brak logo

Final

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Final

Norek 2017-01-14 15:10
Tak podywzki żart jakiś i prezenty dla pakowaczy Pań brygadzistow a reszta ?
2
Darek 2017-01-14 17:58
Ci co zasłużyli to dostali
4
Biały Miś 2017-01-16 12:37
Podarunki dla naj naj naj lepszych i mega naj naj naj brakuje naj najwydajniejszych
2
Suwnicowy 2017-01-22 12:54
No przecież Ewelinka by sobie paznokcie połamała na drobnicy musi mieć najlepsze podstawione
3
Ferdek 2017-01-22 14:54
Ta mega hiper podwyżki o całe 1zł brutto!!
ABELARDO 2017-01-22 14:59
Co wy wszyscy chcecie od tej Eweliny :)
Obserwator 2017-01-22 19:20
Narzekać na forum i ubliżać innym jest łatwo, tym bardziej, im mniej dobrego możecie powiedzieć o sobie ale na premię za wydajność każda liczy. Trochę szacunku do innych i do samych siebie bo reprezentujecie dno takimi wypowiedziami.
1
Rolnik szuka żony 2017-01-23 00:48
Poziom inteligencji ludzi na pakowowaniu oddają wasze wypowiedzi.My na górze mamy z was niezły ubaw:D Patrzę w okno i widzę małpy skakajace na suwnicach i babochlopy ruszajace się jak robaki.Dostajecie to na co zasluzyliscie a pyskowac to możecie sobie tylko tu.Jesteście zalosni macie jakieś problemy to powiedzcie to tej osobie i koniec rozmowy!Bo już mnie to wkur...a ze ośmieszanie ten zakład w oczach ludzi z zewnątrz.ps.Rafał zatrudnij ładne dziewczyny bo niema na czym oka zawiesić przy oknie.
2
pracownik 2017-01-23 18:15
To zależy od gustu .
My na górze 2017-01-23 20:50
13zł brutto za tak debilną i monotonną robotę i to w 4brygadach.Na wasze stanowiska powinni zatrudnić osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności lub z lekkim upośledzeniem(np.zespół Downa). Normy wzrosną,zakład sporo zaoszczędzi i przynajmniej każdemu będzie się miło pracowało.
bezrobotny 2017-01-26 15:08
13zł brutto to macie tyle co teraz ochroniarze na umowie zlecenie za siedzenie na portierni :)
1
Robotny 2017-01-27 17:35
13 zł brutto to tyle co teraz najniższa krajowa na umowie zlecenie, a praca do najlżejszych nie należy!!
Prawnik 2017-01-28 19:28
Pamiętajcie o tym iż każdy post napisany tutaj może służyć jako dowód w sądzie!!!! Złożenie wniosku przez służby do administratora www.gowork.pl to już najmniejszy problem,on podaje adres IP z którego napisany został w/w a wtedy już pukają do Twoich drzwi .
Znam takie przypadki gdzie sprawy zakończyły się wygraną "obrażanego,szkalowanego".
Pozdrawiam
2
rozbawiony 2017-01-28 23:30
4.30rano,CBŚ wjeżdża Ci na hate, skuty w kajdanki słyszysz ,,Jest Pan zatrzymany za obrazę swojego kochanego pracodawcy". 15lat odsiadki-wyrok prawomocny. Było narzekać?
2
Prawnik 2017-01-29 13:24
Jakbyś chciał wiedzieć to nie tak odbywa się cała procedura.Teraz zapewne jest to zabawne dla części forumowniczów a potem co...zdziwienie !
Pracownik 2017-02-02 12:27
Fajna atmosfera szczególnie na pakowaniu, zarobki w miarę. Kierownik pakowania to spoko gość, zawsze się idzie z nim dogadać. Polecam tą firmę, chociaż nie powiem ze jest idealnie i super ale nawet w miarę przeciętnie, jest dużo o wiele gorszych firm
3
On 2017-02-02 18:09
dokładnie :)
ZZZ 2017-02-03 16:00
Na pakowaniu tak, atmosfera w miarę, ale na tłoczni robi prawie samo bydło. A zarobki dobre jak dla kogo, bywają lepsze
Robotliwy 2017-02-08 11:11
Będą teraz jakieś przyjęcia do was??
Nowy 2017-02-08 19:15
Przyjmują.
kiepski 2017-02-09 11:17
Bydło to jest u ciebie w domu i chlew
xyz 2017-02-15 12:24
Witam, jakie warunki są na produkcji stolarki alu i jakie zarobki ?
zxdfcbhn 2017-02-24 18:49
a na magazynie ktos z was pracuje???
i czy orientuje sie ktos jakie zarobki??
zadowolony 2017-02-28 19:57
Jak masz minimum kilkuletnie doświadczenie(czołowe,boczne) i IQ ponad normę składaj CV. Stawka 20zl brutto na start.
szukam 2017-03-01 13:15
witam,
Cięzko cokolwiek wywnioskować z tych opinii, wiadomo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. pytanie konkretne praca suwnicowy/magazynier ile może wyjść na rekę. jakies dodatki wkoncu sa bo opine sa rozne co z bonami, premiami i innymi dodatkami, istnieja?? konktetne odpowiedzi
wolny 2017-03-03 11:46
i znow zlodziejska afera ze strony rzadzacych ktorym prezes zaufal poleca chyba
warto 2017-03-03 13:03
FINAL S.A.

Producent profili aluminowych zatrudni od zaraz osoby do pracy na stanowisko:

Montażysta konstrukcji aluminiowych ( produkcja ślusarki aluminiowej)

Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza

Opis stanowiska:

Produkcja ślusarki aluminiowej ( okna , drzwi, fasady ) przy użyciu parku maszynowego oraz otrzymanej dokumentacji , kontrola wyrobu gotowego ,praca w systemie 2- zmianowym.

Wymagania:

wykształcenie minimum zawodowe,
sumienność i dobra organizacja pracy,
uprawnienia na wózki widłowe- będą dodatkowym atutem ,
znajomość rysunku technicznego,
Obsługa elektronarzędzi ( szlifierka, wkrętarka, wiertarka)
wymagane cechy osobowe: dokładność, pracowitość, samodzielność, dyspozycyjność.

Oferujemy:

stabilną pracę w międzynarodowym środowisku, przyjazne środowisko pracy, atrakcyjny system premiowy, dodatkową opiekę zdrowotną, multisport.

WARTO ?!!!
warto 2017-03-03 13:10
dzieki chociaz jedna normalna wypowiedz. Reszta to chyba kupa debilstwa
brembo 2017-03-04 22:35
co to jest ślusarka aluminiowa ,help
ciekawski 2017-03-04 22:44
można coś więcej na ten temat?
zygfryd 2017-03-07 18:30
konstrukcje okienne,drzwiowe,fasadowe na profilu aluminiowym.
Przyjaciel 2017-03-14 11:36
Czytając te wasze opinie powiem wam tak jesteście sami sobie winni koledzy narzekacie to poco tam pracujecie z tego co wiem to poza zarobkami to u was jest Fajnie. Tam gdzie komputer tam wszyscy siedzicie na fejsie czy to w biurze czy na chali, przerwa na kawke smiechy hihy . A wiec na kase nie narzekajcie idzćie tam gdzie trzeba zapieprzac ale za to mozna zarobic. Nie wspomne o panach którzy za darmo mają leczenie zwroku i nie tylko patrzac na towary płci przeciwnej co się plontaja po hali. Proponuję aby w finalu założyć biuro matrymonialne na pewno bylibyśmy najlepsi wkońcu nie jednych zwiazek połaczył i dalej Łączy. Sam mam towara na oku :)
8
on 2017-03-19 15:43
on
nie jest tragicznie tylko marudzicje za bardzo
1
kolo 2017-03-19 16:07
kolo
praca czyni wolnym!!! A ta farbowana blądyna po czterdziestce co na pile pracuje z D.G. To kto to? bo widze jak się szlaja po hali jak by nie miała nic do roboty!!!
1
joł 2017-03-19 22:48
niech każdy swojej d.upy pilnuje :)
3
vyx 2017-03-20 14:14
wiem ta blądyna po czterdziestce co na pile robi to ewka! nie złe ziółko mówią pracuje pare miesięcy a tylko palarnia i kawka!!! jak szukacie wrarzeń to nie w tym zakladzie tu się pracuje!
1
ciekawy 2017-03-20 22:59
a co to za towar?
Bania 2017-03-21 09:22
Praca czyni wolnym. Błahahahhahhahaha czy ty się słyszysz gościu, a może szczyt twoich możliwości kończy się właśnie tu.Praca jedynie może tylko kształtować nasz charakter ,bynajmniej ja pracuje bo muszę. Ale ty jesteś wolny haruj za darmo :P
4
fan 2017-03-21 14:23
towar to jest w sklepje erotomanie nie masz lustra w domu???
Bania 2017-03-22 09:17
Ewa Bardzo miła Fajna Kobieta
3
xyx 2017-03-22 14:52
człowiek o dwóch twarzach.
bania 2017-03-23 00:39
A ty o trzech. W pracy w domu i na forum
Dziewczyna z finala 2017-03-23 05:23
Twoja stara to babochłop
1
Przyjaciel 2017-03-23 09:59
Uderz w stół, a nożyce się odezwą ??? Z pewnością je znacie ale czy rozumiecie, Google wam odpowie
2
proste 2017-03-23 12:46
Człowiek o dwóch twarzach? Każdy ma dwie. To, którą twarz widzisz zależy tylko od Twojej osoby. Chyba nie muszę pisać dlaczego poznałeś/aś drugą. :)
Gość 2017-03-23 17:16
Może za robotę byście się wzięli a nie głupie komentarze pisali na forum... jeden gorszy od drugiego.. Atmosfera w firmie gorsza niż gimnazjum... nie da się normalnie pracować, po miesiącu człowiek ma dosyć "upośledzenia mentalnego"
Gość 2017-03-23 17:16
Może za robotę byście się wzięli a nie głupie komentarze pisali na forum... jeden gorszy od drugiego.. Atmosfera w firmie gorsza niż gimnazjum... nie da się normalnie pracować, po miesiącu człowiek ma dosyć "upośledzenia mentalnego"
xy 2017-03-23 19:31
Popieram kolegę! A kierownictwo gdzie? Widzą i nic???
Pakowaczka 2017-03-24 16:34
Jakbyś poznał troszkę bliżej niektóre kobiety a nie ograniczał się do świdrowania wzrokiem przez okno to byś wiedział ze większość to naprawdę dobre, wrażliwe i słodkie dziewczyny a do pracy w finalu zmusza czasami sytuacja w rodzinie bądź w domu. A to ze robisz w biurze nie oznacza ze jesteś LEPSZY bo po języku jakim operujesz daleko Ci do Pana a bliżej do chama.
3
Bania 2017-03-24 23:45
Ale mu pojechałaś po majtach. :P

A co do kierownictwa to powiem tak.Stosunki między pracownik kierownik całkiem niezłe lecz zapominają o reprezentowaniu nas przed dyrekcją. Naciskać górę na podwyżki a nie lać nam bzdur że się nie da.

Ma być norma, ma być kasa
3
Zostaw swoją opinię o Final - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Final