Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-11-30 14:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla zrozpaczonych pijaków ,kryminałów i menelstwo.
Jest ich tam ok 90% ,osoby nie mające mózgu,nie znające praw języka itp dają się wykorzystywać ale szefostwu to na rękę jak przyjdzie pijany albo tak zapije że w ogóle nie będzie siły miał przyjść oni tylko na takich czekają i na tym żerują,gdyby większość stanowili normalni ludzie a nie patologia to nie było by tak żle a tak większość to patologia normalni świadomi są w mniejszości bez siły przebicia a to szefostwo wykorzystuje.
zdjecie uzytkownika
polko - 2015-12-05 21:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fantastyczny opis. szkoda tylko, ze nie bierzecie pod uwage, ze za takie pieniadze jak oferuja to raczej nikt inny sie nie zgodzi.
zdjecie uzytkownika
Lechu - 2015-12-06 18:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca,normalne ze rabia na kasie.Dziwne jest to,jak dlugo zony i mezowie w Polsce dalej beda wierzyc w milosc i wiernosc swoich polowek na kontraktach.Jeden wielki Bordel,kazdy ma partnerke,kazda ma partnera.To jest qurwa lipa jak mezaci sie tu lansuja na kawalerow lub rozwodnikow aby tylko robic bzyk,bzyk.Mezatki to inna sprawa.Salatke zrobia,wodeczke kupia,ze tak napisze ,tak rodzinnie mozna pobzykac.Normalne ze na wekend kazdy jedzie do domu.Ale to jest tylko wekend,.po powrocie na kontrakt ona lezy znowu goraca.
zdjecie uzytkownika
rach - 2015-12-07 10:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lechu - 2015-12-06 18:40:16]:
Lechu a gdzie pracujesz może w Weissenfels?
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-12-09 14:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rach - 2015-12-07 10:09:43]:
wejdz na you tube zobaczysz jak pracuja rozbieracze miesa to nie polskie tempo moim zdaniem to zastanowcie sie co wy rsa pokazuje jak on potrafi na pile to obrzyna szynki zastanowcie sie co wy tam pokazujecie niemcy z was sie smieja i przez to sa niesmaski wsród polakow szanujacie sei to co zobaczylem to takiemu baranowi tylko pale wziasc i po lbie
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-12-11 21:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam już w Niemczech dwa razy .. Nie doceniałam pracy 12 godzin czasami 14 w tamtej pracy w której pracowałam, uważałam że jest ciężko, Ale po tym co przeżyłam w tym AUSCHWITZ zaczelam doceniac tamtą prace , !! Ludzie nie wybierajcie sie tam to istne pieklo!!!!!!!!! pieklo wszedzie ! mam uraz na psychice i stwierdzilam ze wole siedziec za 1200 zl w Polsce jako kasjerka niz w tym chlewie i mordowni !! Polska jak Polska , ale chociaz jestem z rodzina i mam spokoj psychiczny. !!
zdjecie uzytkownika
krasnal - 2015-12-16 00:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze widzę, że niestety raczej negatywne opinie się pojawiają o nich, ale zastanawiam się jak to jest bo pojawiają się też pozytywne, może to zależy od tego kto czego oczekuje
zdjecie uzytkownika
sanio - 2015-12-16 16:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krasnal - 2015-12-16 00:12:24]:
wejdz na ypu tube zobacz jak zapieprzaja polacy na rozbiorze w wenstenfels nie umiecie pracowac tam trzeba zapierdalac to cała przyczyna
zdjecie uzytkownika
Eche - 2015-12-30 01:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozpisalem sie na maxa i tego nie dodali ...
zdjecie uzytkownika
monik - 2015-12-30 15:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Eche może coś się nie zapisało? Wydaje mi się, ze u nich teraz wzmorzona jest kontrola, no i kady pracownik musi przejśc odpowiednie szkolenie tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2016-01-04 18:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monik - 2015-12-30 15:19:22]:
bzdur nie pisz nie pracujesz nie podpuszczaj ludzie sami ocenia
zdjecie uzytkownika
Ahoj - 2016-01-04 23:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kkk też jestem zdania, że najlepiej samemu się przekonać jak wygląda sytuacja w firmie, a nie tylko bazować na opiniach innych ludzi. Co do samego zakładu i produktów to wszystko jest zawsze super świeże! Dlatego polecam.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2016-01-09 11:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy w Redzie ktos z was pracuje i gdzie jest polskie biuro
zdjecie uzytkownika
lipn - 2016-01-09 22:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@daniel wiele powiedzieć na ten temat nie mogę, bo aż tak dobrze firmy nie znam, no ale może zadzwoń do nich i wtedy wszystko na spokojnie Ci wytłumaczą.
zdjecie uzytkownika
Alutka - 2016-01-14 20:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co,niestert ale zaczyna sie od zera,zeby cokolwiek w osiagnac,a jak sie nie chczyce pracowac tpracowac tych nie bd mial,najlepiej tylko lezec i pachkoniec,osobiscie mam tam faceta i nie narzeka,ciezko bo ciezko,ale jakos wytrzymuje,wszystko zalezy od zalezysoby indywidualnie. Da sie zarobic jak dla pary :-) warunki? Jak warunki,faceci przewaznie maja balagan,z tego co mi wiadomo to kobiety,pary i facecie w innych budynkach,zreszta czego mozna byloby sie spodziewac w zakładach miesnych. Niestety,to polska firma,ale na terenie Niemiec i trzeba jednak tych rygorystycznych zasad niemieckich przestrzegac.Tym bardziej,ze jest to firma na europe.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-17 09:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alutka - 2016-01-14 20:50:17]:
bzdur nie pisz jak nie bylas nie pracowalas to nie wiesz i co p ,,,, ś ,,,,, chcesz wiedziec pasuje ci takie okreslenie jest to na codzien nie przyjemne epitety sa na kazdym kroku jak nie rozumiesz jezyka niemieckiego to i pracujesz i glupio sie usmiechasz patrzysz ze pare euro zostanie i finito tam zyc pracowac to nie takie kokosy jedz sobacz dopiero pisz
zdjecie uzytkownika
Brygida - 2016-01-18 17:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2016-01-17 09:33:03]:
O CO CI CHODZI??że Alutki facet nie narzeka?? - przecież pisze wyraźnie ,,że jest mu ciężko- ale jakoś daje rade"- nie pojechał tam ,,leżeć i pachnąć" tylko do roboty- chyba wiedział przed wyjazdem ,ze jest tam harówka, i wcale nie ma wielkich zarobków -ale woli to - niż siedzenie w domu i czekanie aż mu ,,kaszka manna " z nieba spadnie!! - Brawo Alutka ,że masz faceta z jajami i nie płacze tylko pracuje .A inni wolą siedzieć i pić ,,za kuroniówkę" matki albo żony niż się wziąć do roboty .
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-18 17:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bzdur nie pisz ja przez miech zarobilem 2700e a nie 800e jak pisz ajedz sprobuj
zdjecie uzytkownika
Brygida - 2016-01-18 18:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2016-01-18 17:33:17]:
Gdzie zarabiałeś te 2700e - na TUNISSIE???
zdjecie uzytkownika
Senar - 2016-01-19 08:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie. Byłem tam w 2013 roku , dokładnie pół roku pracowałem pod okiem Kamila na dziale TK , później na SB , tak ciężko jeszcze nigdy nie robiłem , praca po 12- 15 godzin , w pyle , brudzie, krwi , bólu który towarzyszył wszystkim z którymi robiłem ,ludzie nie wytrzymywali , niektórzy zjeżdżali po 2 miesiącach , raz pamiętam jak stałem przy maszynie która wypuszczała Kebab , 13 godzin formowałem ręcznie mięso , z bólu płakałem ,nie chciałem tego 1000 euro + ciągłe krzyki przełożonych , biuro MS MEAT to najgorsze dziadostwo jakie widziałem , mieszkania to chlew, jak trafisz na porządnych ludzi to masz spokój , jeśli nie : masz przerąbane, kradzieże są na porządku dziennym . Wiele osób z którymi pracowałem znalazła sobie pracę w okolicznych miejscowościach które również zajmują się przetwórstwem mięsa , np. w Gutersloh. Tonnies odradzam. Szkoda Waszego czasu , a przede wszystkim zdrowia które mamy jedno .
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-22 12:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brygida - 2016-01-18 18:39:36]:
200km dalej kolezanko co ty myslisz za 1000e w tunisie to rarytas sa bardziej platne prace znasz troche jezyka niemieckiego to sobie zalatw prace w inym miescie jest mnostwo pracy za sie prosza zeby przyjsc poszukaj w necie i to wszystko okresl co potrafisz robic i masz prace za wyzsza kase tak jak pisze ja zarobilem prawie 2700e dostałem 9e do reki netto 300godzxin w miesiacu przepracowalem i czego chcesz jest kasa mozna mazna sa tez tacy co na pochodzenie poszli jak ktos ma ksiazeczke wojskowa wermachtu ojciec lub dziadek w tym byl tacy od razu maja do reki 17e wiec o czym my mowimy jedz do tych polskich posrednikow to ochlapy amsz tylko prezesi bryki zmieniaja a ty ledwo 1000e i pod pregezem krzykiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypnij jedna z druga na nich sama na wlasna reke szykaj pracy a napewno znajdzisz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kinia - 2016-01-26 22:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mój chłopak ze szwagrem wyjechali tam spodziewali się ze Beda musieli dużo pracować ale to co się tam dzieje to porażka okazuje się że wypłata jest dużo niższa a warunki mieszkaniowe tragiczne chociaż podobno mieszkanie mojego chłopaka bylo w porównaniu do innych dobre po swych dniach targania mięsa miał dość ale robił dalej nie narzekajac szwagier zachorował poniez jest tam niska temperatura to chcieli go wyrzucić ogólnie rzec biorąc współczuje ludzi a którzy tam pracują i. Nie mają już do czego wrócić . Naszczesci u nas skończyło się to zmiana pracy na lepsze powodzenia w pracy kochani
zdjecie uzytkownika
kinia - 2016-01-26 22:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mój chłopak ze szwagrem wyjechali tam spodziewali się ze Beda musieli dużo pracować ale to co się tam dzieje to porażka okazuje się że wypłata jest dużo niższa a warunki mieszkaniowe tragiczne chociaż podobno mieszkanie mojego chłopaka bylo w porównaniu do innych dobre po swych dniach targania mięsa miał dość ale robił dalej nie narzekajac szwagier zachorował poniez jest tam niska temperatura to chcieli go wyrzucić ogólnie rzec biorąc współczuje ludzi a którzy tam pracują i. Nie mają już do czego wrócić . Naszczesci u nas skończyło się to zmiana pracy na lepsze powodzenia w pracy kochani
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-27 11:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widze to wy polacy nie umiecie pracowac myslicie ze kasa lezy na ulicy przeliczacie jeszcze przed wyjazdem ile zarobisz itd w rzezni tam trzeba za pier d allaaac tempo na you tubie widzialem ten zaklad caly proces technologiczny uboju rozbior wynik koncowy do wysokoskladowania w chłodni calkowita sterylna higena sprzatanie chemia dezynfekcja ciecie pila tarczowa kazdorazowo moczenie w srodku odkazajacym przed bakteriamy salmonella wiec nie narzekajcie wydajnosc 20tys sztuk an szychte na 8godzin ja w berlinie we fleisch 8tys zobaczcie 2,5 raza wiecej najwiekszy zakład w niemczech w europie wiec zastanowcie sie dobrze zanim pojedziecie jka umiesz dasz rade bedziesz pracowal jak nie to niestety won do polski tak niemcy mowie
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-28 17:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brygida - 2016-01-18 18:39:36]:
bylem w innym zakladzie ok 200km dalej niestety jest taka kasa to nie 5e na godzine mialem 9e netto natomiast na cnc jka praktyke bym mial oferuja nawet 24e godzina to nie posrednicy polscy a wy sie czepiacie polskich szefow robicienna prezesa bryke nie dla sebie znasz jezyk pokaz co umiesz i masz kase
zdjecie uzytkownika
Brygida - 2016-01-29 19:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2016-01-27 11:48:44]:
Co to znaczy :,,jak widze to wy polacy nie umiecie pracować..... "- to są twoje słowa!!! To kim jesteś???Nie Polakiem???
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-31 08:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja robilem w niemczech to sa slowa niemcow nie moje tak niemcy nas okreslaja to ty jestes gnida jak nie nasz jezyka co mowia to masz za sswoje tempo tempo tempo straszny system higeny laboratoryjnej fryce sa bezposredni nie lap za slowka ja pisze co niemcy mowie bezposrednio
zdjecie uzytkownika
Bez Nicku - 2016-01-31 12:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2016-01-31 08:57:34]:
Robiłem tam parę lat temu higiena to jest tylko jak się wchodzi na hale a póżniej można o niej zapomnieć.Ale widzę że ty jesteś zachwycony tym wszystkim.I nie pisz że Niemcy tak mówią bo napisałeś że <<jak widzę to wy polacy nie umiecie pracować>> tzn że ty już Szwab jesteś nie Polak.Żal Mi Ciebie zejdz na ziemie człowieku.Nie fatyguj się odpisywaniem bo w każdym komentarzu to samo pleciesz czyli bzdury
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-31 16:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
guzik prawda szwab to z ciebie facio ostatnio 200km dalej robilem od tunisu fryce nie lubia zadnego polaka ba w tym rejonie oddali szkole podstawowa z napisem rudolf hess ja sie pytam dlaczego im to nie przeszkadza ptali sie z kad pochodze mowie ze ze wschodniej polski nie nie pasuje jak z prus wschodnich to tak nawet przez 2 tygodnie na hotel sam podwozil w okolicy kirschundem nie uznaja nas polakow negatywnie nas widza ty facio ty mnie nie wyzywaj od szwabow ty sam zejdz an ziemie tez robilem w zakladach miesnych w neimczech praerob ty na 8godzin to 8tys sztuk a wtones ponad 20tys na szychte i wlasnie pofatygowalem sie odpisac bo wiele widzailem wiele slyszalem i mocno stapam, na ziemi niestety niemcy tak i jeszcze inaczej mowie spotkalem sie z tym wzgledem technologi niemcy wyprzedzili nas o 40 lat oni sami tak mowiea ba dodam do tego sam fryc mnei powiedzial z aduzo w polsce jest rencistow i administracji zla nieudolna gospodarka tego nei powinno byc ze wy polacy nie macie pracy do nas za robota jezdzicie itd to nie bzdury to neimiecka opiniea
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-31 18:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bez Nicku - 2016-01-31 12:34:08]:
co do polskosci to moza mam wiecej jak ty mam za soba 2 prpradziadkow krolow polski na wawelu scisle zwiazanych z polskim narodem tu popatrz wstecz 4 pokolenie lub dalej to sie okaze ze szwed holender jacwing rosjanin czy amerykanin wiec to ze sie urodziles w polsce gwarantuje twoja polskosc i nie wyzywaj ludzi od szwabow bo moze sie okaze ze ty bardziej masz z tym doczynienia
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-02-04 11:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no lekarze ze szpitali odchodza w tv podali jakd ado pracy do niemiec na dziendobry otrzymuja 4000 euro tak jest w dabrowie gorniczej we wroclawiu walbrzych poznan itd juz sie zastanawiaja co dalej robic czy zamknac szpital osrodki zdrowia tez nei maja lekarzy w lomzy tylko pielegniarka pozostala tez maja zlikwidowac ot taka polskosc ida tam gdzie jest kasa i kasa sie liczy
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-02-04 11:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sam zlozylem cv znalazlem ogloszenie wiecej placa bo 26,40 e na godzine plus 15e diety za kazdy przepracowany dzien praca 6 do 18 i 18 do 6 rano wiec na co mam czekac sa w niemczech platne zawody wiec kozystam z tego
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-02-04 18:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nir posrednik polski co daje wam 4 e na godzine i 200t 0 200godzin w misiacu ledwo 1000e miesiecznei wyciagniecie niech sie w d u pe schowa prezes ja na jego somochody ni e bede pracowal ja musze miec swoja bryke i ty sam jeden z drugim obejzej sei za soba i sam mniej swoja bryke ty nie patrz na posrednikow ogarnij sie kolegą oni bryki zmieniaja ty za pie rr da las zi masz ciezkie gnaty i zapewnie kredyt bankowy we frankach a zone siasiaaaaaaaaa d uzywaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hi hi hi haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-02-09 07:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bez Nicku - 2016-01-31 12:34:08]:
w niemczech trwa karnawal karnawal ponizenia i nienawisci do polski zobacz kuriozalna instalacje na imprezie w diiseldorfiee nawe t tvp pokazywli to
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-02-10 22:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nastepna oferte pracy w niemczech znalazlem tez dobra stawke oferuja na polskie to 12 do 15 tysiecy złotych an miesiac tez skladam oferta nie bede robil za 900e w zakladach meisnych nie nei i glupot nie pisze jak tu probuje mnie okreslac szukasz to masz sa jeszcze platniejsze oferty 5tys e nawet nawigator lotniczy moze osiagnac 9tys e na miesiac takie pieniadze niemcy zarabiaja wiec uczyc sie niemieckiego
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-02-11 07:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w telewizji polskiej naglasniaja o 500plus jakie to dobrodziejstwo robia w niemczech jest rodzinne na dzieci 195e na pierwsze na drugie i kazde nastepne 184e i jak masz dobrze płatna prace to lepiej zyjesz z dziecmy rodzina jak w polsce tu wielka nadzieje robia ci co pracy tu w kraju nei maja zobaczycie jak dzieci beda rodzilc pytanie istotne co dalej rodzi sie ubustwo niech rzad najpierw ludziom zapewni zaklady pracy da chleb ludzie sobie poradza a nie poprzez 500 zlotych na dziecko ja to zle widze
zdjecie uzytkownika
ooo - 2016-02-14 17:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TRAGEDIA!
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-02-21 17:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo - 2016-02-14 17:08:03]:
mampytanko czy ktos pracuje w berlinie spendau w hurtowni wedlin na pakowaniu prosze o opinie czy jest przyjecie do pracy i jaka kase oferuja odpiszcie bo w zachodnich niemczech jest praca i wieksza waluta raz na miesiac do domu pojedziesz albo co 3 miesiace troche za dlugo berlin blizej i co 2 tydodnie mozna byc w chacie no mniejsza waluta niewiem ile ale jak ktos tam pracuje to cos napisze z gory dziekuje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-03-11 07:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nikt blizej nie pisze jak wywiad przeprowadzilem ze znajomymy co pracuja w berlinie to chyba sie nieda cos zalatwic bo mnustwo polakow ruskow ukraincow tam pracuje 140e brutto zaplac miszkaie zycie minus podatek no no i malo zostanie ale wiecej jak w polsce
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-03-11 19:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sledze net wesze tu itam ostatnio oferowali dobrze platna prace w bonn 3500 e praca w prosektorium przy nieboszczykach troche mnie nie kreci ja kto chce to moze moze bedzie mial kase niezla
zdjecie uzytkownika
tar - 2016-04-08 20:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie każdego musi kręcić @yyy a pisanie nawet o kręceniu jest tutaj nie na msc :) a jest coś wolnego?
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-04-11 08:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tar - 2016-04-08 20:33:13]:
w prosektoriummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-04-12 21:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Mój chłopak chce pojechać na ładowanie pieskiem Tirów w fabryce Toonies.Czy pracuje tam ktoś przez firmę Besselmann?Jak warunki na kwaterach?I jak sama praca,ile godzin,ile można zarobić?
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-04-25 20:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tar - 2016-04-08 20:33:13]:
wolnego w prosektoriummmmmmmmm niezla kasa
zdjecie uzytkownika
Darek - 2016-04-28 13:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalazłem pracę na rozbiorze w Herzberocku. Inaczej niż ten przemiał w Tonnies. Tam odzierają ludzi z godności... tu przynajmniej hotel blisko, biuro polskie jest i wyplaty na czas. Szukajcie firmy JOB COMPLEX. To nie agencja pracy, zatrudniaja bezpośrednio bez rąbania kasy...
zdjecie uzytkownika
stefak - 2016-05-10 22:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Darek a może jednak zatrudnienie w zakładzie bezpośrednio jest łatwiejsze, niż właśnie poprzez wspomnianą agencję. Dla wielu osób to ważne, by nie zatrudniać się poprzez pośredników.
zdjecie uzytkownika
patrick87 - 2016-05-19 00:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tu 8 mesiecy i nikomu nie polecam, hardcor jak ch*j, a teraz jeszcze problem z pieniedzmi, dzis sie zbuntowalem i nie pracowalem bo nie otrzymali pracownicy wyplaty, po kilku minutach juz zostalem zwolniony [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tych zlodzieji, a z nimi sprawe w sadzie pracy zalatwie, ktos musi wkoncu im pokazac ze nie sa bezkarni
zdjecie uzytkownika
carni - 2016-05-22 12:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brygida - 2016-01-18 18:39:36]:
jestem ciekaw gdzie tyle zarabiasz na dziale chyba jako kierownik ja tam przerobiłem 5 lat i wyplata na rozbiorze wieprzowym to 1200-1300 euro
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Napisalem CV, otrzymalem tyd. pozniej telefon, zaproszenie na rozmowe
Pytania: wszystko normalnie
zdjecie uzytkownika
Ada - 2016-05-23 07:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że wbrew przepisom firma nic nie wypłaca za urlop?
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-05-25 12:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patrick87 - 2016-05-19 00:56:33]:
JOB COMPLEX to nie agencja pracy jest. Zatrudnienie bezpośrednie jest.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert