brak logo

New Balance

Warszawa

Opinie o New Balance

łooo 2015-02-19 20:03:37
Nie polecam, zamieszanie, rotacja pracowników, za duże wymagania co do oferowanych warunków. Lepiej iść do biedronki na kasę.!!!
7
Joanna 2015-04-07 11:06:59
Firma w porzadku. Wyplaty na czas. Doskonala atmosfera :)
1
Katarzynka 2015-04-18 00:10:54
No to pieknie. Zatrudniając sie w tej firmie sadzilam , ze dobrze trafilam ale po kilku dniach zauwazylam , ze juz nie jest tak kolorowo. Za duze wymagania.(usunięte przez administratora)
Nova 2015-07-15 12:32:10
A ja kocham prace w NB ! Duże wymagania ale adekwatna płaca ! Bardzo duży szacunek dla pracownika i możliwość rozwoje i duża swoboda. Żaden pracodawca w Polsce tyle nie płaci.
4
Młody 2015-10-19 14:30:41
Niedługo startuję na rozmowę w sprawie pracy w NB. Mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat prowizji? Osiąganie poszczególnych progów jest problematyczne czy nie? Atmosfera luźna czy na każdym kroku trzeba obawiać się wspomnianych przez kogoś kar?
3
Agata 2015-12-07 18:18:22
Miałam okazje pracować w NB. Firma Tarmax ma dobre wynagrodzenie i premie jedynie co mi się nie podobało to atmosfera i kierownictwo . Osoby nowe były traktowane jak szmaty "przynieś, podaj, pozamiataj, dlaczego nie dopilnowałeś złodzieja ..." starsi pracownicy przeglądali pudelka, fb itp a TY odwalasz całą robotę. Jeśli coś zginie to twoja wina nawet jeśli szukałeś towaru na zapleczu a druga osoba była na sklepie. Kierownictwo bez pojęcia, zmienia Ci grafik z dnia na dzień i nic nie wspomni, siedzi na zapleczu i rozmawia godzinami z ile to pracy nie ma, minie 8 h a ty musisz za niego uzupełnić raport :/ Nawet nie ma pojęcia w jaki sposób można rozwiązać umowę o prace. Jeśli chcesz się skontaktować z regionalnym to każę oddzwonić i ma cie w ... , na e-maila nawet nie odpisze .
1
else 2016-05-13 21:29:46
A jak jest z zarobkami? One i atmosfera w sklepie są najważniejsze ;) i czy ktoś pracował na wyższym stanowisku np. zastępca kierownika lub kierownik sklepu i może powiedzieć jak to wygląda?
2
igor 2016-07-08 23:26:31
ciekawa sprawa jednak gdzie kierowcać swoje cv, czy bezpośrednio do firmy. na stanowisko kierownika sklepu albo jego zastepcy to jednak doświadczenie w zarządzaniu salonem sprzedaży musisz mieć
Zostaw swoją opinię o New Balance - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie New Balance