logo Billennium Sp. z o.o.

Billennium Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Billennium Sp. z o.o.

as.wiaderko97 2014-05-14 15:56
Bardzo słaba firma, nie polecam.
2
Odento 2014-06-26 00:12
Hej, na stronie jako główne motto mają napisane: "Najważniejsi są ludzie, pomysł, innowacja" a po przejściu rozmowy rekrutacyjnej zaoferowano 1200zl na umowę o dzieło i mam pracować tak samo jak inni na umowę o prace. Co za przekręty w tej firmie. Jak można proponować takie stawki. Są jakieś normy, nawet jak już ma być umowa o działo to nie to będzie brutto najniższej krajowej jaka obowiązuje przy umowie o prace a nie 1200 zł na dzieło.

Oceniam krytycznie !
7
blnm 2014-09-19 09:58
Odento oferta o której mówisz to oferta dla praktykantów. W wielu firmach praktyki odbywa się nieodpłatnie, Billennium zawsze płaci swoim praktykantom.

Jeśli chodzi o stawkę to w krótkim czasie może ona znacząco urosnąć. Forma umowy szybko może przejść na Umowę o Pracę dla każdej osoby, która skończyła studia i chcę pracować na taką umowę. Awans z praktykanta na Juniora zależy w 100% od zaangażowania i wkładu pracy. Stawka wynagrodzenia po 3 miesięcznych praktykach zawsze znacząco rośnie w górę.

Zgadzam się, że stawka 1200 złotych netto nie powala na kolana :) ale jest wynagrodzeniem wypłacanym dla praktykanta, który potrafi jeszcze niewiele. Chcę podkreślić, że każdy praktykant który pokaże swoje umiejętności na praktykach może liczyć na podwyżkę i stanowisko juniora i dalsze perspektywy rozwoju w firmie.
DHd 2014-09-19 15:44
Szanowny prezes zarządu Pan (usunięte przez administratora). na spotkaniu integracyjnym powiedziała ze Lublin jest najtańszą siła roboczą. Zatrudniają studenta za 1200zł na umowę o działo, który pracuje tak samo jak inni pracownicy. Zdarza się ze w zespole na tym samym stanowisku mamy testera który zarabia 3tys zł i lidera zespołu który był zatrudniony na studiach i zarabia 2,2 tys bo nie chcą mu dać podwyżki.

Projekty są bardzo słabe przez co nie potrzeba ludzi z dużym doświadczeniem. Masowe odejścia z formy w Lublinie to norma dlatego Billennium bardzo mocno angażuje się w promocję i poszukiwanie ludzi.

Oferty za 1200zł - 1500zł na start nie są ofertami dla praktykantów od tylu się zaczyna, na równi z praktykantami - tak traktują nowych pracowników.
2
poiuytr 2014-11-21 19:11
Chyba najlepiej o dziale R&D świadczy fakt, że wszystkie projekty developerskie są poza budżetem i poza terminem. Rotacja zespołu - odchodzący pracownicy - tylko pokreśla dramatyczne zarządzanie projektami. Widząc, że dyrektorem działu jest człowiek z tytułem Microsoft Most Valuable Professional w kategorii 'Visual Studio Application Lifecycle Managment' (APPLICATION LIFECYCLE MANAGMENT!!! poraz 4 z rzędu od 2011r.) tym bardziej kuriozalny wydaje się ten stan rzeczy. www.visualstudioalm.com
W firmie panuje bezwzględny nepotyzm bez względu na wyniki zawodowe(patrz wyżej), natomiast przyznać trzeba, że tytuły i nagrody potrafią sobie załatwić.
25
charlie 2015-01-10 01:16
pewnie jest tak jak w każdej firmie , że rotacja jest duża , ale wśród pracowników, którzy nie do końca się może sprawdzają w Billenium. Ci którzy mają już uznaną markę są naprawdę cennym nabytkiem , którego już raczej firma się nie pozbywa tak łatwo. Chyba , że ma ku temu jakieś konkretne powody ...
1
Majkowski 2015-03-11 01:26
Z racji na fakt, że Warszawa na skalę Polski jest prawdziwym zagłębiem firmy to świadczenie usług przez Billennium w zakresie obsługi informatycznej firm wydaje się dosyć dobrym posunięciem. Odnoszę wrażenie, że można rzeczywiście liczyć na dobre dochody o ile ktoś ma ochotę do pracy i do tego odpowiednią wiedzę...
2
ok 2015-03-20 21:35
Jeśli chodzi o stolicę zostałem bardzo dobrze potraktowany przez rekruterów ,którzy sami dopasowali ofertę do kwalifikacji i odezwali się po jakimś czasie. Widać, że im zależy.
Co do firmy się nie wypowiadam. Nie pracuje tam.
Adam 2015-05-25 08:37
Billennium jest firmą, która ocenia pracę pracownika przez pryzmat jego zachowania wobec współpracowników. Nie ma to nic do rzeczy z tym co zakodowałeś. Możesz zakodować naprawdę dużo i fajnych rzeczy, a i tak zostaniesz źle oceniony, bo wychodzisz przed szereg albo robisz rzeczy, których nikt w firmie nie rozumie, więc oceniają je negatywnie.
3
Piotr 2015-06-29 16:30
Wlasnie do mnie dzwonili mozesz napisac na jakim byles stanowisku ?
1
Pracownik 2015-07-01 14:10
Programista.
1
Marek 2015-07-06 17:36
Niestety w B. nawet jak robisz swoje i robisz dobrze, to potem źle przełożeni oceniają tę pracę. Tam się wysiaduje dupogodziny a nie tworzy porządny soft.
1
Damian 2015-07-06 17:47
Firma i projekty są źle zarządzane. Zarząd trzepie kasę na obsłudze projektów, którą zajmuje się Lublin, a który i tak nic w tych projektach nie robi. Warszawa ledwo co pracuje nad projektami, nawet pracownicy mówią, że tak jak oni to nie opier... się nikt.
2
guzik 2015-07-28 23:13
To wszystko się zgadza, ale tylko w stosunku do niektórych klientów :) u innych jest co robić i to bardzo.
roznie 2015-10-19 13:57
Jak nie ma co robic to nikt sie nie zastanowi czy bedziesz w przyszlosci potrzebny. Jesli teraz nie jestes to aut, potem w przypadku jakiejs pracy do zlecenia kolejny student
1
Bierny 2015-11-30 22:39
Przychodzi młody DEV bez doświadczenia, popracuje 1-2 lata i ucieka do konkurencji, gdzie mają rozsądne podejście do wytwarzania oprogramowania. Marketing świetny, ale jakość softu bardzo bardzo kiepska.
3
Nicky 2015-12-07 12:08
Kto zna adres biura w Bytomiu?
alabast4r 2016-02-05 12:22
Czytam te opinie i troche są z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w sensie te bez konkretów) jak to ludzie tylko narzekają że jest źle i firma nie dba. Jestem pracownikiem od ponad 2 lat na supporcie. Prawda jest taka, że dużo osób się przyjmuje do zespołów, a odchodzi mało. Proporcja ok 15:3 (przyjecia:odejscia)
Kokosów się nie zarobi jak nie ma się doświadczenia - to fakt i nie ma co się tu dziwić. Po podwyżkę możesz iść kiedy chcesz -0 aby się tylko umówić wcześniej z menadżerem. Jak lider oceni cię dobrze i uzna, że jest postęp to taką rekomendację daje wyżej.
Firma wystawia dużo ogłoszeń, bo się rozrasta(w ciągu roku ok 100 nowych osób, nowe biura w Bytomiu i Olsztynie)
Integracje są rzadko i są robione z pompą. Faktem są małe bonusy świąteczne(lub ich brak). Atmosfera jest ok.
Jeżeli jakiś projekt się kończy lub zmniejsza to ludzie są przydzielani do innych zespołów zgodnie z tym gdzie by chcieli( w myśl, że lepiej do innego teamu niż wyrzucić).

No i fakt, praktykanci dostają umowę o dzieło i 1200 - no ale to są praktyki, które w wielu firmach są za darmo więc co tu marudzić?
Nie ma podejścia, że przyjmie się studenta po to, żeby coś robił przez 3 miesiące a potem weźmie się następnego, żeby temu pierwszemu nie dać podwyżki - to bez sensu by było, bo te 3 mc to by się wdrażał... Zdecydowanie więcej jest tych samych twarzy.

Ja zaczynałem od umowy zlecenia - jak skończyłem studia dostałem o pracę bez problemów. Ma też znaczenie to co się umie i co robi, a nie czy włazi szefowi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tu na wyższych stanowiskach pracują racjonalni ludzie
2
activ 2016-02-18 15:15
Cześć, wie ktoś ile po takich praktykach proponują $ ? Słyszałem, że Billennium tak bardzo nie skąpi w wypłatach i stawkach.

Pozdrawiam
alabast4r 2016-02-24 01:55
Activ, ciężko powiedzieć, bo zależy dla jakiego klienta pracujesz, w jakim zespole, no i ile na poczatku powiesz że chcesz zarabiać. Zależy też od stanowiska - płace są raczej na poziomie normalnym, nie ściany wschodniej. Zależy to też od tego co umiesz. Ale możesz dostać od 2 do 3-4k na początek
1
Pracownik 2016-02-26 00:54
Przyjęcia są cały czas. Wyślij cv do HR, jak nie teraz to później może zadzwonią. Ludzi potrzebują coraz więcej
hamak 2016-04-08 09:37
A czy ktoś mógłby podzielić się opinią na temat pracy w biurze w Warszawie bezpośrednio w Billennium (nie jako konsultant)? Jak wygląda jakość projektów, zarządzania, podejście do pracowników, nadgodziny itd? Z góry dziękuję.
1
Nick 2016-06-10 00:49
Programista na wewnętrznych projektach. Warszawa. (nie outsourcing).Na Rok 2016 wygląda to tak:
Szczerze nie polecam nikomu
Początkującym programistom(praktykant/junior/średni)
- nauczycie się tylko złego i nieprofesjonalnego podejścia do wytwarzania oprogramowania.
- wzorce projektowe/solid/clean code / dobra architektura/unit testy/dbanie o kod i jego pielęgnacja/itp. itd. - tego na pewno nie zobaczycie.
- kod na którym będziecie pracować jest poziomu akademickiego( też najprawdopodobniej w dużej mierze rozwijali go kiedyś przez dłuższy okres praktykanci/juniorzy).

: nie wiem czego moglibyście nauczyć się.

senior i wyżej:
- Po prostu szybko uciekniecie jeżeli od pracy wymagacie czegoś więcej niż tylko pensji.
- Wszystkie projekty mają opóźnienia - bardzo mile są widziane nadgodziny.
- W zespołach zdecydowana większość to praktykanci/juniorzy.
- Logika bieznesowa to koszmar, nikt nad nią nie panuje. Połowa jak nie większość siedzi w bazie danych. Jakby mało o tym pisano. Fragile. Tight Coupling.
- Sam proces wytwórczy to też trochę pomyłka.

: ogrom zmian który musi zajść w kodzie to naprawdę grube lata pod okiem ekspertów.

Firma ma świetny PR, ale słabą opinie na rynku warszawskim podwórku.

Poza samym podejściem typowo programistycznym, na pewno nie można narzekać. Pensje na poziomie rynkowym. Atmosfera spoko(nie licząc ciągłych opóźnień). Godziny pracy luźne. Możliwość pracy z domu. Sprzęt do pracy jest ok.
7
Bajtek 2016-07-11 19:53
Świetna firma dla juniorów (dużo się uczą) oraz dla bardziej doświadczonych. Jest wiele osób, które pracują w Billennium powyżej dwóch lat co w branży IT nie częste.
Wyjątkowa kultura organizacyjna, otwartość, chęć słuchania co mówią ludzie. Fajna równowaga między zasadami (muszą być w tak dużej organizacji mimo głosów o mechanizmy korporacyjne) i wolnością, elastycznością.
Unikalne bonusy - angielski na koszt firmy i opieka nad dziećmi (poza oczywistym karnetem medycznym i benefit).
Wynagrodzenia rynkowe.
Dowolność w wyborze rodzaju umowy.

Praktyk 2016-07-12 12:11
@Bajtek
Czego konkretnie uczą się? Z postu @Nick'a który jest wypowiedź wyżej, to nie wynika.
Możesz napisać jakich rzeczy można nauczyć się? Bo faktycznie jak dowiaduje się, na forach to opinia o Was jest słaba jeżeli chodzi o programowanie.
1
Praktyk 2016-07-12 14:00
Oj coś widzę, że marketing firmy tutaj śledzi wypowiedzi i spycha konkretne wypowiedzi jakimiś typowo marketingowymi. Weźmy kilka ostatnich wypowiedzi:
,malwo -"najważniejsze że długoterminowa współpraca obiecana" - obiecanki to są cacanki.
Bajtek -"Wyjątkowa kultura organizacyjna, otwartość, chęć słuchania co mówią ludzie" - śmierdzi marketingiem na kilometr
need - "To dobrze o firmie świadczy jeśli oferują " - Marketing
Wegol - "Wiem, że poszukują głównie młodych i zdolnych osób @charlie, ostatnio nawet w Lublinie byli na targach pracy." -Marketink

Nikt poza reklamami tak nie pisze:D
Czuję że co druga wypowiedź (wskazująca na pozytywny aspekt firmy) jest tutaj pisana przez samą firmę Billennium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coś tutaj mi nie pasuje, firma sama sobie musi pisać pozytywne opinie???
No coś nie halo jest. Dobra firma nie musi się bronić.
7
B. 2016-07-12 14:21
Tak, na jakie stanowisko?
usr 2016-07-12 15:29
Praktyk, mi się wydaje, że te posty to niekoniecznie Billennium pisze. Na innych profilach też zwróciłem uwagę na wypowiedzi w podobnym tonie, taki marketingowy bełkot nieraz całkowicie oderwany od dyskusji. W ogolę gowork to dno, każda firma może sobie moderować komentarze na swoim profilu, oczywiście za odpowiednio gruby hajs. Jak Cię nie stać możemy wylać na Twoją firmę kubeł pomyj i nic nie będziesz mógł zrobić. Niezły biznes :)
1
Pewien Pracownik 2016-08-08 10:32
Ocenie jako członek zespołu który z programowaniem nie ma nic wspólnego.
Firma jest ok.
Warunki pracy są dobre, wypłata terminowo, raczej konkurencyjne stawki. Angielski jest na koszt firmy - podstawa do komunikacji, jako że klienci głównie zagraniczni.
Brak premii, o podwyżkę trzeba się samemu starać.
Nadgodziny są czasem - wszystko wypłacane bez problemów.
Ludzi potrzeba coraz więcej, nie tylko programistów
Alex 2016-10-05 16:30
Napiszę co nieco o oddziale lubelskim, bo tylko z nim miałem do czynienia.
Generalnie na pozór "miła i przyjacielska atmosfera", ale szybko między wierszami widać, że to tylko ułuda. Ilość środków przeciwbólowych w biurkach wieloletnich pracowników świadczy o jakości pracy w tej firmie. Większość na korytarzach i w kuchni gada o pierdołach, a na poważne-zawodowe tematy jest niepisana zmowa milczenia. Powszechne stwierdzenia "biznes każe, biznes wymaga - musimy robić" - mało oddolnych inicjatyw dotyczących projektu przechodzi .
Powszechna mentalność niewolników o samoocenie na poziomie mułu bagiennego, którzy odreagowują pracę grami komputerowymi i chlaniem w weekendy, ciesząc się, że przynajmniej na to ich stać.
Umowy B2B pisane pod firmę, niekompetentni przełożeni nie potrafiący przekazać żadnego konkretnego feedbacku.
13
yayaya 2016-10-06 16:02
Pracowałem w sporej firmie s.a a teraz pracuję w bill. Jest super. Atmosfera, podejście do pracownika, w zasadzie wszystko. Niem wiem skąd opinie negatywne bo od wewnątrz widać, że firma wie, że zależy od pracowników i na każdym możliwym polu pokazuje, że dba.

Co do skali projektów i technologii - wszystko na rozmowie rekrutacyjnej jest otwarte i jasne. Ja nie narzekam. Robi się ciekawe rzeczy i można się rzucać na głęboką wodę.

W kwestii finansów jest to kwestia indywidualna i otwarta. Między pracodawcą a pracownikiem. Skoro tu pracuję tzn, że oferta byłą dobra.

Firma mocno rośnie bo 1. ma pomysł na biznes 2. kadra menadżerska każdego szczebla nie lata kilometr nad ziemią tylko pracuje a często wywodzi się projektów/zespołów.

Szukam słabych punktów ale nie widzę.
1
sdcf 2016-10-06 20:05
wydaje mi się ze po prostu będą Cie tutaj pytac pewnie o jakies standardowe rzeczy na przykład o Twoje wyksztalcenie czy tez dosiwadczenie w pracy ale lepiej tez z czegos tam się przygotować w sumie bo mogą Cie o cos związanego z praca tez spytac w sumie
Bill 2016-12-10 16:29
Pracuje dla Billenium juz jakis czas. (Senior)
Skusili mnie stawką godzinową, pracą zdalną, brak zakazu konkurencji przy B2b.
Duzą płaca za doswiadczenie, jako senior masz wejsc w projekt bardzo szybko.
Fajni ludzie ale to chyba juz wszedzie norma.
Jak ktos lubi pracowac zdalnie za dobrą kase to polecam :)
3
K.K 2017-01-05 16:37
Pracuję w Billennium może i krótki okres czasu, ale naprawdę jestem zadowolona pod każdym względem. Atmosfera i podejście pracodawcy - oceniam na wielki plus. Można liczyć na wsparcie od swoich przełożonych. Czujesz, że Twoja praca jest doceniania- a uważam, że jest to bardzo ważne w dalszej współpracy jak i relacjach. Rekrutacja- profesjonalna, z poczuciem humoru.
Wynagrodzenie również ok. Można liczyć na różne benefity w postaci kart multisport, nauki języka angielskiego, bądź pakietu medycznego. Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić pracę w tej firmie. :)
2
Nick 2017-03-03 07:44
kontraktowcy uwazajcie co podpisujecie, pozniej moga wcisnac wam kazda robote i nie ma dyskusji z klientem, jak sie nie podoba to zrywaja kontrakt z wami, takze okreslajcie z gory zakres obowiazkow i wpisujcie do kontraktu kazda najmniejsza rzecz, bo pozniej juz nie ma, ze boli! i robcie to od razu, nie czekajcie na slowo, ze zakres bedzie dodany pozniej, bo tak sie nie stanie, wszystko na papierze! Jak tego nie zrobicie, to bedziecie spiewac jak wam klient zagra albo out!
6
NotBill 2017-04-19 13:49
To jaką masz stawkę na B2B? Porównywałeś ją z inną? Bo ja wiem jak wyglądała moja rozmowa z nimi i ile za to samo dała mi konkurencja (nie jedna a 4 inne firmy) i wiesz jaka była różnica? 90%, 95% i uwaga 107% WIĘCEJ. Oczywiście na niekorzyść tej pożal się Boże firemeczki Januszy byznesu. Na to samo stanowisko, do tego samego Klienta z branży farmaceutycznej.
4
Marcin. 2017-06-04 18:27
Rok z małym haczykiem odszedłem z Billennium. Myślę, że taki okres jest najlepszym, żeby wypowiedzieć się o poprzedniej pracy.
Krzywda mnie nie spotkała z niczyjej strony.
Na pewno zdobyłem doświadczenie z którego czerpię do dzisiaj
Domenowo był to jeden z fajniejszych projektów przy którym pracowałem - produkt billennium.
Myślę, też że wiele osób które bardzo narzekają nie trafiły (jeszcze) na naprawdę złe projekty, o których głośno w Warszawie, a takich jest zdecydowanie więcej. Są też oczywiście i lepiej prowadzone. Ja generalnie ciesze się z tego wpisu w CV.


Kuba 2017-06-16 19:19
Starałem się o pracę Billennium, ale nie wyszło wielka szkoda. Może nie mam doświadczenia ale zapał, chęci i ogrom zaangażowania i z doskonałym angielskim. Słyszałem pozytywy.
1
HappyP 2017-07-07 16:55
Pracowałem w kilku poważnych firmach, w tym dużo w IT. Mega ciekawa firma. Bardzo życzliwi i usmiechnięci ludzie! Rozwój imponujący, nowe biuro w Indiach, otwarte Stany, za chwile kolejne kraje.
Siedziba na Mokotowie nowiutka z olbrzymią przestrzenią. W środku hit - własne kino:)

Nie, nie jestem pracownikiem HRu:) zwyczajnie w świecie to co tu widzę i jak współpracuje się z ludzmi robi na mnie wrażenie, a pracujue już 5 miesięcy więc zdązyłem poznac to i tamto. Jak kazda firma i tu jest potrzeba usprawnień ale to normalne wszędzie.

Polecam!!
1
Zgłoszenia 2017-07-19 15:02
O restrukturyzacji w firmie i wywaleniu specjalistów też Ci powiedzieli?
Reszta mądrzejszych sama odeszła :D
Biuro w Indiach i 2 Hindusów, w Stanach niejaki Brajan, o którym trąbią na fejsie od kilunastu miesięcy - żenada :P
Pezesicho na otwarciu biura - ręka w kieszeni, jak prawdziwy boss Polski lat 90' :D
Co uważni usłyszeli na filmiku opinię pracowników po ujrzeniu cudownego biura :P Niektórzy ślizgacze omal w rękę Prezesa nie całowali :D Trzeba zadowolić rękę, która cię karmi :D
Królik i jego przyjaciele, ekipa ciągle ta sama żerują jak każdy janusz biznesu w pl na studentach bez doświadczenia i wpychają ich jako specjalistów. Prawdziwych specjalistów jest garstka.
Management ma opinię o biurze w Lublinie - tam, gdzie ludzie biorą tabletki na uspokojenie z nawału pracy - "nigdzie indziej nie znajdą roboty, polska B". Może zmienią zdanie jak im trochę dróg wybudują i do Wawy będą mieć bliżej.
Niedawno Prezes okazał swoją dobroć i uraczył szampanem, co oczywiście miało swoją wzmiankę na fejsie, więc na jakiś czas czują się dowartościowani.
Nie wiem, czy prezes i kilka wie jak lubelscy koledzy reagują na CT? Mówią: "Idziemy sobie poklaskać".
Żeby była jasność - nie z zadowolenia, a z wyczuwalnej żenady tych spotkań :)
Kto pracuje w tym przybytku ten się bardzo dobrze orientuje, ale jak to mówią "każdy orze jak może".
Takich firemek jak ta są setki w pl :P

5
Natalia 2017-07-20 11:05
@Zgłoszenia a możesz bardziej konkretnie? Jak wygląda forma zatrudnienia? Pojawiła się oferta pracy w Lublinie na stanowisko Junior Project Manager - warto aplikować? Ilu etapowa jest rekrutacja? Czy potrzebne jest doświadczenie?
Stu. 2017-07-20 15:29
To prawda, że inwestują w studentów. Ja akurat na tym korzystam i jak porównuje praktyki tu z 2 poprzednimi miejscami w większych firmach to czuję, że tu faktycznie ludziom zależy na tym by rozwijać młodszych.
1
Aleksy 2017-07-20 15:43
A ja Ci powiem, że przynajmniej w Lublinie gdzie jestem jak dla mnie umowa ok. Jak sobie porównuję z poprzednimi firmami, choćby itmagination (zakaz wypowiedzenia umowy przez rok) to różnica jest odczuwalna. Mogłoby być nieco lepiej to fakt ale to jak ze wszystkim. W sumie chyba pójdę po podwyżkę :)
2
MissQ 2017-07-20 16:45
Myślę, że to co napisałeś jest jakimś punktem do przemyśleń. W każdym miejscu, w którym byłam zdarzały się podobne sytuacje. W sumie wciąż szukam idealnego miejsca do pracy :) Ale za to słyszałam, że macie w Lublinie silną ekipę w nogę :) szkoda tylko, że nie kobiecą:)
nickY 2017-07-21 09:12
Co do tej rekrutacji na JPMa to słyszałam, że jest na razie kilku kandydatów. Z etapami to różnie jak wszędzie raczej 2, max 3 ale jednak z jakimś doświadczeniem :)
dunke 2017-07-24 15:52
Pracowałem w Bille kilka lat temu i w sumie zastanawiam się czy nie wrócić :)
3
ac 2017-07-27 15:27
A ktoś się orientuje, czy umowy b2b rynkowe..
1
AntyJanusz 2017-08-18 18:21
To musisz być mega słaby...
Kto ma trochę mózgu to stamtąd wieje.
1
Lord Vader 2017-08-18 18:27
Chyba na tym żeby mieć hajs od mało rozgarniętych, którzy nie potrafią negocjować stawek.
O jakim rozwoju mówisz gościu jak nie ma szkoleń?
Bullshit.
1
Hmm 2017-08-18 18:30
Renata nie kompromituj się.

Gaweł nie da ci podwyżki za ten kit :-D
1
Zostaw swoją opinię o Billennium Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Billennium Sp. z o.o.