Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria Komornicza mgr Mirosław Malik

Pracowałeś w firmie Kancelaria Komornicza mgr Mirosław Malik i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
viki - 2011-11-16 13:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
strasznie malo placi,wszystko drozeje a wyplaty w miejscu,czasami rzuci premie 200 zl jak psu,swiete krowy typu ksiegowa zarabiaja naprawde duzo,panie malik ja do pana apeluje,obetnij pan pesje ksiegowej i daj troche wiecej pracownikom bo ciezko jest niesamowicie wyzyc za te pieniadze ktore pan placi,ja wiem pan powie jak nie pasuje to dowidzenia,ale ja nie chce sie zwalniac
zdjecie uzytkownika
Młloda - 2013-06-29 10:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam poszukuję informacji jakie sa warunki pracy w Kancelarii Komorniczej?Jakie wynagrodzenie otrzymuje osoba przyjmowana na staż w tej Kancelarii?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 17:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy mieliście kontakt z jakimiś innymi komornikami? czy zachowanie pana Malika jest odosobnionym przypadkiem?
zdjecie uzytkownika
żal - 2013-12-30 15:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Dla mnie zawód komornik - to jest hańba. Zamiast pomagać ludziom... to pomaga sie korporacyjnym, śmieciowym bankom aby biedni, czesto wprowadzeni w błąd, zabiegani za groszem ludzie byli wyciśnięci do reszty przez te kombinacyjne instytucje - to kradzież.
zdjecie uzytkownika
dona1231 - 2014-04-29 19:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jestem samotna matka pracuje na pol etatu moja pensja to nie cale 800zl a pan (usunięte przez administratora)zamiast porozuniec sie ze mna zabral mi cala pensje z czego bardzo dziekuje ze nie mam ani ja ani moje trzy letnie dziecko za co zyc
zdjecie uzytkownika
sałek - 2014-05-01 21:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
dajcie spokój już z takimi komentarzami, które "ranią serca". Nie bez powodu komornik wykonuje swoją pracę
zdjecie uzytkownika
1 - 2014-05-20 13:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sałek - 2014-05-01 21:48:08]:
nie nie bez powodu ale to nie daje mu prawa do pozbawiania ludzi srodków do życia
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-10 15:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest jakis nienormalny gosc!!!!!ignorant!!!! Poprostu zal!!!!!nie szanuje ludzi
zdjecie uzytkownika
bojo - 2014-06-10 18:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [1 - 2014-05-20 13:54:45]:
no właśnie chyba polskie prawo nadaje mu dokładnie te możliwość. Wykonuje po prostu to co do niego należy
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-06-26 10:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora).. NAJGORSZY KOMORNIK JAKI JEST... JESTEM NA SWIADCZENIU RECHABILITACYJNYM MIALEM DO SPLATY OK 2600ZL SPLACILEM OK 4000ZL. DZWONILEM DO NICH ONI MI MOWIA ZE JAKIES KOSZTY KOMORNICZE MAM ZAPLACIC JESZCZE 121 ZL. TEN KOMORNIK TO JAKIS ZDZIERCA NIE DA SIE ZNIM NIM POROZUMIEC NIE RAZ DZWONILEM I CHCIALEM SIE ZMINI POROZUMIEC NIC ZAWSZE ODMOWA. NAJGORSZY KOMORNIK JAKI MOZE BYC NAJGORSZY!!!
zdjecie uzytkownika
TAJEMNICZA - 2014-08-10 18:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZGADZAM SIĘ TEGO CZŁOWIEKA NIE DA SIĘ STRAWIĆ. NIE ROZUMIE JEŚLI KTOŚ PROSI GO O POMOC. INTERESUJĄ GO TYLKO PIENIĄDZE JEST BEZCZELNY JAK SIĘ Z NIM ROZMAWIA .
zdjecie uzytkownika
beata k - 2014-09-12 13:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dona1231 - 2014-04-29 19:37:06]:
JEGO ZACHOWANIE TO SWOJA DROGA ALE JAKICH ON MA TAM LUDZI PANI BEATA KUCHARSKA PO PROSTU KOBIETA NADAJE SIĘ DO TANIEJ OBRÓBKI I NIC WIĘCEJ . CHCE SIĘ CZŁOWIEK DOGADAĆ A ONA SIĘ W POLOWIE ZDANIA ROZŁĄCZA WTF??? SAMA TO SŁYSZAŁAM .DZIEKI BOGU NIE MAM TEGO PROBLEMU ALE PANIE MALIK KOGO PAN ZATRUDNIA CHYBA CI LUDZIE - KONSULTANCI ZOBOWIĄZANI SA DO TEGO BY POINFORMOWAĆ DORADZIĆ UZGODNIĆ A NIE POKAZYWAĆ JAKIE MOŻNA STRZELAĆ FOCHY !!!!!MASAKRA WSPOLCZUJE RESZCIE EKIPY Z KIMS TAKIM PRACOWAC... LUDZIE NAUCZCIE OWE COŚ KULTURY... POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
rafal - 2014-10-02 16:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-10 15:21:03]:
coś czuję , że swojej opinii @ja nie wystawiłeś na podstawie współpracy z tym Panem , a raczej byłeś powiedzmy "zmuszony" aby mieć z nim do czynienia. Nie ma co brać takich opinii pod uwagę bo to forum które ma mówić nam o pracodawcach, a nie o tym ,że ktoś jest niezadowolony bo ma długi i mu kasę zabierają
zdjecie uzytkownika
pormmmmmmmm - 2014-10-22 14:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie jakieś nowe informacje o tej kancelarii, bo ten ostatni wpis to za wiele nie mówi mi. Chciałbym zrobić praktyki w jakiejś kancelarii komorniczej, bo temat mnie kręci i chciałbym pracować w tej branży. /mam nadzieje, że wszystko mi napiszecie na temat praktyki tam albo samej pracy u tego pana ?
zdjecie uzytkownika
leavefrom - 2014-11-18 12:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Komornik Malik ma chyba układ z Bankiem Credit Agricole bo pomimo tego, że prosiłem Bank o podpisanie ugody bankowej to oczywiście powiedzieli mi, że można taka ugode podpisać jednak... (i tu po prostu mi się nogi ugięły) nalezności będę musiał wpłacać za pośrednictwem komornika Mirosława Malika. To jest istne kuriozum. Pomijam fakt, że po pierwsze komornik Mirosław Malik założył na wniosek banku blokadę na moim koncie na którą wpływają wynagrodzenia, po drugie na zasadzie "entlemen's agreement" ma mu wpłacać kwotę ustaloną miesięcznie, po trzecie (w momencie kiedy poprosiłem go o zdjęcie blokady z konta) w odpowiedzi wystosował wezwania do pracodawców !!!! Jego buta wykracza poza wszelkie możliwe do przyjęcia układy. Spłacaj dobrowolnie - ja zablokuję Ci konto na które wpływa wynagrodzenie a jezeli coś piśniesz to - wystosuję wezwania do pracodawców !!!!!!!! Panie Malik - wynagrodzenie moje i tak wpływa do zablokowanego przez Pana konta a więc niech Pan sobie z tej blokady weźmie. Ale Pan Malik powiedział mi, że on nie jest władny zabierać z blokady tylko bank zleceniodawca. I tutaj nic nie rozumiem po prostu ale......czy ktoś zobaczył ich nową siedzibę w Ząbkach???? Zapraszam do wizytacji. Sie ma - się rządzi. Czy ktoś miał coś wspólnego z Credit Agricole a następnie z Panem Malikiem bo podejrzewam, że tam jest jakiś układ finansowy. Proszę o odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-12-02 12:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorszy komornik.Zablokował mi konto na które wpływają alimenty i dotację na otwarcie własnej działalności z urzędu pracy.Te pieniądzę NIE PODLEGAJĄ ZAJĘCIU.Po usilnych próbach porozumienia które okazały się bezskuteczne złożyłam skargę na czynności komornicze i rozpatrzy to sąd.Od Pana malika bądź też jednego z pracowników usłyszałam tylko,że mam takie prawo.Tak proszę Pana mam takie prawo i skorzystałam z niego tylko dlatego,że Pan dobrowolnie nie chciał się porozumieć!!!Również wierzycielem jeśli chodzi o moje zajęcie jest Credit Agricole więc zgadzam się z osobą która pisała powyższy komentarz.Jest to poprostu SKANDAL.Dodam że komornik twierdzi,że może mi odblokować te środki tylko za zgodą wierzyciela,miesiąc temu pisałam prośbę do banku odpowiedzi do tej pory nie otrzymałam.Jest to po prostu skandal.Tutaj przydała by się telewizja.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-12-18 14:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja teraz chyba muszę znaleźć dobrego komornika chciałem też mieć jakieś porównanie i tak trafiłem na ten oto serwis, muszę przyznać, że jednak dużo mi pomogło mi w sumie, bo od razu można zobaczyć, które opinie sa pisane w złości, a które normalnie i też dziękuję za te, bo to od razu zmienia postrzeganie.
zdjecie uzytkownika
Poszkodowany - 2015-01-13 17:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-12-18 14:22:25]:
Zgadzam sie z przedmowca. W pazdzierniku ubieglego roku pan malik zabral mi wyplate w wysokosci 50 zl.Przez caly miesiac nie mialem z czego zyc. Ale pana malika to nic nie obchodzilo. Komornik to chciwa hiena i nic wiecej ale jest jeszcze Ministerstwo Sprawiedkiwosci, na ktorym chciwi komornicy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umoczyli.
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-01-13 19:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i po 3 miesięcznej batalii konto na które wpłyneła dotacja która została bezprawnie zajęta przez Pana komornika została odblokowana. Nie obyło się bez sądu i trochę to trwało ale w końcu musiał ugiąć się przed decyzją sądu i odblokować te pieniądzę. Na żadną ugodę z nim nie ma szans. Jeśli macie podobną sytuację i jeśli faktycznie zajął wam coś bezprawnie to piszcie skargi do sądu.Tylko w ten sposób możecie coś zdziałać.Powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-01-14 09:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żal - 2013-12-30 15:19:35]:
bezduszna i nie profesjonalna rozmowa z panem komornikiem , a moze mu sie wydaje ze jest bogiem , jest smieszna jak rozmawia z osoba profesjonalna , wiec dziekuje ze poprawil mi humorek i tez mu zycze milego dnia .
zdjecie uzytkownika
Arczi - 2015-01-17 20:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o kontakt telefoniczny z komornikiem, to fakt jest zerowy, na pytanie czy można rozmawiać z komornikiem slyszy się zawsze odpowiedź "nie ma takiej możliwości"konsultanci dosc nieprzyjemni- próbują poniżyć dzwoniącego, ale mialem przyjemnosc goscic w siedzibie Malika, i zostalem bardzo dobrze przyjety, wplate przyjmowala chyba Pani Justyna, bardzo miła i sympatyczna dziewczyna(dodam, że przy tym bardzo ładna) jesli chodzi o oplaty komornicze to fakt sa bardzo wysokie, nie wiem czy legalne czy nie, bo nie znam sie na prawie i tych ich przepisach, swoj dług splacilem i mam nadzieje ze nigdy wiecej z ta instytucja nie bede mial do czynienia.
zdjecie uzytkownika
krym - 2015-01-30 17:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że na forum kancelarii komorniczej mgr Mirosław Malik wypowiadają się głównie klienci, a przecież to forum pracy. Może jest w takim razie, ktoś, kto pracuje w kancelarii i może polecic tutaj prace? Czy w ogóle chętnie przyjmują nowe osoby, bo nie mogę znaleźć ich ogłoszeń. Czy raczej personel jest stały?
zdjecie uzytkownika
majk - 2015-02-25 15:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba wziąć pod uwage, że wpisy negatywne, co do ich usług sa pisane przez dłużników. Trudno tutaj oceniać komornika, czy tez pisac, że jest on bezduszny, niestety, ale taki zawód, musi zająć pewne dobra na spłatę Waszych długów i nie wazne, czy ma się na utrzymaniu 5 osobową rodzinę, czy też nie. Lepiej by napisał ktoś, jak tu traktuje się pracowników.
zdjecie uzytkownika
anty - 2015-03-11 09:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1 - 2014-05-20 13:54:45]:
no wlasnie ..nie bez powodu okrada ludzi, w koncu ma z tego niezly dochod
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-03-12 15:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby przez dłużników niby nie przez dłużnikó @majk. Ludzie nie tylko wystawiają negatywne opinie o firmie, bo jednak zostali wywaleni czy są dłużnikami.. oj nie tylko. Bardzo łatwo stracić dobrego klienta jednym ruchem i straceniem do nich zaufania, w dobie internetu klienci mają jeszcze większe prawa!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-03-27 22:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie rozumiem, co Wy wszyscy macie na myśli piszac o jakimś okradaniu, bo nie bardzo rozumiem. Może podacie konkretny przykład, bo jesli komornik wchodzi na mienie dłużnika to ma prawo windykować, czy to pieniądze, czy sprzęty i potem te wystawić na licytacji, czy to w kancelarii, czy nawet w domu dłużnika.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-04-01 16:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Chciał bym powiedzieć że po moim dzisiejszym telefonie dogadałem się normalnie z doradcą pana Malika i nie odczuwałem żadnego napięcia. Na początku mnie wysłuchał doradził żadnych problemów. Tak że Ci co widzę piszą źle stuknijcie się w główki. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
elajna - 2015-06-12 14:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mojemu mężowi zabrali całą wypłatę, świadczenie z urzędu itd..ja mam rentę socjalną bo jestem chora..nie mam teraz na leki, jedzenie, nie wiem co zrobić dalej..
zdjecie uzytkownika
aurelia jedwabińska - 2015-07-15 08:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysztof - 2014-06-26 10:24:23]:
niestety, nie działa zgodnie z polskim prawem, z resztą jak zdecydowana większość komorników. to ludzie nie znają swoich praw, dlatego komornicy czują się bezkarni. ja sama wygrałam w sądzie z komornikiem, który zabierał mi bezprawnie pieniądze przez DWA LATA.
zdjecie uzytkownika
mortis - 2015-07-15 18:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, jak już zsyłaja na Was komornika, to chyba nie bez przyczyny, to nie udawajcie takich niewinnych, jeszcze nikt za brak długów komornika nie dostał. Wiadomo, że zawód trochę podły, to i "klienci" pisza wiele negatywnych wpisów, ale jak znam życie to większość z nich jest nie zasłużona. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2015-10-15 11:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta kancelaria działa jak mafia i to w biały dzień...wręcz okradają ludzi.
Rzeczywiście mają jakiś układ z Bankiem Credit Agricole (zamykam tam konto na dniach, bo ten Bank tez pozostawia wiele do życzenia!!).
Zablokował mi środki na 3 kontach bankowych, jak zadzwoniłem żeby sciągneli te pieniądze to powiedzieli że musze wpłacić tą kwote, czy realnie rzecz biorąc musze mieć dwa razy tyle co zalegam (blokada plus wpłata dla nich)...paranoja!!!, pytam skąd. Jak powiedziałem nich ściągną z tych blokad, to chamski konsultant powiedział...cytuje" no to zobaczymy, komornik pojawi się osobiście u Ciebie"- co to ma być!!
Pojawiły się pieniądze na koncie, to tego samego dnia były środki zabrane (działją ją hieny, które żerują w ukryciu), plus oczywiście blokada na 3 kontach wciąz widniała.
Kiedy środki już zostały ściągnięte, jak zapytałem kiedy sciągną blokady z kont, powiedziano mi że nie wiadomo- maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w dokumentach i w księgowaniu!
Generalnie, uważam że Polskie prawo pozwala tym hienom na zbyt wiele, czują się jak królowie...tragedia!!
UWAZĄJCIE NA TYCH LUDZI, SZKODA ZDROWIA I PIENIEDZY!!
zdjecie uzytkownika
mona - 2015-10-15 14:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no generalnie kancelarie komornicze nie sa pozytywnie odbierane przez spoleczenstwo. i malo tez ceniony zawod. trzeba miec duzo sily i wytrwallsci .ale czasem firmy korzystaja z uslug komornikow, najbardziej w sprawie niesplaconych dlugow. mozna klnac na nic i wyzywac. ale to tez neistety musi byc na tym swiecie.. i jak widac z uslug Kancelaria Komornicza mgr Mirosław Malik korzystaja firmy
zdjecie uzytkownika
micia - 2015-11-16 15:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kacelarie komornicze rzadza sie swoimi prawami, ale przeciez musza robic to prawnie, wiem ze nie sa dobrze odbierane przez spoleczenstwo moze z tego wzgledu ze panuje taki stereotyp,nieuczciwych komornikow przeciez tyle sie slyszy w tv o tym, ale odnoscie tej kancelari to myslesle ze osoby pracujace tam posiadaja wiedze i doswiadczenie w tym co robia
zdjecie uzytkownika
Dluznik - 2016-01-11 17:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, bardzo miła obsługa telefoniczna, wysłuchają, doradzą. nie ma problemow ze splata zadluzenia.
zdjecie uzytkownika
spejson - 2016-01-11 22:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, zgadzam sie, obsluga super, chociaz jak są wulgaryzmy to szybko sprowadza mnie Pan na ziemie ten pan. mistrz, szacun dla niego, wykonuje kawal dobrej roboty
zdjecie uzytkownika
grono - 2016-01-13 22:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kultura musi być, z tego co wiem to rzeczywiście firma stoi na wysokim poziomie. Niestety praca jako komornik nie jest marzeniem każdego, no ale zarobki koło 4000
zdjecie uzytkownika
były pracowcik - 2016-01-24 14:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie do końca sie zgodze z przedmówca ze zarobki pracownika biurowego to 4 tys. Pracowalam i jako osoba ukladajace korespondencje zarabialm ok 1800 zł, fakt praca malo wymgajaca. Minimum 4 tys to aplikanci i asesorzy co widac golym okiem jak panie aplikntki/asesorki obnosza sie z torebeczkami i innymi gadżeciakami za min 2 tys.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Komornicza mgr Mirosław Malik

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert