LOGSTOR Polska Sp. z o.o.

Zabrze

Opinie o LOGSTOR Polska Sp. z o.o.

. 2016-09-15 22:04
zart?
1
Były pracownik 2016-09-17 08:36
Powiem ci że to jest kpina to co się dzieje w tej firmie pracowałem tam dość długo i żałuję tych straconych lat. Kto to widział ciężko pracować bez grosza premii i bez szacunku do pracownika, nie mówiąc o szantażowaniu pracowników. Za tą kasę co otrzymałem pod koniec "kariery" w Logstor hahahaha... To otrzymałem w na start pierwszej lepszej pracy znalezionej
9
cinek 2016-09-26 15:48
Rekrutacja jest cały czas bo rotacja pracowników jest straszna.
4
Stary pracownik 2016-09-30 09:52
prawda o loogstor pracuje tam już długo aż za długo czas na zmiany i co co pisze się o liderach to banda darmozjadów chodzą 8 godz nic tylko zachowują się jak klawisze z ZK a praca w tej firmie jest cieżka gdyż pracuję się za 3 bo trzeba na darmozjadów liderów pracować ten kto zarządził liderów niech się puknie w głowie bo się niektórym osobom w głowach pomieszało myślą że jak mają umowy na czas nieokreślony to są nietykalni
9
Jon Dahl Gustavsson 2016-10-11 20:03
Lider jest od zarządzania swoim obszarem czyli też ludźmi na nim pracującymi....Stary pracownik- jak bys umiał "pracować za trzech|" to byś był właśnie liderem :)
cinusmaximus 2016-10-21 18:11
Z tego co pamiętam to mój brygadzista nie potrafił jeździć wózkiem widłowym,nie za bardzo potrafił operować żurawiem ,nie potrafił zarządzać ludźmi i nie potrafił posługiwać się SAP-em.Był tam porostu przez przypadek bo nie było chętnych na to stanowisko.Był niezaradny i mało inteligentny.
7
bikini 2016-10-22 16:02
ale pisać potrafią.... jacek jeszcze się nauczy......
2
Bagno 2016-10-25 12:35
Dlugoletnich stazem pracownikow traktuje sie jak smieci.
Szuka sie byle pretekstu do zwolnienia ich.
Praca za minimalna krajowa to na prawde szczyt marzen w tej firmie.
Nie polecam nikomu!
3
NEtNapinkaLevelMax 2016-10-27 16:52
Na chu...to gadanie ? Jak Wam źle a jesteście tacy dobrzy to dlaczego sie nie przeniesiecie do lepszej firmy ?
6
adolf 2016-10-31 20:56
Bez przekleństw mi tutaj netnapinko , po mału przenosimy się , na zewnątrz jest sporo kasy do zarobienia i bez łachy tej śmiesznej firmy która spadła na psy co jest oczywiste w ocenie znacznej większości.
4
patelnia 2016-11-02 10:19
racja, umiałem tam wszystko robić a poszedłem robić do Lidla bo tam na start 2800 brutto, a w logstorze miałemm słabe zarobki 2300 brutto , mega wymagania , robota po kilkanaście godzin dziennie , brak poszanowania pracowników, dużo pracowników ze wschodu , karcenie za duperele
11
Kamyczek 2016-11-15 21:20
Jestem bardzo zadowolony z pracy w Logstorze, zarobek naprawdę nie jest taki zły w porównaniu do ofert pracy z innych firm. Szanuje się tutaj pracownika. A narzekają Ci, którym nie chce się działać
cinusmaximus 2016-11-17 00:35
Naprawdę bawisz mnie niesamowicie :) Przypominam, że płaca minimalna od 2017 roku wg. ministerstwa finansów w Polsce to 2000 zł brutto lub stawka godzinowa na poziomie 12 zł brutto więc jeśli masz sporo więcej to gratuluje i zazdroszczę i jeszcze ten szacunek dla Ciebie to na pewno więcej niż normalna pensja.
5
Twoj Pan 2016-11-17 00:36
Kamyczek 2016-11-15 21:20:58

zarobek nie jest zły ??? 2000 brutto ??? "szanuje się tutaj pracownika ??? na czym niby ten szacunek polega?? chłopie co ty bierzesz ?? chyba nawąchałeś sie oparów z estrudera albo dostałes rura w głowę ,ja odszedłem z tego logstorowego syfu i zarabiam prawie o połowę wiecej ...logstor to firma dla nieudacznikow i nicdziwnego ze sie odnalazłes w tym gronie
11
xxx 2016-11-23 07:54
Pierwsza nagroda w tym roku , jupiiii - 20 zł 49 gr - za miesiąc październik 2016.
9
adam 2016-11-27 21:06
Robota fajna, troszkę monotonna. Jeśli chodzi o kasę, to cieniutko.1600-1800 na łape. Bez nadgodzin to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarobisz. Atmosfera , na niektórych trzeba uważać, pare osób prosi sie o w..ol wraz z piciom gejem. Szukać pracy gdzie indziej proponuje.
benefit 2016-11-28 09:33
pokazujmy kwoty w UAH (hrywna) , twoja nagroda 20zł zamieni się wtedy na 320 więc nie narzekaj ;)
lol 2016-11-29 16:56
Właśnie, nikt nic się nie odzywa to premii nie ma ( usunięte przez administratora )
anonimus 2016-12-06 19:03
pracownicy się boją bo wysłali famę że kto wpisze zły koment ten zostanie zidentyfikowany po adresie IP , nie potwierdzajcie przełożonym polubień czy znajomości na portalach społecznościowych a najlepiej zablokujcie im dostęp do waszych kont, przeglądają je notorycznie a to już jest inwigilacja waszych prywatnych spraw
3
IP 94.213.7.44 2016-12-12 17:39
Logstor dno produkcyjne :)
4
Były pracownik 2016-12-13 09:38
Hej, ciekaw jestem kto w tym roku zmienił pracę ?
Jak Wam idzie i gdzie pracujecie. Jak Wam sie podoba nowy dyrektor ?
Robol 2016-12-15 10:44
Logstor wysyła pracowników do gliwic 30 osób ale sgłosiło sie chyba 4 teraz chcą wysłać 16 niech nierobów z góry wyślą
TwójPan 2016-12-15 17:22
Zmieniłem i to w połowie roku,teraz zarabiam ponad 500 złotych więcej za sam podstawowy czas pracy,nadgodziny są dobrze płatne i własnie odebrałem 5 stów na święta.Od stycznia planowane są podwyżki tak jak wszędzie chyba i wyjdzie na to że zarobię połowie wiecej niż w Logstor
4
Ankieter 2016-12-17 16:52
Elo Ile pieniedzy można dostać w logstor na święta ?
Obserwator 2017-01-04 12:06
Chyba zamknęli ta firme, bo nikt się nie odzywa :-)
kzik 2017-01-04 19:28
5tys PLN
Robol 2017-01-05 19:40
2000 zł brutto
1
puchatek 2017-01-13 18:38
i dobrze
Serem 2017-01-23 17:50
Mam informacje, że Logstor to bardzo dobra firma i złożyłem CV. Jak przebiega rozmowa? Czy są trudne pytania?
KSG 2017-01-26 20:30
żałosny jesteś/jestać , jaka dobra ? dla kogo dobra ? myślę że wiem kim jesteś i po co piszesz te bzdury , ludzi nie ma do pracy ? nic dziwnego żałosne zarobki , wymagania po ...., i wogóle padaka
3
cinek 2017-01-29 12:29
Ja natomiast mam informacje, że logstor to bardzo słaba firma i dno produkcyjne :) Lepiej szukać pracy gdzieś indziej. Nawet Ukraińcy to już wiedzą.
2
Słupek 2017-01-29 18:35
Mam opinie o firmie, że jest ok. Ludzie denerwują się zbytecznie, jesli ktoś jest bardzo niezadowolony to trzeba pomyśleć o zmianie pracy. Jak czyta się takie wpisy to zaczynam się zastanawiać po co ludzie tak piszą? Czy to jest przyjemność dla nich?
2
Xnay 2017-01-30 12:59
żeby ostrzec innych i nie tracili tam czasu a nie dla przyjemnosci ,widać kolejny logstorowy półgłowek mw twoim przypadku to nawet kasku bym nie nosił ,nie ma co ochraniać
5
TypowyHindus 2017-02-02 17:00
Wykonujesz pracę za określoną zapłatę - prosta umowa. Jeśli komuś nie pasuje to dlaczego nie znajdzie czegoś "lepszego" tylko płacze po internecie? Myślicie , że ktoś dzięki temu Wam coś da?
6
tutejszy 2017-02-04 15:50
Pracuję w Logstor i jestem zadowolony a jak się komuś nie podoba firma to zawsze może zmienić.Może ktoś was mocno wspiera w takich czynnościach? Może niektórzy nie robią tego bezinteresownie? Czasami bywa różnie, są problemy ale tak bywa i nie wodze powodu do opisywania na forum.
1
xxxx 2017-02-05 12:22
powiedzcie mi co to za dzial na Logstorze PZP o ile dobrze napisalem , i jak tam obecnie jest dalej taki syf?
Marek 2017-02-05 15:12
Witam serdecznie,

Interesują mnie stanowiska "umysłowe" w firmie Logstor, np. jako technical engineer z językiem niemieckim i angielskim. Jak dobrze należy znać w/w języki? Jakie są zarobki jeśli mam 2-3 lata doświadczenia jako asystent projektanta braży ciepłowniczej?

Pozdrawiam
nik 2017-02-05 19:11
kształtki
1
Robol 2017-02-06 16:48
Takich wykształconych tylko na produkcje a jak ktoś zkończył zawodówke do na kierownika lub kadry
Pracuję bo lubię i dobrze mi tu!!! 2017-02-07 16:58
Bardzo dobra firma, płacą więcej niż lokalny rynek, do tego bonus nawet 500 zl., opieka medyczna za 1 PLN - do lekarza specjalisty za 1 dzień, wczasy pod gruszą, wypłata na czas, kierownicy - zależy gdzie, pozatym to tez ludzie, czasem mają gorsze dni, ale załoga spoko. Polecam prace w Zabrzu. Wiele z tych, którzy odeszli - wraca. To dobrze swiadczy o firmie.
1
absolwent agh 2017-02-07 17:17
@Robol
znaj swoje miejsce w szeregu pariasie, wiesz co nas różni? bo mgr inż nauczy się w miesiac tego co ty robisz, a ty nigdy nie posiądziesz umiejętności umysłowych, języków i toku myślenia człowieka wykształconego
1
Ja Glaca I, Wasz egzekutor. 2017-02-09 13:36
Witam moi mili, zaczynamy przekaz dwa
O tym jak robicie ludzi w h@#$ i ze j@#$& was.

"Bardzo dobra firma, płacą więcej niż lokalny rynek, do tego bonus nawet 500 zl., opieka medyczna za 1 PLN - do lekarza specjalisty za 1 dzień, wczasy pod gruszą, wypłata na czas, kierownicy - zależy gdzie, pozatym to tez ludzie, czasem mają gorsze dni, ale załoga spoko. Polecam prace w Zabrzu. Wiele z tych, którzy odeszli - wraca. To dobrze swiadczy o firmie."

Kiedy to prezes sam sobie opinie firmie wystawi :D

-Wiecej niz lokalny rynek, to juz 1zl ponad minimum
-Bonus nawet 500zl, zazwyczaj az nawet 5zl, przeciez kierownik tez czlowiek, a akurat podczas wystawiania premii ma ten gorszy dzien pech chcial
-Opieka medyczna bardzo dobra sprawa, bo na L4 tam sie najlepiej pracuje. Psychiatra tez sie przyda.
-Z tych co odeszlo, wrocilo akurat grono tych ludzi, ktorych nikt na oczy nigdy nie widzial ;D
2
sick 2017-02-11 10:39
jest OK, nieroby wylatują i pisza zbdety, jak zawsze
długi fiut 2017-02-14 17:18
Ludzie wracają nawewt po 3 mc spowrotem do logstora, i na dzień dobry większa stawka niż wcześniej. Warunki się trochę poprawiły,nie wszystko jednak, na dużym stole dalej kapusie pracują na czele z panem p.nik...l, adorują się nawzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] baniate, og jest fajnie, stawka po 4latach 2350 brutto nie najgorzej, premia 50zł. Dobrze jest zapraszam Nepalczyków, i innych dziadów . Logstor Kompetentnie Przewodzimy
kali 2017-02-14 17:35
ok , 2200zł brutto po trzech latach pracy to nazywasz ok ? zarobki tragedia
Radosny 2017-02-14 17:43
Aż chce się czytać jak ludzie piszą prawdę. Ta firma jest świetna i każdy normalny pracownik jest tego świadom. Mamy dobre warunki, dobre zarobki oraz różne dodatki do wynagrodzenia a najważniejsze to lenie są systematycznie zwalniane, tak być powinno.
Punkt G 2017-02-16 05:57
Jak leni sami zwalniaja, to chyba nic lepszego nie mogli dla nich zrobic :D ja musialem 3msc okres wypowiedzenia przejsc, na szczescie 2msc na L4. Inni mieli to szczescie i zostali zwolnieni z odprawka :(
Punkt G 2017-02-16 05:58
Jak leni sami zwalniaja, to chyba nic lepszego nie mogli dla nich zrobic :D ja musialem 3msc okres wypowiedzenia przejsc, na szczescie 2msc na L4. Inni mieli to szczescie i zostali zwolnieni z odprawka :(
mycia 2017-02-18 09:54
iaki burak ;) fachowcy nie wracają znajdują lepiej płatną pracę gdzie indziej. wracają tumany , i zgoda stawka wyższa jak wcześniej , rok 2016 - 1850zł , dziś 2000zł bo najniższa poszła w górę matole
Czarny 2017-02-18 10:01
harówa brak poszanowania pracownika, zarobek na start najniższa krajowa , premia ? żadnej premi , NIE POLECAM tej firmy i nie wierzcie w pozytywne komentaże co tu kierownictwo pisze , zapytajcie znajomych co tam pracują , pracowali oni nie kłamią , Pozdrawiam Czarny
Zostaw swoją opinię o LOGSTOR Polska Sp. z o.o. - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LOGSTOR Polska Sp. z o.o.