GTV bus

Ozimek

Opinie o GTV bus

Krzysiek 2014-01-02 10:05:27
Firma katastrofa , mialem wypadek po 20 km podrozy. Potem dopychanie do innych autobusow , podroz z dolnego slaska do tilburga trwala 24h. Kierowca busa jakby wiozl ziemniaki, progi zwalniajace , skakalem pod sufit. Zero jakichkolwiek przeprosin. Zero poczucia winy , Potem jeszcze telefony z policji w sprawie wypadku. Generalnie porazka . Moja noga wiecej nie postanie w GT Venus
Sick Angel 2014-01-11 23:47:59
Wlasnie jade z Czestochowy Grand Tour Venus. W Czestochowie kierowca spoznil sie 20 minut, przyjechal autokarem, byl niemily, nie podobaly mu sie bagaze., w zasadzie nie podobalo mu sie nic. Jestem w busie, w Opolu byla przesiadka. Bus jest ciasny, upchany do granic mozliwosci. Nie ma gdzie nog rozlozyc. Goraco. Ostatni raz jade w tej puszce sardynek.
podróznik 2014-08-13 14:37:37
Syf..brud ,niemiła obsługa ..najgorsze co może nas spotkać ..w podróży ..jeden kierowca ..starszy Pan ..wredny ,wulgarny ..zero szacunku dla tych ludzi którzy korzystają z tych usług ,dzieki którym mają pracę ..
1
szalona 2014-09-21 23:55:20
po przeczytaniu wszystkich opinii na ten temat stwierdzam że zależy na kogo się trafi jeśli chodzi o kierowców to trzeba umieć z nimi rozmawiać, koniec języka za przewodnika... a co do narzekania to powiem tak kto nie pracuje jako kierowca w gtv to tego nie rozumie.. koniec języka za przewodnika... od 4 lat z nimi jeżdżę i nie narzekam..jestem zadowolona z ich usług
1
kierowca 2014-12-02 09:40:15
to ma być OPINIA O PRACODAWCY więc nie wiem czemu pasażerowie się wypowiadają !! pracowałem tam i wiem z doświadczenia i tego co kierowcy mówili ,że firma nierzetelna i radzę unikać
Michał 2014-12-07 09:58:26
grand tur wenus to najgorsza firma przewozowa jechałem w jakimś ciasnym busie nie mogłem sobie wybrać miejsca siedziałem śćicniety było nie było mozliwosci ruszyć nogami postanowiłem nie kontynuować podrózy po tym gdy kierowca zachowywał sie nienormalni i nie szło sie z nim dogadać ,moj bagaż wrzycił na tył gdzie był przygniecony innymi bagarzami przez co uszkodził go i złamał kilka rzeczy znajdujacych sie w srodku
Nigdy wiecej 2014-12-08 10:04:12
jadąc z prędkością 140 km, gdzie Bus powinien mniej na autostradzie złapał gumę! Dobrze ze poszło tylne kolo a nie przód, bo by nas wyrzucilo. Poza tym kultura kierowcy zerowa, chamski i arogancki. A nocne przesiadki to porażka...
4
goscdriver 2015-02-28 15:05:30
Witam . przeczytalem wszystkie opinie i musze stwierdzic ze to zenada . Jestem kierowca i wiem jak co wyglada . O wyplaty nie trzeba sie prosic . co do kursow jest roznie . zalezy od liczby klientow . dyspozytorzy kombinuja zeby kazdy z kierowcow na chleb mial nawet jak jes slaby ruch . Jak w kazdej firmie sa ludzie i ludziska . Ja ogolnie staram sie byc mily ale to niestety wy drodzy pasazerowie potraficie zmienic nastroj na bojowy . My kierowcy odpowiadamy za wasze zycie i bezpieczny przejazd . Zaden z nas nie jest do zabawiania . Jezel chodzi zas o wlasciciela to pierwsza firma w ktorej mam mega szacun dla szefa ktoremu palma na punkcie kasy nie odwalila . Pozdro dla wszystkich. PS . Co do punktualnosci to pamietajcie ze to jest daleka trasa . Troche wyobrazni :-) A co do bagazu . ile jest tej gory w aucie zeby wszystkie walizki tam byly .
7
GTVenus 2015-05-19 11:51:03
Biuro Przewozowe "Grand Tour Venus" nie jest firmą , która organizuje imprezy turystyczne czy przeloty - jesteśmy między innymi agentem kilku firm , biur podróży i w ich imieniu sprzedajemy oferty, które zawsze są ubezpieczone według stawki danego organizatora.
1
Kobieta 2015-10-14 19:41:59
Wracałam z przewoznikiem 5.10.2015.Niestety jest to moja ostatnia podroz z ta firma.Chamstwo i brak kultury osobistej kierowcy jest ponizej normy.Teksty do podróznych"stul pysk" itd.Palenie papierosow przez kierowce w busie-szok.Nigdy wiecej !!!!!!!!!
6
markopolo 2015-11-17 12:56:48
Wydaje mi się , że kierowca mógł brać tabletki na ból głowy lub coś w tym rodzaju - gdyby to były "nadzwyczajne lekarstwa" to nie stałby przy toalecie gdzie wchodzi i wychodzi multum ludzi/pasażerów... jeżeli ktoś ma przypuszczenia , że coś jest nie tak to dzwoni do przewoźnika zaraz po przyjeździe i zgłasza to komuś w obsłudze rezerwacji...
1
wisnia1991 2015-11-19 13:28:28
Wracałam już parę razu tą firmą i nie mogłabym złego słowa powiedzieć. Kierowcy mili, pomocni jeżeli chodzi o bagaż. Miałam być na 9:00 pod adresem i tak też było. A jeżeli chodzi o tabletki, które kierowca miał zażywać w ukryciu to bardzo przepraszam ale brzmi to śmiesznie...może go głowa bolała albo miał chore gardło :)
3
J@siu 2015-11-25 10:03:43
Hejka ziomki... jechałem 4 razy z nimi w tym roku i spoko - obsługa w biurze miła , można dzwonić do nich późnym popołudniem i zawsze odbiorą telefon i mają wolne miejsca do końca nawet w dniu wyjazdu-mi się udało tak wskoczyć na ostatni moment ... kierowcy różni ale ogólnie dobre chłopaki - dzwonią przed dojazdem i informują o której będą na adresie ... jazda kierowcy pełna kultura...pozdro
3
konrad_89 2015-11-25 19:43:46
Kiedyś tez jechałem z Venusem i powiem, że nie byłem do końca zadowolony, kierowca średnio rozmowny i spoźniłem się na miejsce. Ale ostatnio przez przypadek ponownie trafiłem do nich i powiem szczerze ze kursik mega spoko a kierowcy chylę czoła za jazde. Może wtedy trafiłem na pechowy kurs ale jak będe wracał teraz spowrotem to chciałbym z GTV! Pzdr
4
madzzziunia1988 2015-11-26 14:53:55
mój kurs z nimi w miarę ok, kierowca bez szwanku porozwoził wszystkich na adres, akurat wysiadałam ostatnia, jedyne do czego moge sie przyczepić to ze wyjechaliśmy z pół godzinnym opóźnieniem bo czekaliśmy na innego busa.
1
bambi 2015-12-01 14:49:23
oni mają tylu kierowców... Zawsze proszę ze chce jechać z Marcinem a nigdy mi się nie udało
Mrozus 2015-12-04 10:55:02
Z tego co wiem kierowców cały czas szukają. Zatrudniają na umowę o pracę. Ogólna ocena dobra. Pomimo kilki personalnych niedomówień dobrze wspominam.
1
duchu 2015-12-04 12:16:50
ja również. Praca jak praca
muska 2015-12-09 15:53:47
ja bardzoo polceam gtv busa!
kopcusss1990 2015-12-09 16:02:44
Właśnie zlozylem CV, mam ndzieje ze sie odezwą, słyszałem, że maja zapotrzebowanie
Bodzio 2015-12-09 22:10:46
Nigdy wiecej gtv,porazka,chamski kierowca,nie polecam !
1
markopolo 2015-12-10 15:56:22
Witam - wracałem z Holandii dwa dni temu z nimi i było spoko , kierowca odebrał mnie z Den Haag o godzinie 18.30 i zabieraliśmy jeszcze 3 adresy ale wszystko blisko typu Zoetermer, Boskoop, Gouda i w Opolu byłem o godzinie 07.30 - zaznaczam, że jazda była kulturalna bez żadnych dziwnych prędkości. Te BUsy zielone mega wygodne !!!
pilot 2015-12-15 14:13:44
tylko jeszcze u nich na świeta mają miejsca...szok żeby cokolwiek znalesc
kazimierz69 2016-01-20 09:34:28
Pozdrawiam kierowcę Busa z powrotu 15.01 z Utrechtu do Polski ... wysokoa kultura osobista i pewność i bezpieczeństwo jazdy ... Pozdrawiam.
2
liszka 2016-02-17 18:02:57
moim zdaniem, jest to firma(jedna z nielicznych) która potrafi zapewnić bezpieczny transport. Dla mnie to jes najwazniejsze, juz raz przezywałam chwile grozy z konkurecją
roczek 2016-02-18 19:29:18
Ja bardzo dziękuję kierowcy Pawłowi za zniżkę na przejazd dla mojego pieska w innych firmach nie było o tym mowy. Dzieki GTV
Kornela77 2016-02-22 09:22:56
Dzięki za jazdę i dowóz pod dom plus wniesienie bagaży (rzadkość u kierowcy) kierowca o imieniu Kamil. Mały minus , że nie ma wifi w busach GTV ale spko i tak ich lubię ... pozdr
kierbdb 2016-02-22 10:34:42
od pół roku pracuje w tej firmie. Wiem ze maja duzo chetnych na kierowców, ja polecam, kursy mam regularnie, trasy fajnie poukładane. nie narzekam.
1
Jan Janek 2016-02-22 10:35:30
jeżdżę z nimi z Niemiec do Polski co dwa tygodnie zjeżdżam na urlop i wykupuje zawsze bilet w II strony bo jest tańszy o 50 zł od normalnej ceny tylko szkoda , że te bilety dwustronne nie liczą do zniżki KSK ale fajnie się jeździ i dowożą mnie teraz aż do Radomska-wcześniej musiałem wysiadać w Częstochowie
kitka 2016-02-23 15:39:57
Witam, kiedyś pracowałam w biurze Grand Tour Venus, mega przyjemna atmosfera, przyjaźnie nastawieni ludzie. Polecam w 100 %
mami 2016-02-29 20:46:47
Dziękuję Kierowcy, który dostarczył moje dziecko sprawnie i bezpiecznie do Polski :) pozdrawiam całą załogę GTV
koti 2016-03-07 15:10:48
ze Szczecina do Eindhoven podroż minęła migusiem
ela 2016-03-08 23:18:38
Och...ile osob tyle opinii. Pozdrowienia i wielki szacunek dla pana Andrzeja, przystojnego bruneta (dluzsze wlosy) za niesamowicie spokojna jazde. Wracalam z niemiec tydzien temu z tym panem i jestem pelna podziwu xa jego stoicki spokoj. Jak rowniez...kazdy kierowca z tej firmy z ktorym mialam kontakt byl mily, usmiechniety, komunikatywny mimo, ze bylam trudnym pasazerem bo mialam zwierzatko ze soba. Pozdrawiam Panow serdecznie
gosc 2016-03-11 16:22:29
Tak kierowcy sa mili jak rowniez latwi do zdobycia. Sa i tacy ktorzy sypiaja z pasazerkami jak pewny pan Lukasz W. Opinie ma niezla. Wysoki szatyn w bezrekawniku. Filozof nie maly.
4
nie istotne 2016-03-15 15:29:43
Zazdrosc pisze w naszych pustych glowach rozne scenariusze... kazdy z nas robi to co dla niego dobre. Jesli ludzie chca sie ze soba "przeleciec" niech to zrobia. Lepiej zrobic cos niz pozniej zalowac, ze sie nie zrobilo. wazne by nikogo nie krzywdzic. Zajmijmy sie swoimi problemami i uwazajmy by przez jedno nieprzemyslane slowo nie stracic czgos co juz osiagnelismy oraz nie oceniajmy innych jesli sami nie jestesmy idealni. Radze JA :-)
3
gosia 2016-03-22 11:48:44
Ma bo o tym kierowcy mowi sie dosc duzo. Nie nalezy do milych. Przystojniak tez z niego zaden. Ale Trzeba przyznac ze w tej firmie sa naprawde super fajni kierowcy i chyba odpowiedzialni. Jezdze z nimi rok i nie narzekam. Polecam przewoznika
1
gosia 2016-03-22 11:48:51
Ma bo o tym kierowcy mowi sie dosc duzo. Nie nalezy do milych. Przystojniak tez z niego zaden. Ale Trzeba przyznac ze w tej firmie sa naprawde super fajni kierowcy i chyba odpowiedzialni. Jezdze z nimi rok i nie narzekam. Polecam przewoznika
2
Juzio 2016-07-10 13:32:20
Jeśli chodzi o podrywanie kobiet to wszyscy sa jednakowi. Jechalem do belgi kierowca ktory przepraszal kobiete ze ja oklamal ze swoim wiekiem a kilka godzin wczesniej mowil do niej kocham. Wczesniej dzwonila zona na inny telefon. Sami kierowcy robia opinie i nie dziwmy sie ze sa takie komentarze. Biedna ta oszukana kobieta panie kierowco. Ratuj pan jej honor
3
Helga 2016-07-12 09:53:18
Szef tej firmy to spoko gosc ale kierowcy plotkarze to niewypal. Podczas jazdy dzwonua do siebie z sensacja mi. Obgaduja siebie nawzajem. Pan Darek z ktorym mialem nieprzyjemnisc jechac buzia mu sie nie zamykala. Plotkowal a pasazerowie tego sluchali. Wstyd. Trzymajcie kierownicy bo placimy wam za bezpieczną jazde. Nie polecam. Szukajcie pracy panowie zamiast stake narzekac i obgadywac kolegiw z firmy szefa i pasazerow.szkoda slow
3
Manulcia 2016-08-14 14:44:19
Jestem z tej firmy bardzo zadowolona. Wczoraj jechałam i trafiłam na bardzo miłego i sympatycznego kierowcę. Polecam !
2
Marek 2016-09-16 08:33:51
Mialem nieprzyjemnosc jechac ostatnio z panem waldkiem i innym kierowca. Obaj narzekali na firme, szefa a na dodatek obgadywali innego kolege z pracy, kierowce ktory tez jechal z holandii. Zenada. Jestem swiadkiem jak obgaduja siebie nawzajem, smieja sie z jakiegos marcina z biura, wstyd panowie wstyd. Tez nie polecam przewoznika z takimi plotkarzami kierowcami. Mnie nie intetesuja plotki a musze to sluchac.polecam Mareckiego. Fajni kierowcy na poziomie
8
patryk 2016-10-09 12:15:25
Poronieni kierowcy. Plotkuja o sobie i później piora sie. Zdradzaja zony z malolatami a potem te malolatki pracujace w holandii dyskujtuja miedzy soba ktorego mialy i smieja sie ze sa szwagierkami. Ot gentlemeni. Czasy nastaly, ze to Baby smieja sie dzis z zaliczonych chlopow. Jazda bez trzymanki panowie kierowcy. Sa tez i tacy kierowcy ktorzy w nocy jezdza w ciemnych okularach z nosem przy szybie. Szkliste oczka ma co drugi. Co ukrywacie panowie ?. Nie polecam tej firmy bo strach do nich wsiadac.
2
Darej 2016-10-09 13:22:31
@radek nie wiem, czy w najbliższym czasie jest szansa na taką ofertę pracy, teraz to tylko poszukiwani są kierowcy z prawem jazdy kategorii B. Szukają takich pracowników w kilku miastach, ale wiadomo, że to praca mobilna.
Samira 2016-10-26 00:15:06
Nie polecam jazdy busem nr.44 kierowca młody który korzystał z telefonu cała drogę z polski do niemiec .Wyglądał jak był by naćpany za przeproszeniem .Pierwszy raz mi się taka jazda zdarzyła było niebezpiecznie przez sam telefon.
yomek 2016-10-31 21:32:39
Trzeba być idiotą by jeżdzić busem ale to wasze życie
Patiii 2016-11-19 18:27:04
Witam szukałam odpowiedniego forum firmy GTV i chyba znalazłam chciałam napisać pare ciepłych słów o tej firmie wracałam ostatnio z Holandii do Polski podróż mile mnie zaskoczyła kierowca który mnie wiózł miał na imię z tego co pamietam Sebastian kierowca miły sympatyczny postoje długie i odpowiednio czasowo podróż minęła szybko i bezpiecznie jechałam 1 raz i właśnie wiem ze zmieniłam przewoźnika oby tak dalej polecam i będę polecać nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale z tego co pamietam to Nr 126
Patiii 2016-11-19 18:28:06
Witam szukałam odpowiedniego forum firmy GTV i chyba znalazłam chciałam napisać pare ciepłych słów o tej firmie wracałam ostatnio z Holandii do Polski podróż mile mnie zaskoczyła kierowca który mnie wiózł miał na imię z tego co pamietam Sebastian kierowca miły sympatyczny postoje długie i odpowiednio czasowo podróż minęła szybko i bezpiecznie jechałam 1 raz i właśnie wiem ze zmieniłam przewoźnika oby tak dalej polecam i będę polecać nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale z tego co pamietam to Nr 126
true 2016-11-26 17:19:32
Co Ty opowiadasz?! gtv to jest grand tour venus! baranie z biura.....
Gość 2016-11-27 18:03:18
Polecam tego busa. jechałam już parę razy wszystko wporzadku było. Kierowcy sympatyczni a szczególnie z busa 45 bardzo miły.
Gość 2016-11-27 22:30:17
Super przewoźnik. Kilka razy już jadę i zawsze jest ok. Kierowcy mili a szczególnie przypadł mi do gustu bus 45. Pozdrawiam i dziękuję za miłą pogawędke.
Zostaw swoją opinię o GTV bus - Ozimek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV bus