brak logo

Happet

Luboń

Opinie o Happet

piórko 2015-11-07 18:22:27
Kurde pracownicy piszą takie kłamstwa no nie wierze ale jazda
20
zastraszaniu i szantażowaniu mówimy dość 2015-11-09 12:01:12
mamy dość bezpodstawnych oskarżeń i szantażowania nas przez menagera-typa przaśno-buraczanego w kamizelce kuloodpornej , przyciężkawego, biodrzastego w radzieckim guście.
30
Marta 2015-11-18 17:47:49
Polecam firmę, fakt zarobki niskie. Menadżer, to zależy od humorku, generalnie spoko, a jego zły humorek należy potraktować z humorem, po jakimś czasie mu minie. Szef, też humor robi swoje. Generalnie jak pójdziecie do innej firmy, to tą pochwalicie i stwierdzicie, że ni była wcale taka zła :)
wtf? 2015-11-18 22:35:57
ile ci zapłacili za dupowlaztwo? serio jakie są stawki obecnie? Po ile chodzi?
dziewczynko dobra rada idź się lecz.
25
H2O 2015-11-19 12:07:54
Toż to znów menager, wyjdź z netu bo śmierdzi.
żałosna banda, większość pracowników zwolniła się lub szuka nowej pracy oto cała prawda o HAPPECIE.
27
no can do 2015-11-20 13:11:25
cha, cha, cha, wszystko zalezy od humorku szefa i managera,
Humorzaste cioty !!!!!!
25
Eucefalus 2015-11-20 19:30:39
what the fuck masz rację
wpis sponsorowany , w tym jest dobry sponsor pier...y
19
wtf 2015-11-25 17:53:43
Pozwól że odpowiem na Twoje wątpliwości: proste słowo. Myślę, że inni się podpiszą pod nim. Mało tego, podpiszą się z ogromnym entuzjazmem:
NIE i kropka (.)
pozdrawiam
24
Marta 2015-11-25 21:51:02
Darek aplikuj aplikuj hhhhhhh dla twojego info "Panów" od filtrów w okresie 6 mscy przewinęło sie w tej "firmie" sześciu . Ostatnio zwolnioniony został Pan bo tak . Tak więc proponuję się zastanowić gdzie Darku chcesz pracować . Marta pisała tak bo pewnie trafiła do podobnego typu firmy bądź jeszcze bardziej psychicznej bo są jeszcze takie ale to już margines tak więc Marta nie posmakowała jeszcze normalnej firmy może po prostu źle szuka
29
Alibaba 2015-11-26 10:31:44
Wtf masz rację TEJ firmie MÓWIMY NIE !!!!!!!!!!!!!!!
Wtf co to jest : wszystko zależy od humoru szefa i jakiegoś menagera......
Jak się wyżyją na kimś ubliżając mu , ośmieszając i poniżając to pare godzin jest spokój.
Aż do następnego razu.
Rosja to stan umysłu.
27
Janina 2015-11-27 18:07:09
Kasia masz w 100% racje
32
wtf 2015-11-28 00:51:51
raczej srappet to stan umysłu :(
6
Alibaba 2015-12-01 12:11:39
Wtf to jest już w Happecie tak źle? Bo z taką kadrą nigdy nie będzie lepiej tylko gorzej.
Szkoda tych wszystkich którzy uczciwie i solidnie pracowali.
Wyznawanie zasady, że każdego można zastąpić jest błędem, który nagminnie jest w tej firmie powielany.
Szantażowanie ludzi też jest błędem, w ten sposób nigdy nie stworzy się zespołu ludzi którym zależy na firmie, i nigdy nie będą utożsamiać się z nią.Nikt kto ma odrobinę honoru i odwagi nie pozwoli sobie i innych na takie traktowanie.
To co tam się dzieje to określiłbym jako słabej jakości soap opera.
39
Alibaba 2015-12-05 21:51:29
@ Huraganie , nie będę tutaj tłumaczył całej zawiłości funkcjonowania firmy Happet. Tylko sygnalizuję i przestrzegam a teraz czekam na właściwe wezwanie przez organa to tego powołane aby wyjaśnić co dzieje się w firmie Happet.
I uczynię to z przyjemnością.
41
ja też 2015-12-05 22:56:27
@Alibaba ja też chętnie do Ciebie i Twoich opinii dołączę. Mogę się przydać.Pracowałam tam i dużo widziałam, oj dużo i wiem dlaczego działo się to co się działo.To co tam wyczyniano jest tak jasne, że wręcz oczywiste.Masz rację o tym trzeba pomówić z właściwymi organami.
odezwę się na priva.
40
Zołza 2016-01-03 16:39:14
No tak Kasi już w happecie nie ma i cisza na gowork
32
hause of cards 2016-01-04 12:11:33
1234 a ja słyszałam, że szukają nowego managera.
37
Patrycja 2016-01-04 17:10:47
No właśnie też słyszałam że poszukują managera , gdzieś na jakimś olx czy jakimś innym portalu ogłoszenie wisi od nowego roku , ale to pewnie już nie aktualne takie oferty w tak dobrze prosperujacych firmach wiszą chwilkę , chętnych wykrztałconych menagerów jest w poznaniu i okolicach na pęczki tak więc raczej już kogoś znaleźli aha szkoda a była by okazja dla mnie w tak prężnie rozwijającej się firmie .
25
underwood 2016-01-04 18:38:25
popracuj nad swoją ortografią Patrycjo, wykształconych a nie wykrztałconych.
to już ta firma ma chrapkę na takich managerów, jedyna dla ciebie szansa jest taka, że jesteś gorszą gnidą od poprzednika, ale to raczej niemożliwe, choć z inteligencją i ortografią też u niego było nie za dobrze, a brak wykształcenia i kultury rekompensował donosicielstwem, podjudzaniem, szczuciem i niebotycznym smrodem./nawet świece zapachowe nie dawały rady/
A może to wynik stresu, bo przecież tak się starasz.
37
Jasnowlosa 2016-01-11 23:36:08
generalnie ludzie pracujacy na magazynie nic soba nie reprezentuja.pewna grupka pan "zaharowuje" sie w tej firmie przy czym reszta lezy!. Panienki, ktore tam pracuja sa niedowartosciowane, to jest glowny powod dla ktorego wyladowuja swoje frustracje na innych pracownikach. Szkoda, ze zadna nie wspomni, ze jedna druga obgada. jedna wypadnie z gry to reszta zmieknie. Kwestia czasu, zenua.
31
dontworry 2016-01-14 09:27:28
Kogoś tutaj chyba boczki swędzą, że musi po takim czasie jeszcze żale wylewać na portalach zamiast powiedzieć coś kiedy jeszcze pracował...a
1
Koniec i kropka 2016-01-15 23:46:06
Skonczcie ! Te wasze klotnie i zawilosci sa bezsensu ! Nie da sie tego czytac ! Piszac w tak obrazliwy sposob pokazujecie swoj poziom, ktorego brak ! Spotkajcie sie w 4 oczy albo 6, a nie oglaszacie glupoty tutaj ! Starzy ludzie, a nie potrafia powiedziec w twarz co o sobie mysla. Zreszta zal patrzec na wymiane 2 osob ze soba ! Niech kazdy sam na wlasnej skorze zobaczy jak jest w happecie i wysunie swoja opinie. Nie ma sie czego bac ! A te komentarze sa celowe aby komus zrobic na zlosc. Mysle, ze slowami rzucanymi na wiatr nikt nie powinien sie przejmowac. Prosze nie obrazac ludzi piszac jak o zwierzetach !
Koniec i kropka 2016-01-15 23:46:11
Skonczcie ! Te wasze klotnie i zawilosci sa bezsensu ! Nie da sie tego czytac ! Piszac w tak obrazliwy sposob pokazujecie swoj poziom, ktorego brak ! Spotkajcie sie w 4 oczy albo 6, a nie oglaszacie glupoty tutaj ! Starzy ludzie, a nie potrafia powiedziec w twarz co o sobie mysla. Zreszta zal patrzec na wymiane 2 osob ze soba ! Niech kazdy sam na wlasnej skorze zobaczy jak jest w happecie i wysunie swoja opinie. Nie ma sie czego bac ! A te komentarze sa celowe aby komus zrobic na zlosc. Mysle, ze slowami rzucanymi na wiatr nikt nie powinien sie przejmowac. Prosze nie obrazac ludzi piszac jak o zwierzetach !
Montek 2016-01-20 14:49:51
Hej. Niedługo mam rozmowę o pracę w Happet w Luboniu. Powiedzcie szczerze. Polecanie czy nie? Jak zarobki, szefostwo, godziny pracy? Plisss
Ręka Sprawiedliwości. 2016-01-22 22:39:23
Zapraszam wszystkie poszkodowane osoby prze wiadomo kogo do złożenia zbiorowego pozwu w sądzie o mibbing i wykorzystywanie. Będziecie wtedy mieli okazje spotkać się z wiadomo kim w cztery oczy i załatwić sprawę raz na zawsze.Zainteresowane osoby proszę zgłaszać się na maila Denim@vip.onet.pl
40
pytanie 2016-01-23 12:32:56
mam zapytanie czy można udzielić informacji przez telefon, proszę podać w celach weryfikacji, bo prowokacje w tej firmie przez tę osobę były na porządku dziennym.
sam jestem zainteresowany tematem i znam inne osoby, również mam kontakt z pracownikami z miejsca poprzedniego zatrudnienia wyżej wymienionej osoby.
Bo to wygląda tak, że ludzie nie zmieniają się i schematy działalności są te same.
38
Ręka Sprawiedliwości 2016-01-23 21:49:05
Jasne będę dzwonić. Więcej takich odważnych osób jak Ty. To nie jest żadna prowokacja tylko sprawiedliwość.
36
dama z łasiczką 2016-01-31 11:40:19
dziękujemy Pani Marzenie
28
Kac Vegas 2016-02-03 15:37:11
dziekuję za wszelkie informacje słowne i zgłoszenia mailowe.
numer telefonu jest ten sam czyli 794 191 305
proszę o przekazanie informacji dalej.
31
Natalia 2016-03-14 17:37:24
Jakie jest wynagrodzenie w Waszej firmie
Xenna 2016-03-18 22:01:20
Wynagrodzenie podstawa + może kiedyś premia może 100 200zl. Na żadną podwyżkę nie liczcie tu nie ma podwyżek no chyba ze ta od państwa co roku 50zł wzrost minimalnej hee ee . Pracowałam w tej firmie jakiś czas i był to czas stracony na wegetacji w tej firmie . O umowę trzeba się prosić zresztą jest to nagminne w tej firmie kilka osób robi tu bez umowy !!!!! Słyszałam tez ze nawet Ukraińcy uciekają z tej firmy !!!! To co jest opisane na tym forum o tej firmie to prawda w 100% ! Totalna żenada na czele z tym szefem happetu jak i spółki w jednym !!!
27
La Dorotea 2016-03-18 22:09:21
Xenna zgadzam się z Tobą w 100%
pozdrawiam
szef happetu i spólki w jednym to ten sam ?, a słynny manager , jest gdzie???
26
Ambrozja 2016-03-18 22:28:22
Dorotea z moich info wiem iż właścicielem happet i spółki jet ta sama osoba czyli właściciel happet , a manago juz idzie w dostawkę jego czas dobiega końca jak i całej tej firmy tzn firm !
26
La Dorotea 2016-03-19 10:00:49
co Ty , no nareszcie może ktoś połapał się o co w tym wszystkim chodzi i jaki związek mają te dwie firmy. Za moich czasów w Happecie było inaczej.
Szkoda wielu lat pracy a przedewszystkim ludzi, którzy utożsamiali się z tą firmą , to byli najlepsi z najlepszych.ŻAL.....
Ale po co to wszystko? Dlaczego doprowadzono do destrukcji tej firmy, po co powstała ta spółka, jaki udział i korzyść ma z tego manager. A w ogóle co z nim, gdzie jest w Happet czy w spółce? czym się zajmuje, jak mu się wiedzie i jak wygląda ? Oj bo za moich czasów bardzo się szerzył i miał aspiracje na wysoki stołek, jeszcze wyższy niż managerski.
Mam nadzieję, że ktoś to posprząta i sprawiedliwości stanie się zadość.
27
print screeny 2016-03-19 13:15:16
słyszałam, że jest duże zainteresowanie ze strony organów ścigania ....
co to będzie się dziać, no i co teraz.
Piszecie, że nawet Ukraińcy uciekają z tej firmy , może trzeba zatrudnić
ludzi z Bangladeszu lub z Burkina Faso, może nie uciekną bo do domu daleko.
Ale ja uciekałabym z tej firmy i pieszo i boso.
30
mała Mi 2016-03-19 17:16:30
ostatnio widziałam managera, wyglądał bardzo kiepsko , był roztrzęsiony i bardzo zdenerwowany, nie wspominam już o jego stanie higienicznym.
czyżby ktoś mu zalazł za skórę ? czyzby stare przysłowie "KTO POD KIM DOŁKI KOPIE _ SAM W NIE WPADA" sprawdziło się......
30
Niunia 2016-03-20 09:03:53
Związek mają jeden wiadomo jaki . Wiadomo też kto kieruje zarządza spółka czyli klonem swojej firmy . Wystarczy jak posypia się wezwania do WSZYSTKICH obecnych i byłych pracowników na przesłuchania to spółka zoo na czele z tym samym właścicielem J.U skończy tam gdzie powinna .
29
Marta 2016-03-20 09:46:51
W BANGLADESZU ???
25
Marita 2016-03-20 11:29:25
A proszę Pani : oprócz przesłuchań będą też badać dokumenty i programy ?
31
La Dorotea 2016-03-20 12:29:26
z tego co słyszałam to na pewno.
życzę powodzenia
29
inna Dorota 2016-03-20 19:24:21
Nawet Ukraińcy uciekają , a analfabeci ze wsi dawali radę.
może warto by było postawić na Eskimosów
31
piórko 2016-03-24 08:05:51
Okropna firma
28
La Dorotea 2016-03-24 20:15:14
" Jest taka cierpienia granica.
Za którą się uśmiech pogodny zaczyna"

Życzę pogodnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego wszystkim przyjaciołom
byłym pracownikom firmy Happet.
26
La Dorotea 2016-03-26 23:32:23
@oliwier z tego co wiem to szukają nowego managera,
Wesołych Świąt to rzeczywiście wszystkim ale pogodnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego to tylko wybranym.
28
paletmistrz 2016-04-26 13:48:12
Chodzi nowina, że największy śmierdziuszek chce zostać głównym dowódcą...
18
Daisy 2016-04-27 17:38:20
a szef co na takie zapędy ????
czyżby nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi doprowadziła do takich konsekwencji????
ale chyba ktoś pokrzyżuje te plany...
20
Kolumb 2016-05-15 13:14:41
Jest święta prawda, własna prawda i audyt.
17
Rodrigez 2016-06-22 13:10:51
cześć mam pytanie czy potrzebują nowych pracowników do działu handlowego albo grafika komputerowego?
Mam kolegów i koleżanki którzy pracują w tej firmie HAPPET i są bardzo zadowoleni z płacy , warunków pracy i przyjacielskiej atmosfery.
Marzy mi się praca w tej firmie HAPPET.
wtf 2016-06-23 17:25:33
OJ rodrigez, czy jak cię zwą po kątach, weź przestań ściemniać.
10
artur 2016-07-04 22:43:28
@kaziok pewnie p[yta w związku z tym że oferta pracy do tego działu się pojawiła, kusi go pewnie ten pełny etat
Zostaw swoją opinię o Happet - Luboń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Happet