brak logo

Gomar

Pińczów

Opinie o Gomar

nowy 2015-02-26 10:42:02
Hehehe masz racje @obecny, podstawa nie powala premia fajna ale tylko na papierze. Plany sprzedażowe wzięte są z sufitu i są nie realne. Mam wrażenie że ustalane sa tak ze obrót plus 30-40% i mamy plan do wykonania. Posumowując planu odsprzedaży zawsze będa lezaly no moze 1raz na kwartał uda ci się zrobić dostaniesz fajna kase i tyle:)
były 2015-02-27 12:45:11
Pan (usunięte przez administratora)chyba nie wie co sie dzieje, że sklepy rezygnują z naszego towaru, hurtownie zrywają umowy, na moim terenie Delikatesy Centrum nie mają asortymentu a kiedyś we wszystkich był prawie cały, ten nowy Pan od sieci tylko ładnie wygląda i dużo opowiada ale nic nie robi żeby to poprawić, porażka!!!! Szkoda naszej pracy.
xxx 2015-02-27 20:08:24
to ktu pisze jak malkontenci odeszli??? :-)
1
malkontent 2015-02-27 20:57:32
Jestem tu nowy a już czuję się jak Malkontent!!!W mojej grupie też jest kilku nowych i też tak mają!O co tu chodzi???? W tej firmie jest jakiś nowy trend sprzedaży.Ceny poszybowały do góry(tu jesteśmy liderami)chyba tylko po to by pokazać właścicielowi ile to Zarobi,bo z bagażnika i tak muszę dać towar na obniżenie tych Kosmicznych CEN!!!Może ktoś mi i panią w sklepach to wytłumaczyć???
kiss 2015-02-28 10:42:21
Tobie i paNIOM w sklepach już dziękujemy.
klient 2015-03-02 21:35:12
Co produkuje ta firma ?
Kto ją zna?
luzik 2015-03-03 17:42:01
MOI DRODZY,CO WY CHCECIE OD GOMARU...TAKICH FIRM JEST MAŁO,JA ODBIJAM GPSKA I LUZIK,MOZE DUZO NIE ZARABIAM,ALE JEZDZE SOBIE NA ROZMOWY I NIEBAWEM ODEJDE JAK KAZDY ZRESZTĄ TO ROBI W TEJ FIRMIE:)O PRACE SIE NIE TRZEBA BAC TERAZ,BO NIE JEST WAŻNA SPRZEDAZ,GDYBY CHODZIŁO TO NIE BYŁO BY TYCH DWOCH PANOW-TRZECH TERAZ.KIEDYS CO MNIE SMIESZYŁO TA FIRMA MIAŁA ASPIRACJE NA LIDERA RYNKOWEGO..:)FAKT SPRZEDAZ BYŁA TROCHE WIEKSZA..ALE LIDER!:)NASZ DZIAŁ TO DZIAŁ KOSZTÓW.WLASCICIEL MUSI DUZO KASY DOSYPYWAC DO NIEGO,ALE KTO BOGATEMU NIE POZWOLI:)WIEC LUZIK I POWODZENIA .
dostawca 2015-03-05 20:18:52
Jak ci przestaną albo bedą zalegać z zapłatą tak jak nam to bedziesz miał ciepło
2
koci 2015-03-13 20:17:03
Jak idzie sprzedaż tych produktow sa znane?
MNG. 2015-03-26 07:35:42
zastanawiam się o czym Ty człowieku piszesz , jakie serce? to człowiek ,który honoru nie ma i dobrze się stało ,że poleciał .Czemu tak późno ? oraz jego kolega trener to jakiś żart ,nawet poprawnie wypowiadać się nie potrafił :)
sloik 2015-03-26 17:44:23
W gomarze ,widze po staremu:) komuna i ludzie zakompleksieni:)pozdro
chili 2015-03-27 11:32:15
-Słoik - a ja widzę, że nie idziesz z duchem czasu, nadal cie interesuje co w Gomarze się dzieje.
1
Zakompleksiony 2015-03-27 11:44:12
Słoik jak mniemam jesteś metroseksualnym poliglotą, który z niejednego Mc Donald's-a frytki wyjadał.Więc gdzie nam do Ciebie wielki znawco świata. My ucieleśnienie PRL-u z kompleksami prowincjonalnych miasteczek i wsi. Pamiętaj jednak o jednym mądrym niekoniecznie chińskim przysłowiu ... nie bądź taki do przodu, bo Cię z tyłu zabraknie ... Pozdrawiamy z Uśmiechami na beztroskich twarzach!!!
szukam 2015-03-29 08:38:29
są przyjęcia do biura?
1
ak 2015-06-02 10:40:16
super się pracuje w tej firmie.
obecna 2015-06-10 14:01:40
Co Ty wypisujesz, idziemy na dno a czarodziejom się skończyły zaklęcia.
Dramat, trzeba uciekać.
odecny 2015-06-10 16:19:36
Masz trochę nieaktualne informację, może Ty powinieneś się ewakuować bo przez takich gamoni można pójść na dno.
Jak jesteś taki super to pewnie masz już wymarzoną ciepłą posadkę płatną w euro więc nie utrudniaj tylko się ewakuuj.
luzik 2015-06-23 20:58:27
Gomar to tandeta i drożyzna . Chamstwo tzw. Zarządu przechodi granice pojęcia.
Siedzą w grajdole i mają wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byle tylko im było wygodnie. Wszędzie jest taniej i lepiej jakosciowo. Trzymajcie sie posad przynajmniej będiecie mieli pierwszeństwo u syndyka
adelka 2015-07-21 23:21:34
Witam!jak jest w końcu z kasą?ile h.się pracuje-jako PH?tak średnio oczywiście,ile punktów dziennie?gps?inne kontrole;)?myślałam o wysłaniu Cv na Zamość,byłabym wdzięczna za info od kogoś z Zamościa jeśli się tu zabłąka:D Wiem,że opinie są różne ale mam świadomość pracy na takim stanowisku i wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma,zależy kto co lubi;)...
NOWY? 2015-07-22 17:58:37
WITAM. CHCIAŁBYM SIE DOWIEDZIEC JAK WYGLADA PRACA W CHŁODNI W KIELCACH NA UL,SKRAJNEJ. TZN NA CZYM POLEGA PRACA,JAKA PŁACA I JACY LUDZIE I SZEFOWIE ITD.MAM ZAMIAR SIE TAM ZATRUDNIĆ. PROSZĘ O UCZCIWE OPINIE A NIE WYMĄDRZANIE SIĘ. DZIĘKUJE BARDZO.
stara 2015-07-23 17:26:54
wygląda tak że zamrożą cię za najniższą krajową, ale najpierw zaczniesz się pocić od harówki a potem zaczniesz się wychładzać i płakać, niestety nie ze szczęścia.pozdrawiam.mam nadzieję że nie wymądrzyłam się.
3
pracownik 2015-07-27 18:25:33
Typowa poczekalnia na lepszy pociąg. Drogie wyroby które się nie sprzedają i marne zarobki
Hmm? 2015-08-04 14:51:35
Witajcie, widzę że co 1 - 1,5 roku pojawia się ogłoszenie na PH na Tarnów, ludzie się zwalniają czy mają taki okres i góra zmienia dół?
Miro 2015-08-27 17:09:56
Witam ide jutro na rozmowe na stanowisko PH Vanseling.Czy w tej firmie sprzedaje się bezpośrednio z samochodu również na tym stanowisku ? Pozdrawiam
kiss 2015-08-27 17:21:03
Nie z autobusu...
Miro 2015-08-27 17:28:00
jakie wynagrodzenie? i auta dają w Tarnowie lub Dębicy ?
x-54 2015-09-09 15:53:02
Pracownicy GOMAR w Pińczowie i nie tylko. W związku z nieoczekiwaną chorobą Naszego Pracodawcy p. M.Górniaka proponuję SKŁADKĘ wszystkich Pracowników z przeznaczeniem na MSZĘ w intencji jak Najszybszego Powrotu do Zdrowia naszego KOCHANEGO Pana Michała.Pieniążki Co łaska proszę wpłacać do Pana o pseudonimie ANIOŁ.
1
wer 2015-09-09 18:55:33
Witam a co się stało panu gorniakowi
5
Km 2015-09-24 18:12:45
Wszystko się zgadza. I pieniadze i atmosfera i ogólnie wszystko wszystko. Oprócz firmy.
1
ASIA 2015-10-19 12:08:46
DO DOSTAWCA, ZAPŁACILI?
new. 2015-10-20 17:34:32
porażka firma,produkt na wymarciu,zarządzanie mega nie profesjonalne..szukam pracy na gwałt
juz 2015-10-26 19:14:02
sonia - to nie ta firma, jakie szkła
sok 2015-11-09 16:46:03
tak to prawda super warunki i pracy i płacy..mogłoby być zawsze lepiej, ale minimum socjalne też jest ok.
wiem 2015-11-11 16:14:08
firma Gomar to wysoko wyspecjalizowana firma w branży przetwórstwa owoców i warzyw.Firma ciągle inwestuje w park maszynowy, w ludzi podnosząc ich nieustannie kompetencje.uważam że naprawde można z tą firmą związać się na długie lata i czerpać radość z rozwoju firmy i swojego przy jednoczesnej stabilzacji finansowej.Polecam
obecna 2015-11-12 23:11:54
czy ja czegos nie rozumiem, firmy Wam się pomieszały ??
kołchoz , marne pensje, wymagania i badziewie które ktoś na siłę wciska jako premium
mieszkam blisko zwiedzałam kilka razy fabrykę i ktoś kto napisał o parku maszynowym chyba był w innej fabryce, tutaj siedzi na wiadrze Pani Zosia i zawija w sreberka
1
klient 2015-12-01 11:30:27
czy ta firma jeszcze istnieje , czy działa , ktoś coś wie, nigdzie ich nie widać , nigdzie ich nie ma , nikt nie chce tego kupować , a coś tam mieli co było dobre, czy gdzieś co można kupić czy tylko obok firmy, czy już padli całkowicie
new. 2015-12-09 15:46:42
za chwilę nigdzie nie będzie można kupić tych produktów, będą tylko dla wybranych, jak sobie sami zrobią w firmie, jutro już nie będzie kolejnych ludzi, tak szybko odchodzą ...
no chyba że dyrekcja sama będzie teraz sprzedawać , pokażą jak to się robi i już będzie wszystko i wszędzie
y 2016-01-10 12:22:57
potwierdzam pensje ok,uważam że jedna z lepszych firm teraz na rynku..pozdro
cacanka 2016-01-10 13:57:34
Właśnie się dowiedziałam że juz nie ma dwóch nierobów z Podravki, bardzo dobrze Panie Górniak. W końcu ktos przejżał na oczy. Jeden co mój teren zaorał a drugi co niby sieci miał otwierać. Koniec tej grandy!!!!!
zosia 2016-01-15 12:56:37
co za brednie !!!!! , dobre podstawy, premie, super praca i inne
gorzej już trafić nie mogłam, chyba te wpisy to sami sobie piszą żeby podnieść się na duchu i uwierzyć w to co robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bagno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> przyszłam a już będę uciekać, ten kto pracował to wie o czym pisze
1
yy 2016-01-15 16:24:25
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .hmmm..to jest zbyt lekkie określenie...szkoda słów.ale już niedługo i po nich.pozdro
lx 2016-01-16 13:35:44
super firma:-)
zasia 2016-01-18 10:50:17
@migotka , nie mam pojęcia jakie warsztaty samochodowe, tu piszą wszyscy z innego działu, tam gdzie umiera wszystko a jak padnie to i warsztacie nie będzie co naprawiac bo wszystko stanie
bb 2016-01-18 18:46:52
tu ludzie pracują za minimum..bo nie ma pracy w mieście..i w ogóle..to żart nie handel!!!
zadowolony 2016-01-20 13:41:38
Ja jestem zadowolony że mnie już tam nie ma. Pracuję u konkurencji w której wiedzą o co chodzi w sprzedaży. A tutaj dwóch baranków pięknie mówi a nic nie robi. Mydlą tylko oczy i ściągają swoich ludzi co też nic nie robią. Panowie - nie macie żadnych wiadomości op tym co się dzieje na rynku i nie wiecie nic o handlu. Szkoda mojej pracy którą włożyłem a z drugiej strony dobra szkoła była bo teraz wprowadzam moje produkty w miejsce waszych. Nie wierzcie w to co piszą. że jest dobrze i nieźle płacą, cały czas ludzie się zmieniają bo ten produkt się już nie sprzedaje, na moim miejscu już pracuje 3 osoba a hurtownie nie chcą tego produktu w dystrybucji. Pozdrawiam wszystkich ze starej ekipy co juz tam nie pracują.
3
obecny 2016-04-05 19:49:39
i co ?? kolejni ph uciekają , ciekawe kiedy tam pójdą po rozum do głowy, swoich ludzi już nie mają a teraz pozostali odchodzą , rozwalą do samego końca tą firmę , zero pojęcia o tym co aktualnie dzieje się na rynku a już w ogóle z ich produktami
obecny 2016-04-08 15:51:27
jakie premie comiesięczne, no chyba że fikcje piszesz, ipaq przyjmie wszystko, jak na razie więcej terminuje się w sklepach i hurtowniach niż sprzedaje się , jak dalej tak będzie to trzeba zmienić zawód , nie przedstawiciel handlowy a promotor towarów przecenionych lub specjalista ds wymian i przecen , co to za ma być, zero pomysłów co dalej, tylko chwila obecna
1
Gorka:) 2016-06-30 19:00:47
Już niedlugo nowy rzad!!!! A nieroby dozwolnienia!!!!!!
1
Maks 2016-06-30 20:13:30
Dzień dobry, czy ktoś może mi powiedziec czy jest tutaj praca? Szukam czegoś na dłużej, najlepiej właśnie z umową. i jeśli to możliwe jakąś w miarę godziwą stawką, lubię pracować, nie jestem leniwy w ogóle
ok 2016-11-04 10:43:49
tak super firma z perespektywami i umową o pracę.
Zostaw swoją opinię o Gomar - Pińczów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gomar