Felder Group Polska Sp. z o.o.

Żory

Opinie o Felder Group Polska Sp. z o.o.

przyłączyć lublin do radomia 2017-03-04 08:52
Przestań kłamać, 5, 7, 9 tyś, skoda rapid, mercedes... zdecyduj się... Napisz lepiej ile kosztuje 1 km przejechany prywatnie służbowym autem... napisz jaka podstawa, ilu przewija się tam rocznie handlowców, ile faktycznie zarabiają ile na prawdę godzin pracują, jak z weekendami, targami, urlopami i skąd tyle ogłoszeń o pracy w felderze co miesiąc... 100 osób to wielka firma? To co powiesz o np wurt, abb, 3m, czy np coca coli czy żywcu??? Tyle ogłoszeń a tam nadal 100 osob pracuje? Po czestotliwości poszukiwań pracowników to już z 100 000 osób powinno tam pracować. O czym ty mówisz, czemu kłamiesz lizusiku z lublina, ucho prezesa oślizgłe:)
6
Lublin 2017-03-05 16:16
"przyłączyć lublin do radomia" obrażasz ludzi, jestes niewiarygodny, gdzie ty pracujesz i ile zarabiasz ?
Ja mam sluzbowa Skoda Rapid, do wlasnej dyspozycji za 250,- zł miesiecznie bez ograniczeń, , a podane zarobki to prawda w całej fimie jest podobnie.
żądamy dostepu do morza dla lublina 2017-03-05 17:03
Ja pracuję w jednej z "ogromnych (jak to nazywasz), międzynarodowych firm" i zarabiam dobrze, warunki zatrudnienia mam bardzo dobre, podobnie jest z zasadami panującymi w całej organizacji. Pracowałem u was nie za długo, nie za krótko, na tyle długo żeby wiedzieć, że kłamiesz wiem od człowieka od was właśnie misiu perłowy z lublina oraz z własnego doświadczenia... Odpowiedz na wszystkie powyższe pytania przyjacielu mini dyktatora...
8
żądzmy wybydowania portu morskiego w lublinie 2017-03-05 17:16
Co Ty gadasz, w jakiej ogromnej firmie ty pracujesz??? Przecież to feldzie są ogromni jak trotle niemalże, feldek to jedyna firma na całym świecie i tylko ta w ogóle płacą, reszta ludzkości robi za darmo albo za 500zł a handlowcy nie maja aut tylko rowery i hulajnogi! :) Oni przechodzą tam takie pranie mózgu na szkoleniu, że skubancy sami wierzą w ogrom i potęgę swojego pracoterrorysty i jego intelekt a 3000 na rękę i skoda to szczyt szczytów jaki można osiągnąć w życiu... Co niektórzy nawet myślą, że pokurcz ma więcej niż 150 cm wzrostu i bujny włos na czaszce :) Sami pisali nie tak dawno o 3000 na rękę na własnej działalności za 200 godzin tyry jak w polu. Od ładnych paru lat nie mogą znaleźć sobie pracownika równie zrytego jak oni, co by ostał się na dłużej... Co do obrażania to wciskanie tych pierdół to dopiero obraza dla intelektu normalnego, zdrowego człowieka a nie zrytego beretu ze ślunska czy jak teraz z polskiej luizjany :)
7
Lublin 2017-03-05 18:18
A to ty moze z Lublina ? z najwiekszej firmy na swiecie ? z Rimini ? co jednak w Polsce tylko 40% Feldera zamiast 300% robi, duzo jeszcze bedzie musieli ludzi naoklamywac, osobom z Feldera nigdy nie dorownacie, musielibyscie kazdy 4 razy wiecej robic, zycze przyjemnej pogoni za Felderem, och ty biedny Tomku, kiedy szeregowym sprzedawcom sluzbowe Mercedesy zaoferujesz ?
lublin, radom i sosnowiec odłączyć od polski :) 2017-03-05 19:25
No widzisz świrku fanatyczny z luizjany nie znam żadnego rimini, mam w...ne na tą śmieszną branżę stolarską, gdzie wieśniak na wieśniaku, żebrze o 5zł taniej, panie taniej bo bida, kasy nima... Nie jestem z lublina a jakbym był to bym wyjechał jak najdalej. Jak już baranie z miasta buraków się domyślasz tomek też się nie nazywam... no chyba, że chcesz... Cały wasz feldały problem polega na tym, że jesteście oszustami, kłamiecie wszystkim, nawet sobie samym też... i cierpicie na jakąś manię prześladowczą, która was zmusza do szukania "wrogów" oszustów, złodziei a nie widzicie, że to wy oszukujecie ludzi... (Głosowałeś na PiSlam co? Bierzesz 500+??) Za to widzę, ze ty za wszelka cenę włazisz trotlom w du... bez mydła podpisując się "lublin" tak jakby to był anonimowy wpis bo was wieśniaki jest tam niby trzydziestu i trotle nie domyślą się który to znowu wsadza na siłę jęzor w... (wiesz gdzie) bo a nóż widelec coś mu skapnie od "ludzkiego trotla pana wszechmogącego". Myśl pipo lubelska co chcesz i wierz w co chcesz ale nie okłamuj innych bo to wróci do ciebie szybciej niż myślisz a jak zapytasz trotla to on ci potwierdzi jak k....stwo wraca do człowieka choćby na takim forum :) No nie trotle? :)
8
minister radziwił 2017-03-05 19:35
no mówiłem ci, ze ta firma ryje berety prostakom bardziej niż PiSlam razem z kościołem wziętymi do kupy starym babom... Chore, współczuję...
9
lud pracujący miast i lublina 2017-03-05 19:55
UWAGA to umowa w oparciu o WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA a w ogłoszeniu można napisać co tylko komu przyjdzie do głowy. Treść ogłoszenia nie jest wiążąca w żaden sposób. Liczy się tylko to co jest napisane w umowie zawartej miedzy pracownikiem a pracodawcą w tym wypadku firmą FELDER GROUP POLSKA. Moje kilkadziesiąt wcześniejszych pytań nie doczekało się żadnej odpowiedzi a jedynie zostało usunięte z forum prawdopodobnie na wniosek firmy FELDER.
Po raz kolejny pytam: w jaki sposób wynagrodzenie w wysokości 3000zł netto zostało zapisane (zagwarantowane) w umowie z FELDER, czy jest to wynagrodzenie podstawowe, premia, czy coś innego (co innego)? Interesuje mnie również na podstawie jakiej umowy odbywa się współpraca z firmą FELDER, czy jest to umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa o dzieło, współpraca na podstawie własnej działalności gospodarczej (firma - firmie) albo coś innego (co innego)? Z tego co wiem w grę wchodzi jedynie współpraca w oparciu o własną działalność gospodarczą (firma - firmie). Taka umowa niesie za sobą zupełnie inne warunki współpracy niż jest to w umowie o pracę. Interesuje mnie w szczególności w jaki sposób zostały w umowie zagwarantowane zarobki w wysokości 3000zł netto? Wszelkie wątpliwości rozwiałby cytat z umowy zawieranej między FELDER a pracownikiem w szczególności ten fragment w którym mowa o wynagrodzeniu. Jeśli FELDER nie ma nic do ukrycia to nie powinien być to problem chyba?
7
Julita 2017-03-09 18:26
@lud pracujący miast i lublina Uważam, że z takim pytaniem powinieneś zwrócić się bezpośrednio do Felder Group Polska Sp. z o.o.
Sprawiedliwość 2017-03-09 21:48
A ja myślę że uczciwa firma nie ukrywa niczego przed kandydatem na pracownika i nie musi płacić za usuwanie komentarzy... Co sądzisz Julita o firmach ukrywajacych prawdziwe warunki albo zarobki a w ogloszeniu pomijających istotne informacje? Dużo tu takich macie?
7
Natalia 2017-03-18 11:09
Felder Group Polska Sp. z o.o. to profesjonalista w swojej branży, niestety na hejt narażony jest każdy.
der Trotel - dyktator na miarę naszych możliwości 2017-03-18 15:14
Jest cała masa firm o których nikt tu nie pisze albo pisze bardzo mało... Są to uczciwe firmy, uczciwie traktujące pracowników i klientów nie dając nikomu powodów do "hejtu". Ta strona jest rodzajem forum na którym pracownicy wystawiają oceny i opinie swoim pracodawcą a także opisują warunki pracy i zatrudnienia w konkretnej firmie na konkretnym stanowisku. Nie byłoby żadnej krytyki gdyby nie było do niej powodu, a ilość krytyki świadczy o ilości powodów czy problemów.
W tym konkretnym przypadku ktoś nie potrafi pojąć znaczenia słowa "krytyka" i każdą opinię, która mu się nie podoba nazywa "hejtem"... Śmieszne jak firmy wdają się w polemikę z pracownikami na forum publicznym, zamiast zająć się problemami w relacji pracownik - pracodawca wewnątrz swojej firmy. Na szczęście swoboda wypowiedzi w internecie pozwala wyrażać swoją opinię czy się to komuś podoba czy też nie. Niektóre siły i frakcje usiłują walczyć z wolnością wypowiedzi ale to się nigdy więcej nie uda, bo komuna nie wróci już nigdy a dzięki krytyce konsument, pracownik... itd ma szansę zdobyć więcej informacji o produkcie czy pracodawcy w całym gąszczu marketingowego bełkotu zalewającego świat kłamstwami sprytnie wymyślanymi przez działy PR, HR, MR wielkich korporacji czy grup politycznych albo małych firemek z przerostem swojego ego.
7
modny w tych czasach "hejtet" 2017-03-19 03:17
Nie no oczywiście, najlepiej by było gdyby niepotrzebne złe opinie każda mająca coś na sumieniu firma mogła zakrzyczeć swoją propagandą korporacyjną przy pomocy opłaconych trolli internetowych albo zapłacić za ich usunięcie administratorowi portalu tak aby nikogo nie drażniły... Komuna się skończyła mimo tego co obecny rząd wyczynia w kraju... I cenzury nie będzie w internecie choć widzę, że niektórym by się marzyła cenzura pod pozorem tzw. "hejtu" i walki z nim. Pracownik cię krytykuje za warunki pracy, zatrudnienia, wynagrodzenia.... to hejter, klient krytykuje twoją postawę wobec niego albo twój towar który mu sprzedałeś... to hejter hejtuje a ty oczywiście nie masz sobie nic do zarzucenia no bo jak... Hipokryzja i bezczelność wszystkich mirków i januszy polskiego biznesu osiąga szczyty. Skończyły się czasy pańszczyzny i niewolnictwa...
7
samiec dzikiej polskiej krowy 2017-03-19 17:05
Na hejt narażony jest każdy kto postępuje niewłaściwie wobec innych. Moim zdaniem modne się stało słowo hejt i jest ono nadużywane do granic możliwości. Jeśli kupiłeś na allegro buty, które rozpadły się po tygodniu i napiszesz w internecie, że buty są do d...y to jest hejt, jeśli pracodawca cię oszuka albo traktuje jak chłopa pańszczyźnianego zatrudniając na śmieciówce albo własnej działalności i ośmielisz się skrytykować ten stan rzeczy to też jesteś hejterem. Paranoja! A oszukiwanie, wykorzystywanie, zastraszanie pracowników przez pracodawcę to nie jest hejt? Nieeee to biznes jest przecież:) W internecie każdy maluczki jest na równi z chamem z dużej firmy traktującej ludzi z góry. A każdy cham płaci za swoje chamstwo.
8
M. 2017-03-26 14:03
a w tej firmie wśród pracowników panuje straszna zawiść i dlatego między innymi tam już nie pracuję. Krainy psów i małp to Śląsk oczywiście !!!
7
Zeńka 2017-04-08 12:45
Widziałam ofertę pracy dla tłumacza z językiem niemieckim i mam pytanko czy jest jeszcze aktualna? Jak przebiega rekrutacja? Jak się pracuje w firmie, chodzi mi o ludzi jacy pracują? Lubię wiedzieć przed rozmową .
Zeńka 2017-04-09 11:17
Sorry, pytanie nieaktualne! Wystarczy poczytać na tym forum i wszystko staje się jasne.... dziękuję za taką współpracę...
6
Artur 2017-04-09 11:24
Nie polecam a wręcz przestrzegam, nie warto, szkoda nerwów, zdrowia, czasu i pieniędzy w niektórych przypadkach.
6
Karol 2017-04-12 09:50
Jestem pracownikiem w tej firmie i po lekturze wpisów osobiście zwolniłbym część ludzi. Są osoby pracujące sumiennie i nie narzekające natomiast osoby, które są na bakier z pracą mają najwięcej do powiedzenia!! W firmie pracuje mi się dobrze ale ja pracuję solidnie.
1
Karol 2017-04-12 20:35
oczywiście trzeba czasem strzelić z ucha, przydziobać komuś, donieść na kolegę albo possać władcy ale łatwo do tego przywyknąć po latach... Ja tu ciągnę (dosłownie) parę lat i żyję... grunt to zapomnieć co to honor, godność, ciasne zwieracze i szacunek do siebie. Jak już zrozumiałem, że jestem nikim, muszę być uległy i posłuszny bo mnie zwolnią albo nie zapłacom to poszło jak po maśle (albo wazelinie)
5
Do Karol 2017-04-14 15:03
Dzięki, współczuję Panowie a może już Panienki
Karol 2017-04-14 21:25
Dzięki... jakoś dajemy radę. Mężczyzna nie da się konusowi robić, więc panienki z nas są bez wątpienia...
5
Karol 2017-04-18 20:49
Mam pytanie czy aktualna jest oferta pracy dla "Tłumacz Pomocniczy ze znajomością języka niemieckiego" ? Na forum ktoś będzie wiedział a przy okazji może dowiem sie coś wiecej?
Lingwistyczne centrum zdrowia 2017-04-19 06:05
Już nieaktualne. Teraz szukają tłumaczy znających język, którym posługuje się trotel. Poszedł tak daleko w swój własny, przez siebie wymyślony dialekt, że nikt nie rozumie co on mówi. Szczególną trudność sprawia mu podpowiedź na pytanie o pieniądze... Próbowali po polsku, rosyjsku, niemiecku, angielsku, czesku ale bezskutecznie, nie rozumie ani słowa. Jeśli znasz język trotli wyślij CV na donosze@failure.com.pl CV musi być po trotlowemu bo inaczej nie będziemy brali go pod uwagę:)
4
Felder 2017-04-19 14:41
Witamy wszystkich, firma aktualnie zatrudnia ok. 100 osób, pracujących w 10 przedstawicielstwach. Po przejściu okresu próbnego rotacja personelu jest bardzo niska. Zarobki w firmie mają następujące wahania: pracownik biurowy w dziale serwisu i handlowym zarabia od 1,5 do 3,5 tys. netto, handlowiec zarabia od 3,5 do 8 tys. netto, w dziale serwisu technik pracujący w terenie zarabia od 3.0 tys do 4,5 tys netto. Oferujemy zatrudnienie na umowie o prace lub własne 1 osobowe firmy ( własna działalność gospodarcza ) w zależności od charakteru wykonywanej pracy. Dodatkowe informacje podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
OBECNIE SZUKAMY
HANDLOWIEC na woj. lubelskie, świętorzyskie
SERWISANTA MASZYN CNC na woj. śląskie.
PRACOWNIK BIUROWY, SPRZEDAWACA do siedziby Żory.
Kontakt: cv@felder.pl
1
do samego końca, twojego lub jej :P 2017-04-19 21:19
Już nieaktualne. Teraz szukają tłumaczy znających język, którym posługuje się trotel. Poszedł tak daleko w swój własny, przez siebie wymyślony dialekt, że nikt nie rozumie co mówi. Szczególną trudność sprawia mu odpowiedź na pytanie o pieniądze... Próbowali po polsku, rosyjsku, niemiecku, angielsku, czesku ale bezskutecznie, nie rozumie ani słowa. Jeśli znasz język trotli wyślij CV na donosze@failure.com.pl CV musi być po trotlowemu bo inaczej nie będziemy brali go pod uwagę:)
4
do samego końca, twojego lub jej :P 2017-04-19 21:37
ile osób przechodzi okres próbny, ile ono trwa i jak na nim wyglądają zarobki? Ile procent zarobków wynosi 1500 albo 3500 a ile 4000 albo 8000? Jaka jest szansa na umowę o pracę a ile osób jest zmuszona tyrać na śmieciowej własnej działalności? Po jakiemu mówi trotel, czy sam zna ten dialekt?
5
Filippe 2017-04-23 11:36
Znam Felder Group i wiem, że to dobra i profesjonalna firma. Po lekturze wpisów myślę, że wiele osób nie powinno nigdy pracować w takich firmach jak Felder, gdyż tylko szkodzą wizerunkowi .
1
August 2017-04-23 17:20
Polecam tą firmę, pracuje od kilku lat, nigdy nie miałem problemów, można dobrze zarobić. Nie rozumiem tych co krytykowali jak jeżdziliśmy Pandami, teraz krytykują jak jeżdzimy Mercedesami. Firma ciągle się rozwija i tak też najprawdopodobniej pozostanie. Pozdrawiam pracowników Feldera.
Filippe 2017-04-23 20:35
Przede wszystkim swojemu wizerunkowe szkodzą. Wiadomo, że na śmieciowej umowie, na własnej działalności można popracować chwilę na początek zdobywania doświadczenie zawodowego ale szybko człowiek orientuje się, że takie firmy wyzyskują i wykorzystują go tylko w ten sposób... i trzeba szukać jakieś rozsądniejszej oferty. Wątpliwa renoma tej firmy na rynku też szkodzi pracownikowi w niej zatrudnionemu. Często można stać się pośmiewiskiem pracując dla osób tego typu i może ktoś nas uznać za nieudacznika albo desperata skoro godzimy się na taką współpracę i współpracę z takimi ludźmi.
6
DOMOFON 2017-04-23 20:42
Dodaj też že robisz tam już 10 lat i nazywają cię " ucho prezesa"
6
szef 2017-04-24 08:46
jakimi mercedesami ty jeździsz? Jakoś ja widzę tylko starzejące się skody na gaz. Jak przykleisz znaczek mercedesa na skodę to nadal masz skodę tyle że ze znaczkiem od mercedesa... Tłumoki :)
3
August 2017-04-24 16:16
Znowu ktoś pisze nieprawdę. Wątpię żeby to był "szef", jeżdzi nówką E klasą. Same Mercedesy klasa C i klasa A. Wymieniają samochody co 3 lata.
1
Artur 2017-04-24 17:10
Witam Filippe. W pełni się z tobą zgadzam. Felder to bardzo dobra firma, pieniądze regularnie na koncie każdego 20-tego, roczny Ford Focus do własnej dyspozycji, a kierownik po sprzedaży 2 CNC mnie na rękach nosi.
prawda demaskuje kłamców 2017-04-25 15:38
Nie radzę wierzyć w bajki wypisywane tu przez jakiegoś człowieczka z tej firmy. Od lat ta sama osoba wciela się na tym forum w różne postaci, głównie w zachwyconych pracowników. Prawda jest zgoła inna . Oni non stop szukają następnego naiwnego do roboty. Nie polecam.
7
Felder Group Polska Sp. z o.o. 2017-04-25 18:20 [pracodawca]
Niezmiernie jest nam przykro że Pani/Pan tak myśli o pracownikach naszej firmy.
My jesteśmy przekonani, że nasi pracownicy są osobami niezależnymi
i podejmującymi samodzielne decyzje o pracy w naszej firmie.
2
Dariusz 2017-04-29 13:03
Felder Group ma potencjał i perspektywy rozwoju a dla ludzi to gwarancja stabilności pracy. To jest powód , że składam cv do firmy. Czytałem wpisy na forum i myślę, że pochodzą od złośliwych ludzi i tyle!.
bla bla 2017-05-03 18:14
Najwieksza beka to z kierownika z poznania ,szmieszny czlowieczek ktory wozi sie merolkiem i udaje kumatego a tak na serio to nie wie skad sie wzial i co w firmie robi .....
7
Karolina 2017-05-07 18:10
Widziałam ofertę pracy dla pracownika biurowego w Rybniku. Może ktoś mógłby dodać w tym temacie jakaś informację?
1
Felder Group Polska Sp. z o.o. 2017-05-08 08:24 [pracodawca]
Więcej informacji można uzyskać po przesłaniu CV
Prosimy o wysłanie CV i listu motywacyjnego na adres: cv@felder.pl lub przez portal gowork
Poszukujemy do centrali w Żorach
PRACOWNIKA BIUROWEGO
OBOWIĄZKI
kontakt z klientem w celu realizacji zleceń
przygotowywanie dokumentów handlowych
zamawianie maszyn w firmie macierzystej w Austrii
WYMAGANIA
wykształcenie minimum średnie
znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie
OFERUJEMY
zatrudnienie na pełnym etacie, na umowie o pracę
indywidualne przyuczenie do obowiązków
pracę w koleżeńskim i zaangażowanym zespole
długoterminową pracę w prężnie działającej firmie, o ugruntowanej pozycji rynkowej
Prosimy o wysłanie CV i listu motywacyjnego na adres: cv@felder.pl lub przez portal gowork
Felek 2017-05-17 22:40
Felder Group ma dużą listę ofert pracy. Zastanawiam się jaki jest tego powód? Nowy oddział czy jakaś rewolucja? Może ktoś coś wie i mógłby napisać kilka słów?
Felek 2017-05-19 06:18
Odpowiedź to bardzo duża rotacja pracowników i słabe warunki.
4
Stary Felderowiec 2017-05-20 21:08
Firma Felder jest najszybciej rozwijającą się firmą z branży. Faktycznie handlowcy pracują na własnej działalności. Firma dopłaca do wynagrodzenia kwotę na opłatę ZUS. Ma to swoje wady - ograniczenie świadczeń emerytalnych w przyszłości. Ale chyba nikt nie liczy na wys. emeryturę z ZUS. Działalność to też profity. Możesz robić zakupy z odzyskaniem kosztów ,paliwo , koszty eksploatacji itd.
Firma Felder zatrudnia FACHOWCÓW i ci zarabiają bardzo dobrze. Jeżeli umawiasz się na konkretny rezultat twojej pracy i go realizujesz to zarabiasz konkretnie, wielokrotność średniej krajowej.
Jeżeli jesteś "super fachowcem" na rozmowie kwalifikacyjnej ,a nie ma efektów twojej pracy przez kilka miesięcy to tobie dziękują.
Nie ukrywam, że pracuję ponad 3 lata i kilkunastu "tzw. fachowców" się przewinęło, ale też bardzo dużo ludzi pracuje całymi latami.
Felek 2017-05-23 22:07
Felder Group Polska jest dobra, rozwojową firmą i myślę, że nie zmienia tego próby oczerniania firmy. Jak w każdej firmie tak i tu znajdą się osoby, których celem nadrzędnym jest dokuczenie tylko dlatego, że sami nie pracują dobrze. Komentowanie i obijanie się to ich praca.
stary felderowiec 2017-05-24 21:48
beznadziejna firma, najgorsza w jakiej kiedykolwiek pracowałem i do tego oszukali mnie a teraz usuwaja niewygodne dla nich komentarze!!! Uwaga na tą firę, nie poleca i przestrzegam!!! Radzę poczytać to forum od początku bo dwie gwiazdki na pięć i ponad 1400 wpisów, głównie negatywnych świadczy o czymś...
2
szansonista 2017-05-24 22:43
ta firma to DRAMAT!!! Nie polecam!!! Moim zdaniem kłamią tu.
2
Krasnik 2017-05-25 23:23
"stary felderowiec" w jaki sposób ciebie oszukali ?
Felder Group Polska Sp. z o.o. 2017-05-26 17:18 [pracodawca]
Witamy, zarzut o oszustwo wysunięty w stosunku do naszej firmy jest bardzo powazny i szkalujący dobre imię naszej firmy. Zawsze wywiązujemy z zobowiązań wynikających z umów, zarówno z naszymi pracownikami jak i klientami. Chcielibyśmy poznać konkretne okoliczności i przyczyny, które sprawiły, że Państwo stawiacie taki zarzut. Stąd też prosimy o ich podanie na info@felder.pl abyśmy mogli tę sytuację wyjaśnić.
August 2017-05-26 20:59
Felder Group Polska Sp. z o.o. z tego co mi wiadomo naprawdę dobrze się rozkręca, wszystko jest tutaj zdecydowanie na swoim miejscu, moim zdaniem warto się tym zainteresować.
Kandydat 2017-05-27 21:48
Jestem po 2 rozmowie, byłem w Żorach, rozmawiałem osobiście z kierownikiem sprzedaży, otrzymałem odpowiedzi na wszystkie pytania, jeżeli Felder zdecyduje się żeby mnie zatrudnić to nie widzę powodu dla którego miał bym odmówić, na żywo wszystko wygląda pozytywnie, opisywane tutaj negatywnie aspekty współpracy wydają się wielce przesadzone długo o nich rozmawialiśmy, tak na marginesie z byłym już pracodawcą rozstałem się raczej neutralnie wyjaśniliśmy sobie wszystko podczas ostatniej rozmowy dziwi mnie fakt wyżywania się na byłym pracodawcy i współpracownikach anonimowo w internecie, to mogą robić tylko słabi, małostkowi, zakompleksieni ludzie którzy czy w tej czy w innej firmie nie będą w stanie nic osiągnąć z takim podejściem, to moje skromne zdanie. Pozdrawiam osoby z Felder które poznałem bez względu na to czy będziemy współpracować czy nie.
Zostaw swoją opinię o Felder Group Polska Sp. z o.o. - Żory
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Felder Group Polska Sp. z o.o.