INVENT Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o INVENT Sp. z o.o.

ala 2016-08-13 09:55:52
Taki skaner @Rysiek za bardzo nie jest skomplikowany szybko go można ogarnąć pewnie dlatego nie ma nie wiadomo jakich szkoleń z tego a co do parkowania to chyba jedna osoba nie ponosi całego kosztu? Co do reszty to chyba jednak się opłaca bo turnusy cały czas są organizowane
rrtttrtr 2016-08-14 16:22:29
no dobra ale jak i tak uważam ze szkolenia w firmie moglby być być organizoane zawsze można się czegos nauczyc
kisia 2016-08-15 08:25:20
włąsnie to jest najgorsze, że polak polakowi wilkiem, i nikt nie potrawi grupowo ze sobą współgrac tylko każdy walczy o swoje, kazdy dla siebie chce wyrawac jakis kawałek, to nie jest jakas korporacja by tak sie działo, chociaż na inwentaryzacje przychodzą roznie ludzie
1
hbnm 2016-08-15 12:55:25
@ śmieszne teksty a skąd wiesz ile on zarabia? No bo skoro mówisz że wiesz no to skąd to przekonanie? znasz go? nie lubie takiego gadania, które właściwie nic nie wnosi tutaj na tgym forum .........
kobita 2016-08-16 12:14:39
Czy mogę Cię zapytać skąd wiesz, że jesteś na "czarnej liście"?
fcd 2016-08-16 12:22:01
Sam napisałeś @rysiek podpisuje się umowę wiesz skoro jest taki punkt, że za mandaty płacisz sam no to nie ma zmiłuj i trzeba się podporządkować bo wszystko jest na umowie
Rysiek 2016-08-17 09:32:20
Ale w umowie jest pominięte że opłaty za parking płacisz z własnej kieszeni
A podczas rozmowy telefonicznej z panią " robiącą selekcję " miałem zapewnienie że te sprawy obsługuje karta płatnicza tak jak paliwo czy myjnie samochodowe w praktyce okazało się to kłamstwem...
jasiek 2016-08-17 10:10:29
jeśli chodzi o prace u nich to na pewno trzeba u nich wziąć pod uwagę to czy ma się odpowiednie doswiadczenie na pewno bo jako Pracownik inwentaryzacji ze znajomością języka niemieckiego do Bydgoszczy to tylko takie osoby biorą.
tom 2016-08-20 10:29:41
hej czy powie ktoś czy jest zadowolony z zarobków u nich
@@@@@ 2016-08-20 23:21:54
Ja jestem zadowolony bo w Polsce tyle nie zarobie.
3
kisia 2016-08-21 08:09:37
a o jakim stanwosiku czy ofercie pracy mowicie? ja widzę, ze mają glownie oferty na pracownikow inwetnaryzacji
ala 2016-09-04 12:09:10
Faktycznie w tej chwili to innych rekrutacji nie prowadzą, ale za to widzę, że można się zaciągnąć do tej pracy przy inwentaryzacjach za granicą. W sumie przy okazji można sobie gdzieś wyjechać... a ktoś zna kierunki wyjazdów?
echowspomnien 2016-09-07 12:52:01
Raz ze dostalem kare ktorej nie zaplacilem,odwolalem sie wyjasnilem na czym problem polegal i ucichlo. Ale kiedys bylem w agencji i dowiedzialem sie ze maja takowa liste. Oczywiscie nieoficjalna.
Iwan 2016-09-07 13:14:22
Tak czytam sobie i myślę, że Pracownik inwentaryzacji za granicą ma całkiem niezłe możliwości zarobku, na pewno dwa, a może nawet trzy razy większe nniż w polsce, ja polecam, zwłaszcza, że są godni zaufania
Asia 2016-09-08 09:43:17
Kto teraz jedzie 23.09 do niemiec?
Jade pierwszy raz prosze o konkretne odpowiedzi jak sie tam pracuje rzeczyswiscie jest 126,42za kazda inwentaryzacje.?
kisia 2016-09-08 13:02:50
Przede wszystkim maja sporo ofert pracy wiec to najważniejsze ze można z czegoś wybrac
ala 2016-09-09 18:45:56
Faktycznie tych ofert pracy jest naprawdę dużo, ale w zasadzie każda z nich dotyczy pracy przy inwentaryzacji. Można próbować rekrutować się niemal z całej Polski, ale sama praca odbywa się poza granicami Polski. Kasa jest fajna, także ja ogólnie polecam
Ona 2016-09-10 07:10:36
Witam ja jadę teraz do Niemiec na dwa dni a puzniej do Austri czy o ten wyjazd Tobie chodzi?
follow 2016-09-10 08:27:42
Pewnie, że praca za granicą ma to do siebie, że można się spodziewać lepszych zarobków, jak również tego, że warunki płacowe będa również atrakcyjne. A wypłata jest zawsze na czas? Dzięki za odpowiedź.
Mariola 2016-09-10 10:01:12
Hej Ja jade teraz tez pierwszy raz 23.09 Asia skad jedziesz ?
1
bułeczka' 2016-09-10 10:09:39
kamil a czy w jakikolwiek sposób jesteś w stanie uzasadnić swoją wypowiedź? bo ja jenak nadal jestem zainteresowana aktualnym ogłoszeniem o pracę u nich jako Pracownik inwentaryzacji za granicą w Gliwicach - chociażby kusi mnie ta gwarancja wyżywienia.
Jerry 2016-09-10 14:10:32
Później
Asia 2016-09-10 14:19:08
Tak dokladnie chodzi mi o ten wyjazd. Jade pierwszy raz. Mozesz cos powiedziec moze lepiej mariolaw1989@.interia.pl
ala 2016-09-10 14:55:03
To co wolałbyś żeby to było rozciągnięte w czasie @Holigupek? Nie lepiej, że dzieje się to szybko i masz z głowy?
Asia 2016-09-10 17:04:15
Z Wrocławia jade. A Ty?
Asia 2016-09-10 18:14:11
Ja jade z Wrocławia a Ty?
Asia 2016-09-10 18:20:43
Tak tak o ten wyjazd Mi chodzi, czy Ty też jedziesz???
Jeronimo 2016-09-10 19:09:46
masz obiad i lunchpakiet(2 bulki jakies batoniki, owoc, napoj). Obiady zaleza od hotelu raz lepsze raz nikt nie je hehe
Asia 2016-09-10 21:55:08
Ja jade z Wrocławia a Ty?
pappao 2016-09-10 22:41:01
@ bułeczka' - nie wiem czy gwarancja wyżywienia może byc wyznacznikiem, żeby skusić sie na daną ofertę :) ale może po prostu ja mam inne podejście :P
Asia 2016-09-10 23:08:10
Tak o ten wyjazd Mi chodzi. Skąd jedziesz ja z Wrocławia
szzz 2016-09-11 10:01:58
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na takiego pracownika inwentaryzacji? Sam posiadam odpowiednie doświadczenie, a ważne jest dla mnie zdobyte doświadczenie.
rrtttrtr 2016-09-11 22:21:53
Ni wydaje mi się ze po prostu to oni Cię do pytają o to czego nie napisałeś w cv albo jak nie będą czegoś pewni tak mi się wydaje albo coś co umiesz zrobić lepiej się trochę przygotować do tego co nie?
olek 2016-09-12 08:54:35
W sumie faktycznie każdy wyjazd może być zupełnie inny, to ma sens. Trzeba być chyba sememu w porządku po prostu...
Christof 2016-09-12 12:50:51
Siemka, wybiera się ktoś może na wyjazd teraz do Niemiec 18-09-2016?
Pisać na Christof87@interia.eu wyjazd z Katowic :)
Am 2016-09-12 13:13:08
Ja wiele czytałem o tej firmie i muszę powiedzieć, że jestem oczarowany sposobem w jakim działa kadra kierownicza, wydaje się wszystko bardzo spokojne i mocno przemyślane, nie ma i nie powinno być tutaj chyba problemów ludźmi
Rychu 2016-09-13 16:33:08
coś w tym jest bo odniosłem podobne wrażenie po pobycie na inwentaryzacji.
czar 2016-09-13 17:45:24
@Am słyszałem podobne opinie, ale prosiłbym, aby potwierdził to jeszcze jakiś aktualny pracownik? Taka opinia jest na wagę złota. Szczególnie, że chciałbym się zatrudnić przez INVENT w najbliższym czasie
niemcy 2016-09-14 15:22:49
Jakie są stawki netto za dzień pracy, czy 120 złoty jest już na rękę?
niemcy 2016-09-14 15:23:54
Jakie są stawki netto za dzień pracy, czy 120 złoty jest już na rękę? inwentaryzacja
tomek 2016-09-14 16:40:19
Ile Euro trzeba ze sobą zabrać do pracy na trzy tygodnie?
ulka 2016-09-14 21:37:01
@ czar - na pewno warto próbować moim zdaniem. Ja słyszałam dobre opinie o tej firmie, mój znajomy jaki,s czas temu pracował, ale z uwagi na zmianę miejsca zamieszkania musial zrezygnować z pracy tam
Gośka 2016-09-16 16:28:03
Alma zanórkowała - będzie dalej tam robota?
Nijm 2016-09-16 18:15:24
Próbować zawsze warto, a ja chciałem doswiedzieć się w którym mieście jest głóna siedziba firmy, gdzie jest ich główny oddział? Będe wdzięczny za jakieś dane kontaktowe do nich, bo bym tam przedzwonił
Zuzia 2016-09-18 05:53:59
Czy ktoś wie gdzie jedzie Jacek autobusem--? W ubiegłym roku był w Austrii i w Niemczech a teraz?
anna 2016-09-18 11:16:28
Oni cały czas prowadzą rekrutację @Njim głównie na pracowników inwentaryzacji więc możesz tam przedzwonić i o to zapytać. Właśnie czy oni głównie tym się zajmują czy jakiś inny typ pracy też można u nich złapać? No bo inwentaryzacja jest tylko na chwilę..
ulpaoa 2016-09-19 13:50:57
Najważniejsze jest to, że zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków, o czym dobrze o nich teraz świadczy.
SvennyPROMOPRS 2016-09-24 13:01:32
Zarobki są największe we UK, Francji, Niemiec, i Irlandii. Ostatnio byłam w Belgii pracować, ale nie zarobiłam na tyle dużo aby móc kupić sobie dom, i założyć własny biznes, bo studia już dawno ukończyłam. Polecam pracę w Anglii, oraz Francji, najlepsze zarobki są właśnie nigdzie indziej, jak nie tam.
SvennyPROMOPRS 2016-09-24 13:02:16
Zarobki są największe we UK, Francji, Niemiec, i Irlandii. Ostatnio byłam w Belgii pracować, ale nie zarobiłam na tyle dużo aby móc kupić sobie dom, i założyć własny biznes, bo studia już dawno ukończyłam. Polecam pracę w Anglii, oraz Francji, najlepsze zarobki są właśnie nigdzie indziej, jak nie tam.
kisia 2016-09-24 13:03:38
to już zalezy od nich, przede wszystkim to firma sama wystawia oferty pracy, wiec juz w nich zamieszczaja infrormacje o tym jakich poszukuja pracownikow, wiec przeciez jak przyjdzie do rekrutacji to sami wiedza w rozmowach kogo wybieraja czy ktos jest adekwatny
Zostaw swoją opinię o INVENT Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENT Sp. z o.o.