Opinie o Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o.
@Pracujacy ja osobiście nic, ale jest masa kobiet, które "żadnej pracy się nie boją". A nie ma w hurtowni żadnego biura czy cokolwiek takiego?
Przestańcie z tymi kobietami bo już klienci się śmieją ludzie ogarnijcie się a ty dziewczyno pomysl zanim coś napiszesz.
W Zamościu na magazynie pracuje bardzo dużo kobiet. Nie tylko w biurach, ale na przyjmowaniu, rozkładaniu, sprawdzaniu i wydawaniu. Niektóre radzą sobie dużo lepiej niż mężczyźni.
Nierozsmieszaj mnie i tak w to nie uwierzę co masz napisać normalne ze będziesz ich bronić a prawda jest taka ze sie nie nadają do takiej pracy jedna Wielka parodia.
a jakie zarobki są na oddziałach ? np. magazynier ?sprzedawca?
@Yyyyyy czyli nie ma szans na zatrudnienie kobiety? Są różne przypadki i różne kobiety, czy w takim razie gordon hurtownia motoryzacyjna z zasady kobiet do pracy nie przyjmuje?
Czegoś tu nie rozumiem jak wam nie pasuje to po co tam pracujecie tak piszecie że was wykorzystują a jeśli chodzi o kobiety to dziwię się ze dopytuje o tą pracę i chcą tam pracować jednym słowem masakra.
Szybki
2+2*2
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
@225 a czy osoby na tych stanowiskach są zatrudnieni z zewnętrznych rekrutacji? Czy w ogóle są prowadzone rekrutacje wewnętrzne w gordon hurtownia motoryzacyjna?
W Zamościu!
szukam sprzedawcy do sklepu motoryzacyjnego (nie sieciówka sektor prywatny ) za doświadczonego fachowca ile można zaoferować ??
BRAWO!!! W KONCU KTOŚ NAPISAŁ PRAWDĘ
Ciekawe jakie są osoby które piszą te bzdury do pracy się lepiej weźcie wszyscy a nie pisać bzdurne komentarze wszyscy świeci a jadą po innych...
Zgadzam się w 100%
W Radomiu wszyscy chcieli odejść z pracy... Żeby nie interwencja chłopaków z centrali placówka już by nie istniała... To świadczy tylko o tym jaka atmosfera i szacunek panuje w tej firmie... Porażka!
Chyba nie chcieli odejść a odeszli z działu sprzedaży jak masz słabe info to nie wprowadzaj ludzi w błąd.
jak wygląda praca sprzedawcy ?
Unikać! Nie polecam!
Jak praca w Hurtowni na magazyniera w Radomiu bo mam ofertę polepszyło się coś? jakie zarobki szczere opinie bo jestem zainteresowany bo kiedyś była masakra
Nie polecam Tam pracować !!!Unikać ! Dziadostwo!
(usunięte przez administratora)Unikać z nim współpracy! Nie ma kompetencji do kierowania magazynem!
Powiem tak,miałem tam pracować dzwonili żebym przyszedł,oddział Kalisz.Po przeczytaniu tego wszystkiego oddzwoniłem że podziękuję.Rozumiem że zawsze będzie zła opinia o firmie bo ktoś zwolniony będzie robił zamęt,ale tu za sama zła wypowiedzi na temat tej firmy,więc nic dobrego to nie wróży.
Dziękuję że szereg opinii.. wiem że w dużej mierze za one prawdziwie i nie kierowane emocjami. Po prz3czytaniu tego wszystkiego muszę zadzwonić i podziękować za zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną - o. Kalisz
a wie ktoś jak jest w KATOWICACH w GORDON ? "Bracka 20c, 40-851 Katowice" jak wygląda praca na magazynie ?
Ta opinia jest:
To prawda, żenująca firma!
ale chyba premia to tak jak nazwa wskazuje PREMIA!!! czyli- 1. dodatek do pensji przyznawany pracownikowi zależnie od OSIĄGNIĘTYCH wyników pracy 2. NAGRODA za coś, często mająca zachęcić do czegoś osobę nagradzaną» więc o co chodzi?!?!
@Oszukana piszesz, że w oddziale w Chojnicach pracownicy są zwalniani z dnia na dzień, bez wcześniejszego poinformowania. Jakie tego powody podaje firma? Wspominasz również o karach pieniężnych dla pracowników. Dlaczego się one pojawiają? Z jakich powodów?
Jaka firma ,skoro kierownicy w oddziałach , filiach są na własnej działalności gospodarczej. Taki "niby" kierowniczek zatrudnia ciebie jako sprzedawca,magazynier ,kierowca . Na konto dostajesz najniższą krajową + do ręki resztę . Wychodzi z nadgodzinami średnio 2000 tyś na rękę.
Żal ludzie którzy tam robia są bez wykształcenia nie pełne podstawowe bez żadnych perspektyw na życie nigdzie indziej się nie nadają bo są za głupi tyle w temacie
skąd możesz wiedzieć kto jakie ma wykształcenie??? to już ludzka przesada takie obrażanie ludzie po studiach tez tam pracują i co też głupi??? troche szacunku . pozdrawiam.
Jak się pracuje w Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 121.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 103, z czego 21 to opinie pozytywne, 42 to opinie negatywne, a 40 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.