Opinie o SKIP GROUP ŻWAWIAK SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Pracowałem jako kierowca i mogę powiedzieć, że było ok. Wypłata zawsze na czas, warunki pracy bardzo dobre. Fajna atmosfera.
Aplikowałam na pracownika biurowego. Rozmowa była bardzo miła i rzeczowa. Odpowiedzieli też wyczerpująco na wszystkie moje zapytania.
Pracowałem i mogę polecić tego pracodawcę
Pracuję i polecam !! Kasa zawsze zgodnie z umową, ludzie spoko. Zleceń jest sporo więc nie ma nudy, jest co robić :)
Miałem przyjemność pracować w firmie SKIP GROUP i wspominam ten czas bardzo pozytywnie. To solidna i dobrze zorganizowana firma, w której jasno określone są zasady współpracy, a zespół tworzą kompetentni i zaangażowani ludzie.
Od lat współpracujemy. Mimo wzrostu opłat za wywóz śmieci, ceny mają konkurencyjne.
Współpraca była przyjemna i efektywna
Na rozmowe trzeba bylo czekac 20 minut, poniewaz szef/menager sie spoznil. W miedzy czasie stalam w zapylonym pomieszczeniu, miedzy innymi pracownikami. Rozmowa krotka, 5 max 7 minut. Podczas tej ekspresowej rozmowy prowadzacy przerywal mi w srodku zdania. Stawka za prace jest nie do przyjęcia przez dorosłą, samodzielną osobę. Skoro właściciel firmy/menager nie szanuje czasu pracownika juz na starcie i proponuje stawke,za którą pracowałam 4 lata temu to cos jest z nim nie tak. Nie polecam,szkoda czasu.
-O doswiadczenie ( obojetnie jakie by nie bylo, wypłata to najnizsza krajowa ), - przebieg zatrudnienia ( nie caly,bo prowadzacy przerywal w trakcie) - o dyspozycyjność
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Dzień dobry, chcialabym aplikowac na stanowisko "asystentka przedstawiciela handlowego"z ogloszenia olx. Pisza ze daja samochod, telefon, praca w terenie rowniez nie tylko za biurkiem i mozliwosc przejsc na przedstawiciela handlowego po okresie probnym. Orientuje sie ktos czy jest tak kolorowo jak pisza? Rzeczywiscie jako "asystentka" mozesz handlowac, jezdzic do klientow czy tylko chodzisz za handlowcem i zajmujesz sie papierami i dzwonisz po klientach zeby przypomniec o fakturze? Prosze o odpowiedz, pozdrawiam
Dziękujemy za zadanie pytania. Jest dokładnie tak jak w ogłoszeniu. Natomiast najlepiej złozyć aplikacje. W przypadku naszego zainteresowania kandydatuą zadzwonimy, by umówic sie na rozmowę. Na rozmowie dokładnie wszystko opowiemy jak wygląda praca ze szczegółami.
Nie pracowałem tutaj nigdy, ale korzystałem z usług i śmiało mogę polecić. Wszystko super, na czas i za dobre pieniądze.
Dobra, uczciwa i rzetelna firma. Pracuje się ok.
Współpraca dobra, bezproblemowa. Świetny kontakt.
Pracowałem i mogę polecić tego pracodawcę
Polecam. To jedna z lepszych firm w okolicy.
Współpraca z nimi to gwarancja spokoju i pewność, że wszystko zostanie załatwione tak, jak trzeba
Dobre warunki, zgrany zespół. Szefostwo tez ok.
Od samego początku proces współpracy był bardzo prosty. Rezerwacja kontenera na odpady była szybka i bezproblemowa. Pracownicy SKIP byli bardzo pomocni, odpowiadając na wszystkie moje pytania i dostosowując ofertę do moich potrzeb. Kontener dostarczono na czas, co pozwoliło mi sprawnie zorganizować wywóz odpadów.
Mogę szczerze polecić. Podstawienie i odbiór kontenera sprawnie, terminowo i zgodnie z ustaleniami.
Kontenery na odpady zostały dostarczone punktualnie, a ekipa była bardzo pomocna i uprzejma. Co więcej, ceny są konkurencyjne w stosunku do innych firm na rynku. Na pewno skorzystam z ich usług ponownie!
Zamawiałam kontener kilka razy i za każdym razem wszystko było sprawnie, na czas i w korzystnej cenie.
Zamawiałam u nich parokrotnie kontener i za każdym razem wszystko było w porządku. Obsługa, kontakt - wszystko OK. Nie było żadnych opóźnień, żadnych ukrytych kosztów.
Świetna organizacja, kontener podstawiany i odbierany zgodnie z ustaleniami. Jestem zadowolona. Na pewno jeszcze skorzystam.

Jak się pracuje w SKIP GROUP ŻWAWIAK SPÓŁKA KOMANDYTOWA?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w SKIP GROUP ŻWAWIAK SPÓŁKA KOMANDYTOWA?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy SKIP GROUP ŻWAWIAK SPÓŁKA KOMANDYTOWA?