LOGSTOR Polska Sp. z o.o.

Zabrze

Opinie o LOGSTOR Polska Sp. z o.o.

Ja Glaca I, Wasz egzekutor. 2017-02-09 13:36
Witam moi mili, zaczynamy przekaz dwa
O tym jak robicie ludzi w h@#$ i ze j@#$& was.

"Bardzo dobra firma, płacą więcej niż lokalny rynek, do tego bonus nawet 500 zl., opieka medyczna za 1 PLN - do lekarza specjalisty za 1 dzień, wczasy pod gruszą, wypłata na czas, kierownicy - zależy gdzie, pozatym to tez ludzie, czasem mają gorsze dni, ale załoga spoko. Polecam prace w Zabrzu. Wiele z tych, którzy odeszli - wraca. To dobrze swiadczy o firmie."

Kiedy to prezes sam sobie opinie firmie wystawi :D

-Wiecej niz lokalny rynek, to juz 1zl ponad minimum
-Bonus nawet 500zl, zazwyczaj az nawet 5zl, przeciez kierownik tez czlowiek, a akurat podczas wystawiania premii ma ten gorszy dzien pech chcial
-Opieka medyczna bardzo dobra sprawa, bo na L4 tam sie najlepiej pracuje. Psychiatra tez sie przyda.
-Z tych co odeszlo, wrocilo akurat grono tych ludzi, ktorych nikt na oczy nigdy nie widzial ;D
4
sick 2017-02-11 10:39
jest OK, nieroby wylatują i pisza zbdety, jak zawsze
1
długi fiut 2017-02-14 17:18
Ludzie wracają nawewt po 3 mc spowrotem do logstora, i na dzień dobry większa stawka niż wcześniej. Warunki się trochę poprawiły,nie wszystko jednak, na dużym stole dalej kapusie pracują na czele z panem p.nik...l, adorują się nawzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] baniate, og jest fajnie, stawka po 4latach 2350 brutto nie najgorzej, premia 50zł. Dobrze jest zapraszam Nepalczyków, i innych dziadów . Logstor Kompetentnie Przewodzimy
kali 2017-02-14 17:35
ok , 2200zł brutto po trzech latach pracy to nazywasz ok ? zarobki tragedia
2
Radosny 2017-02-14 17:43
Aż chce się czytać jak ludzie piszą prawdę. Ta firma jest świetna i każdy normalny pracownik jest tego świadom. Mamy dobre warunki, dobre zarobki oraz różne dodatki do wynagrodzenia a najważniejsze to lenie są systematycznie zwalniane, tak być powinno.
2
Punkt G 2017-02-16 05:57
Jak leni sami zwalniaja, to chyba nic lepszego nie mogli dla nich zrobic :D ja musialem 3msc okres wypowiedzenia przejsc, na szczescie 2msc na L4. Inni mieli to szczescie i zostali zwolnieni z odprawka :(
1
Punkt G 2017-02-16 05:58
Jak leni sami zwalniaja, to chyba nic lepszego nie mogli dla nich zrobic :D ja musialem 3msc okres wypowiedzenia przejsc, na szczescie 2msc na L4. Inni mieli to szczescie i zostali zwolnieni z odprawka :(
1
mycia 2017-02-18 09:54
iaki burak ;) fachowcy nie wracają znajdują lepiej płatną pracę gdzie indziej. wracają tumany , i zgoda stawka wyższa jak wcześniej , rok 2016 - 1850zł , dziś 2000zł bo najniższa poszła w górę matole
1
Czarny 2017-02-18 10:01
harówa brak poszanowania pracownika, zarobek na start najniższa krajowa , premia ? żadnej premi , NIE POLECAM tej firmy i nie wierzcie w pozytywne komentaże co tu kierownictwo pisze , zapytajcie znajomych co tam pracują , pracowali oni nie kłamią , Pozdrawiam Czarny
5
Klynro 2017-02-23 19:48
Serio?? Najniższą krajową dostajecie nowi nierobole?? Najniższa krajowa 2000 brutto, a tutaj na wstępie dostajesz 2200 brutto. Czego od was wymagać. Wystarczy na was spojrzeć na stołówce, wyglądacie jak banda życiowych nieudaczników, gimbusów co kończyli 3letnie szkoły w 5 lat, tylko mama lub tata was do pracy wysłali bo mają już dość płacić za wasze wyżywienie. A o reszcie to już nawet nie wspomnę: syf, brud, alkohol i tylko tyle o was można powiedzieć.
Tutaj apel do osób odpowiedzialnych za rekrutacje. Czy wy kurfa jesteście ślepi i nie widzicie kogo zatrudniacie. Synek co ma 3 lata stażu pracy a już 10 firm obleciał z czego 2 razy logstor bo ma dwie sprawne kończyny do pracy się nadaję. ŻAL.
Co do samej firmy może nie jest najlepsza, ale najgorsza też nie. Narzekają głownie wymienieni wyżej, co już pracują w logstrze. Robić trzeba wszędzie. Wiadomo wymyślają nie wiadomo co, i po co to komu potrzebne. Myślą biurowi że znają się na produkcji...hahah
Wiadomo są też stażowi durnie co myślą, że jak pracują ileś tam lat to wszystko im wolno...na szczęśćcie coraz mniej takich...
1
Pedro 2017-02-23 23:50
Witam.Widzę,że opinie są podzielone...Może ktoś mi powiedzieć,jak wygląda praca na magazynie?Jak warunki i zarobki?
Z góry dzięki :)
Hr 2017-02-24 20:47
Jak nie ma premii. Przeciez sa nowe dla produkcji I nie 5zl.
Lidia 2017-02-27 12:56
Czy można liczyć na jakieś dodatkowe świadczenia w LOGSTOR Polska Sp. z o.o. ?
141/11 2017-03-01 11:11
Witam. Jakie stawki dają w logstorze spawacza tig ? Jakie warunki ?
Z góry dzięki za odpowiedź ;)
2
anonim 2017-03-04 07:53
jest możliwość dodatkowej opieki medycznej za 1 zł, dofinansowanie na święta, paczki, wczasy pod gruszą. ogólnie nie jest z tym źle
Lidia 2017-03-06 10:34
anonim, a czy ich dostępność zależna jest od jakiś czynników czy każda osoba pracująca może na nie liczyć?
slaby zaklad 2017-03-08 09:13
dajcie spokój z tym brutto bo jak to słysze to szlag trafia , zarobek w tej firmie to 1500 zł na ręke dla nowego , a co do opieki lekarskiej za 1 zł to prawda taka że zachorujesz to jesteś pierwszy do zwolnienia .
2
Lidia 2017-03-10 10:32
slaby zaklad, czy to o czym piszesz miało miejsce w rzeczywistości czy to tylko przypuszczenia?
Czerwona koszulka 2017-03-17 09:39
Prawdą że opieka za 1 zł ale L4 to prawie jak zwolnienie albo nie przedłużenie umkwy
1
Iza 2017-03-19 12:26
LOGSTOR prowadzi rekrutację na stanowisko elektromechanik w Żorach. Czy coś więcej na ten temat dowiem się na tym forum? Jaka jest atmosfera w firmie?
bikini50 2017-03-19 17:42
coś czerwono na hali sie zrobiło..... tylko pracować nie ma komu
3
xxx 2017-03-20 17:59
Jest pierwsza premia w 2017 całe 51 zł, z roku na rok coraz więcej :)
3
Mateusz 2017-03-20 22:21
Witam.Szukam pracy.Ile można docelowo zarobić w Logstor ? Proszę tylko o poważne odpowiedzi.Dziękuje.
Iza 2017-03-23 10:06
Czy firma LOGSTOR Polska Sp. z o.o. ma w chwili obecnej jakieś etaty dla kobiet? Bardzo bym chciała tu pracować.
powaznie 2017-03-25 22:02
1500 na rękę
6
andrzej 2017-04-05 22:39
Na starzu jako inżynier ds planowania produkcji (pół roku) oferują... 1500zł na rękę. Brak gwarancji zatrudnienia po stażu. 3 000zł na rękę tam nie zarobicie, nawet na kierowiczych stanowiskach.
1
Gregor 2017-04-12 22:48
Firma LOGSTOR ma bardzo dużo nowych ofert pracy.Czy wiecie, że to wiodący na świecie producent systemów rur preizolowanych. Firma ciągle rozwija się i wspiera produkcję innowacjami w zakresie najnowszych technologii. Nowe tak będziemy rozmawiać o firmie?
2
Nick 2017-04-20 19:23
Ludmiła out
10
za mądrością 2017-04-22 09:45
Wiosna przyszła, a z wiosną wiosenne porządki. W końcu ktoś przejrzał na oczy
5
ja 2017-04-22 11:55
brawo, dobra decyzja
5
Norbi 2017-04-22 14:35
Widziałem ofertę pracy dla montera, ile można zarobić?
cinusmaximus 2017-05-10 23:43
Nie ma co oszukiwać ludzi. Najwiecej pracy jest w okresie wakacyjnym a potem juz nie potrzebuja pracownikow i papa. 1500 zl napewno a co więcej to nie wiem bo nie dostalem.
3
Sympatyk 2017-05-11 11:39
LOGSTOR to firma energetyczna zapewniająca klientom wyższą efektywność energetyczną. Wynalezienie technologii opartej na rurociągach preizolowanych sprawiło, że firma stała się wiodącym dostawcą i producentem rurociągów dla przemysłu energetycznego. Może teraz coś się zmieniło?
Arek 2017-05-30 20:13
ilu pracuje Ukrainców w firmie ?
1
Serem 2017-06-01 09:58
LOGSTOR ma spore zapotrzebowanie na nowych pracowników. Słyszałem sporo dobrego o firmie ale mam pytanie. Jak to jest z tym zatrudnieniem w okresie letnim a później już zwalniają? Gdyby ktoś mógł się podzielić wiedzą byłbym wdzięczny bo nie ukrywam, że mam zamiar aplikować.
Pracownik 2017-06-05 08:48
Jestem pracownikiem LOGSTOR i właściwie nie piszę na forum ale to jest dobra firma.
Gosc 2017-06-13 09:58
Jak zarobki w kontroli?
Black Jack 2017-06-18 02:10
Witam oto plusy i minusy pracy w tej firmie
Plusy:
- dobra atmosfera w pracy
- szacunek dla pracownika
- BHP na wysokim poziomie (bywa nadgorliwe)
- zarobek nie najgorszy w porównaniu do innych firm
- premie w okresie sezonu
- możliwość uczestniczenia w kursach (możliwość podnoszenia kwalifikacji)
- korzystny podział przerw
Minusy:
- Nierównomierne obciążenie pracą
- Pył w przypadku pracy na spawalni
- Wysoka temperatura, która jest bardzo uciążliwa w sezonie (dział spawalnia) w letnie dni
- Bankowanie nadgodzin w weekendy
- Pojawienie się 6 tej nocki


1
cinusmaximus 2017-06-19 00:48
Nie nie jest zupelnie odwrotnie Atmosfera w pracy slaba bo wiekszosc to Ukraińcy, brak szacunku do pracownika, BHP na niskim poziomie mnostwo wypadków, zarobki marne 1500 zl praca ciezka w hałasie i brudzie slabo płatne nadgodziny brak mozliwosci stałej pracy!!!! W lecie upal i praca bez dodatkowej przerwy. Dno jak wszedzie na produkcji w Polsce.
5
Sabina 2017-06-20 19:00
Mam aplikować na stanowisko kontroler jakości i chciałam się trochę wspomóc czytając opinie na forum. Niestety wpisy są tak skrajne różne jak kolor biały i czarny. Dlaczego niektórzy świadomie wprowadzają innych w błąd ? To jest bardzo nieuczciwe i niepoważne!!
Kwovadiss 2017-06-20 23:07
Kolego , nie pracujesz od roku i od tego czasu wrzucasz denne posty jaka ta firma jest daremna bo Cię zwolnili ;) po nicku poznaje kim jesteś i gdzie pracowałeś , a wiec oświece Cię , byłeś denny , do miotły się nie nadawałeś nawet w tak " daremnej firmie " przez co pogonili chwasta, nie wylewaj teraz żalów na jakimś forum bo to tylko ośmieszenie twoje i wprowadzanie ludzi w błąd. Na "brak mozliwosci stałej pracy " odpowiem ci tylko śmiechem ;)
cinusmaximus 2017-06-21 13:59
Przy tych stawkach to nawet Ukraińcy uciekli z tej wspaniałej firmy po dwóch miesiącach pracy :D
A ty jesteś tak utalentowany,że pracujesz tam dalej :p
3
Stefan 2017-06-24 16:44
Ależ mają listę ofert pracy imponującą. Myślę, że praca w takiej firmie nowoczesnej firmie nie jest dla każdego. Żeby tu pracować trzeba być ambitnym i pracowitym, natomiast wyśmiewanie się z innych jest podłe.
Nowy 2017-07-05 09:33
Wprawdzie niektórzy narzekają na LOGSTOR ale myślę, że nie jest źle bo jest tak mało opinii. Zawsze gdy jest kiepska atmosfera to ludzie piszą na forum. Widziałem ostatnio ofertę dla kontrolera jakości i jestem bardzo zainteresowany. Może ktoś podpowiedzieć coś?
Robin Hooj 2017-07-08 19:58
Jak czytam te posty , to mi łeb pęka....
Pracowałem tam pare lat.
Ale jak chcesz wiedzieć jak tam jest .
Kto jes kim.?
Odpowiem szczerze.
532174034
Se werynka 2017-07-10 11:55
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaki jest powód, że LOGSTOR potrzebuje tak dużo osób do pracy? Czyżby jakieś nowe projekty? Zastanawiam sie dlaczego tak uprzedzacie się do ludzi z Ukrainy? Polacy kiedyś też jeździli na zachód do pracy, teraz również i co?
3lata w obozie 2017-07-12 07:39
Odpowiedam szczyt sezonu roboty w .......
2
3lata w obozie 2017-07-12 07:40
Odpowiedam szczyt sezonu roboty w .......
3
Magnum 2017-07-19 11:59
Nie narzekam na pracę w LOGSTOR ale rozumiem tych którzy narzekają. Pewnie brak zainteresowania pracą przysporzył im kłopotów i bardzo tego żałują. Szkoda tylko, że w tej swojej złości musza obrażać ludzi i wyśmiewać się z nich. Przykro jest to czytać.
Praca 2017-07-26 20:19
Agencja Pracy Max Power zatrudni pracowników do firmy LOGSTOR w Gliwicach.

Umowa o pracę.
2300 zł brutto + premia

Zapraszamy do naszego biura w Zabrzu - ul. Wolności 262/220.
Zapraszamy!
Zostaw swoją opinię o LOGSTOR Polska Sp. z o.o. - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LOGSTOR Polska Sp. z o.o.