypisujesz i ciesz się ,że tam pracujesz.Pozdrawiam
1
kaban 2015-03-10 17:01:59
No ciesze sie ze widze co dzien dentki chyba sobie konia zwale na nie dzisiaj! Podniecaja mnie dlugie wentylki zalepie go
1
Kabanosik 2015-03-13 18:35:11
Kaban to najlepsza firma jaka widziałem aż 4 tyś na miesiac, praca bardzo lekka nie na robie sie tam w cale, gratis dostaje dętki z najwiekszymi wentylami, kierownicy bardzo mili nie gonia do roboty, duzo czasu jest nawet nie raz 10 workow mleka wypijałem na zmianie.
Kabanosik 2015-03-13 18:37:10
TYLKO DMUCHAC DETKI I NIE UMIERAC RAJ NA ZIEMI
CABAN 2015-03-14 11:33:21
ja tez kocham te detki i je wentylki mmm
buc 2015-03-14 17:42:40
4 tys masz na kwartal :) haha
,. 2015-03-15 17:02:30
Odkąd jest nowy dyrektor nawet ciężko pracujące kobiety się docenia. Dostały bardzo duże bukiet kwiatków!!!!!!
xxxxx 2015-03-15 17:53:59
Ludzie ogarnijcie sie ale macie ambicje.Co nie którym wystarcza to że ma wypłate na czs.Z takimi ambicjami daleko nie zajdziecie,żal mi was
3
p) 2015-03-16 13:36:34
No dokładnie większość ludzi w naszym zakładzie nie ma ambicji (bez urazy)Wynagrodzenie na czas to oczywista sprawa a nie luksus .Rozumiem że są zakłady gdzie pracownicy nie otrzymują wynagrodzenia na czas,ale nie przesadzajmy .Wogóle to co się dzieje w tym zakładzie to cyrk.
1
maczo 2015-03-17 07:50:40
Ja jestem zadowolony z pracy, wykonuję to, co do mnie należy bez mądrowania się - pracuję już tam 3 lata. Każda praca na danym stanowisku jest powtarzalna wręcz jest rutyną, co dnia, osoby mające problem z wykonaniem tych norm są chyba ...
1
bodzio :) 2015-03-17 07:54:41
Popieram powyższą wypowiedz. Normy są do wykonania tylko bądź zainteresowany pracą.
wojtas 2015-03-17 19:33:45
No cyrk to w tym zakladzie jest.Można oszaleć
E-trongreen 2015-03-19 12:29:37
Witam!Firma sama w sobie jest ok.-jednak przelozeni?? brak slow,totalny brak kompetencji,i zainteresowania ludzmi.Zaszczuwanie pracownikow i totalna olewka to cheb powszedni.Kierownik dzialu konfekcji typowy ,esesman,nie potrafi docenic nikogo chyba ze swoich donosicieli .NIE POLECAM .Dla starych pracownikow pelen szacunek za wytrwalosc zycze duzych przelewow na konto,a kierownikom zycze przelewu ktorego nigdy nie otrzymaja .....przelewu odrobiny rozumu i wyrozumialosci.dziekuje
2
Kierownik 2015-03-22 20:37:50
Wy pracownicy zwykle szare robaczki jestescie od tej roboty,a my od plaszcznia czterech liter na stolakach. Trzabylo sie uczyc a nie sobie bimbac jajami to tesz teraz byscie mieli lrzej
4
OBSERWATOR 2015-03-25 23:11:20
Do kierownik, wyuczony a pisze tesz zamiast też. Widze ze tak jak tu pisza ze kierownicy sa nie wyuczeni to PRAWDA. KIEROWNIK POLSKIEJ PISOWNI SIĘ UCZ.
2
,; 2015-03-29 09:32:23
żeby zostać kierownikiem w tej firmie wystarczy skończyć zawodówkę z trójami, nic więcej nie potrzeba!!
ben 2015-04-17 11:54:58
To żenujące że P kierownik z konfekcji stosuje mobbing na pracownikach a szefowie nic z tym nie robią.Doprowadza pracowników do skrajnych uczuć.To wstyd dla takiej firmy niby na poziomie.Nie raz było spotkanie na ten temat z szefostwem ale widocznie o to im chodzi żeby pracownicy byli poniżani.ŻALLLLLL
1
luz 2015-04-17 12:09:40
Może czekają aż w końcu ktoś pujdzie z tym do sądu o stosowanie mobingu ja bym tak zrobił.Naszczęście jestem na innym dziale.Ale fakt troche przegina
;( 2015-04-17 13:48:18
Wiadomo że nikt nie będzie słuchał tego co ma do powiedzenia zwykły pracownik
zaczytana 2015-04-26 14:04:09
nie pracuję w tej firmie,ale z ciekawości czytam co ludzie opisują- i nie obrażajmy ludzi mniej wykwalifikowanych - kierownik taki uczony a błędów ortograficznych w tak krotkim opisie bardzo dużo, i kto tu powinien się uczyć
1
.,; 2015-05-24 12:45:10
co tu tak cicho piszcie coś!!!!
ktoś 2015-06-02 12:17:13
jak ja skończyłam zawodówkę z 3 trójkami reszta 4 lub 5 i liceum z ocenami jedną 3, same czwórki i jedna 5 to powinnam chyba jakimś prezesem zostać albo dyrektorem :D
1
bolkin 2015-10-31 15:24:57
benefit dostaniesz w postaci obcietej dentki :) /ogolnie to kolchoz kobiety tam maja sile w ustach bo i nawet konia pociagna :)
alojzy 2015-11-02 13:55:35
dla zainteresowanych informuję, że w firmie jest rekrutacja na wydział opon :)
kkkkk 2015-11-03 19:30:33
Ludzie!!! Co wy za głupoty wygaśnięcie? Narzekanie? Ciekawe co byście robili gdyby nie firma Kabat gdzie byście pracowali. Z tego co się słyszy to w lokalnych fabrykach są wiele gorsze warunki pracy i gorsze płace. A tu pracujesz 8 godz dzwonek i do domu. Wiadomo że swoje trzeba zrobić ale takie czasy ze nikt za darmo pieniędzy nie da. Po za tym pieniądze zawsze na czas możliwość rozwijania swoich umiejetnosci kwalifikacji, możliwość awansu. Dostępność szefów dyrektora, zawsze można iść porozmawiać wyzalic się wyrazić swoje zdanie i rozwiązać problem. Fakt nie którzy kierownicy są naprawdę niekompetencji ale w takim wielkim przedsiębiorstwie to jest łatwe aby mieć samych idealnych kierowników. Ale to my tworzymy tą firmę więc pokażmy na co nas stać i co potrafimy a tylko narzekamy na innych. Jeśli potraficie to pokażcie tym ludzia że można inaczej A nawet ich Z astapcie.
1
??? 2015-11-13 12:14:46
Witam moze mi ktoś powiedzieć coś konkretnego o zarobkach? Z góry dzięki:-)
2
Bambi84 2016-03-31 20:45:20
Mam pytanko dowiedziałem się że mogę dostać tu pracę na dziale opon jak tam sytuacja wygląda?
nnnn 2016-07-22 23:06:37
Czy na konfekcji pracuje jeszcze ta popierdzielona brygadzisty a, która wycina ludzi?
ZAINTERESOWNAY 2016-09-07 07:46:13
Witam. Jaki jest system pracy w Kabat ? i praca 8-godzinna, 10, 12 ... ?? Jak to wygląda ?? Proszę o odp. Pozdrawiam gorąco
Lidzio 2016-09-08 16:42:10
Robisz nak niewolnik jeśli jesteś na oponach czzterobrygadowka jeden wolny weekend w miesiącu i tak nie kiedy jakieś dni w tygodniu ale jeden to po nocce więc musisz odespac wieczne problemy, za wszystko premie zabieraja. Nie polecam.
ghhu 2016-09-09 23:03:21
@ Lidzio - za wszytsko to znaczy za co konkretnie? No a jak zabiorą już tą premię to jaka jest w takim razie podstawa pensji? i czy w ogóle kogoś teraz poszukują, potrzebuja ludzi do pracy? prosze o info
Zostaw swoją opinię o Kabat Spółka Jawna - Budzyń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabat Spółka Jawna