GTV bus

Ozimek

Opinie o GTV bus

muska 2015-12-09 15:53
ja bardzoo polceam gtv busa!
kopcusss1990 2015-12-09 16:02
Właśnie zlozylem CV, mam ndzieje ze sie odezwą, słyszałem, że maja zapotrzebowanie
Bodzio 2015-12-09 22:10
Nigdy wiecej gtv,porazka,chamski kierowca,nie polecam !
1
markopolo 2015-12-10 15:56
Witam - wracałem z Holandii dwa dni temu z nimi i było spoko , kierowca odebrał mnie z Den Haag o godzinie 18.30 i zabieraliśmy jeszcze 3 adresy ale wszystko blisko typu Zoetermer, Boskoop, Gouda i w Opolu byłem o godzinie 07.30 - zaznaczam, że jazda była kulturalna bez żadnych dziwnych prędkości. Te BUsy zielone mega wygodne !!!
pilot 2015-12-15 14:13
tylko jeszcze u nich na świeta mają miejsca...szok żeby cokolwiek znalesc
kazimierz69 2016-01-20 09:34
Pozdrawiam kierowcę Busa z powrotu 15.01 z Utrechtu do Polski ... wysokoa kultura osobista i pewność i bezpieczeństwo jazdy ... Pozdrawiam.
2
liszka 2016-02-17 18:02
moim zdaniem, jest to firma(jedna z nielicznych) która potrafi zapewnić bezpieczny transport. Dla mnie to jes najwazniejsze, juz raz przezywałam chwile grozy z konkurecją
roczek 2016-02-18 19:29
Ja bardzo dziękuję kierowcy Pawłowi za zniżkę na przejazd dla mojego pieska w innych firmach nie było o tym mowy. Dzieki GTV
Kornela77 2016-02-22 09:22
Dzięki za jazdę i dowóz pod dom plus wniesienie bagaży (rzadkość u kierowcy) kierowca o imieniu Kamil. Mały minus , że nie ma wifi w busach GTV ale spko i tak ich lubię ... pozdr
kierbdb 2016-02-22 10:34
od pół roku pracuje w tej firmie. Wiem ze maja duzo chetnych na kierowców, ja polecam, kursy mam regularnie, trasy fajnie poukładane. nie narzekam.
2
Jan Janek 2016-02-22 10:35
jeżdżę z nimi z Niemiec do Polski co dwa tygodnie zjeżdżam na urlop i wykupuje zawsze bilet w II strony bo jest tańszy o 50 zł od normalnej ceny tylko szkoda , że te bilety dwustronne nie liczą do zniżki KSK ale fajnie się jeździ i dowożą mnie teraz aż do Radomska-wcześniej musiałem wysiadać w Częstochowie
kitka 2016-02-23 15:39
Witam, kiedyś pracowałam w biurze Grand Tour Venus, mega przyjemna atmosfera, przyjaźnie nastawieni ludzie. Polecam w 100 %
mami 2016-02-29 20:46
Dziękuję Kierowcy, który dostarczył moje dziecko sprawnie i bezpiecznie do Polski :) pozdrawiam całą załogę GTV
koti 2016-03-07 15:10
ze Szczecina do Eindhoven podroż minęła migusiem
ela 2016-03-08 23:18
Och...ile osob tyle opinii. Pozdrowienia i wielki szacunek dla pana Andrzeja, przystojnego bruneta (dluzsze wlosy) za niesamowicie spokojna jazde. Wracalam z niemiec tydzien temu z tym panem i jestem pelna podziwu xa jego stoicki spokoj. Jak rowniez...kazdy kierowca z tej firmy z ktorym mialam kontakt byl mily, usmiechniety, komunikatywny mimo, ze bylam trudnym pasazerem bo mialam zwierzatko ze soba. Pozdrawiam Panow serdecznie
gosc 2016-03-11 16:22
Tak kierowcy sa mili jak rowniez latwi do zdobycia. Sa i tacy ktorzy sypiaja z pasazerkami jak pewny pan Lukasz W. Opinie ma niezla. Wysoki szatyn w bezrekawniku. Filozof nie maly.
5
nie istotne 2016-03-15 15:29
Zazdrosc pisze w naszych pustych glowach rozne scenariusze... kazdy z nas robi to co dla niego dobre. Jesli ludzie chca sie ze soba "przeleciec" niech to zrobia. Lepiej zrobic cos niz pozniej zalowac, ze sie nie zrobilo. wazne by nikogo nie krzywdzic. Zajmijmy sie swoimi problemami i uwazajmy by przez jedno nieprzemyslane slowo nie stracic czgos co juz osiagnelismy oraz nie oceniajmy innych jesli sami nie jestesmy idealni. Radze JA :-)
3
gosia 2016-03-22 11:48
Ma bo o tym kierowcy mowi sie dosc duzo. Nie nalezy do milych. Przystojniak tez z niego zaden. Ale Trzeba przyznac ze w tej firmie sa naprawde super fajni kierowcy i chyba odpowiedzialni. Jezdze z nimi rok i nie narzekam. Polecam przewoznika
1
gosia 2016-03-22 11:48
Ma bo o tym kierowcy mowi sie dosc duzo. Nie nalezy do milych. Przystojniak tez z niego zaden. Ale Trzeba przyznac ze w tej firmie sa naprawde super fajni kierowcy i chyba odpowiedzialni. Jezdze z nimi rok i nie narzekam. Polecam przewoznika
2
Juzio 2016-07-10 13:32
Jeśli chodzi o podrywanie kobiet to wszyscy sa jednakowi. Jechalem do belgi kierowca ktory przepraszal kobiete ze ja oklamal ze swoim wiekiem a kilka godzin wczesniej mowil do niej kocham. Wczesniej dzwonila zona na inny telefon. Sami kierowcy robia opinie i nie dziwmy sie ze sa takie komentarze. Biedna ta oszukana kobieta panie kierowco. Ratuj pan jej honor
3
Helga 2016-07-12 09:53
Szef tej firmy to spoko gosc ale kierowcy plotkarze to niewypal. Podczas jazdy dzwonua do siebie z sensacja mi. Obgaduja siebie nawzajem. Pan Darek z ktorym mialem nieprzyjemnisc jechac buzia mu sie nie zamykala. Plotkowal a pasazerowie tego sluchali. Wstyd. Trzymajcie kierownicy bo placimy wam za bezpieczną jazde. Nie polecam. Szukajcie pracy panowie zamiast stake narzekac i obgadywac kolegiw z firmy szefa i pasazerow.szkoda slow
3
Manulcia 2016-08-14 14:44
Jestem z tej firmy bardzo zadowolona. Wczoraj jechałam i trafiłam na bardzo miłego i sympatycznego kierowcę. Polecam !
2
Marek 2016-09-16 08:33
(usunięte przez administratora)
8
patryk 2016-10-09 12:15
(usunięte przez administratora)
3
Darej 2016-10-09 13:22
@radek nie wiem, czy w najbliższym czasie jest szansa na taką ofertę pracy, teraz to tylko poszukiwani są kierowcy z prawem jazdy kategorii B. Szukają takich pracowników w kilku miastach, ale wiadomo, że to praca mobilna.
Samira 2016-10-26 00:15
Nie polecam jazdy busem nr.44 kierowca młody który korzystał z telefonu cała drogę z polski do niemiec .Wyglądał jak był by naćpany za przeproszeniem .Pierwszy raz mi się taka jazda zdarzyła było niebezpiecznie przez sam telefon.
1
yomek 2016-10-31 21:32
Trzeba być idiotą by jeżdzić busem ale to wasze życie
Patiii 2016-11-19 18:27
Witam szukałam odpowiedniego forum firmy GTV i chyba znalazłam chciałam napisać pare ciepłych słów o tej firmie wracałam ostatnio z Holandii do Polski podróż mile mnie zaskoczyła kierowca który mnie wiózł miał na imię z tego co pamietam Sebastian kierowca miły sympatyczny postoje długie i odpowiednio czasowo podróż minęła szybko i bezpiecznie jechałam 1 raz i właśnie wiem ze zmieniłam przewoźnika oby tak dalej polecam i będę polecać nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale z tego co pamietam to Nr 126
Patiii 2016-11-19 18:28
Witam szukałam odpowiedniego forum firmy GTV i chyba znalazłam chciałam napisać pare ciepłych słów o tej firmie wracałam ostatnio z Holandii do Polski podróż mile mnie zaskoczyła kierowca który mnie wiózł miał na imię z tego co pamietam Sebastian kierowca miły sympatyczny postoje długie i odpowiednio czasowo podróż minęła szybko i bezpiecznie jechałam 1 raz i właśnie wiem ze zmieniłam przewoźnika oby tak dalej polecam i będę polecać nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale z tego co pamietam to Nr 126
true 2016-11-26 17:19
Co Ty opowiadasz?! gtv to jest grand tour venus! baranie z biura.....
Gość 2016-11-27 18:03
Polecam tego busa. jechałam już parę razy wszystko wporzadku było. Kierowcy sympatyczni a szczególnie z busa 45 bardzo miły.
Gość 2016-11-27 22:30
Super przewoźnik. Kilka razy już jadę i zawsze jest ok. Kierowcy mili a szczególnie przypadł mi do gustu bus 45. Pozdrawiam i dziękuję za miłą pogawędke.
1
Bożena 2016-12-17 01:41
Wczoraj miałam przyjemność jechać pierwszy raz z firmą gtv bus i jestem bardzo zadowolona z przejazdu do holandii , kierowca z busa bodajże 51 który odbierał mnie ze Zwolenia przed przyjazdem zadzwonil, przeprosil i poinformowal ze spozni sie ok 10- 15 min . Był bardzo wesoły , lubił sobie pozartowac , dostosowywal predkosc do warunkow które nie były najlepsze w dodatku w okolicach Wrocławia dosiadł się drugi kierowca którego również pozdrawiam za dobre poczucie humoru widać że firma dba o bezpieczeństwo pasażerów , podróż minęła bardzo szybko i w dobrych humorach za co piękne dziękuję . Jak będę wracała do Polski to tylko z gtv i miejmy nadzieję że z tymi samymi szoferami . Pozdrawiam Bożena
2
Klient 2017-01-24 18:53
(usunięte przez administratora)
marta 2017-02-10 17:20
powiedzcie mi czy maja przesiadki w opolu na autokar ??? :(
Niko 2017-03-15 10:15
Polecam transport z GTV każdemu. Miła obsługa,szybki transport na miejsce a na dodatek kierowcy są bardzo mili.
1
Misia 2017-03-15 14:19
Firma na prawdę godna polecenia. Obsługa i kontakt z biurem bezproblemowy !
Natka 2017-03-16 08:29
Właśnie wczoraj wróciłam z GTV. Kierowcy bardzo mili, obsługa w biurze również.
Szczerze polecam każdemu !
Jan Jan 2017-03-16 08:54
Fajnie bo jeżdżą codziennie i praktycznie zawsze mają wolne miejsca. Trochę mniej fajnie z tymi przesiadkami ale rozumiem bo wożą całą Polskę to inaczej się nie da i trzeba tych ludzi poprzesadzać. Ogólnie dobrze mi się z nimi jeździ.
ulka 2017-03-16 13:27
GTV BUS to obecnie najlepsza firma którą jeździłam.
Nowoczesne, wygodne busy z miłą obsługą.
Polecam ! ! !
Jazk 2017-03-16 13:43
Firma jak najbardziej godna polecenia. Polecam!!
Alojz 11 2017-03-16 14:50
Polecam, miłe Panie w biurze, kierowcy też. Ogólnie ok
lidka 2017-03-17 13:29
Obsługa w biurze przemiła. Kierowcy również. W razie opóźnień dzwonią kierowcy lub Panie z biura.
Polecam !!!
jadźka 2017-03-20 15:14
Wracałam kilkakrotnie z tą firmą. Jak dla mnie wszystko ok. Kierowcy mili, obsługa w biurze również. Obsługa poinformowała mnie o opóźnieniu,także nie musiałam się nie potrzebnie denerwować.
Serdecznie polecam !
nina 2017-03-20 16:23
Wczoraj wracałam z firmą GTV BUS. Dojechałam cała i zdrowa. Kierowcy bardzo mili, także polecam !
lumpek 2017-03-21 10:57
Szacunek dla pracowników biura ..... zawsze pod telefonem, zawsze z kultura obsługa oraz sprawnie i szybko rozwiązują problemy i wszelkie niejasności. Rozmowa to sama przyjemność. Jazda spokojna, kierowcy doświadczeni. Polecam
Majk 2017-03-21 11:03
Najlepsza firma. Zawsze na czas i bezpiecznie!!! Polecam!
ja 2017-03-23 14:43
Polecam ..... miło
Karolina Kortas 2017-03-26 20:28
Mi się droga podobała z Tomaszem Szafran taki kierowca to skarb doborowym towarzysz. Bardzo polecam tą firmę
smerfetka 2017-03-27 14:53
Miałam okazję znów skorzystać z usług tego przewoźnika i ponownie pełne zadowolenie. Polecam wszystkim.
Zostaw swoją opinię o GTV bus - Ozimek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV bus