Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kancelaria Komornicza mgr Mirosław Malik

Pracowałeś w firmie Kancelaria Komornicza mgr Mirosław Malik i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
viki - 2011-11-16 13:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
strasznie malo placi,wszystko drozeje a wyplaty w miejscu,czasami rzuci premie 200 zl jak psu,swiete krowy typu ksiegowa zarabiaja naprawde duzo,panie malik ja do pana apeluje,obetnij pan pesje ksiegowej i daj troche wiecej pracownikom bo ciezko jest niesamowicie wyzyc za te pieniadze ktore pan placi,ja wiem pan powie jak nie pasuje to dowidzenia,ale ja nie chce sie zwalniac
zdjecie uzytkownika
Młloda - 2013-06-29 10:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam poszukuję informacji jakie sa warunki pracy w Kancelarii Komorniczej?Jakie wynagrodzenie otrzymuje osoba przyjmowana na staż w tej Kancelarii?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 17:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy mieliście kontakt z jakimiś innymi komornikami? czy zachowanie pana Malika jest odosobnionym przypadkiem?
zdjecie uzytkownika
żal - 2013-12-30 15:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Dla mnie zawód komornik - to jest hańba. Zamiast pomagać ludziom... to pomaga sie korporacyjnym, śmieciowym bankom aby biedni, czesto wprowadzeni w błąd, zabiegani za groszem ludzie byli wyciśnięci do reszty przez te kombinacyjne instytucje - to kradzież.
zdjecie uzytkownika
dona1231 - 2014-04-29 19:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem samotna matka pracuje na pol etatu moja pensja to nie cale 800zl a pan (usunięte przez administratora)zamiast porozuniec sie ze mna zabral mi cala pensje z czego bardzo dziekuje ze nie mam ani ja ani moje trzy letnie dziecko za co zyc
zdjecie uzytkownika
sałek - 2014-05-01 21:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dajcie spokój już z takimi komentarzami, które "ranią serca". Nie bez powodu komornik wykonuje swoją pracę
zdjecie uzytkownika
1 - 2014-05-20 13:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sałek - 2014-05-01 21:48:08]:
nie nie bez powodu ale to nie daje mu prawa do pozbawiania ludzi srodków do życia
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-10 15:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest jakis nienormalny gosc!!!!!ignorant!!!! Poprostu zal!!!!!nie szanuje ludzi
zdjecie uzytkownika
bojo - 2014-06-10 18:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [1 - 2014-05-20 13:54:45]:
no właśnie chyba polskie prawo nadaje mu dokładnie te możliwość. Wykonuje po prostu to co do niego należy
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2014-06-26 10:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora).. NAJGORSZY KOMORNIK JAKI JEST... JESTEM NA SWIADCZENIU RECHABILITACYJNYM MIALEM DO SPLATY OK 2600ZL SPLACILEM OK 4000ZL. DZWONILEM DO NICH ONI MI MOWIA ZE JAKIES KOSZTY KOMORNICZE MAM ZAPLACIC JESZCZE 121 ZL. TEN KOMORNIK TO JAKIS ZDZIERCA NIE DA SIE ZNIM NIM POROZUMIEC NIE RAZ DZWONILEM I CHCIALEM SIE ZMINI POROZUMIEC NIC ZAWSZE ODMOWA. NAJGORSZY KOMORNIK JAKI MOZE BYC NAJGORSZY!!!
zdjecie uzytkownika
TAJEMNICZA - 2014-08-10 18:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZGADZAM SIĘ TEGO CZŁOWIEKA NIE DA SIĘ STRAWIĆ. NIE ROZUMIE JEŚLI KTOŚ PROSI GO O POMOC. INTERESUJĄ GO TYLKO PIENIĄDZE JEST BEZCZELNY JAK SIĘ Z NIM ROZMAWIA .
zdjecie uzytkownika
beata k - 2014-09-12 13:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dona1231 - 2014-04-29 19:37:06]:
JEGO ZACHOWANIE TO SWOJA DROGA ALE JAKICH ON MA TAM LUDZI PANI BEATA KUCHARSKA PO PROSTU KOBIETA NADAJE SIĘ DO TANIEJ OBRÓBKI I NIC WIĘCEJ . CHCE SIĘ CZŁOWIEK DOGADAĆ A ONA SIĘ W POLOWIE ZDANIA ROZŁĄCZA WTF??? SAMA TO SŁYSZAŁAM .DZIEKI BOGU NIE MAM TEGO PROBLEMU ALE PANIE MALIK KOGO PAN ZATRUDNIA CHYBA CI LUDZIE - KONSULTANCI ZOBOWIĄZANI SA DO TEGO BY POINFORMOWAĆ DORADZIĆ UZGODNIĆ A NIE POKAZYWAĆ JAKIE MOŻNA STRZELAĆ FOCHY !!!!!MASAKRA WSPOLCZUJE RESZCIE EKIPY Z KIMS TAKIM PRACOWAC... LUDZIE NAUCZCIE OWE COŚ KULTURY... POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
rafal - 2014-10-02 16:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-10 15:21:03]:
coś czuję , że swojej opinii @ja nie wystawiłeś na podstawie współpracy z tym Panem , a raczej byłeś powiedzmy "zmuszony" aby mieć z nim do czynienia. Nie ma co brać takich opinii pod uwagę bo to forum które ma mówić nam o pracodawcach, a nie o tym ,że ktoś jest niezadowolony bo ma długi i mu kasę zabierają
zdjecie uzytkownika
pormmmmmmmm - 2014-10-22 14:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie jakieś nowe informacje o tej kancelarii, bo ten ostatni wpis to za wiele nie mówi mi. Chciałbym zrobić praktyki w jakiejś kancelarii komorniczej, bo temat mnie kręci i chciałbym pracować w tej branży. /mam nadzieje, że wszystko mi napiszecie na temat praktyki tam albo samej pracy u tego pana ?
zdjecie uzytkownika
leavefrom - 2014-11-18 12:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Komornik Malik ma chyba układ z Bankiem Credit Agricole bo pomimo tego, że prosiłem Bank o podpisanie ugody bankowej to oczywiście powiedzieli mi, że można taka ugode podpisać jednak... (i tu po prostu mi się nogi ugięły) nalezności będę musiał wpłacać za pośrednictwem komornika Mirosława Malika. To jest istne kuriozum. Pomijam fakt, że po pierwsze komornik Mirosław Malik założył na wniosek banku blokadę na moim koncie na którą wpływają wynagrodzenia, po drugie na zasadzie "entlemen's agreement" ma mu wpłacać kwotę ustaloną miesięcznie, po trzecie (w momencie kiedy poprosiłem go o zdjęcie blokady z konta) w odpowiedzi wystosował wezwania do pracodawców !!!! Jego buta wykracza poza wszelkie możliwe do przyjęcia układy. Spłacaj dobrowolnie - ja zablokuję Ci konto na które wpływa wynagrodzenie a jezeli coś piśniesz to - wystosuję wezwania do pracodawców !!!!!!!! Panie Malik - wynagrodzenie moje i tak wpływa do zablokowanego przez Pana konta a więc niech Pan sobie z tej blokady weźmie. Ale Pan Malik powiedział mi, że on nie jest władny zabierać z blokady tylko bank zleceniodawca. I tutaj nic nie rozumiem po prostu ale......czy ktoś zobaczył ich nową siedzibę w Ząbkach???? Zapraszam do wizytacji. Sie ma - się rządzi. Czy ktoś miał coś wspólnego z Credit Agricole a następnie z Panem Malikiem bo podejrzewam, że tam jest jakiś układ finansowy. Proszę o odpowiedzi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Komornicza mgr Mirosław Malik
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x