Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MIKI - 2014-08-31 15:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ILE MORZNA TAM ZAROBIC ZA 1 MIESIAC PO ODLICZENIU
OPIS ZA CO PLACI SIE
I BEZ OPLAT ILE
JAK BY ROBI DUZO GODZIN NIE PODSTAWOWE GODZINY I ILE Z PODSTAWOWYCH GODZIN
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-08-31 17:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2014-08-29 20:53:13]:
skad wiesz ze nie zarobi sie heheheh
byles jak bym robil po 12 h
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-31 23:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobi sie tam kase jak masz ok 200 godzin to masz 1200 euro i jezeli jak ktos nie ma w pl nic to 1200 euro jest duzo dla takiej osoby powodzenia
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-09-01 09:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-31 23:10:29]:
no gra ale slyszalem ze sie placi 200euro za spanie 160 euro za to ze sie jest kawalerem no i na zarcie pewnie z 200 czyli lacznie 560 euro co nie odjac od 1200€ to wyjdzie 640euro zostanie tak
to na pl przy kursie 4.15 zl zarobi sie 2.600 ???????? tak licze ze 200h to co pisalem
zdjecie uzytkownika
konan - 2014-09-02 20:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam zarobi się nawet 1800 euro ale non stop jesteś mokry, a po pracy marzysz żeby się położyc i odpocząc.Tępo pracy szalone na rozbiorze.
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-09-02 21:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIENKI KONAN A ILE GODZIN TRZEBA ROBIC ABY TAK ZAROBIC A JAK ZROBIC ABY NIE BYNA TEJ 6 )
zdjecie uzytkownika
baska1151 - 2014-09-05 14:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukam transport do polski okolice przeworska dla dwoch osob I dziecka w terminie 13-14 wrzesnia I powrot do rhedy 20 wrzesnia . TEL niemiecki sto-piecdziesiat-dwa sto-jeden dziewiecdziesiat-dziewiec piecset-trzy
zdjecie uzytkownika
sabrina - 2014-09-05 18:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie mieszka w tych hotelach
jest tam jakies wifi
lub jak mie c . netaaa
zdjecie uzytkownika
konan - 2014-09-08 12:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel29 - 2014-09-02 21:10:33]:
godzin trzeba robic ok 200
zdjecie uzytkownika
Dzona26 - 2014-09-08 19:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jestem zainteresowana pracą w tym zakładzie. Tylko nie wiem gdzie można złożyć aplikacje, szukam w necie i nigdzie nie mogę znaleźć. Gdzie szukać ogłoszeń o pracę. Czy mógłby ktoś pomóc?
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-08 20:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy pracują tu dziewczyny z lisca wielkiego bądz okolic prosze o wpis
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-09-09 14:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ok.dzienkowka za informacje
zdjecie uzytkownika
Barek - 2014-09-11 23:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na TK i SB zarobisz 1000 euro bo tyle miałem . Jestes nikim, drą ryja wszedzie , to mała kasa bo przeciez musisz życ - dojazdy np na VERL - 18 km kosztuja , jedzenie , karta do tela , jeśli chcesz miec neta tak samo. Praca dla desperatów z pętla kredytową lub komornikiem . Nie polecam . PS. Biuro MS MEAT lub Machura ściąga kolejne 1000 euro , czyli zarabiasz 2000 euro , ale widzisz tylko połowę kasy .
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2014-09-18 11:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pracujcie w tunisie przez firme mileks-kamil to zlodzieje placa tylko za 200 godz a reszta za darmo,jeste majster na uboju rudy i uszaty marcin strasznie wredny i wyzywa ludzi daje najgorsza prace ma swoich( usunięte przez administratora )drugi majster kinkong darek tez wredny i dwulicowy nie zarobicie tam tylko zdrowie stracicie
zdjecie uzytkownika
... - 2014-09-18 20:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robotnika pszyjedzac tu poczeba tania sila
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-19 21:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorszy element tam robi z konina(wielkopolska)
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-21 14:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sam - 2014-09-08 20:21:09]:
napisz dam ci namiary sam123@onet.com.pl
zdjecie uzytkownika
Dzona26 - 2014-09-22 15:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisałam, ale wyskakuje bład w emailu.
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-25 19:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dzona26 - 2014-09-22 15:39:57]:
dzona pisz Remo@onet.com.pl
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-26 20:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam na "miły" telefon... 605432527
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-09-27 20:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema ile mogtam zarobic za miesiac na czysto po oplatach
zdjecie uzytkownika
eldo - 2014-09-27 21:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez jaka firme tam sie dostac aby duzo nie pobierali hajsu ??? ma ktos namiary
zdjecie uzytkownika
konan - 2014-09-29 17:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnia wypłata na rozbiorze wieprzowym 1850 euro przy 196 godzinach.zapraszamy na klepkę.
zdjecie uzytkownika
sam - 2014-09-29 21:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robi ktoś na sb mam pytanie odwdziencze sie
zdjecie uzytkownika
ddk - 2014-09-30 20:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daj namiary konan poli.marek@o2.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x