brak logo

gordon hurtownia motoryzacyjna

Szubin

Opinie o gordon hurtownia motoryzacyjna

ktoś 2016-06-11 10:22:30
wszyscy odebrali,więc nie wiem co robiłeś jak wypłaty były.....
ktoś 2016-06-13 11:15:50
...my odebraliśmy w piątek:p:p:p, a Ty?
pracujacy 2016-06-13 20:48:59
a to ile z pod lady w kopercie wziąłeś?
lkgj;qirc,u z 2016-06-14 07:46:59
nie wiem gdzie pracujesz, ale ja wziąłem tyle ile powinienem i całkiem spoko:) i spod lady to jeszcze nie było od kiedy pracuje - a sporo juz pracuje - zawsze normalnie - jednorazowo
4566 2016-06-18 09:11:47
Przyjechał Dyro z Bydgoszczy i zrobił zmiany, miejmy nadzieje że na lepsze
qwerty 2016-06-18 10:18:46
...żebyś się nie zdziwił czy na lepsze...kolejna firma-pseudo firma nas wezmie,a poza tym nic nowego pewnie nie bedzie.Teraz chociaz wypłaty były na czas a z chudym szlo jakos sie dogadac ciekawe jak teraz
hahahahahahahahahahah 2016-06-18 13:18:30
Proste nikt nie ma zamiaru siedzieć po 10 godzin w robocie za taka kase. Nawet 2 tys to mało za ponad 240 godzin smiech na sali, co tam sie dzieje jesli chodzi o zarobki. A ten akord - no kurva!!!:) wmawiac ludziom ze jest akord a oni biegaja jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po magazynie. hahahaha. Akord jest wtedy gdy dostaniesz aneks do umowy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak nie to podlega to pod przepisy kodeksu karnego. 2 listy, sa na jednej wpisuja ci 6-14 a na drugiej 6-16 a tak i Gruby sciera ci nadgodziny nawet na ten drugiej zeby nie bylo ze tyle godzin. Juz nie jedna osoba go podpatrzyla jak cielskiem i lapami zakrywal listy bo przepisywal i tym ktorych nie lubili to wpisali do 14 a pozniej dziwią sie ludzie ze ty masz 1700 a ty 2100 kurva zlodziejstwo. Proponuje zgolic jaja i do piskownicy
Xxx 2016-06-18 18:20:00
Teraz nowy kiero bedzie,taki nowy stary hahaha.nowy pupilek nastepcy pana B.zobaczymy co bedzie jak teraz u niego bedziemy zatrudnieni.pewnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic...a my jak te psy od wlasciciela do wlasciciela.bo jak nie dal rady ogarnac 20 osob i zrezygnowal,to tera ogarnie 60????
pracujący 2016-06-18 22:52:11
Co ty xxx piszesz wreszcie zmiana na lepsze odpowiedni czlowiek na tym stanowisku a gruby wulkiewicz to on nie ogarnial tych ludzi i magazynu jedna rzecz tylko nas dziwi co on tam jeszcze robi!! A szefostwu dziekujemy za ta dobra zmiane.
Xxx 2016-06-19 10:19:18
No to teraz swięty kawe za slodkiego bedziesz ty robic latal i jaja lizal ?buchachacha
Byly 2016-06-19 12:14:30
Oj ludzie,ludzie.z tego co czytam,a zagladam tu drugi raz,a tez tam pracowalem,to straszne macie tylko tutaj ,na tym idiotycznym forum obiekcje, zaden pewnie nie poszedl z jakim kolwiek tematem do osoby,ktora was zatrudnia,czy tam zatrudniala skoro nie pomagala rozmowa z brygadzista jedny,drugim itd.To proste ze jezeli ktos nie wie o problemie nie moze go rozwiazac.Ja bylem i rozmawialem jak odchodzilem,a odszedlem z calkiem innych powodow niz te o ktorych tu czytam.Wiec dobra rada: macie podobno nowego kierownika magazynu ktory was zatrudniac bedzie,wiec zeby to nie trwalo tak samo jak teraz to zglaszajcie problem a nie piszcie tutaj.Jeden z nich wszystkich chyba wyszedl najlepiej - ma was z bani
pracujący 2016-06-19 23:39:09
Xxx idz do psychologa albo niech ci zona sposci z krzyza i nie wypowiadaj sie na forum bo smierdzi mi tu grubym krzyskiem.
ŁYSY 2016-06-21 22:28:54
SAMA SIĘ ZWOLNIJ ŁAJZO PIERDOLONA
Uyt 2016-06-22 06:52:28
Teraz to nie ma co narzekać jest nareszcie dobrze !!!! Nie rozumiem tych wpisów po co.?
bbb 2016-07-12 00:20:54
Czy to prawda ze gordon w radomiu przyjmuje kobiety jesli tak to prosze o opinie jak sie pracuje tam kobieta bo jestem zainteresowana.
Janek 2016-07-12 22:59:02
"szefostwo" jak się uprze to nic nie zrobisz, obcięcie pensji, jakieś marne tłumaczenia. I tak postawią na swoim
2
vvv 2016-07-14 07:11:09
Ja tez slyszalam ze przyjmuja do gordona w radomiu prosze o opinie jak sie pracuje tam kobieta bylabym chetna do pracy interesuje mnie tez na jakie stanowiska mozna skladac sv.
4
abcc 2016-07-14 08:40:28
Przyjmują tylko ciężko jest, no i najważniejsze musisz uważać na grubego Krzyska bo mu bardzo ślinka leci...
konwalia 2016-07-15 17:50:50
Ja tam pracuje i jest spoko polecam wszystkim chetnym kobita Fajnie sie pracuje z konradem.
NICK 2016-07-18 20:04:11
co tu duzo gadać pały tam rzadza złodzieje jebane i tyle w temacie. PS . ten mały łysy pakerek kurwa jaki tępy chuj to nie mam pytań łazi jak pizda nic nie wie i nawet wypowiedzieć sie nie potrafi a ten wiekszy tez łysy to jakiś jebany patol kurwa skąd oni ich wzieli? chyba najglosniej darli ryja w szeregu lub najbardziej podpierdalali górze na innych bo widać po nich ze to kurwy jakies.
1
roza 2016-07-28 10:09:26
Czy jest kryterium wiekowe przyjmowanych kobiet do pracy w radomiu.
876 2016-08-22 23:10:47
czesc czy moglabym otrzymac konkretna odpowiedz jak sie pracuje kobieta na magazynie w radomiu pilnie poszukuje pracy i jestem chetna.

On... 2016-08-30 16:09:12
Jak już zemdlejesz to przyjedzie po Ciebie karetka
osemon 2016-08-30 22:36:06
ktos jest w stanie napisac, ale tak naprawde, ile sie zarabia na sprzedawcy w gordonie?
samuraj 2016-08-31 01:41:07
U Rafcia to 667 zł na papierze a reszte pod stołem w kopercie, to samo na magazynie. W Radomiu nic się nie zmieniło.
sdgv 2016-08-31 10:38:25
...to chyba masz złe informacje kolego,popytaj tych,co mają umowy o pracę,a nie zleceniowców
Ona. 2016-09-01 16:37:42
Ostatnio nie słyszałem żeby ktoś narzekał po wypłacie. Chodzi o ludzi na umowie o pracę
Nikoś 2016-09-12 19:51:17
Siemka czy ktoś z was pracował na Magazynie w Centrali?? Jakie warunki?? i czy spoko atmosfera ??
T59 2016-09-27 09:39:39
Przestrzegam przed zakupami bez uprzedniego zapoznania się z zasadami zgłaszania reklamacji. Szczególnie uczulam prowadzących Działalność Gosp. Dotyczy dodatkowych kosztów.

T59 2016-09-27 09:41:36
Przestrzegam przed zakupami bez uprzedniego zapoznania się z zasadami zgłaszania reklamacji. Szczególnie uczulam prowadzących Działalność Gosp. Dotyczy dodatkowych kosztów.
lolek 2016-10-11 16:35:05
Nie polecam tam pracy czysty mobing zero szacunku dla pracownika . Zarobki średnie a dziennie zrobisz z 40KM nie polecam zmiany u P mareczka !
1
były murzyn 2016-10-13 00:10:44
Nie polecam pracy !!!!
Ludz traktuja jak śmieci .... zwłaszcza w CENTRALI...
Kieras to jakieś nie porozumienie
Za wszystko odciagaja z wypłaty bez podstawnie ale nikt nie zglosi bo aja dobrych prawników
czasami o 300-400 zł mniej wypłaty
utrudniaja wydawanie towaru gdy udzie za duzo zarabiaja
limity na skrzynki jakies chore systemy pracy zamykanie przesc miedzy halami aby wiecej czlowiek sie nabiegał
ogolnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
były murzyn 2016-10-13 00:13:21
Nie polecam pracy !!!!
Ludz traktuja jak śmieci .... zwłaszcza w CENTRALI...
Kieras to jakieś nie porozumienie
Za wszystko odciagaja z wypłaty bez podstawnie ale nikt nie zglosi bo aja dobrych prawników
czasami o 300-400 zł mniej wypłaty
utrudniaja wydawanie towaru gdy udzie za duzo zarabiaja
limity na skrzynki jakies chore systemy pracy zamykanie przesc miedzy halami aby wiecej czlowiek sie nabiegał
ogolnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
.I. 2016-10-13 09:51:18
Według jakich kryteriów uznałeś że można zwolnić człowieka - za wolność wypowiedzi? Kodeks karny, ani Kodeks Pracy nie knebluje człowieka. Więc jakim prawem ty to robisz?
Albo wykażesz działalność na szkodę, albo to ty za groźby pozbawienia pracy odpowiesz.
pawlo 2016-10-19 04:23:04
jak jest na magazynie w radomiu? dam sobie rade jak sie totalnie nie znam na motoryzacji?
pawlo 2016-10-19 04:23:46
jak jest na magazynie w radomiu? dam sobie rade jak sie totalnie nie znam na motoryzacji?
kgh 2016-10-19 08:37:28
Raczej wielkiej wiedzy w tym zakresie nie musisz mieć @pawlo dobrze, żebyś miał jakieś doświadczenie ogólnie w magazynie bo będziesz się zajmować kompletowanie i wysyłaniem towarów plus utrzymywaniem porządku a wiedza odnośnie motoryzacji jest drugorzędna
2
babol 2016-10-24 23:18:44
Schemat firmy polega na donoszeniu, totalna parodia. Tak się pracowało w latach 90. Obsadzeni na różnych stanowiskach osoby nie potrafią zrozumieć, że ten kto donosi robi najmniej!
pawlo 2016-10-27 15:32:38
a opinie na temat pracy tam? chodzi mi konkretnie o oddzial w Radomiu
Tomek B.-centrala 2016-11-04 23:38:14
Nie znam się na niczym a się ślizgam! Można! Pan Kmieć wpisywał sobie godziny przyjazdu do pracy o 5 a był o 6.Można! Zabierał palety na opał od 14 a wpisane w raport do 15, że pracował niby! To samo tyczy się Małachy!
Centrala
1
radko 2016-11-07 17:23:39
siema wszystkim, mozecie mi opisac na czym polega praca na magazynie? warto zaczac tam prace? A co do pensji to jaka tam proponuja na poczatku . Pozdrawiam was :)
byly pracownik 2016-11-14 19:56:34
biegasz jak pies i zbierasz towar na poczatek zlecenie bez akordu 9zl na godzine na reke potem zalezy jak szybko biegasz itp :) tyrasz po 240 godzin i jak jestes maratonczykiem to zarobisz 2500zl na reke czyli max 11zl za godzine pracy przymusowe nadgodziny na rano od 5 do 14 plus przymusowa sobota od 6 do srednio 16 czyli 55 godzin w tygodniu a popoludniu to zalezy srednio od 14 do 24 jak jest wiecej towaru to 2 w nocy czyli srednio 11 godzin dziennie :) to masz tez 55 godzin wiec łacznie przewaznie 240 szalu nie ma
2
byly pracownik 2016-11-15 16:01:00
dleczego ktos usuwa prawdziwe i rzetelne komentarze o firmie gordon ?? wczoraj pisalem i dzis juz nie ma ?? firma placi administratorowi czy jak ??
3
byly pracownik 2016-11-15 16:16:01
to napisze jescze raz firma to totalne dno dla ludzi po podstawówce jak ktos ma sily i checi do robienia miesiąc w miesiac po 240 godzin za 11zl na godzine i dzwigania setek akumulatorów to na przetrwanie moze byc
zeby zarobic te 2500zl na reke to trzeba na wydawce zebrac 15 000 tys pozycji co daje 60 na godzine czyli co minute pozycja nie wazne czy to akumulator czy filtr czy tłumik czy beczka oleju 208litrów a za pozycje dostanie 7 groszy
czyli trzeba latac jak samolot zeby to zrobic :) ale jest to wykonalne sa i tacy co zarabiaja po 2800zl na wydawce
na sprawdzaniu to samo wielka masakra 3 gorsze od pozycji czyli trzeba sprawdzic 30 000 tys pozycji zeby zarobic te 2500zl na reke wykonalne ale kosztem zdrowia
także jak ktos jest samotny lubi chodzic do pracy i trzaskać nadgodziny do tego lubi biegac i dzwigać ciężary to robota jest w sam raz dla niego
jak ktos chce wiedziec cos wiecej o magazynie to pisac opisze wszystko szczegółowo
6
baca 2016-11-24 17:08:54
Do wszystkich którzy myślą że w tej firmie nic się nie da zmienić- pewna pani pokazała że można , trzeba tylko mieć "jaja". Ona pokazała właściwą drogę- rozmawiać należy z panem Gordonem i nagle brygadzista czy kierownik Tomeczek przestają cwaniakować i zaczynają rozumieć kto naprawdę rządzi w tej firmie i kto może ustalać zasady. Gdyby więcej ludzi miało jaja w tej firmie to skończyło by się traktowanie ludzi jak murzynów, robienie z nich idiotów i ustalanie wewnętrznego kodeksu pracy. ..
4
Lpg 2016-12-01 22:02:27
Najlepsza zmiana jest u Mariana, chcesz się urwać na godzinę z pracy to musisz ją odrobić (choć to jest nadgodzina) bo pracujemy po 9 godzin. Chcesz urlop nie ma problemu, ale odrobisz w sobotę bo nie dostaniesz. Chcesz dostać całą premie to dostaniesz jeśli wyrobisz akord na akumulatorach, tlumikach, tarczach, oleja ch, itd. Przydupas Mariana Kmieć w budzie mu szczeka a po zerwaniu z łańcucha obgaduje, zaprawia rogi. Nygus byłeś zawsze! Szwagierkę trzyma, choć kombinuje! Marian córy przy tyłku trzyma, jedna tempa wyjaśnia braki z Pz, a w ogóle nie ma pojęcia.Współczuję Szefowi, że otacza się się tak fałszywymi ludźmi. A później cierpią zmiany i zebrania robią z szefem!
4
Stefan 2016-12-02 20:53:42
Powiem tak -Marek to pe***
Tomek-ped***
Darek-ped***
Pozdrawiam was ped****
1
Stefan 2016-12-02 20:56:43
Pozdrawiam Pana kmietka sretka fałszywego fraglesa który obrabia każdemu dupe.
Unikaj ludzi którzy już tam nie pracują....
1
Stefan 2016-12-02 21:03:02
Slawas Slawas zmień to z fejsa na konfitura konfitura będzie pasowało jak ulał ahhahaha
Kameleon biała ściana 2016-12-02 21:12:18
Pozdrawiam prawdziwych palaczy
1
Zostaw swoją opinię o gordon hurtownia motoryzacyjna - Szubin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna