Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kik - 2015-07-06 14:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DOBROWOLNY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Sebek - 2015-07-09 11:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Straszny chlew , to praca dla bydła , dla byłych złodziei co mają brudne
papiery i nikt ich do roboty nie chce w PL przyjąć , nie warte dla tego 1000 euro i przepracowanych 300 godzin , ludzie szanujcie sie bo w Polsce
za tyle godzin macie to samo !!!
zdjecie uzytkownika
siostra - 2015-07-13 18:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SEBEK- piszesz wielkie bzdury!! To praca dla ludzi którzy chcą pracować .Mój kuzyn jest z wykształcenia rzeźnik wędliniarz, ma czyste papiery.Pracował tam 8 lat. Wybudowali z żoną dom bez kredytów , mają samochód ,szwagierka w tym czasie skończyła studia , mają dwoje dzieci którzy teraz studiują. Mieszkał w mieszkaniu w Redzie z ludźmi których mile wspomina. Było mu ciężko w pracy , przyjeżdżał do domu co dwa tygodnie. Ale w naszym kraju by się tego nie dorobili. Ani domu z ogrodem ,ani samochodu , szwagierka by też się nie wykształcił. Wrócił i otworzył własny interes bo miał kasę. Wiem że zarabiał ok.1200-1300 euro. Fakt ,że żyli w miarę oszczędnie i odkładali pieniądze bo mieli cel.I nie pisz Sebek bzdur , że to praca tylko dla złodziei i jakiś meneli , bo kto chce to tam zarobi.
zdjecie uzytkownika
historyk - 2015-07-13 19:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [siostra - 2015-07-13 18:10:51]:
Aż cud że coś pamięta. 8 lat temu takie wypłaty w euro - bajerantko euro w Niemczech jest od 01.01.2012 roku. Ucz się zanim zaczniesz pisać takie bzdury.
zdjecie uzytkownika
siostra - 2015-07-13 21:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [historyk - 2015-07-13 19:43:08]:
Pisałam o ostatnich zarobkach. Pracował na rozbiorze , i to nie jest ,, bajer" to fakt. A niby dlaczego ma nie pamiętać co się działo 8 lat temu? Jeżeli ktoś ma słabą pamięć , to już nie moja wina. 8 lat to nie 80
zdjecie uzytkownika
Do historyk - 2015-07-13 21:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doucz się głąbie!od 2012 roku? Śmieszny jesteś !!!!
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-07-14 07:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj euro w niemczech to weszlo nie w 2012 roku wczesniej bylo chyba 2005 jka mi sie wydaje
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-07-14 07:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w polsce w tv akcja dopalacze jaki problem robia z tego moi drodzy w oswiecimiu 70lat temu mieli dopalacze cyklon c 45 dr mendele stosowal na ludziach jeszcze obecnie ludzie nie rozumieja tego ba w szkolach nie ucza nie ma lektur a powiem krotko glupole siegaja dopalacze siegaja smierc nnie zaluja takich ludzi sam sobie wyrok robi nawet bym nie leczyl takiego osobnika niech sie zabija na wlasne zyczenie
zdjecie uzytkownika
Yuzu - 2015-07-15 18:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wyjeżdża do tonnies w okolicach 20 lipca na wykrajanie mięsa?
Cóż, słyszałam, że praca ciężka, ale jak się ma masę długów, to co zrobić...
zdjecie uzytkownika
nmnmn - 2015-07-15 20:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Yuzu - 2015-07-15 18:05:36]:
ogłosić upadłość. Raz na 10 lat.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-07-16 14:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Yuzu - 2015-07-15 18:05:36]:
yazu tesciowej plecy umyj odda ci ostatnia koszule i dlugow nie bedziesz mial ty kolego co do dlugow to sam sobie jestes winien z banku latwo sie bierze ale ciezko sie oddaje stopniowo sie doracbiac a nie bank i z niebem wszystko i co dalej a zyc z czego no pozniej ratuj sie jak moge zycie jest dlugie i choroba moze byc i dzieci bocian przynosi i tato pracy nie ma a rate trzeba zapłacic
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-07-17 07:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy jezdzicie na saksy za praca chlebem a dministracja w polsce ma sie dobrz e gdzie wejdziesz do urzedu to jak w sesmisji we flimie komputery stosy papierow zaswiadczenie jkaie potrzebujesz to dyplomacja wydaja w kilku egzemplarzach kartek papieru jaka to oszczednosc za prl mniej bylo biurokracji os mniej te po to rozbudowalo siec i kazda osoba dobra pensje bierze do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z takim systemem zaklady pracy sa potrzebne nie biurokracja wstydze sie za taki kraj zasada taka nie rabotajesz nie kuszajesz oj dzierzynski albo inaczej czesany na druga strone chociaz na miesiac tu potrzebny oj porzadek z administracja by zrobili zrobili zaraz sybir lub wejscie brama a wyjsie kominem i znowu by plakali nie naucza sie niczego a lud za chlebem na emigracje
zdjecie uzytkownika
Yuzu - 2015-07-17 20:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bbb - 2015-07-16 14:13:29]:
Ciekawe nie powiem, ale wiesz...JESTEM DZIEWCZYNĄ. Nie znasz sytuacji, a się wypowiadasz. Polecam najpierw spojrzeć na siebie i na to jak piszesz, bo ciężko cokolwiek zrozumieć. Przykro mi, że nie wiesz co to są chociaż kropki, nie mówiąc już w ogóle o twojej pisowni, stylistyce...
Chcesz się wypowiedzieć? To naucz się pisać.
Dodam jeszcze od siebie, że jestem za młoda na teściową, więc tylko pogrążyłeś siebie takim komentarzem.
Nie pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
BBB - 2015-07-18 13:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PISZESZ W FORMIE CHLOPAKA WIEC COS U CIEBIE Z PISOWNIA JEST T NA BAKIER PO CO NARZEKASZ I BZDURY PISZESZ ZE KREDYT ZE TO CZY TAMTO NA SIEBIE ZAPRACUJESZ I FINITO NIEMA PLACU BEZ LEZ
zdjecie uzytkownika
Yuzu - 2015-07-18 15:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BBB - 2015-07-18 13:22:06]:
Hm, ciekawe...Od kiedy słowo: słyszałAM jest formą męską?
Nie napisałam bzdur. Powtórzę. Nie znasz mojej sytuacji, więc guzik wiesz.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-07-19 16:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Yuzu - 2015-07-18 15:32:51]:
nikt kredytow tobie na sile nie wciskal twoja dobrowolna wolaaaaaaaaaaaaaaaaa wiec twoj wybor twoj problem latwo sie bierze trudno sie oddaje chyba ze podzerowalas nieuczciwej osobie no to inaczej sie rozumie
zdjecie uzytkownika
syla - 2015-07-21 07:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siostra - 2015-07-13 21:32:32]:
euro w niemczech jest wprowadzone od 01.01.2002rok jak w całej strefie euro,skąd masz taką wiedzę!?
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-07-21 16:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja pisale ze gdzies na poczatku 2000roku ale dokladnie nie pamietam dm owszem rarytas byl jeszcze marki ddr za jedno dm mialem 12ddrmark przebitka niesamowita na berli zachodni na frydrychstrasse buciki dzieciece kupilem za 10dm na wschodni berlin przynioslem 120ddr marek my niemcy dawali lokmeny wszystko co zza murem bylo to kasa nawet marki sprzedawali obrot pieniadza byl byl wszystko co do polski przywiozlem telewizor kolorowy odtwarzacze videa plus kasety z och ach szlo jak woda salami miski czekolady orzeszki ziemne fistacje gumy do zucia balonowe owocowe snykier mars dywany buty sportowe puma adidas nawet mieso wieprzowe cukier make bo tu puste polki sklepowe a ludzie potrzebowali nawet dla dzieci oj dobre czasy byly i wszyscy byli zadowoleni a teraz jest w super markirtach wszystkiego a ludzie pracy potrzebyja jada za kasa
zdjecie uzytkownika
rheda - 2015-07-22 10:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakjest w toonies oplaca sie jechac na polskich warunkach?
zdjecie uzytkownika
eelba - 2015-07-22 18:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
poczytaj co ludziska pisza
zdjecie uzytkownika
rheda - 2015-07-22 23:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ee jak ktos bedzie chcial pracowac to bedzie mysle ze tam nie jest tak zle jak kazdy opisuje !
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-23 08:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokaż mi (usunięte przez administratora) gdzie jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
Sebek - 2015-07-25 08:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie nie jeździcie do tego Polsko - Niemieckiego obozu pracy. Dziadek mi opowiadał jak to jest być w obozie , gdzie jest mordercza praca i ciągły krzyk . Pomyslałem sobie : dobrze ze zyje w obecnych czasach i bardzo sie pomyliłem ...z biura w Sokolnikach M.S. Meat pojechałem do Rhedy , zarobić kasę w Tonnies. To co tam przezyłem to ... mega piekło , mordercza praca , 300 godzin roboty w miesiacu za 1200 euro ... za 300 godzin ciezkiej pracy, okupione ciągłym krzykiem przez prymitywnych Polskich brygadzistów . W Polsce by dostali po robocie w papę i tyle by było .Tam człowiek czuje sie tak malutki że nie jest w stanie podskoczyć, wszędzie daleko , rozłąka z domem tez robi swoje. Ludzie nie pakujcie sie w to , poczytajcie wczesniejsze wpisy , 95 % negatywów ... a 5 % to pomyłka. Tyle w temacie .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Napisalem CV, otrzymalem tyd. pozniej telefon, zaproszenie na rozmowe
Pytania: wszystko normalnie
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-07-26 09:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozesz kogos bliskiego znalez jest za darmo!!!
zdjecie uzytkownika
tomik - 2015-08-03 00:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sebek - 2015-07-25 08:13:07]:
To jest święta prawda. Czytajcie nie dajmy sobą pomiatać. A polacy to najgorszy gatunek ludzi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher?
Zadaj pytanie
alert