brak logo

gordon hurtownia motoryzacyjna

Szubin

Opinie o gordon hurtownia motoryzacyjna

Indor czerowony jak cegła 2017-03-17 20:56
Czas najwyższy zmienić skład tej ekipy rządzącej na rozkładaniu i przyjmowaniu !
Co oni odwalają to głowa boli uwierz mi !
2
Rudy 2017-03-18 23:36
Jestem pieskiem Indora-czerwonego indora!
2
Rudy 2017-03-19 16:49
Panie Piotrze W. a Galunia jara fajki w toi toi. Nie można się wys.... bo śmierdzi samymi fajami!
3
Rudy 2017-03-20 22:02
Ja nie latam za Madzią! Wszystkich obgaduje na okrągło, nie mam swojego życia rodzinnego. Interesuje się każdym bo fajnie jest obgadywać! Galunia to mój Pan! Taki jestem Grubas ryży, w sumie z wiochy bo innego słownika nie znam! Tak to ja Ruda szmat.... od podłogi!
1
Paulina 2017-03-21 13:20
Proszę o publikowanie merytorycznych wpisów na temat pracy w gordon hurtownia motoryzacyjna. Co na ten temat możecie powiedzieć?
3
Makgajwer 2017-03-24 09:24
Czytam te wszystkie komentarze i normalnie leje.haha. podszywanie sie pod ludzi najlepsza forma odreagowania swoich zjebanych emocji haha. Konkrety pisac o firmie.a nie swoje bóle
6
zapierdalacz 2017-03-30 19:50
Nie polecam tej firmy,wyzysk,wyzysk wyzysk.Praca za grosze( usunięte przez administratora ) po 10 godzin i nie zarobisz 2tysi. Kierownictwo to przygłupy ,nie da się zarobić,a trzeba( usunięte przez administratora )
6
mu 2017-04-01 18:48
Omijajcie ta firmę szerokim łukiem jeśli szanujecie sami siebie to szukajcie innej pracy odradzam troszkę tam pracowałem jesteś tam nikim . gospodarze lepiej bydło traktują niż ta firma ludzi
5
mistrzu 2017-04-01 20:54
I znowu powtarza się ta sama historia. Pracy jest nawał a ludzi ubywa i będzie ubywać... BO KTOŚ KTO CIĘŻKO I UCZCIWIE PRACUJE OCZEKUJE ZA SWOJĄ PRACĘ UCZCIWEJ ZAPŁATY. TYMCZASEM W TEJ FIRMIE PRACOWNICY SĄ OSZUKIWANI JUŻ CORAZ BARDZIEJ BEZCZELNIE. NIE MOŻESZ JUŻ NAWET WIEDZIEĆ ILE POZYCJI WYDAŁEŚ CZY SPRAWDZIŁEŚ ŻEBYŚ NIE MÓGŁ IŚĆ DO KIEROWNIKA POWIEDZIEĆ ŻE WYPŁATA CI SIĘ NIE ZGADZA. BO PANU T.B. ZAWSZE WSZYSTKO SIĘ ZGADZA . A ŻE TOBIE SIĘ NIE ZGADZA ??? TWÓJ PROBLEM, TY MASZ ZAPIER.... I SIEDZIEĆ CICHO. TEN ICH NIBY AKORD TO FIKCJA .
9
Robol 2017-04-04 21:50
Rynek pracy jest otwarty! Uciekajcie! Jest wiele perspektyw na lepszą pracę. Tam wrogowi nie polecam pracować !
A kmiosrotek chyba zaczyna swojego pańcia na beszczela wyżerać. Frajer
Nie polecam!
3
Paulina 2017-04-05 10:04
@Robol, dlaczego? Co jest według Ciebie nie tak?
2
Robol 2017-04-07 19:29
Wszystko
2
Paulina 2017-04-10 14:50
@fircyk, nie współpracuję z gordon hurtownia motoryzacyjna. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl O moim zadaniu możesz dowiedzieć się klikając w ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Chętnie również poznaję Waszą opinię na temat pracy w tym miejscu. A Ty jakie masz doświadczenia z gordon hurtownia motoryzacyjna?
Arucha 2017-04-13 21:47
Nie polecam pracy na magazynie.System akordowy nie istniejący, że w ogóle w takim systemie pracujesz. Zero wglądu do ilości pozycji, za które masz mieć zapłacone. Zero kwitków do wypłaty, zero zapłaty za pranie. Socjal żenada!
Praca często na dworzu i brak ekwiwalentu za to. Brak ubrań zimowych dla pracowników pracujących na zewnątrz. A dostaniesz może coś jak zima się kończy.
Nie polecam tam pracować. Czyste zastraszanie, mobing , wyzysk, blokowanie rozwoju zawodowego itd.
Unikajcie!!!
13
Kamilo 2017-04-20 10:54
Piszecie o tym gordonie w zamosciu niedaleko szubina/??????????
1
Paulina 2017-04-20 13:48
@Kamilo Gordon hurtownia motoryzacyjna w Szubinie, jak wskazuje lokalizacja przy nazwie wątku.
@Arucha mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Naprawdę spotkałeś się z takimi sytuacjami w firmie?
3
Anka 2017-04-21 10:00
Czy jest tutaj jakaś kobieta co mogłaby wypowiedzieć się o tej pracy w tym magazynie?
1
Paulina 2017-04-21 10:49
@Anka, mogłabyś skonkretyzować swoje pytanie? Informacje na temat jakiego stanowiska Cię interesują? Czego dokładnie chciałabyś się dowiedzieć?
Slawko 2017-04-22 22:03
Nie polecam!!!
Firma żenada!
2
dlaczego???????? 2017-04-24 07:15
dlaczego????????
Slawko 2017-04-24 15:49
Slabo płacą
1
Slawko 2017-04-24 21:57
Oby tylko 30. Tez nie polecam. Niestety czasy się zmieniły. Pracownik musi zarabiać a nie być niewolnikiem!
Tu już nie da się nic ugryźć Prezesie. Trzeba bulić a nie być chytrusem jak przez wszystkie lata pan to robił hehehe
4
POKER FACE 2017-04-26 07:59
PANIE PREZESIE JUŻ WIOSNA CZAS SIE OBUDZIĆ ZE SNU ZIMOWEGO BO PANA FIRMA WŁĄCZYŁA WŁAŚNE WSTECZNY BIEG... PIĘKNY OBIEKT W RUDZIE ŚL A CENTRALA LEŻY NA ŁOPATACH DNO TOTALNE BRAKUJE PODSTAW... A PRZYCZYNA JEDNA TOTALNY BRAK KOMPETENCJI LUDZI KTÓRYMI SIĘ PAN OTACZA MAGAZYN PROWADZONY PRZEZ OSOBE BEZ JAKICHKOLWIEK KOMPETENJI "dyrektorzy" ZE SŁYNNEGO 222 BEZ WYKSZTAŁCENIA WIEDZY DOŚWIADCZENIA I KOMPETENCJI ROBIĄ TAK ŻEBY NIE ROBIĆ NIC W TEJ FIRMIE ROBIĄ WSZYSCY CO CHCĄ I JAK CHCĄ CZY PAN TEGO NIE WIDZI? ZMUSZANIE DO PRACY NA DZIAŁALNOŚCI NA GŁODOWYCH STAWKACH JUŻ NIKOGO NIE INTERESUJE. SPORE GRONO OSÓB KTÓRE NIE SĄ DOCENIANE I SĄ NIE ZAUWAŻANE SZUKA PRACY I WCALE SIĘ Z TYM NIE KRYJĄ. ZAWSZE TYLKO OBIECUJECIE KOKOSY ALE TYLKO OBIECUJECIE...NIE DOCENIA SIĘ W TEJ FIRMIE DOBRYCH LUDZI.
9
Mila 2017-04-26 10:24
To jest wątek o Pracy w Zamościu!!!!! a wy piszecie nie wiadomo o jakim Gordonie !!!!
Paulina 2017-04-26 11:01
@Slawko, dlaczego nie polecasz pracy w gordon hurtownia motoryzacyjna? Co jest powodem negatywnego nastawienia do firmy? Wspominasz między innymi o niskiej wypłacie. A możesz powiedzieć kilka słów na temat ogólnych warunków pracy? Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Pamiętajmy, że atmosfera, jak i warunki różnią się od siebie w zależności od obejmowanego stanowiska.
byly pracownik 2017-04-27 22:01
juz pisalem o zarobkach w tej firmie ale moge niapisac jeszcze raz
na wydawce idzie zarobic 2500 zl ale w 230godzin robiac 14 tysiecy pozycji w miesiacu
na sprawdzaniu to samo trzeba sprawdzic 30tys pozycji w miesiacu minimum
rozkaladanie max 2300zl chlopacy na wózku widłowym ok 2400 generalnie pensje sa zblizone
ale na rano robisz od 5 do 14 plus sobota od 6 do minimum 16 bywa i tak ze do 20
popoludniówka od 14 do srednio 24 czesto do 2 w nocy co daje nam w miesiacu minimum dwie soboty wiec mamy 20 godzin plus 10 godzin na rano do tego 20 nadgodzin na popoludniu i mamy zamiat 168 godzin 220godzin minimum podzielone na 2500zl daje nam 11,3zl na godzine czyli bieda i nędza
do tego dochodzi zerowy socjal nic totalne dno nawet ubran roboczych nie daja zero kwitkow od wyplaty robisz i nie wiadomo ile dostaniesz kasy
wszedzie brod syf i kiła stolówka to jak chlew dla swiń zreszta ludzie tam pracuja bez ambicji na dalsze zycie bez wykształcenia wiec nie ma co od nich wymagac niech zyja w takich warunkach
az mi sie wymiotowac chce jak pisze o tej firmie pozdrowienia dla tych co jeszcze tam prauja padniecie na twarz w tym brudzie ja na szczescie ucieklem z tego brudu
3
Szym 2017-04-27 22:07
O niskiej wyplacie pisza jedynie albo nieroby, ktorym sie nie chce pracowac, albo Ci, ktorzy chca tej firmmie zaszkodzic. Nie wierzcie im. Ja w kwietniu mialem.wyplate powyzej 2500 ale tylko dlatego, ze UCZCIWIE pracuje! Nie obijam sie i nie wylewam zalow na forum jak niektorzy. Jezeli.ktos chce zarobic -PRACUJĄC to polecam tą firme. A jezeli ktos chce przyjsc do pracy popajacowac i palic fajeczki co 5 minut to niech idzie ukladac kostkę albo zatrudni sie przy budowie A5.
Pozdrawiam
2
gosc 2017-04-27 22:51
Co ty czlowieku piszesz wychodzi na to ze sam nie wiesz ile jestes wart pracowac i miec godnie za to zaplacone to jest sukces ja tam pracowalam i zaluje ze tak dlugo i powiem ci jedno ja odeszlam i idzie zarobic za normalne godz.pracy 2500zl i powiem wam wszystkim czytajacym ten wpis warto walcyc o swoje ja to zrobilam i moze ci co tam pracuja beda w koncu mieli wyplacone rzetelne pieniadze za nadgodziny mi juz wyplacili i mam nadzieje ze to nie koniec sprawy bo nadal jest w toku.Nie polecam tam pracy bo ludzie naprawde tam pracuja i nic z tego nie maja,boja sie ,ale uwierzcie mi jak to mowi jeden z moich kolegow o ile moge tak pisac NIE WARTO Pozdrawiam
6
Hunter 2017-04-28 15:43
Sorki mam wyższe wykształcenie od zawodowego. Ale skoro tego nie wiesz który koordynator ma jakie wykształcenie to obrażanie nas w ten sposób jest bezczelny.
Szym 2017-04-28 16:06
A co ma wyksztalcenie do wiedzy? Teraz kazdy moze sobie kupic papier. Wazne zeby znac sie na tym co sie robi !
3
Boleś 2017-04-28 20:59
Tomek przestań gwiazdorzyć!
2
Taki tam 2017-04-28 21:27
Ty masz śmieszne średnie zaoczne bez matury! No sukces!
Brawo Ty !
Pod siebie robicie, myślicie oczy!
Nie wiem kto was trzyma na tych stanowiskach!
Audyt się zmył? No tak nie mieli z kim wpsółpracować?!
No nie dziwie się!
Zamiast dbać o dobro firmy dbacie o swoje stanowiska!
Ciekawe jak na jak długo jest chytre posunięcie pana M.G i pana P.W z tymi wyższymi wypłatami hehehe.
Osobiście nie polecam tego pracodawcy.
3
Szym 2017-04-29 12:45
A skąd ty możesz wiedzieć jakie kto ma wykształcenie??? Tak jak pisałem wyżej-kazdy może w tych czasach sobie je "kupić". Podstawą jest wiedza o tym co się robi!!! A komentarze negatywne piszą oczywiście pracownicy, którzy się zwolnili ponieważ byli "nierobami" i Pan Gordon powinien się w końcu za to wziąć i utrzeć nosa tym cwaniaczką, którzy obrażają firmę przez internet.
5
byly pracownik 2017-04-30 15:32
czlowieku co ty piszesz
ja zarabialem w tej firmie po 2800zl 2600to byla norma i pracowalem bo chcialem zarobic
robiełem na wydawce dziennie po 800 pozycji bywaly dni ze mialem po 1000 potem bylem na sprawdzaniu i srednio miałem po 1500pozycji przekladalo sie to na pensje rzedu 2600zl
ale jakim kosztem ??
w miesiacu pracowalem po 240godzin wychodzi 11zl na godzine jezeli dla ciebie to szczyt twoich umiejetnosci to gratuluje pewnie nic innego nie potrafisz i bedziesz do konca zycia tyrał w tym syfie za 11 zl na godzine ja sie zwolniłem teraz mam 2500zl tyle samo ale w 160 godzinach jak chce robic nadgodziny to ma placone setki i nikt mnie do nich nie zmusza a w gordonie byles zmuszany do tyranie po 240godzin miesiac w miesiac
3
byly pracownik 2017-05-01 12:23
zal mi wlasnie takich ludzi co nie potrafia nic w zyciu osiągnąc sa nieudacznikami i pozostaje im praca w gordonie
fakt zarobią po 2600zl ale w 230 godzin co daje 11zl na godzine no szczyt marzeń gratuluje "szym"
jezeli dla ciebie to super kasa to pozazdroscic
w gordonie nie ma nadgodzin panowie i panie zebrane 230 godzin w miesiacu to sa normalne godziny pracy i za kazda godzine pan gordon płaci 11zl nie wazne ze to sobota czy godzina nocna po 22 masz 11zl oczywiscie jak wyrobisz norme bo połowa ludzi nie wyrabia i ma ok 2200zl w 230godzin
co daje 9,5zl na godzine istne szaleństwo a najlepsze jak pan tomek szuka chetnych na swieta typu 1 maja albo 3 maja i mówi ze zaplaci 15 zl na godzine no dla wiekszosci to marzenie i pewnie pracuja teraz w magazynie ja za 15 zl moge nasikac mu na biurko bo tyle to mam za normalna godzine pracy za sobote mam 30zl na godzine zal mi was gordonczycy ale nic innego wam nie pozostało tylko tyrac dzis i po jutrze za psi grosz
7
Marucha 2017-05-03 11:41
Wliczając premie i nadgodziny, pranie, nadgodziny nocne itd. Suma za godzinę pracy jest mniejsza.
3
Nikoś 2017-05-04 08:24
U mnie płacą za pracę w święta 30zł/godz na rękę i za tyle można pracować a nie za jakieś marne grosze...
2
Pracownik 2017-05-04 17:46
Dziwne, ze jestes BYŁYM PRACOWNIKIEM, a nadal.doskonale wiesz co się dzieje w firmie :) chyba tęsknisz?? Normalni ludzie odchodząc zostawiaja stare "śmieci" za soba, a nie żyją dawną firmą i "karmią" się jej niepowodzeniem. A Ty widzę, nie dość, ze się interesujesz co się dzieje w Gordonie i kolegami "nieudacznikami" to dodatkowo namiętnie komentujesz kazde napisane slowo o firmie :)) żal to mi jest wlasnie takich osob, ktore nie mają swojego życia. Myślę, ze dorosly, dojrzaly czlowiek sie tak nie zachowuje. No ale jak napisalem DOROSLY, DOJRZAŁY człowiek. A wy "gowniorze" proszę wytrzec mleko z pod nosa i zająć sie własnym życiem. Polecam :)
6
żaba 2017-05-09 19:35
po to istnieje taka strona zeby ludzie którzy pracowali w tej firmie mogli wyrażać swoje opinie
bo jak nie oni to kto inny ma to robic ??
ktos pisze o zarobkach i o nadgodzinach o socjalu to dla osób chcących podjąc prace w gordonie
to cenne informacje
ja rozumiem ze wiekszosc osób tam pracujacych nie ma wykształcenia i nic innego im nie pozostaje no ale to ich wina
3
Gumofilc 2017-05-09 21:42
Polecam poczytać opinie na tej stronie, są naprawdę sumienne!!!
3
Oszukana 2017-05-16 15:18
Oddział w Chojnicach po zmianie kierownika na jakiegoś buraka to jest totalna porażka! !Zabiera innym robotę po to by kolega zarobił więcej jak inni zwalnia ludzi zdnia na dzień bez słowa i bezprawnie wciska kary pieniężne od 2zl do 50 zł na swoje wydatki !!
2
Paulina 2017-05-17 11:31
@Oszukana piszesz, że w oddziale w Chojnicach pracownicy są zwalniani z dnia na dzień, bez wcześniejszego poinformowania. Jakie tego powody podaje firma? Wspominasz również o karach pieniężnych dla pracowników. Dlaczego się one pojawiają? Z jakich powodów?
Grzegorz 2017-05-20 21:05
Pracowałem tam przez pół roku, rotacja w tej firmie jest NIESAMOWITA! Nie było dnia żeby ktoś nie przyszedł, albo się zwolnił. Dziwię się, że jeszcze nikt z zewnątrz się nie zainteresował dlaczego tak się dzieje. "Stołówka" specjalnie została napisana przeze mnie w cudzysłowie, bo to chlewnia, w dodatku bardzo mała. Ilość toalet na tyle facetów też skandaliczna. Nie poznałem jeszcze większego chama jak imiennik Paździocha, na rozmowie o pracę wciskał bajery, jak tam jest kolorowo, jak to wszystko się rozwija.. a gdzie nowe toalety? nowe hale, proszę Pana? Przez ten cały syf na hali (nigdy nie miałem tyle problemów żołądkowych jak przez okres pracy w Gordonie, a nie tylko ja miałem te dolegliwości),i harowanie przez tyle godzin straciłem tylko na zdrowiu. Moi drodzy... nie polecam wam pracować w tej firmie, wypłata prawie nigdy mi się nie zgadzała, dopóki jest to tfu.. kierownictwo, to nigdy nie będzie tam dobrze.
11
Ola 2017-05-21 20:05
A wy myślicie że w biurach i księgowości jest inaczej...???? ludzie się szkolą pracują po 3 miesiące i uciekają...
3
Paulina 2017-05-22 13:43
@Grzegorz piszesz, że w firmie jest bardzo duża rotacja. Co według Ciebie to oznacza? Czy rotacja pojawia się w całej firmie, czy na konkretnych stanowiskach?
Grzegorz 2017-05-22 18:36
@Paulina, co do rotacji chodzi mi o to, że dzień w dzień przychodzą nowe osoby, niektóre odchodzą nawet po kilku godzinach, a najczęściej nowy pracownik nie wytrzymuję tam pełnego miesiąca. Odchodzą również coraz częściej osoby z większym stażem w tej firmie nad czym ubolewałem jak pracowałem, bo niektóre osoby miały sporą wiedzę i pomimo że ostro pracowały miały czas aby pomóc z uśmiechem na twarzy. Już wcześniej pisałem z jaką częstotliwością się przychodziły i odchodziły osoby, a na jakich stanowiskach? W sumie na wszystkich oprócz oczywiście kierownictwa, bo ono pewnie długo się nie zmieni. Także przykładowo skład ekipy na magazynie ze stycznia, a lutego - SPORA różnica w ludziach.
5
nowy 2017-05-25 22:43
Witam mam pytanie czy naprawde tyle zarabia sie w Zamościu??? warto spróbować??? jaka jest atmosfera??? pozdrawiam:)))
Klient 2017-05-25 22:53
Najdroższa Hurtownia w Polsce. Dosłownie Nie ma nic tańszego od innych firm tego typu.
3
ciekawy 2017-05-26 15:43
kolego to musisz się zatrudnić w sanepidzie to problem z dolegliwościami trawiennymi ci przejdą albo odłożyć środki które ci negatywnie wpływają na zdrowie. Jeśli było tak tragicznie to czemu sam się nie zwolniłeś
1
ALF 2017-05-27 15:03
Panie Jacku , jak mógł Pan dopuścić , że odeszło aż tylu ludzi z bardzo długim stażem , i z ogromną wiedzą ?
4
Zostaw swoją opinię o gordon hurtownia motoryzacyjna - Szubin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna