LOGSTOR Polska Sp. z o.o.

Zabrze

Opinie o LOGSTOR Polska Sp. z o.o.

Mateusz 2017-03-20 22:21
Witam.Szukam pracy.Ile można docelowo zarobić w Logstor ? Proszę tylko o poważne odpowiedzi.Dziękuje.
Iza 2017-03-23 10:06
Czy firma LOGSTOR Polska Sp. z o.o. ma w chwili obecnej jakieś etaty dla kobiet? Bardzo bym chciała tu pracować.
powaznie 2017-03-25 22:02
1500 na rękę
10
andrzej 2017-04-05 22:39
Na starzu jako inżynier ds planowania produkcji (pół roku) oferują... 1500zł na rękę. Brak gwarancji zatrudnienia po stażu. 3 000zł na rękę tam nie zarobicie, nawet na kierowiczych stanowiskach.
2
Gregor 2017-04-12 22:48
Firma LOGSTOR ma bardzo dużo nowych ofert pracy.Czy wiecie, że to wiodący na świecie producent systemów rur preizolowanych. Firma ciągle rozwija się i wspiera produkcję innowacjami w zakresie najnowszych technologii. Nowe tak będziemy rozmawiać o firmie?
2
Nick 2017-04-20 19:23
Ludmiła out
14
za mądrością 2017-04-22 09:45
Wiosna przyszła, a z wiosną wiosenne porządki. W końcu ktoś przejrzał na oczy
6
ja 2017-04-22 11:55
brawo, dobra decyzja
6
Norbi 2017-04-22 14:35
Widziałem ofertę pracy dla montera, ile można zarobić?
cinusmaximus 2017-05-10 23:43
Nie ma co oszukiwać ludzi. Najwiecej pracy jest w okresie wakacyjnym a potem juz nie potrzebuja pracownikow i papa. 1500 zl napewno a co więcej to nie wiem bo nie dostalem.
5
Sympatyk 2017-05-11 11:39
LOGSTOR to firma energetyczna zapewniająca klientom wyższą efektywność energetyczną. Wynalezienie technologii opartej na rurociągach preizolowanych sprawiło, że firma stała się wiodącym dostawcą i producentem rurociągów dla przemysłu energetycznego. Może teraz coś się zmieniło?
Arek 2017-05-30 20:13
ilu pracuje Ukrainców w firmie ?
1
Serem 2017-06-01 09:58
LOGSTOR ma spore zapotrzebowanie na nowych pracowników. Słyszałem sporo dobrego o firmie ale mam pytanie. Jak to jest z tym zatrudnieniem w okresie letnim a później już zwalniają? Gdyby ktoś mógł się podzielić wiedzą byłbym wdzięczny bo nie ukrywam, że mam zamiar aplikować.
Pracownik 2017-06-05 08:48
Jestem pracownikiem LOGSTOR i właściwie nie piszę na forum ale to jest dobra firma.
Gosc 2017-06-13 09:58
Jak zarobki w kontroli?
Black Jack 2017-06-18 02:10
Witam oto plusy i minusy pracy w tej firmie
Plusy:
- dobra atmosfera w pracy
- szacunek dla pracownika
- BHP na wysokim poziomie (bywa nadgorliwe)
- zarobek nie najgorszy w porównaniu do innych firm
- premie w okresie sezonu
- możliwość uczestniczenia w kursach (możliwość podnoszenia kwalifikacji)
- korzystny podział przerw
Minusy:
- Nierównomierne obciążenie pracą
- Pył w przypadku pracy na spawalni
- Wysoka temperatura, która jest bardzo uciążliwa w sezonie (dział spawalnia) w letnie dni
- Bankowanie nadgodzin w weekendy
- Pojawienie się 6 tej nocki


2
cinusmaximus 2017-06-19 00:48
Nie nie jest zupelnie odwrotnie Atmosfera w pracy slaba bo wiekszosc to Ukraińcy, brak szacunku do pracownika, BHP na niskim poziomie mnostwo wypadków, zarobki marne 1500 zl praca ciezka w hałasie i brudzie slabo płatne nadgodziny brak mozliwosci stałej pracy!!!! W lecie upal i praca bez dodatkowej przerwy. Dno jak wszedzie na produkcji w Polsce.
8
Sabina 2017-06-20 19:00
Mam aplikować na stanowisko kontroler jakości i chciałam się trochę wspomóc czytając opinie na forum. Niestety wpisy są tak skrajne różne jak kolor biały i czarny. Dlaczego niektórzy świadomie wprowadzają innych w błąd ? To jest bardzo nieuczciwe i niepoważne!!
Kwovadiss 2017-06-20 23:07
Kolego , nie pracujesz od roku i od tego czasu wrzucasz denne posty jaka ta firma jest daremna bo Cię zwolnili ;) po nicku poznaje kim jesteś i gdzie pracowałeś , a wiec oświece Cię , byłeś denny , do miotły się nie nadawałeś nawet w tak " daremnej firmie " przez co pogonili chwasta, nie wylewaj teraz żalów na jakimś forum bo to tylko ośmieszenie twoje i wprowadzanie ludzi w błąd. Na "brak mozliwosci stałej pracy " odpowiem ci tylko śmiechem ;)
cinusmaximus 2017-06-21 13:59
Przy tych stawkach to nawet Ukraińcy uciekli z tej wspaniałej firmy po dwóch miesiącach pracy :D
A ty jesteś tak utalentowany,że pracujesz tam dalej :p
4
Stefan 2017-06-24 16:44
Ależ mają listę ofert pracy imponującą. Myślę, że praca w takiej firmie nowoczesnej firmie nie jest dla każdego. Żeby tu pracować trzeba być ambitnym i pracowitym, natomiast wyśmiewanie się z innych jest podłe.
Nowy 2017-07-05 09:33
Wprawdzie niektórzy narzekają na LOGSTOR ale myślę, że nie jest źle bo jest tak mało opinii. Zawsze gdy jest kiepska atmosfera to ludzie piszą na forum. Widziałem ostatnio ofertę dla kontrolera jakości i jestem bardzo zainteresowany. Może ktoś podpowiedzieć coś?
Robin Hooj 2017-07-08 19:58
Jak czytam te posty , to mi łeb pęka....
Pracowałem tam pare lat.
Ale jak chcesz wiedzieć jak tam jest .
Kto jes kim.?
Odpowiem szczerze.
532174034
1
Se werynka 2017-07-10 11:55
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaki jest powód, że LOGSTOR potrzebuje tak dużo osób do pracy? Czyżby jakieś nowe projekty? Zastanawiam sie dlaczego tak uprzedzacie się do ludzi z Ukrainy? Polacy kiedyś też jeździli na zachód do pracy, teraz również i co?
3lata w obozie 2017-07-12 07:39
Odpowiedam szczyt sezonu roboty w .......
2
3lata w obozie 2017-07-12 07:40
Odpowiedam szczyt sezonu roboty w .......
3
Magnum 2017-07-19 11:59
Nie narzekam na pracę w LOGSTOR ale rozumiem tych którzy narzekają. Pewnie brak zainteresowania pracą przysporzył im kłopotów i bardzo tego żałują. Szkoda tylko, że w tej swojej złości musza obrażać ludzi i wyśmiewać się z nich. Przykro jest to czytać.
Praca 2017-07-26 20:19
Agencja Pracy Max Power zatrudni pracowników do firmy LOGSTOR w Gliwicach.

Umowa o pracę.
2300 zł brutto + premia

Zapraszamy do naszego biura w Zabrzu - ul. Wolności 262/220.
Zapraszamy!
Obcy 2017-07-31 10:50
Sądzę, że nie doceniacie tego w jakiej firmie możecie pracować. Nigdzie nie jest idealnie a tu macie fajna pracę.
1
Czytelnik 2017-08-03 17:07
To jest Hore jakis nienormalny system pracy flex nadgodziny wyplacane raz w roku i jeszcze obowiazkowe nadgodziny to sie do pip-u nadaje pracownik na produkcji po 10 latach 18 00 zl a za kierownikow to sa jacys durni w ogole nie dbaja o swoich ludzi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Fachura duży stół 2017-08-04 01:51
Dupisz fleki. Byłem pomad 3miechy na l4 z powodu zlamanego palca i to nie podczas pracy i nadal robie bez zadnego ale. Jak wykonujesz dobrze swoja prace i wykazujesz checi zeby byc lepszym w tym co robisz to nie musisz sie niczego obawiac. Pozdro
2
Bolo 2017-08-11 11:40
Niektórzy zamiast dobrze pracować wolą na forum hejtować! To im sprawia satysfakcję, swoje nieudacznictwo najlepiej zrzucić na firmę? Ja wiem, że dobry pracownik jest zauważany.
2
Lidia 2017-08-11 14:49
@Fachura duży stół - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w LOGSTOR Polska? Z twojego wpisu wnioskuję, że jest możliwość zawarcia z pracodawcą umowy o pracę; czy pracodawca zapewnia dodatkowe benefity? W jakim systemie jest praca (stałe godziny, czy system zmianowy)?
Szukająca pracy 2017-08-19 12:10
Jaka jest aktualnie stawka dla nowego pracownika jako operator? Czy przyjmują kobiety w Zabrzu? Jak wygląda praca? Czy warto się starać o przyjęcie?
Tadek 2017-08-20 17:28
Wieczne narzekanie niektórym wychodzi najlepiej. Jak można ludziom dogodzić? Jest więcej godzin to źle, jest mało też źle. Nikt nie będzie zatrudniał na siłę i płacił osobom, które nie mają zamiaru angażować się w pracy. Może przyjdą nowi i tym będzie się chciało pracować?
1
Maciek 2017-08-20 23:18
4900zł netto
Glaca 2017-08-23 07:35
To nie ma tak zle :D ja w Anglii tez mam ino 1600 na reke, z nadgodzinami 2000 sie wyciagnie. Ku*** moze czas wracac ?
Sterek 2017-08-24 08:11
Może ktoś podpowiedzieć o pracy dla kontrolera jakości VT1
wacek 2017-08-29 16:03
Praca stała, warunki ok
wacek 2017-08-29 16:03
Praca stała, warunki ok
Staszek 2017-08-29 19:15
Ja słyszałem , że można w LOGSTOR Polska zarabiać całkiem niezłe pieniądze. Wprawdzie na rozmowie rekrutacyjnej sprawdzają podobno często znajomości języków obcych ale chyba każdy wie na co się nastawia. Generalnie dobrze byłoby się tu dostać do pracy.
Natugnaro II 2017-09-01 07:39
A na co jezyki obce ? Jak to praca dla małp jest przeciez. No chyba ze dogadac sie z ukraincami :D jak dla Ciebie z nadgodzinami 2000 to dobry zarobek, no to dobry z Ciebie parobek :D

Praca stala, bo sie prosza zeby ludzie zostawali :d nie dlugo w zoo beda kandydatow szukac.

Takie ku..y ludzi dobrych pozwalniali , a potem mnie tu listy przychodza, ze tesknia, ze wroc, ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestem. Co ciag pale, jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Chyba kazdy glupi h.j z biura ma w umowie napisac dziennie przed praca dobry komentarz tutaj :d baranie lby zza biurek, 8 glow do wbicia gwozdza i jeszcze kazdy se w palca pierdo.nie debile pier.done :d bede jezdzil po waszych garbach kuhwy :d
1
Anty trol 2017-09-02 13:33
Słyszałem, podobno, chyba i najlepsze to generalnie :) że warto , a ja wam mówie że nie warto bo podobno słyszałem że placą mało, generalnie za mało
Serce 2017-09-04 11:36
Podobno firma dobrze płaci ale pracownikom zaangażowanym w pracy. Nie wszyscy jednak zaliczają się do tej grupy i stąd pewnie małe złośliwości na forum. LOGSTOR to spoko firma ale dla ludzi chcących pracować.
1
Benq 2017-09-04 12:21
Witam.Podstawowe dwa pytania. Jakie firma oferuje warunki dla wozkowych i czy można zarobić?
Animals 2017-09-08 09:18
Jeśli niektórzy patrzą na pracę jedynie pod kontem zarobków to faktycznie powinni szukać innej firmy. Dobry pracownik, który ma dobrze zarabiać musi lubić to co robi.
Natugnaro II 2017-09-09 08:12
Serce, Ty niewolniku...

Firma "dobrze placi" jak za 40h w tyg jest wyplata na poziomie 2500-3000. To, ze pracownikowi sie chce pracowac, to znaczy, ze stara sie 40h w tyg. A nie, ze zeby dostac 2500, pracownik pracuje 80h :D soboty, lato po 12h caly tydzien, bo wtedy pracownik nie jest "dobry" tylko jest niewolnikiem :D a skoro tak Ci dobrze, za te 2500 jak naskubiesz, bo odwrociles kota ogonem i pracujesz 16h odpoczywasz 8h. To ja Ci dam 3000/msc i bedziesz dla mnie biegal na zawolanie. Teraz takim wlasnie niewolnikiem jestes, tylko nie zdajesz sobie sprawy :) pewnie cieszysz sie ze dostales 2500 wow ! Ale ile Ty idioto tam spedziless czasu ? Co z tego, ze dostaniesz 2500 jak pracujesz godzinowo jakbys tam spedzil 1.5msc. Wiec nie pierd.... glupot, ze mozna zarobic, bo zarobic to mozna jak masz 2500 za 40h w tyg [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zniewolony. Takich wlasnie ludzi tam trzeba i tacy wlasnie ludzie tylko tam pracuja, pracy jest w hu. jak sie chce. Ale lepiej dawac sie ruchac w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne grosze i pisac jak to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Normalnie bym Cie w pysk strzelil, za to jakim ty jestes idiotom. Brak slow. W tym wlasnie sila logstoru. Na imbecylach darmowych, co chwala [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i daja se w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wsadzac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i sie nic nie odezwa. Jeba.. tam do usranej smierci parowo
Brajan 2017-09-09 09:58
Niektórzy ? co to jest za słowo , to po polsku ?Zatrudnijcie lepszych hejterów , ale zgoda najlepiej gdyby niektórych nie nie było
Lidia 2017-09-11 13:40
@wacek - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w LOGSTOR Polska? Z Twojego wpisu wnioskuję, że oceniasz je pozytywnie. Co masz dokładnie an myśli pisząc, że praca jest stała? Chodzi Ci o to, że pracownicy zatrudniani są w ramach umowy o pracę? Są to kluczowe informacje dla osób zainteresowanych podjęciem pracy. Często rodzaj zawieranej umowy decyduje o podjęciu pracy w danej firmie.
lidia bis 2017-09-18 12:48
lidia czy ty gupia jesteś czy nie rozumiesz , LOGSTOR nie jest wyjątkowy bo obecnie każda firma daje pełną umowę o pracę lecz sama umowa to nie wszystko, menagment bezmyślnie przez wiele lat sam sobie wieszał petle na szyji która zaciska się teraz mocno i nie jesteś w stanie gupimi wpisami poluzować jej, end.
Zostaw swoją opinię o LOGSTOR Polska Sp. z o.o. - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LOGSTOR Polska Sp. z o.o.