logo E Leclerc

E Leclerc

Elbląg

Opinie o E Leclerc

george 2010-11-03 10:52:11
a jakie są tam zarobki, np.: na kasie??? I czy ta [usunięte przez administratora]na pani to własnie kierowniczka kasjerek?
Anonim 2011-01-02 14:42:24
A jak z zarobkami ochrony i gdzie należy złożyć papiery??
jogobella 2011-03-08 15:44:56
do georga odp ta pani to sama pani główna dyrektorka tego bajzlu nie ma nawet matury a wozi sie jak cholera mam nadzieje ze kiedys i ja wykopia z firmy pozdro [usunięte przez administratora] zarobki jak wszedzie najnizsza krajowa
3
annnnnna 2011-10-19 14:04:07
a co wy tam mozecie wiedziec co tam sie dzieje ja jestem pracownikiem i powiem tyle sa kierownicy ktorzy interesuja sie swoimi pracownikami sama jestem tego przykladem. to ze dyrekcja jest jaka jest to nie znaczy ze kazdy taki jest!!!!!
1
anonim 2011-12-11 21:02:51
Dzień dobry! Jestem byłym pracownikem i odrazu przestrzegam wszystkich przed zatrudnieniem się w firmie E.Leclerc w Elblągu.[usunięte przez administratora]Poniżanie pracownika.Im wyższe stanowiskio tym większe hamstwo.A w szczegolności ze strony [usunięte przez administratora]
XXXX 2011-12-12 11:01:48
Jestem ciekawy czy w zakładach w których pracujecie teraz są tak świetne warunki pracy i o dużo większe zarobki. Według mnie wszędzie jest tak samo o tyle. Gdyby w E.Leclerc było faktycznie tak źle odpowiednie instytucje dawno by się tym zajęły.
1
XXXXX 2011-12-18 17:36:41
Też się nad tym zastanawiam.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx 2011-12-19 12:29:45
a był komentarz pod hasłem że zatrudniają ludzi tylko na dwa tygodnie albo miesiąc nie polecam nikomu iść do pracy ....WYZYSK WYZYSK I JESZCZE RAZ WYZYSK
1
Wiodąca Marka 2011-12-26 20:16:25
przydałoby się jakieś zbiorowe zgromadzenie i na skarge z tym !!!!!!!!!!!!!
Do Wiodącej Marki 2011-12-27 09:13:06
"Na skargę z tym" czyli z czym????
ilczukowie 2012-10-25 17:11:55
jest ktos chetny kto pracowal zeby isc do inspekcji zlozyc skarge na dyrekcja
nbjhj 2012-11-08 09:50:02
oki wyzysk
gabi:) 2012-12-05 21:50:49
Ja pracowałam tam od samego początku i wiem co sie tam dzieje ja sama juz nie wytrzymuję i chyba pojdę na L4 i niech sobie mądre kierowniczki [usunięte przez moderatora].......same ,jak one wogóle traktóją ludzi [usunięte przez moderatora]
poszkodowana 2012-12-19 21:45:47
ja byłam w PIP-ie i nic nie wskórałam, oni tam inspektorom pewnie też smarują!!! chyba, że podać do innego miasta?
darek 2013-01-27 20:28:52
dziewczyny uciekajcie z tego sklepu bo was wykoncza [usunięte przez moderatora] na niczym sie nie znaja a te dziewczyny z garmazu to sa biedne [usunięte przez moderatora] biedna pierogara co dziennie dostaje [usunięte przez moderatora] a tak pyszne jej pierogi gora jest beszczelna i nie znaja sie na niczym co jest dobre sami nic nie umieja [usunięte przez moderatora]
obserwator 2013-04-25 15:04:40
[usunięte przez moderatora] a szefostwo to nieludzie
3
2343 2013-05-05 10:50:54
szukam pracy na magazynie, jak pracuje sie na magazynie tam , ile moglbym zarobic ? jak atmosfera na magazynie?
ola 2013-07-09 22:50:08
Jak się tam pracuje w jakich godzinach jakie są zmiany?chodzi o godziny
ola 2013-07-09 22:52:23
co konkretnie robi kierownik działu ilu ma ludzi pod sobą ile zarabia chodzi o Elbląg i Malbork
5
anon 2013-07-15 22:33:52
Pracuje tam calkiem sporo fajnych i przede wszystkim normalnych osób, z którymi można się normalnie dogadać. Nawet jeżeli chodzi o biura i kierownictwo. Wiem co mówię, bo tam pracuję.
1
gosia 2013-08-17 12:21:57
jeszcze z ta [usunięte przez moderatora] nich porzadku nie zrobil tyle ludzi sie zwalnia przez nia ludzi do depresi doprowadza gdzie jest prezes czy on nie widzi co sie dzieje .panie prezesie czy to morzliwe zeby pracownikow tak traktowac gozej niz bydlo to my pracujemy na was a nie wy na nas i troche szacunku dla pracownika czy ktos by chcial isc do inspekci pracy E Lecler w e lblagu trzeba zrobic cos z tym
DDDD 2013-11-22 09:56:43
WIELKIE DZIADOSTWO I CHAMSTWO PRACA NICZYM NIEWOLNIKA
2
xxxxxxxxxx 2013-11-22 10:07:15
CO TAM ROBI JESZCZE NIBY SZEF OCHRONY PAN (usunięte przez administratora) DAJEJ WYŁUDZA PIENIADZE BE3Z żZADNEGO PRZYGOTOWANIA JESLI CHODZI O OCHRONE OBIEKTU KOMPLETNA NOGA,FAJNO KANCIAPE POSIADA W SKLEPIE OCHRONA
2
m. 2014-03-06 23:45:28
Miałam zlecenie z firmy zewnętrznej. Na sklep nie można nic wnosić, także tel. i nie wolno rozmawiać przez tel. (serwis jest wykonywany przed godzinami otwarcia sklepu)-o czum nie zostałam wcześniej uprzedzona. Od kierowniczki usłyszałam, że to jest normalna praca. (usunięte przez administratora) Także wrażenia bardzo negatywne.
2
ktoś 2014-05-05 11:10:57
z tego co słyszałem tylko rodzina i dobrzy donosiciele mają tam dobrze.
1
vvvvvvxxxxx 2014-06-01 11:14:06
A może ktoś powinien ten cały cyrk opisać we francuskiej gazecie,bo wnaszym kraju pip sobie z tym nie radzi.
1
nieporozumienie i bałagan 2014-06-01 16:25:38
TEŻ ROBIMY ZAKUPY W E Leclerc w Elblągu i tam spotkała nas nie fajna przygoda ze strony ochrony posądzono męża o zjedzenie batonika wezwano policję kilka godzin wielkiego szału na CAŁYM holu i
tyle i żądanie od nas czegoś na co nie zgodziliśmy się
gunia 2014-06-10 13:03:26
Jestem byłym pracownikiem,któremu naobiecywali złote góry ,a po trzech miesiącach podziękowali...bo poszłam na urlop,na który wysłał mnie dyrektor działu...uczyłam się na asystenta kierownika ,prawie codziennie po godzinach za które nie płacą...a tak w ogóle to wielki tam bałagan chaos brak organizacji i nie będę pisać jak traktowani są pracownicy przez dyrekcję szanowną...nie polecam tam pracy...nie tęsknię
1
Witek 2014-06-26 17:18:49
na jakie zarobki mozan liczy jako magazynier w magazynie tam? jakie są godzi pracy magazynu i czy ludzie normali na magazynie???
gość 2014-10-28 06:59:33
byliśmy na zakupach i mąż został nagle przez ochronę posądzony o zjedzenie batonika interwencja policji odbyło się że pomylił się pan pulchny ochroniarz przeprosił na zapleczu
1
zniesmaczona 2014-10-28 20:44:30
HORROR,DRAMAT, warunki pracy jak w obozie koncentracyjnym, umowa śmieciowa, szok, że w XXI wieku tak traktuje się ludzi. Jeśli w ciągu miesiąca zmienia się kilka kasjerek to o czymś to świadczy, problem nie tkwi w osobach chcących pracować , ale w gównianej organizacji pracy, i braku szacunku do pracowników. Nie wspominając już o chamskich zachowaniach ochrony, która ma Cię na celowniku jak najgorszego złodzieja.
Pracodawco jeśli nie potrafisz nawet zagwarantować długopisu który jest niezbędny w pracy przy kasie, to o czym to świadczy...
WSTYD!!!
Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi, choć wiem, że przy dużym bezrobociu człowiek bierze wszystko jak leci,
Szkoda, że buractwo ma za nic ludzi!!!
2
Zenek 2014-12-18 22:00:12
MAK KTOŚ MOŻE ADRES DO GŁÓWNEJ SIEDZIBY LECLERC W FRANCJI? Proszę wkleić na stronie.
Zenek 2014-12-19 17:46:41
Już znalazłem jest w sieci.... Od siebie dodam że el work pseudo agencja pracy nigdy nie płaci pieniędzy przed dziesiątym. Kogo byście nie spytali to się dowiecie że przetrzymywanie pieniędzy o parę czasem o tydzień to norma. W tym miesiącu było to samo i to nie u jednej osoby. Tak można operować sobie czyjąś gotówką.
2
1 2015-02-24 14:43:07
Wtym smiesznym sklepie serwisant wykładający towar,dzieli szakę w szatni z kilkoma osobami,trzeba nogą dodrze pchnąc aby szafka sie domknęła,sciany dziurawe i czarne aż się żygac chce,czy sanepid widział takie poniżające warunki.CAŁA OCHRONA TO BANDA CZUBÓW.WIELKA PANI DYREKTOR WYZYWA PRACOWNIKÓW OD cytuj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W.Obecnie nie ma komu tam pracować
1
kaszynap98@interia.pl 2015-02-25 14:59:31
Dlaczego nie ma adresu Dyrektora sklepu Leclerc w Elblągu? Czy rozmowa ma sie odbywać przez media? Proszę o kontakt. Nick jest emailem.
5
Mania 2015-05-20 16:46:05
Nie polecam isc tam do pracy. Panuje tam istny terror, brak szacunku dla pracownikow, kierownictwo nie raz ponizalo pracownikow przy klientach.Po wzieciu urlopu nie macie co sie pokazywac w pracy bo juz bedzie czekalo na was wymowienie. Z zewnatrz to moze doskonaly sklep ale od zaplecza istna tragedia!
1
snajper 2015-06-15 20:24:04
Nie polecam pracy w tym sklepie,chociaż obecnie jestem ich pracownikiem kierowniczki zadzierają nosa chociaż słoma im z butów wystaje potrafią się tylko wyrzywać.Szef ochrony to idiota tak samo jak niektórzy jego pracownicy zwłaszcza grubas bekający na bramce,który wszystkich tyka i myśli że jest fajny
2
EuPi 2015-06-30 20:42:31
Każdego klienta traktują jak złodzieja polecając kasjerkom przeszukiwanie toreb własnych. Kasjerki bojąc się próbują się z tym zmierzyć, ale na odmowę daja spokój. Myślę, ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wykorzystują. Do papieża łatwiej dostać się na audiencję niż do pani dyrektor. Gabinet chroniony jak twierdza w Gierłoży.
1
staff 2015-07-28 08:57:13
Może skoro jesteś tam pracownikiem nie ubliżaj koledze który też tam pracuje? Uważaj co piszesz!!!
1
EuPi 2015-08-31 21:12:22
Dyrekcja stosuje stara metode PRLu - olewanie klienta.
1
EuPi 2016-05-16 14:37:58
A ja zastanawiam sie po co jest ten gowork/opinie, jezeli jest cenzurowany, a posty sa w częściach usuwane?
2
admin 2016-06-24 19:56:46
co się tu dzieje, że w kółko ludzi potrzebują?
3
mid 2016-06-25 18:14:59
co się dzieje w tym sklepie, że non stop są ogłoszenia do pracy?
2
Adam 2016-07-08 13:09:25
Haha dobre sobie , jaki rozwoj firmy?Te ogloszenia sa dlatego, ze ludzie tu kilka dni popracuja i uciekaja z tego syfu i taka prawda.Ja na pewno nie marze o takiej pracy.
2
leonard 2016-08-08 10:28:12
Ogólnie rzecz biorąc nie polecam nikomu podjęcia pracy w tym sklepie, powodów jest kilka:
- wyzysk z ludzi
- najniższa krajowa
- przerwa 15 minutowa na 8h to jest skandal
- codzienne 2 zmiany co skutkuje brakiem życia rodzinnego.
4
ewa 2016-09-30 00:26:45
30 09 20016 w godz. 19.30 a 20.00 pani na dziale wędlin blondynka kształtów okrągłych pracuje chyba za karę gdyż jest nie miła i na razie poprzestańmy na tym.............................................................
4
franka 2016-10-01 17:30:15
Jak sytuacja z ofertami pracy do E Leclerc w ostatnim czasie? Przyznam szczerze, że nie wpadła mi w oko żadna aktualnie otwarta rekrutacja. Wiem, że nie ma tu sporej rotacji, ale może ktoś wie, czy powstaną jakieś wakaty?
Nick 2016-10-26 22:55:02
6 zł na reke solid .. przy 200 godz to se policz..... czy mam pisac dalej...a i umowa zlecenie a na umowie 49 zł odporowadzane skladki.... a najlepsze ze to legalne
szczera 2016-11-07 14:27:10
do dyrekcji Eklerka w Malborku .Dziś byłam na zakupach ,to co widziałam i słyszałam to kary godne ,jak zastepca kierownika traktuje pracownice . Moim zdaniem to był mobbing .prosze cos zrobić z tą paniom , bo jak jeszcze raz trawie na taką scene to zgłosze do inspekcj pracy.
1
Geralt 2016-11-16 10:55:25
Odradzam pracy w leclercu, wyzysk totalny, pracowałem miesiąc czasu na dziale napoje i powiem szczerze, że jak ktoś nie ma rodziny i nie ma obowiązków to może się skusi. 3 razy tylko miałem na rano a tak same popołudnie i do wieczora. Brak życia rodzinnego.
Płaca najniższa krajowa i jeszcze za ciuchy robocze sciągają pieniądze, jakby jeszcze były nowe to rozumiem ale takie szmaty dostałem, że szok.
Nie życzę nikomu i odradzam pracy tam.
1
Zostaw swoją opinię o E Leclerc - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Leclerc