brak logo

tesco

Świętochłowice

Opinie o tesco

anonim 2011-02-18 09:18:10
Praca dość ciężka w zależności od dnia i zmiany.Panie z-kierowniczki fajne,ludzkie.Z-Kierownik kiedys fajny teraz zmienił się w zarozumialca należałoby go przywrócić do porządku.No Kierowniczka teraz nie obecna super babka,każdy za nią tęskni:)bo obecny [usunięte przez moderatora] inaczej współpracuje.Grafik układany po hebrajsku.Osoby na pół etatu z zarobkiem ok 600zł pracują po 6-8 godz i to co że potem więcej dni wolnego jak często pracuje się w miesiącu 3 weekendy na popołudniu.Dziewczyny na pełnym robią i po 10godz.Jest tyle roboty i mało ludzi że często niema kiedy i jak zejść na przerwe czy do toalety.Niby przyjazna atmosfera kazdy gada sobie po imieniu ale powiedz swoje zdanie:) aha praca pełny miesiąc z weekendami do 22 30 powinna być dużo więcej płatna niż to co oni dają marne 1300
anonim 2011-08-08 10:53:50
święta racja do opinii poniżej,jestem klientką tego sklepu i po prostu jak mam tam wejść i patrzeć na kierownika to coś mi się robi.Nie miły i gburowaty,a przy tym i pracownice są wystraszone i tylko dzień dobry i to wszystko,jak była pani kierownik to i z uśmiechem podchodziła do klientów i pracownicy też bardziej uśmiechnięci,a teraz wolę iść do biedronki.
anonim 2011-08-30 22:32:42
anonim - 2011-08-08 10:53:50

święta racja do opinii poniżej,jestem klientką tego sklepu i po prostu jak mam tam wejść i patrzeć na kierownika to coś mi się robi.Nie miły i gburowaty,a przy tym i pracownice są wystraszone i tylko dzień dobry i to wszystko,jak była pani kierownik to i z uśmiechem podchodziła do klientów i pracownicy też bardziej uśmiechnięci,a teraz wolę iść do biedronki.

W dniu dzisiejszym miałem okazję gościć w sklepie w Rudzie Ślaskiej Goduli, proszę mi wytłumaczyć jak jest to możliwe że tak duża firma jak Tesco pozwala aby na tak dużym sklepie pracowały trzy osoby w tym dwie obsługiwały klientów na kasie a zastępca nie wiedział w co ma włożyć ręce, na sklepie straszny nieporządek spowodowany nie brakiem chęci pracowników do pracy lecz brakiem nie wystarczającej liczby rąk do pracy, miałem już okazję gościć w różnych supermarketach ale z tak żałosną firmą jak tesco nie miałem okazji się spotkać ale wszystko do czasu za chwilę będzie wielkie BUM tak jak to miało miejsce w Biedronkach ale kto na tym straci jest rzeczą oczywistą. APEL DO PRACOWNIKÓW TESCO ZRÓBCIE W KOŃCU Z TYM PORZĄDEK!!!
anonim 2011-09-01 21:00:44
a w Tesco zawsze był Syf wiec nic nowego a te bzdury to pisza pracownicy pewnie bo kto by z klientów wiedział że dana osoba to zastepca. Weźcie sie do roboty i zatowarujcie sie a nie narzekajcie albo sie zwolnijcie hehe
anonim 2011-09-01 21:01:01
a w Tesco zawsze był Syf wiec nic nowego a te bzdury to pisza pracownicy pewnie bo kto by z klientów wiedział że dana osoba to zastepca. Weźcie sie do roboty i zatowarujcie sie a nie narzekajcie albo sie zwolnijcie hehe
DO ANONIMA 2011-09-02 21:23:56
ty anonim z wczoraj to za sprytny nie jesteś!!!pracownicy noszą takie karteczki na bluzkach z imieniem i stanowiskiem to się nazywa identyfikatory.
buła 2012-01-18 18:23:49
Prawda jest taka, że TO akurat Tesco, to jakaś absurdalna pomyłka. Nigdy nie ma koszyków przy wejściu, ciągle trzeba nurkować pod nogami osób którzy stoją w kolejce przy kasie-co jest wyjątkowo żenujące.Bsrdzo często zdarza się, że brakuje niekiedy podstawowych produktów takich jak np. ziemniaki i ogólnie wszystkiego jest mało jak na taki duży sklep-wystarczy podejść do pobliskiego ELDE a wybór jest znacznie większy. To, że ceny z półki z tymi nabity na paragonie nigdy się nie zgadzają, to już jest normalne. Zawsze trzeba się wykłucać po sprawdzeniu paragonu, a niestety \" biedne\" Panie kasierki bezradnie rozkładają ręce, bo to przecież nie ich wina i co one mogą(takie głupie tłumaczenie) Obsługa jest [usunięte przez moderatora]! Ogólnie [usunięte przez moderatora] i beznadzieja.
klientka 2013-07-06 11:13:10
TESCO Piaśniki to jakaś pomyłka.Ludzie starsi przy kasach z obłędem w oczach rezygnują z zakupów i idą do Kauflandu.Robię zakupy do południa i denerwują mnie porozstawiane palety na środku sklepu.Co trzy miesiące zmiana pracowników i stoją nowe panie,wystraszone,patrzą trzy razy ,czytają kod z wędlin nim wbiją cenę.Po informacjach w TV o przerabianiu wędlin już nic nie kupuję w TESCO.Owoce drogie taniej kupię w dzielnicy,ceny trzeba sprawdzać pod czytnikiem żeby nie mieć niespodzianek,Wędliny nie pokrojone więc nie wiadomo co w środku.Ogólna klapa.Wolę przejść parę kroków dalej do Kauflandu bo są promocje banany po 1,5o rzodkiewki po 0.30.W Tesco wolą wyrzucić niż obniżyć cenę ,Handlowcy bez wyobrażni
boso 2014-12-01 16:58:57
Kto czekał na nowe oferty pracy w tesco to ma dzisiaj dobry dzień, niech zajrzy na nowe ogłoszenie które opublikowali. Moim zdaniem oferta godna uwagi. Firma Tesco (Polska) Sp z.o.o poszukuje pracownika do Sklepu znajdującego się w Warszawie przy ul. Sosnkowskiego 1c (U...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5718296?keywords=&region=
a to tesco wprost? 2015-01-31 19:09:38
no ja mam taka watpliwosc czy tesco to zatrudnia pracownikow tak wprost przez siebie czy nie przypadkiem przez jakas agencje pracy tymczasowej? bo wiecie ja to bardzo jestem ciekawy ile mozna zarobic tutaj na jakims dobrym stanowisku - mianowicie czy istnieje szansa na zarobek od razu z miesjca 10 zl za godzine pracy
tomek 2016-05-11 13:14:08
Nie powiedziałbym @chrupek, że żadnych wymagań nie mają bo jak chcesz iść na wyższe stanowisko np. na analityka finansowego no to już trzeba się czymś wykazać
Zostaw swoją opinię o tesco - Świętochłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tesco