brak logo

ARKUS & ROMET GROUP SP. Z O.O.

Podgrodzie

Opinie o ARKUS & ROMET GROUP SP. Z O.O.

BB 2014-08-04 11:33
Omijać szerokim łukiem, wyzysk totalny, traktują człowieka jak zero i tak opinia zostanie usunienta informatyk arkusa czuwa żeby dla szefa była firma cud miód.
13
stary drwall 2014-09-04 00:17
jaka firma ochroniarska ochrania ten obiekt??
licke 2014-10-12 22:42
Nie polecam! Pracowalem tam 3 lata i byl to najgorszy okres w moim zyciu. Przez pierwszy rok jedna linia miala norme 250 rowerow potem zwiekszyli na 360 a teraz jest 450 a placa te same pieniadze jak byla mniejsza norma. Jak sie ma duzo nadgodzin zabieraja ci premie.
11
Zielona Wyspa 2015-11-25 23:53
Złodziejska firma pracowałem tam dwa dni, bo więcej nie będę robił w takim obozie życzę im bankructwa.
6
bezrobotny 2015-11-26 00:04
Następni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sami sobie róbcie qutasy.
shrek 2015-11-26 00:27
Złodzieje i kanalie,kierownik wąsaty Janusz,opieprza ludzi a w niedzielę do kościółka na modły.Podpalić i zaorać.Babka która siedzi w kadrach stara wredna cipa.
5
Zielona Wyspa 2016-01-29 17:28
Pójdziesz tam to się przekonasz jeszcze nigdy nie można skończyć pracy po ośmiu godzinach bo normy się nie wyrobiło i trzeba tyrać dodatkowe półtorej godziny jak bym kamerą nagrał ten zakład to na zachodzie by niektórzy nie uwierzyli jak może być jeszcze taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a takich zakładów w Polsce jest więcej bo ten kraj to stan umysłu.
9
Ina 2016-03-07 10:58
Ja pracowałam 5 lat na stanowisku spec. ds. zaopatrzenia, zyskałam bardzo duze doswiadczenie dzięki temu nie miałam problemu ze znalezniem pozniej pracy. Jednakże jest to praca dość ciężka, po godzinach zostawalam tylko gdy nie bylo mojej kolezanki i musialam pracować na dwa komputery. Koledzy służą pomocą, ale nie jest łatwo. Jednak jeśli już nauczysz sie robic kilka rzeczy naraz w stresie to później wchodzi Ci to w krew. Bez doświadczenia tam jak sie idzie to praca na początku jest bardzo ciężka. Zdarzaja sie również wyjazdy do Chin i do Niemiec.
Jeśli chodzi o urlopy, wychodzenie wczesniej gdy np dziecko chore to generalnie nie ma problemu.
2
ina 2016-05-30 15:31
No wlasnie zarobki średnie, 1500zł ~ 1600 zł na reke
4
Laszka 2016-05-31 08:03
chyba żart, biegły angielski i wielozadaniowa praca w stresie, która ma wejść w krew i 1500 na rękę?
1
ina 2016-05-31 09:42
Są jeszcze premie uznaniowe, w najlepszym okresie było 1800zł na ręke
olek 2016-09-10 20:30
Ja pracuje w jastrowskim zakładzie Arkus&Romet ludzi maja za nic wyzyskują obrażaj za nadgodziny i soboty nie płacą a jak zapłacą to premi niema .wypłaty najnisza krajowa zwłaszcza na lakierni
3
ghui 2016-09-11 17:13
@ olek - ale jak to nie pąłca za nadgodziny? Może można odebrac dzień wolny, bo to byłoby w przeciwnym razie niezgodne z kodeksem pracy, raqczej sobie na to nie pozwoliliby, bo baliby się kar różnych.
Nieznany 2016-11-04 08:48
Gorszej firmy nie widziałam! !!!! Wyzysk , nie szanują ludzi-praca za marne pieniądze.
Omijać szerokim łukiem. Praca ponad 8 h bo niby przerwa której "Nie ma". NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!
2
krk 2017-01-16 19:02
NIE POLECAM !!
Firma gdzie nie szanuje się pracownika, bardzo słaba organizacja.
Bardzo zepsuta opinia na rynku przez ich politykę sprzedaży. Wszyscy po tym jak dowiedzieli się gdzie pracuję mówili w mniej lub bardziej ostrym języku abym jak najszybciej uciekał z tej firmy.
Pensja hmmm to kolejny temat.... słowo dane przez Kierownictwo a propos wysokości zarobków , można sobie od razu wyrzucić do kosza
Na szczęście dla mnie szybo się zwolniłem
3
Zozol 2017-01-17 10:03
Witam,

Proszę o informację jak teraz wygląda sytuacja w firmie, czy kierownicy wywiazują się z obietnic, szkolenia? Zarobki? Możliwość rozwoju? Jak to wygląda od środka?
Łukasz 2017-01-30 23:12
Jak chcesz być murzynem to możesz iść ale jak się szanujesz to daj sobie spokój z Arkusem.
9
konfekcjoner bt3 2017-02-01 15:09
to zapraszam do Tc DEBICA tam dopirro zaznacie liksusow.. zwlaszcza na bt3
1
Nadal pracujaca 2017-02-01 15:20
Witam. Pracuje juz tutaj rok i nie narzekam. Jesli komuś sie nie chce robić i ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wiadomo ze nie będą mu odpowiadać standardy panujące w zakładzie. Niektórym jest ciężko nawet posprzatac po sobie kartony więc co się dziwić ze mistrzowie się czepiaja. Co do pensji i premii tez nie ma co narzekać bo 20% premii to nie jest wcale malo przy stawce 2000 zl brutto.
Rookione 2017-02-04 12:24
Wie ktos jak wyglada praca ph w tej firmie? Warunki, zarobki?
Przyjezdny 2017-02-15 12:33
Byłem na rozmowie. Niestety rozczarowanie ogromne. Przywitała mnie Pani w bluzie dresowej a obok siedział Pan (chyba szef - nie przedstawil sie) w bluzie polarowej. Ja, nadmieniam jak to na taka rozmowę, ubrany w garnitur, koszula, krawat. Padły tylko dwa pytania: "Od kiedy może Pan zacząć prace?" i "Czego Pan od Nas oczekuje?". Cóż, jak na zdawałoby sie poważna firme skromna "rozmowa rekrutacyjna". Pan (chyba szef) wygadał sie natomiast że Prezes w tym roku podwyzszył cele do realizacji w przy tym premiowe o 30% w stosunku do poprzedniego roku i że zwolniło sie paru handlowców. Co przy fakcie iz kazdy z Nich ma po 2 wojewodztwa, co daje 8 handlowców mobilnych w Polsce. Nadmienił że i owszem cięzko bedzie je zrealizowa a przy tym jakby odradzając od pracy w tej firmie. Wynagrodzenie podstawowe ? 2,5tys + hyuindai i20. Po 20min pogawedki podziekowano mi i kazano czekać na telefon od Pani Joli. Poziom wiec marny rozmowy a tyle to mogli mnie sie zapytac przez telefon.
4
przyjezdny 2 2017-03-07 11:24
Hej, byliśmy chyba na tej samej rozmowie :)
Moje wrażenia są raczej przyjemne, a większość z tych rzeczy które wymieniłeś na minus w mojej ocenie były pozytywne. Jeśli chodzi o ubiór - dla mnie był jak najbardziej odpowiedni, ale ja to sobie tłumaczę specyfiką pracy w tej firmie, firma produkuje i sprzedaje rowery więc te firmowe polary zrobiły na mnie pozytywne wrażenie, z tego co zauważyłem mieli również firmowe kurtki. W moim odczuciu to ja składałem cv więc to mi zależy na tym żeby się tam dostać do pracy, a nie im więc również poszedłem w garnierku. Rozmowa odbyła się w bardzo przyjemnym i luźnym tonie, przedstawiono mi realizację planów (więc myślę, że ten Pan się nie wygadał skoro mówił to wszystkim), dla mnie to ogromny plus, bo rzadko się zdarza, żeby ktoś jawnie mówił o tym, że jest ciężko i że firma się rozwija, co wiąże się z co raz wyższymi planami. Jeśli chodzi o wypłatę to chyba jedyny minus, bo 2500 na rękę dla handlowca to straszna lipa, do tego premie kwartalne, więc jeśli nie uda Ci się wyrobić planu to jesteś pół roku bez dodatkowej kasy, a to masakra.
8
Maja 2017-04-06 11:02
A na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy firmy? Chętnie też usłyszmy więcej na temat Waszej codziennej pracy. Co najbardziej lubisz w swojej pracy?
rozczarowany 2017-04-10 12:17
warunki są żadne, zero benefitów, zero dodatków, zero wczasów pod gruszą, zero uznania, premii też nie ma, a wręcz przeciwnie - premia miesięczna obcinana za byle co - kierownikowi coś nie wyszło - obcinają premię, produkcji coś nie wyszło - obcinają premię, za mało ludzi do pracy - obcinają premię......i tak bez końca. Dodatkowo 15 minut więcej każdego dnia za darmochę....
Jedyna wartość tej firmy to ludzie, którzy niestety przez złe warunki pracy zaczynają tą firmę traktować na samym wstępie jak krótki przystanek w karierze - zdobywają wiedzę i doświadczenie a później odchodzą do konkurencji....
3
obiektywny 2017-04-11 20:28
Na produkcji praca ciężka. Częste nadgodziny i brak poszanowania pracownika. Jest jednak trochę osób, które pracują już lata więc chyba nie jest najgorzej. Benefity są: 20% premi, ktora jest ucinana za chorobowe, kasa na święta czyli 2 x w roku. W biurach tak marnie płacą (najniższa krajowa), że jedyne chętne do pracy osoby to studenci,którzy jak skończą szkołę to od razu zmieniają pracę. Kariery tu raczej się nie zrobi. Tak jak wszędzie, zależy do którego działu się trafi. W jednych kierownicy/ dyrektorzy są ok a w innych koszmar. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
5
Maja 2017-05-22 16:11
@obiektywny wspominasz, że w zależności od działu praca w firmie może się znacznie różnić. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w poszczególnych działach. Wspominasz, że na produkcji według Ciebie panuje brak poszanowania pracownika. Co przez to rozumiesz? Jak się to przejawia?
Zostaw swoją opinię o ARKUS & ROMET GROUP SP. Z O.O. - Podgrodzie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARKUS & ROMET GROUP SP. Z O.O.