brak logo

Navikon stal

Szczecin

Opinie o Navikon stal

kacper 2010-04-07 09:41:11
frima zalega z wypłatami
chudy 2010-10-30 21:45:02
straszne bagno zalegaja z kasa radze omijac z daleka.
anonim 2011-01-11 19:03:41
minął 10-ty a te dwa (usunięte przez administratora) znów mówia ze nie ma kasy to wystarczy jako opinia o firmie
kacperek rowerek 2011-01-13 08:46:50
hej kacper jak tam w pzu?
kacper 2011-02-10 21:50:17
Jak zwykle gamonie nie płacą i ludzi w bambulo robią
anonim 2011-03-23 18:21:08
masz Racje Kacper gamoniu
żona byłego pracownika 2011-10-30 19:30:54
Powiem wam chłopaki że sami się prosicie aby was wyrąbac na kase skoro raz nie zapłacili,drugi raz a wy dalej jeżdzicie na kontrakty to tylko szukać takich jeleni. Mój mąż był na kontrakcie z tej firmy,ja byłam bez kasy ,jechałam na pożyczkach i myślę że wasze żony też.Im dłużej siedzicie na obiecankach tym trudniej odejść a oni dobrze o tym wiedzą.No cóż każdy lubi wygodnie żyć ,wygodnie jeżdzic a naiwniaki tacy jak wy im to zapewniają. ps.są firmy co płacą na czas pozdro naiwniacy he he
Ninja 2011-10-30 19:42:11
Ciekawe czy zapłacił wam nowy prezes za Islandie chłopaki bo to wajcha jak (usunięte przez administratora) ale ja wyrwałem i to do razu pozdrowienia ... Zagrywka z tym prezesem coooo...Aby dalej wałki walić..
anonim 2011-11-18 21:20:19
NAVIKON STAL FIRMA OK POLECAM TYM KTÓRZY NIE POTRZEBUJĄ PIENIĘDZY !!!!! IDĄ ŚWIĘTA MOŻE PREZES (usunięte przez administratora) (NIBY BYŁY) POTRZEBOWAŁ BY KASIURKI ALE TRZEBA BY WYSŁAĆ CHŁOPÓW DO NORWEGIIII I JAK JUZ TAM BĘDĄ TO SIĘ OKAŻE ŻE PRACUJĄ ZA 6 EURO BO NIBY (usunięte przez administratora) ROBOTE. Ps.Pozdrowienia Gnom....
Ninja 2011-11-18 21:33:56
A może by sprzedać ten dżwig co kupili to wypłaty będą na czas i te samochody ......Albo diety dać ludziom 2.50 euro..

FIRMA KIBEL Z JAJAMI GODNA POLECENIA NA CZELE Z GWIAZDĄ BIURA (usunięte przez administratora) MOŻE POWINNA ZOSTAĆ SPAWACZEM LUB MONTEREM BO NA RÓWNI Z NIMI ZARZĄDEM
WALI W CH....A..
grin4 2012-05-31 16:08:46
Kobieto nie znam Ciebie ale w zupełności przyznaje Tobie racie.Bo sam za długo w tym bagnie siedzę i sam nie wiem dlaczego.Cała góra to sami krętacze ,patrzą tylko jak wydymać a sami biorą po 10 tys. premij.To można żyć i na sprzątaczkę coś zostanie
piotrtek 2012-06-10 22:18:56
hehe dobre to jest sam to wymysliles czybktos ci pomogl
pinokio 2012-12-19 21:38:35
kibel
Roman 2013-02-20 17:42:55
Firma zaczyna kręcić z wypłatami nie dba o swoich ludzi, kilkunasty już chce odejść, i nie dziwię się, ta firma padnie bo nie dbają i nie mają zamiaru dbać o ludzi, tylko kłamią i obiecują ile to się nie zarobi i wyjazdy gruszki na wierzbie.
spawacz 2013-02-24 21:51:29
Ludzie po co robicie w tej firmie, umowa na najniższej a i tak nie zrobici ewięcej niż kilka godzin w miesiącu i jesteście bez przerwy na telefonie, żeby na godzinę lub na dwie do pracy przyjechać, porażka.
oczekujący na wypłate 2013-03-22 17:59:37
firma navikon [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda słów, ale jak ma to pomóc komus zainteresowanemu pracom w tej firmie to stanowczo odmawiam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet prąd odcieli a co tu mówic o wypłacie, to juz na budowie lepiej chociaz tam zaliczki dają bo w navikonie nawet na to juz niby nie mają. pewnie napewno pan (usunięte przez administratora) roboty sprzedaje aby razem podzielic sie kasą z panem Kozło(usunięte przez administratora)skim który własnie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wczasy wyjechał a człowiek na chleb pozycza masakra!!!!!!!!!
były pracownik 2013-03-23 16:51:08
witam navikonczycy troche wam sie dziwie czytajac te opinie ze jeszcze tam siedzicie ja zwolnilem sie kilkanascie miesiecy temu i od tamtej pory wiem ze zyje wyplata na czas a to jest najwazniejsze prosze was roboty jest od groma moze nie w szczecinie ale kiedys kazdy z nas sie cieszyl jak wyjechal za granice bo lepsza kasa dajcie sobie spokój z navikonem
były 2013-07-18 13:20:13
Nie. Firma upadła
mk 2014-02-07 21:42:40
Tylko nie chwal sie nikomu ze jestes z NAVIKONU... masakra jakas
miszanna 2015-01-31 03:14:50
temat wymarł chyba śmiercią naturalną. no jestem rozczarowana bo wpadłam tu w poszukiwaniu opinii o navikonie stali jako o pracodawcy, bo mój facet chce sie tam zatrudnić, ale mamy spore przeboje życiowe za sobą, więc tym razem chciałam dowiedzieć się wszystkiego od A do Z, ale widze że nie mam na to tutaj szans.
byly pracownik 2015-06-02 12:55:10
Firma Navikon-Stal została zamknięta w 2013 r. Nie rozumiem wpisów z 2015 roku, ludzi którzy chcą aplikować do firmy której nie ma w Szczecinie.
Zostaw swoją opinię o Navikon stal - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Navikon stal