Opinie o gordon.com.pl/ - A MOTORYZACYJNA „GORDON” SP. Z O.O. w Szubin

2.2Dodaj merytoryczną opinię

Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o.

NIP: 9670951593 KRS: 0000173710

Adres: Poznańska 62, 89-200 Szubin

Opinie o Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o.

Paulina

@Pracujacy ja osobiście nic, ale jest masa kobiet, które "żadnej pracy się nie boją". A nie ma w hurtowni żadnego biura czy cokolwiek takiego?

@Paulina

Przestańcie z tymi kobietami bo już klienci się śmieją ludzie ogarnijcie się a ty dziewczyno pomysl zanim coś napiszesz.

typ
@Pracujacy

W Zamościu na magazynie pracuje bardzo dużo kobiet. Nie tylko w biurach, ale na przyjmowaniu, rozkładaniu, sprawdzaniu i wydawaniu. Niektóre radzą sobie dużo lepiej niż mężczyźni.

@typ

Nierozsmieszaj mnie i tak w to nie uwierzę co masz napisać normalne ze będziesz ich bronić a prawda jest taka ze sie nie nadają do takiej pracy jedna Wielka parodia.

marcin

a jakie zarobki są na oddziałach ? np. magazynier ?sprzedawca?

Paulina

@Yyyyyy czyli nie ma szans na zatrudnienie kobiety? Są różne przypadki i różne kobiety, czy w takim razie gordon hurtownia motoryzacyjna z zasady kobiet do pracy nie przyjmuje?

@Paulina

To już nie ma pracy dla kobiet w Radomiu co ty chcesz tam robić nie rozsmieszaj mnie.

Pracujacy

Czegoś tu nie rozumiem jak wam nie pasuje to po co tam pracujecie tak piszecie że was wykorzystują a jeśli chodzi o kobiety to dziwię się ze dopytuje o tą pracę i chcą tam pracować jednym słowem masakra.

Szef kuchni
Przebieg rekrutacji

Szybki

Pytania

2+2*2

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Paulina

@225 a czy osoby na tych stanowiskach są zatrudnieni z zewnętrznych rekrutacji? Czy w ogóle są prowadzone rekrutacje wewnętrzne w gordon hurtownia motoryzacyjna?

Yyyyyy
@Paulina

Kobieto to jest FIRMA MOTORYZACYJNA to już nie ma prac dla kobiet.

Przydupas Gumolita

W Zamościu!

gtx3

szukam sprzedawcy do sklepu motoryzacyjnego (nie sieciówka sektor prywatny ) za doświadczonego fachowca ile można zaoferować ??

Ola

BRAWO!!! W KONCU KTOŚ NAPISAŁ PRAWDĘ

Robert

Ciekawe jakie są osoby które piszą te bzdury do pracy się lepiej weźcie wszyscy a nie pisać bzdurne komentarze wszyscy świeci a jadą po innych...

XYZZ

Zgadzam się w 100%

RD

W Radomiu wszyscy chcieli odejść z pracy... Żeby nie interwencja chłopaków z centrali placówka już by nie istniała... To świadczy tylko o tym jaka atmosfera i szacunek panuje w tej firmie... Porażka!

jurek
@RD

Chyba nie chcieli odejść a odeszli z działu sprzedaży jak masz słabe info to nie wprowadzaj ludzi w błąd.

wit

jak wygląda praca sprzedawcy ?

Don Wasyl

Unikać! Nie polecam!

Chcący pracować

Jak praca w Hurtowni na magazyniera w Radomiu bo mam ofertę polepszyło się coś? jakie zarobki szczere opinie bo jestem zainteresowany bo kiedyś była masakra

Rudy

Nie polecam Tam pracować !!!Unikać ! Dziadostwo!

Tomasz

(usunięte przez administratora)Unikać z nim współpracy! Nie ma kompetencji do kierowania magazynem!

Prawie Pracownik

Powiem tak,miałem tam pracować dzwonili żebym przyszedł,oddział Kalisz.Po przeczytaniu tego wszystkiego oddzwoniłem że podziękuję.Rozumiem że zawsze będzie zła opinia o firmie bo ktoś zwolniony będzie robił zamęt,ale tu za sama zła wypowiedzi na temat tej firmy,więc nic dobrego to nie wróży.

Nie_doszly
@Prawie Pracownik

Dziękuję że szereg opinii.. wiem że w dużej mierze za one prawdziwie i nie kierowane emocjami. Po prz3czytaniu tego wszystkiego muszę zadzwonić i podziękować za zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną - o. Kalisz

ja

a wie ktoś jak jest w KATOWICACH w GORDON ? "Bracka 20c, 40-851 Katowice" jak wygląda praca na magazynie ?

Grubas

To prawda, żenująca firma!

PRACOWNIK

ale chyba premia to tak jak nazwa wskazuje PREMIA!!! czyli- 1. dodatek do pensji przyznawany pracownikowi zależnie od OSIĄGNIĘTYCH wyników pracy 2. NAGRODA za coś, często mająca zachęcić do czegoś osobę nagradzaną» więc o co chodzi?!?!

Paulina

@Oszukana piszesz, że w oddziale w Chojnicach pracownicy są zwalniani z dnia na dzień, bez wcześniejszego poinformowania. Jakie tego powody podaje firma? Wspominasz również o karach pieniężnych dla pracowników. Dlaczego się one pojawiają? Z jakich powodów?

majonez
@Paulina

Jaka firma ,skoro kierownicy w oddziałach , filiach są na własnej działalności gospodarczej. Taki "niby" kierowniczek zatrudnia ciebie jako sprzedawca,magazynier ,kierowca . Na konto dostajesz najniższą krajową + do ręki resztę . Wychodzi z nadgodzinami średnio 2000 tyś na rękę.

pozytywnaneutralnanegatywna

Żal ludzie którzy tam robia są bez wykształcenia nie pełne podstawowe bez żadnych perspektyw na życie nigdzie indziej się nie nadają bo są za głupi tyle w temacie

mgskik
@Były pracownik

skąd możesz wiedzieć kto jakie ma wykształcenie??? to już ludzka przesada takie obrażanie ludzie po studiach tez tam pracują i co też głupi??? troche szacunku . pozdrawiam.

Ola

A wy myślicie że w biurach i księgowości jest inaczej...???? ludzie się szkolą pracują po 3 miesiące i uciekają...

Luna
@Ola

W biurze też tak źle? Ola możesz powiedzieć coś więcej .?

oooo
@Luna

w biurze dostaniesz 1600 na reke i to tyle tylko ze czystko ale glupie godizny

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o. - Szubin

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 121.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 103, z czego 21 to opinie pozytywne, 42 to opinie negatywne, a 40 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Hurtownia Motoryzacyjna "GORDON" Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii