Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marta - 2014-01-15 14:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowalam tam 3 miesiace. mieszkanie tz, warunki idealne nic dodac nic ujac. do pracy 17 km to 15min drogi , szybko i sprawnie :) . Na hali jedna wielka rodzina jezeli jest ktos kontaktowy i przyjazny do ludzi:) . Stanowisko moje pracy jedno z dwoch najtrudnieszych w calej firmnie tz. putowanie. duzo biegania jezeli jest duzo zamowien. bywaly gorsze i lepsze dni. swieta platne :) . jedynie co mam do zarzucenia to brak pracy w okresie poswiatecznym co rowna sie z brakiem kasy . a co najgorsze issp to firma nie dbajaca o dobro swoich pracownikow . pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-15 15:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, nie zgodzę się z Tobą, bo w biurze Pani koordynator nie raz mi pomogła. Przed wyjazdem dostałam odpowiedzi na wszystkie maile, a potem człowiek jest dorosły i jak z głupotami dzwoni do Polski to nie dziwię się, że czasami nie mogą pomóc.
Po wyjeździe jest się już pod opieką koordynatora więc te osoby co wydzwaniają do biura w kwestii np." Pani w pokoju chrapie chciałbym się przeprowadzić" to żenada..., a widziałam różne takie sytuacje. Praca fajna, warunki mieszkaniowe ok. Nie mam nic do zarzucenia.
zdjecie uzytkownika
miiiiiiiiii - 2014-01-15 18:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczery krecik co Ty tu wypisujesz;p ? warunki mieszkaniowe swietne ;) To sa mieszkania w domku ;) luksusy;p a cena ? cena jak na warunki jest dobra ;) wrocilam w niedziele z Pearl z Heiterskeim i nie narzekam;) Do pracy mielismy 20 km;) Praca nie jest zla;) kwestia przyzwyczajenia ;) a co do pana kordynatora to potwierdzam Ta wypowiedz....nie powinien pelnic tej funkcji. brak pracy po swietach z tym sie zgodze coraz mniej godzin mielismy . Okolica fajna takze polecam ;)
zdjecie uzytkownika
Andy - 2014-01-28 08:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)samo mowi za siebie... jest dobrze!!! jak ktoś nie chce pracowac to zadna praca mu nie bedzie pasowac!!!!
zdjecie uzytkownika
nie polecam - 2014-02-04 23:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
? - 2014-02-07 10:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są jakieś nowe projekty? Wiadomo coś?
zdjecie uzytkownika
shadow - 2014-02-14 10:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam.(usunięte przez administratora). Człowiek się szykuje, pakuje, załatwia itd a się okazuje że nie ma go na liście;/ no paranoja!!
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-02-19 11:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował kiedyś ktoś w Mc w Niemczech? Proszę o zwierzenia:-)
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-02-26 15:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znacie firme gdzie nie trzeba znac jezykow obcych a mozna dobrze zarobic.Jestem z katowic
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-03-01 15:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powodzenia my od listopada szukamy roboty, kilka tel było w sprawie roboty, ale koszta takie że sie opłaca jechać, a z językiem to różnie bywa, ale jak jesteś na miejscu to wpada w ucho:-) jest wiele firm tylko trzeba uważać na oszustów, wejdź na strone worktoday albo praca4you itd itp jest mnóstwo ogłoszeń ale 90% to oszuści którzy chcą przedpłate!!!
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-03-01 15:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nika - 2014-03-01 15:02:24]:
Tam ma byc nie oplaca jechac sorki!
zdjecie uzytkownika
zipvirgin - 2014-03-02 13:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Deadmau5-Clockwork - 2010-02-03 14:16:07]:
żart chyba...
zdjecie uzytkownika
zespół issp - 2014-03-06 12:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nik - 2014-02-26 15:42:31]:
Szanowni Państwo,

zapraszamy do śledzenia ofert pracy na Naszej stronie internetowej bądź do kontaktu telefonicznego: 71 750 77 00.

Pozdrawiamy

Zespół ISSP
zdjecie uzytkownika
zespół issp - 2014-03-06 12:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shadow - 2014-02-14 10:04:37]:
Witamy,

w razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny: 71 750 77 00 od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 19.

Pozdrawiamy

Zespół ISSP
zdjecie uzytkownika
Dante - 2014-03-08 00:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałoby się napisać banda złodziei,ale tego nie zrobię,powiem coś innego.
Firma ta doskonale opanowała do perfekcji wszelkimi kruczkami i zapisami możliwości wyciągnięcia pieniędzy znikąd.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dante - 2014-03-08 00:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy więcej(usunięte przez administratora)brak uczciwego przyznania się do własnych błędów i uchybień.
zdjecie uzytkownika
karolka - 2014-03-18 09:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej slyszal ktos moze o jakichs nowych projektach?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-03-19 22:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno miał być do obi w kolonii czy ktoś coś wie więcej na ten temat
zdjecie uzytkownika
meny - 2014-03-30 20:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Był ktoś z was na tych objazdowych inwentaryzacjach w Niemczech? Ile one trwają? 2-3 tygodniowe? Ile przez dany okres czasu jest tych inwentaryzacji? np co noc czy są wolne nocki? Jak z wypłatą kasy?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-14
Żródło: warsza.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Agencja Pracy Tymczasowej ISSP, nr rej. 505 na zlecenie swojego klienta poszukuje osób chętnych do pracy przy kompletowaniu zamówień w centrum dystrybucyjnym na terenie Warszawy (Opacz Wielka ul. Jutrzenki) Oferujemy: - umowę zlecenie / o dzieło - pracę w godzinach ok. 6:30-16:00 - stawka 10 zł brutto/godzina - pracę od zaraz - praca 7 dni w tygodniu Oczekujemy: - dyspozycyjności - rzetelności - książeczka sanepidowska - mile widziane doświadcz
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-03-31 10:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meny - 2014-03-30 20:26:57]:
Cześć. Mogę wypowiedzieć się na ten temat, ponieważ nie raz uczestniczyłam w inwenturach nie tylko na ternie Niemiec. Ogólnie, to praca jest w porządku lecz trzeba być przygotowanym na pełną dyspozycyjność w danym terminie, do 4 tygodni max, to wszystko tak naprawdę zalezy od długości wyjazdu.
Zapewniony jest transport, nocleg jak i wyżywienie więc czego chcieć wiecej???
Wypłata na konto lub przekazem pocztowym od 15 do 21 nastepnego miesiąca.
Co super ważne!!! Umowa zlecenie ZUS!!!
Jak chcesz dowiedziec sie więcej mozemy wymienić się mail-ami.
zdjecie uzytkownika
meny - 2014-03-31 11:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Dzięki za odpowiedź :). Słyszałem już troche o tych wyjazdach od znajomego, choć też poczytałem tutaj troche wypowiedzi i właśnie troche się zdezorientowałem w tym wszystkim. Weekendy są wolne czy co nocka jest praca? Kiedyś często widziałem 2-3 tygodniowe turnusy. Teraz coś jest na maj ponad 3 tygodniowego. Mam zamiar po prostu sobie dorobić i i sie zastanawiam ile, w jakim okresie czasu można sobie odłożyć. Mój mail to baddamaddam@gmail.com, napisz to odpisze :)
zdjecie uzytkownika
Zespół ISSP - 2014-03-31 15:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witamy Państwa,

trwają zapisy na inwentaryzacje w maju oraz czerwcu (Niemcy), zapraszamy na Naszą stronę internetową: ***

Pozdrawiamy
Zespół ISSP
zdjecie uzytkownika
ddddddddddddd - 2014-04-01 17:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to jest ten turnus 29?
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-04-04 12:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy issp planuje jakis wyjazd za granice?? ( nie chodzi mi o inwentaryzacje?)
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-04-07 20:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też nasłuchałam się i naczytałam różnych opinii na temat tej firmy, jednak zdecydowałam się na wyjazd w lutym. Jedno co mogę powiedzieć to, że faktycznie trzeba być przygotowanym na pełną dyspozycyjność. Praca bywa ciężka, wszystko zależy od teamu, jeśli jest dużo nowych, to wiadomo, że praca trwa trochę dłużej i trzeba z tygodnia, żeby wszystko szło sprawnie przez resztę turnusu:-) Zakwaterowanie w schroniskach młodzieżowych (całkiem ok warunki, czasami pokoje z łazienkami). Zagwarantowane obiady i lunch pakiety. Generalnie na jedzenie nie narzekałam. Nie trzeba nic ze sobą zabierać (no może przyda się parę zupek) :-). Praca daje możliwość zobaczenia innych miejsc, bo zmienia się miejsce zakwaterowania. Dla mnie to było istotne, i być może dlatego szybko przystosowałam się do pracy. Bywały dni, że invent był zrobiony do 22 a czasem do 4 w nocy. Wolne niedziele. Wszystko zależy od ludzmi, z którymi się jedzie, bo to z nimi mieszkasz i pracujesz.
Polecam osobą, które chcą zobaczyć ciekawe miejsca, które nie boją się pracy.
Wypłaty regularnie. To samo osoby, z którymi byłam nie narzekali na terminowość wypłat.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
98 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x