brak logo

Talens

Lesko

Opinie o Talens

anonim 2012-05-28 17:06:34
Tak? A kto to pisze? Jeżeli właściciel to jest jasne. Nie pracowałem w tej firmie, ale znam ludzi którzy mieli coś wspólnego z tą firmą i mają zupełnie odwrotne opinie
3
anonim1 2014-12-28 23:28:01
Witam, a kto by chcial tam pracowac w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wynagrodzenie placi w dwoch ratach !!! Ludzi traktuje jak smieci , czy on zasluguje na miano najwiekszego pracodawcy w Lesku !!! a kto mu bedzie pracowal w Rzeszowie za 1300 zl - jesli chce tam otworzyc kolejny zaklad !!!Pierwsze niech dlugi posplaca - zalegle pieniadze za urlop , 2-3 lata wstecz !!! Hallo AP - czy Pan aby z motyka na ksiezyc sie nie wybiera !!!
1
waw 2015-03-26 21:16:35
Czy ten zakład produkuje farby olejne, które sprzedaje jako holenderskie? Są coraz gorsze.
2
@??? 2016-05-30 11:46:29
wreszcie przyszła kryska na matyska i co panie pałacki toniesz pan we własnym bagnie wreszcie przyszedł kres
4
hehe 2016-06-10 13:36:11
dzisiaj ukazał się w nowinach artykuł jak to zarząd wybrał nowego prezesa. glosowanie odbyło się pod brama zakładu , po tym jak panowie nie zostali wpuszczeni na jego teren. Tato z synkiem wybrali z pośród siebie . kpina.
3
gnebiony 2016-06-23 19:01:33
I co taka firma tap lesko mniało pod drzwiami zakładu czekac 100 zebraków chcących pracowac za miske zupy ,pałacki adasiu pamietasz jak mówiłes te słowa w latach 90tych ,a teraz adasiu ty nim zostajesz jak sie karta obruciła ale to jeszcze nie koniec ,,,teraz adasiu bedziesz musiał znowu do tych butelek wrucic tylko nie do rozlewni wód ale tym razem na smietnik cha cha cha to jest wszystko nagroda na jaką zasłuzyłes ,,,,PAN BÓG NIE RYCHLIWY ALE SPRAWIEDLIWY!!!!!!
4
Obcy 2016-08-02 22:02:41
I co z zaleglymi wyplatami? Czy ktoś wie coś na ten temat?
olek 2016-09-18 16:59:02
czytam i wlasnym oczom nie wierze, ale wedlug wszelkich praw na niebie i ziemi to nie moglo inaczej sie skonczyc. . ciekawe jak z podatkami za okres "prosperity" ponad 10 lat.
1
Zostaw swoją opinię o Talens - Lesko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Talens