brak logo

gordon hurtownia motoryzacyjna

Szubin

Opinie o gordon hurtownia motoryzacyjna

mgskik 2017-06-21 09:40
skąd możesz wiedzieć kto jakie ma wykształcenie??? to już ludzka przesada takie obrażanie ludzie po studiach tez tam pracują i co też głupi??? troche szacunku . pozdrawiam.
5
Palący a toi toi 2017-06-21 22:02
Nie polecam współpracy z Trolem! Niby kierownik a bez kompetencji! Zawsze dba o swoje d...ko.
5
były 2017-06-22 16:47
Doszło już do tego że pracownicy w gordonie są straszeni tym że jeśli nie będą zostawać w pracy dłużej niż potrzeba czyli np ponad 10 godzin w sobotę to będą mieli zabieraną część premii, takie stosowane są tam praktyki. Oczywiście za nadgodziny płacone jest tak jak za zwykłą godzinę pracy.. Chyba już czas najwyższy żeby inspekcja pracy poważnie zainteresowała się tą firmą.. Przestrzegam wszystkich , omijać szerokim łukiem .
13
Grubas 2017-06-22 19:45
To prawda, żenująca firma!
6
majonez 2017-06-22 23:07
Jaka firma ,skoro kierownicy w oddziałach , filiach są na własnej działalności gospodarczej. Taki "niby" kierowniczek zatrudnia ciebie jako sprzedawca,magazynier ,kierowca . Na konto dostajesz najniższą krajową + do ręki resztę . Wychodzi z nadgodzinami średnio 2000 tyś na rękę.
7
PRACOWNIK 2017-06-23 12:27
ale chyba premia to tak jak nazwa wskazuje PREMIA!!! czyli- 1. dodatek do pensji przyznawany pracownikowi zależnie od OSIĄGNIĘTYCH wyników pracy
2. NAGRODA za coś, często mająca zachęcić do czegoś osobę nagradzaną»
więc o co chodzi?!?!
3
gosc 2017-06-23 18:30
co do inspekcji pracy zajma sie kazdym kto oto poprosi ja to robie ale kazdy sie boi chociaz nie wiem czego a moze kogo?ludzie wezcie sie wgarsc tak nie powinno byc !!!
4
Aras 2017-06-23 20:40
Uwaga na cx przyjmowaniu jest jedna świnia ktora męci całe tam towarzystwo obgaduje interesuje się wszystkim prócz swoim zyciem.Każdy kto tam pracuję wie o kogo chodzi .no a jak inaczej to przecież ryży!!!!!
8
ooooo 2017-06-23 21:06
No właśnie może ktoś się w końcu weźmie za tego chama
7
XYZ 2017-06-23 21:27
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego kierownik ma na imię Mariusz, a wszyscy na niego mówią Marian i sam na tym skanerze w systemie pisze komunikat "DO MARIANA"? Chciałbym poznać "tajemnicę" tej zależności.
4
Rolas 2017-06-23 21:34
Slawko wygryza Mariana na żywca hehehe. Pańcio go przygarnął a teraz mu kłody pod nogi rzuca!
Był na wylocie bo nygus straszny a teraz wichurę struga, bo ja przecież mówiłem! Nic nie mówiłeś i strugasz warzniache !!!
3
Indykpol 2017-06-23 21:44
Ryży jest jest mocny, total burak. Nie lata za Madzią!
3
dno 2017-06-23 21:56
Rolas a ty to chyba rudy jestes co?jestes juz skończony w przeciwieństwie do ciebie slawas ma swoje życie a ty jestes scierwo juz wszyscy to wiedza zajmij się swoim życiem a nie pracownikami ,dno totalne z ciebie
7
wert 2017-06-23 22:06
Słuchaj rudzielcu a co będzie jak Malina dowie się ze interesowales się ich życiem ?no ....?
5
marian debeściak 2017-06-24 20:02
Bo........."najlepsza zmiana jest u MARIANA" buuuuuuhahahahahahaha
4
shon 2017-06-24 20:27
To jest czysta prawda nie eaz zostałem wyśmiany przez buraka jest milutki a za chwile wysmiany taj jak inni za ubiór za całokształt ten człowiek nie ma umiaru.niech spojrzy w lustro superman.ciekaw jestem czy w chacie taki jest heros
4
Mariusz A 2017-06-26 15:34
Wow hahahahah
1
Rambo 2017-06-30 23:23
Unikać tego bakzlu.! Tam nikt nie jest szanowany!
11
Prawie Pracownik 2017-07-10 14:34
Powiem tak,miałem tam pracować dzwonili żebym przyszedł,oddział Kalisz.Po przeczytaniu tego wszystkiego oddzwoniłem że podziękuję.Rozumiem że zawsze będzie zła opinia o firmie bo ktoś zwolniony będzie robił zamęt,ale tu za sama zła wypowiedzi na temat tej firmy,więc nic dobrego to nie wróży.
3
ja 2017-07-10 15:38
a wie ktoś jak jest w KATOWICACH w GORDON ? "Bracka 20c, 40-851 Katowice" jak wygląda praca na magazynie ?
Nie_doszly 2017-07-18 10:45
Dziękuję że szereg opinii.. wiem że w dużej mierze za one prawdziwie i nie kierowane emocjami. Po prz3czytaniu tego wszystkiego muszę zadzwonić i podziękować za zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną - o. Kalisz
3
Tomasz 2017-07-24 22:30
Tomasz to lanser ! Unikać z nim współpracy!
Nie ma kompetencji do kierowania magazynem!
3
Rudy 2017-07-25 22:33
Nie polecam Tam pracować !!!Unikać !
Dziadostwo!
3
Chcący pracować 2017-07-31 18:36
Jak praca w Hurtowni na magazyniera w Radomiu bo mam ofertę polepszyło się coś? jakie zarobki szczere opinie bo jestem zainteresowany bo kiedyś była masakra
Don Wasyl 2017-08-07 22:05
Unikać! Nie polecam!
1
Nicki 2017-08-09 12:55
Jestem na umowie o zlecenie. Łatwo jest policzyć ile powinnam zarobić, spisuje sobie ile godzin przepracowałam. Nie przeszkadza to jednak w tym żeby ojebac człowieka na 200 zl w miesiącu.
"Kary" pieniężne To norma. Np. 50zl odciagneli za to ze przerwa o 2 minuty za Długa byla.
Brak szacunku do drugiego człowieka. Ludzie traktowani jak murzyni.
Kierownik na rozmowie kwalifikacyjnej milutki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lize a dopiero później wychodzi gnój i prostak.
Rotacja pracowników na magazynie jest przeogromna. Ciągle przychodzi ktoś nowy, żeby później sie zwolnić. Wieloletni pracownicy również składają wypowiedzenia.
Praca po MINIMUM! 9 godzin dziennie +soboty.
Pracownicy którzy robią na akord nie sa wstanie wyliczyć sobie swojej wypłaty, bo informacje o wyrobionych dziennie pozycjach nie sa do wglądu.
Jest to naprawde ciężka, fizyczna praca. A firma nie motywuje ludzi do pracy.
Obóz pracy, bo ten psi grosz za taka ciężką pracę nie można nazwac wypłatą.
Z całego serca odradzam prace w tej firmie.
7
Paulina 2017-08-09 13:14
Cały czas na forum pojawiają się wypowiedzi @Donwasyl podobnej treści do Twojej. Dobrze byłoby gdybyś mógł wytłumaczyć innym dlaczego nie polecasz pracy w Gordon hurtownia motoryzacyjna. Co przemawia za tym, że praca się nie podoba? Wypłata, godziny pracy, szkolenia, socjal? To ważne żeby pojawiały się tutaj argumenty, a nie tylko same lakoniczne negatywne wypowiedzi.
1
XYZ 2017-08-09 18:58
@Paulina nie bez powodu pojawiają się takie wypowiedzi, po prostu takie są fakty. Głównym powodem dla którego ja nie polecę pracy w Gordonie i wiele innych osób to kierownictwo traktujące ludzi bez szacunku. Na początek dostajesz umowę zlecenie którą obiecują Ci na miesiąc, góra dwa, a potem umowa o pracę. Rekordziści są na śmieciówce pół roku, nie wiem jak to dzisiaj wygląda. Akord? na umowie zlecenie takiego czegoś nie ma, pracujesz 13zł/h brutto przez 9 godzin (Marian i tak policzy inaczej, nic nigdy się nie zgadzało u mnie), tyrają że nie wyrabiasz normy, że masz robić szybciej i szybciej ale po co skoro nic za to nie dostajesz?! Rotacja jest niesamowita, to jest szok ile w ciągu miesiąca jest nowych twarzy, a ile odchodzi. Nie oszukujmy się, ale ta praca jest na chwilę, na podtrzymanie ciągłości pracy do czasu znalezienia poważnej pracy. Szkolenia? Marian czy jak kto woli -Mariusz poprosi kogoś z "dłuższym" stażem żeby przez pół godziny zajął się nową osobą, a potem wracał do swoich obowiązków. Jak ktoś jest kumaty to szybko ogarnie obsługę skanera, ale osoba nie mająca styczności z elektroniką trochę się pomęczy. Godziny? Tak jak było wspominane, 13zł/h brutto, ale czy w umowie jest jakiś zapis o 9 godzinnym systemie pracy? NIE! Były takie osoby co pracowały po 8 godzin i nic im nie było mówione z tego powodu. Socjalu tam nie ma, niektórzy mają odzież firmową, ale nie było dane mi jej dostać, musiałem się zadowolić kamizelką odblaskową od Sławka. Podsumowując... ludzie na prawdę są na co dzień pomiatani, doświadczeni pracownicy odchodzą coraz liczniej, a nowi przychodzą i zazwyczaj nie wytrzymują nawet miesiąca. Szatni nowych nie było i nie będzie, toalet skandalicznie mało jak sporą ilość ludzi na zmianę, a stołówka to malutki chlewik. Jeśli coś ma się zmienić pozytywnie w tej firmie, to faktycznie po przepracowanym miesiącu dać umowę o pracę potencjalnemu pracownikowi, o ile wyraża on chęć pracy dalej. Kierownictwo też powinno być całkowicie wymienione, ponoć oni też zaczynali karierę ze skanerkiem, a teraz takie mniemanie o sobie i brak szacunku dla drugiej osoby? Na prawdę uważam, że powinna zostać przeprowadzona kontrola z PIPu albo z Sanepidu, bo szatnie i jak stołówka, a pewnie nie tylko te pomieszczenia mogłyby te instytucje zainteresować. @Paulina są tutaj wypowiedzi dłuższe jak moja i proszę uwierzyć, że to nie są same lakoniczne negatywne wypowiedzi. Serdecznie zapraszam na wizytę do Zamościa, a może i spróbowania sił na rozkładaniu czy tzw. "wydawce". Myślę, że wiele osób poprze moją wypowiedź, bo nie są to bezpodstawne informację, a może jeszcze ktoś coś dorzuci do moich słów?Na szczęście udało mi się znaleźć pracę, która mnie satysfakcjonuje finansowo i gdzie czuję się doceniany. Pozdrawiam wszystkich obecnych oraz byłych gordońskich maratończyków i powodzenia w znalezieniu pracodawcy który was bardziej doceni!
13
RD 2017-08-10 08:38
W Radomiu wszyscy chcieli odejść z pracy... Żeby nie interwencja chłopaków z centrali placówka już by nie istniała... To świadczy tylko o tym jaka atmosfera i szacunek panuje w tej firmie... Porażka!
8
HUBI 2017-08-10 18:10
Daj sobie człowieku spokój w Radomiu jesteś tylko kolejną cyferką .
Dwóch brygadzistów chamy i prostaki , a zarazem złodzieje .
Kierownik traktuje ludzi jak śmiecie . Człowiek jest tam gnębiony i mobingowany.
Samo dno i wodorosty . Wolę ulice zamiatać niż tam pracować. Zwolniłem się po ponad roku pracy.
Nieludzkie warunki na magazynie, temperatura na magazynie w upały dochodzi do ponad 50 stopni .
Odradzam ale decyzja należy do ciebie.
3
wit 2017-08-12 06:06
jak wygląda praca sprzedawcy ?
Zawiedziona 2017-08-15 10:39
Dlaczego wszyscy piszą tylko o magazynach a nikt nie zwróci uwagi na to co dzieje się na górze... Firma zarządzana przez niewykwalifikowana kadrę i to są skutki wszystkich problemów. Pan E. B. człowiek bez wiedzy, wykształcenia i doświadczenia wszystko załatwia krzykiem bo inaczej nie potrafi, poniża wszystkich jak leci. To jest profesjonalizm, z czym oni chcą konkurować każda konkurencja przewyższa ich o lata świetlne. Zero profesjonalizmu.
5
Ola 2017-08-16 16:25
BRAWO!!! W KONCU KTOŚ NAPISAŁ PRAWDĘ
1
jurek 2017-08-16 18:28
Chyba nie chcieli odejść a odeszli z działu sprzedaży jak masz słabe info to nie wprowadzaj ludzi w błąd.
225 2017-08-17 21:04
za wyjątkiem Piotra M. ze słynnego pokoju 222 cała reszta nie nadaje się na te stanowiska a osoby z wiedzą i doświadczeniem są na marginesie.
2
XYZZ 2017-08-18 16:03
Zgadzam się w 100%
3
Paulina 2017-08-20 16:40
@225 a czy osoby na tych stanowiskach są zatrudnieni z zewnętrznych rekrutacji? Czy w ogóle są prowadzone rekrutacje wewnętrzne w gordon hurtownia motoryzacyjna?
D.D 2017-08-23 21:34
Tak to mały konus ! A za bramą kolegę struga! Karma wraca Bucu!
1
Emil pijaczek 2017-08-23 21:38
W życiu jeszcze go dojadą jak kondoma! Hehehhehehehehe!
1
Robert 2017-08-24 11:22
Ciekawe jakie są osoby które piszą te bzdury do pracy się lepiej weźcie wszyscy a nie pisać bzdurne komentarze wszyscy świeci a jadą po innych...
Paulina 2017-08-29 13:01
@D.D, forum to nie miejsce gdzie można obrażać innych, postarajmy się zachować odpowiedni poziom dyskusji. Czy mógłbyś odnieść się do mojego pytania dotyczącego rekrutacji? To na pewno dla osób, które pracują i chcą pracować, bardziej interesujący temat.
gtx3 2017-08-29 22:19
szukam sprzedawcy do sklepu motoryzacyjnego (nie sieciówka sektor prywatny ) za doświadczonego fachowca ile można zaoferować ??
1
Yyyyyy 2017-09-01 22:56
Kobieto to jest FIRMA MOTORYZACYJNA to już nie ma prac dla kobiet.
Pracujacy 2017-09-01 23:04
Czegoś tu nie rozumiem jak wam nie pasuje to po co tam pracujecie tak piszecie że was wykorzystują a jeśli chodzi o kobiety to dziwię się ze dopytuje o tą pracę i chcą tam pracować jednym słowem masakra.
Paulina 2017-09-05 20:34
@Yyyyyy czyli nie ma szans na zatrudnienie kobiety? Są różne przypadki i różne kobiety, czy w takim razie gordon hurtownia motoryzacyjna z zasady kobiet do pracy nie przyjmuje?
Pracujacy 2017-09-05 22:48
To już nie ma pracy dla kobiet w Radomiu co ty chcesz tam robić nie rozsmieszaj mnie.
marcin 2017-09-11 12:37
a jakie zarobki są na oddziałach ? np. magazynier ?sprzedawca?
Mycha 2017-09-11 22:49
Leszcz Malina z Szubina?? ;)
2
Paulina 2017-09-19 08:04
@Pracujacy ja osobiście nic, ale jest masa kobiet, które "żadnej pracy się nie boją". A nie ma w hurtowni żadnego biura czy cokolwiek takiego?
Pracujacy 2017-09-19 23:26
Przestańcie z tymi kobietami bo już klienci się śmieją ludzie ogarnijcie się a ty dziewczyno pomysl zanim coś napiszesz.
Zostaw swoją opinię o gordon hurtownia motoryzacyjna - Szubin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna