brak logo

JUNKA PIOTR "PROGRES"

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o JUNKA PIOTR "PROGRES"

Rufer 2015-02-19 13:56:16
Ja też robiłem dla tej Firmy. Zrobiliśmy robotę i nie było żadnych problemów . A tak na marginesie to z tego co widzę to kolega który wcześniej napisał opinie już dwa razy nie poleca tej Firmy. Albo jest idiotą i dwa razy współpracuje z tą firmą albo jest porostu złośliwy, w co bardziej wieżę.
1
Rufer 2015-03-21 11:50:40
Odradzam... odradzam podwojnie!!!
1
a 2015-05-08 22:38:42
Witam, ja nie miałem "przyjemności" ( usunięte przez administratora ) I nie pozostaje mi nić innego niż przystać na negatywne opinie powyżej. Ja też nie polecam.
soooony 2015-06-02 00:49:01
Same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cznie z niektórymi pracownikami
soooony 2015-07-06 23:39:31
Jak cię złapię to zobaczysz co ci zrobie
soooony 2015-07-06 23:43:21
Ty masz ja nie mam ty też nie bedziesz mia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
lotos 2015-08-10 11:41:10
Witam.Pracuję już kilka lat.Firma ogólnie jest w porządku. Ma oczywiście wymagania ale kto ich niema.Pensja jest zawsze na czas a jak się starasz to po czasie widać efekty.Oczywiście jeśli nie masz chęci do pracy to zawsze możesz się zwolnić.
kaktus 2015-08-11 06:24:15
Hej pracuję dość długo w tej firmie i to co piszą wyżej są to wypowiedzi zflustrowanych ludzi którzy chcieliby mieć 3-jkę z przodu za to, że tylko się pokazuje rano w pracy a jak już ma coś zrobić to wielka ujma. Prawdą jest, że czasem trzeba zostać w pracy ale to nie jest fabryka tylko firma budowlana i jak trzeba to trzeba. Ale jest to wynagrodzone 10-ego każdego miesiąca. Jeżeli pokażesz, że chcesz pracować to masz to oddane w pieniądzu. A jak nie pasuje to zapraszam do Holandii myć szklarnie i zbierać ogórki
1
bodzio 2015-08-12 07:46:37
Współpracowałem z ta Firmą wielokrotnie nigdy nie było problemu z płatnością. Jeśli chodzi o brak fachowości to robotami kieruje kierownik który mam dobra wiedze budowlaną. Jeśli robota była wykonana fachowo nie było żadnych problemów. Mało pochlebne opinie na tym forum wydaje mi się że mogą wynikać z braku fachowości osób które to napisały, a co za tym idzie ich pieniądze za usługę nie były takie jak sobie by żądali.
1
gazo 2015-10-06 14:43:09
Robię w progresie trzeci rok. Co dziesiątego zawsze jest wypłata. Nie ma ściemniania że nie ma kasy albo że będzie kiedy indziej. Tak więc komentarze w stylu nie wypłacił mnie chyba są nieco przesadzone, nie spotkałem się żeby szef kogoś nie wypłacił. Ogólnie oceniam firmę na ocenę dobrą
Lulagoga 2016-07-27 06:30:44
Chciałbym zapytać dr EVILa o co chodzi z jego wpisem. Widać że jest bardzo emocjonalny. Ja pracuje w PROGRESSIE już trzy lata i nie spotkałem się z szantażowaniem i okradaniem pracowników. Ponadto załoga w firmie jest od wielu lat praktycznie stała, co ewidentnie pokazuje że takie rzeczy nie mają miejsca.
Na pewno łatwo jest obsmarować kogoś w necie tylko pytanie jaka jest tego przyczyna. Pozdrawiam wszystkich frustratów.
loleek 2016-08-10 15:09:53
Witam . Pracuje w tej firmie już od kilka lat ale niestety współpraca i praca w tej firmie to wyzysk i okradanie pracownika na każdym możliwym jego kroku. Znajomy współpracował z naszym panem Piotrusiem i nie był zachwycony traktowaniem oraz późniejszym rozliczeniem. Szefunio Junka z dnia na dzień staje się co raz mniej do wytrzymania, po prostu chytry Lisek czym więcej ma tym bardziej okraja każdemu komu się da, nie wspominając o równym traktowaniu pracownika. Na szczęście już nie długo opuszczam ten burdel wiec pozdrawiam i życzę wytrwałości pozostałym pracownika.
2
ZUS 2016-10-22 19:36:28
Widzę że ktoś próbuje zrobić niezły PR firmie poprzez serię pozytywnych wpisów, ale naprawdę wygląda to tak:
po 1 szef ma alergię na 3-jkę z przodu...
po 2 z umową różnie bywa, a jak już ją dostaniesz to część etatu a reszta do ręki w zależności od "uznania" szefa
po 3 uznanie szefa zależy od jego humoru i poziomu sknerstwa
po 4 zapomnij o świadczeniach pracowniczych jak urlop, o chorobowym nie wspomnę bo szef ma na to zęby
po 5 do głównych chorób szefa związanych z pracownikami należą wszystkie koszty jakie musi ponieść pracodawca czyt. ZUS
po 6 to nie zaleta że 10-go jest wypłata TO ZAKICHANY JEGO OBOWIĄZEK!!!
możnaby jeszcze pisać o tym jak traktuje ludzi, jakich używa epitetów i imperatywów w stosunku do nich.

WIĘC POZDRAWIAM TYCH WSZYSTKICH CHWALĄCYCH PRACĘ W TEJ FIRMIE. SZEF WAM NAKAZAŁ?AAAA MOŻE TO WPISY SAMEGO SZEFA....
1
Zostaw swoją opinię o JUNKA PIOTR "PROGRES" - Jastrzębie-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JUNKA PIOTR "PROGRES"