brak logo

RING

Chwaszczyno

Opinie o RING

normal 2012-05-04 19:30:38
Polecam Autohandel Ring, niedawno nabyłem drugie auto w tej firmie i jestem bardzo zadowolony, a co do przebiegów, to auta są sprowadzane od innych handlarzy z Holandii czy Niemiec. Tak więc oczernianie akurat tego autohandlu nie ma sensu, ale zawsze znajdzie się jeden niezadowolony. Ja natomiast powiekszam grono zadowolonych klientów tego autohandlu - to jest poprostu autoreklama dla autohandlu kombinatorów i tyle.....
RADEK 2012-06-21 23:13:39
POLECAM POLECAM I JESCZE RAZ POLECAM .RADEK
Adam 2012-06-24 09:17:02
Zamówiłem u nich VW trochę starszego ale się potargowałem i jezdzi bez zastrzeżeń potem znajomy brał merca i też jezdzi także wszystko ok .
OKI..... 2012-06-30 21:57:46
Byłem w Ringu kupić auto,wszystko zakończyło się dobrze,nie było problemów z dokumentami i oc,normalnie dojechałem do domu a miałem 230 km. kupiłem Sprintera i do dziś jezdzi bez zastrzeżeń .
KR... 2012-07-04 17:53:13
Kupiłem u nich na zamówienie VW , papiery i auto ok .
BUDOWLANKA 2012-11-22 20:47:35
Polecam wszystko tak jak powinno być zero problemów.
Auto super.Pozdrawiam sprzedawców.
Radek 2015-02-28 12:47:50
Witam kupiłem ostatnio w Ringu swoje drugie auto jakim jest mercedes sprinter 313 jestem bardzo zadowolony samochód jest w świetnym stanie technicznym jak i wizualnym Bardzo polecam ten autohandel ponieważ taki profesjonalizm jak i zaangażowanie prze pomocy kupna, rejestracji itp rzadko się spotyka. Dziękuję bardzo za wszelką pomoc i do zobaczenia ponieważ na pewno wrócę do was jak przyjdzie czas na zakup kolejnego auta.
PORTAL 2015-10-13 08:01:49
Witam
Jakiś czas temu, bodaj początek lata kupiliśmy w "RINGU" dwa samochody, TRAFIKA oraz PARTNERA ze sporym bagażem kilometrów i lat.
Auta sprawują się bez zarzutu.
Powiększamy grono zadowolonych klientów tego właśnie autohandlu
Dan 2016-05-18 16:40:59
Mam nadzieję, ze jeśli chodzi o RING to jest spoko, nie wiem jak jest dokładnie, ale widze, że jeśli chodzi o Doradców Handlowych to chociaż są prowizje całkiem całkiem
Darek 2016-11-20 22:08:31
Firma ok polecam . Pełen profesjonalizm.
Zostaw swoją opinię o RING - Chwaszczyno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RING