brak logo

F. H. Kamila

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o F. H. Kamila

pracownica 2015-08-12 13:47
Brak szacunku do pracowników, oszustwa, przekręty. Co innego masz na umowie, co innego dostajesz do ręki, premie też raz dostajesz raz nie - zależy od kaprysu szefostwa. Fatalna atmosfera. Naprawdę szkoda nerwów.
17
pfff 2015-11-25 16:01
Może nie byłoby tak źle gdyby nie szef tego całego bajzlu.. Nie chcę pisać po nazwisku ale zainteresowani wiedzą o kogo chodzi. Zwykły burak i wieśniak któremu słoma z butów wystaje a uważa się za nie wiadomo kogo. Już nawet w siedzibie Diversa się z niego śmieją.
11
obecna pracownica 2016-10-09 15:29
Firma zatrudnia na umowę zlecenie, chociaż panowie mogą jeszcze liczyć po dłuższym stażu na umowę o pracę, ponieważ jak wiadomo nie zajdą w ciążę więc nie będzie żadnego problemu. Pracownicy robią od 8-14 godzin dziennie nawet do 7 dni w tygodniu i szefostwu to nie przeszkadza kiedy tego potrzebują. Zabierane są premie oraz różne kwoty z wypłat np. 200zł za nie ometkowanie towaru, przy czym redukcja pracowników też jest na porządku codziennym. Trzeba oddawać za popsute sprzęty jak palniki, zmywarka, toaleta, które używane są codziennie i nawet te które są używane przez klientów.
P.Szefowa co innego P.Szef co innego także trzeba się umieć rozdwoić, brak szacunku do pracowników wyzwiska typu debile, idiotki większość jest traktowana jedną kategorią. Szefostwo wymyśliło sobie nowy kodeks prawny że pracownicy mogą jeść po 6 godzinach pracy natomiast kodeks mówi coś innego, że pracownikom przysługuje płatne 15min przerwy jeśli jest minimum 6 godzin w pracy, także dorośli ludzie a czytać ze zrozumieniem nie potrafią.
10
tola 2016-10-23 16:59
Super firma. Pracuję w niej kilka lat. Bardzo dobre zarobki. Grafik można dostosować do swoich potrzeb. Pensja zawsze na czas i praca w fajnych salonach. Szef się nie wtrąca do pracy. Premia prawie co miesiąc.
Przerwę robimy sobie kiedy chcemy i nikt nie liczy czasu. Zmiany są wtedy , kiedy komuś się nie chce robić. Ja jestem zadowolona.
8
czarna 2016-10-23 18:30
W tej firmie pracuję od roku. Nie ma problemu z wypłatami, premia różnie, zależy jaką zrobimy sprzedaż i ile jest godzin w danym miesiącu. Ogólnie warunki dobre, można się dogadać co do grafiku, urlopu czy wcześniejszego wyjścia. Szef trochę nerwowy, ale jak się dobrze pracuje, a nie obija, to nie ma problemu. Ekipa na salonie zgrana, choć jak ktoś przychodzi na kawkę i pogaduszki to raczej nie zostaje z nami długo.
Dla mnie jest naprawdę w porządku - czysto i przyjemnie, za fajne pieniądze.
7
Lejdis 2017-04-14 17:47
Pan Gamrot to kłamca. Na rozmowie o pracę jest wszystko rewelacyjnie, ale po krótkim czasie pracy jest zupełnie inaczej. Jest to człowiek arogancki nie mający szacunku do innych ludzi. Gdy tylko ktoś ma inne zdanie i nie pozwala się obrażać jest zwalniamy. Umowy tylko zleceniowki. Płace też marne za najniższą krajową można pracować w systemie osmiogodzinnym z weekend ami w domu,a nie u niego w pracy!
4
Lejdis 2017-04-14 17:53
Pan Gamrot to kłamca. Na rozmowie o pracę jest wszystko rewelacyjnie, ale po krótkim czasie pracy jest zupełnie inaczej. Jest to człowiek arogancki nie mający szacunku do innych ludzi. Gdy tylko ktoś ma inne zdanie i nie pozwala się obrażać jest zwalniamy. Umowy tylko zleceniowki. Płace też marne za najniższą krajową można pracować w systemie osmiogodzinnym z weekend ami w domu,a nie u niego w pracy!
3
Aleksandra 2017-04-14 18:14
Pozdrawiam wszystkich czytających opinie. Przed złożeniem Cv do tej firmy proszę najpierw zajrzeć na olx praca w Tomaszowie i zobaczyć jak dużo jest ogłoszeń do fh Kamila. A dlaczego? Po prostu ludzie po krótkim czasie sami rezygnują z pracy i z ulgą uwalniają się od tych zaklamanych ludzi. Pozdrawiam. Uwolniona była pracownica.
5
Migosia 2017-04-15 14:06
Zgadzam się z komentarzami powyżej. Ludzie nie warto u nich pracować ! Jedno mówi tak drugie mówi co innego , nic nie pasuje ! Na wszystkim oszczedzaja a najlepiej jakby za darmo robić ...
Szefunio zwykły cham , bo inaczej tego nazwać nie można. Potrafi zrobić awanturę nawet przy klientach! Wyobrażacie to sobie ??? Na rozmowie o pracę obiecali po okresie próbnym umowę o pracę po czym się okazuje , że nie ma takiej możliwości, mogą jedynie zaoferować zlecenie ( śmiech na sali ) . Za 10zl/h oczekują od pracowników wysokich standardów...
Omijajcie ich szerokim łukiem a wasze życie będzie o wiele piękniejsze ;D
3
Marta 2017-04-18 13:10
OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA.MAM PROŚBĘ KTO TU PRACOWAŁ I BYŁ ŹLE TRAKTOWANY PRZEZ SZEFOSTWO PROSZĘ NAPISAĆ SKARGĘ DO PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY.NIECH PIP W KOŃCU SIĘ ZA NICH WEŹMIE. POZDRAWIAM I DO DZIEŁA. TO NIC NIE KOSZTUJE!
4
Marek 2017-04-18 20:37
Brak szacunku do ludzi.
Nie warto dla nich i na nich pracować. Jeszcze nigdy nie słyszałem pochwały. Zawsze krytykę.
I ileż można? Dlatego zrezygnowałem z pracy. Pozdrawiam. Marek.
3
Gosia 2017-04-18 22:11
Ooooo widzę że rusza lawina gorzkich żalów. Też kiedyś tam pracowałam w Tomax ale nie wspominam miło. Pracodawca jest arogancki,krzykliwy, źle traktuje pracowników i dlatego nigdy nie będzie miał stałego personelu.
3
Jola 2017-04-18 22:25
Na OLX praca jest dużo ogłoszeń. Jest ciągła rotacja ludzi. Ale zazwyczaj odchodzą sami. Szukają w innych firmach pracy. Ja w fh Kamila pracowałam tylko miesiąc. Atmosfera między pracownikami była ciężka, problemy z grafikiem,nikt nie był zadowolony,bo szefowa ciągle zmieniała.
3
Ciekawska 2017-04-19 18:18
Dzięki Jola za wrzute. Faktycznie sprawdziłam OLX i jest tam dużo ogłoszeń do pracy w fh Kamila.
Ale z żadnej nie skorzystam.
Może puścić info na fb? Co by nie iść tam do pracy.
Pozdrawiam. Ciekawska.
3
Piotr i Paweł 2017-04-21 12:54
Chciałbym coś dodac od siebie ale wszystko zostalo juz napisane hehe moze i nie mam za duzego doswiadczenia we współpracy z nimi ( bo robiłem tylko 2 tyg całe szczęście ) ale mogę powiedzieć że to najgorsi szefowie u jakich pracowałem. Jak szef dobrze traktuje pracownika to i pracownik się stara a tu tragedia . Nie pozwolę mówić na siebie debil itd . Pozdrowienia dla starej ekipy z Tomaxu
4
DJ 2017-04-21 13:52
ŚWIĘTE SŁOWA !!!!!!!!
KRYTYKA I KRZYKI TO DLA NIEGO NORMALKA.
TAKI TYP!
OMIJAĆ Z DALEKA!
4
PAWEŁ 2017-04-22 18:06
Potwierdzam. Wszystko się zgadza co tutaj jest napisane.
Brak kultury osobistej i szacunku do drugiej osoby!
ŻENADA! !!!!!!!!!!!!!!!!
3
wielbłąd 2017-04-26 14:19
Witam. Poszła fama po Tomaszowie co by u nich nie pracować.
Świetnie ,to mała mieścina ,a wiadomości szybko się rozchodzą.
Mówimy STOP dla firmy FH> KAMILA>
Tam nie pracujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam.
4
Leszek 2017-05-11 18:35
Witam.
A jednak to prawda.
Przejrzałem oferty na olx i faktycznie od nich jest dużo pozycji że szukają chętnych do pracy.
Ale dzisiaj ludzie głupi nie są.
Za najniższą krajową nie będą pracować na takiego faceta.
Brawo internet.
Brawo Facebook.
Zachęcam do wpisów.
B. 2017-05-15 12:05
Czytam opinię i jestem w szoku, czy aby na pewno pracuje w tej firmie. Od roku współpracuje i złego słowa nie mogę powiedzieć, dobre zarobki, jak jest potrzeba to można się dogadać. Jestem zadowolona. Jak ktoś idzie do pracy i chce `odbębnić' a zarobić fortunę to nigdy nie znajdzie pracy. Jak szefostwo widzi, że komuś się chce i wypełnia swoje obowiązki to można się dogadać.
3
Zostaw swoją opinię o F. H. Kamila - Tomaszów Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F. H. Kamila