Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INVENT

Pracowałeś w firmie INVENT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-13 15:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to miło usłyszeć ze firma jest godna polecenia i uczciwa, ja tez aplikowałam na pracownika inwentaryzacji do niemiec, a na reke za godzine oferują do 145 zł !
zdjecie uzytkownika
koordynator Darek - 2016-01-15 17:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie piszcie że ta firma jest ok ! Zapytaj się pana czerwonki buca żeby ci dał nr ubezpieczeniowy i idż na zwolnienie lekarskie to już nie pracujesz kłamcy kłamcy jeszcze raz kłamcy zapierdzielasz za 850 euro oni drugie tyle kasują i czasem żebyś sie nie odezwał bo twoja praca dobiega końca żart nie firma
zdjecie uzytkownika
HAHAHA - 2016-01-15 17:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostaniesz 145zł chyba że chłopaki się zrzutę zrobią i będzie party oj naiwna tyś kobitko:-)
zdjecie uzytkownika
pipi - 2016-01-16 17:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2016-01-13 15:23:57]:
Co ? Prawie 35 E za godzine ?
Albo inaczej ponad 1.100 zl za dniowke ?
Gdzie chyba w agencji - wiadomo jakiej.
Oj, oj naiwna.
Firma ktora placi 8,20 E (brutto) czyli 6,14 E (na reke) i jeszcze bierze z tego 195 E za nocleg, to nagle placi 35 E za godzine (na reke) ?
Te 145 zl to raczej za dzien kobieto a nie za godzine.
Szkoda mi Ciebie jesli w to wierzysz.
zdjecie uzytkownika
pipi - 2016-01-16 17:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2016-01-01 15:29:16]:
No rozeznalam sie i wiem bo wlasnie umowe z LPS mam przed soba i wiem co znaczy na umowie miesiac 11 i rok 2016.
Na krotszy okres firma podpisywala z osobami ktore sa karane albo na innych projektach wykazaly sie alkoholizmem i wandalizmem.
W tym sie tez rozeznalam.
zdjecie uzytkownika
pipi - 2016-01-16 17:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maja - 2016-01-06 19:41:05]:
A z Toba koncze polemike bo kolejny raz mam udowodnione ze LPS zatrudnia na projekty tylko osoby ktore nie potrafia nawet CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM.
Dlatego powtorze - MOI ZNAJOMI JUZ TAM NIE PRACUJA, inteligencjo pod znakiem zapytania.
Bo sa lepsze firmy - http://silverhand.eu/strefa-pracownika/opinie-pracownikow
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-01-16 19:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a może znacie jakieś inne biura pośrednictwa pracy gdzie nie jest potrzebny język ;) a bynajmniej komunikatywny ;)
zdjecie uzytkownika
kazik - 2016-01-17 09:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2016-01-16 19:37:19]:
przynajmniej a nie bynajmniej
zdjecie uzytkownika
Polex - 2016-01-17 15:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w firmie Invent na inwentaryzacji. Firma nie respektuje zapisów umowy w zakresie wynagrodzenia. Tzn zapłacili mi stawkę niższą niż w umowie i jeszcze twierdzą że tak powinno być. Pomimo wielokrotnych maili na reklamację nie odpowiadają lub "lecą w głupa". Nie odpowiadają na maile również wiceprezes i prokurent firmy. Więc wchodzę z nimi na drogę sądową. Zachęcam innych aby tak właśnie postępowali. Niedługo podam na forum swoje namiary i jak ktoś będzie chciał to chętnie pomogę w dochodzeniu roszczeń od tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Dol - 2016-01-17 15:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mega kwoty @ala naprawdę potężne pieniądze, tylko się cieszyć i brać skoro dają :D Babrdzo miło patrzy się na taki rozwój, duuużo jest ogłoszeń, stawki mistrz
zdjecie uzytkownika
Heh - 2016-01-17 20:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak, a czytać ze zrozumieniem większość umie. Jak pierw piszesz, że jesteś na bieżąco, bo masz tam znajomych, a teraz nagle twierdzisz, że nie pracują. Gratuluję mieszania ludziom w głowach.
zdjecie uzytkownika
Remik - 2016-01-17 20:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy te Panie co puszczaly dzisiaj ludzi do Niemiec są wolne? Super laski mogłyby jechać z nami. Blondyna i ciemna fiufiu
zdjecie uzytkownika
gregory - 2016-01-18 11:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pipi - 2016-01-16 17:25:13]:
Wysyłasz link firmy, która głównie szuka specjalistów z komunikatywnym niemieckim, oferuje o 0,2 euro brutto więcej niż w LPS, a jak kiedyś tam dzwoniłem to trzeba mieć swój transport. Nie porównuj takich ofert do zwykłej pracy na magazynie bez znajomości języka.. i żadnych wymogów. Gdzie niestety rożni ludzie jeżdżą i różne zachowania na miejscu się spotyka. Na firmę nie narzekam pod żadnym względem, ale niektórzy pracownicy na miejscu daja popalić.
zdjecie uzytkownika
artur 333 - 2016-01-18 11:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej moze mi ktos powiedzeiec czy w niemczech daja jakies zaliczki ??przed wyplata??
zdjecie uzytkownika
pipi - 2016-01-18 13:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heh - 2016-01-17 20:28:34]:
Skoro napisalam ze zostali zwolnieni w sylwestra bez zachowania terminu wypowiedzenia i nie umiesz doczytac to twoj problem.
Widac alkohol ci do konca mozg wypalil. Coz tylko tacy tam pozostaja.
zdjecie uzytkownika
pipi - 2016-01-18 13:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artur 333 - 2016-01-18 11:11:19]:
Nie daja zadnych zaliczek nigdy.
To znaczy jesli zaczynasz prace 1-ego danego miesiaca to jakiekolwiek pieniadze otrzymasz dopiero 20-ego nastepnego miesiaca.
Czyli za 50 dni. Na ten czas musisz brac z Polski oszczednosci. Jesli takowe posiadasz.
zdjecie uzytkownika
Skod - 2016-01-19 20:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pipi no niestety ale tak to wygląda. Po prostu firma działa w ten sposób, dlatego też jak ktoś się zatrudnia z początkiem miesiąca to musi się liczyć z tym, że na pieniądze trochę poczeka. Praca u nich w Niemczech jest za to bardzo opłacalna i myślę, że warto wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Ilona - 2016-01-19 21:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-12-23 19:57:07]:
problemy ma bo płaci ochłapy i jeszcze nie można sie samemu zwolnić jak sie nie podoba praca bo nikt nie wie jak tam jest dopóki nie zacznie pracować.Jaka normalna firm każe pracownikowi podpisywać że jeżeli rezygnuje sam to ma do zaplaty kwote kary to co to za firma.Zawsze potrzebują ludzi do pracy i bedą potrzebować.
zdjecie uzytkownika
ads - 2016-01-19 21:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pipi - 2016-01-18 13:03:07]:
musisz się przygotować na przeżycie do wypłaty, a nie liczyć na zaliczki
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2016-01-19 21:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pipi - 2015-12-24 01:42:48]:
jeszcze troche i Syria bedzie pracował na tych wszystkich projektach przez ta agencje.A zmieniła sie masówa na pokojach ?
nadal po 6 na mieszkaniach.Ja ich krytykuje bo wiem jakie domy mają być a jakie są dawane ludziom którzy jada do pracy zagranice .
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2016-01-19 21:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pipi - 2015-12-24 01:42:48]:
jeszcze troche i Syria bedzie pracował na tych wszystkich projektach przez ta agencje.A zmieniła sie masówa na pokojach ?
nadal po 6 na mieszkaniach.Ja ich krytykuje bo wiem jakie domy mają być a jakie są dawane ludziom którzy jada do pracy zagranice .
zdjecie uzytkownika
michael - 2016-01-19 22:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pipi - 2016-01-18 13:03:07]:
prawda jest taka, że jak komuś sie nie chce to zawsze mu będzie źle czy to będzie lps czy inna firma. jak ktoś ma normalne podejście i wyjeżdża do pracy a nie na chlanie to swoje zarobi i zaoszczędzi. bo stawki są jakie są, ale to już każdy widzi przy podpisywaniu umowy i godzi się za te pieniądze pracować. z wypłatami nie ma nigdy problemu, u mnie zawsze wszystko się zgadzało co do grosza. ja tą agencje polecam. transport zapewnią, spanie zapewnią to czego więcej chcieć? chcesz pracować to pracujesz. chcesz narzekać i nic nie mieć, narzekasz i nic nie masz. proste.
zdjecie uzytkownika
racja - 2016-01-20 00:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dol - 2016-01-17 15:26:27]:
podaj kolego namiary też będę się sądził z firmą myslą że trafili jakiś jeleni do i można z ludzmi sobie w kulki lecieć są odpowiednie instytucje które z chęcią zajma sie ta sprawa. Nastepna sprawa ciekawy jestem czy ubezpieczaja bo z tego co sie orjentuje ciężko doprosić sie o nr ubezpieczenioey a to jest bardzo karalne w niemczech suma sumarum firma oszukająca ludzi!
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-20 11:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pipi - 2016-01-18 13:07:42]:
no widzisz a ja miałem bardzo trudną sytuację rodzinna i dostałem zaliczkę, wystarczyło poprosić i pokazac, że ma się na prawdę problem i podeszli do sprawy jak ludzie. Bardzo dziękuję!
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-20 11:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [racja - 2016-01-20 00:09:51]:
u Nas na Edece jeszcze nikt nigdy nie miał problemu z ubezpieczeniem, hmm?
Jesteśmy zgłaszani do DAK, potrzebujesz iśc do lekarza to dzwonisz do biura, bardzo mile Panie tam są i wysyłają potwierdzenie ubezpieczenia na maila.
zdjecie uzytkownika
Heheh - 2016-01-21 17:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze w życiu w tej firmie której link wklejasz nikt tyle nie zarobił. Chyba że jesteś fachowcem np. Mechanik. Ale na magazynie to stawki wszędzie są takie same. Ale Lps przynajmniej płaci!
zdjecie uzytkownika
Heheh - 2016-01-21 17:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze w życiu w tej firmie której link wklejasz nikt tyle nie zarobił. Chyba że jesteś fachowcem np. Mechanik. Ale na magazynie to stawki wszędzie są takie same. Ale Lps przynajmniej płaci!
zdjecie uzytkownika
/mirek - 2016-01-21 18:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy LPS bedzie wysylac zaswiadczenie podatkowe za rok 2015 orientuje sie ktos ??
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-01-21 19:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heheh - 2016-01-21 17:30:13]:
No oczywiście jak zwykle myślisz że masz rację.
Tam przyjmują ludzi z wykształceniem a nie nieuków.
A ty tym czasem żyj sobie dalej w zaczarowanym świecie Lps.
Nie zobaczyłeś to nie wierzysz że tak jest ?
No to ja nigdy nie widziałem twojego mózgu. Więc nie wierzę że on gdziekolwiek jest.
zdjecie uzytkownika
ilona - 2016-01-21 20:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-01-03 13:04:20]:
to jest prawda jak ta firma jest powiazana z ISSP to nic dobrego
zdjecie uzytkownika
Mała - 2016-01-21 20:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżdżę z tej i tylko tej firmy w okresie wakacyjnym. Nie obrażaj normalnych ludzi, bo studiuje i nie jestem nieukiem, a Twoje wypowiedzi raczej pokazują brak mózgu u Ciebie.
zdjecie uzytkownika
cinek - 2016-01-21 21:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@/mirek, mają czas do marca chyba, więc spokojnie. Widziałem, ze teraz poszukuja na inwentaryzację ze znajomością języka niemieckiego. Wynagrodzenie od 145 do 238 PLN netto (na rękę) za każdą inwentaryzację (inwentaryzacja trwa ok. 8 godzin) plus 2 posiłki.
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-01-22 10:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Mała - 2016-01-21 20:15:43]:
O dzięki za informację że studenci to nadludzie. To znaczy że nie są nieukami tylko inteligentnymi ludźmi z mózgiem.
Sorry ale to zmienia postać rzeczy od dziś ludzie na studiach są inteligentniejsi niż ci bez studiów.
Wybacz ale mam trochę inne zdanie. Chyba że teraz studenci nie chlają wieczorami a później nie uprawiają seksu po kontach w 3 pary w jednym pokoju i to z ledwo poznanymi chłopakami. Zadziwiasz mnie dziecinko.
zdjecie uzytkownika
ulpaoa - 2016-01-24 15:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jurek to nie ma się o co kłócić, widoamo, ze studenci sa traktowani jako osoby bez doswiadczenia po prostu. Można też sporo zysykać jako pracownik inwentaryzacji bo praca jest za granicą.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2016-01-28 12:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polex - 2016-01-17 15:06:41]:
Podeślij mi kontakt do siebie na maila - mirek.reklama@gmail.com
Mam kontakt z redaktorem (publicystą) z TVN.
Obecnie będziemy przygotowywać reportaż w sprawie świadomego wprowadzania w błąd, braku wypłat oraz wykorzystywania polskich pracowników za granicą.
Ja zostałem okradziony na :
- 50 Euro za kaucję z odzieży (odzież odebrali 1,5 miesiąca temu, puścili w dalszy obieg biorąc kaucję od następnych i do dziś nie chcą zwrócić kasy).
- 14 Euro - na projekcie byłem zakwaterowany 24 doby w miesiącu a zgarnęli za 26 dni
- kilkadziesiąt Euro - zgodnie z niemieckim prawem pozostawanie do dyspozycji pracodawcy (tzw. "pod telefonem") jest czasem płatnym
- kilkadziesiąt Euro - miałem być kierowcą busa 2-3 km do pracy a było 56 km (razy 2 / dziennie) czyli 1,5 godz dziennie zafundowali sobie wolontariusza kłamiąc że będzie te 2-3 km bo na 56 km bym się nigdy nie zgodził a koordynator zażyczył sobie dodatkowo że jako kierowca mam być do jego dyspozycji 24 h na dobę
Podłączysz się do reportażu ze mną i jeszcze dwiema osobami.
zdjecie uzytkownika
kl - 2016-01-28 13:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirek - 2016-01-28 12:10:11]:
Ja też zostałem wprowadzony w błąd.Przypuszczam że celowo a raczej na pewno.Paniusia celowo wprowadza w błąd ludzi już na rozmowie na temat warunków pracy. Dlatego żeby nagonić ludzi do roboty.Naopowiadała mi co to tam będzie i w ogóle .Po przyjeżdzie okazało się że wogóle nie było czegoś o czym zapewniała że miało być .A bez tego prace tam byłoby ciężko wykonywać.Praca indywidualna z Niemcami.Zjechałem do Polski .Na szczęście miałem blisko i byłem swoim autem.Oczywiście straszą mnie windykacją mam im płacić 500zł kary umownej.Jestem ciekaw czy jeszcze więcej nie będą chcieli wyłudzić ode mnie.Wrzucili mi do skrzynki list z płatnością kary ,oczywiście nie listem poleconym.Tylko zwykłym.Najgorsze jest to że ja wiedziałem po Waszych wpisach wcześniejszych na tym forum ,co to za syf.A i tak zaryzykowałem.Musiałem chyba sam się przekonać he he.I patrzcie teraz gdybym był za granicą a te cwaniaki wrzuciły by mi taki list nie ma mnie w domu na przykład co nie. I teraz robią ze mnie dłużnika i umieszczają w rejestrze długów.Ja jestem ciekaw ile forsy zbili na kantowaniu ludzi.Pewnie że niejeden mogłby powiedzieć że wiedziałeś co podpisujesz.Tak ale chodzi o zasady.Jezeli opowiadacie ludziom kłamstwa to ich nie karajcie swoimi głupimi i chamskimi karami.Ludzie omijajcie to z daleka tak jak ktoś tu już napisał kiedyś.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-29 11:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kl - 2016-01-28 13:55:54]:
a co niby usłyszałeś takiego co na miejscu się nie sprawdziło? Bo ja nie wiem co można innego o pracy na magazynie usłyszeć, jak wszędzie wygląda to podobnie. Myślałeś, że towar sam się poukłada? ja się nie dziwie, że windykują ludzi, którzy przyjeżdżają i uciekają, bo myślą, że praca sama się zrobi.
Tu się przyjeżdża do pracy, a nie leżec brzuchem do góry.
A podpisując umowy masz wszystko napisane o kosztach za rekrutację, a Pan jeszcze o tym mówił, wiec wiesz co podpisujesz, chyba, że ze wzrokiem i słuchem masz coś nie halo.
zdjecie uzytkownika
Heh - 2016-01-29 11:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma daje odzież a on do tv idzie ze nie dostał kasy za nią. Widocznie coś narozrabiales. Wstyd z takim czymś iść. Inne firmy wypłaty nie wypłacaja to z takim czymś można iść, ale to co piszesz to jest śmiechu warte. Dawno się tak nie uśmiałem.
zdjecie uzytkownika
kl - 2016-01-29 11:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie pracowałem na źadnym magazynie.Wiem co podpisałem i nie wnikam w prace innych osób tam pracujących.Opisałem tylko akurat swój przykład.To źe moźe Tobie i innym osobom jest dobrze to ok.Ale nie ingeruj w czyjeś prawo wyraźania opinii jeśli nie znasz czyjejś sprawy.ok.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-29 11:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kl - 2016-01-29 11:31:45]:
no to mogłeś być tylko na kurierce. i dziwisz się, że tam praca jest indywidualna z Niemcami to już w ogóle HIT hehe. Pracujemy obok tego projektu i nawet cześć osób się przeniosła i bardzo sobie chwalą tą pracę i napiwki. To czego niby na kurierce się spodziewałeś, że ktoś za Ciebie pójdzie i paczkę zaniesie? Wszystkie materiały szkoleniowe dostajesz, ktoś na początku jeździ z Tobą, ale niedługo bo ta praca nie jest skomplikowana.
zdjecie uzytkownika
kl - 2016-01-29 12:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teź nie tam,ale pozdrawiam i źycze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-01-29 12:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ściemniasz, bo firma nie ma innych ofert. Co zresztą można sobie sprawdzic na portalu
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2016-01-29 23:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heh - 2016-01-29 11:12:06]:
Twoja inteligencja jest śmiechu warta.
Oddałem odzież w idealnym stanie a oni mnie okradli z 50 Euro bo nie oddali.
Poza tym zabłyśnij inteligencją. Mój wpis nie byl kierowany do Ciebie ograniczniku.
Poza tym jak opowiedziałem o tym co się tam wyprawia redaktora to bardzo zaciekawiło więc nadaje się.
Poza tym wiać jakich ograniczników się tam zatrudnia, że nie potrafi zrozumiec prostych słów. No cóż zmykaj biały murzynie do roboty i się nie udzielaj skoro nikt do ciebie nie pisał. Bo ja napewno nie.
zdjecie uzytkownika
Klaudia. - 2016-01-31 10:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam możliwość pracować na inwentaryzacjach wyjazdowych w styczniu do Kauflandów.Zapisałam sie na 9.Trzy zostaly odwołane pewnie ze zgledu na odleglosc i ilosc osób które sie zapisały.Jeżeli osoby mające 200km na inwentaruzacje bede brane pod uwage w drugiej kolejnosci niz te ktore maja 50 czy 100. Więc..Pierwszy dzień był faktycznie bardzo chaotyczny i po otwarciu sklepu jeszcze inwentaryzacja trwała lecz to nie była wina kierownictwa, że zaangażowała za mało ludzi po prostu w Lublinie zadeklarowało się o wiele wiecej osób niż faktycznie pojechało .Z tego co wiem to ponad połowa nie stawiła sie na miejsce zbiorki.. ale trudno minęło i nie bylo wcale tak strasznie.Rozmawiałam z koordynatorem i sam przyznał, ze takie inwentaryzacje nie mają praktycznie miejsca po prostu było za mało ludzi.Następne inwentaryzacje są jak najbardziej na +.Jesteś na jednym dziale i w spokoju liczysz sobie różne rzeczy.Nikt nad Tobą nie stoi.nie czujesz presji.Ale wiadomo trzeba pracować i dokładnie liczyć.później ktoś ze sklepu lub z Inventu sprawdza czy ilosc sia zgadza.nie rozumiem czemu ludzie piszą bzdury na temat pracy tam.Jeżeli jest inwentaryzacja wyjazdowa jest dokładnie napisane miejsce docelowe i jaki to jest problem wpisać w mapie i sprawdzić dokładną odległość.Jeżeli komuś pasuje to się zapisuję jeżeli,nie to nie.A nie narzekać, ze parę h w jedną stronę trzeba jechać .Nikt na siłę nie każe wam jeździć dezycja zawsze jest nasza także niektórych osób nie potrafię zrozumieć.Koordynatorzy(może niekoniecznie wszyscy)i Kierowniczka jak najbardziej na plus.Mili i sympatyczni Masz problem idziesz i tłumacza.:)
zdjecie uzytkownika
bea - 2016-02-01 15:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jurek - 2016-01-21 19:40:45]:
już wysyłają,w zależności kiedy zacząłeś pracować
zdjecie uzytkownika
mieszkałem na Nenter - 2016-02-01 17:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirek - 2016-01-29 23:24:58]:
wszyscy z Ciebie lali na ośrodku, stuknąłeś babkę autem i uciekłeś, uszkodziłeś busa firmowego i jeszcze się tu podpisujesz i podajesz swoje dane. Masz rację to się nadaje do TV.
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2016-02-08 18:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy na projekcie netto, dalej pracuje pier... Pan Przemek i Adam? chcialbym ich pozdrowic srodkowym palcem. Wasz dobry kolega :) a dla Krolika i Rudego Damiana tez srodkowy palec !! Domyslcie sie kto, zlamasy !
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-02-09 12:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich uwarzajcie na Issp co podpisujecie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja jaka ?pracownik bez wiedzy,szkoda fatygi,nie polecam
Pytania: pytań zero podpisz umowe i spadaj
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-02-09 13:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma oszukuje ludzi jakieś kary nie wiadomo z kąd biorą jak ktoś dostał kary 500zł to lepiej przeczytać umowę bo nie mają prawa brać od ludzi 500zł jak ktoś przyjechał własnym samochodem
zdjecie uzytkownika
Janek - 2016-02-09 15:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem 3 miesiace na projekcie Netto w Erfurcie, co tam sie wyrabialo to mozna ksiazke napisac. Nie polecam tej firmy. Kasa sie zgadzala, i zostala wyplacona ale po 4 miesiacach od zakonczenia umowy, bo ? Bo wypowiedzenie nie dotarlo hahah no tak zyjemy w takich czasach ze golebie pocztowe wypowiedzenia dostarczaja

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie INVENT!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENT

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert