Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oooooooooooo - 2015-06-15 09:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wrocławianin - 2015-06-14 21:25:45]:
kiedy byłeś na tym projekcie mój e mail esia61@gmail.com pogadamy
zdjecie uzytkownika
Tomek151515 - 2015-06-15 12:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na projekcie DHL W Nauen i nie spodziewajcie się rewelacji, za 2 tyg pracy po odliczeniu noclegu ubrania roboczego dostałem 232 euro.
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2015-06-15 13:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jedzie na projekt Hammer niech pisze ktos25ster@gmail.com
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-06-15 19:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czaro - 2015-06-14 14:24:41]:
Jestem na innym DHL od dwóch tygodni. Praca bardzo lajtowa. 6 dni w tygodniu, mieszkanie ok i blisko, bo mam 180 km do domu :-) Na miejscu ludzie są od początku kwietnia i bardzo sobia chwalą,
zdjecie uzytkownika
jkollll - 2015-06-15 20:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ISSP,NVENT i inne ich agencje to polskie obozy pracy na terenie niemiec -zycze Wam powodzenie jak chcecie zeby Was trAKTOWALI JAK ŚMIECIE TO KORZYSTAJCIE Z ICH OFERT
zdjecie uzytkownika
vv polok - 2015-06-16 07:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek - 2015-06-15 19:29:11]:
A gdzie jesteś w Nauen?
zdjecie uzytkownika
darson51 - 2015-06-16 21:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czy warto - 2015-06-11 19:16:00]:
znalazłem to samo ogłoszenie, daj znać czy warto jechać jako operator wózka widłowego? mój mail darson51@vp.pl
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-17 09:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekt dHL Magdeburg, praca spoko, warunki mieszkaniowe ok, nie ma się do czego przyczepić.
zdjecie uzytkownika
gościówa - 2015-06-17 18:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś jedzie na projekt DHL KOLONIA od poniedziałku ?
zdjecie uzytkownika
julek - 2015-06-17 20:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gościówa - 2015-06-17 18:07:53]:
ja mam zamiar jechać podobno to jest jakiś nowy projekt
zdjecie uzytkownika
Pele - 2015-06-17 21:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czaro - 2015-06-14 14:24:41]:
i jak tam praca ?
zdjecie uzytkownika
Sułtan - 2015-06-18 20:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek - 2015-06-15 19:29:11]:
Ja tam byłem...i wróciłem po miesiącu..Robota ogółem nie jest zła..ale co z tego jak kasa się nie zgadz...nie wierz w to co mówią tobie w ISSP..Na początku sciemniają...i wpierdalają na bombę...Nie polecam..ale zawsze możesz zaryzykować i sam się przekonać...
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-06-20 07:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu tylko tyle?? Ile miałeś za godzinę?? Ja tu gdzie jestem na DHL jeżdżę na wózku od pon do soboty. Za godzinę mam 9.50 E. 6E za nocleg. Ale każdego dnia jeżdżę 4 godziny A resztę zmiany siedzę w kantynie bo nie ma roboty. Mówią mi ze mam zaplacony cały dyżur. Ktoś miał podobnie??
zdjecie uzytkownika
lechu - 2015-06-22 19:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sułtan - 2015-06-18 20:17:15]:
Pracuje 3 miesiąc i kasa zawsze się zgadza,nowi zawsze się pultają, bo nie rozumieją funkcjonowania konta czasowego. Ja nie zauważyłem, żeby w ISSP mówili co innego. Wszystko dostajesz na piśmie, wystarczy czytać. Umowa też jest jasna, dostajesz przewodnik jak ktoś dobrze przeczyta to wszystko tam jest.
zdjecie uzytkownika
Paj - 2015-06-23 16:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Czy ktoś jedzie również na komisjonowanie kolo Dortmundu albo jest już na miejscu? Jeśli tak to jak jest, jakie warunki itd? Jutro jadę do Wrocławia na spotkanie rekrutacyjne w tej sprawie i byłbym wdzięczny za jakiekolwiek opinie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
monica - 2015-06-26 12:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jedzie ktoś może 7 lipca do pracy przy komisjonowaniu art. dla zwierząt w Eisenach? Może ktoś już tam pracował i może się wypowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
rooster - 2015-06-27 07:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ja jadę trzeci raz z issp. tym razem na projekt hammer bedburg. tak na prawdę wszystko okazuje się na miejscu, ale z zarobkami i kosztami nie ściemniają. dużo też zależy na jakiego koordynatora trafisz. bywa różnie. praca nie najgorsza, pracowałem w rossmanie i przy projekcie pearl. polacy strasznie narzekają. ledwo zaczęli pracować, nie dostali jeszcze wypłaty a już chcą wracać. jak komuś 800 euro na czysto mało, to niech jedzie gdzie indziej. byłoby więcej gdyby nie zeitkonto,ale i tak zwracają na koniec. niemcy też różnie, raczej są wymagający. jak jedziesz tam się opierać i się bawić, to zapomnij. tacy wylatują już po kilku dniach. a raz wyrzucili parę za zbitą szybę, z dnia na dzień, bez transportu do domu. zostawili przy autostradzie;p
zdjecie uzytkownika
emil - 2015-06-27 16:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie moze jak to jest jak kogos zwolnia (nie issp tylko firma w ktorej sie pracowalo) czy mozna jeszcze wyjechac od nich czy nie? orientuje sie ktos?
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-06-27 16:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emil - 2015-06-27 16:03:32]:
można. mnie raz zwolnili. poźniej zaproponowali mi czy chce jechac gdzie indziej. ale nie chcialem. teraz jade znowu
zdjecie uzytkownika
do monica - 2015-06-28 02:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monica - 2015-06-26 12:42:44]:
Ja jadę :)
zdjecie uzytkownika
Pola - 2015-06-28 10:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-05-29 18:54:43]:
co za bzdury piszesz droga koleżanko. Byłam, pracowałam w tym Rossmannie i nikt nikogo za wyższą normę z pracy nie wyrzucał. Za niższą dają czas na poprawę a jak tego nie zrobisz to wtedy dopiero dziękują za współpracę. jeśli ktoś notorycznie nie ma normy bądź robi błędy to niech się nie dziwi że go nie chcą.
zdjecie uzytkownika
zbyszko - 2015-06-28 13:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka stawka przy komisjonowaniu w Eisenach? Mają jakieś inne ciekawe oferty teraz??
zdjecie uzytkownika
monica - 2015-06-28 15:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy komisjonowaniu w Eisenach mi zaproponowali 8.20€ brutto/h.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 badz prawda.5x.pl NIECH KAZDY SIE DOWIE JAK JEST W WASZEJ FIRMIE !!!
Pytania: Witam wszsytkich!!!! W kocnu powiedzialem dosc i postanowilem nagrac jak wyglada cala rozmowa z szefem, dla chetnych zapraszam do sluchania i samooceny , http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418 badz prawda.5x.pl NIECH KAZDY SIE DOWIE JAK JEST W WASZEJ FIRMIE !!!
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-06-29 16:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc, jutro jade na rozmowe do Wrocławia w sprawie wyjazdu bo Bedburga ktory ma sie odbyc w niedziele, 5 lipca.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-06-29 16:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos do tego Bedburga 5 lipca z Wrocka?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ISSP?
Zadaj pytanie
alert