Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-12-05 16:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co na tych działach SB, TK sie robi ,? bo zastanawiam sie nad wyjazdem . A oprocz tych działow sa jeszcze jakies .?
zdjecie uzytkownika
jio - 2014-12-05 19:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciapate tam robić nie chcą ale glupi polak robi a potem z podkulonym ogonkiem do kraju i rente wyrwać straciłeś tam zdrowie to niech oni ci dadzą
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2014-12-05 19:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakas panienka co ja swedzi to jom podrapie
zdjecie uzytkownika
ROMAN - 2014-12-06 00:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TEZ NIE POLECAM TEJ PRACY BYŁEM I WIEM JAK TAM JEST DOBRZE TU OPISUJĄ WSZYSTKO SIE ZGADZA TEZ DOCHODZIŁEM DO SIEBIE I JESZCZE JAK NA MYSL MI PRZYJDZIE JAK POMYSLE O TYM ZAKŁADZIE TO MI SIE ZLE ROBI.WIADOMO W PL PRACY NIE MA I CZŁOWIEK JEDZIE BY LEPIEJ ZYC.TEZ NIE WIEZYLEM DO KONCA TYM POSTOM ZANIM POJECHALEM .AKURAT TRAFILEM NA MIESZKANIE GDZIE BYLO SUPER CISZA SPOKUJ ZERO ALKOHOLU.....ALE TO JAK SIE ZORIENTOWALEM TO MIAŁEM FARTA ALE W OKOŁO LEPIEJ NIE PISAC WROCIŁEM PO MIESIĄCU DO DOMU I DALEJ NIE BYŁO PRACY ALE JAKOS SIE OGARNĄLEM I WKONCU ZNALAZŁEM I WOLE ROBIC ZA NIZSZA STAWKE W PL JAK TAM JECHAC I ROBIC Z SIEBIE NIEWOLNIKA PRZEZ POLACZKOW.BRYGADZISCI JAK WIDZIALEM NA SWOJE OCZY NP USZATY RUDY JEST JAK GESTAPO WREDNY,I POGANIA LUDZI ODRADZAM WYJAZDU CHYBA ZE KOMUS SIE TO PODOBA TAKIE ZYCIE A JUZ NIE MOWIAC Z TYMI ZMIANAMI WSTAJESZ O 1.30 W NOCY AUTOBUS O 2 A PRACA OD 4 WIEC CZEKASZ 2 GODZINY NA NIBY TEJ STOŁOWCE A POTEM ARBAJT DO TEGO NALEZY TOBIE SIE 30 MINUT PRZERWY NA 8 GODZIN A JAK BYLEM TAM TO ANI RAZU NIE BYŁO PEŁNE 30 MINUT TYLKO 15 MINUT I TO JESZCZE ZALEZY OD WIDZI MI SIE......NIE PISZE TAK BO MOZE KTOS POMYSLI ZE MI SIE NIE CHCIAŁO PRACOWAC JESTEM JAKI JESTEM I PRACY SIE NIE BOJE BYŁEM NA UBOJU ALE CO MOZNA WYTRZYMAC TO MOZNA A NA TASMACH PRZY ROZBIORZE LOPATKI CZY SZYNKI TEZ SLYSZAŁEM TAM NA MIEJSCU ZE KICHa JESZCZE GORSZE TĘPO A LUDZI MAJA TEZ ZA NIC JAK BYLEM TO RUMUNI MIELI WIECEJ OD POLACZKOW NAPRAWDE NIE POLECAM ZANIM TAM POJEDZIESZ ZASTANOW SIE 10 RAZY.......POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
lisek - 2014-12-06 15:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMAN - 2014-12-06 00:23:13]:
zależy od stanowisku na pakowaniu nie jest tak źle ale na rozbiorze wieprzowiny patola
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-12-06 17:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrr - 2014-12-04 20:28:10]:
od Marca do grudnia 2013 .
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-12-06 19:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jade w poniedzialek do redy moge zabrac dwie osoby kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2014-12-06 23:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej tam nie jedz
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-12-07 22:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepracowalem tam w sumie 3 lata,na sb i tk,w latach 2006-2010,bylo ciezko ale nikt nie mowil ,ze bedzie lekko,trzeba sie bylo przyzwyczaic i byc soba ,najgorsze byly dla mnie dni w ktorych jechalem do polski,niewiadomo bylo czy wyjazd sie uda,wtedy psycha siadala
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2014-12-07 22:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piotr - 2014-12-07 22:02:00]:
Witam psychika zawsze siada jak się nie ma innego wyboru to tak musi byc ja byłem tam i wróciłem i juz nie jade tam się nie da pracowac ale to spewnością wiesz pozdrawiam i życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
ROMAN - 2014-12-07 22:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lisek - 2014-12-06 15:06:35]:
wiem
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-08 13:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na uboju robi endiu ze stargardu szczecinskiedo????
zdjecie uzytkownika
joł - 2014-12-09 23:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żeby tam robić nie trzeba mocnej "psychy" tylko długi w kraju taka motywacja jest wystarczająca
zdjecie uzytkownika
kocur - 2014-12-10 18:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale nie jest tak źle jak piszecie .Pracuję na rozbiorze wiepszowym i da się wytrzymać choć nie jestem rzeźnikiem z zawodu ale to prawda że dużo ludzi zjeżdża (nawet nie widząc zakładu)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-11 22:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kocur - 2014-12-10 18:10:27]:
Witam pracuje na rozbiorze,uboju endriu andrzej ze stargardu szczecinskiego przyjechal w lutym dzieki jezeli mozesz zapytac niech poda swoj nr telefonu
zdjecie uzytkownika
x - 2014-12-13 21:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kazik - 2014-11-28 22:41:02]:
Oelde - żona Jakuba
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2014-12-15 12:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś mi może podać prawdziwe zarobki? Bo rozbieżność w komentarzach jest taka, że nie sposób się połapać. Ponad 1000E zarobie? Przez telefon pani obiecała mi 1200e na rękę, czyli chata jest już odliczona. Pozostają opłaty na żarcie i dojazdy.
Ile jest km od miejsca zamieszkania do pracy? Czy jest tam szansa na mieszkanie z niepijącymi, normalnymi niekonfliktowymi ludźmi?

Ktoś tam jedzie po nowym roku? Tbp@vp.pl
zdjecie uzytkownika
DWK - 2014-12-15 14:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych bylem widzialem wrocilem moge udzielic wszelkich informacjo i samej pracy mieszkaniach dojazdach nr (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Blankenhagen - 2014-12-15 16:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam 20 miesięcy na dziale SB ja jakoś nie narzekałem i roawarzam powrót :-) jak na razie jestem na chorobowym z firmy i dobrze mi z tym
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2014-12-15 16:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DWK - 2014-12-15 14:25:34]:
No to pisz na mojego maila jak nie chcesz tutaj. tbp@vp.pl.
Przez telefon obiecują 1200e na rękę, ale na umowie jest tylko 600E brutto!!! O co chodzi?
gadu gadu 2311054
zdjecie uzytkownika
Seba - 2014-12-15 18:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanujcie się ludzie . 20 miesięcy na SB ? współczuje . Chyba komornik był albo długi.
zdjecie uzytkownika
ktos zainteresowany - 2014-12-15 21:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DWK - 2014-12-15 14:25:34]:
a mogł byś powiedzieć jaki czas pracy jest . od jakiej godz zaczynaja sie zmiany . jak z dojazdem , w mieszkamiu po ile osob . i co trzeba robic na danym dziaale .
zdjecie uzytkownika
ROMAN - 2014-12-15 22:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TEZ NIE POLECAM TEJ PRACY BYŁEM I WIEM JAK TAM JEST DOBRZE TU OPISUJĄ WSZYSTKO SIE ZGADZA TEZ DOCHODZIŁEM DO SIEBIE I JESZCZE JAK NA MYSL MI PRZYJDZIE JAK POMYSLE O TYM ZAKŁADZIE TO MI SIE ZLE ROBI.WIADOMO W PL PRACY NIE MA I CZŁOWIEK JEDZIE BY LEPIEJ ZYC.TEZ NIE WIEZYLEM DO KONCA TYM POSTOM ZANIM POJECHALEM .AKURAT TRAFILEM NA MIESZKANIE GDZIE BYLO SUPER CISZA SPOKUJ ZERO ALKOHOLU.....ALE TO JAK SIE ZORIENTOWALEM TO MIAŁEM FARTA ALE W OKOŁO LEPIEJ NIE PISAC WROCIŁEM PO MIESIĄCU DO DOMU I DALEJ NIE BYŁO PRACY ALE JAKOS SIE OGARNĄLEM I WKONCU ZNALAZŁEM I WOLE ROBIC ZA NIZSZA STAWKE W PL JAK TAM JECHAC I ROBIC Z SIEBIE NIEWOLNIKA PRZEZ POLACZKOW.BRYGADZISCI JAK WIDZIALEM NA SWOJE OCZY NP USZATY RUDY JEST JAK GESTAPO WREDNY,I POGANIA LUDZI ODRADZAM WYJAZDU CHYBA ZE KOMUS SIE TO PODOBA TAKIE ZYCIE A JUZ NIE MOWIAC Z TYMI ZMIANAMI WSTAJESZ O 1.30 W NOCY AUTOBUS O 2 A PRACA OD 4 WIEC CZEKASZ 2 GODZINY NA NIBY TEJ STOŁOWCE A POTEM ARBAJT DO TEGO NALEZY TOBIE SIE 30 MINUT PRZERWY NA 8 GODZIN A JAK BYLEM TAM TO ANI RAZU NIE BYŁO PEŁNE 30 MINUT TYLKO 15 MINUT I TO JESZCZE ZALEZY OD WIDZI MI SIE......NIE PISZE TAK BO MOZE KTOS POMYSLI ZE MI SIE NIE CHCIAŁO PRACOWAC JESTEM JAKI JESTEM I PRACY SIE NIE BOJE BYŁEM NA UBOJU ALE CO MOZNA WYTRZYMAC TO MOZNA A NA TASMACH PRZY ROZBIORZE LOPATKI CZY SZYNKI TEZ SLYSZAŁEM TAM NA MIEJSCU ZE KICHa JESZCZE GORSZE TĘPO A LUDZI MAJA TEZ ZA NIC JAK BYLEM TO RUMUNI MIELI WIECEJ OD POLACZKOW NAPRAWDE NIE POLECAM ZANIM TAM POJEDZIESZ ZASTANOW SIE 10 RAZY.......POZDRAWIAM
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Fatalna rekrutacja brak zorganizowania ludzie marzną do pracy daleko od firmy i brak przyuczenia na dane stanowisko tylko od razu ciężka praca
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kolotka - 2014-12-18 13:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejtuje kojota za to jak się odnoszą do ludzi, tyle lat w zakładzie to upodobnił się do świni !!! lewandowski i pudzian to zwykłe chamy, zabierają pieniądze do siebie, okradają ludzi na każdym kroku za 180 godzin 1400zł polskich wypłaty a gdzie reszta???? na pewno u naszych przełożonych na nowe samochody i wille !!!
zdjecie uzytkownika
as - 2014-12-18 22:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlatego tam nie robie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher?
Zadaj pytanie
x