Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bosek - 2014-07-29 08:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadne auschwitz. Co wy w ogóle piszecie. Przecież nikt nie ma przymusu tam pracować. Jeżeli komuś coś nie pasuje w tym zakładzie mięsnym w Polsce istnieje dużo innych. Na pewno nie jest to praca marzeń, chyba, że ktoś ma małe ambicje, ale zawsze jest szansa na zarobienie pieniędzy - pewnie nie najniższych, nie największych, ale mimo wszystko pieniędzy.Ofertę mięsną mają dosyć rozwiniętą - golonki, karkówki etc, także na brak pracy na pewno nie ma co narzekać. A to, że w zakładach warunki są jakie są samemu się nic nie poradzi. Trzeba powalczyć o swoje.
zdjecie uzytkownika
tiko - 2014-07-29 18:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla desperados z komornikiem w polsce na grzbiecie tyle w temacie dziekuję za możliwość wypowiedzenia się.
zdjecie uzytkownika
to ja! - 2014-07-31 07:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
to chyba opinia o mojej kobiecie. Interesuje mnie data- kiedy tam była?kto tam jeszcze mieszka z tym Hiszpanem?
zdjecie uzytkownika
AAAA - 2014-07-31 12:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"ja" czy Twoje życie jest aż tak nudne,że musisz się interesować życiem innych osób...a może szlag Cię trafił,iż to nie Ciebie zerżnął tylko koleżankę???Żal i żenada....
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-07-31 18:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AAAA - 2014-07-31 12:15:30]:
Wszystkie sie ( usunięte przez administratora ) ty AAA tez
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-07-31 18:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Polacy muszą być tak biedni, by sami chcieli dobrowolnie jechać na roboty do Niemiec, bez łapanek"
zdjecie uzytkownika
AAAA - 2014-07-31 22:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bbb - 2014-07-31 18:55:37]:
Ja się kocham [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to plotkarzy....
zdjecie uzytkownika
to ja! - 2014-08-01 06:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO ,,JA" - proszę odpowiedz na moje wczorajsze pytanie!
zdjecie uzytkownika
AAAA - 2014-08-01 22:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzęsą się tylko i wyłącznie przy moim facecie inni nie robią na mnie wrażenie...
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-08-01 22:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AAAA - 2014-08-01 22:39:28]:
to przepraszam bardzo paniom serdecznie
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-08-03 10:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pszepraszam001799814439 niemcy
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2014-08-03 11:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2014-08-03 10:33:43]:
Zadzwonilam bardzo uprzejmy pan nie wieem co on ze mnom zrobiale chce jego e bez pierwszego zera dziekuje Asiuczuuc t
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-08-03 16:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2014-08-03 11:34:40]:
wszyscy zboczency
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-08-05 16:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabiorę sie do tonisu jezeli ktoś ma wolne miejsce moge sie zabrac w sierpniu pozdrawiam mój numer ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-13 13:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś z państwa mógłby mi napisać opinie na temat pakowni mięsa? Mam tam jechać i mam pewne wątpliwości. Pracowałem już na pakowni tak że wiem na czym ta praca polega. Chodzi mi konkretnie o warunki jakie tam panują i czy wynagrodzenie jest dość zadowalające. Z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-08-13 19:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiore dwie osoby do rheda wiedenbruck w niedziele (17.08.2014) w godzinach popołudniowych z okolic poznania.

. nr kont: Sześćset - dwieście sześćdziesiat cztery- pięćset czterdziesci cztery.
zdjecie uzytkownika
CirezD - 2014-08-14 10:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Polsce w dużych Zakładach Mięsnych też robimy po 12godz a w miesiącu po 300 więc w każdych zakładach tak jest nie tylko w Niemczech, da się przyzwyczaić i zarobić, a z czym dłuższym czasem pracy masz coraz większy spokój od innych, bo na początku pracy w Polsce też cisną i gnębią psychicznie, ale jak ktoś twardy to przeżyje i później spokój.
zdjecie uzytkownika
CirezD - 2014-08-14 10:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najważniejsze robić swoje i z nikim się nie współchwalać bo lizusy są wszędzie i jest ok
zdjecie uzytkownika
żalll - 2014-08-19 19:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szok co tam jest same dziwki tam mieszkają płaćcie za badania i za wszystko nie dajcie się
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-08-19 19:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to ma być(usunięte przez administratora) ... opiekun gada ci że 1200 euro a jak przyjeżdżasz to sie dowiadujesz że 800 a jak jeden dzień pójdziesz do pracy to musisz zostać pół roku nie dajcie się mówię wam poważnie jestem młodą osobą i wiem coś o tym
zdjecie uzytkownika
krawat - 2014-08-20 15:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wolne miejsca do rhedy wyjazd 31 sierpmia po poludniu na 1 września do podpisania umowu ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-08-25 15:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
800 masz podstawy na umowie za dzienne 8 godz. ale że robi się więcej godzin dlatego masz aneks do umowy i za nadgodziny płacą i wychodzisz 1200. I mówią o tym normalnie przed wyjazdem jeszcze że tak jest i umowę masz przesłaną na e-maila więc zanim podpiszesz i odeślesz to masz szanse jeszcze się zastanowić i dokładnie tą umowę przeczytać. Tak samo z badaniami od razu jest powiedziane że samemu się płaci za nie więc nie wiem dlaczego takie zaskoczenie?
zdjecie uzytkownika
Cool - 2014-08-26 09:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę szkoda, że takie podstawowe rzeczy jak badania są na głowie pracownika. W szanujących się zakładach pracodawca pokrycie kosztów bierze na swoje barki i specjalnie problemów z tego nie robi. Dobrze, że przynajmniej w Tonnies-Fleisch pieniądze nie są najgorsze - chociaż wiadomo, że mogłoby być lepiej.
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-08-26 21:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mozecie podac namiary jak sie tam dostac jakis numer tel?
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-08-27 11:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie jakiś namiar na te prace
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski