Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gomar

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-25 21:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rewelka stawka,po przepracowaniu m-ca nawet minimalna nie wychodzi
zdjecie uzytkownika
mela - 2010-07-17 00:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gomar od Dni Ponidzia 2010 kojarzy mi sie okropnie!! Chodzi o super wredna obsługę! Chyba tak opryskliwej kobiety nie widziałem jeszcze w zyciu. Zostałem potraktowany jak śmieć. Na przyszłosc radze właścicelowi nie obstawiac obsługi klienta takimi osobnikami. I mimo ze w niedziele był juz inny personel zadra pozostanie.
zdjecie uzytkownika
Pan - 2010-10-25 23:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie pisze do wszystkich przedstawicieli handlowych pracowałem tam 3 lata dramat nawet się tam nie wybierajcie do pracy tam niszczy się dobrych ludzi powoli i skutecznie za moich czasów w pierwszym dniu pracy dostawało się samochód teraz widzę że jeszcze wpadli na pomysł aby na okresie próbnym przedstawiciel handlowy dopłacał do interesu i jeździł swoim samochodem przykro to słyszeć na koniec powiem tyle 3 lata mojej ciężkiej pracy upadło na pysk czasem widuje dżem truskawkowy lub koncentrat pomidorowy a miałem wszystkie grupy asortymentowe dramat dramat dramat ale pozdrawiam konkurencje ta robi co chce dzięki nieudolności działu handlowego i niekompetencji właściciela
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2010-10-29 21:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdacie bzdury , ja jestem bardzo zadowolony z pracy w GOMARZE nic nie robie mam sprawdzona kryjówke chodze bokiem i kanałami nikt mnie nie widzi kase dostaje na konto i jest pieknie , czasami jak mam fuche gdzie indziej to wejde na zakład pośmierdze troche i zaras przechodze przez dziurę w połocie w moim tajemnym miejscu . Życie w GOMARZE jest piekne . Pozdrawiam ochrone
zdjecie uzytkownika
spiderman - 2010-10-29 21:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze wypowiada sie tu duzo osób poszkodowanych przez gomar , ale prawda jest taka nie sprostaliście wymaganiom które zostały wam powierzone jetsescie za słabi na prace gomarze i skoro uważacie ze gomar jest słaby itp. to tylko zle swiadczy to o was bo skoro nie daliscie rady tu to napewno nie dacie sobie rady w firmach prężej dzialajacych na rynku .
Postawcie sie w sytuacji własciciela , zatrudnia on pracowenika ktory mu obiecuje złote góry trzyma go miesiac dwa trzy placi mu niezła kase a on sprzedaje za marne 10 tys miesiecznie usprawiedliwiajac sie tym ze marka malo znana ze na reklame nie ma itp . a obok w innym miescie kierownik z takim samym budżetem robi obrót 20 razy wiekszy , A wiec taki farmazon po trzech miesiacach nie zrobi nic to na pewno nie spełni swoich obietnic z prostego powodu wszystkie kontakty jakie mial do wykorzystania wykorzystał .
Prawda jest taka w dzisiejszych czasach cięzko jest dzialac na rynku bez wsparcia finansowego i reklamy ale jestem pewiem ze i to nastąpi i nawet jak tam nie bede juz pracował to bede z dumą ogladal reklame w telewicji . pozdrawiam wsztskich
zdjecie uzytkownika
sfb - 2010-10-30 12:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPIDERMAN to pewnie z klanu ktory rzadzi obecnie handlem. a jak nie z klanu to napewno bliżutko powiązany. takie rewelacje i informacje posiada tylko osoba ktora pracuje w handlu w gomarze. Nie porównuj rejonów gdzie rynki sa zbudowane jak świętokrzyskie (sentymentalne zakupy) z rejonami gdzie jest duza konkurencja i trzeba walczyc o klienta. Przeciez nie da sie porównac Kielc z warszawa.Wiec opinia raczej nieobiektywna. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
amanda - 2010-10-31 14:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w kzdej firmie klimat tworza ludzie, a w Gomarze osoby pracujace to same [treść usunięta przez moderatora] szczególnie w dziale handlu. dyrektorzy handlowi nie wiadomo skad sie tam wzieli sa [treść usunięta przez moderatora] zycie innym. rotacja pracownikow jest tak duza ze co dzien jest ktos nowy. co do [treść usunięta przez moderatora] i takimi metodami pracuje. napuszcza jednych na drugich. jak w takich warunkach mozna pracowac!!!!!!!! ludzie zastanowcie sie czy naprawde nie macie juz innego wyjscia zanim podejmiecie tam prace!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-07 20:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,jakimi samochodami jeżdzą przedstawiciele tej firmy,moze mi ktoś napisać?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-14 18:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie staram sie o prace w tej firmie. czy to prawda ze w dziale sprzedazy jest dyrektor ktory zatrudnił swoja rodzine za duze wynagrodzenie a niska efektywnoscpracy i zatrudnia osoby,ktore pracowałyby na efektywnosc pracy rodziny.???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-18 23:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnymi chlopcze... Aha z narzedzi dostaniesz telefon.
Za 1/2 abonamentu bedziesz placil sam (7,5zl)plus wszystko co co wygadasz poza nim.
O bazie klientow zapomnij, wsparciu ze strony firmy tez zapomnij.
Jedynie deputat dostajesz co miesiac 300zl. i to ma ci wystarczyc na zwroty wyrownania zamiany ......
A jak bedziesz robic na rynku na ktorym nikt nie robil od 6 miesiecy to z tym deputatem zginiesz na drugim sklepie
zdjecie uzytkownika
HORTEX - 2010-12-28 00:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takiej firmie nie ufała bym nikomu bez znaczenie czy ktoś pracuje 3 lata czy 20, ludzie ze wsi maja to do siebie ze zawsze życzą zle temu kto ma lepiej, choć się zapieraja ze tak nie robia a do tego dochodzi paniczny wrodzony strach powiedzenia komuś prosto w oczy co leży na sercu .
Przy następnym wpisie powiem kto na kogo donosił , zdziwicie się jak kadra kierownicza jest zakłamana 
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-02 14:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co z tą kadra kierowniczą? W kazdej firmie sa szpicle. Gomar nie jest tu wyjątkiem. Chyba zadnego odkrycia na miare Kopernika nie bedzie Co to w ogole za porównanie ludzie ze wsi i z miasta. Niejednaego \"wsiaka\" stac na mieszkanie w miescie, ale z własnego wyboru wybrał własnie wies. Niejeden \"wsiak\" własnie przeprowadził sie z wielkiego miasta na wieś. Zreszta Pinczów, oprócz tego ze ma prawa miejskie i kilka sklepów więcej, to bardzo jest podobny do wsi. Wiec prosze zastanowic sie nad kategoryzowaniem ludzi. Mieszkam w Pińczowie i nie czuje sie z tego powodu ani gorsza ani lepsza od tych co mieszkaja na wsi czy w Kielcach.
zdjecie uzytkownika
adik6 - 2011-01-09 20:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry zakład , ale część załogi podli ludzie
zdjecie uzytkownika
adik6 - 2011-01-09 21:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A związki zawodowe niech zaczną dbać o interesy pracowników , a nie być związkami tylko formalnie.Czy związki zawodowe są dla pracowników czy pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
cosix - 2011-08-01 14:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! Pracuje w firmie od niedawna i zaczynam szukać innej pracy to już mówi samo za siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masakra firma niby sie chce rozwijac a w terenie ma takich dystrybutorów ze szkoda gadac. Firma oszczedza na tym na czym nie powinna. Ja obecnie obsługuje kioski takie male sklepy do ktorych inni dystrybutorzy nie docieraja. Towar na półce stoi nie sprzedaje sie bo kto ma go kupic jak do tego kiosku mało kto chodzi a co dopiero zrobić wystawke czy wypromowac go. NIE MA NIDZIE UMÓW!!!!! MASAKRA!!!! Jednym słowem sprzedaż po kioskach gdzie towar nie rotuje a dystrybucja do duuuupci:( Qrde trzymajcie kciuki by mnie po wakacjach tam juz nie było by mi sie udało!!!
zdjecie uzytkownika
iks - 2011-09-09 21:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko prawda.Chca sie rozwijac a jedna noga w okresie komuny. Zacofanie, bałagan, hermetyczne środowisko. Rządy Gierka. Rada: chcesz być zdrowy-nie wchodź do tej wody.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-16 23:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sałatki z Pińczowa owszem, ale sok pomidorowy czy koncentrat pomidorowy to jakaś pomyłka, nie polecam. Dżemy są wodnistej konsystencji.
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2011-12-12 23:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest prawdą co piszą o tej firmie i pracy w niej,powyżej?Mam zamiar ubiegać się o stanowisko specjalista d/s marketingu.
zdjecie uzytkownika
Misio - 2011-12-13 00:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radzę startować na to stanowisko.Nie pozwolą Ci nic zrobić i o wszystko będą mieli pretensje Zresztą w ogóle nie radzę tam pracować.Zarobki fatalne- niczego się nie nauczysz.No chyba,że ktoś nie ma innego wyjścia. Produkty ok.Ale zarządzanie firmy i organizacja rodem z komuny,zresztą i tak stale beczą,że nie mają na nic pieniędzy.Daję im najwyżej rok istnienia z taką polityką handlową.
zdjecie uzytkownika
Zaskoczony - 2011-12-14 14:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. miałem wysłać CV na przedstawiciela handlowego na rejon Częstochowy. Jak poczytałem opinie chyba już tego nie zrobię. Myślałem, że gorszej firmy op pamapolu już nie ma, myliłem się.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2011-12-21 13:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to o zarządzaniu w tej firmie nie można powiedzieć , tam jest rządzenie. Odpowiedzialnościa za decyzję dyrektorów i, kierowników obarcza się szeregowych pracowników. Szkoda gadać, ta firma powinna się nazywać KOMUNA.
zdjecie uzytkownika
kielczanin - 2012-01-10 20:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z kielc pracuje w tej firmie od niedawna zarabiam 4500 na reke dziekuje i do widzenia :)
zdjecie uzytkownika
lolo - 2012-01-11 21:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich, pracowałem w tej firmie w sezonie 2010, sezon się przedłużył do prawie pół roku, tak więc firmę trochę poznałem, z tego co wiem to za wiele się nie zmieniło. Powiem pokrótce jak zapamiętałem firmę.
1. Odzież robocza - w 90% wieloletnie używki zniszczone, połatane itp. (kurtkę którą otrzymałem do pracy na chłodni musiałem sam pozszywać potargane kieszenie i wymienić zamek błyskawiczny, gdyż oryginalny do niczego się nie nadawał.

2.Ludzie - w większości mili sympatyczni, nielicząca kilku aspołecznych osób z którymi dogadać się było ciężko. Majster (brygadzista) przeważnie sympatyczny miły spokojny lecz w większości przypadków panicznie bojący się kierownika i pana [usunięte przez moderatora].

3. Praca - nie lekka, ale także nie taka straszliwa jak to niektórzy opisują.

4. Wypłata - oj niska, i jeszcze raz niska (pracownik produkcji), pewnego razu nie byłem w żaden weekend miesiąca na nadgodzinach, na pasku wynagrodzenia miałem dopłatę do najniższej w wysokości 170 złotych, i razem z dodatkiem za stopnie szkodliwe i godziny nocne otrzymałem wynagrodzenie w wysokości 1020 złotych kolega który był wszystkie dni w miesiącu w pracy(kończąc w poniedziałek o 6 zaczynał o 14) zarobił 1506 a stawke mieliśmy(6.8/h brutto)

5. Maszyny - wielokrotnie stare i wysłużone, ale sprawne, oraz nowiutki sprzęt warty kilka samochodów, którego ta na dobrą sprawę mało kto potrafił obsłużyć (żadnego szkolenia).

6. Jakość - jakość produktów dobra, (polecam fantazje śliwkową), co do jakości mrożonek - dla kierownictw ważniejsza była ilość zamrożonego surowca od jego jakości (co z tego że truskawki pozmrażane, maliny niezamarznięte w środku wielkich grud, później na komorach zamarzało, a jesienią biorąc zamrożony surowiec niejednokrotnie używało się młota łoma itp.
zdjecie uzytkownika
rozgoryczony - 2012-01-12 23:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maszyny dobre ,ale prawdziwych specjalistów "jak na lekarstwo". Juz od samego zatrudniania widać ze pracuje tam wiekszoSC niewykwalifikowanych pracowników. Jak mozna podczas przyjmowania do pracy nie informować o ubezpieczeniu grupowym. Miałem wypadek i nic mi sie nie nalezało, bo nie wiedziałem, bo nikt mi nie powiedział. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
abc - 2012-01-13 16:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gomar jak widzę to nadal tragedia, nic się nie zmieniło, a co do KOMUNY to wtedy takiego wyzysku nie było...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
23 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gomar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x