GTV bus

Ozimek

Opinie o GTV bus

Juzio 2016-07-10 13:32
Jeśli chodzi o podrywanie kobiet to wszyscy sa jednakowi. Jechalem do belgi kierowca ktory przepraszal kobiete ze ja oklamal ze swoim wiekiem a kilka godzin wczesniej mowil do niej kocham. Wczesniej dzwonila zona na inny telefon. Sami kierowcy robia opinie i nie dziwmy sie ze sa takie komentarze. Biedna ta oszukana kobieta panie kierowco. Ratuj pan jej honor
5
Helga 2016-07-12 09:53
Szef tej firmy to spoko gosc ale kierowcy plotkarze to niewypal. Podczas jazdy dzwonua do siebie z sensacja mi. Obgaduja siebie nawzajem. Pan Darek z ktorym mialem nieprzyjemnisc jechac buzia mu sie nie zamykala. Plotkowal a pasazerowie tego sluchali. Wstyd. Trzymajcie kierownicy bo placimy wam za bezpieczną jazde. Nie polecam. Szukajcie pracy panowie zamiast stake narzekac i obgadywac kolegiw z firmy szefa i pasazerow.szkoda slow
3
Manulcia 2016-08-14 14:44
Jestem z tej firmy bardzo zadowolona. Wczoraj jechałam i trafiłam na bardzo miłego i sympatycznego kierowcę. Polecam !
2
Marek 2016-09-16 08:33
(usunięte przez administratora)
8
patryk 2016-10-09 12:15
(usunięte przez administratora)
3
Darej 2016-10-09 13:22
@radek nie wiem, czy w najbliższym czasie jest szansa na taką ofertę pracy, teraz to tylko poszukiwani są kierowcy z prawem jazdy kategorii B. Szukają takich pracowników w kilku miastach, ale wiadomo, że to praca mobilna.
Samira 2016-10-26 00:15
Nie polecam jazdy busem nr.44 kierowca młody który korzystał z telefonu cała drogę z polski do niemiec .Wyglądał jak był by naćpany za przeproszeniem .Pierwszy raz mi się taka jazda zdarzyła było niebezpiecznie przez sam telefon.
3
yomek 2016-10-31 21:32
Trzeba być idiotą by jeżdzić busem ale to wasze życie
1
Patiii 2016-11-19 18:27
Witam szukałam odpowiedniego forum firmy GTV i chyba znalazłam chciałam napisać pare ciepłych słów o tej firmie wracałam ostatnio z Holandii do Polski podróż mile mnie zaskoczyła kierowca który mnie wiózł miał na imię z tego co pamietam Sebastian kierowca miły sympatyczny postoje długie i odpowiednio czasowo podróż minęła szybko i bezpiecznie jechałam 1 raz i właśnie wiem ze zmieniłam przewoźnika oby tak dalej polecam i będę polecać nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale z tego co pamietam to Nr 126
1
Patiii 2016-11-19 18:28
Witam szukałam odpowiedniego forum firmy GTV i chyba znalazłam chciałam napisać pare ciepłych słów o tej firmie wracałam ostatnio z Holandii do Polski podróż mile mnie zaskoczyła kierowca który mnie wiózł miał na imię z tego co pamietam Sebastian kierowca miły sympatyczny postoje długie i odpowiednio czasowo podróż minęła szybko i bezpiecznie jechałam 1 raz i właśnie wiem ze zmieniłam przewoźnika oby tak dalej polecam i będę polecać nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale z tego co pamietam to Nr 126
true 2016-11-26 17:19
Co Ty opowiadasz?! gtv to jest grand tour venus! baranie z biura.....
Gość 2016-11-27 18:03
Polecam tego busa. jechałam już parę razy wszystko wporzadku było. Kierowcy sympatyczni a szczególnie z busa 45 bardzo miły.
Gość 2016-11-27 22:30
Super przewoźnik. Kilka razy już jadę i zawsze jest ok. Kierowcy mili a szczególnie przypadł mi do gustu bus 45. Pozdrawiam i dziękuję za miłą pogawędke.
1
Bożena 2016-12-17 01:41
Wczoraj miałam przyjemność jechać pierwszy raz z firmą gtv bus i jestem bardzo zadowolona z przejazdu do holandii , kierowca z busa bodajże 51 który odbierał mnie ze Zwolenia przed przyjazdem zadzwonil, przeprosil i poinformowal ze spozni sie ok 10- 15 min . Był bardzo wesoły , lubił sobie pozartowac , dostosowywal predkosc do warunkow które nie były najlepsze w dodatku w okolicach Wrocławia dosiadł się drugi kierowca którego również pozdrawiam za dobre poczucie humoru widać że firma dba o bezpieczeństwo pasażerów , podróż minęła bardzo szybko i w dobrych humorach za co piękne dziękuję . Jak będę wracała do Polski to tylko z gtv i miejmy nadzieję że z tymi samymi szoferami . Pozdrawiam Bożena
2
Klient 2017-01-24 18:53
(usunięte przez administratora)
marta 2017-02-10 17:20
powiedzcie mi czy maja przesiadki w opolu na autokar ??? :(
Niko 2017-03-15 10:15
Polecam transport z GTV każdemu. Miła obsługa,szybki transport na miejsce a na dodatek kierowcy są bardzo mili.
1
Misia 2017-03-15 14:19
Firma na prawdę godna polecenia. Obsługa i kontakt z biurem bezproblemowy !
Natka 2017-03-16 08:29
Właśnie wczoraj wróciłam z GTV. Kierowcy bardzo mili, obsługa w biurze również.
Szczerze polecam każdemu !
Jan Jan 2017-03-16 08:54
Fajnie bo jeżdżą codziennie i praktycznie zawsze mają wolne miejsca. Trochę mniej fajnie z tymi przesiadkami ale rozumiem bo wożą całą Polskę to inaczej się nie da i trzeba tych ludzi poprzesadzać. Ogólnie dobrze mi się z nimi jeździ.
ulka 2017-03-16 13:27
GTV BUS to obecnie najlepsza firma którą jeździłam.
Nowoczesne, wygodne busy z miłą obsługą.
Polecam ! ! !
Jazk 2017-03-16 13:43
Firma jak najbardziej godna polecenia. Polecam!!
Alojz 11 2017-03-16 14:50
Polecam, miłe Panie w biurze, kierowcy też. Ogólnie ok
lidka 2017-03-17 13:29
Obsługa w biurze przemiła. Kierowcy również. W razie opóźnień dzwonią kierowcy lub Panie z biura.
Polecam !!!
jadźka 2017-03-20 15:14
Wracałam kilkakrotnie z tą firmą. Jak dla mnie wszystko ok. Kierowcy mili, obsługa w biurze również. Obsługa poinformowała mnie o opóźnieniu,także nie musiałam się nie potrzebnie denerwować.
Serdecznie polecam !
nina 2017-03-20 16:23
Wczoraj wracałam z firmą GTV BUS. Dojechałam cała i zdrowa. Kierowcy bardzo mili, także polecam !
lumpek 2017-03-21 10:57
Szacunek dla pracowników biura ..... zawsze pod telefonem, zawsze z kultura obsługa oraz sprawnie i szybko rozwiązują problemy i wszelkie niejasności. Rozmowa to sama przyjemność. Jazda spokojna, kierowcy doświadczeni. Polecam
Majk 2017-03-21 11:03
Najlepsza firma. Zawsze na czas i bezpiecznie!!! Polecam!
ja 2017-03-23 14:43
Polecam ..... miło
Karolina Kortas 2017-03-26 20:28
Mi się droga podobała z Tomaszem Szafran taki kierowca to skarb doborowym towarzysz. Bardzo polecam tą firmę
1
smerfetka 2017-03-27 14:53
Miałam okazję znów skorzystać z usług tego przewoźnika i ponownie pełne zadowolenie. Polecam wszystkim.
NICK 2017-04-03 14:24
polecam...... pełna organizacja, wszystko dopięte na ostatni guzik ... bezpiecznie i moło
Krasnal 2017-04-04 10:38
Jedyna firma która pracuję na święta .... mega poszanowanie dla klientów że chcą wrócić na święta do domu - dziękuje..... dzięki temu mogę te dni spędzić z rodziną i zaraz po świętach wrócić do pracy .....
1
zaręczona 2017-04-05 15:05
Jedna z lepszych firm przewozowych w woj. opolskim/ śląskim.... polecam ..... ceny tez przystępne.
Zadowolona 2017-04-10 09:38
Witam, firma solidna .... przyjazd kierowcy zgodnie z informacja podaną podczas rezerwacji .... droga minęła w miłej atmosferze i bezpiecznie.
amma 2017-04-10 13:53
Firma jak najbardziej na plus. Kierowcy odpowiedzialni, a ceny przystępne. Polecam
Zadowolona 2017-04-11 11:17
Jedyna firma która jeździ w święta ... ma jeszcze miejsca .... Dziękuję
Loiu 2017-04-29 08:30
Odradzam!!!22 h do Holandii.Co chwile jakies przerwy,postoje, czekanie na ine osoby.W autokarze fotele zrobone chyba z betonu!!!!Odradzam
1
Gerard 2017-04-29 11:18
Bzdura skąd te pozytywne komentarze , sami chyba sobie je piszecie . Może napisze prawdę a więc czego się może spodziewać nowa osoba jadąca gtv.

1. Niewygodne busy , jeśli ktoś ma doświadczenie i korzystał z innych usług przewożnika ma porównanie to wie o co chodzi .
2 Stanowczo za długi czas przybycia do celu , przykładowo Zabrze -Hillegom 16 godzin jest ich tradycją , gdzie u konkurencji jest to 10-12 godzin max. a wiec pomyśl za nim ruszysz bo 6 godzin w busie extra nie jest miłe
3 Kierowcy pyskaci ,cwaniakują , i nie mylić kierowcy który nic nie mówi że od razy jest ok itp

nie wierzysz spróbuj a się przekonasz
3
karmazynowy 2017-05-03 19:57
To jak tradycją jest 16H to po co jeździsz? a może korki wypadki? jak Ci tak źle to samolot człowieku......a nie da rady bo pewnie tyle bagażu nawalisz że żal za nadbagaż placić w liniach lotniczych bo by Ci ojro brakło
3
Okradziona 2017-05-05 11:41
My mamy przykre doswiadczenie kierowca z Elblaga ukradl bagaz i po wielu prosbach nie chce oddac sprawa trafila na policje.Firma umywa rece.
Okradziona 2017-05-05 11:44
My mamy przykre doswiadczenie kierowca z Elblaga ukradl bagaz i po wielu prosbach nie chce oddac sprawa trafila na policje.Firma umywa rece.
Marek 2017-05-08 06:00
(usunięte przez administratora)
gosc 2017-05-08 07:51
masz racje zdecydowanie za dlugi czas przejazdu , zla organizacja rozwozenie docelowe w na duza rozpietosc kilometrow. Kiedys bylo 11-12godz a teraz 16 +
Nie nie nie 2017-05-08 22:58
Firma masakra!!!! (usunięte przez administratora) Niech firma zastanowi się kogo zatrudnia!
wiesiek 2017-05-09 15:06
Serdecznie polecam !!!
Kierowcy mili kontakt z biurem bez zarzutu .
Miła 2017-05-10 18:31
Ja polecam kierowce z busa 39.Z nim to zawsze i wszędzie.Tomek jesteś the best
Kierowca 2017-05-31 12:43
Gdyby Pani mąż nie zachowywał sie agresywnie po wypiciu alkoholu to jechał by do końca z tym kierowca, dobrze zrobił wrzucając go, kierowca zadbał o bezpieczeństwo innych pasażerów wrzucając tego Pana z busa, podać przyczyny jakie były w busie?? Siedział z tyłu zaczepial pasażerów, rzucił sie kierowce, zaczął drzec soe na całego busa jakies bzdury i wgl, zostal kilka razy upomniany to ile razy można dawac szanse by sie zachowywal spokojnie????
4
Waldek 2017-06-08 05:20
Powiem tak w jedna strone jechal bardzo zle ciagle tel navi i druga nawi i ciagle zjezdzal na drugi pas nie wiedzac co robi bo tel i navi najwazniejsze .jednym slowem pajacuja chlopaki za kierownica .uwazajcie na takiego w okularkach czarnego chudego ten to porobiony 103razy poprawial kolniezyk liczylem seria.do 125. Km kagance zalozyc moze sie naucza.
1
Paweł 2017-06-20 15:02
Miałem okazje wiele razy jechać z tą firmą. Sam rozumiem,że zdarzają się opóźnienia,opóźnienia na trasie także się zdarzały z powodu wypadków czy innych sytuacji na drodze jednak zawsze zostałem poinformowany o opóźnieniu. Jestem bardzo zadowolony z przejazdów z nimi. Ceny są przystępne,kierowcy mili a także cenię sobie bezpieczny dojazd na miejsce.
1
Zostaw swoją opinię o GTV bus - Ozimek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV bus