Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ISSP

Pracowałeś w firmie ISSP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lewy - 2014-10-11 11:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gość - 2014-10-02 17:20:53]:
prawda to z tymi godzinami ? jeśli ktoś tam aktualnie pracuję proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
fred - 2014-10-11 13:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W poniedzialek odezwe sie do nich w sprawie czy to aktualne jest
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-10-13 20:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM! PRZESTRZEGAM
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-14 11:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2014-10-13 20:46:21]:
Zostałeś wyrzucony z tą grupą co tak powywijała po mocnych trunkach %, że nie polecasz? Na inwentach praca jak praca, wysiłku nie wymaga, pieniądze za sierpień były na czas nie mam nic do zarzucenia.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-14 14:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo uważnie czytajcie umowę,jest 14 dni na rezygnację i to nie ma dla nich znaczenia kiedy umowa była zawarta. Więc jeśli praca jest po tygodniu od zawarcia umowy to nie masz szans na rezygnację. Kontakt z pancią z działu rezygnacji fatalny , arogancka i zupełny brak kompetencji. JEDNO WIELKIE OSZUSTWO OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-10-14 20:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie miałem nigdy problemów z tą firmą. W biurze też pracują ludzie. Mają ustalone zasady których muszą przestrzegać. Pozdrowienia dla ekipy z Rybnika!
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-15 14:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy są wyjazdy do EISENACH ???Jesli ktos ma jechac to niech sie odezwie.
pzdr.Marek
zdjecie uzytkownika
michal89 - 2014-10-16 20:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm własnie wróciłem z miejsca odjazdu które okazało się fikcją. Piszą że odjazd z Parkingu przy Kauflandzie przy ul Piłsudskiego 10 w Bytomiu gdzie w ogóle na tej ulicy Kauflanda nie ma. Żadnej informacji o zmianie miejsca odjazdu nic. Odradzam
zdjecie uzytkownika
katia - 2014-10-17 15:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firemka to jedna wielka ściema od początku do końca!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-17 22:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michal89 - 2014-10-16 20:44:10]:
Odjazd z parkingu Kauflandu przy ulicy Piłsudskiego 10 był ale dla miejscowości Grudziądz. W tym mieście miejsce odjazdu się zgadza.
zdjecie uzytkownika
prawie zwerbowany - 2014-10-19 21:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2014-10-15 14:29:46]:
Byłem z umową w Państwowej Inspekcji Pracy, podpisywać umowy tylko i wyłącznie na własne ryzyko, jeśli wtopicie to NIKT wam nie pomoże i ta pseudo firma żyje z takich naiwniaków________________JEDNO WIELKIE OSZUSTWO OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-25 10:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade dzis 3 raz Tym razem do Sochaczewa Narazie ok chodz zarobilem juz opieprz na samym poczatku ze zem nie policzyl jednego zadka. Kurka mac bylo po polnocy bylem zmeczony a gosc sie drze na mnie z rana czemu to nie policzone. 1h w plecy od nich i omalo nie wylecialem. Ale jak sie ma umowe smieciowa moga robic co chca z nami. Czy ktos z was wie o inventach zagranicznych jka tam jest ile placa itp. bo nie wiem i czy macie do biura jakis konkretny numer. A i gdzie teraz invent. 3.11.2014 zagranice. I czy z kielc jest odjazd. Jak cos pisac do mmnie na poczte dr2@interia.pl.
zdjecie uzytkownika
399 - 2014-10-26 18:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli wstępnie zostałam zapisana na inwentaryzacje, a nie pojadę są z tego tytułu konsekwencje? Podczas rozmowy mówiłam, że mój wyjazd w ten dzień jest niepewny. Gdzie mozna uzyskiwać informacje na temat zaplanowanych inwentaryzacji? Można chodzić kiedy się chce, czy jedynie czekać na telefon i propozycje?
zdjecie uzytkownika
p - 2014-10-27 18:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej szukaj info u nich chociaż i tak pewnie za dużo się nie dowiesz bo to firma krzak
zdjecie uzytkownika
GERARD CIESLIK junior - 2014-10-27 21:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2014-10-27 18:04:46]:
To jest, nieuczciwa firma:
czytajcie ważnie-umowa głowna+3aneksy, które mówią cala prawde o tej firmie:

zarobki 150 zl/brutto-inwentura
ZUS+podatki 103 zl/netto
Aneks nr 1-transport+zakwaterowanie - 76,38zl/brutto
do kieszeni mamy zatem-uwaga- 26,62zl/netto
praca do upadlego od 10 do 16 godzin+czas darmowego dojazdu do pracy"bezcenny"
łaskawie przysługuje Ci przerwa max. 15 minut, aż tyle lub tylko tyle!!
Czy to jest Firma-czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca za miskę ryżu!!!
zdjecie uzytkownika
do Gerarda - 2014-10-27 21:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GERARD CIESLIK junior - 2014-10-27 21:38:26]:
Facet masz rację, wykorzystują naiwnośc ludzi, przestrzegam, jak was złapią w soje sidła to macie przerąbane, rekomendacja na wyjazdy-tylko i wyłącznie na własne ryzyko, każdy ma swó rozum...
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-27 23:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KONLURENCJA WAM PLACI BYSCIE TE BZDURY PISALI! Ja pracuje od dawna z ta firma i nie mam problemów.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-10-29 19:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GERARD CIESLIK junior - 2014-10-27 21:38:26]:
Człowieku co Ty za bzdury piszesz! Kłamstwa, kłamstwa, Kłamstwa! Jeżdże z nimi już długo i za granicą zarabiam dobrze. A Ty jesteś pewnie jednym z tych co wyleciał z roboty za alkohol?

Polecam tą firme!
zdjecie uzytkownika
Iwetta - 2014-10-30 14:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z praca w biurze ? Znalazłam ogłoszenie i chyba wysle cv, ktoś pracował w biurze we wro ? albo miał styczność z pracownikami ?
zdjecie uzytkownika
mnich - 2014-10-30 15:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezła agencja pracy, sądząc po ofertach pracy widze, że nie próżnują i mają się dobrze. Nie zawsze my, jako pracownicy wywiązujemy się dobrze, ze swoich obowiazkow, wiec są czasem do nas pretensje. Trzeba brać to pod uwagę przy pisaniu opinii. Nie zastanwiajcie się, tylko bierzcie od nich prace, pzdr
zdjecie uzytkownika
Kaczoreks - 2014-10-30 16:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale do jasnej ciasnej macie pretensję do firmy Jest umowa i wszystko w niej pisze. Chcesz to podpisujesz i godzisz sie tym samym na ich warunki nie to caluj sie w du... i szukaj innej pracy. Proste :) Fakt ja teraz czekam do 21 na wyplate za kilka dni inwentaryzacji i zobacze ile tego bedzie ale na kokosy tez nie licze. Ja tam znowu od kolegi uslyszalem ze placa 150 zł brutto za 1 inwentaryzacje na wyjezdzie a znowu inna dziewczyna powiedzila tak ze placa 225 ale zabieraja za nocleg okolo 75 zł. 150 zł brutto przy 19% 121.5 A wyjazd liczy sie 6 dni w tygodniu bez pierwszegfo i ostatniego dnia ktory zostaje na dojazd i powrot. Ja tam nie widze nic w tym zlego zarobic w 3 tyg 1500 zl :) jak bedzie sie pracowac dobrze bez picia alkoholu bo to najczestrze a koordynatorzy nie beda mieli do ciebie zastrzezen
zdjecie uzytkownika
kaczoreks - 2014-10-30 16:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam tylko zastrzezenie ze 15 minut przerwy to za malo fakt. Powinno przynajmniej byc te pol godziny ale z drugiej strony nie wiadomo ile godzin bedzie sie robic dana inwentaryzacje bo to zalezy czy na danym sklepie jest balagan czy nie Tak jak ja pojechalem do Piotrkowa to tam byl [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale juz w innym miescie szybko sie uwinelismy. 15 fakt za malo ale gdzie to zglosisz ???
zdjecie uzytkownika
Nikt - 2014-10-30 18:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a jak jest jakaś inwentaryzacja to powiadamiają o niej sms-em? No bo chyba nie mogą ci naliczyć żadnej kary jeśli nawet nie powiedzieli kiedy kto ma gdzie iść , nie? W ogóle paranoja z nimi, umowa jest jakaś pogrzana, żadnych konkretów!! Nie polecam.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-31
Żródło: Gowork.pl
Augustów
(podlaskie)
Zatrudnimy osoby do pracy przy inwentaryzacji w dniach 3,5,6.11.2014     Wymagania: - dyspozycyjność w podanym terminie lub w wybrane dni w godzinach nocnych, - podstawy obsługi komputera, - pełnoletność.   Oferujemy: - darmowe szkolenia, - umowę zlecenie/o dzieło, - pracę w miłej atmosferze, - wynagrodzenie: 10,00 zł/h brutto, - dodatkowo premiujemy inwentaryzacje wyjazdowe.   OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY:   o wypełnieni
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
doskonalemleko - 2014-10-30 21:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwetta - 2014-10-30 14:14:36]:
Pracuję w tej firmie od połowy miesiąca w Polsce zapisałem się tak nagle na wyjazd do Włoch 06.11.2014 nie wiem nawet co mam tam zabrać pierwszy Mój wyjazd
zdjecie uzytkownika
doskonalemleko - 2014-10-30 21:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwetta - 2014-10-30 14:14:36]:
Pracuję w tej firmie od połowy miesiąca w Polsce zapisałem się tak nagle na wyjazd do Włoch 06.11.2014 nie wiem nawet co mam tam zabrać pierwszy Mój wyjazd
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISSP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x