Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
igir - 2015-05-14 22:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frycu - 2015-05-14 20:28:28]:
ja jestem tu 2 lata, zapier...jest , ale na pewno zarobisz więcej niż w polu.warunki mieszkaniowe dla początkujących mają dużo do życzenia , ale jak się uprzesz to wytrzymasz, w pracy nie licz na ,,kulturę" -poganiają cię jak psiaka, wracasz padnięty , najlepiej weź sobie żarcie w słoikach z domu albo mrożonki , bo będziesz miał siłę aby tylko podgrzać . Jest ciężko , brak przyjaciół , naucz się ,, nie narzekać//; i trzymać gębę na kłódkę , nie skarż się tylko rób to co ci karzą, odrzuć emocje , jeżeli teraz nastawisz się że zamienisz się w robota - i ,,trzy małpki" to jest ,, nie widzę , nie słyszę , nie mówię"-to wytrzymasz najtrudniejsze 3 miesiące , potem sobie poukładasz i się przyzwyczaisz. ja tu jestem bo mam komornika do spłacenia i rodzinę na utrzymaniu , daję radę,zarabiam 1000- 1100 euro,a w pokoju to najczęściej ,,jak w internacie jeden na drugim,ale z czasem może sobie załatwisz coś lepszego , jeżeli musisz jechać to przyjeżdżaj ale nikt tu ciebie nie będzie głaskał, powodzenia
zdjecie uzytkownika
frycu - 2015-05-14 23:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki wielkie kolego za wyczerpujace informacje i za rady.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-15 07:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widzisz wyczerpujaca odpowiedz jak krotko i zwiezle powinienes zrozumiec wykladnia ci potrzebna po co jasno ci ludzie na forum pisza pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bambo - 2015-05-15 15:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
frycu ja tez jade 1 czerwca byla by mozliwosc pojechania razem z toba po opłacie za przejazd pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
frycu - 2015-05-15 18:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest mozliwosc jade z kolega we dwoch to cie moge zabrac nie ma problemu, byle bys byl po drodze, jestem z Buska Zdroju bede jechal na Krakow , Katowice , Wrocław ( caly czas A4). jesli mieszkasz po tej trasie to cie zabiore.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-05-17 21:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-05-15 07:34:38]:
FRYCU! a ty masz żonę albo kobietę , o której myślisz związać swoją przyszłość? To ci udzielę jeszcze jednej rady. Ale odpowiedz musi być poważna i prawdziwa
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-18 00:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po co te gdybania powazne odpowiedzi patrzyles na debate w niedziele ja patrzylem nic ciekawego nas nie czeka jeszcze raz powiem emigracja i tam tez beda nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] leli za marne euro jeszcze co nie co sie przywiezie za duzo nie odlozysz jak masz kobiete i raz na miesiac sie pokazesz no no to bedzie wszystko musisz do siebuie sciagnac i byc razem sasiad bisko nie
zdjecie uzytkownika
frycu - 2015-05-18 09:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak mam igor
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-05-18 21:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frycu - 2015-05-18 09:06:50]:
to się miej na baczności! tu jest pełno ,,głośnodajek"- robią wszystko ,żeby załapać faceta do łóżka ,A zwłaszcza nowego-łaszą się , wręcz wpijają i same pchają się do łóżka.potrafią rozbić najtrwalszy związek.Ostatnio jeden przez taką szmatę musiał wyjechać- pewnie ,że on też był winny , bo go nie usprawiedliwia Że żona daleko a dziwka blisko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] postawiła wszystko na ostrzu noża, nękała jego żonę.więc jak masz stałą kobietę , to się miej na baczności , równie niebezpieczne są mężatki.Jak masz jakieś pytanie - to dawaj
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-05-19 07:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sie nie wymydli wiecej dolak jak kolka kobiet jest wiecej jak chlopw nic dziwnego ze kazda walczy o samca hahaaaaaa
zdjecie uzytkownika
frycu - 2015-05-19 08:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jeszcze jedno pytanie jak wygladaja tam przerwy, bo slyszalem ze zejscie z hali zajmuje polowe czasu ?
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-05-19 10:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestescie bez zadnych praw nie macie socjalu nie macie zwiazkow zawodowych i ty sie pytasz o przerwy masz tyrac tyrac tyrac za z d ... choin aci wyrosnie czego ty sie domagasz jeses bialym murzynem troche kasy ci sypna zebys z glodu nie zdechl i ciesz sie do roboetyyyyyyyyyyyyyy prezes społki chce jezdzic lepsza bryka z wyzszej polki ciebie przerwy waluta za duzo nie powinna interesowac noc wygna noc przygna powodzenia
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-05-19 10:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty dostaniesz 5e na godzine a prezes za ciebie wezmie 20e od firmy maciezystej
zdjecie uzytkownika
duke30 - 2015-05-20 10:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem dwa lata na froscie hehe co by tu napisac ludzie przyjezdzaja nawet na pare godzin i uciekaja jestes tam nikim a nawet mniej kazdy kto sie zastanawia nad wyjazdem do tego zakladu odradzam bo pojedzie i wroci jak zle trafi a dobrze tam sie nie trafia hehe wszystkie negatywne opinie sa tu prawdziwe i jak ktos sie zastanawia nad wyjazdem to niech to dobrze przemysli biuro dramat zarobki dramat praca dramat powodzenia
zdjecie uzytkownika
golhdtv - 2015-05-20 11:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na produkcji przy miesie w Verl okolo 500km od Polskiej granicy. Rozne stanowiska pracy: pakowanie, krojenie itd. zalezne od doswiadczenia, w duzej niemieckiej firmie zajmujacej sie pakowaniem wyrobow miesnych. Praca z niemiecka umowa o prace, stawka godzinowa 8,80 Euro brutto,czyli okolo 7 Euro na reke. Praca nie jest latwa, bo przy niskich temperaturach, ale jest wymagany jezyk niemiecki(MIN.PODSTAWY). Dojazd do pracy we wlasnym zakresie!!. Koszty zakwaterowania ponosi pracownik-250 Euro/msc(platne z gory), w pokojach 1-2-3 osobowych. Poniewaz praca jest na niemieckich warunkach, niezbedne jest zalatwienie potrzebnych dokumentow do jej podjecia na terenie Niemiec i od momentu przyjazdu trwa to z reguly ok. 1 tyg. Sa wolne 3 miejsca. Najblizszy termin przyjazdu 01.06.2015 Zainteresowanych prosze o kontakt z podaniem tel stacjonarnego lub kom!! na mail: golhdtv@googlemail.com . ZALECANY WIEK 25-40 ,pojazd potrzebny do dojezdzania do pracy.
zdjecie uzytkownika
kolis - 2015-05-21 15:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frycu - 2015-05-14 15:56:04]:
czesc o ktorej godz bedziecie w Wroclawiu .Ja tez jade na 1 czerwca .Na jaki dzial jedziecie.ja juz bylem w tamtym roku .
zdjecie uzytkownika
kolis - 2015-05-21 15:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam moze ktos jest w stanie zalatwic wynajem mieszkania dla pary w Rhedzie lub chociaz pokoju .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonymous - 2015-05-23 00:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie twego pytania @frycu... Jak się szybko uwiniesz to 3-7min i jesteś na stołówce. Osobiście byłem tak zjebany że nie chciało mi się iść na "kantyne". A teraz coś od siebie. Wytrzymałem tam 3dni. Byłem na taśmie. Powiem tak. Jestem pewien, że nigdy w życiu ciężej nie będę pracował przez 3 dni jak te tam przepracowane. Ogarniałem 2 wzory modelów mięsa, niestety trzeci model był dla mnie fizycznie nie możliwy do ogarnięcia. Wygląda to tak że mięcho leci po taśmie a ty masz wrzucić je na wagę, sprawdzić w której grupie wagowo się zalicza i na palety, a właściwie do skrzynek które sobie sam musisz w dodatku ogarniać ze sterty, w tym czasie musisz jeszcze rozpoznać czy mięso nie ma przebarwień itd. Najgorsze jest to że nie które modele trzeba z powrotem na taśmę rzucić by ten na nożu np wyciął kość itd, chodź w sumie jeszcze gorsze jest to, że taki kawał mięcha to 8,5-11kg.
zdjecie uzytkownika
wwww - 2015-05-23 14:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro wybory zlote czasy zapowiadaja emigracja sie skonczy 40lat pracy i emerytka oj bajer dobry maja ciemnote kit cisna az sie kipi idziemy wszyscy moi drodzy zatrzymamy chociaz ten balagan
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-23 20:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko można wytrzymać ale nie za takie śmieszne pieniądze- pełno polaczków-cebulaczków, patologia , recydywa...
zdjecie uzytkownika
radek28 - 2015-05-24 12:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałbym podjąć pracę w tym zakładzie czy potrzebne jest doświadczenie ma ktoś może jakieś namiary kontaktowe z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-24 16:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z prawej strony postu masz adres firmy niewidzisz czy co
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-26 07:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie to nie macie zadnych praw pracowniczych nie macie sie do kogo udac nie macie zwiazkow zawodowych a zreszta to wy mlodzi nie wiecie o takich sprawach i w dupee was rypia na kazdym kroku za 5e za pie przacie ponad norme ponad sily przetrzyjcie oczy niemiec 15e to minimum dostaje i 140godzin miesiecznie pracuje plus socjal urlop 26dni za rok
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Napisalem CV, otrzymalem tyd. pozniej telefon, zaproszenie na rozmowe
Pytania: wszystko normalnie
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-26 07:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie sie pchacie do pracy a pozniej rozczarowanie i placz po co musisz miec czarno na bialym umowe czas pracy swiadczenia socjalne to jest to a nie jak wy to robicie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] was kopia jak chca i narzekacie
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-27 05:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slowo dupa lub zopa ewentualnie arz nie mylic z arzt to slowo niecenzuralne ot wielcy uczeni jezyka polskiego slowa dnia powszedniego wiemy o co sie rozchodzi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher?
Zadaj pytanie
alert