brak logo

gordon hurtownia motoryzacyjna

Szubin

Opinie o gordon hurtownia motoryzacyjna

lipa 2016-12-03 10:23:33
Zenada tak potężna firma a taka parodie odwalaja kompletne zero kompetencji Marian typowy dyktator to co powie jest święte a jak się postaeisz to masz kare wywarli cie na zewnacz i robisz w deszcze i zimnie i jeszcze ma z tego satysfakcję taka osoba nie powinna kierować grupa ludzi chore to jak dla mnie 4 osoby odeszły z jego powodu w krótkim czasie budziszak miał wyraźnie o tym powiedziane i co ? I nic cały czas ten sam syf wydaje mi się ze PAN Gordon o tym nie wie... Bo chyba by cos zmienił albo kogoś
7
szkoda ale dla starych klijentow dobrze 2016-12-04 18:18:20
w Pasłęku zminay,ZMIANY szef poleciał az miło........

a własnie Miły nie pomógł :-) widać za mało Wódki
Oczy Waszuna 2016-12-04 19:20:21
Magazyn HMG jest jak teatr. Szkoda, że od 25 lat jest grana ta sama sztuka pt: Mobing
5
Wózkowy 2016-12-04 22:06:46
Totalna Patola ten magazyn. Nie polecam! Zarobisz na wózku 2800,będziesz miał obcięte do 2500 bo pan Piotr się nie zgadza na taką wypłatę dla magazyniera. Kij, że nie jesz śniadania, nie chodzisz do kibla, firma ma pożytek z Ciebie, ale Ci nie zapłaci
Parodia!!! Najlepsze jest w tym, że ktoś zarobi 2800 Marian obetnie mu do 2500 to i reszcie obcina by było sprawiedliwie. Hehehe jakie k...sprawiedliwie. Śmierdzi totalnym dramatem!
7
yu 2016-12-06 00:30:50
Co wy chcecie od tej firmy przecież nikt was nie trzyma tam za kare jak sie wam tak nie podoba to po co pracujecie!!!!!
1
Dobry ziomek 2016-12-06 16:49:57
Heheh czyli się nic nie zmieniło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
ccc 2016-12-07 23:58:22
Ja tez tak uważam, pracuje już jakis czas i jest dobrze praca jak kazda inna, najlepiej to by chcieli nic nie robic ludzie zrozumcie wreszcie to jest praca a nie plac zabaw.
1
Biały wąż 2016-12-16 21:55:21
Magazyn centrala, nie poleca!
3
Hary z Cx-a 2016-12-17 20:35:29
Nie polecam pracy na magazynie. BHP tam nie istnieje!
3
sławek es 2016-12-17 21:40:42
Hmmm Kodeks Pracy, a co to jest- pracownicy to jest regulamin ustalony przez państwo, nie pana Gordona. Kodeks Pracy jest po to by w każdej firmie był przestrzegany . W tej firmie na magazynie zawsze jesteś nikim. Zero kodeksu pracy! Unikajcie Magazynu, niech podniesie pensje, bo tyrać to można, ale za pieniądze nie z eurobisnesu!
5
Baleron 2016-12-18 17:30:42
Jestem Kapusta
3
Kura 2016-12-18 18:52:16
Pracy na magazynie nie polecam, kierownik T.B. nie ma pojęcia o kodeksie pracy, przepisach BHP. Kierownik M.G. nie ma pojęcia o kodeksie pracy, przepisach BHP.
2
Olgierd 2016-12-18 20:00:36
Zgadzam sie Kura z Toba , nie mam badan a na wozku smigac musze.
1
Cypis 2016-12-18 22:01:09
Tomek wyluzuj, wyjdź, pokaż jaką normę robisz. Miej jajeczka jak to pisałeś we wcześniejszych postach podszywając się pod kogoś kto wielce świetnie zarabia i ma satysfakcję z pracy. W ogóle kto Cię trzyma na tym stanowisku, pewnie Sam Prezes, który nie zna kodeksu pracy.
2
Skóra 2016-12-19 20:33:11
Robota jak robota, szkoda ze taki rozp .... na tym magazynie. Zarobki slabe za tyle godzin. Zgadzam sie bhp i kodeks pracy nie istnieje.
2
Kapitan Hak 2016-12-20 20:30:14
Odrabianie urlopow to kpina
2
MALINIOK 2016-12-21 19:53:15
szef biega, to i reszta przydupasow lata, hehe
1
szwagier 2016-12-21 20:28:08
racja
1
Pracownik 2016-12-21 23:02:52
Zazdroszczę Wam, ze nie macie innych problemów i zajmujecie się obgadywaniem innych osob. Łatwo jest pisac o kims ANONIMOWO, gorzej powiedziec prosto w twarz. Myślę, że macie zbyt nędzne zycie osobiste, wiec musicie wyzyc sie na forum i zbesztac inna osobę, ktorej zazdroscicie. Pozniej chodzicie po.magazynie dumni, że jest "o czym gadac" "cos sie dzieje". Tak robią tylko ludzie słabi, ktorzy chcą sie dowartosciowac. Ale moi drodzy, nie tędy droga. W ten sposob nie wyleczycie swoich kompleksów ;) w kazdej pracy trzeba PRACOWAĆ. W kazdej pracy jest szef, kierownik, brygadzista. W kazdej pracy trzeba wykonywac ich polecenie. Tak to już jest. Jezeli wam sie praca nie podoba-wystarczy ja zmienic. Bardzo proste :) albo-jak jestescie tacy wyedukowani(bo to trzeba robic tak, to tak) -zalozcie własną :) ja pracując tam niecały, jestem zadowolony. Wesołych świąt :)
2
niecały 2016-12-22 23:25:41
ja pracując tam niecały, jestem zadowolony. Wesołych świąt :)
uuu kolega tu niecały, tam niecały hmm nieźle. dwa etaty można ? można ! pewnie tu nogi a tam rece?!
2
zadowolony 2016-12-23 00:33:47
Zgadzam sie w 100% nie chcesz nie pracuj po co to gadac ludzie nie szkoda wam czasu wescie sie lepiej za prace. Pozdrawiam wesolych swiat.
1
Pracownik 2016-12-24 15:18:01
Niecały rok* "kolego" :) widać slabe rozumowanie :))) pozdro
1
niecały 2016-12-29 20:29:46
ooo olśnienie niecały rok*!
1
Red Stars 2016-12-30 19:46:18
Nie Polecam pracy na magazynie!
3
Ja tam byłem ten chleb jadłem to wino pilem 2016-12-31 11:23:53
Praca w Centrali Gordon to nieporozumienie. 200 godz za 2100-2500 zł/mc. Nieodpowiednie osoby na nieodpowiednich stanowiskach utrudniający pracę innym, bez własnego zdania, nic nie wnosząc od siebie by pracę mozna nazwać pracą. Za wolność słowa i prawdę zwalniają, strasza kierownikiem, bądź karaja degradacja stanowiska. ZAPOMNIAŁ WOŁ JAK POPYCHANYM CIELECIEM BYŁ, a do stołka dostał sie i teraz mysli,ze jest kims. Prawda panowie brygadzisci i pomocnicy jak znieść nie mogliście kolegów których teraz zastepujecie!!!! I tak samo z ludzmi postepujecie. Zero równouprawnienia. Nie sztuka jest przy kierowniku stać na baczność i bać się oddychac czekajac az wyjdzie. Sztuka jest wnieść coś od siebie, naprawić błędy które samemu się zauważało.Zwlaszcza mając już większe możliwości. Czas wyciągnąć palec z d... lub przestać lizać.

PANIE PREZESIE, KIEROWNIKU czas zauwazyc i docenić tych co ciężko pracują mając AKORD, pokonują dość spory dystans, dźwigajac setki kg przez 8h, ktorym obcinane sa wyplaty, a dostrzec tych którym placicie za nic nie robienie.
Mowa tu m.in. o ....
- pomocnikach brygadzisty, którzy z nudów chodzą dubiac w nosie,
- podwładnych pana Piotra którzy rozpoczynając pracę o godz 5, już o godz 5.10 kierują się na papierosa po czym 5.45 już kolejny i tak przez cały dzień. Staz pracy im na to pozwala?Czy dobre układy z przełożonymi?
- pana z biura biegającego po magazynie w pomarańczowej kamizelce bez celu logicznego, stojącego i rozmawiającego sobie z kolegami. Tak wywiązuje sie z swojej biurowej pracy?
Czy bawi się w detektywa M.?
To początek osób który moglbym wymienic lecz czas dostrzec błędów logicznych i systemowych by moc godnie nazywac sie pracodawca. Posłuchać ludzi, którzy dość głośno zgłaszają problemy istniejące w firmie, a nie zamiatać brudy pod dywan. Nie sztuką jest przenieść pracownika na inną zmianę za prawdę bądź wskazać bramę jako punkt wyjścia.
Niebawem zabraknie Panstwu społeczeństwa chętnego do pracy w Państwa firmie. I co wówczas?
Posiadacie Państwo tak liczną rodzinę, którą zastąpicie sobie wypełniając lukę czy firma Gordon przejdzie do historii.
Pozdrawiam życzę Szacunku dla tych co naprawdę ciężko i godnie pracują dla Panstwa.
11
Sylwester 2016-12-31 17:11:27
Uciekac z tego dziadostwa
1
Pilot 2017-01-03 19:43:07
Racja, w końcu ktoś napisał czystą prawdę, całkowity brak szacunku dla pracownika. Nie ma kwitków, nie można nawet sprawdzić sb wypłaty. A zresztą ile jest wypłaty, wychodzi na to, że podstawy jest 700 zł plus 400 premii, z której i tak coś zabiorą. Po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko brygadziści i przydupasy mają dobrze ...
2
Pani z wąsem 2017-01-03 19:57:16
Kwitu z wyplaty nigdy nie dostaniesz, przeciez kiedys sam prezesso powiedzial na zebraniu, ze kwitki za komuny dawali. Nie ma nadgodzin w firmie a trzeba by bylo wyszczegolnic, tak samo z akordem, praniem za ktore nic nie dostajesz itd...Nie polecam.
2
ja:) 2017-01-05 21:54:24
szczyt szczytów obowiązkowa inwentura w Święto Trzech Króli!! Mało tego informacja o tym wywieszona na drzwiach od stołówki! Czy ktoś kogoś zapytał ,czy chce przyjść,czy może oczywiście ,że nie bo co ...Gordon zaplanował swoim pracownikom rozrywkę na długi weekend ...Gordon ponad wszystko ponad wiarę,ponad rodzinę...ważne ,że złotówki w kieszeni mu się zgadzają.I oby przyszły czasy kiedy ta cała góra spadnie z tych stołków i będzie musiała sama chwycić za skanery ,za wózki ,za skrzyneczki ....i wio od 5 rana do 2 w nocy za 2.400 z premią.Jeśli ktoś jeszcze raz zapyta, to mówię stanowczo nie polecam magazyn HM Gordon Centrala , powiem więcej ODRADZAM!!!
5
Mariano Italiano 2017-01-06 20:17:36
Firma która ma grubo ponad milion zł zysku miesięcznie daje swoim pracownikom po 200 zł na święta, tak na otarcie łez... :)
2
Zenek 2017-01-06 21:05:36
Firma krzok! Rozumiem rozwój firmy jest najważniejszy itd. , ale gdy się żeruje na pracowniku to już zaczyna się wkradać patologia pracodawcy.
Baleron to kapusta!
3
Rumek 2017-01-07 16:42:57
Mam pytanie a na stanowisku śmieciowego też jest akord?
3
K-o-s-m-o 2017-01-08 11:59:23
Kierownictwo na magazynie, nie ma kompetencji do kierowania magazynem. Doświadczenie zawodowe, które posiadają w jakimś stopniu usprawiedliwia ich, że są na tych stanowiskach/usprawiedliwia/. W jakim celu jest zatrudniony Audyt, który wdraża pomysły lub standardy jeżeli zwykli magazynierzy wyrażali ,mówili głośno o tym co trzeba zmienić aby ułatwić i zwiększyć wydajność pracownika-a nie byli wysłuchani, a teraz nagle trzeba pozmieniać bo Audyt karze.. Dlaczego w tej firmie nikt nie słucha ludzi doświadczonych, którzy mogą wnieść na magazyn wiele pozytywnych zmian na korzyść firmy. Przecież te pomysły, które wdraża Audyt były nie raz przedstawione na zebraniach z kierownikiem. Robola trzeba było olać a wdrożyć pomysł za pieniądze bo wtedy jest lepszy!
Nie zgadzam się z tym, że trzeba zwalniać ludzi którzy za mało wydają o 2-3 pozycje na miesiąc. Brak szkolenia z winy pracodawcy, brak ulokowaniu towaru na odpowiednim miejscu aby był wydany. Magazynier aby wydać towar musi mieć go na adresie i nie powinno to być w jego interesie, że go tam nie ma!
Kierownik M.G. zrobił zebranie gdy Audyt wszedł do firmy i oznajmił pracownikom, że Audyt stwierdził /jeżeli pan kierownik będzie niekompetentny to będzie zdegradowany ze stanowiska/ a ja Was pociągnę za sobą na dół i nie macie się odzywać! Więc tak szef płaci, kierownicy blokują przepływ informacji od pracownika aby stworzyć standardy bo boją się o swoje stanowiska,. Panie Gordon pieniądze wyrzucone w błoto ! Pracując u pana prę lat stwierdzam, że nie ma pan pojęcia o funkcjonowaniu magazynu, o problemach związanych z wydajnością pracownika, o zaangażowaniu pracowników w rozwój firmy blokowanych przez przełożonych, blokowaniu pracowników, którzy chcą się rozwijać i tworzyć dobry fundament firmy.
Jeśli chodzi o sytuację zaistniałą z brygadzistą M.N. to nie jest prawdą, że ludzie chcieli pana oszukać- pan Marek jasno daje do zrozumienia, że trzeba pracować minimum 10 godzin aby zarobić jakieś pieniądze. Nie wiem jak informatycy sprawdzili zaistniałą sytuację, ale nie maja racji. To nie był pierwszy sygnał dotyczący się brygadzistów o godzinach nadliczbowych, które pan płaci nie adekwatnie do kodeksu pracy.
Zastanawiam się dlaczego pan zgadza się na odchodzenie pracowników z tak długim stażem, jaki miał ostatnio przykład. Magazynier z takim stażem, wiedzą odchodzi ! Dlaczego? Nie ma pan w ogóle pojęcia. Facet, który by mógł wnieść na magazyn o wiele lepsze standardy i pomysły na magazyn odchodzi i każdy ma to głęboko!
Podziwiam Pana podejście do tematu funkcjonowania magazynu, które jest na zerowym poziomie!
Pozdrawiam Pana Gordona
6
;) 2017-01-08 18:38:51
Podtrzymuje święte słowa prawdy. Prezes albo nie wie co jest grane albo ma dobrze mydlone oczy. No bo jak szary pracownik niskiego szczebla moglby mieć tyle racji?! Audyt? Strata czasu i pieniędzy na to co pracownicy z stażem mówią glosno i otwarcie. Lecz gdyby taki brygadzista i kierownik za ten Audyt musieli zapłacić,szybko by zmadrzeli. Poczekajmy do chwili gdy zabraknie znów rąk do pracy, a kierownik z brygadzista zrobią zebranie pytając dlaczego ludzie nie chcą pracować w Gordonie. Może ktoś otworzy oczy i zajmie się osobami odpowiedzialnymi to co się dzieje. Może warto wprowadzić zmiany na wyższych szczeblach, skoro tyle lat trwa rotacja pracowników. Zastanowic się należy, czy wina nie leży po stronie kierownika i brygadzistow?!
4
Benek 2017-01-10 10:02:04
Pan kierownik Tomasz kiedy się z nim rozmawia próbuje stworzyć wrażenie że on wie najlepiej jak powinien funkcjonować magazyn, żadne argumenty do niego nie trafiają. Standardowa kwestia którą próbuje zawsze zbyć zbyć pracownika który zada mu trudne pytanie to: ale jak pan nie rozumie, czego pan tu nie rozumie ...
Dlaczego więc pan kierownik proponuje później szukać pracownikom nowych rąk do pracy wśród znajomych i rozwieszać ogłoszenia z ofertą pracy w firmie Gordon skoro magazyn (w jego mniemaniu) tak doskonale funkcjonuje pod jego kierownictwem ???
3
Looolek 2017-01-11 21:30:26
Pan kierownik hmm ten człowiek nie zasługuje na na takie słowa! To nie jest w ogóle kierownik! Skąd go w ogóle wzieli. Co on w ogóle wniósł na ten magazyn?! Nie mam pojęcia, a pracuje trochę dłużej niż on.
3
a.s.d.f.v 2017-01-12 09:19:06
A co z wyplatami Dlaczego je oblicza Marian ..... i swoim corka nigdy nie zabierze a nam zwyklym pracownika zawsze mimo ze chodzisz do pracy cały miesiąc bez l4 bez problemu i co 1600 na wypłate?



2
Buzon 2017-01-12 19:48:13
Przecież córką musi się wypłata zgadzać! Ta co wyjaśnia Pz jest najlepsza heeh. Takie błędy robi, okleja nie ten towar, zamyka nie te Pz ale przy tatusiu trzymana to może a i premia cała. Nie zapominając wspomnieć o podwyżce za godziny luźne jak córka zaczęła na nich być.
4
noname 2017-01-13 12:04:26
praca srednio 250-270h w miesiacu. pracodawca nie umie sobie poradzic ze zgraniem zespolu, kiedy nawali auto wzrusza ramionami i mowi to jedz swoim, oczywiscie oddaje koszty tylko za paliwo przy a nie cala eksploatacje prywatnego auta. chociaz 1 kolko to okolo 120km. rozliczenie za paliwo jest w momencie otrzymania wynagrodzenia wiec niestety ale jak nie masz kasy to nie jest jego problem. latasz jak glupi po 5 rano po dostawe, wracasz pakujesz sie i jedziesz w trase. polka ktora jest do rozlozenia czasem czeka do 17, bo masz taki zapierdziel na trasie ze nie ma komu pomoc jej rozlozyc i potwierdzic. a to wszystko za 2400-2600. jestes kierowca dostawca magazynierem 3w1 a wyplata jak dla 1 osoby. ciagle telefony gdzie jestes gdzie jestes bo bardzo pilny towar dla klienta, po czym czesto nastepnego dnia go zwraca bo sie rozmyslil. ciezka praca fizyczna i psychiczna
2
byly pracownik 2017-01-14 19:49:13
A jakim prawem M.G pokazuje pracowniką wypłaty innych pracowników co to za porównania?
3
Mruczy 2017-01-14 22:33:36
Ta firma to kino! Unikac tego bajzlu, poki S.k., M.G i T.B. sa tam przelozonymi ktorzy nie maja pojecia o kieowaniu magazynem.
4
m... 2017-01-14 22:43:11
Waldas miał charakter do ogarniecia tego syfu!
2
taki tam cały rok bez urlopu 2017-01-14 22:43:15
Marian :Wsiadaj na wózek będziesz ściągał towar na CX!Pracownik:ale on ma awarie niema prowadnicy przy napedzie!M:co mnie to obchodzi masz ściągać!według M spadniesz z 13m przyjdzie nastepny!???chociaż już niewiem kto ma przyjść.a i jeszcze p raczka to kapusta sprzedaje jak popadnie!
4
byly pracownik 2017-01-16 21:18:04
ja przepracowałem w tym kołchozie rok i nie żałuje ani minuty ze sie zwolniłem
firma to totalne dno biegasz jjak pies za 10zł na godzine czy to piątek czy sobota czy niedziela 240 godzin w miesiacu za 2400zl smiech na sali
A ja teraz sobie odpoczywam robiąc na CNC tez za 2400zł ale w 160godzinach :) pozdro dla maratończyków z gordonu
2
Dante 2017-01-18 08:46:37
jest jakiś termin wypowiedzenia czy mogę się zwolnić z dnia na dzień?
Były pracownik 2017-01-18 21:05:24
Zależy od kierownika ale powinien iść na porozumienie stron z dnia na dzień ją tak miałem
Napletossss 2017-01-21 20:01:52
Rotacja jak na dworcu PKP, nie polecam!
1
ciapato 2017-01-21 21:31:52
Ciekawe kiedy bede mial zaplacone za pranie i godziny nocne.? Co nigdy tak...!
Firma krzak, nie polecam tam pracowac, nic ci sie nie nalezy.
1
moon 2017-01-22 12:18:33
Jak to nic Ci się nie nalezy? Należą Ci się obowiązkowe nadgodziny i pamiętaj że jak chcesz wyjść do domu po 8h to należy odrobić tą 9h ( nie ma znaczenia ze to nadgodziny)
1
byly pracownik 2017-01-22 19:38:50
jakie pranie i nocki czys ty oszalał :) przeciez tam nie ma czegos takiego
za nadgodziny płacą jak za zwykła godzine kiedys sobie tak wszystko policzylem
to jak bys zrobil w miesiącu 160 godzin jak normlany człowiek to bys zarobił 1600zl jak w biedronce hehe . tam nie ma zadnego BHP nic nie istnieje zadnych kwitków od wyplaty nie wiadomo ile masz urlopu itp dno i wodorosty . zal mi tych ludzi biegajacych z czytnikami ze sa tak poniżani ale nie majac zadnych kwalifikacji nic lepszego im nie pozostaje w miesiacu zrobisz te 240 godzin dostaniesz 2400zl i stara ma co do garka wsadzic a ty po 10 latach padniesz na twarz z przemeczenia a ona znajdzie kolejnego faceta :) zreszta jak walisz po 250 godzin w miesiacu to ona i tak was pewnie robi w rogi :) pozdrawiam gordonczyków ogarnijcie sie i uciekajcie z tego syfu
1
Zostaw swoją opinię o gordon hurtownia motoryzacyjna - Szubin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna