brak logo

Final

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Final

zadowolony 2017-02-28 19:57
Jak masz minimum kilkuletnie doświadczenie(czołowe,boczne) i IQ ponad normę składaj CV. Stawka 20zl brutto na start.
szukam 2017-03-01 13:15
witam,
Cięzko cokolwiek wywnioskować z tych opinii, wiadomo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. pytanie konkretne praca suwnicowy/magazynier ile może wyjść na rekę. jakies dodatki wkoncu sa bo opine sa rozne co z bonami, premiami i innymi dodatkami, istnieja?? konktetne odpowiedzi
wolny 2017-03-03 11:46
i znow zlodziejska afera ze strony rzadzacych ktorym prezes zaufal poleca chyba
warto 2017-03-03 13:03
FINAL S.A.

Producent profili aluminowych zatrudni od zaraz osoby do pracy na stanowisko:

Montażysta konstrukcji aluminiowych ( produkcja ślusarki aluminiowej)

Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza

Opis stanowiska:

Produkcja ślusarki aluminiowej ( okna , drzwi, fasady ) przy użyciu parku maszynowego oraz otrzymanej dokumentacji , kontrola wyrobu gotowego ,praca w systemie 2- zmianowym.

Wymagania:

wykształcenie minimum zawodowe,
sumienność i dobra organizacja pracy,
uprawnienia na wózki widłowe- będą dodatkowym atutem ,
znajomość rysunku technicznego,
Obsługa elektronarzędzi ( szlifierka, wkrętarka, wiertarka)
wymagane cechy osobowe: dokładność, pracowitość, samodzielność, dyspozycyjność.

Oferujemy:

stabilną pracę w międzynarodowym środowisku, przyjazne środowisko pracy, atrakcyjny system premiowy, dodatkową opiekę zdrowotną, multisport.

WARTO ?!!!
warto 2017-03-03 13:10
dzieki chociaz jedna normalna wypowiedz. Reszta to chyba kupa debilstwa
brembo 2017-03-04 22:35
co to jest ślusarka aluminiowa ,help
ciekawski 2017-03-04 22:44
można coś więcej na ten temat?
zygfryd 2017-03-07 18:30
konstrukcje okienne,drzwiowe,fasadowe na profilu aluminiowym.
Przyjaciel 2017-03-14 11:36
Czytając te wasze opinie powiem wam tak jesteście sami sobie winni koledzy narzekacie to poco tam pracujecie z tego co wiem to poza zarobkami to u was jest Fajnie. Tam gdzie komputer tam wszyscy siedzicie na fejsie czy to w biurze czy na chali, przerwa na kawke smiechy hihy . A wiec na kase nie narzekajcie idzćie tam gdzie trzeba zapieprzac ale za to mozna zarobic. Nie wspomne o panach którzy za darmo mają leczenie zwroku i nie tylko patrzac na towary płci przeciwnej co się plontaja po hali. Proponuję aby w finalu założyć biuro matrymonialne na pewno bylibyśmy najlepsi wkońcu nie jednych zwiazek połaczył i dalej Łączy. Sam mam towara na oku :)
8
on 2017-03-19 15:43
on
nie jest tragicznie tylko marudzicje za bardzo
1
kolo 2017-03-19 16:07
kolo
praca czyni wolnym!!! A ta farbowana blądyna po czterdziestce co na pile pracuje z D.G. To kto to? bo widze jak się szlaja po hali jak by nie miała nic do roboty!!!
1
joł 2017-03-19 22:48
niech każdy swojej d.upy pilnuje :)
5
vyx 2017-03-20 14:14
wiem ta blądyna po czterdziestce co na pile robi to ewka! nie złe ziółko mówią pracuje pare miesięcy a tylko palarnia i kawka!!! jak szukacie wrarzeń to nie w tym zakladzie tu się pracuje!
1
ciekawy 2017-03-20 22:59
a co to za towar?
Bania 2017-03-21 09:22
Praca czyni wolnym. Błahahahhahhahaha czy ty się słyszysz gościu, a może szczyt twoich możliwości kończy się właśnie tu.Praca jedynie może tylko kształtować nasz charakter ,bynajmniej ja pracuje bo muszę. Ale ty jesteś wolny haruj za darmo :P
4
fan 2017-03-21 14:23
towar to jest w sklepje erotomanie nie masz lustra w domu???
Bania 2017-03-22 09:17
Ewa Bardzo miła Fajna Kobieta
3
xyx 2017-03-22 14:52
człowiek o dwóch twarzach.
bania 2017-03-23 00:39
A ty o trzech. W pracy w domu i na forum
Dziewczyna z finala 2017-03-23 05:23
Twoja stara to babochłop
1
Przyjaciel 2017-03-23 09:59
Uderz w stół, a nożyce się odezwą ??? Z pewnością je znacie ale czy rozumiecie, Google wam odpowie
2
proste 2017-03-23 12:46
Człowiek o dwóch twarzach? Każdy ma dwie. To, którą twarz widzisz zależy tylko od Twojej osoby. Chyba nie muszę pisać dlaczego poznałeś/aś drugą. :)
Gość 2017-03-23 17:16
Może za robotę byście się wzięli a nie głupie komentarze pisali na forum... jeden gorszy od drugiego.. Atmosfera w firmie gorsza niż gimnazjum... nie da się normalnie pracować, po miesiącu człowiek ma dosyć "upośledzenia mentalnego"
1
Gość 2017-03-23 17:16
Może za robotę byście się wzięli a nie głupie komentarze pisali na forum... jeden gorszy od drugiego.. Atmosfera w firmie gorsza niż gimnazjum... nie da się normalnie pracować, po miesiącu człowiek ma dosyć "upośledzenia mentalnego"
1
xy 2017-03-23 19:31
Popieram kolegę! A kierownictwo gdzie? Widzą i nic???
1
Pakowaczka 2017-03-24 16:34
Jakbyś poznał troszkę bliżej niektóre kobiety a nie ograniczał się do świdrowania wzrokiem przez okno to byś wiedział ze większość to naprawdę dobre, wrażliwe i słodkie dziewczyny a do pracy w finalu zmusza czasami sytuacja w rodzinie bądź w domu. A to ze robisz w biurze nie oznacza ze jesteś LEPSZY bo po języku jakim operujesz daleko Ci do Pana a bliżej do chama.
4
Bania 2017-03-24 23:45
Ale mu pojechałaś po majtach. :P

A co do kierownictwa to powiem tak.Stosunki między pracownik kierownik całkiem niezłe lecz zapominają o reprezentowaniu nas przed dyrekcją. Naciskać górę na podwyżki a nie lać nam bzdur że się nie da.

Ma być norma, ma być kasa
6
Murzyn 2017-03-26 21:31
Bez urazy. Wywieszają informację jaka kto robi wydajność, ile ton która zmiana spakowała. I się z nas śmieją Podwyżki damy grosze ale niech się scigają kto lepszy niech jeden przed drugim świruje i się zarzyna. W tym zakadzie jakość jest na drugim miejscu liczy się ILOŚĆ !!!! Mam to gdzieś parze kawę i odpalam smartfona :P
1
Ala 2017-03-27 16:48
Spokojnie Parz kawę , a Pan Adrian już na Ciebie czeka
NN 2017-03-27 18:18
Zgadzam się niektóre dziewczyny są naprawdę fajne i miłe. A co do tego cwaniaka z biura też się zgadzam, pewnie po znajomości się wkręcił i myśli że jest niewiadomo kto
1
Murzyn 2017-03-28 06:28
Robota to jest w polu, my przychodzimy do pracy. Chyba kolega z Olkusza zapomniał Hahahahaah
1
Max 2017-03-28 06:53
Do spania, bo po nocy w pracy głupoty Ci w głowie
Murzyn 2017-03-29 23:11
Jeżeli piszę że pan Adrian może mnie cmoknąć w pa..ę to proszę nie usuwać tego
1
Przyjaciel 2017-03-31 18:07
Sorki niech cie może cmoknie przez samo ż :P
Bania 2017-03-31 19:54
Ja pilnuje. :0 hahaha
elo 2017-04-01 14:34
i słusznie
pracownik 2017-04-02 11:42
mało zarabiacie? to trzeba solidniej pracować! bo są osoby które traktują ten zakład jak rozrywke np. spacerki po hali, na papieroska kiedy się chce, komputer i fejs, na stołówce kawka śmiechy,radio na ful itd. jaka praca taka płaca
1
Pakowaczka 2017-04-02 13:38
Mógłbyś wytłumaczyć co oznacza twoje sformułowanie. Praca czyni wolnym, w jakim kontekście ??????
Bania 2017-04-03 15:50
Kolega używa słownictwa którego nie rozumie HiHi. Gratki
Bania 2017-04-03 15:51
Kolega używa słownictwa którego nie rozumie HiHi. Gratki
1
Xy ___ 2017-04-04 00:46
Walną gafę , wolność to spacer po hali. Pozdrowionka
Sędzia 2017-04-05 23:40
Za dużo się filmów naoglądałeś, lub z kimś się na głowy zamieniłeś. Pamiętaj wolność słowa
4
Sędzia 2017-04-05 23:44
Wysnuć taką fantazję,mógł tylko ktoś za biurkiem.
2
bolo 2017-04-06 17:55
a co tam słychać u Pompera
XY____ 2017-04-13 11:05
Do tego nie wystarczy szkoła zawodowa
GRUCHA 2017-04-18 09:24
DZIĘKI ZA BONY NA ŚWIETA
1
Zawie_rucha 2017-04-19 21:43
Niezły żarcik. :P
1
SS 2017-04-23 16:46
Serio dali wam coś na święta?? A w weekend majowy macie wolne czy nie??
Bania 2017-04-25 08:41
Dali nam na święta, wolne 1-go i 3-go. Wyśmienicie
1
grucha 2017-04-27 18:07
1,2,3 maja wolne
Zostaw swoją opinię o Final - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Final