Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gomar

zdjecie uzytkownika
many - 2012-07-07 10:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam firmę od kilku lat, w porównaniu z innymi przetwórniami nie spotkałem się z tak [usunięte przez moderatora] zachowaniem obsługi jak w Gomarze !! Panie stojące na rampie zachowują się jak \"boginie\", którym wszystko wolno traktując dostawców jak śmieci . Krótko mówiąc atmosfera panująca tutaj jest mało sympatyczna, wszyscy wszystkich się boją.............. . Jeżeli jest inna możliwość pracy, współpracy to lepiej omijac to miejsce .
zdjecie uzytkownika
obcy - 2013-01-10 19:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A tobie się wydaje, że każde [usunięte przez moderatora] jest towarem.
Z "[usunięte przez moderatora] bata nie ukręcisz" I tak te panie są zbyt łagodne dla dostawców.
Płace w Gomarze może i będą lepsze jak koszty spadną. A na to się nie zanosi bo właściciel jest za dobry dla dostawców.
Zbyt dużo ludzi z tej firmy żyje i zarabia pieniądze o jakich się pracownikowi nie śniło. Wszyscy w Polsce wiedzą, że jak nie można sprzedać to do Gomaru. Nieważne czy surowiec ma 2 czy 3 dni. A,że potem pracownicy mają niską wydajność bo przerabiają te śmieci na okrągło?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-01-27 18:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dokładnie, jak to wygląda wśród handlowców, ale ogólnie rzecz biorąc, firma nie cieszy się zbyt dobrą opinią wśród pracowników (przynajmniej na linii produkcyjnej).
Jakiś czas temu rozmawiałam z dyrektorem, dyrektorem handlowym na Polskę oraz kadrową.
Podczas gdy dyrektor mówił, że firma stawia na rozwój i być może będzie tworzyć za jakiś czas więcej stanowisk biurowych, tak dyrektor handlowy twierdził, że robią cięcia i w jego dziale będą szykować dużą redukcję. Kadrowa nie wiedziała nic i ograniczała się do powtarzania, że Gomar jest tak nietuzinkową firmą, że nawet najzwyklejszy pracownik linii doskonale zna co najmniej dwa języki obce i firma jest w pełni samowystarczalna (zapewniam, że nie koloryzuję o tych językach).
Z tego, co mówiło kilku byłych pracowników, to kto może - ten ucieka do [usunięte przez moderatora]. Ile w tym prawdy, nie wiem. Jeśli ktoś ma możliwość, to wyjeżdża do większego miasta i tam szuka, ale wiadomo, że nie każdy z pracowników tak może zrobić. Znam opinię tylko kilku byłych pracowników fizycznych, żadnego handlowca.
Na mnie osobiście kadra wywarła wrażenie dość neutralne. Firma sama w sobie, jak to firma - zarabiać musi i podejrzewam, że przedstawiciele lekkich planów nie mają.
Powodzenia życzę.
zdjecie uzytkownika
ktośśś - 2013-01-27 18:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to firma nie szanująca swoich pracowników,można się starać a i tak Cię nie docenią.Rotacja przedstawicieli- non stop- co ma wielki wpływ na wizerunek firmy lecz dyrektor W. myśli chyba inaczej.Pracowałam w tej firmie i wiem co mówię, spotykałam się nie raz z taką właśnie opinią np. o widzę znów nowy przedstawiciel ( na sklepach) masakra!!!!!!!!
Ogólnie myślą, że są wielką korporacją a tak na prawdę to firma w której pachnie komunizmem. Jeśli tylko możecie to trzymajcie się z dala!!!!!!!!
Szkoda marnować czasu!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-02-06 18:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie produktu są rewelacyjne a zwłaszcza soki pomidorowe papryka i ogórki małosolne a dżemy są świetne chyba masz coś nie tak ze smakiem
zdjecie uzytkownika
zainterere - 2013-05-10 08:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, złożyłem CV na stanowiska przedstawiciela handlowego. Może ktoś opisać jakie są tam warunki ? Czy targety sa do wyrobienia, jaka jest płaca podstawowa ? Z góry dziękuję za pomoc.
zdjecie uzytkownika
znajomy x - 2013-05-11 19:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wynagrodzenia objęte tajemnicą każdy ma tyle ile wynegocjuje .na początku ...na podwyżkę nie licz!!! Target ??? może wyrobisz pracując od 7.--19.00 zależy jeszcze na jakim rynku Byłem ph i nie byłem poszanowany!! System mobilny pełna kontrola możesz liczyć tylko na siebie. Nie wyrobisz targetu 3 miesiące i wypad.Wszystko zmieniło się od kiedy jest dyr [usunięte przez moderatora].Powodzenia jak nie spróbujesz nie będziesz wiedział. Szkolenia są ok
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-07-21 19:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku nie decyduj się na prace w Pińczowie.Firma najgorsza z najgorszych.Brak podstawowych narzędzi pracy.Pozorny kontroling przez systemy. Nie licz na prowizje, bo slabo sie sprzedaje towar, firma i produkt wogole nieznana. Jak sie nie ma pracy to ze 3 miesiace mozna przetrwac.
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2013-08-12 22:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam chciałbym się podzielić informacjami z firmy GOMAR KIELCE omijacie ten zakład z daleka ponieważ ludzi tam traktują jak bydło a o wypłacie to szkoda gadać no cóż taka firma co do [usunięte przez moderatora] chciałem powiedzieć że ubliża albo też traktuje ludzi jak roboli każdy stara się jak może a ona tego nie widzi tylko szybko szybko i też jak jest sezon pracownicy pracują od poniedziałku do niedzieli ludzie nie mają chwili na odpoczynek. Na koniec powiem tak niech firma zamieni kierowniczkę i też niech firma zacznie szanować ludzi.
zdjecie uzytkownika
waran - 2013-08-15 13:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To sa jakies dodatki w Gomar za prace w weekendy? Nadgodziny sa płatne 150%? Powaznie tak trudno o prowizję/premie? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 22:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piknik, czyli nie polecasz Gomar? Zostałeś może zwolniony? Ile tam pracowałeś? Zweryfikujesz ten brak podstawowych narzędzi pracy o jakim jest wyżej?
zdjecie uzytkownika
były - 2013-08-21 15:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w firmie Gomar. Tragedia, jakaś masakra. Nie zostałem zwolniony, sam odszedłem. Tego nie da sie opisac. [usunięte przez moderatora]. Znaczna część pracowników to ludzi przyjęci z przypadku...i dlatego wrogo nastawieni. Odradzam, odradzam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 13:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były, może jednak byś spróbował zawęzić pojęcie [usunięte przez moderatora] w gomar? Praca w weekendy i święta, dużo niepłatnych nadgodzin? O co chodzi?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-08 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile kasy oferują?
zdjecie uzytkownika
znamomy x - 2013-09-28 11:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To Gomar jeszcze istnieje??? poczekam jak go zamkną niebawem.!!!
Dyr [usunięte przez moderatora] chyba już wisi na włosku takim rządzeniem Ha ha wszyscy wiedzą jakim. PH sami się zwalniają bo [usunięte przez moderatora] jak pisał kolega .Dziwie się że tych opinii nie czyta właściciel, może by coś zrozumiał.....
Rynki zaczną zamykać bo na wszystko brakuje a z gówna bata się nie ukręci. Ale przecież dyr [usunięte przez moderatora] zrobi swoje dla niego nie ma życzy nie możliwych...Przecież Gomar to wielka korporacja,,,[usunięte przez moderatora] przemyśl co ty robisz bo sam byłeś PH w tej firmie i wszystkich chyba oceniasz według siebie?????!!! Tylko że wtedy nie byłeś kontrolowany przez system a teraz rżniesz Boga,,, ale ludzie mają ci dość i twojego niszczenia tej firmy....
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 14:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No podobno Gomar nadal istnieje. Pracuje ktoś aktualnie i wie co się dzieje w firmie? [usunięte przez moderatora] Po ile godzin dziennie robicie?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-26 12:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
powiem tyle jak na razie kasa słaba ale pożyjemy zobaczymy :)
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-01-30 11:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
gomar kielce omijajcie z daleka (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-02-12 17:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KASA SŁABA i innej nie będzie rynek się zamyka dla tej firemki , (usunięte przez administratora) p.s. przekonacie się sami . powodzenia :)ja osobiście nie polecam no chyba że na przetrwanie do wiosny na 3 miechy .Jaj się już zatrudnicie w tym bałaganie nie traćcie czasu i szukajcie pracy dalej rozsyłajcie CV gdzie się da ,żeby nie było że nikt o tym nie pisał.
zdjecie uzytkownika
aksamit - 2014-03-04 09:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak na razie to w tej firmie sa zwolnienia i podobno jeszcze beda.szef wyzywa sie na pracownikach ktozy naprawde ciezko pracuja.tylko najmocniejsi zostana bo ci ze slaba psychika nie wytrzymaja takiego pomiatania i zwolnia sie sami.szukajcie pracy gdziekolwiek byle nie tam.:)
zdjecie uzytkownika
nie nie nie - 2014-03-13 17:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jeżeli jest to możliwe, trzymajcie się jak najdalej od tego zakładu. Brak profesjonalizmu, ogłady, szacunku dla innych - na każdym poziomie. Kto wie- czy fala amatorskich zwolnień ludzi ciężkiej pracy - początkiem upadku gomaru?
zdjecie uzytkownika
areck - 2014-05-27 21:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak tam w Gomar sie wiedzie, była ta fala zwolnien, czy jej jednak nie było? Moze jednak poprawiło sie coś?
zdjecie uzytkownika
pracownik a co - 2014-05-31 11:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I zwolnili dyr. W - człowieka który starał się coś dla Gomaru zrobić, zrobić jakąś sprzedaż widać było że zależało mu i już go nie ma w gronie pracowników tej chorej firmy. Moim zdaniem wyjdzie dyr. to na lepiej jeszcze właściel pożałuje że zwolnił tak inteligentnego człowieka który wkładał serce w to co robi. Powinien się zainteresować innymi osobami w firmie które w ogóle są aspołeczne i wogóle nie reprezentacyjne i pełnią w dziale handlu ważna rolę i do tego są tak serdeczne że podkładają ludziom kłody pod nogi, mącą kręcą żeby wyszło na ich jak tylko mogą ale przyjdzie kryska ma Matyska im a można powiedzieć "jej" też się ukróci oby. Przedstawiciele tyrają jak mogą za marną kasę żadnych deputatów na paczkę na święta pracownicy dostali takie rzezy że aż się ciężko o tym mówi moim zdaniem to już niedługo padnie jak nie będzie jakiejś mądrej głowy do poprowadzenia tego - z drugiej stron zatrudnić nowa osobę która i tak nie wytrzyma tam dłużej niż 3 miesiące !!!! powodzenia Gomar
zdjecie uzytkownika
T-34 - 2014-05-31 14:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma prowizorka.Partyzantka na szeroką skalę. Kierownicy ph to łby jakich nie chcieliby w normalnych firmach nawet na ochroniarzy. Tomus przydupas jeden to len i nierob. Grzeje miękka posadke i zawsze uchowa się w tym syfie.
zdjecie uzytkownika
garlic - 2014-05-31 16:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy w Gomarze w Radomiu na stanowisku montera instalacji wentylacyjnych wyciągnę na poczatek 2 tysiące na wypłacie?
zdjecie uzytkownika
juhas - 2014-05-31 17:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedyne co wyciagniesz to nogi.
zdjecie uzytkownika
mloda - 2014-06-13 10:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w kielcach szukaja wlasnie do sortowania oraz przebierania owoców i warzyw... i sama nie wiem czy warto isc?
zdjecie uzytkownika
donbas - 2014-07-01 19:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mloda - 2014-06-13 10:58:07]:
szczerze mówiąc na Twoim miejscu nie liczyłbym na duże pieniądze... chyba , że interesuje Cię tylko atmosfera w pracy
Oferty Pracy odpowiedz
2014-05-13
Żródło: Gowork.pl
Janki
(mazowieckie)
poszukuje samodzielnego mechanika do pracy w warsztacie samochodowym w Jankach koło Warszawy. Telefon kontaktowy 504 204 166
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-16 20:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-07-16 20:15:54]:
Witam,
na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć tylko tyle" wreszcie jest szansa na normalność i szacunek" wszyscy odetchnęli z ulgą jak wielki kat i pozorant bez pojęcia o prowadzeniu biznesy poszedł na zieloną trawkę.
Był jak ta "krowa- dużo ryczy mało mleka daje" w tym przypadku mleka nie widać ani kropli. Jak on nie umiał mówię wam to masakra każdy się bał o swoją robotę bo w każdej chwili mógł ją stracić za byle co-zwłaszcza dziewczyny miały prze..... wiecie o czym mówie.:)
Narazicho
zdjecie uzytkownika
Pracownik 2 - 2014-07-19 18:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam!
Zgadzam się w 100%!Aż się chce pracować!Trzymam kciuki za menadżerów!
zdjecie uzytkownika
nh - 2014-07-29 17:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorszy zakład jaki może być auschfitz pracujesz codziennie za 1300 a gdzie nadgodzinny tylko inspekcja pracy tam potrzebna
zdjecie uzytkownika
konkurencja - 2014-08-27 22:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To klęska już dla nich.PH zwalniają się na gwałt i uciekaja ,brak asortymentu ,wylatują z półek jak karaluchy a ceny ha ha Agros ale szaleństwo
za chwile to nie będą mieli czym handlować. Ph maja nadzieję ale to matka głupich zwłaszcza jak zarobki im spadną po nowej wersji prowizji.
Pińczów to nie podrawka moi drodzy radzę szukajcie nowej pracy bo za chwile zamkną ten bałaganik. wytrwałym życzę powodzenia i współczuję głupim którzy wierzą że będzie lepiej.
zdjecie uzytkownika
znajomy x - 2014-08-27 22:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz rację pracowałem tam to wiem. A teraz jak słyszę co się dzieję to czysta żenada....Na nic nie mają kasy nawet już deputaty zabrali z oszczędności .... jestem ciekawy kto jeszcze tam rzuci podanie???? Powodzenia tym co znam i tym co podejmują pracę...bo etatów wiele nawet na kierowników .Płaca super bo ciut większa od kuroniówki a nowy dostaję więcej niż ten co pracuję 4 5 lat nie zapomnijcie nie robić km prywatnych bo liczą jak taxi....
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-02 19:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to widzę,że pana W zwolnili?! To super bo to zwykły prostak! Myślał zawsze nie tą głową co trzeba! Gratuluję decyzji!!!!!!- Brawo.
zdjecie uzytkownika
PRAC - 2014-09-04 12:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkurencja - rozpowszechniasz błędne informacje, pewnie to komentarz samego W., a jeśli nie..to na pewno jednego z pupilków..., którzy wraz z wygnaniem W. z Gomaru, lojalnie uciekli...
zdjecie uzytkownika
akord - 2014-09-04 16:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pupilkow było całkiem sporo. Od Gdańska po Pinczow. Solidnych ph kilku ale żadnego już chyba nie ma . szkoda tych co Poukładali rynek a firma ich miała w(usunięte przez administratora) Prawie każdy znalazł z tych porządnych nowe lepsze zajęcia. Pan W faktycznie myślał nie tym lebkiem co ttrzeba wiem to miałam niestety "przyjemność" doświadczyc chamstwa.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-04 21:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też miałam tą nieprzyjemność doświadczyć chamstwa!!! Pan"W" zawsze wykorzystywał swoją pozycję w stosunku do kobiet. Mam nadzieję,że nie będzie już pracował z kobietami.
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2014-09-15 17:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-09-02 19:44:04]:
znajomy x trochę masz nieaktualne info kasa jest na to co trzeba a nie na deputaty pewnie ty deputaty to patrzyłeś gdzie schandlować jak narazie to rezygnują ci co nic nie robili i dalej myśleli że nic nie trzeba będzie robić i będą se tu siedzieć a co do kasy to chciałbyś mieć taka kuroniówkę bo trochę się pozmieniało i można dobrze zarobić ale coś za coś a nie na zasadzie układów każdy może teraz zarobić jak dobrze pracuję, kasa jaką teraz można zarobić jest ok.Więc jak widzisz ty zaliczasz się do tych co "G" robili i tylko narzekali szkoda mi takich głąbów jak ty co tylko siedzą i myślą jak tu boruty narobić a pewnie dalej szukasz pracy i se siedzisz na internecie z nudów piszesz ale ułatwię ci i odpowiem na jedno pytanie dlaczego po wysłaniu przez ciebie 250 CV nikt nie dzwoni odpowiedz jest prosta nikt głąba nie zatrudni więc siedz dalej i pisz sobie te dyrdymały jak cię to kręci i szukaj dalej odpowiedzi co z tobą jest nie tak może na stróża się nadajesz a nie na PH
zdjecie uzytkownika
Znający szczegóły:) - 2014-09-16 15:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik a co - 2014-05-31 11:44:58]:
Proszę przeczytaj swój tekst i przyznaj, że wypocinę skleciłeś. Ani ładu, ani składu. Książkę od czasu do czasu warto by poczytać,aktualną gazetę przejrzeć. A tak tylko miernota. Mam obawę, że powstały tekst jest wynikiem żalu i wypitego alkoholu. ...Prawda ?
A tak, nawiasem. Każda praca polega na osiąganiu wymiernych efektów, jeśli ich nie widać, czas na zmiany. I one nadeszły. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2014-09-17 22:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary pracowniku " każdy mierzy swoją miarą".Nie obrażaj ludzi uczciwych !!! Może sam robiłeś kasę lewą na deputacie ? Gdzie widzisz tą poprawę ? Mocny to jesteś ale w tym co nie trzeba .Frajer !!!!
zdjecie uzytkownika
wandzel - 2014-09-23 14:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem czemu pojawia się co raz więcej opinii o tym, że Gomar ( czyli producent artykułów spożywczych Pińczów) nie ma pieniędzy, że przestają płacić , bo nie mają z czego. Jeśli chodzi o sprzedaż ich artykułów to są one co raz bardziej popularne w Polsce, także w związku z tym i ich sprzedaż powinna być lepsza
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-10-09 20:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wywalili z firmy byłego trenera T.S świetna wiadomość :) hip hip hura !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
doktorek - 2014-10-11 13:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty możesz być następny ......hi hi ha ha
zdjecie uzytkownika
blacha - 2014-10-12 21:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie spodziewałem się , że Gomar - firma która na początku zajmowała się jedynie przetwórstwem owoców i warzyw i która pochodzi naprawdę z niewielkiej miejscowości, tak bardzo się rozrośnie i będzie coś znaczyła na Polskim rynku przetworów. Także myślę, że prowadzona jest ona z głową i pomysłem na rozwój
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2014-10-15 21:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolniłem się sam.
A ten pajac T.S... ktoś napisał leser a ja dodam pie...... !!!
Świetnie że wyleciał :)
A nowe kierownictwo pewnie niezłą kasę przytula popracują do wiosny i wylecą .
Pewnie post zostanie wykasowany trudno ?!
zdjecie uzytkownika
ja 5 - 2014-10-17 09:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pupilki są nadal... mało tego zarabiają kasy jeszcze więcej...Inni tyrają a w życiu nie będą w stanie tyle wypracować ... ciekawe jak oni to robią????dla nich podwyższki ,premie a dla innych ochłapy.Nowy system też stworzony pod nich ...Ciekawe jakby ich tak oddelegować na inne tereny czy pokazali by klasę sprzedaży.A miało być tak pięknie... dobrze że z stamtąd odszedłem bo nigdy nie było mądrych głów do rządzenia i sprawiedliwości.Czas na zmiany jak to pisał znający szczegóły bo efektów się nie doczekasz gościu takim postępowaniem zastanów się lepiej gdzie masz te wymierne efekty???? czarujesz chyba albo marzysz w obłokach.
Powodzenia wytrwałym bo jeszcze pare osób tam normalnych pracuję i wielki szacunek dla Nich
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-10-20 10:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe dlaczego piszecie takie dziwne rzeczy, zmieniło się duzo i zmienia cały czas i to na lepsze, można teraz więcej zarobić ale trzeba pracować, co do pupilków, wszędzie w każdej firmie tacy są, może coś się zmieni że inni też będą dodatkowo wynagradzani za ciężką pracę , jak na razie wszystko zmierza w dobrą stronę i tego trzeba się trzymać , niech zarządzają tak aby każdy zarobił
zdjecie uzytkownika
znajomy x - 2014-10-21 17:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary - 2014-10-20 10:45:40]:
szybciej nogi wyciągną niż zarobią .zmienia się na lepsze??? chyba Tobie !!!!
to powiedz czemu jest taka duża rotacja???? Każdego nazwiesz nierobem???
Odpowiem Ci stary....nie szanujecie ludzi którzy dobrze pracują albo raczej pracowali ....wszystkich macie za leniuchów i złodziei...
zdjecie uzytkownika
znajomy x - 2014-10-25 12:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj oj oj ,,,dochodzą nowe słuchy że wypracowana Łódź może paść na kolana....Zdziwiony jestem że puszcza się takie osóbki pracowite jak Zochna.....oj to chyba źle się dzieję????? Sofii życzę Ci powodzenia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Gomar!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gomar

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert