INVENT Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Sandra 2017-02-24 22:46
Czesc, dostalam propozycje wyjazdu do Niemiec 5-22 marzec. Nie jezdzilam jeszcze na tego typu akcje, wiec ogolnie sie zastanawiam. Napiszcie prosze jak ze zleceniami, jak warunki mieszkaniowe, da sie wytrzymac?
Jechalabym z Kato, moze udaloby nam sie zebrac jakas fajna ekipe ;-)
Dajcie znac, pozdrawiam.
POla 2017-02-25 09:24
Napisz do mnie psyessika@gmail.com
seba 2017-02-26 17:05
Witam .Gdzie przeważnie są miejsca zbiórek w Katowicach?
1
Hanna 2017-02-27 12:24
Cześć :) W dniu dzisiejszym pojawiły się nowe oferty pracy na stanowisko Pracownik Inwentaryzacji, które można znaleźć na naszym portalu. Aplikujecie?
Aga 2017-02-27 16:44
Czy ktoś wie w jakim terminie przed wyjazdem wysyłają maile potwierdzające? Może się zdarzyć sytuacja ze dzień przed??
Hanna 2017-02-28 15:47
@Aga, z pewnością wszystkie niezbędne informacje możesz otrzymać kontaktując się bezpośrednio z firmą. Kontakt do INVENT Sp. z o.o. można znaleźć w specjalnej zakładce - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,3027,0,0,kontakt :)
Krzychu 2017-03-01 07:32
Hej
Otrzymałaś już tego maila potwierdzającego?
Ja też jadę z Katowic w tym terminie,ale żadnego potwierdzenia jeszcze nie wysłali.
Karola 2017-03-01 09:32
Hej, powiedzcie mi czy wiecie co w sytuacji gdy odmówi się pracy nie dotrzymując terminu 14 dni mimo, że nie zostało się powiadomionym o wyjeździe z dotrzymaniem tego terminu? Zapisałam się na inwentaryzację w Czechach 03-05.03, dzisiaj jest 01.03, a ja dalej nie mam informacji co z wyjazdem. Dostałam inną propozycję pracy na ten weekend i nie wiem co zrobić.
Hanna 2017-03-01 10:52
W zakładce 'zespół' przy wątku firmy można poczytać trochę o pracownikach :) - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,3027,0,0,zespol Przydatne?
POla 2017-03-01 12:32
dzis sroda z tego Co wiem dzis do 17 maja wysylac zaproszenia ja wczoraj tez zostalam jeszcze dopisana do wyjazdu do Czech Bo podobno z czech bedziemy jechac do niemiec
Hanna 2017-03-01 14:10
@POla gratuluję! Trzymam kciuki za Twój udany wyjazd ;)
Matylda97 2017-03-01 21:32
Hej :) już dostałam maila z zaproszeniem na 5.03.ale też mam jechać 3.05 do tych czech. Nie wiem dlaczego ale mnie i przyjaciółkę rozdzielili do innych teamów i do innych miast. Wie ktoś może dlaczego tak jest? Pozdrawiam
Hanna 2017-03-02 08:51
@Matylda97, trochę szkoda, może porozmawiasz z pracodawcą na ten temat? Może uda się coś jeszcze zmienić?
Matylda97 2017-03-02 09:05
Dzwoniłam ale dostałam odpowiedź na maila że niestety ale pomimo notatki z informacja ze chcemy być razem rozdzielili nas.. Zrozumiałabym. Gdyby osobne team ale jedno miasto a tu do innych miast nas przydzielili a my mamy pieniadze razem oraz jedzenie i nie wiem co teraz zrobić .
POla 2017-03-02 09:20
Czesc w ktorym timie jestes do niemiec ja w 7 - do czech jeszcze nie dostalam potwierdzenia mowili ze dopiero beda wysylac a przeciez to juz jutro
Hanna 2017-03-02 12:18
@Matylda97, a może dobrze byłoby porozmawiać z kimś ze swojego teamu i poprosić o to, czy nie mógłby się zamienić z Twoją koleżanką miejscem :) Firmie nie powinno to chyba zrobić większego problemu, ponieważ nadal byłaby taka sama liczba osób w teamach.
seba 2017-03-02 13:17
Jakaś masakra,przysyłają dwa zaproszenia ,każde na inny termin parę godzin przed wyjazdem...
Piga2.76 2017-03-05 10:14
Byłam z firmą Invent na liczeniu Rossmannów w Hamburgu.
Polecam tę firmę każdemu, kto chce oderwać się na moment od domu i przy okazji zarobić i pozwiedzać.
Praca nie jest ani ciężka ani skomplikowana.
Wystarczy umieć liczyć.
Nocowałam w schronisku młodzieżowym, gdzie mięliśmy zapewnione posiłki. Bardzo smaczne.
Trafiłam też do fajnej ekipy.
Polecam.
3
milowy 2017-03-06 04:27
Szczęścia życzę 12 godz w robocie plus cztery w samochodzie na dojazdach bylem i po raz ostatni
5
Hanna 2017-03-06 10:20
@Piga2.76 to był Twój pierwszy wyjazd przez Agencję?
2
Piga2.76 2017-03-06 18:53
Nie.
Byłam 3 lata temu w Nidegen ( czy jakoś tak). Też Niemcy. I wtedy też byłam zadowolona.
Wtedy wyruszałam z Gorzowa.
Hanna 2017-03-07 09:45
@Piga2.76 wspaniale to słyszeć! W takim razie trzymam kciuki za kolejne wyjazdy ;)
1
Ola 2017-03-09 12:20
Inwentaryzacje odbywają się w dzień, czy w nocy? Niektórzy mówią, że w nocy a na stronie jest napisane, że w dzień
Hanna 2017-03-10 09:19
@Ola może najlepiej będzie jak skontaktujesz się z firmą w tej sprawie. Z pewnością otrzymasz rzetelne informacje na ten temat. Tutaj znajdziesz dane kontaktowe: http://invent.ag/kontakt/
ciekawa 2017-03-10 14:59
Czy zdarzają się wyjazdy z Krakowa do Niemiec lub do Czech ?
Hanna 2017-03-14 10:49
@ciekawa niestety nie mam takich informacji. Może ktoś inny pomoże?
1
nowy25 2017-03-15 12:01
Mam pytanie,pod jakim adresem mailowym otrzymam info. o rozlicz. podatk. z inwentu za rok 2016. dzięki.
Szek 2017-03-16 18:37
(usunięte przez administratora) nie polecam.
Tomasz 2017-03-16 22:52
Witam. Mógłby ktoś opisać prace kierowcy? Chodzi mi ile godz jazdy i jakie zarobki. Pozdrawiam
Hanna 2017-03-17 08:34
@Szek, możesz powiedzieć, dlaczego tak uważasz?
1
elcia22 2017-03-17 18:59
Czy ktoś wie kiedy śą nastepne wyjazdy?
agata 2017-03-19 19:07
Pracuje się 12-15 godzin dziennie ? A piszą, że 8-10 godzin. Czy wtedy dodatkowo się zarabia, czy tyle samo co przy 8-10 godzinach ?
1
Gregor 2017-03-20 11:04
Czy więcej szczegółów w temacie "Pracownik inwentaryzacji za granicą - Kierowca w Niemczech" dowiem sie na tym forum? Jakie warunki mieszkaniowe, ogólnie gdzie jest praca, jakie są koszty utrzymania na miejscu? W jakim stopniu trzeba znać język niemiecki?
Hanna 2017-03-21 09:51
Chcesz poznać INVENT Sp. z o.o. bliżej? W zakładce 'O nas', przy wątku firmy znajdziecie wiele przydatnych informacji na temat firmy http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,3027,0,0,o_nas
POla 2017-03-21 23:44
dzis wrocilam z turnusu i powiem wam bylo super trafilam na zajebiacie fajny tim pracowaliamy normalnie dwa razy tylko skonczylismy o 3 w nocy w ostanie dwa dni tak to miedzy 24 a 1 bylo finito od miedzy 16 lub 18 a wiem ze inni nawet koncza prace rano takze sie ciesze ze bylo super i dalo sie przezyc w takim super zespole bo i kierownik i koordynator the best :)
Hanna 2017-03-22 09:48
@POla, a czym się tam zajmowałaś?
???? 2017-03-23 20:46
A jakie są stawki, bo piszesz, że nie zachwycają ?
Poza tym ile trzeba mieć pieniędzy ze sobą na 2,3 tygodniowy turnus ?
POlaa 2017-03-24 10:22
Stawka wynosi 175zl za dzien czyli za jedna wypracowana inwentaryzacje w tym masz 40zl na wyzywienie bo go nie zapewniaja dlatego ludzie marudza ze to sa kpiny a nie pieniadze ja uwazam Co innego lepszy rydz niz nic pisza ze trzeba miec minim 100euro zesoba i tyle mialam zesoba ale za dwa tyg i 3dni wydalam niecale 20euro na jedzenie bo duzo jedzenia mialam zesoba z polski no i czajnik to podstawa niektorzy mieli zesoba nawet kuchenki i tostery natomiast z tego Co zauwazylam inni ludzie potrafili na jedzenie Co 3dni wydawac po 60euro (a o tym ile szlo na jaranie to szkoda slow ) generalnie albo zyjez oszczednie i chcesz cos zarobic albo wydajesz na lewo i prawo ot cala filozofia zycia na walizkach dla mnie zle nie bylo i pojade jeszcze
1
???? 2017-03-24 13:08
Pola dziękuję za odpowiedzi, a mogłabyś mi jeszcze napisać :
1. Ile jest tych inwentaryzacji na turnusie
2. W jakich warunkach mieszkacie tzn. iluosobowe pokoje
3. Jak to jest z osobami, które są pierwszy raz - można się szybko wdrożyć?
POlaa 2017-03-24 19:59
A to zalezy ile trwa turnus a to jest podane zawsze jesli trwa 2tyg czyli 14dni to oznacza ze inwentaryzacji bedzie okolo 11 pierwszy dzien wykazdowy nie jest platny chyba ze jedziesz i przyjezdzasz prosto na nocna zmiane ja tak mialam w czechach no jechalismy z 10godz przyjechalam przed 22 rzucialam walizke i sru prosto do pracy od 22 a skonczylam o 7 rano to bylo z piatku na sobote z soboty na niedziele bylam od 18 do 2 w nocy ale to byl fuks bo reszta ludzi wrocila o 12 w poludnie w niedziele :) w czechach spalismy w hotelu wiec warunki byly ok pokoj dwuosobowy z lazienka natomiast potem jechalismy na niemcy tam spalismy w jugendach schroniskach mlodziezowych w pokojach byly lozka pietrowe ja mialam 6osobowy ale spalo nas 4 a w ostatnim dniu 6 w pokoju obok mieli tez 6 a spali w 3 w kolejnym pokoju mieli 4 spali w 3 w jugendach trzeba samu sobie posciel owlekac i a na koniec sciagac i zanosic do prania mielismy sniadania w cenie noclegu takze to byl plus bo nie daja juz jedzenia od tego roku takze sie udalo byl to bulki do bulek wendlina ser dzem pasztet lub platki z mlekiem lub serkiem lub jogurten no i byla kawa herbata lub sok hmm Co do pracy to praca lacznie z sobotami dojazdy do pracy u nas najblizej to bylo 700metrow najdalej 120km takzr wyjazdy byly miedzy 15 a 16 powroty miedzy 01 a 04 rano do do skanerow to ja zakapowalam po 2dniach natomiast zakapowanie kontroli szlo mi juz znacznie dluzej gdzies do 5dni bo za bardzo skaplilowane to bylo genralnie trzeba szybko szybko bo wydajnosc licza i nie mylic sie bo wtedy jest ostro
1
wiedzący 2017-03-25 22:50
.....bzdury piszesz .... Też byłem.....
POlaa 2017-03-26 10:10
jakie bzdury? konkretnie Co Ci nie pasuje?
? 2017-03-26 11:40
To może napisz coś więcej.
Pomysłowy 2017-03-28 12:04
INVENT Sp. z o.o. świadczy wyspecjalizowane usługi inwentaryzacyjne, całkiem dobrze na tym zarabiam!!
ona 2017-03-28 17:18
Zna ktoś może jeszcze inne firmy oprócz Inventu i ( usunięte przez administratora ) gdzie można się zapisywać na zlecenia? Dziękuję za odp.
Natalia 2017-04-09 09:54
Mam pytanie ile może zarobić pracownik inwentaryzacji - tłumacz? W jakich widełkach mieszczą się zarobki? Na jaki czas najdłużej można podpisać umowę?
MadziaK 2017-04-12 07:41
Witam,

Też mam taki przypadek, czy takich osób jest więcej
Hanna 2017-04-12 08:33
@wiedzący, jakie w takim razie Ty masz doświadczenia z INVENT Sp. z o.o.?
POla 2017-04-21 17:48
Jedzie ktos na turnus od 1 do 24 maja z Katowic ? Macie jakies wiesci na ten temat dzwonili do was juz meilowali potwierdzali??? Wie ktos cos????
chętna 2017-04-23 13:57
No właśnie, na portalach są ogłoszenia, że potrzebują pracowników, człowiek wysyła CV i cisza...a ogłoszenia dalej się pojawiają.
Zostaw swoją opinię o INVENT Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INVENT Sp. z o.o.