logo Marcopol sp. z o.o.

Marcopol sp. z o.o.

Chwaszczyno

Opinie o Marcopol sp. z o.o.

zbi 2016-03-23 10:34
To, Ty tam jeszcze pracujesz ?
były 2016-04-15 12:06
jak jest coś nie tak to idzie się do sądu pracy i on rozstrzyga kto ma rację a nie wy tylko narzekacie a i tak nic z tym nie robicie
no no noo 2016-04-16 04:01
Nie narzekaj my robimy, a ty co robisz teraz ???
turner 2016-04-27 18:40
Widzę że potrzebują teraz do pracy tokarza-frezera,jak wyglądają ich zarobki?
bajlanda 2016-04-27 21:13
zapewniajom umowe o prace i szkolenia to wystarczy bo gdzie indziej dostaniesz tyle?
turner 2016-04-28 18:39
Umowę o pracę to prawie wszędzie dostajesz jeżeli cię zatrudniają
engele 2016-05-08 10:59
podobają mi się puszyste dlatego tu pracuje do tego dają umowe o pracę
5
zibi 2016-05-11 13:27
Chyba puszyści :)
KTOŚ 2016-06-30 09:43
ZNOWU ZWOLNIENIA. CZEMU ZWALNIAJĄ DOBRYCH I PRACOWITYCH LUDZI. O.N TRZYMAJ SIĘ. SZKODA ŻE NIKT ZA TYMI FAJNYMI LUDŹMI SIĘ NIE WSTAWIA. M.M TEŻ WYRZUCONA ALE JAK DOBRZE WIEM TO MA JUŻ LEPIEJ I NIE STRESUJE SIĘ WRĘCZ ODWROTNIE POZWALAJĄ JEJ PRACOWAĆ
19
Zbychu 2016-08-03 14:46
dają umowę o pracę, dają Ci nawet urlop. Jeżeli jesteś zwykłym Stefanem (usunięte przez administratora)przy śrubkach to nic Ci nie grozi ale jeżeli wykazujesz choć cień inteligencji, własnej inicjatywy, masz własne zdanie to masz stary przechlapane. trzeba trzymać dobrze paluszek w d*pce i siedzieć cicho :)
4
zibi 2016-08-12 10:01
Czy przyjmują do działu sprzedaży w centrali ?
dobry robotnik 2016-08-17 16:59
jakie sa w tej firmie zarobki i czy jest jakis pakiet socjalny
gg 2016-08-25 15:06
Firma fajna, kiedyś tam pracowałem, było ok, póki nie awansowało się wyżej. A to już często były operatywki o niczym, był jeszcze krzyżak, co się chwalił, że najpierw jest on w firmie, potem długo, długo nic, potem prezes, a na samym końcu my szaraki. Fajne maile przesyłał na czerwnym tle!!! Pozdrowienia dla PMS-u
obiekt1 2016-08-30 20:27
Poszukują i poszukują bo tu mało kto chce pracować za tak oryginalne stawki. Niepewne posady, dział kadr powinien iść na kurs ESKK dot. podstaw swego rzemiosła.
8
mietek 2016-09-12 18:03
witam co mozecie mi powiedziec o pracy w firmie marcopol
dfghjk 2016-09-12 18:14
@pawcio ale jak chcesz się zalapac skoro oni nie szukają teraz pracowników? chybaze cos przeoczyłem .
4
Kaszub 2016-11-18 16:14
Witam mam pytanie jakie zarobki na stanowisku pomocnik pakowacza albo sam pakowacz jestem na wózku inwalidzkim czy bym dał radę mam silne ręce
Kaszub 2016-11-19 15:31
Witam wysłałem CV do marcopol i do mnie za dzwonili już prawie bym miał pracę ale jak usłyszał że jestem na wózku inwalidzkim to od razu mię określił bo trzeba dźwigać 30 kg tyle to ja dzwigam jedyną ręką A coś przenieść też bym przeniósł to jest dyskryminacja ludzi na wózku inwalidzkim Ja jestem osobą aktywną uprawiam sport siłowy dziękuję i pozdrawiam
4
Kaszub 2016-11-19 15:49
Witam wysłałem CV do marcopol i do mnie za dzwonili już prawie bym miał pracę ale jak usłyszał że jestem na wózku inwalidzkim to od razu mię skreslil nawet mnie nie widział i nie wiedział co potrafię Bo mówił że trzeba dźwigać 30kg A tyle to ja dzwigam jedną ręką i bym nawet coś przenieść mam 4 kółka i bym przywiózł nie dał szansy to jest dyskryminacja ludzi na wózku inwalidzkim Ja jestem osobą aktywną uprawiam sport siłowy dziękuję i pozdrawiam może ktoś wie gdzie jeszcze przyjmują do pracy mój Gmail miroslaw.blok@onet.pl
2
zibi 2016-11-21 14:55
To nie jest dyskryminacja , po prostu nie ma odpowiednich warunków dla wózków i jest to przemysł ciężki.
3
Czerpan 2017-01-29 11:26
Praca w Marcopol-u nie odbiega od innych firm. Kasa jest ok. płatna w terminie, pracować trzeba jak wszędzie. Zawsze będą ludzie niezadowoleni i tego też nie zmienimy. Najważniejsze pozytywne nastawienie.
1
gość 2017-02-06 21:42
pomocnik pakowacza stawka lub zarobek w skali miesiąca 2600 brutto to na rękę ok 2 tyś co i jaki socjal nie wiem , w Marcopolu zatrudniają tylko facetów na produkcji, system pracy zmianowy udają konkretnych na rozmowach kwalifikacyjnych potem zapominają co mówią .......
6
Czesław 2017-02-16 11:25
Czy Marcopol zatrudnia ludzi na przedstawicieli handlowych? Mają dobrą opinię i dlatego chcę sie dostać do firmy.
ezechmiel 2017-02-16 20:27
ja słyszałem, żeby się tam dostać, to trzeba wieloletnią, morderczą selekcję przejść. Przez 3 lata okres próbny dopiero w 4 roku normalna wypłata, która jest największa w Pomorskiem. Ahhhh może kiedyś się uda. Najlepsze jest to, że oferują umowę o pracę!
ezechmiel 2017-02-16 20:28
ja słyszałem, żeby się tam dostać, to trzeba wieloletnią, morderczą selekcję przejść. Przez 3 lata okres próbny dopiero w 4 roku normalna wypłata, która jest największa w Pomorskiem. Ahhhh może kiedyś się uda. Najlepsze jest to, że oferują umowę o pracę!
2
Czesław 2017-02-25 16:57
Pracuję w Marcopol-u i uważam, że nie odbiega od innych firm. Kasa jest ok. płatna w terminie. Zawsze będą ludzie niezadowoleni, ważne pozytywne nastawienie.
2
Alicja 2017-02-28 15:35
Widzieliście już nowe oferty pracy do Marcopol sp. z o.o.? Znajdziecie je na portalach ogłoszeniowych! Zgłaszacie się? :)
3
Alicja 2017-03-08 15:06
Więcej informacji o firmie możecie znaleźć w zakładce 'O nas' znajdującej się przy wątku http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,3588,0,0,o_nas
Byly z produkcji 2017-03-09 21:36
Kierownik zachęć ile płacisz,pracowałem jak Lechu z Jurkiem prowadził produkcję były premie kwartalne,roczne,nagrody, podwyżki dla tych co się starali.
Do domu się nie chciało wychodzić.
Jak jest dzisiaj.
Alicja 2017-03-10 09:34
@Byly z produkcji, dzięki za komentarz. Mówisz, że teraz jest zupełnie inaczej?
Alicja 2017-03-14 10:55
@Kierownik, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w firmie Marcopol sp. z o.o.
Toobii 2017-04-22 14:55
Pracowałęm do dnia 14.04.2017r. Fatalne warunki pracy, liderzy umieją tylko krytykować że się nie potrafi miotły trzymać i nie mam żadnych ruchów. Nie polecam
8
Luidzi 2017-04-25 18:26
Czy przedstawiciel handlowy w Marcopol-u może liczy na dobre zarobki? Czy jakieś dodatki są jeszcze?
1
M 2017-05-04 14:28
Macie obowiązek utworzyć warunki dla osoby niepełnosprawnej przy jej zatrudnieniu i nie macie prawa takiej osoby lekceważyć i dyskryminować.
Kuba 2017-05-07 16:34
Postanowiłem aplikować do firmy i czekam na informacje o rozmowie. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jakie warunki na początek oczekuje firma? Może coś o zarobkach?
Dolinka Krzemionkowa 2017-05-08 21:17
hej Kuba, zarobki w okolicach 7000-8000 zł. Do tego szkolenia, umowa o pracę, pakiet medyczny, bony na święta i wszystkie inne możliwe okazje. Sala gier, darmowe posiłki, samochód służbowy, karta kredytowa.
1
Dolinka Krzemionkowa 2017-05-08 21:18
hej Kuba, zarobki w okolicach 7000-8000 zł. Do tego szkolenia, umowa o pracę, pakiet medyczny, bony na święta i wszystkie inne możliwe okazje. Sala gier, darmowe posiłki, samochód służbowy, karta kredytowa.
2
Alicja 2017-05-09 09:12
@Kuba, a na jakie stanowisko aplikowałeś? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy czy atmosfera różnią się od siebie w zależności od docelowego stanowiska.
były z produkcji 2017-05-17 12:11
Rozmawiałem i dają 3 tys na rękę
Mimi 2017-05-18 04:59
Podobno szukają na Lublin, czy wie ktoś co się stało z przedstawicielem z Lublina? Jaka monetę można zarobić na start w tej firmie?
1
Cezary 2017-05-18 21:57
Czy Marcopol sp. z o.o. nie zupełnie nowych ofert pracy? Z drugiej strony to znaczy, że ludziom jest dobrze i nie zmieniają firmy. Poczytałem trochę opinii na forum i widzę, że zarobki też całkiem ładne można wyciągnąć. Ale może ktoś słyszał o pracy ph?
jarecki 2017-05-26 12:17
to też tam idę, łężyce wcale nie są dużo dalej a tu mam ledwo 2.
Więcej ludzi odejdzie to się obudzą.
jarecki 2017-05-26 12:18
to też tam idę, łężyce wcale nie są dużo dalej a tu mam ledwo 2.
Więcej ludzi odejdzie to się obudzą.
Alicja 2017-05-29 09:18
@Cezary oferty pracy Marcopol sp. z o.o. możesz znaleźć na stronie internetowej firmy, w zakładce 'Kariera': http://www.marcopol.pl/title,Aktualne_oferty_pracy,pid,146.html
zibi 2017-06-02 10:24
PH musisz mieć 5,5.
1
Cezary 2017-06-04 12:13
Poczytałem opinie i widzę, że firma ma bardzo dobre warunki finansowe oraz socjalne. Poza tym słyszałem sporo dobrego o firmie i dlatego aplikuję . Może ktoś powiedzieć mi jaka jest atmosfera w firmie?
Alicja 2017-06-06 11:05
@Cezary w takim razie życzymy powodzenia. O jakie stanowisko będziesz się ubiegał? Pamiętaj, że ogólne warunki pracy czy atmosfera, o którą właśnie pytasz może nieco różnić się w zależności od działu, gdzie pracownik będzie zatrudniony.
Zainteresowany 2017-06-27 00:22
Witam znalazlem ogloszenie do firmy marcopol na staniwisko Pracownik Ochrony ?? Zastanawiam sie czy ta firma posiada wlasna wewnetrzna ochrone ze poszukuje doswiadczonych Ochroniarzy z kwalifikacjami ?? Prosze o odpowiedz...
Zainteresowany 2017-06-27 00:26
Witam znalazlem ogloszenie do firmy marcopol na staniwisko Pracownik Ochrony ?? Zastanawiam sie czy ta firma posiada wlasna wewnetrzna ochrone ze poszukuje doswiadczonych Ochroniarzy z kwalifikacjami ?? Prosze o odpowiedz...
Czesiek 2017-07-02 21:23
W ostatniej ofercie pracy nie ma specjalnie wyboru. Czy mógłby ktoś podrzucić informacje na forum o ewentualnych wakatach? Słyszałem, że w Marcopol-u można nieźle zarobić i sama praca jest fajna bo i ludzie którzy tu pracują są fajni. Jak jest dobrze to i nie ma ofert
Zostaw swoją opinię o Marcopol sp. z o.o. - Chwaszczyno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marcopol sp. z o.o.