brak logo

ARKUS & ROMET GROUP SP. Z O.O.

Podgrodzie

Opinie o ARKUS & ROMET GROUP SP. Z O.O.

BB 2014-08-04 11:33:41
Omijać szerokim łukiem, wyzysk totalny, traktują człowieka jak zero i tak opinia zostanie usunienta informatyk arkusa czuwa żeby dla szefa była firma cud miód.
3
stary drwall 2014-09-04 00:17:36
jaka firma ochroniarska ochrania ten obiekt??
licke 2014-10-12 22:42:10
Nie polecam! Pracowalem tam 3 lata i byl to najgorszy okres w moim zyciu. Przez pierwszy rok jedna linia miala norme 250 rowerow potem zwiekszyli na 360 a teraz jest 450 a placa te same pieniadze jak byla mniejsza norma. Jak sie ma duzo nadgodzin zabieraja ci premie.
5
Zielona Wyspa 2015-11-25 23:53:12
Złodziejska firma pracowałem tam dwa dni, bo więcej nie będę robił w takim obozie życzę im bankructwa.
1
bezrobotny 2015-11-26 00:04:12
Następni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sami sobie róbcie qutasy.
shrek 2015-11-26 00:27:12
Złodzieje i kanalie,kierownik wąsaty Janusz,opieprza ludzi a w niedzielę do kościółka na modły.Podpalić i zaorać.Babka która siedzi w kadrach stara wredna cipa.
Zielona Wyspa 2016-01-29 17:28:51
Pójdziesz tam to się przekonasz jeszcze nigdy nie można skończyć pracy po ośmiu godzinach bo normy się nie wyrobiło i trzeba tyrać dodatkowe półtorej godziny jak bym kamerą nagrał ten zakład to na zachodzie by niektórzy nie uwierzyli jak może być jeszcze taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a takich zakładów w Polsce jest więcej bo ten kraj to stan umysłu.
3
Ina 2016-03-07 10:58:47
Ja pracowałam 5 lat na stanowisku spec. ds. zaopatrzenia, zyskałam bardzo duze doswiadczenie dzięki temu nie miałam problemu ze znalezniem pozniej pracy. Jednakże jest to praca dość ciężka, po godzinach zostawalam tylko gdy nie bylo mojej kolezanki i musialam pracować na dwa komputery. Koledzy służą pomocą, ale nie jest łatwo. Jednak jeśli już nauczysz sie robic kilka rzeczy naraz w stresie to później wchodzi Ci to w krew. Bez doświadczenia tam jak sie idzie to praca na początku jest bardzo ciężka. Zdarzaja sie również wyjazdy do Chin i do Niemiec.
Jeśli chodzi o urlopy, wychodzenie wczesniej gdy np dziecko chore to generalnie nie ma problemu.
ina 2016-05-30 15:31:18
No wlasnie zarobki średnie, 1500zł ~ 1600 zł na reke
Laszka 2016-05-31 08:03:00
chyba żart, biegły angielski i wielozadaniowa praca w stresie, która ma wejść w krew i 1500 na rękę?
ina 2016-05-31 09:42:39
Są jeszcze premie uznaniowe, w najlepszym okresie było 1800zł na ręke
olek 2016-09-10 20:30:50
Ja pracuje w jastrowskim zakładzie Arkus&Romet ludzi maja za nic wyzyskują obrażaj za nadgodziny i soboty nie płacą a jak zapłacą to premi niema .wypłaty najnisza krajowa zwłaszcza na lakierni
1
ghui 2016-09-11 17:13:39
@ olek - ale jak to nie pąłca za nadgodziny? Może można odebrac dzień wolny, bo to byłoby w przeciwnym razie niezgodne z kodeksem pracy, raqczej sobie na to nie pozwoliliby, bo baliby się kar różnych.
Nieznany 2016-11-04 08:48:03
Gorszej firmy nie widziałam! !!!! Wyzysk , nie szanują ludzi-praca za marne pieniądze.
Omijać szerokim łukiem. Praca ponad 8 h bo niby przerwa której "Nie ma". NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o ARKUS & ROMET GROUP SP. Z O.O. - Podgrodzie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARKUS & ROMET GROUP SP. Z O.O.