brak logo

BIS Plettac

Ostrzeszów

Opinie o BIS Plettac

ruty 2015-02-27 11:43:54
co mam Ci napisac? niewiesz jakie sa realia? tym bardziej na eksporcie? polak polaka utopiłby w łyżce wody. Nie mówie ze kasa dobra czy zla, bo wszystko zalezy ile wyrobisz godzin, ale ludzie. Jak wszędzie jest szlachta-plebs a na koncu ludzie od czarnej roboty.Nie pisz proszę ze niektore opinie sa mylące bo z paroma wpisami zgadzam sie w 100%.
1
gebels 2015-03-04 19:20:57
witam w Niemczech mozna zarobic tyle samo co w holandi i belgi
3
elo 2015-03-09 18:37:33
Ruty, nie wiem gdzie byles na rewizji ale Sheela nie ma w Niemczech. Taki zaklad nie istnieje. Jest Shell. Mniemam ze testu tez nie zdales bo pewnie nazwisko tez zle napisales. Pewnie kazali Ci isc na plac zbiorek a poszedles do kibl... i tak Twoja historia sie skonczyla.
gebels 2015-03-09 19:07:16
witam panowie ...mam pytanko czy w belgi i holandi jest zwrot podatku?
1
gebels 2015-03-09 19:07:53
witam panowie ...mam pytanko czy w belgi i holandi jest zwrot podatku?
ruty 2015-03-10 18:55:25
haha ale sie usmiałem, elo nie bądź smieszny, jesli tam byłeś lub jeszcze jesteś to wiesz jak jest, jacy ludzie i jaka atmosfera, a po drugie nie łap mnie za słówka, Sheel czy Shell- nieważne, każdy wie o co chodzi. byłem na Wesselingu kilka miesięcy i wiem kto ćpa i kto chla. Mysle ze wpis ''greg-a'' powyzej wyczerpał temat.
żonki 2015-03-11 11:24:16
hej Chlopaki, może cos napiszecie ciekawego o Holandii co tam się dzieje z nazwiskami. Chciałybysmy się dowiedzieć co nasi mezowie tam robia.
szary kot 2015-03-16 21:03:44
Do ''żonki'' nie pisz cwelu w imieniu wszystkich żon tych Panów którzy pracują w holandi bo tym wpisem tylko sie ośmieszyleś. A swoją drogą wracając do tematu, co mają ci Panowie''mężowie''robic w Holandii?? czyżby pojechali tam na wakacje? na wczasy? czy zarabiać pieniądze?? debil
Sokolik 2015-03-16 21:52:02
witam wszystkich panów monterów z firmy multiserwis.
Mam okazje wyjechac do niemiec na budowe Shell Wesseling.
jestem nowym pracownikiem, i chcialbym dowiedziec sie co nie co o tej budowie,jakie są warunki socjalne i "atmosferyczne" na budowie.
3
Może nowy 2015-03-28 21:11:02
Witam. Wszystko ładnie wygląda jak tak sobie patrzę na ofertę firmy i jej wygląd. Lecz jak jest naprawdę? Mam zamiar się przyjąć do was do pracy.
Ile się zarabia jako dobry monter z kursami i 6 letnim doświadczeniem?
4
faja 2015-03-28 23:43:55
to zależy w jakim kraju się znajdziesz,Niemcy odradzam
1
Faaja 2015-03-29 17:37:28
pracuje w firmie 4 lata i mam mniejsza stawke niz taki co niedawno sie przyjął i nie potrafi rygla zabić. Więc kolego jak chcesz sie przyjąć do tej firmy trafisz na Niemcy to dostaniesz 7 eur/g i nie licz na wiecej, do tego napier..olisz sie jak w kołchozie.
Zeus 2015-03-29 22:03:54
Witam wszystkich starych,i młodych plettacowców ta firma schodzi na psy jezeli macie okazje uciekajcie patrzcie co sie dzieje ludzie sie zwalniaja i ida gdzie indziej ,Plettac upada zniszcza go sami kierownicy pazerni i bez zadnej wiedzy w tym kierunku kilka słów po Angielsku wielki maczo ,tuman jeden z drugim pozoranci ,ebac konfidentów z plettaca
3
zeus 2015-04-02 22:25:06
widze nie jaki Jowisz jestes awiam albo taki twpy albo takim nie robem wiesz chyba nie wiesz jak wyglada prawdziwa robota ile sniegu twoja stara sie najad,ła by cie bałwanie urodzic poczytaj posłuchaj potem sie wez za rozmowe pozdr,to jest firma pociotków
Bolek 2015-04-03 20:57:31
Witam słyszałem rózne opinie na temat Niemiec ,rózne budowy i rózni prowadzacy niektórzy mysla ze to ich firma ,uwazaja sie za prezeesów tej firmy ,przykład Holandia budowa Shell ,mordaijk ,nie jaki Nagięc nie wiem czy nazwisko czy przezwisko ,jeden konował kilka słów po angielsku i wielki prowadzacy ,tepy ja siekiera zero pojmy na temat budowy i rusztowań ,morde mu obija za to zachowanie na budowie wiem co psze nie dawno tam byłem panoszy sie jak kogu na gnojowniku ,twoje dno sie juz koncza popierdułka
2
bobo 2015-04-03 21:35:16
Siema ziomki co tam słychac na budowach w niemczech słyszałem ze kazdy robi co chce nawt u Dyby jest rozpizdzaj w dupsko mu wchodza ,podpierdalacze niedługo beda mu gacie zmieniac ,byłem tam nie dawno i mnie spuscił bo jechałem z nim w busie i mu sie odezwałem glupek jakich mało .co tu duzo pisac nie ma mózgu słonce mu wypaliło i nie boje sie tego napisac powinien miec operacje na łeb nie na nogi czy kregosup ,wszedzie na kazdej budowie jest przydupas wszystko sie wali Potrzebuja na szwecje ludzi niez plettacaa
1
pracownik niemcy 2015-04-08 16:19:01
Witam. Pracowałem w plletacu i powiem że nigdy więcej takiej firmy. Wypłaty śmieszne liczone tak by pracownik się nie skapnął za co robi. Zapier... niemiłosierny wymagania, mobing, pracownicy oglądający się za siebie gdy chwile chcą odsapnąć. Nie wiem jak można napisać że tam jest dobrze. piszą to ludzie którzy nie mają rodzin i innych perspektyw. A na odchodne dostałem jeszcze faktóre zaległą do zapłacenia. PODPOWIEDZ JEST TAKA SPIERD.... Z PLETACA !
VIKING 2015-04-15 20:40:09
Bolek,widać że Twoja inteligencja jest zerowa, CZYTAJĄC wypociny które tutaj nabazgrałeś. Nawet nie wiesz kto był Twoim prowadzącym. Wkurzają mnie tacy goście(zafajdane cwaniaczki) jak ty ,chcą zaistnieć tutaj i piszą bzdurne rzeczy a nic konkretnego. Bardzo żałosne...
f 2015-04-15 22:07:18
Pracowałem z Nagięciem i koleś jest ok nie wiem co to za komenty w jego kierunku aaaaa co do Angielskiego to umie gadać jak by co ! Pozdro z Bp Europort 2013
Monter 2015-05-14 20:10:50
Witam, pracowalem na Ludwiku na BASFie, nie polecam nikomu tej budowy. Nazjgorsze szambo jakie istnieje w calym plettacu. Najgorsze pieniadze ze wszystkich budow niemieckich na jakich bylem. Prowadzacy Machlaty to nie nadajacy sie na prowadzacego czlowiek. Uwaga na jego przydupasow(glownie brygadzisci i zastepca), podjebia cie nie wiadomo kiedy, zjazdy rowniez tragedia, nie wiodomo kiedy na chate. Banda alkoholikow i nie potrafiacych wspolpracowac oszolomow. Jak najdalej od Ludwika!
moner 2015-05-14 20:27:36
Monter masz w 100 procentach rację ja też tam byłem iw życiu nie widziałem takich ludzi i takiej budowy doznałem szoku chwała że mnie szybko wysłali do Holandii bo tam to pociotki kase dostają a ci co odpierdalają robotę to grosze jak by mogli do by papierem dupe w kiblu panu M podcierali kapusie i żule i cioty głośno swej opini nie powiedzą lepiej się zwolnić nisz tam jechać !!!
nowy 2015-05-15 21:36:21
witam panowie. ja tez mam jechac na BASF.Slyszalem ze przyjechal tam jakis nowy prowadzacy i jego ludzie.Podobno ma sie poprawic? OBY...
xxx 2015-05-15 21:40:10
czesc f.ale z którym bo jest ich dwóch.
tata 2015-05-31 12:18:53
obecnie z firmy zwalnia się coraz więcej osób z wieloletnim doświadczeniem z powodu małych zarobków jakie są w Niemczech
wolny 2015-06-21 10:28:36
Jak sami widzicie ,monterzy ,nie ma budowy w plettacu gdzie by nie było przydupasów ,którzy porobili z siebie kierowników i innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ta firma ma prosperowac ,jak pytam ,kazdy pierwszy co przyjedzie chce zarabiac bóg wie ile ale nie wkładajac w to zadego wysiłku ,po ca sa starzy pracownicy beda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowałem tam kiedys i ciesze sie ze odeszłem z tamtad teraz mam spokój .Zarabiam wieksze za granica przy 8godzinach dziennie niz w plettacu przy 12godzinnym gdzie jest logika ,plettac masowo okrada ludzi ale nejlepsze jest to ze zaczna im sie do tyłka dobierac za te faktury [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie prawnie pobieraja nie podpisujcie zadnych faktór nic wam nie zrobia ja juz zakładam im sprawe
sulejówek 2015-06-22 11:17:49
Przyjmując sie do pracy w Pletaku masz wszystko czarne na białym napisane ze za zjazdy sa potrącenia i teraz pytanie czy akceptujesz to podpisując czy tez nie. niestety jest to czescią regulaminu , a jesli tobie to nie odpowiada to nikt tu nikogo nie trzyma.Znając zycie gdyby teraz zaprzestali potrącać za zjazdy czy za mieszkania to obnizyliby stawke i tak na to samo by wyszło.
sulejówek 2015-06-23 11:04:07
W takiej sytuacji niewiem czy ktokolwiek decyduje sie na prace na eksporcie. Są budowy na których zjazdy sa co tydzień ale i sa takie że chłopaki zjeżdzaja co 4 a nawet 5 tyg. Niewiem czy łączenie pracy w pletaku i jednoczesnie studiując ma jakikolwiek sens.
bobo 2015-07-22 18:45:02
Witam wszystkich sami nauczyliscie tego teraz płacz .po co ,nie podoba sie dojebac gnoja zeby mu zona w domu nie pomogła cwaniak jest ,wozi kartonami proszki i płyny i reszte pierdół biedak jeden ,a ludzie maja jezdzic autobusami bo Mechlina jest kierowniczek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] popierdółk jeden ,dostanie po ryjku nie bawem
szach 2015-07-23 13:42:02
panienki imprezy i koks tyle w tej sparwie
Byly pracownik 2015-07-25 18:40:58
Multiserwis plettac to najgorsza firma jaka moze byc.Podpierdalacze i przydupasy a wielcy kierownicy kontraktow jak Niznik czy Sarna.To poprostu nieudacznicy ktorym tatusiowie robote zalatwili bo nawet do gnoju sie nie nadawaja.Poprostu firma zlodzieji patrzaca jak najwiecej z robola kasy zedrzec za noclegi i przejazdy.A najlepsze ze robia to bezprawnie i nikt jeszcze z pracownikow ich do sadu nie podal.A w Niemczech jebnieci ludzie i kierownicy na koparkach debil Dyba co wali ludzi po pijaku.A na thyssenie w Duisburgu alkoholik Szwedziak jest az fioletowy od bryny.A shellu Wesseling sami podpierdalacze i przydupasy bhpowca Pawla.Poprostu jest to firma zlodzieji i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zastanowcie sie dobrze zanim ta firme wybierzecie a placa jalmuzna.
5
mmm 2015-08-11 15:01:42
Niestety firma Plettac działa niezgodnie z prawem, umowy pisane są tak aby pracownik musiał za wszystko ponosić koszty, nie podpisujemy odpowiedzialnosci finansowej a każa płacić zaległe faktury bo podobno zmienił się regulamin, pan Gajewski robi z byłych pracowników durniów poniza... Mobbing, wykorzystywanie, niewiedza pań siedzących w kadrach SKANDAL
1
mmm 2015-08-11 21:25:07
szkoda tylko że prawdopodobnie sie tak zabezpieczyli odpowiednią dyrektywą prawną że nic nie zrobimy, ja się nie zgadzam z fakturą po zwolnieniu ,nie byłem poinformowany o zmianie regulaminu o czym mi powiedziała pani banaś szanowna dopiero po 4 miesiącach po zwolnieniu
1
X-men 2015-08-29 14:56:24
Witam tak zgadzam sie Pan Gajewski za duzo sobie pozwala ale przyjedzie dzień na niego spokojnie poczekamy ,zreszta jak na cały Multyserwic ,robia z ludzmi co chca ale kiedys to sie ukruci przyjdzie czas na kazdego taka prawda panowie monterzy nie dajcie sie tłumiąc temn temat w sobie dajecie im powód do dalszego traktowania
widlakowy tarzan 2015-09-06 20:09:40
helo elo ziomy takie pytanko czy bracia Palan...ty i ich psina A.yyy czarny zielony Czy też BIAŁY to pracuja jeszcze ???
ewelinkaw24 2015-09-10 10:11:20
Witam,

Potrzebuję Panów na regipsy do Niemiec. Macie jakieś namiary?? Umowa na rok czasu, wynagrodzenie w terminie.

( usunięte przez administratora )
student 2015-09-24 14:53:38
pracowałem na kopalni. nie rozumiem czym sie kieruja zwykli pracownicy monterzy - wykonują najciezsza prace za pensje za ktora niemiec nie poszedlby sie wyszczac a mimo to kiedy tylko moga probuja sobie nawzajem uprzykrzac zycie. donoszą na siebie nawzajem, trzeba bylo uwazac przy kim co mowisz, zeby zaraz kierownik dyba o tym nie wiedzial. poza tym oboz pracy - praca 7 dni w tygodniu po 10 godzin i tak 28 dni dopoki nie zjedziesz do domu na urlop. potem caly urlop wszystko cie boli, czekasz az troche przejdzie i znowu tam wracasz. NIE POLECAM
3
mario 2015-10-05 11:09:39
Witam wszystkich. Tak złodziejskiej firmy to dawno nie widziałem. 7,5 euro gdzie minimalna jest 8,50 w takich niemczech. Nikt za takie pieniadze za granica nie pracuje. Wyzysk, mobbing, kolesiostwo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] same przydupasy.Zeby sie wybic trzeba jak najwiecej donosic. Ta firma niedlugo upadnie. Doswiadczeni ludzie odchodza a na ich miejsce sami nowi. Jedyny plus to pieniadze do 10-ego kazdeogo miesiaca. A o wspolpracownikach amatorach to juz sie nie bede wypowiadal bo to rowniez zenada.
monter 2015-10-23 09:54:28
pracuje do dzis w pletaku, po przejeciu przez multiserwis jest tragicznie, chlopaki na holandi po 5 tysiecy złoty zarabiaja. i to jest pieniadz na eksporcie ? poprostu smieszne za 5 k zl wyjezdza sie na ogorki a nie na rusztowania. pletak do lutego upadnie.
Remsey 2015-11-01 17:04:38
To nie wina multiserwisu kolego przykladem jest to ze multiserwis placi 5zl za nocleg a plettac 12 euro ;)legendy plettaca stare harpagany tez sie juz wykruszaja albo sie sami zwalniaja albo zostaja uleczeni przez multiserwis plettac posiada bardzo inteligentny ludzi ktorzy pelnia funkcje prowadzacych przykladem jest tego Pan D.Trzeciak budowa schwedt co wyzywa ludzi od najgorszych od smieci itp itd a jak ktorys sie postawi albo odpyskuje to jest zwalniany albo spuszczany z budowy z negatywna opinią mam nadzieje ze chlopaki zglosza to a multiserwis sprowadzi go na dobra droge ;)
mariusz 2015-11-19 01:19:34
plettac... z niecierpliwoscia czekam az ta zlodziejska firma upadnie i ludzie ktorzy tam pracowali podadza ja do sadu i pojda z torbami. kierownictwo jak i pracownicy w wiekszosci to od pluga oderwani ktorzy nie maja pojecia o pracy. lenie smierdzace.
3
Freeman 2015-12-14 14:40:35
Witam . Panowie jak wyjeżdżać to po to żeby zarobić konkret pieniądz . Polecam Norwegię . Najlepiej w norweskiej firmie z szefem którego sie łatwo doi . 20kPLN/miesiąc i wiesz ze jesteś coś wart . Pozdro
franek 2016-01-18 15:01:19
Firma kiepska przyjmują wszystkich jak leci bez doswiadczenia
dolas 2016-03-18 16:25:06
witam chłopaków z shela dowiedziałem się że kierownik krysiak się dojechał za dopisywanie godzin swojemu staremu i temu drugiemu z rodzinki już dawno powinni go sprawdzić ale nie z plettaca tylko z multiserwisu dobrze mu tak!!!!
gm 2016-04-06 16:08:49
mam wizytę 12 kwietnia w Ostrzeszowie, 4 dniową żeby załatwić formalności i 16 wyjazd do Szwecji jako monter rusztowań, obiecują 10 tys zł miesięcznie. co myślicie?
5
frs 2016-04-24 11:48:35
Witam firma kiepska robię na szwed i nie polecam pieniędzy tu nie zarobicie a gnają wszystkich nawet stanąć nie można jedna przerwa po 6 godzinach i przez 6 godzin nie można sie napić przerwa 1 godzinkę i później ogień materialu niema wszystkiego musisz szukać średnio 15 kilometrów zrobić trzeba w poszukiwaniu materiału.Kierownicy ganiają cie jak szmaciaza.Za 160 godz zarobicie 1300€
wuja 2016-06-29 15:57:30
najważniejsze jest to że kariera krysiaków na shelu się skończyła
żonki 2016-07-12 12:40:22
Nie jestem cwelem tylko kobieta chce wiedzieć czy mj mąz faktycznie kładzie się o 19 czy baluje - proste... więc piszcie możecie ksywami nazwiskami kto i co.
były 2016-07-14 20:55:20
a w domu też się tak kładzie spać o 19 -tej jeżeli tak to masz odpowiedź jeżeli nie to też
gość 2016-09-08 20:32:00
koledzy słyszałem że pazurowi i innym skończyły się wyjazdy na dziwki i do burdeli teraz ponoć zwracają kasę za takie przejazdy
2
x 2016-10-22 22:10:53
No nie ma nic gorszego jak się za kierownika w Niemczech czy innym kraju ma Polaczka któremu sodówka do głowy uderzyła i słoma z butów wystaje,to już lepiej chyba u cygana jest pracować,pozdrawiam.
3
Zostaw swoją opinię o BIS Plettac - Ostrzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIS Plettac