brak logo

gordon hurtownia motoryzacyjna

Szubin

Opinie o gordon hurtownia motoryzacyjna

Nikoś 2017-05-04 08:24
U mnie płacą za pracę w święta 30zł/godz na rękę i za tyle można pracować a nie za jakieś marne grosze...
3
Pracownik 2017-05-04 17:46
Dziwne, ze jestes BYŁYM PRACOWNIKIEM, a nadal.doskonale wiesz co się dzieje w firmie :) chyba tęsknisz?? Normalni ludzie odchodząc zostawiaja stare "śmieci" za soba, a nie żyją dawną firmą i "karmią" się jej niepowodzeniem. A Ty widzę, nie dość, ze się interesujesz co się dzieje w Gordonie i kolegami "nieudacznikami" to dodatkowo namiętnie komentujesz kazde napisane slowo o firmie :)) żal to mi jest wlasnie takich osob, ktore nie mają swojego życia. Myślę, ze dorosly, dojrzaly czlowiek sie tak nie zachowuje. No ale jak napisalem DOROSLY, DOJRZAŁY człowiek. A wy "gowniorze" proszę wytrzec mleko z pod nosa i zająć sie własnym życiem. Polecam :)
10
żaba 2017-05-09 19:35
po to istnieje taka strona zeby ludzie którzy pracowali w tej firmie mogli wyrażać swoje opinie
bo jak nie oni to kto inny ma to robic ??
ktos pisze o zarobkach i o nadgodzinach o socjalu to dla osób chcących podjąc prace w gordonie
to cenne informacje
ja rozumiem ze wiekszosc osób tam pracujacych nie ma wykształcenia i nic innego im nie pozostaje no ale to ich wina
4
Gumofilc 2017-05-09 21:42
Polecam poczytać opinie na tej stronie, są naprawdę sumienne!!!
4
Oszukana 2017-05-16 15:18
Oddział w Chojnicach po zmianie kierownika na jakiegoś buraka to jest totalna porażka! !Zabiera innym robotę po to by kolega zarobił więcej jak inni zwalnia ludzi zdnia na dzień bez słowa i bezprawnie wciska kary pieniężne od 2zl do 50 zł na swoje wydatki !!
3
Paulina 2017-05-17 11:31
@Oszukana piszesz, że w oddziale w Chojnicach pracownicy są zwalniani z dnia na dzień, bez wcześniejszego poinformowania. Jakie tego powody podaje firma? Wspominasz również o karach pieniężnych dla pracowników. Dlaczego się one pojawiają? Z jakich powodów?
1
Grzegorz 2017-05-20 21:05
Pracowałem tam przez pół roku, rotacja w tej firmie jest NIESAMOWITA! Nie było dnia żeby ktoś nie przyszedł, albo się zwolnił. Dziwię się, że jeszcze nikt z zewnątrz się nie zainteresował dlaczego tak się dzieje. "Stołówka" specjalnie została napisana przeze mnie w cudzysłowie, bo to chlewnia, w dodatku bardzo mała. Ilość toalet na tyle facetów też skandaliczna. Nie poznałem jeszcze większego chama jak imiennik Paździocha, na rozmowie o pracę wciskał bajery, jak tam jest kolorowo, jak to wszystko się rozwija.. a gdzie nowe toalety? nowe hale, proszę Pana? Przez ten cały syf na hali (nigdy nie miałem tyle problemów żołądkowych jak przez okres pracy w Gordonie, a nie tylko ja miałem te dolegliwości),i harowanie przez tyle godzin straciłem tylko na zdrowiu. Moi drodzy... nie polecam wam pracować w tej firmie, wypłata prawie nigdy mi się nie zgadzała, dopóki jest to tfu.. kierownictwo, to nigdy nie będzie tam dobrze.
16
Ola 2017-05-21 20:05
A wy myślicie że w biurach i księgowości jest inaczej...???? ludzie się szkolą pracują po 3 miesiące i uciekają...
5
Paulina 2017-05-22 13:43
@Grzegorz piszesz, że w firmie jest bardzo duża rotacja. Co według Ciebie to oznacza? Czy rotacja pojawia się w całej firmie, czy na konkretnych stanowiskach?
Grzegorz 2017-05-22 18:36
@Paulina, co do rotacji chodzi mi o to, że dzień w dzień przychodzą nowe osoby, niektóre odchodzą nawet po kilku godzinach, a najczęściej nowy pracownik nie wytrzymuję tam pełnego miesiąca. Odchodzą również coraz częściej osoby z większym stażem w tej firmie nad czym ubolewałem jak pracowałem, bo niektóre osoby miały sporą wiedzę i pomimo że ostro pracowały miały czas aby pomóc z uśmiechem na twarzy. Już wcześniej pisałem z jaką częstotliwością się przychodziły i odchodziły osoby, a na jakich stanowiskach? W sumie na wszystkich oprócz oczywiście kierownictwa, bo ono pewnie długo się nie zmieni. Także przykładowo skład ekipy na magazynie ze stycznia, a lutego - SPORA różnica w ludziach.
7
nowy 2017-05-25 22:43
Witam mam pytanie czy naprawde tyle zarabia sie w Zamościu??? warto spróbować??? jaka jest atmosfera??? pozdrawiam:)))
Klient 2017-05-25 22:53
Najdroższa Hurtownia w Polsce. Dosłownie Nie ma nic tańszego od innych firm tego typu.
4
ciekawy 2017-05-26 15:43
kolego to musisz się zatrudnić w sanepidzie to problem z dolegliwościami trawiennymi ci przejdą albo odłożyć środki które ci negatywnie wpływają na zdrowie. Jeśli było tak tragicznie to czemu sam się nie zwolniłeś
3
ALF 2017-05-27 15:03
Panie Jacku , jak mógł Pan dopuścić , że odeszło aż tylu ludzi z bardzo długim stażem , i z ogromną wiedzą ?
8
Pracownik 2017-05-30 00:00
Oj juz sie nie kompromituj i nie szukaj aprobaty. Zajmij się obecną pracą i skoncz już wiecznie pisac to samo. Wymyśl cos nowego bo to juz sie robi nudne. Odeszli to odeszli..na ch do tego wracac?! Pamietajcie-nikt nie jest niezastapiony! Nie placzemy po tych, ktorych juz nie ma z nami :) wbijcie to sobie do głowy. A takie pytania do pana Jacka kierujcie najlepiej.osobiscie. Ale jak to mówią: kozak w necie-piiii w świecie :) pozdrawiam :)
3
Andrzej 2017-05-31 06:12
Były już wielokrotnie rozmowy z Panem Jackiem, między innymi jedna pani (która już też oczywiście się zwolniła) chodziła do pana Jacka na rozmowy i próbowała coś zmienić. Efekt ZAWSZE, podkreślam zawsze jest tylko i wyłącznie ten sam : zwolnienie kogoś dla przykładu lub przeniesienie osoby która chce coś zmienić (czyli buntuje ludzi) na inną zmianę.
3
Paulina 2017-05-31 11:32
@ALF piszesz o tym, że w ostatnim czasie z firmy gordon hurtownia motoryzacyjna odeszło wiele pracowników. Co było tego przyczyną? Czy możesz napisać więcej na ten temat?
2
ja... 2017-06-01 18:16
jeśli macie dobrą pracę,normalną atmosferę,przyzwoite pieniądze ....to nie szukajcie szczęścia w Gordonie bo tam go nie znajdziecie :) I Ci co piszą jak to w firmie nie jest kolorowo to po prostu nigdzie indziej nie pracowali ,albo pracowali w gorszym syfie i nie wiedzą o tym ,że ludzi można traktować inaczej niż maszynkę do zarabiania pieniędzy :) a Pan T.B. na rozmowach o wciska kit nikt nie pracuje od godz 6-14 ani od 14-22 każdego dnia pracuję się minimum 9 godz !!!
6
Nowy 2017-06-09 08:33
Grupy? na jakim przyjmowaniu?? w Radomiu?? czy Zamościu??? coś konkretnego? dziś mam rozmowe w Zamościu i zastanawiam sie jak będzie:( pozdrawiam
1
Przydupas Gumolita 2017-06-09 16:53
W Zamościu!
2
XYZ 2017-06-12 20:22
Jak dasz radę tam dłużej niż 2 miesiące to życzę powodzenia. Tyle ile ludzi się przewinęło przez ten czas to jest po prostu obłęd. Jestem tam od lutego NA ZLECENIU, bo dla Mariana robię cały czas za mało, a mam codziennie po 500-600 pozycji na rozkładaniu. Nie było miesiąca gdzie nie kłóciłbym się o wysokość wypłaty, sama treść umowy zlecenia jest po prostu śmieszna, zasady wyrabiania swoich zarobków zna tylko Marian i Sławek, także ludzie czują się jak w czarnej d. Wielkim plusem tej firmy jest to, że dosłownie KAŻDEGO przyjmie i jeśli ktoś chce robić, to ma do tego okazję oraz ludzie, bo nikt mi nigdy nie odpowiedział chamsko, a z każdym można było w miarę fajnie porozmawiać. Na tym plusy się kończą. Na koniec chciałbym dodać, że na Gordonie życie się nie kończy, z końcem miesiąca kończę tam przygodę i już na lipiec mam nowe zajęcie, także powodzenia wszystkim maratończykom z gordona żeby dali sobie radę w zawodowym życiu.
12
i 2017-06-14 21:59
Najlepsze są śniadania na cx każdy ma dupe objebana
5
Zdzichu Skręciwór 2017-06-15 22:37
Ludzie tam to marionetki które latają tylko za towarem cały czas naspidowani jedni to ,, 20 kg "ważą bo cały czas tylko biegają ludzie spoko kierownictwo i brygadzisci żenada totalna robię tam 2 miesiące i za miesiąc już mnie tam nie będzie
5
Były pracownik 2017-06-19 17:19
Żal ludzie którzy tam robia są bez wykształcenia nie pełne podstawowe bez żadnych perspektyw na życie nigdzie indziej się nie nadają bo są za głupi tyle w temacie
2
Luna 2017-06-20 20:43
W biurze też tak źle? Ola możesz powiedzieć coś więcej .?
2
Gruby aras 2017-06-20 21:58
Lipa, Baleron kapuje, Indor chytry a reszta kręci watę byle lakta wystrugać ! Nie polecam przyjęcia towaru na cx !
6
oooo 2017-06-20 22:14
w biurze dostaniesz 1600 na reke i to tyle tylko ze czystko ale glupie godizny
4
mgskik 2017-06-21 09:40
skąd możesz wiedzieć kto jakie ma wykształcenie??? to już ludzka przesada takie obrażanie ludzie po studiach tez tam pracują i co też głupi??? troche szacunku . pozdrawiam.
3
Palący a toi toi 2017-06-21 22:02
Nie polecam współpracy z Trolem! Niby kierownik a bez kompetencji! Zawsze dba o swoje d...ko.
4
były 2017-06-22 16:47
Doszło już do tego że pracownicy w gordonie są straszeni tym że jeśli nie będą zostawać w pracy dłużej niż potrzeba czyli np ponad 10 godzin w sobotę to będą mieli zabieraną część premii, takie stosowane są tam praktyki. Oczywiście za nadgodziny płacone jest tak jak za zwykłą godzinę pracy.. Chyba już czas najwyższy żeby inspekcja pracy poważnie zainteresowała się tą firmą.. Przestrzegam wszystkich , omijać szerokim łukiem .
8
Grubas 2017-06-22 19:45
To prawda, żenująca firma!
4
majonez 2017-06-22 23:07
Jaka firma ,skoro kierownicy w oddziałach , filiach są na własnej działalności gospodarczej. Taki "niby" kierowniczek zatrudnia ciebie jako sprzedawca,magazynier ,kierowca . Na konto dostajesz najniższą krajową + do ręki resztę . Wychodzi z nadgodzinami średnio 2000 tyś na rękę.
5
PRACOWNIK 2017-06-23 12:27
ale chyba premia to tak jak nazwa wskazuje PREMIA!!! czyli- 1. dodatek do pensji przyznawany pracownikowi zależnie od OSIĄGNIĘTYCH wyników pracy
2. NAGRODA za coś, często mająca zachęcić do czegoś osobę nagradzaną»
więc o co chodzi?!?!
3
gosc 2017-06-23 18:30
co do inspekcji pracy zajma sie kazdym kto oto poprosi ja to robie ale kazdy sie boi chociaz nie wiem czego a moze kogo?ludzie wezcie sie wgarsc tak nie powinno byc !!!
4
Aras 2017-06-23 20:40
Uwaga na cx przyjmowaniu jest jedna świnia ktora męci całe tam towarzystwo obgaduje interesuje się wszystkim prócz swoim zyciem.Każdy kto tam pracuję wie o kogo chodzi .no a jak inaczej to przecież ryży!!!!!
5
ooooo 2017-06-23 21:06
No właśnie może ktoś się w końcu weźmie za tego chama
4
XYZ 2017-06-23 21:27
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego kierownik ma na imię Mariusz, a wszyscy na niego mówią Marian i sam na tym skanerze w systemie pisze komunikat "DO MARIANA"? Chciałbym poznać "tajemnicę" tej zależności.
4
Rolas 2017-06-23 21:34
Slawko wygryza Mariana na żywca hehehe. Pańcio go przygarnął a teraz mu kłody pod nogi rzuca!
Był na wylocie bo nygus straszny a teraz wichurę struga, bo ja przecież mówiłem! Nic nie mówiłeś i strugasz warzniache !!!
3
Indykpol 2017-06-23 21:44
Ryży jest jest mocny, total burak. Nie lata za Madzią!
3
dno 2017-06-23 21:56
Rolas a ty to chyba rudy jestes co?jestes juz skończony w przeciwieństwie do ciebie slawas ma swoje życie a ty jestes scierwo juz wszyscy to wiedza zajmij się swoim życiem a nie pracownikami ,dno totalne z ciebie
5
wert 2017-06-23 22:06
Słuchaj rudzielcu a co będzie jak Malina dowie się ze interesowales się ich życiem ?no ....?
5
marian debeściak 2017-06-24 20:02
Bo........."najlepsza zmiana jest u MARIANA" buuuuuuhahahahahahaha
3
shon 2017-06-24 20:27
To jest czysta prawda nie eaz zostałem wyśmiany przez buraka jest milutki a za chwile wysmiany taj jak inni za ubiór za całokształt ten człowiek nie ma umiaru.niech spojrzy w lustro superman.ciekaw jestem czy w chacie taki jest heros
4
Mariusz A 2017-06-26 15:34
Wow hahahahah
1
Rambo 2017-06-30 23:23
Unikać tego bakzlu.! Tam nikt nie jest szanowany!
10
Prawie Pracownik 2017-07-10 14:34
Powiem tak,miałem tam pracować dzwonili żebym przyszedł,oddział Kalisz.Po przeczytaniu tego wszystkiego oddzwoniłem że podziękuję.Rozumiem że zawsze będzie zła opinia o firmie bo ktoś zwolniony będzie robił zamęt,ale tu za sama zła wypowiedzi na temat tej firmy,więc nic dobrego to nie wróży.
3
ja 2017-07-10 15:38
a wie ktoś jak jest w KATOWICACH w GORDON ? "Bracka 20c, 40-851 Katowice" jak wygląda praca na magazynie ?
Nie_doszly 2017-07-18 10:45
Dziękuję że szereg opinii.. wiem że w dużej mierze za one prawdziwie i nie kierowane emocjami. Po prz3czytaniu tego wszystkiego muszę zadzwonić i podziękować za zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną - o. Kalisz
3
Tomasz 2017-07-24 22:30
Tomasz to lanser ! Unikać z nim współpracy!
Nie ma kompetencji do kierowania magazynem!
1
Rudy 2017-07-25 22:33
Nie polecam Tam pracować !!!Unikać !
Dziadostwo!
Zostaw swoją opinię o gordon hurtownia motoryzacyjna - Szubin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna