GTV bus

Ozimek

Opinie o GTV bus

nie istotne 2016-03-15 15:29
Zazdrosc pisze w naszych pustych glowach rozne scenariusze... kazdy z nas robi to co dla niego dobre. Jesli ludzie chca sie ze soba "przeleciec" niech to zrobia. Lepiej zrobic cos niz pozniej zalowac, ze sie nie zrobilo. wazne by nikogo nie krzywdzic. Zajmijmy sie swoimi problemami i uwazajmy by przez jedno nieprzemyslane slowo nie stracic czgos co juz osiagnelismy oraz nie oceniajmy innych jesli sami nie jestesmy idealni. Radze JA :-)
3
gosia 2016-03-22 11:48
Ma bo o tym kierowcy mowi sie dosc duzo. Nie nalezy do milych. Przystojniak tez z niego zaden. Ale Trzeba przyznac ze w tej firmie sa naprawde super fajni kierowcy i chyba odpowiedzialni. Jezdze z nimi rok i nie narzekam. Polecam przewoznika
1
gosia 2016-03-22 11:48
Ma bo o tym kierowcy mowi sie dosc duzo. Nie nalezy do milych. Przystojniak tez z niego zaden. Ale Trzeba przyznac ze w tej firmie sa naprawde super fajni kierowcy i chyba odpowiedzialni. Jezdze z nimi rok i nie narzekam. Polecam przewoznika
2
Juzio 2016-07-10 13:32
Jeśli chodzi o podrywanie kobiet to wszyscy sa jednakowi. Jechalem do belgi kierowca ktory przepraszal kobiete ze ja oklamal ze swoim wiekiem a kilka godzin wczesniej mowil do niej kocham. Wczesniej dzwonila zona na inny telefon. Sami kierowcy robia opinie i nie dziwmy sie ze sa takie komentarze. Biedna ta oszukana kobieta panie kierowco. Ratuj pan jej honor
4
Helga 2016-07-12 09:53
Szef tej firmy to spoko gosc ale kierowcy plotkarze to niewypal. Podczas jazdy dzwonua do siebie z sensacja mi. Obgaduja siebie nawzajem. Pan Darek z ktorym mialem nieprzyjemnisc jechac buzia mu sie nie zamykala. Plotkowal a pasazerowie tego sluchali. Wstyd. Trzymajcie kierownicy bo placimy wam za bezpieczną jazde. Nie polecam. Szukajcie pracy panowie zamiast stake narzekac i obgadywac kolegiw z firmy szefa i pasazerow.szkoda slow
3
Manulcia 2016-08-14 14:44
Jestem z tej firmy bardzo zadowolona. Wczoraj jechałam i trafiłam na bardzo miłego i sympatycznego kierowcę. Polecam !
2
Marek 2016-09-16 08:33
(usunięte przez administratora)
8
patryk 2016-10-09 12:15
(usunięte przez administratora)
3
Darej 2016-10-09 13:22
@radek nie wiem, czy w najbliższym czasie jest szansa na taką ofertę pracy, teraz to tylko poszukiwani są kierowcy z prawem jazdy kategorii B. Szukają takich pracowników w kilku miastach, ale wiadomo, że to praca mobilna.
Samira 2016-10-26 00:15
Nie polecam jazdy busem nr.44 kierowca młody który korzystał z telefonu cała drogę z polski do niemiec .Wyglądał jak był by naćpany za przeproszeniem .Pierwszy raz mi się taka jazda zdarzyła było niebezpiecznie przez sam telefon.
2
yomek 2016-10-31 21:32
Trzeba być idiotą by jeżdzić busem ale to wasze życie
Patiii 2016-11-19 18:27
Witam szukałam odpowiedniego forum firmy GTV i chyba znalazłam chciałam napisać pare ciepłych słów o tej firmie wracałam ostatnio z Holandii do Polski podróż mile mnie zaskoczyła kierowca który mnie wiózł miał na imię z tego co pamietam Sebastian kierowca miły sympatyczny postoje długie i odpowiednio czasowo podróż minęła szybko i bezpiecznie jechałam 1 raz i właśnie wiem ze zmieniłam przewoźnika oby tak dalej polecam i będę polecać nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale z tego co pamietam to Nr 126
Patiii 2016-11-19 18:28
Witam szukałam odpowiedniego forum firmy GTV i chyba znalazłam chciałam napisać pare ciepłych słów o tej firmie wracałam ostatnio z Holandii do Polski podróż mile mnie zaskoczyła kierowca który mnie wiózł miał na imię z tego co pamietam Sebastian kierowca miły sympatyczny postoje długie i odpowiednio czasowo podróż minęła szybko i bezpiecznie jechałam 1 raz i właśnie wiem ze zmieniłam przewoźnika oby tak dalej polecam i będę polecać nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale z tego co pamietam to Nr 126
true 2016-11-26 17:19
Co Ty opowiadasz?! gtv to jest grand tour venus! baranie z biura.....
Gość 2016-11-27 18:03
Polecam tego busa. jechałam już parę razy wszystko wporzadku było. Kierowcy sympatyczni a szczególnie z busa 45 bardzo miły.
Gość 2016-11-27 22:30
Super przewoźnik. Kilka razy już jadę i zawsze jest ok. Kierowcy mili a szczególnie przypadł mi do gustu bus 45. Pozdrawiam i dziękuję za miłą pogawędke.
1
Bożena 2016-12-17 01:41
Wczoraj miałam przyjemność jechać pierwszy raz z firmą gtv bus i jestem bardzo zadowolona z przejazdu do holandii , kierowca z busa bodajże 51 który odbierał mnie ze Zwolenia przed przyjazdem zadzwonil, przeprosil i poinformowal ze spozni sie ok 10- 15 min . Był bardzo wesoły , lubił sobie pozartowac , dostosowywal predkosc do warunkow które nie były najlepsze w dodatku w okolicach Wrocławia dosiadł się drugi kierowca którego również pozdrawiam za dobre poczucie humoru widać że firma dba o bezpieczeństwo pasażerów , podróż minęła bardzo szybko i w dobrych humorach za co piękne dziękuję . Jak będę wracała do Polski to tylko z gtv i miejmy nadzieję że z tymi samymi szoferami . Pozdrawiam Bożena
2
Klient 2017-01-24 18:53
(usunięte przez administratora)
marta 2017-02-10 17:20
powiedzcie mi czy maja przesiadki w opolu na autokar ??? :(
Niko 2017-03-15 10:15
Polecam transport z GTV każdemu. Miła obsługa,szybki transport na miejsce a na dodatek kierowcy są bardzo mili.
1
Misia 2017-03-15 14:19
Firma na prawdę godna polecenia. Obsługa i kontakt z biurem bezproblemowy !
Natka 2017-03-16 08:29
Właśnie wczoraj wróciłam z GTV. Kierowcy bardzo mili, obsługa w biurze również.
Szczerze polecam każdemu !
Jan Jan 2017-03-16 08:54
Fajnie bo jeżdżą codziennie i praktycznie zawsze mają wolne miejsca. Trochę mniej fajnie z tymi przesiadkami ale rozumiem bo wożą całą Polskę to inaczej się nie da i trzeba tych ludzi poprzesadzać. Ogólnie dobrze mi się z nimi jeździ.
ulka 2017-03-16 13:27
GTV BUS to obecnie najlepsza firma którą jeździłam.
Nowoczesne, wygodne busy z miłą obsługą.
Polecam ! ! !
Jazk 2017-03-16 13:43
Firma jak najbardziej godna polecenia. Polecam!!
Alojz 11 2017-03-16 14:50
Polecam, miłe Panie w biurze, kierowcy też. Ogólnie ok
lidka 2017-03-17 13:29
Obsługa w biurze przemiła. Kierowcy również. W razie opóźnień dzwonią kierowcy lub Panie z biura.
Polecam !!!
jadźka 2017-03-20 15:14
Wracałam kilkakrotnie z tą firmą. Jak dla mnie wszystko ok. Kierowcy mili, obsługa w biurze również. Obsługa poinformowała mnie o opóźnieniu,także nie musiałam się nie potrzebnie denerwować.
Serdecznie polecam !
nina 2017-03-20 16:23
Wczoraj wracałam z firmą GTV BUS. Dojechałam cała i zdrowa. Kierowcy bardzo mili, także polecam !
lumpek 2017-03-21 10:57
Szacunek dla pracowników biura ..... zawsze pod telefonem, zawsze z kultura obsługa oraz sprawnie i szybko rozwiązują problemy i wszelkie niejasności. Rozmowa to sama przyjemność. Jazda spokojna, kierowcy doświadczeni. Polecam
Majk 2017-03-21 11:03
Najlepsza firma. Zawsze na czas i bezpiecznie!!! Polecam!
ja 2017-03-23 14:43
Polecam ..... miło
Karolina Kortas 2017-03-26 20:28
Mi się droga podobała z Tomaszem Szafran taki kierowca to skarb doborowym towarzysz. Bardzo polecam tą firmę
1
smerfetka 2017-03-27 14:53
Miałam okazję znów skorzystać z usług tego przewoźnika i ponownie pełne zadowolenie. Polecam wszystkim.
NICK 2017-04-03 14:24
polecam...... pełna organizacja, wszystko dopięte na ostatni guzik ... bezpiecznie i moło
Krasnal 2017-04-04 10:38
Jedyna firma która pracuję na święta .... mega poszanowanie dla klientów że chcą wrócić na święta do domu - dziękuje..... dzięki temu mogę te dni spędzić z rodziną i zaraz po świętach wrócić do pracy .....
1
zaręczona 2017-04-05 15:05
Jedna z lepszych firm przewozowych w woj. opolskim/ śląskim.... polecam ..... ceny tez przystępne.
Zadowolona 2017-04-10 09:38
Witam, firma solidna .... przyjazd kierowcy zgodnie z informacja podaną podczas rezerwacji .... droga minęła w miłej atmosferze i bezpiecznie.
amma 2017-04-10 13:53
Firma jak najbardziej na plus. Kierowcy odpowiedzialni, a ceny przystępne. Polecam
Zadowolona 2017-04-11 11:17
Jedyna firma która jeździ w święta ... ma jeszcze miejsca .... Dziękuję
Loiu 2017-04-29 08:30
Odradzam!!!22 h do Holandii.Co chwile jakies przerwy,postoje, czekanie na ine osoby.W autokarze fotele zrobone chyba z betonu!!!!Odradzam
1
Gerard 2017-04-29 11:18
Bzdura skąd te pozytywne komentarze , sami chyba sobie je piszecie . Może napisze prawdę a więc czego się może spodziewać nowa osoba jadąca gtv.

1. Niewygodne busy , jeśli ktoś ma doświadczenie i korzystał z innych usług przewożnika ma porównanie to wie o co chodzi .
2 Stanowczo za długi czas przybycia do celu , przykładowo Zabrze -Hillegom 16 godzin jest ich tradycją , gdzie u konkurencji jest to 10-12 godzin max. a wiec pomyśl za nim ruszysz bo 6 godzin w busie extra nie jest miłe
3 Kierowcy pyskaci ,cwaniakują , i nie mylić kierowcy który nic nie mówi że od razy jest ok itp

nie wierzysz spróbuj a się przekonasz
2
karmazynowy 2017-05-03 19:57
To jak tradycją jest 16H to po co jeździsz? a może korki wypadki? jak Ci tak źle to samolot człowieku......a nie da rady bo pewnie tyle bagażu nawalisz że żal za nadbagaż placić w liniach lotniczych bo by Ci ojro brakło
2
Okradziona 2017-05-05 11:41
My mamy przykre doswiadczenie kierowca z Elblaga ukradl bagaz i po wielu prosbach nie chce oddac sprawa trafila na policje.Firma umywa rece.
Okradziona 2017-05-05 11:44
My mamy przykre doswiadczenie kierowca z Elblaga ukradl bagaz i po wielu prosbach nie chce oddac sprawa trafila na policje.Firma umywa rece.
Marek 2017-05-08 06:00
(usunięte przez administratora)
gosc 2017-05-08 07:51
masz racje zdecydowanie za dlugi czas przejazdu , zla organizacja rozwozenie docelowe w na duza rozpietosc kilometrow. Kiedys bylo 11-12godz a teraz 16 +
Nie nie nie 2017-05-08 22:58
Firma masakra!!!! (usunięte przez administratora) Niech firma zastanowi się kogo zatrudnia!
wiesiek 2017-05-09 15:06
Serdecznie polecam !!!
Kierowcy mili kontakt z biurem bez zarzutu .
Miła 2017-05-10 18:31
Ja polecam kierowce z busa 39.Z nim to zawsze i wszędzie.Tomek jesteś the best
Zostaw swoją opinię o GTV bus - Ozimek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV bus