Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gomar

zdjecie uzytkownika
batoszka - 2010-06-06 10:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Produkty oki?cała partia dżemów wraca do fabryki,dzisiaj wiemy o dżemie wiśniowym,a to kropla w morzu tego co wróci.
A szkło w słoikach z przetworami,to jest dramat.
Tam jest typowy wyzysk człowieka,pensje głodowe,i lament właściciela o ciągłych stratach.Tylko nie ujawnia zysków jakie ponosi z eksportu.
Kto normalny ponoszący ciągłe straty utrzymuje przedsiębiorstwo?
zdjecie uzytkownika
anna - 2010-06-16 22:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ANONIM twierdzisz że produkty GOMARU są niskiej jakości ,bo ich na pewno nie próbowałeś
[usunięte przez administratora]nie stryjek-kijek tylko smak mówi sam za siebie SPRÓBUJ POLECAM
[usunięte przez administratora] zgadzam się z tobą że zarabiamy śmieszne pieniądze ale rynek pracy w Pińczowie jest jaki jest!!!!
Odnośnie "DZIADKA-KOLARZA" to gdyby nie trzymał wszystkiego w "ryzach" to zakład dawno by się [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
marcin - 2010-06-17 22:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anna ty nazywasz trzymanie w "ryzach" zamykanie rynków, za chwile ponowne otwieranie, olbrzymią rotacje pracowników (głównie w dziale handlu) itd.? Pomyśl logicznie jak odbierana jest firma, którą co chwila reprezentuje inny człowiek (przedstawiciel handlowy). Czy taka firma jest godna zaufania! Która firma zwalnia pracownika a za jakis czas ponownie go zatrudnia (nie chodzi o prace sezonową) I prosze nie rozsmieszaj mnie ze jet taki rynek pracy i płacy w Pińczowie. Nie wypisuj głupot jak masz błedne informacje. Przedstaw mi proszę firme w Pińczowie która pracownikowi po 30 latach pracy daje stawke godzinową 6,50 brutto (niestety trzeba do tego jeszcze dopłacić gdyz minimalna krajowa nawet to nie jest) a człowiekowi który przychodzi na sezon płacona jest stawka 7,20. Ja taką firme znam - GOMAR. Gdzie tu logika. Mozna byłoby jeszcze długo pisac. Jak mnie ktos pyta: gdzie pracuje? to niestety czerwienieję, spuszczam głowe i ze wstydu nie moge odpowiedziec.
zdjecie uzytkownika
sercio - 2010-06-18 22:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marcin czegoś nie rozumiem!! Dlaczego się wstydzisz po prostu zmień firmę przecież nikt Cię w niej na siłę nie trzyma?!Po sąsiedzku w Eko-Inżu, u Matuszczyka przy betonach zarabiają po 11 zł za godzinę, przejdź tam., jeśli chcesz poznać prawdziwy smak pracy!!!!
zdjecie uzytkownika
marcin - 2010-06-19 15:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuje w Gomarze dlatego ze potrzeba mi na chleb. Na brak kasy nie narzekam. Potrzebuje doswiadczenia na konkretnym stanowisku, i ta firma mi je da. Zal mi tych ludzi co tam pozostana do emerytury. Zal mi ich jak widze jak sie ich traktuje. Ja juz niedługo powiem: zegnaj chora firmo!!! [treść usunięta przez admina]
zdjecie uzytkownika
stenia - 2010-06-22 20:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Marcina masz całkowitą rację. Człowiek za marne 6,50 haruje w sezonie świątek piątek trzeba być a jeżeli nie to cię straszą zwolnieniem. Szkoda gadać.
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2010-06-23 17:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zastanówcie się 100 RAZY , gdy będziecie podejmować prace na sezon w GOMARZE. Wycisną z was ostatnie poty i to za co? Za marne grosze.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-06-24 00:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy narzeka ale do gomaru przychodzi a jesli chodzi o stawkę to kobiety mają 7 zł, a chłopaki 7,50 za godzinę,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-25 21:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rewelka stawka,po przepracowaniu m-ca nawet minimalna nie wychodzi
zdjecie uzytkownika
mela - 2010-07-17 00:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gomar od Dni Ponidzia 2010 kojarzy mi sie okropnie!! Chodzi o super wredna obsługę! Chyba tak opryskliwej kobiety nie widziałem jeszcze w zyciu. Zostałem potraktowany jak śmieć. Na przyszłosc radze właścicelowi nie obstawiac obsługi klienta takimi osobnikami. I mimo ze w niedziele był juz inny personel zadra pozostanie.
zdjecie uzytkownika
Pan - 2010-10-25 23:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie pisze do wszystkich przedstawicieli handlowych pracowałem tam 3 lata dramat nawet się tam nie wybierajcie do pracy tam niszczy się dobrych ludzi powoli i skutecznie za moich czasów w pierwszym dniu pracy dostawało się samochód teraz widzę że jeszcze wpadli na pomysł aby na okresie próbnym przedstawiciel handlowy dopłacał do interesu i jeździł swoim samochodem przykro to słyszeć na koniec powiem tyle 3 lata mojej ciężkiej pracy upadło na pysk czasem widuje dżem truskawkowy lub koncentrat pomidorowy a miałem wszystkie grupy asortymentowe dramat dramat dramat ale pozdrawiam konkurencje ta robi co chce dzięki nieudolności działu handlowego i niekompetencji właściciela
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2010-10-29 21:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdacie bzdury , ja jestem bardzo zadowolony z pracy w GOMARZE nic nie robie mam sprawdzona kryjówke chodze bokiem i kanałami nikt mnie nie widzi kase dostaje na konto i jest pieknie , czasami jak mam fuche gdzie indziej to wejde na zakład pośmierdze troche i zaras przechodze przez dziurę w połocie w moim tajemnym miejscu . Życie w GOMARZE jest piekne . Pozdrawiam ochrone
zdjecie uzytkownika
spiderman - 2010-10-29 21:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze wypowiada sie tu duzo osób poszkodowanych przez gomar , ale prawda jest taka nie sprostaliście wymaganiom które zostały wam powierzone jetsescie za słabi na prace gomarze i skoro uważacie ze gomar jest słaby itp. to tylko zle swiadczy to o was bo skoro nie daliscie rady tu to napewno nie dacie sobie rady w firmach prężej dzialajacych na rynku .
Postawcie sie w sytuacji własciciela , zatrudnia on pracowenika ktory mu obiecuje złote góry trzyma go miesiac dwa trzy placi mu niezła kase a on sprzedaje za marne 10 tys miesiecznie usprawiedliwiajac sie tym ze marka malo znana ze na reklame nie ma itp . a obok w innym miescie kierownik z takim samym budżetem robi obrót 20 razy wiekszy , A wiec taki farmazon po trzech miesiacach nie zrobi nic to na pewno nie spełni swoich obietnic z prostego powodu wszystkie kontakty jakie mial do wykorzystania wykorzystał .
Prawda jest taka w dzisiejszych czasach cięzko jest dzialac na rynku bez wsparcia finansowego i reklamy ale jestem pewiem ze i to nastąpi i nawet jak tam nie bede juz pracował to bede z dumą ogladal reklame w telewicji . pozdrawiam wsztskich
zdjecie uzytkownika
sfb - 2010-10-30 12:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPIDERMAN to pewnie z klanu ktory rzadzi obecnie handlem. a jak nie z klanu to napewno bliżutko powiązany. takie rewelacje i informacje posiada tylko osoba ktora pracuje w handlu w gomarze. Nie porównuj rejonów gdzie rynki sa zbudowane jak świętokrzyskie (sentymentalne zakupy) z rejonami gdzie jest duza konkurencja i trzeba walczyc o klienta. Przeciez nie da sie porównac Kielc z warszawa.Wiec opinia raczej nieobiektywna. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
amanda - 2010-10-31 14:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w kzdej firmie klimat tworza ludzie, a w Gomarze osoby pracujace to same [treść usunięta przez moderatora] szczególnie w dziale handlu. dyrektorzy handlowi nie wiadomo skad sie tam wzieli sa [treść usunięta przez moderatora] zycie innym. rotacja pracownikow jest tak duza ze co dzien jest ktos nowy. co do [treść usunięta przez moderatora] i takimi metodami pracuje. napuszcza jednych na drugich. jak w takich warunkach mozna pracowac!!!!!!!! ludzie zastanowcie sie czy naprawde nie macie juz innego wyjscia zanim podejmiecie tam prace!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-07 20:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,jakimi samochodami jeżdzą przedstawiciele tej firmy,moze mi ktoś napisać?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-14 18:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie staram sie o prace w tej firmie. czy to prawda ze w dziale sprzedazy jest dyrektor ktory zatrudnił swoja rodzine za duze wynagrodzenie a niska efektywnoscpracy i zatrudnia osoby,ktore pracowałyby na efektywnosc pracy rodziny.???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-18 23:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnymi chlopcze... Aha z narzedzi dostaniesz telefon.
Za 1/2 abonamentu bedziesz placil sam (7,5zl)plus wszystko co co wygadasz poza nim.
O bazie klientow zapomnij, wsparciu ze strony firmy tez zapomnij.
Jedynie deputat dostajesz co miesiac 300zl. i to ma ci wystarczyc na zwroty wyrownania zamiany ......
A jak bedziesz robic na rynku na ktorym nikt nie robil od 6 miesiecy to z tym deputatem zginiesz na drugim sklepie
zdjecie uzytkownika
HORTEX - 2010-12-28 00:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takiej firmie nie ufała bym nikomu bez znaczenie czy ktoś pracuje 3 lata czy 20, ludzie ze wsi maja to do siebie ze zawsze życzą zle temu kto ma lepiej, choć się zapieraja ze tak nie robia a do tego dochodzi paniczny wrodzony strach powiedzenia komuś prosto w oczy co leży na sercu .
Przy następnym wpisie powiem kto na kogo donosił , zdziwicie się jak kadra kierownicza jest zakłamana 
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-02 14:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co z tą kadra kierowniczą? W kazdej firmie sa szpicle. Gomar nie jest tu wyjątkiem. Chyba zadnego odkrycia na miare Kopernika nie bedzie Co to w ogole za porównanie ludzie ze wsi i z miasta. Niejednaego \"wsiaka\" stac na mieszkanie w miescie, ale z własnego wyboru wybrał własnie wies. Niejeden \"wsiak\" własnie przeprowadził sie z wielkiego miasta na wieś. Zreszta Pinczów, oprócz tego ze ma prawa miejskie i kilka sklepów więcej, to bardzo jest podobny do wsi. Wiec prosze zastanowic sie nad kategoryzowaniem ludzi. Mieszkam w Pińczowie i nie czuje sie z tego powodu ani gorsza ani lepsza od tych co mieszkaja na wsi czy w Kielcach.
zdjecie uzytkownika
adik6 - 2011-01-09 20:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry zakład , ale część załogi podli ludzie
zdjecie uzytkownika
adik6 - 2011-01-09 21:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A związki zawodowe niech zaczną dbać o interesy pracowników , a nie być związkami tylko formalnie.Czy związki zawodowe są dla pracowników czy pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
cosix - 2011-08-01 14:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!!! Pracuje w firmie od niedawna i zaczynam szukać innej pracy to już mówi samo za siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masakra firma niby sie chce rozwijac a w terenie ma takich dystrybutorów ze szkoda gadac. Firma oszczedza na tym na czym nie powinna. Ja obecnie obsługuje kioski takie male sklepy do ktorych inni dystrybutorzy nie docieraja. Towar na półce stoi nie sprzedaje sie bo kto ma go kupic jak do tego kiosku mało kto chodzi a co dopiero zrobić wystawke czy wypromowac go. NIE MA NIDZIE UMÓW!!!!! MASAKRA!!!! Jednym słowem sprzedaż po kioskach gdzie towar nie rotuje a dystrybucja do duuuupci:( Qrde trzymajcie kciuki by mnie po wakacjach tam juz nie było by mi sie udało!!!
zdjecie uzytkownika
iks - 2011-09-09 21:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko prawda.Chca sie rozwijac a jedna noga w okresie komuny. Zacofanie, bałagan, hermetyczne środowisko. Rządy Gierka. Rada: chcesz być zdrowy-nie wchodź do tej wody.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-16 23:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sałatki z Pińczowa owszem, ale sok pomidorowy czy koncentrat pomidorowy to jakaś pomyłka, nie polecam. Dżemy są wodnistej konsystencji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gomar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x