Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-26 07:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w sumie to nie macie zadnych praw pracowniczych nie macie sie do kogo udac nie macie zwiazkow zawodowych a zreszta to wy mlodzi nie wiecie o takich sprawach i w dupee was rypia na kazdym kroku za 5e za pie przacie ponad norme ponad sily przetrzyjcie oczy niemiec 15e to minimum dostaje i 140godzin miesiecznie pracuje plus socjal urlop 26dni za rok
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-26 07:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdzie sie pchacie do pracy a pozniej rozczarowanie i placz po co musisz miec czarno na bialym umowe czas pracy swiadczenia socjalne to jest to a nie jak wy to robicie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] was kopia jak chca i narzekacie
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-27 05:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lub zopa ewentualnie arz nie mylic z arzt to slowo niecenzuralne ot wielcy uczeni jezyka polskiego slowa dnia powszedniego wiemy o co sie rozchodzi
zdjecie uzytkownika
www - 2015-05-28 21:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w polskim jezyku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] woedza natomiast w rosyjskim zopa tez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] juz nie wiedza aczkolwiem w jezyku niemieckim arz tez to slowo uczonym nie jest zanane oznacza jednak to samo d u paaaaa ha haaaaaaaa no ja tego w szkole nie uczono
zdjecie uzytkownika
Peter - 2015-05-30 08:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

Ludzie nie bojcie sie pisac na temat zlodziejskich firm z polski,Wy i tak tam zostaniecie,wyleca firmy a Tönnies wezmie Was pod siebie.A wtedy wszystkich dupolizow i czopow zalatwicie,bo juz Was nikt nie zwolni.To jest takie proste zeby wyeliminowac polskie firmy,by pracownicy mieli lepiej.Przeciez te firmy zabieraja 50 procent z tego co placi Tönnies dla siebie.Na co Wy czekacie.Pod tönnies stac Was na prywatny wynajem mieszkania ,bez alkoholikow i zlodzieji.Ate polskie szefy,koordynatory,opiekunowie i reszta tego g...a zostaje bez pracy.Ci co Was oszukiwali sa skonczeni.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Peter - 2015-05-30 09:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wystarczy zrobic CV w jezyku niemieckim i zaniesc do Personal Büro na terenie Tönnies Fleisch.Wlisie motywacyjnym napisac ze wiazecie przyszlosc z tym zakladem,chcecie tutaj sie osiedlic.Nie ma co sie oszukiwac bo przeciez do PL nie ma narazie po co wracac.Sciagajac tutaj rodziny zaoszedzicie na eksploatacji aut,paliwie i zmeczeniu.Plusy przejscia pod Tönnies to miedzy innymi,3grupa podatkowa,szybkie uzyskanie kindergeld,placone nadgodziny,nocne swiateczne,Urlaub geld,Weinacht geld.Tönnies placi posrednikom 15euro za glowe,niech Wam da 10euro bezposrednio to obydwie strony sa zadowolone.Pamietajcie ze nie ma zadnych blokad 6miesiecznych,to jest tylko strach ze strony posrednikow zeby ludzie nie przechodzili pod niemieckie firmy.Lub mowia Wam ze nie ma tam przyjec dla Polakow.Zwykle klamstwo.Przekonacie sie sami,do stracenia nic nie macie.Brac sie w garsc i juz.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-31 07:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Peter - 2015-05-30 09:05:45]:
ja o tym juz pisalem posrednik to oszust oszust samemu szukac pracy i masz wiecej 15 do 18 e uro na godzine a prezesom samochodow nie kupujcie tylko jest jedno ze w tych biurach moga byc trudnosci male gdyz prezesi maja tam wtyki poprzez swoje panie sekretarki ale bezposrednio do dyrektora firmy niemieckiej i macie zalatwione omijajcie oszustow polskich
zdjecie uzytkownika
Peter - 2015-05-31 08:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-05-31 07:02:58]:
Mam nadzieje ze czekoladki z polski nie przekupia Pan z Personal Büro,Niemieccy majstrowie potrafia sami dogadac sie z pracownikiem, Oni wiecej rozumieja ni sie spodziewacie,Wykonywanie obowiazkow juz znacie.Wystarczy.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-05-31 11:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czarny piotr niemiec tam pracuje jest majstrem lub byl oraz wolfgang meller klaus szmiedie horst bathe gepard mokus martin siebret prosze odpiszcie czy znacie takich niemcow z fleisch guterslog wiedensbrusk reda sogel korea
zdjecie uzytkownika
hasi - 2015-05-31 19:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam jakas co jom [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swedzi
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-06-01 07:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jom se poradzi sobie wyjmnie tobie wsadz a najlepszo baba to wlasno graba wio koniku wio malenki 150 zmiana reki hahaaaaaaaaaaaaaaaaaahejaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
gosciu - 2015-06-02 11:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halo ika iwa bozenka
co slychac nie piszecie moje panie
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-06-04 09:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dobrze ci ciupaszko jom se tak napisol bo glupoty wypiujesz jak baby to by przeczytoly tu na witok twoj majtoszki przez glowe by sciagaly a tak to nerwy mas poruszone ha hahaa
zdjecie uzytkownika
Adrianna - 2015-06-07 15:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca mega ciężka za żałosną kasę , no i tam jak ktoś napisał tam zlatuje a sama patologia z Polski.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-11 00:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
bylem w tonniesie dwa tygodnie odrobilem koszty i wyjazdu i wystarczy praca chora, tempo zawrotne, ludzie chorzy co tam sie dzieje to nie jest do opisania, nie wierzylem w to co ludzie pisza pojechalem sprawdzilem i tak rzeczywiscie jest w biurze i w pracy uwazaja cie za smiecia polaki tylko k [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ju i caly czas patologia i nic wiecej szkoda gadac
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2015-06-13 23:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Peter - 2015-05-30 09:05:45]:
masz racje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Agata - 2015-06-15 23:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko
czy to jest firma Firma DSI GmbH & Co KG Rheda-Wiedenbrueck ?

Dzięki i pozdro Rodacy !
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-06-17 19:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak biuro dsi dostarcza ludzi do tonniesa czy jakos tak
zdjecie uzytkownika
joob - 2015-06-17 21:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz długi? komornika? kredyt we frankach? jesteś bezdomny? Zapraszamy!
zdjecie uzytkownika
yyyyyyyy - 2015-06-21 11:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gumifrau w sezschopie haaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie do zuzycia postawisz se na pokoju i na zawolanieeeeee
zdjecie uzytkownika
g.g - 2015-06-21 15:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest masacra !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2015-06-21 19:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co jak się czyta co wy tu piszecie , to sie nie dziwie ze jestescie tak traktowani , 80 procent wpisu to stan umysłu heheh
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-06-22 18:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty w pieleszczach chcesz byc za raczke ktos ciebie bedzie prowadzil niemcy traktuja polaczkow jednakowo dla nich jestes murzynem i bardziej ci dopieka nie podaje tych slow ale tak tam jest
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Napisalem CV, otrzymalem tyd. pozniej telefon, zaproszenie na rozmowe
Pytania: wszystko normalnie
zdjecie uzytkownika
były - 2015-06-23 17:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak ale ja pracowałem na schabach praca jka praca ale tam jest układ raczka raczke myje tylko tojojki sie licza i koledzy brygadzisty jak pockoczysz jednemu to masz przechlapane uklady za ukladami przychodza pijani do pracy ijak jestes pupilkiem to nic ci nie zrobia inych zaraz wywalaja i kare wlepia i do polski to jest mała mafia tojojkow jak nie jestes od nich to i tak nie [porobisz]
zdjecie uzytkownika
kokos - 2015-06-30 07:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w zakładach mięsnych dla mnie jest o tyle kłopotliwa, że zawsze w firmie występują osoby, które według mnie mogą mieć problemy nie tylko ze znalezieniem lepszej pracy ale przede wszystkim ze swoją psychiką. Pracowałem w paru takich miejscach i atmosfera nigdy nie należała do czegoś czego bym zazdrościł na dłuższą metę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher?
Zadaj pytanie
alert