logo GZUG Gliwice

GZUG Gliwice

Gliwice

Opinie o GZUG Gliwice

szybki 2017-03-08 15:25
Przecież my nie jesteśmy w PGG to nam się nie należy a związki co ci poradzą sami pewnie się o posadę boją jak byś miał z 3500 kobla to też byś nic nie mówił
3
janusz 2017-03-08 19:19
Krystyna daj spokój,dzisiaj nie zmywaj,masz święto,jutro pozmywasz.
3
ciekawski 2017-03-09 00:05
Sory ze tak spytam a to zgri przyjmuje ze wspomniałeś o tej firmie ? Moje papiery tam leżą pare miesięcy i echo ...
olo 2017-03-09 02:32
Echo bo nie przyjmują tam ciężko żeby się dostać chyba że masz plecy jak kiedyś do gzugu czy pod kopalnie czeba było mieć
ciekawski 2017-03-09 10:38
Spoko dzieki za odpowiedz szkoda bo szukam od 5 lat czegos innego niż firma górnicza zew. , ale w górnictwie widac trzeba to pier...olic pozdro
kazik 2017-03-09 14:11
Jak wyplaty bracia górnicy?
gege 2017-03-09 18:35
gornik strzalowy , wysoka karta gornika 2400 to jakas kpina trzeba ( usunięte przez administratora )
rudy 2017-03-09 19:12
Fajna ściema!
3
Zadowolony 2017-03-09 19:28
O 500zł więcej niż normalnie więc jestem zadowolony. Dwie soboty i dwa dni urlopu plus 18 czarnych dniówek. Nie narzekam. Nowy podział premii każdy równo wg przerobionych dniówek.
4
Haha 2017-03-09 21:17
To na Bobrku jest??? Oj kiero już nie rządzi kaską??? Co na to kalfusy, sztygarzy i przydupasy przodowi???
4
andrzej 2017-03-10 17:18
cały miesiąc przepracowany w przodku plus dwie czerwone dniówki-zarobek 2600zł.Zrobił sie syf w tej firmie mam 24 lata dołu ,zastanawiam się ile biorą młodzi??,tak to kpina z ludzi ,firma ma nas za frajerów...
1
Bombelek 2017-03-10 19:06
A ja cały miesiąc w przodku plus 3 czerwone 4320 napisz koleś czy wasz oddział miał metry zrobione i nie gadaj głupot
2
Bombelek 2017-03-10 23:09
tak bardzo sie staralem i w janikowie zamieszkałem
cała prawda 2017-03-11 05:45
Wypłata słaba dopóki kierownicy i nadsztygarzy będą dzielić premią to wypłaty takie będą bo kalfaktor który siedzi na powierzchni cały czas, ma więcej wypłaty niż nie jeden górnik który przepracuje cały miesiąc na dole dniówki z dołu jeszcze z przodka lub transportu no i nie wspominając już o wybrańcach kierownika.
olo 2017-03-11 10:15
przyjdz na bolek to sie dowiesz ta kopalnia to jakas pomylka
1
Ryl2 2017-03-11 12:02
Na czym polega ta pomyłka
3
jarek 2017-03-15 16:34
to jest kamieniołom nie kopalnia
1
Ach..... 2017-03-15 18:14
Przodowi oburzeni. Widać niektórym się ukróciło i tyle.
1
Pawulon 2017-03-15 20:46
Pany..miało byc PGG a wyladowalismy w Holding KW...z Kompani Węglowej utorzyli dwie spułki..( kolesiostwo podzieliło sie stołkami) powstało Nieruchomosci KW i Holding KW...panowie powodzenia..ja sie ewakułuje na dniach,bo to juz kompletnie jest tragedia.Powidzenia!
5
inżynier mamoń 2017-03-15 21:06
Narzekacie na zarobki, są jednak taki w Spółce, którzy nie maja na conarzekac. Wszyscy nowi, przyjęci przez technicznego napewno nie. W sekretariacie dwie nowe, jakaś żenada. młody kierowca, który na stanowisko dołowe, a my na nich musimy pracować. A nasz przewodniczący z naczelnym i dziwną panią (jeszcze niedawno siedziała w KALNELARI a teraz bawi się w operatora kamery ) rozdają karty i świetnie się bawią.
5
Lolo 2017-03-16 07:58
Seba masz racj€.
nowy 2017-03-16 21:28
Witam panów chciałem się zapytać następująca rzecz a mianowicie mam okazję się zatrudnić w gzug jako ślusarz dostałem skierowanie itd mam 6 lat dołu i pytanie na jakie realne zarobki na początku moge liczyć. Czy pokrywa się to z tym co w dyrekcji obiecują?Jak to naprawdę wygląda czy ślusarze i elektrycy mają oddzielnych kierowników czy jest wspólny jeden? jak zjest z tym deputatem węglowym i barbórką ?
bede wdzieczy za odpowiedzi
ryl 2017-03-17 17:23
te 5 tys zarobisz na spokojnie w 2 miesiące z sobotami
2
wygrałem 36mln w totka 2017-03-17 17:45
Przyjdzi to zobaczysz a zresztą przeczytaj forum to sie dowiesz co jest grane takich ludzi trzeba nam :-D
kooof 2017-03-18 14:47
jak trafisz na dobry odział który robi plan to zarobisz dobrze a jak na odział ktory nie robi planu to marnie zarobisz aby zrobic trza robic metry to proste
1
stary 2017-03-18 20:05
To powiedz kolego nowy ile z planem zarobiłeś jak dobrze i ile sobót miałeś zrobionych tylko szczere i z kąd miałeś szychty pisane i jaki plan był do wykonania
2
Franek 2017-03-19 13:28
Mialem okazje pracowac w tym badziewiu.. nie spelna 4 miesiace na szczescie bo dostalem sie do Zgri za co dziekuje Bogu. Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracy nadsztygarki "nozki i rączki " wiemy o kogo chodzi;) to piwrdol@ne pijokrwicy wymagaja niemozliwego a place sa jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na magazynie moja najwyzsza wyplata to 2300zl z 3 sobotami!!!!! Ciekawe kiedy sie obudza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gzug
5
iksinski 2017-03-20 13:06
Rzetelnie podsumowane dla nowych co tu zaglądają niech to będzie dla was opinia na temat gzugu pozdrawiam .... Cala prawda ...
3
dziubek 2017-03-20 16:01
swoja droga ciekawe co z 14 bo termin sie zbliza a tu cicha msza,podobno panowie zwiazkowcy mieli walczyc zeby byla ale jedyna walka to z ciastkiem i kawa hahaha
dziubek 2017-03-20 16:04
albo wywiesza kartke z od 1 kwietnia beda nowe zasady premiowania ale na objasnienie to juz braklo im werwy i taki glupi dopisek ze zasady dostepne w regulaminie a co z internetu mam se to sciagnac bo ni ogarniam i ani kierownik ani nikt nie wie o co kaman
1
Hanys 2017-03-21 06:35
I właśnie o to chodzi źebyś nie wiedział .
Ooooo..... 2017-03-21 13:33
Hurraa!Jestem w Zgri!Moje życie od tej pory zamieniło się w bajkę.Od kwietnia będę pracował i zarabiał jak człowiek a nie jak niewolnik.Nadludzie z gzugu mogą mnie cmoknąć.Jest wiosna jest wspaniale...ale te dopalacze jakieś takie....
2
teztamchce 2017-03-21 16:38
Nic tylko gratulować z ciekawości gdzie składałeś papiery do zgri ?! Dzieki
Hanys 2017-03-22 05:18
Jak długo czekałeś na zatrudnienie?. Jaka stawka i jaki system wymagrodzenia?.
lejek 2017-03-22 18:02
yyy ironii nie wyczuwacie ?:D
Ooooo 2017-03-23 07:00
Taki jakiego raczej nigdy w gzugu nie będzie
co za łep 2017-03-23 07:05
Kurde wiadome ze nie niech ci zgri lekkie bedzie ale asa zgrywasz łaske robisz zd;:upiaj z forum tak jak wyżej albo ironia albo po alfie to pisal ...
Ooooo 2017-03-23 09:10
Gościu,dlaczego podszywasz się pod mojego nicka i prowokujesz ludzi?Wypraszam sobie takie zachowania na tym szlachetnym forum:)
Lejek 2017-03-23 09:10
W konia was laduje, pisze by pisac. Jeszcze tam nie pracuje a juz wie jako kasa dostanie u jak bydzie traktowany. zwykly troll
Ooooo 2017-03-23 09:27
Mogę Ci powiedzieć,że zatrudnili mnie od ręki.3,4 kwietnia szkolenie,a o zarobku powiem po pierwszym pełnym miesiącu.Tak,że proszę mi wybaczyć bracia górnicy,że w taki trochę ironiczny sposób podszedłem do tematu i więcej mnie nie obrażać:)
Adas 2017-03-23 10:06
System wynagrodzenia ten sam co pgg ten sam yklad zbiorowy te same przywileje. Wyplata za pierwszy miesiac luty 12 dni zjazdowych plus 3dni szkolenia 2050zl mlodszy gornik 3 lata dolu roboty po tylach kolega przyjmyjacy sie ze mba pracowal w przodku dostal 2900. Nie ma Zadnego porównania do kamieniolomu zwanym gzug.
2
Ooooo 2017-03-23 11:46
Adas,połechtałeś moją próżność.
1
lili 2017-03-23 12:31
Bez sobót?
jatowim 2017-03-23 12:46
W ZGRI nie pracuje się w soboty i niedziele.
4
Ooooo 2017-03-23 14:32
Adas,system wynagrodzeń nie do końca taki sam,ponieważ w ZGRI zarobki są o 15% większe z uwagi na to,że pracownicy nie pracują w dni wolne.Poza tym pozostałe składniki to samo co pod PGG.
3
deddd 2017-03-23 16:16
A papiery wiozłeś do bierunia czy przez neta bo to tez ważne
Ooooo 2017-03-23 16:27
Papiery zawiozłem bezpośrednio do Bierunia pok.213.Nie ukrywam,że moje kwalifikacje nie ograniczają się tylko do górnika,dlatego rozmowa była krótka.Wam też życzę powodzenia.
1
iksinski 2017-03-23 17:41
spoko o to mi chodzilo Dzieki za info widac nie ma co skladac przez neta trzeba jechac osobiscie ..
Ooooo 2017-03-23 22:33
Chłopaki,nie chcę tu nikogo obrażać,ale wyjdżcie spod biurek swoich kierowników i uderzajcie bezpośrednio do lepszych firm.Nikt do Was nie przyjdzie z dobrą ofertą.Wiem,że równocześnie ze mną było sporo ludzi z GZUGU.To im się chwali,bo oni chcą coś zmienić w swoim życiu.Wy zadajecie tutaj śmieszne pytania typu;a gdzie składałeś papiery,a jaką stawkę otrzymałeś itp.Ja Was nie krytykuję,ja Was proszę pokażcie tym wszystkim cwaniakom z górnych półek,że nie Jesteście łosiami.
3
iksinski 2017-03-24 06:34
Wiesz co dzwoniłem do zgri miesiąc temu pani powiedziała ze można przez neta dovdzis echo a ty mówisz od reki dlatego pytam tez mam dobre papiery i lata stażu 8lat to Malo kur!wa . Po prostu dzieki za info kseruje papiery i w pon sie tam melduje .
Zostaw swoją opinię o GZUG Gliwice - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GZUG Gliwice