Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Roki - 2015-03-09 15:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M - 2015-03-05 17:54:05]:
Podymasz sobie po 16 godzin na chlodni
zdjecie uzytkownika
majena - 2015-03-09 18:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M - 2015-03-05 17:54:05]:
tak podymasz na zakładzie jest masa blondynek he he
zdjecie uzytkownika
prawik94 - 2015-03-09 20:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To cieszy mnie ten fakt niezmiernie;),już trenuje sobie pitola na ten wyjazd.
zdjecie uzytkownika
SLA - 2015-03-11 15:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka ty juz jestes w tym zakladzie czy jak,bo moge ci dac namiar na inny zaklad jak jestes zainteresowana to napisz e-mail slayermita@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-03-11 22:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wyjeżdżam na 16/03/2015. Mam wolne miejsca. Trasa Wołów-Ścinawa-Lubin-Legnica-Zgorzelec. Kontakt tel. (usunięte przez administratora)email kaska4451@wp.p
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-12 15:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SLA - 2015-03-11 15:57:05]:
Proszę o nr telefonu na inny zakład.mam nadzieję, że to żadna ściema! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Renata - 2015-03-12 21:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DZAK - 2015-02-21 21:04:47]:
Dzień dobry mógłby pan powiedzieć gdzie teraz pan pracuje jeżeli to nie tajemnica.Mój mąż wrócił z Tunisu wytrzymał nie cały miesiąc tragedia psychika zrąbana ,z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-03-12 21:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie cos więcej napisać na temat tego zakładu? Bo ja tez tam dzwoniłem,powiedziała mi 1000 euro miesięcznie plus nadgodziny,nawet do 18 km do noclegu. A tu czytam i jedni piszą,ze jest dobrze inni,ze jest zle,nie wiem,które wpisy są wiarygodne,a które nie. Ja jak narazie pracuje w zakładach mięsnych w Polsce,za marne pieniadze. Szukam zagranica żeby ciężko pracować,a godnie zarobić. Poradźcie cos,jakie są zakłady mięsne w Niemczech,w których można godnie zarobić i przede wszystkim maja szacunek do ludzi. Z góry pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-03-12 21:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mię tez to,ze nikt ta firma się nie zajmie,ze tak w Niemczech pozwalają tak traktować ludzi,ze pozwalają na takie traktowanie i na takie zarobki. W Polsce za takie traktowanie zajela by się inspekcja pracy,sad pracy czy policja. W takim kraju europejskim żeby takie rzeczy się dzialy. Dziwie się,ze ludzie z tym nic nie robią. Wiem,ze w tym Tunisie nie zatrudniają na Niemieckich warunkach tylko na Polskich i podejrzewam,ze posrednik najwięcej zarobi. Kiedys tam ludzie jeździli i bylo bardzo zle i do dzisiaj nic się nie zmieniło.
zdjecie uzytkownika
ksdasd - 2015-03-13 03:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robert - 2015-03-12 21:32:43
Podaj kolego numer gdzie trzeba zadzwonić żeby sie tam dostać?
zdjecie uzytkownika
Renata - 2015-03-13 21:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2015-03-12 21:32:43]:
Daj sobie spokój z tym zakładem lepiej mniej zarobić a być z rodzina na miejscu .Ludzie piszą prawdę masakra daleko do pracy zagrzybione mieszkania w mieszkaniach po 9 osób .Kantują na godzinach 1200 euro odlicz sobie dojazdy do domu plus życie tam i zobaczysz ile ci zostanie .a mieszkanie nie jest za darmo bo odciągają przy wypłacie 45 euro.
zdjecie uzytkownika
mileeena - 2015-03-15 11:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam zjazd 9 marca dokładnie tydzień temu a dziś juz Jestem w domu powiem tak ludzie gadajał co innego przez telefon a jak zajerzdzasz na miejsce to jest wógle co innego. dali mi hotel w ktorym 3 tygodnie temu zabito człowieka za szalik przeciwnej drużyny masakra. Niczego się nie dowiesz i majął cie gdzieś jak chcesz zmienić mieszkanie czy coś. Nie marnujcie kasy bo nie warto dają za male buty i nawet nie zamieniął bo powiedzieli do mnie ze ich to nie obchodzi bo takich ludzi jak ja to majął na pęczki co tydzień. Ludzie to jest nie poważne!!! A tak apropo pracujecie za 5e a nie za 8e ten tunis to zywcem niech spłonie!!!!
zdjecie uzytkownika
jhgfjhjh - 2015-03-17 21:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawik94 - 2015-03-09 20:19:22]:
najpierw potrenuj sobie nogi, bo na mózg już dawno (usunięte przez administratora) za późno frajerze.pozdro
zdjecie uzytkownika
karolinamala - 2015-03-17 21:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [reality - 2015-02-15 10:54:38]:
człowieku, co ty (usunięte przez administratora), nie poniżaj innych, porządnych ludzi, którzy tam jadą by zapracować na chleb! owszem, byłam tam w tunisie i mogę potwierdzić Twoje zdanie że tam (usunięte przez administratora)się szerzy, rodziny się rozpadają, ale do cholery nie oceniaj wszystkich JEDNĄ MIARĄ! Bo znam tam też naprawdę porządnych ludzi, którzy tam pracowali/ pracują i głupio w głowie nigdy nie mieli! a jak to mówią, kto się dziwką urodził , kur*ą nie umrze, więc taka/taki co ma (usunięte przez administratora) w głowie, wiadomo co tam będzie wyprawiał..ale uwierzcie, tam wszyscy nie są tacy!
zdjecie uzytkownika
majena - 2015-03-18 08:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolinamala - 2015-03-17 21:42:14]:
hej masz racje ,kto się będzie chciał łajdaczyć to zrobi to nawet nie wyjeżdżając z polski,a ten koleś co to pisze to chyba sam tak zrobił,jak jeden zdradza to nie znaczy ,że drugi robi to samo ,ogarnijcie się niektórzy tu udzielający się,pomyślcie że inni też chcą jechać zarobić ale te wasze głupie wpisy ich odstraszają !!!
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-03-18 12:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma poszukuje specjalistów - operatorów maszyn na produkcji mięsnej. Bardzo dobre zarobki od 4000,00zł - 4500,00zł. Praca w Polsce od zaraz z zakwaterowaniem i wyżywieniem. Osoby zainteresowane proszę o kontakt pod nr. ( usunięte przez administratora ) bądź przesłanie cv na adres: dz.kutno@gmail.com
zdjecie uzytkownika
gazel - 2015-03-18 16:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, to może przejdzmy do konkretów odrobinę zmieniając temat, jak w Tonnies-Fleisch Gutersloher jest w ogóle z ta praca, jakie orientacyjnie pieniądze można zarobić i jakie koszta trzeba ponieść aby dojechać na miejsce i przeżyć przez miesiąc? W prostym rozrachunku ile zostaje człowiekowi po odjęciu kosztów?
zdjecie uzytkownika
karolek hfh - 2015-03-18 22:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gazel - 2015-03-18 16:12:16]:
Czlowieku,przejdz sobie na wczesniejsze strony i poczytaj komentarze,ludzie wszystko pisalu co i jak,ja m.innymi tez wszystko pisalam,a nie chce mi już sie drugi raz powtarzac..pozdro.
zdjecie uzytkownika
xxxmonica - 2015-03-20 00:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam od 2 tygodni robię w tej firmie i jestem zadowolona. weekendy sa wolne, robie po 8-10 h dziennie. fakt faktem trzeba robic nic nie ma za darmo: )
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2015-03-20 18:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxmonica - 2015-03-20 00:48:43]:
Ma chlopow xxl to jest zadowolona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
hjhdjk - 2015-03-20 19:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxmonica - 2015-03-20 00:48:43]:
a na jakim dziale pracujesz?
zdjecie uzytkownika
piniu - 2015-03-23 18:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś na 30.03 z okolic Koła,Turku,Konina? mój e-mail:piniu275@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-03-23 20:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2015-03-12 21:32:43]:
Napisz do mnie na marekkock@onet.eu dam Ci inne namiary. Pozdrooo
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
szakal - 2015-03-23 23:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest oki
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2015-03-26 23:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej robi na rozbiorze babka o ksywie leon ???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher?
Zadaj pytanie