LOGSTOR Polska Sp. z o.o.

Zabrze

Opinie o LOGSTOR Polska Sp. z o.o.

TwójPan 2016-12-15 17:22
Zmieniłem i to w połowie roku,teraz zarabiam ponad 500 złotych więcej za sam podstawowy czas pracy,nadgodziny są dobrze płatne i własnie odebrałem 5 stów na święta.Od stycznia planowane są podwyżki tak jak wszędzie chyba i wyjdzie na to że zarobię połowie wiecej niż w Logstor
5
Ankieter 2016-12-17 16:52
Elo Ile pieniedzy można dostać w logstor na święta ?
Obserwator 2017-01-04 12:06
Chyba zamknęli ta firme, bo nikt się nie odzywa :-)
kzik 2017-01-04 19:28
5tys PLN
Robol 2017-01-05 19:40
2000 zł brutto
1
puchatek 2017-01-13 18:38
i dobrze
Serem 2017-01-23 17:50
Mam informacje, że Logstor to bardzo dobra firma i złożyłem CV. Jak przebiega rozmowa? Czy są trudne pytania?
KSG 2017-01-26 20:30
żałosny jesteś/jestać , jaka dobra ? dla kogo dobra ? myślę że wiem kim jesteś i po co piszesz te bzdury , ludzi nie ma do pracy ? nic dziwnego żałosne zarobki , wymagania po ...., i wogóle padaka
3
cinek 2017-01-29 12:29
Ja natomiast mam informacje, że logstor to bardzo słaba firma i dno produkcyjne :) Lepiej szukać pracy gdzieś indziej. Nawet Ukraińcy to już wiedzą.
3
Słupek 2017-01-29 18:35
Mam opinie o firmie, że jest ok. Ludzie denerwują się zbytecznie, jesli ktoś jest bardzo niezadowolony to trzeba pomyśleć o zmianie pracy. Jak czyta się takie wpisy to zaczynam się zastanawiać po co ludzie tak piszą? Czy to jest przyjemność dla nich?
2
Xnay 2017-01-30 12:59
żeby ostrzec innych i nie tracili tam czasu a nie dla przyjemnosci ,widać kolejny logstorowy półgłowek mw twoim przypadku to nawet kasku bym nie nosił ,nie ma co ochraniać
5
TypowyHindus 2017-02-02 17:00
Wykonujesz pracę za określoną zapłatę - prosta umowa. Jeśli komuś nie pasuje to dlaczego nie znajdzie czegoś "lepszego" tylko płacze po internecie? Myślicie , że ktoś dzięki temu Wam coś da?
7
tutejszy 2017-02-04 15:50
Pracuję w Logstor i jestem zadowolony a jak się komuś nie podoba firma to zawsze może zmienić.Może ktoś was mocno wspiera w takich czynnościach? Może niektórzy nie robią tego bezinteresownie? Czasami bywa różnie, są problemy ale tak bywa i nie wodze powodu do opisywania na forum.
4
xxxx 2017-02-05 12:22
powiedzcie mi co to za dzial na Logstorze PZP o ile dobrze napisalem , i jak tam obecnie jest dalej taki syf?
Marek 2017-02-05 15:12
Witam serdecznie,

Interesują mnie stanowiska "umysłowe" w firmie Logstor, np. jako technical engineer z językiem niemieckim i angielskim. Jak dobrze należy znać w/w języki? Jakie są zarobki jeśli mam 2-3 lata doświadczenia jako asystent projektanta braży ciepłowniczej?

Pozdrawiam
nik 2017-02-05 19:11
kształtki
1
Robol 2017-02-06 16:48
Takich wykształconych tylko na produkcje a jak ktoś zkończył zawodówke do na kierownika lub kadry
Pracuję bo lubię i dobrze mi tu!!! 2017-02-07 16:58
Bardzo dobra firma, płacą więcej niż lokalny rynek, do tego bonus nawet 500 zl., opieka medyczna za 1 PLN - do lekarza specjalisty za 1 dzień, wczasy pod gruszą, wypłata na czas, kierownicy - zależy gdzie, pozatym to tez ludzie, czasem mają gorsze dni, ale załoga spoko. Polecam prace w Zabrzu. Wiele z tych, którzy odeszli - wraca. To dobrze swiadczy o firmie.
5
absolwent agh 2017-02-07 17:17
@Robol
znaj swoje miejsce w szeregu pariasie, wiesz co nas różni? bo mgr inż nauczy się w miesiac tego co ty robisz, a ty nigdy nie posiądziesz umiejętności umysłowych, języków i toku myślenia człowieka wykształconego
3
Ja Glaca I, Wasz egzekutor. 2017-02-09 13:36
Witam moi mili, zaczynamy przekaz dwa
O tym jak robicie ludzi w h@#$ i ze j@#$& was.

"Bardzo dobra firma, płacą więcej niż lokalny rynek, do tego bonus nawet 500 zl., opieka medyczna za 1 PLN - do lekarza specjalisty za 1 dzień, wczasy pod gruszą, wypłata na czas, kierownicy - zależy gdzie, pozatym to tez ludzie, czasem mają gorsze dni, ale załoga spoko. Polecam prace w Zabrzu. Wiele z tych, którzy odeszli - wraca. To dobrze swiadczy o firmie."

Kiedy to prezes sam sobie opinie firmie wystawi :D

-Wiecej niz lokalny rynek, to juz 1zl ponad minimum
-Bonus nawet 500zl, zazwyczaj az nawet 5zl, przeciez kierownik tez czlowiek, a akurat podczas wystawiania premii ma ten gorszy dzien pech chcial
-Opieka medyczna bardzo dobra sprawa, bo na L4 tam sie najlepiej pracuje. Psychiatra tez sie przyda.
-Z tych co odeszlo, wrocilo akurat grono tych ludzi, ktorych nikt na oczy nigdy nie widzial ;D
3
sick 2017-02-11 10:39
jest OK, nieroby wylatują i pisza zbdety, jak zawsze
1
długi fiut 2017-02-14 17:18
Ludzie wracają nawewt po 3 mc spowrotem do logstora, i na dzień dobry większa stawka niż wcześniej. Warunki się trochę poprawiły,nie wszystko jednak, na dużym stole dalej kapusie pracują na czele z panem p.nik...l, adorują się nawzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] baniate, og jest fajnie, stawka po 4latach 2350 brutto nie najgorzej, premia 50zł. Dobrze jest zapraszam Nepalczyków, i innych dziadów . Logstor Kompetentnie Przewodzimy
kali 2017-02-14 17:35
ok , 2200zł brutto po trzech latach pracy to nazywasz ok ? zarobki tragedia
2
Radosny 2017-02-14 17:43
Aż chce się czytać jak ludzie piszą prawdę. Ta firma jest świetna i każdy normalny pracownik jest tego świadom. Mamy dobre warunki, dobre zarobki oraz różne dodatki do wynagrodzenia a najważniejsze to lenie są systematycznie zwalniane, tak być powinno.
2
Punkt G 2017-02-16 05:57
Jak leni sami zwalniaja, to chyba nic lepszego nie mogli dla nich zrobic :D ja musialem 3msc okres wypowiedzenia przejsc, na szczescie 2msc na L4. Inni mieli to szczescie i zostali zwolnieni z odprawka :(
1
Punkt G 2017-02-16 05:58
Jak leni sami zwalniaja, to chyba nic lepszego nie mogli dla nich zrobic :D ja musialem 3msc okres wypowiedzenia przejsc, na szczescie 2msc na L4. Inni mieli to szczescie i zostali zwolnieni z odprawka :(
1
mycia 2017-02-18 09:54
iaki burak ;) fachowcy nie wracają znajdują lepiej płatną pracę gdzie indziej. wracają tumany , i zgoda stawka wyższa jak wcześniej , rok 2016 - 1850zł , dziś 2000zł bo najniższa poszła w górę matole
1
Czarny 2017-02-18 10:01
harówa brak poszanowania pracownika, zarobek na start najniższa krajowa , premia ? żadnej premi , NIE POLECAM tej firmy i nie wierzcie w pozytywne komentaże co tu kierownictwo pisze , zapytajcie znajomych co tam pracują , pracowali oni nie kłamią , Pozdrawiam Czarny
5
Klynro 2017-02-23 19:48
Serio?? Najniższą krajową dostajecie nowi nierobole?? Najniższa krajowa 2000 brutto, a tutaj na wstępie dostajesz 2200 brutto. Czego od was wymagać. Wystarczy na was spojrzeć na stołówce, wyglądacie jak banda życiowych nieudaczników, gimbusów co kończyli 3letnie szkoły w 5 lat, tylko mama lub tata was do pracy wysłali bo mają już dość płacić za wasze wyżywienie. A o reszcie to już nawet nie wspomnę: syf, brud, alkohol i tylko tyle o was można powiedzieć.
Tutaj apel do osób odpowiedzialnych za rekrutacje. Czy wy kurfa jesteście ślepi i nie widzicie kogo zatrudniacie. Synek co ma 3 lata stażu pracy a już 10 firm obleciał z czego 2 razy logstor bo ma dwie sprawne kończyny do pracy się nadaję. ŻAL.
Co do samej firmy może nie jest najlepsza, ale najgorsza też nie. Narzekają głownie wymienieni wyżej, co już pracują w logstrze. Robić trzeba wszędzie. Wiadomo wymyślają nie wiadomo co, i po co to komu potrzebne. Myślą biurowi że znają się na produkcji...hahah
Wiadomo są też stażowi durnie co myślą, że jak pracują ileś tam lat to wszystko im wolno...na szczęśćcie coraz mniej takich...
Pedro 2017-02-23 23:50
Witam.Widzę,że opinie są podzielone...Może ktoś mi powiedzieć,jak wygląda praca na magazynie?Jak warunki i zarobki?
Z góry dzięki :)
Hr 2017-02-24 20:47
Jak nie ma premii. Przeciez sa nowe dla produkcji I nie 5zl.
Lidia 2017-02-27 12:56
Czy można liczyć na jakieś dodatkowe świadczenia w LOGSTOR Polska Sp. z o.o. ?
141/11 2017-03-01 11:11
Witam. Jakie stawki dają w logstorze spawacza tig ? Jakie warunki ?
Z góry dzięki za odpowiedź ;)
1
anonim 2017-03-04 07:53
jest możliwość dodatkowej opieki medycznej za 1 zł, dofinansowanie na święta, paczki, wczasy pod gruszą. ogólnie nie jest z tym źle
Lidia 2017-03-06 10:34
anonim, a czy ich dostępność zależna jest od jakiś czynników czy każda osoba pracująca może na nie liczyć?
slaby zaklad 2017-03-08 09:13
dajcie spokój z tym brutto bo jak to słysze to szlag trafia , zarobek w tej firmie to 1500 zł na ręke dla nowego , a co do opieki lekarskiej za 1 zł to prawda taka że zachorujesz to jesteś pierwszy do zwolnienia .
2
Lidia 2017-03-10 10:32
slaby zaklad, czy to o czym piszesz miało miejsce w rzeczywistości czy to tylko przypuszczenia?
Czerwona koszulka 2017-03-17 09:39
Prawdą że opieka za 1 zł ale L4 to prawie jak zwolnienie albo nie przedłużenie umkwy
1
Iza 2017-03-19 12:26
LOGSTOR prowadzi rekrutację na stanowisko elektromechanik w Żorach. Czy coś więcej na ten temat dowiem się na tym forum? Jaka jest atmosfera w firmie?
bikini50 2017-03-19 17:42
coś czerwono na hali sie zrobiło..... tylko pracować nie ma komu
2
xxx 2017-03-20 17:59
Jest pierwsza premia w 2017 całe 51 zł, z roku na rok coraz więcej :)
2
Mateusz 2017-03-20 22:21
Witam.Szukam pracy.Ile można docelowo zarobić w Logstor ? Proszę tylko o poważne odpowiedzi.Dziękuje.
Iza 2017-03-23 10:06
Czy firma LOGSTOR Polska Sp. z o.o. ma w chwili obecnej jakieś etaty dla kobiet? Bardzo bym chciała tu pracować.
powaznie 2017-03-25 22:02
1500 na rękę
3
andrzej 2017-04-05 22:39
Na starzu jako inżynier ds planowania produkcji (pół roku) oferują... 1500zł na rękę. Brak gwarancji zatrudnienia po stażu. 3 000zł na rękę tam nie zarobicie, nawet na kierowiczych stanowiskach.
1
Gregor 2017-04-12 22:48
Firma LOGSTOR ma bardzo dużo nowych ofert pracy.Czy wiecie, że to wiodący na świecie producent systemów rur preizolowanych. Firma ciągle rozwija się i wspiera produkcję innowacjami w zakresie najnowszych technologii. Nowe tak będziemy rozmawiać o firmie?
1
Nick 2017-04-20 19:23
Ludmiła out
2
za mądrością 2017-04-22 09:45
Wiosna przyszła, a z wiosną wiosenne porządki. W końcu ktoś przejrzał na oczy
2
ja 2017-04-22 11:55
brawo, dobra decyzja
2
Norbi 2017-04-22 14:35
Widziałem ofertę pracy dla montera, ile można zarobić?
Zostaw swoją opinię o LOGSTOR Polska Sp. z o.o. - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LOGSTOR Polska Sp. z o.o.