brak logo

Final

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Final

styk 2016-10-23 14:12:17
a powiedzcie Jan a socialem I na swieta dzieci cos dostaja znaczy na mikolaja
Suwnicowy 2016-10-23 15:11:22
Czytaj z zrozumieniem bo to co stworzył Rafał sobie skopiowałeś nikomu ten system nie przeszkadza tylko to co się dzieje resztę wszyscy wiedzą
2
Młody 2016-10-23 17:38:15
Na dzień dziecka i na Mikołaja dają. Na świeta kasa.
Operator 2016-10-23 22:33:40
Ze zrozumieniem to niech Pani czyta bo ja nie jestem Damian , a jeśli kierownikowi by to przeszkadzało co "Przelał na papier" Damian to chyba by tego nie podpisał i nie wprowadził , tyle z mojej strony a co do sytuacji na waszej zmianie to takie sprawy chyba lepiej załatwić u kierownika niż tu całą góra to czyta i się śmieje z wydziału pakowania !
Wasz czas mija.... 2016-10-24 11:44:55
stara grażynka milenka dorotka,koalicja spiskowców i nieudaczników i ludzi ktorzy nic nieosiagneli i nieosiagna w zyciu.jak na was patrze to mi niedobrze.Krowy doić!!bo do tego tylko sie nadajecie.
Operator 2016-10-24 12:05:25
Haha Popieram!!!!
Anonim 2016-10-24 12:28:13
A powiedzcie ile operator suwnicy bierze na rękę po okresie próbnym?
Pracuś 2016-10-24 12:38:11
To zależy na jakim dziale , ale jak na początkującego suwnicowego tragedii nie ma moim zdaniem .
Wraz z nabytym doświadczeniem rośnie pensja :)
Suwnicowy 2016-10-24 18:08:25
Nam nic nie przeszkadza tylko to że ktoś taki jak ty piszę rzeczy już dawno wprowadzone przez kierownika dla szpanu pamiętaj że brak szacunku do osób starszych może także odbić się na tobie młodość przeminie i zobaczysz wszystko w swoim czasie. Dobro całej zmiany ma być najważniejsza jeśli nie zrobiliście sobie takich jaj wcześniej to nie było by takich sytuacji że ktoś jest gorszy a ktoś lepszy szacunek jest najważniejszy bo każdy wie po co przychodzi do pracy.
3
ja 2016-10-24 20:50:27
Żal tyłek ściska pozdrawiam wszystkich.
1
Anonim 2016-10-25 10:16:19
Ale ile konkretnie dostaje suwnicowy?
Pracownik 2016-10-25 10:45:23
w granicach 2 tyś powinieneś dostać na rękę oczywiście ze stawką suwnicowego a nie taka jak początkowo pakowacze
1
Dalekowzroczny 2016-10-25 16:30:02
Ewelinko - ,, Wasz czas mija.. ".
Właśnie widać, ile Ty osiągnęłaś w życiu, 22 lata i zero wykształcenia, zamiast studiować, to przyszłość z finalem wiążesz, u boku niewykształconego OPERATORA suwnicy. Z niecierpliwością czekam na twoje dalsze osiągnięcia w życiu, FINAL FUTURE. HAHAHA! Maturę chociaż masz gówniaro? Bo widzę, że u Ciebie IQ lewego buta, ale do szczekania to pierwsza. <lol2> . Zresztą widać po twoich wypowiedziach, że u Ciebie polski język, to trudny język. A do dojenia krów biorą,ale takie MŁODE i ZWINNE, co normę napierdalają (A masz do tego predyspozycje: wygląd i posturę).

PS.Trochę szacunku do starszych.
9
Anonim 2016-10-26 09:26:24
Ale 2 tys z premią i dodatkami?
Anonim 2 2016-10-26 22:34:05
Nie Kierowniku
Marcin 2016-10-27 00:40:58
Widzę ze same wykształcone kobitki po studiach noszą drewno i wkładają do niego aluminium hehe nauczcie się wszyscy szacunku samych do siebie bo jako osoba szukajaca pracy do tej firmy napewno cv nie złożę...wolę siedzieć w domu niż pracować z judaszami.baby to ch...je
4
Dla takich wlsanie cweli to pisze :)) 2016-10-27 18:15:27
Hahah dobry jestes Takiego pedala jak ty zadne słowo na mnie nie dziala Kappaa :D 1:0 grasz dalej ? .

Bo Pedal słowo to jeszcze nic ale Taki Cwel jak ty to masakra widac kto sie odzywa jak jest dymany cwel w dupe :) i ciągnący fajne przełożonym . Po za tym wiesz co co Słowo "Cwel" ?


Po drugie jak czytac nie umiesz to wlasnie ty w pośredniaku nie byleś . Grasz dalej ?
blondi 2016-10-27 18:54:00
Twoja wypowiedź brzmi mniej więcej tak: Jeśli masz cztery ołówki, a ja mam siedem jabłek, to ile babeczek się zmieści na dachu? Odpowiedź brzmi fioletowy, ponieważ kosmici nie noszą kapeluszy.
Student 2016-10-27 19:21:13
Widzę ze google pomaga :)


Ty Kapelusza to mozesz odpierdolić :)) .i. ..i..


"Twoja wypowiedź brzmi mniej więcej tak: Jeśli masz cztery ołówki, a ja mam siedem jabłek, to ile babeczek się zmieści na dachu? Odpowiedź brzmi fioletowy, ponieważ kosmici nie noszą kapeluszy."

Dlugo tego szukałaś ?? z tego co wiem to google szybko działa

2:0 Grasz dalej ?
1
Do studenta 2016-10-27 19:39:52
weź się rozpędź, a ściana znajdzie się sama. To jest forum, które ma na celu pomóc osobom szukającym pracy poznać ten zakład, a nie twoich upośledzonych wypowiedzi. Napisz coś mądrego, a nie jakieś wiersze o cwelach i pedałach, gdzieś ty się chłopie uchował? Poziom wypowiedzi równy zeru, zdania są niepoprawne złożone, nie wiadomo z której strony ugryźć, żeby przetrawić. Może spróbuj kariery rapera zamiast robić z siebie głupka. Pozdrawiam cieplutko i proszę nie rozmnażaj się :) :) :)
Gramy ? 2016-10-27 20:00:17
Magister sie znalazł tu znajdziesz prace hahha w finalu bedziesz zbitki z derewna nosił/ła wiec zamknij morde i idz szukaj roboty a nie na necie siedzieć bo takich jak ty to moge cisnąć caly czas cwaniaczku.


Jade po was to sie juz pisze jakies dziwfne wierszyki


:Do
-Blondi
-Xyz
-Wasz Czas Mjia
-Dla Studenta

Powiem tak Pojechalem was równo .

gracie dalej dawac po piszemy :) widze ze cwaniakom brakuje juz słów
do studenta 2016-10-27 20:12:09
no pojechałeś, aż się boję wejść do Finala .
Tomuś 2016-10-28 19:13:07
O czym wy ludzie piszecie? To jest forum dla zwykłych prostych ludzi którzy chcą zarobić pare groszy na produkcji a nie dla filozofów chcących gnoić innych. Szanujmy się na wzajem, przecież wszyscy jesteśmy tacy sami, chcemy tylko godnie żyć na tym zasranym świecie!!
2
Pozdrawiam 2016-10-31 15:19:18
wszyscy w domu zdrowi? Nie rób wsi na tym forum, bo nikt nie będzie się wstydził za twoje zachowanie
1
Rysiek 2016-11-02 16:19:46
A te premie kwartalne to wszyscy dostają? Ile tego jest?
Nick 2016-11-08 18:39:55
Wszystko zależy na jakim dziale Ryśku jeśli nie chorujesz (l4) to się dostaje zawsze coś
grucha 2016-11-13 23:43:39
A ja ide do brembo i mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Były pracownik 2016-11-18 16:22:26
Nie warto się pchać do tej firmy. Na hali jest straszny gorąc i hałas, a praca jest ciężka i słabo płatna. Nie polecam.
pracownik 2016-11-19 08:34:53
Jeżeli musisz to będziesz pracował i wtrzymasz a w niektórych firmach są niższe zarobki i też ludzie pracują.
XYZ 2016-11-19 19:07:22
Normy wyśrubowane, kiepska atmosfera. Nie polecam tej firmy. Teraz do brembo mają być przyjęcia, lepsza praca i lepsze zarobki, lepiej tam złożyć CV.
ZXZ 2016-11-20 14:35:01
Ta firma to jakaś masakra, Trzeba ją omijać z daleka.
no i masz 2016-11-21 15:06:21
Pewnie jesteś jednym z pracowników i masz obawy, że ktoś może zająć Twoje miejsce albo nie nadajesz się do pracy fizycznej. Skoro taka kiepska firma to czemu ma tylu pracowników z długim stażem pracy w tej właśnie firmie? Przestańcie już narzekać, bo warunki nie są najgorsze. Atmosfera- Wy ją tworzycie więc do siebie pretensje należy mieć. Tak gorąco na hali? Inni pracują na dworze- deszcz, śnieg czy słońce- i żyje a Ty dach nad głową, ciepło i jeszcze źle. Normy są wszędzie, za stanie i ładne wyglądanie nikt Ci nie zapłaci. I możesz tutaj teraz wyrzucać jak to źle jest w firmie, że kim ja jestem i ile zarabiam, że tak piszę ale pamiętaj, że Twoje narzekanie niczego nie zmieni. Kto będzie chciał to będzie pracował, siądziesz za biurkiem na du.pie i też będziesz narzekał, że niewygodnie, że psychicznie się wykończysz, że szef nad Tobą sto i patrzy co robisz itd. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma, ciesz się, że masz sprawne ręce i nogi, więc szukaj pracy marzeń gdzie indziej.
były 2016-11-21 17:36:49
hehe i kto to pisał wiadomo Patryś o jej dobrze że mam wolne od tej zmiany
1
Niezadowolony 2016-11-22 10:16:45
Okropna praca i okropni ludzie. Nie polecam nikomu.
elo 2016-11-22 15:26:48
to pal wrotki i szukaj lepszej :)
brembiak 2016-11-23 12:17:57
Firma jest super rodzinna atmosfera na hali jest klima hałasu praktycznie nie ma kierownictwo jest ok.składajcie cv.aha zarobki nigdzie tyle nie zarobicie
Anonim 2016-11-24 17:04:17
O czym wy mówicie jakie dobre zarobki? Te grosze? W dodatku jak się nie wyrobi chorej normy to nie ma premii. W okolicy jest dużo firm gdzie są o wiele lepsze zarobki.
pracownik 2016-11-25 14:03:18
W każdej firmie są normy tylko tutaj jest wyścig jak psy sołtysa jak ja mam to drugiemu nie zostawię .Siemka
też pracownik 2016-11-25 23:06:24
no i fajnie :)
Były robol 2016-11-26 13:01:22
No właśnie wyścig. Ja na szczęście już tam nie pracuje, teraz mam lepszą pracę i lepsze zarobki
Pracownik 2016-11-26 22:57:33
Pochwal się gdzie i ile :) daj szansę innym
takitam 2016-11-26 23:33:31
Trochę mi Was żal ... wiem wiem są lepsze etaty .Pan powiedział "Szukajcie a znajdziecie."
Akira 2016-11-30 18:01:55
Nie polecam. Kiepski system pracy, słabe zarobki.
lolus 2016-12-01 16:07:27
Nie wiecie czy tam jeżdżą jakieś busy z Zawiercia?
Bolek 2016-12-02 22:16:59
Już dawno wypierdzieliłem z tego dziadostwa i spośród tych fałszywych ludzi.Pracuję teraz na ze Ślązakami i są zajebiści,pomocni i można z nimi "konie kraść" .
Spokojnie wychodzę 3300 zł bez weekendów .Miłego zapierd...
1
dziękujemy 2016-12-03 12:57:32
Dziękujemy Bolku za Twoją troskę :)
Meggi 2016-12-03 14:01:36
Czy możecie powiedzieć coś o pracy asystentki dyrekcji z j. francuskim? Jakie obowiązki, jakie wynagrodzenie, czy polecacie??
Niuniuś 2016-12-03 17:09:50
Bolek masz rację dużo tu fałszywych ludzi. Co do zarobków też się zgadzam, tutaj się haruje świątek piątek i niedziele a i tak w życiu się nie zarobi 3000 nawet z premią.
:) 2016-12-03 19:52:33
Niuniuś- chyba Ty
lolek 2016-12-05 20:39:25
ty hanysie
Zostaw swoją opinię o Final - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Final