Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
smiechu warte - 2014-12-21 11:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tez już zglosilem wszystko do zollamtu.bo to co się tam dzieje ijak ludzie sa traktowani to przechodzi ludzkie pojecie.ja polacy mogą siebie tak traktować wzajemnie.!!!!pozatym ilość godzin pracy jest nienormalna.to już prawie kryminal. ale już zaplanowana jest nastepna kontrola i na pewno nie będzie wygladala tak jak ostatnio !!!nie polecam nikomupracy w tej firmie ,nawet desperatom!!!.a o mobbingu w tej firmie już nie wspomnę !!!!
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2014-12-21 14:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moje gg 2311054 proszę o kontakt osoby która robiła w tej firmie. Mam wyjazd na 05.01.2015.
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2014-12-21 14:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smiechu warte - 2014-12-21 11:39:16]:
moje gg 2311054, email tbp@vp.pl. Proszę o kontakt osoby która robiła w tej firmie. Mam wyjazd na 05.01.2015.
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2014-12-22 11:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek chce się dowiedzieć czegoś o warunkach pracy, a ci o dymaniu ciągle piszą. : )
zdjecie uzytkownika
NIKK - 2014-12-23 23:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam robię i mam nadzieję dociągnąć do końca pierwszej umowy. Robota-przerąbana bo ciężka i tylko dla maniaków którzy są gotów pracować kilkanaście godzin na dobę. Pełno tam pijaków, trochę ćpunów i cwaniaków. Jeśli ktoś się tam wybiera nie radzę mieszkać w hotelu pracowniczym a jedynie wynająć mieszkanie bo warunki koszmarne.
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2014-12-24 22:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halo mezowie w polsce!1
Rheda kopernikusstr 2 mezatki wyjebalem krzyczaly te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-12-25 22:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazik - 2014-12-24 22:41:16]:
To wszystko nieprawda
zdjecie uzytkownika
zrozpaczona - 2014-12-26 12:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2014-12-25 22:34:36]:
może i prawda, że te kobiety tak się prowadzą- mój mąż wybrał właśnie święta w redzie ze swoją przyjaciółką , której mąż zapowiedział ,że ma się w domu na święta nie pokazywać i nie gorszyć dzieci.
zdjecie uzytkownika
Siedem sześć zero V12 - 2014-12-27 22:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tomeklublin - 2014-12-15 12:40:37]:
Kolego sraka tam jest ogolnie swego czasu pracowalem w okolicy firma sie rozleciala 1600 euro na reke odezwij sie to podam ci namiar
zdjecie uzytkownika
wars - 2014-12-29 09:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
siema ludzie te opinie odnosnie tej firmy sa całkowicie prawda byłem tam skierowany przez firme ;IRC;do niemiec jako pakowacz ipowiem jedno odradzam tam podjecia pracy gdyz jest to kołkos oszukuja polaków z wypłatami naliczaja sobie jakies kary aby cie uszczuplic z wypłaty abys tyrał jak wół mieszkania sprzeczne z tym co mówia nie wspomne o tym co sie dzieje na zakładzie poprostu meksyk jezeli chodzi o przebieg rekrutacji to jest dokładnie tak jak jest wspominane przez wszystkich dlatego tez ludzie nie pchajcie sie do tego syfu abyscie nie byli ponizani pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jurek - 2015-01-03 15:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ROMAN - 2015-01-05 14:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TEZ NIE POLECAM TEJ PRACY BYŁEM I WIEM JAK TAM JEST DOBRZE TU OPISUJĄ WSZYSTKO SIE ZGADZA TEZ DOCHODZIŁEM DO SIEBIE I JESZCZE JAK NA MYSL MI PRZYJDZIE JAK POMYSLE O TYM ZAKŁADZIE TO MI SIE ZLE ROBI.WIADOMO W PL PRACY NIE MA I CZŁOWIEK JEDZIE BY LEPIEJ ZYC.TEZ NIE WIEZYLEM DO KONCA TYM POSTOM ZANIM POJECHALEM .AKURAT TRAFILEM NA MIESZKANIE GDZIE BYLO SUPER CISZA SPOKUJ ZERO ALKOHOLU.....ALE TO JAK SIE ZORIENTOWALEM TO MIAŁEM FARTA ALE W OKOŁO LEPIEJ NIE PISAC WROCIŁEM PO MIESIĄCU DO DOMU I DALEJ NIE BYŁO PRACY ALE JAKOS SIE OGARNĄLEM I WKONCU ZNALAZŁEM I WOLE ROBIC ZA NIZSZA STAWKE W PL JAK TAM JECHAC I ROBIC Z SIEBIE NIEWOLNIKA PRZEZ POLACZKOW.BRYGADZISCI JAK WIDZIALEM NA SWOJE OCZY NP USZATY RUDY JEST JAK GESTAPO WREDNY,I POGANIA LUDZI ODRADZAM WYJAZDU CHYBA ZE KOMUS SIE TO PODOBA TAKIE ZYCIE A JUZ NIE MOWIAC Z TYMI ZMIANAMI WSTAJESZ O 1.30 W NOCY AUTOBUS O 2 A PRACA OD 4 WIEC CZEKASZ 2 GODZINY NA NIBY TEJ STOŁOWCE A POTEM ARBAJT DO TEGO NALEZY TOBIE SIE 30 MINUT PRZERWY NA 8 GODZIN A JAK BYLEM TAM TO ANI RAZU NIE BYŁO PEŁNE 30 MINUT TYLKO 15 MINUT I TO JESZCZE ZALEZY OD WIDZI MI SIE......NIE PISZE TAK BO MOZE KTOS POMYSLI ZE MI SIE NIE CHCIAŁO PRACOWAC JESTEM JAKI JESTEM I PRACY SIE NIE BOJE BYŁEM NA UBOJU ALE CO MOZNA WYTRZYMAC TO MOZNA A NA TASMACH PRZY ROZBIORZE LOPATKI CZY SZYNKI TEZ SLYSZAŁEM TAM NA MIEJSCU ZE KICHa JESZCZE GORSZE TĘPO A LUDZI MAJA TEZ ZA NIC JAK BYLEM TO RUMUNI MIELI WIECEJ OD POLACZKOW NAPRAWDE NIE POLECAM ZANIM TAM POJEDZIESZ ZASTANOW SIE 10 RAZY.......POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-01-09 18:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DWK - 2014-12-15 14:25:34]:
jak tam się dostać do pracy
zdjecie uzytkownika
daniel - 2015-01-11 22:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daj spokuj z ta praca malo tu pisza???????
zdjecie uzytkownika
lukasz1800 - 2015-01-12 10:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wars - 2014-12-29 09:47:01]:
Cześć podał byś nr do tej firmy ? Tu jest mój mail lukasz1800@gmail.com
zdjecie uzytkownika
wers - 2015-01-16 10:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okradziony - 2014-12-20 22:12:02]:
siemka byłem również w tej przeziębionej firmie przeczytałem twoją opinię i zgadzam się z nią gdyż zjechałem teraz 23.12 z tamtąd i zostałem oszukany przez nich jeśli dalej ciągniesz tą sprawę to możesz liczyć na mnie jest dużo do przedstawienia tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
wars - 2015-01-16 10:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okradziony - 2014-12-20 22:12:02]:
siemka byłem również w tej przeziębionej firmie przeczytałem twoją opinię i zgadzam się z nią gdyż zjechałem teraz 23.12 z tamtąd i zostałem oszukany przez nich jeśli dalej ciągniesz tą sprawę to możesz liczyć na mnie jest dużo do przedstawienia tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
wars - 2015-01-16 10:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okradziony - 2014-12-20 22:12:02]:
siemka byłem również w tej przeziębionej firmie przeczytałem twoją opinię i zgadzam się z nią gdyż zjechałem teraz 23.12 z tamtąd i zostałem oszukany przez nich jeśli dalej ciągniesz tą sprawę to możesz liczyć na mnie jest dużo do przedstawienia tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
wars - 2015-01-16 10:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okradziony - 2014-12-20 22:12:02]:
siemka byłem również w tej przeziębionej firmie przeczytałem twoją opinię i zgadzam się z nią gdyż zjechałem teraz 23.12 z tamtąd i zostałem oszukany przez nich jeśli dalej ciągniesz tą sprawę to możesz liczyć na mnie jest dużo do przedstawienia tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
wars - 2015-01-16 10:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okradziony - 2014-12-20 22:12:02]:
siemka byłem również w tej firmie przeczytałem twoją opinię i zgadzam się z nią gdyż zjechałem teraz 23.12 z tamtąd i zostałem oszukany przez nich jeśli dalej ciągniesz tą sprawę to możesz liczyć na mnie jest dużo do przedtawienia tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
eloelo - 2015-01-19 20:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to wszystko czytam to słabo mi sie robi, moj maz tam ma jechac, nie chce zeby sie na "mine" ładował, mozna wytrzymac czy raczej nie da sie kompletnie?
zdjecie uzytkownika
Bole - 2015-01-21 13:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eloelo - 2015-01-19 20:33:59]:
W rejdzie sa 4 burdele to sie rozladuje
zdjecie uzytkownika
bonuss - 2015-01-21 15:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podacie mi namiar na ta firme?? kobra5454@wp.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Żadnej rekrutacji bo biora każdego jak leci. Nie ważne czy pijesz albo ćpasz, ważne że możesz robić. Obowiązuje tam zasada"w miarę silny fizycznie i psychicznie i nie za bardzo mądry"
Pytania: Tylko jedno pytanie-kiedy możesz przyjechać i zacząć pracę. Reszta nie ma żadnego znaczenia.
zdjecie uzytkownika
Jaros - 2015-01-22 10:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również zostałem oszukany , ludzie to jest (usunięte przez administratora), szkoda że nie strzelają
w tył głowy, zostańcie w domach w PL za 1500 zł , przestrzegam.
zdjecie uzytkownika
IPV BV - 2015-01-26 14:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2015-01-09 18:18:50]:
Zapraszam rzeznikow / wykrawaczy do pracy w Holandii do firmy IPV BV .
Praca na akord, 5 dni w tygodniu : zmiana dzienna od poniedzialku do piatku i zmiana nocna od niedzieli do czwartku. Zapewniamy zakwaterownianie i dojazd sluzbowymi autami do zakladu pracy.
Wynagrodzenie po odciagnieciu oplaty za domek i ubezpieczenie od 1350 do 1900 euro(za 4 tygodnie). Kontakt pod adresem : personeel@ipvbv.nl lub telefoniczny od 9 do 17 : 0031623382272
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher?
Zadaj pytanie
x