brak logo

DACH BUD

Wrocław

Opinie o DACH BUD

Pomocnik 2009-09-06 10:11:51
Powiedzial bym tak [usunięte przez moderatora]...
Zarobki nie sa zle,ale za jaka cene...kierownictwo i prezes niczym z [usunięte przez moderatora] brakuje im tylko bata
Na start dostajesz 6zl/h+obliczaja jakis wspolczynnik(wiec maja cie w garsci,podpadniesz raz i masz lipe)+premia(musisz orac 4soboty w mc zeby nic przypadkiem nie obcieli)
Nic nie mam przeciwko ciezkiej pracy,ale nie w takich warunkach...wszyscy pracuja pod presja,poprostu w strachu.
Zeby tylko nie podpasc [usunięte przez moderatora]
Jak dla mnie 2-
Nie warto sie meczyc i lepiej poszukac czegos innego
Dachbudowiec 2010-01-21 10:00:04
Oj oj przepraszam bardzo ja ostatnio dostałem 1 zł podwyżki
1
obcy 2010-04-06 15:52:21
wszyscy nazekaja ,ale zeby zarobic to trzeba pracowac
nic nie ma za darmo
krycha 2011-04-08 11:32:26
Prawdziwy obóz pracy. Znowu poobcinali pensje pracownikom i nie chodzi mi o nowych pracowników lecz starych zasłużonych pracujacych tam od wielu lat. Teraz żeby dostac dobra pensje trzeba się wykazac. Ciekawe o co chodzi w tym wykazaniu????????? Przeciez każdy pracownik ma robić swoje. Chyba ,że teraz ma robic za trzech???????!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-04-11 15:37:15
i tak nie macie zle ja pracowałem w takiej firmie która nazywa sie nov bud ze zarobki to była parodia kierownik naliczal wyplaty jak mu sie chciało raz zarobilem 2300 a raz 1800 i wkoncu nie wytszymałem i zaczelem sie znim klucic i wtedy sie zaczelo na mnie polowanie az dzisiaj mu sie to udało poszlem do sklepu po napój bo firma daje wode jak jest 30 stopni a tak cały czas susza to jest dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takze unikajcie tej firmy bo dobrze natym nie wyjdziecie
anonim 2011-04-14 18:18:37
Miałem tam startować, ale dowiedziałem się, że atmosfera jak [usunięte przez moderatora], a budją dużo kominów :D. Potwierdzone z zaufanego źródła, że to prawdziwy [usunięte przez moderatora], nie mylić z zakładem pracy :-) Podobno obcinają ile mogą z kasą, a podstawa to około 1800 PLN brutto, za tyrkę 10-12 godz..... hahaha. Podobno [usunięte przez moderatora] i jego świta mają nieźle zryte berety. Następny pracodawca do omijania>>>>radzę, jak nie chcecie być traktowani jak niewolnicy,,,,,,,,mają ich jeszcze kilka sztuk, ale się szybko skończą.
były 2011-07-15 19:11:39
[usunięte przez moderatora] to pikuś przy tym czymś..........same kapusie i [usunięte przez moderatora] .za parę groszy dają [usunięte przez moderatora] itd..to mafia nie zakład pracy....a to co bdują to wielkie G
anonim 2011-10-01 06:33:09
jeśli się komukolwiek iepodoba niemusi pracować w zakładzie ktury mu nieodpowiada,zwyczajie zmień człowieku firmę,domyślam sie że jesteś pracownikiem z kilku ;lub nawet dłurszym starzem pracy,wiec dlaczego tyle lat w firmie ktura Tobie nieodpowiada przepracowałeś????
anonim 2011-10-01 06:38:14
anonim - 2011-10-01 06:34:04

jeśli się komukolwiek iepodoba niemusi pracować w zakładzie ktury mu nieodpowiada,zwyczajie zmień człowieku firmę,domyślam sie że jesteś pracownikiem z kilku ;lub nawet dłurszym starzem pracy,wiec dlaczego tyle lat w firmie ktura Tobie nieodpowiada przepracowałeś????

mam odwagę nieukrywać swojego zdania pod anonimem, " Śruba" poprzednoie dwie opinie wpisał.....
you you 2011-10-12 20:42:02
kiedys tam pracowalem z perespektywy czasu mogę powiedzieć tak- czy jest to [usunięte przez moderatora] ?kiedyś nie , poprostu do władzy dodrapali sie zwykli robole a właściwie jeden robol z którym miałem okazje pracować kiedyś w brygadzie razem żeśmy narzekali i ściemniali w pracy, powiem że tylko w teori był wyszczekany ale pracował przeciętnie ten kto tam pracuje dłużej to wie o kim mowa ale czego sie nie robi dla kasy he he he pozdrowienia dla starych dachbudowców
you you 2011-10-12 20:47:04
a zapomniałem sie spytac są te śmieszne grupy jescze wymyślone przez tegoż człeka o którym wspomniałem?to było dobre ja zawsze byłem w pierwszej ale pomysł był niezły z tymi grupami hahhaha chodzi o murarzy
xxx 2012-01-09 18:56:26
panowie dach bud pomału sie sypie i gdzie pujde lizusy nie bedzie mleczka jajeczka i tego typu [usunięte przez moderatora] wszyscy wiedza o kogo chodzi!!!!!
a widzisz 2012-01-24 19:14:08
jest jak jest jak jest nie jest dobrze ,prezes oszalał rozwala firmę wyrzuca starych pracowników co do jednego a przyjmuje podwykonawców co on se myśli że my se rady nie damy gdzie indziej .a sam kłopotów może sobie narobić a widzisz ha ha.
lulek 2012-01-26 19:42:53
wiem ,słyszałem od jednego że ta inwestycja dach bud ma wykończyć ,ktoś staremu nie tak doradził tyle betonu i stali poszło w ten wykop że prezes nie może się odkręcić a odbija się to na dobrych i życzliwych pracownikach .kiedyś się mówiło /jest to wasz dom drugi a nawet pierwszy a teraz to fora ze dwora .a dochodzi do tego że prezes pod płotem ludzi podsłuchuje co mówią i jak pracują .a mówi się że robią wa akordzie .szkoda gadać narka
swojak 2012-01-27 09:20:06
lulek - 2012-01-26 19:42:53

wiem ,słyszałem od jednego że ta inwestycja dach bud ma wykończyć ,ktoś staremu nie tak doradził tyle betonu i stali poszło w ten wykop że prezes nie może się odkręcić a odbija się to na dobrych i życzliwych pracownikach .kiedyś się mówiło /jest to wasz dom drugi a nawet pierwszy a teraz to fora ze dwora .a dochodzi do tego że prezes pod płotem ludzi podsłuchuje co mówią i jak pracują .a mówi się że robią wa akordzie .szkoda gadać narka
masz racje stary masz racje szkoda gadać
ja 2012-03-02 19:36:12
po pro stu ludzie pracowicy fizyczni po 10 latach pracy w dach bud nagle nic nie umjeja , stalj sie nie potzebnj . A sw . mikolaj , co paczki rozdawał zmienił się w ............. , praconików bierze na wytrzymałość , zniżył wypłaty o 60 procnt , wypowiedzeń nja bo nie ypłacj odpraw , ae z głodu nie pomrom , DOSTALI ZKI I KLOSIKI .PA.
ja 2012-03-02 19:45:09
dostali puszki i klopsiki . poprawiam bo sie nie wydrukowało. Chłopaki nie dajcie sie , chyba nie zabronił Wam tykać taczek .
nik 2012-03-05 17:03:16
czesc dach budowcy widze ze pan prezes zwalnia powinien zaczac od góry pana dyrektora bo to on namieszał a przezto wy cierpicie pan prezes wielki chrzescijanin a tak ludzi traktuje dlamnie to on jest zwykłym prostakiem a pdwykonawcami to bedzie budował ze trzy lata jak firma wczesniej nie zbankrutuje a wy nie dajcie sie za tą kase nie róbcie nic
nik 2012-03-05 17:18:34
teraz nie macie nic do stracenia jawnie możecie olac robote a on bedzie wam płacił za podpisanie listy wy go [usunięte przez administratora] byłego pracownika pgr-u
rob 2012-03-06 17:23:43
podli sie bo nie poszło po jego mysli wielki chrzescijanin nic mu nie pomoze ze stawia pomniki boga sobie nie kupi
tr 2012-03-12 17:39:45
przechodzac koło waszej budowy nic tam sie nie dzieje jakby nikt tam nie pracował to ciekawe czy podwykonawcy do konca roku skoncza strop pan[usunięte przez administratora] bedzie niezadowolony i czyjas głowa poleci wiecie czyja
tr 2012-04-03 17:18:14
dzisiaj nadszet ten dzien co wiekszosc czekała zegnamy sie z tym syfem budowe to skończa za trzy lata a moze dłuzej a pan wruci do pgr-u tam jest jego miejsce dla takiego prostaka
waldek 2012-05-21 10:29:06
Co prawda to prawda. Niestety są tacy co jeszcze trzymają rekami i nogami [usunięte przez administratora]dach budu. Wszyscy wiedza o kim mowa pozdrawiam tych co odeszli i nie wracaja
ccccccccccccccccc 2012-05-27 08:36:42
a ja pozdrawiam wszystkich tych, którzy niestety wrócić do dach budu nie wrócą, bo jednym słowem są za ciency w te klocki. skończyły się czasy opierdzielania i jechania na cudzej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie.
arni 2012-07-04 22:50:29
siema chlopy powiem tak co bylo to bylo nie bylo tak zle byly upadki i wzloty i jeszcze jedno pieniadze byly na czas ja nie narzekam na DACH-BUD bo wszyscy sie znalismy i to sporo czasu to byla jedna rodzina trudno sie mowi zyje sie dalej ale jezeli mialbym mozliwosz wrocic na starych zasadach to bym wrocil
x-men 2013-07-23 04:55:09
za informację? a bezinteresownie się nie da? tak dla potrzeb zainteresowanego.
maniut 2015-01-20 17:27:48
no no coś się dzieje skoro przez taki długo okres czasu nikt się nie wypowiada. Przecież firma funkcjonuje na wrocławskim rynku nieruchomości nieprzerwanie od czerwca 1986 dlaczego więc nie ma aktualizacji od pracowników, a przeciez wielu się przz tę firmę przewinęło na pewno. Ponawiam pytania moich poprzedników i bede zagladał czy sa odpowiedzi :)
wuł 2015-01-27 11:16:36
Dzieje sie robią cały czas byłem wczoraj na jednej budowie oni sie juz nie bawia w zatrudnianie biorą podwykonawców właśnie rozmawiałem wczoraj z jednym nie narzekaja na kase i podwykonawcy szukają kolejnych podwykonawców itp
ha 2015-04-01 17:47:30
Jeśli podwykonawca działa u podwykonawcy to już tu nie ma zarobku ale czyste cwaniactwo
ekonom 2015-04-01 18:24:54
ostatniego podwykonawce wydymaja w kakao i to jest caly zysk z inwestycji
obserwer 2015-12-19 21:56:43
Cały system podwykonawczy sypię się bo jest coraz mniej chętnych jeleni. Pozostają jeszcze bracia ze wschodu jako tania siła robocza
edzio 2016-05-20 09:14:59
a wiecie ile u was zarabia kierowca magazynier teraz?
Zostaw swoją opinię o DACH BUD - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DACH BUD