brak logo

PHU Krupiński Krzysztof

Sochaczew

Opinie o PHU Krupiński Krzysztof

anonim 2011-01-24 09:56:09
Święte słowa. Uwazajcie na ta firmę bo tam możesz tylko zepsuc sobie opinie i stracić przyjaciół.Pozdrawiam. martynka44
anonim 2011-01-28 12:09:03
Ja mam odmienne zdanie. Pracowałam w tym lokalu i nie uważam, iż opinie są prawdziwe. Nie ma takich sytuacji jak powyżej opisane (????? ) niewątpliwie są to zdania osób, które już ie pracują i nie odeszły z własnej woli a były zwolnione. Zresztą jest jeden fakt ::::: strona gowork nie jest dość znana - a opinie od rzekomo różnych osób od godziny 9.30 do 9.50 nie są raczej prawdziwe !!!! Lokal ok - pracownicy również, szef tym bardziej !!!!
ola 2012-02-06 11:51:41
Wiecie co ja tam nigdy nie pracowalam ale dostalam tam propozycje pracy. Mowiac szczerze to czytajac te wszystkie opinie to najwiecej jest negatywow wiec nie ma co sie zastanawiac mowie nie !!! Ale wkurza mnie to ze zawsze co tam jestem to nigdy nie ma tego na co mam ochote albo stoje pol godziny i czekam az ktos laskawie mnie obsluzy i slysze taki tekst : Nie wiem czy starczy miesa dla pani na te dwa kebaby.... a byla to godzina 17 a pracuja do 21 w niedziele nastepnego dnia znowu poszlam i poprosilam frytki dla dziecka wiecie co mi powiedziala ze nie maja ziemniakow zal po prostu zal ta nazwa powinna zmienic nazwe na : \" Najgorszy kebab w miescie \" heh zal na to patrzec
justyna 2013-10-25 15:04:58
Przepraszam za tamtą opinie byłam zła (usunięte przez administratora) bo zależało mi na pracy a niestety wyszło jak wyszło >To fajny lokal jedzenie jest dobre i wszystko jest tam w porządku jeszcze raz przepraszam.
1
justyna 2013-10-25 16:05:10
Jeszcze raz przepraszam i mam nadzieje że pan [usunięte przez administratora] mi wybaczy>WSZystko co napisałam dnia 24.10.2013 to kłamstwo.
łukasz 2014-05-13 22:46:14
nie ma to jak opylic dobrego kebaba ;))w kebabie najleprzym w mieście można sobie zjeść dobrze obsługa jest tam bardzo miła naprawdę jak na wyrzerkę to TYLKO TAM !!!
krecik 2014-05-13 22:50:18
kebab rządzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! obsługa zajebista dziewczyny zajebiste tak trzymać!!!!!! naprawdę spoko lokal pyszne żarcie!!!!
zenon z 2014-05-13 22:59:18
hehe opinia oli jest wyje....;DDDDDD przecież oni tam nie siedza i nie obieraja ziemiaków wszystko na bank maja na gotowca komu by sie chcialo robic takie rzeczy haha <<nie maja ziemiaków>>> widac ze opinia jest zmyślona :))) mi sie nigdy nie zdarzylo zebym musial czekac na mieso wszystko jest zawsze na czas :)) OLUŚ kotku wymiatasz :)))))))) nie maja ziemaiakow haha to było dobre ;DDDDDDDDDDD uważaj jak bedziesz zamawiac hot-dogi bo dziewczyny najpierw będą musialy iść parówki zrobić ;DDDDDDDDDDDDD
brazylijska pomarańcza 2015-01-27 13:23:25
w zasadzie to chciałabym podjąć pracę u nich w PHU Krupiński Krzysztof i w zasadzie to musze ponowić pytanie użytkownika Piczor które choć istotne kwestia miało poruszyć to drastycznie zostało bez odpowiedzi. a mianowicie jakąś formę umowy dostanę na starcie u nich w PHU Krupiński Krzysztof i jakie pieniążki netto?
Laman 2015-03-28 18:41:45
Obawiam się, że skoro tyle osób nie jest w stanie odpowiedzieć na takie proste pytania to coś musi być nie tak z firmą - może jest to kwestia tego, że firma wcale nie poszukuje nowych pracowników, bo to rozwiązanie w danym momencie jest optymalne dla firmy. Poza tym widać, że to nie jest jakaś wielka sochaczewska spółka tylko mały prywaciarz.
micho 2016-05-15 20:37:00
Spółka działa na rynku B2B i specjalizuje się w obsłudze logistycznej i dystrybucyjnej importerów samochodów oraz ich sieci dealerskich. Co mnie dziwi, bo niewiele o nich słychać , a wydaje mi się, ze sporo ludzi zatrudniają.
Zostaw swoją opinię o PHU Krupiński Krzysztof - Sochaczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU Krupiński Krzysztof