Opinie o Andrzej Grabarczyk Firma Agpol
Realizacja mebli bardzo szybka i dokładny montaż. Polecam
Nasza współpraca przebiegła szybko i pomyślnie , Pan od pomiaru ma fajne i nowoczesne pomysły , szybka realizacja.
Super ekipa wykonanie też. Będę polecał wszystkim .
Polecam z czystym sumieniem . Super ekipa .
Montaż oceniany na 5 od klientów to dobry wynik. A mamy tu wątku jakiegoś montażystę? Szukam pracy i byłbym zainteresowany, może się zgłoszę do firmy w sprawie pracy ale chciałbym najpierw zasięgnąć opinii tutaj na forum. Głównie mnie interesuje to co dla każdego człowieka najważniejsze czyli jakie zarobki? Umowa też nie jest bez znaczenia ponieważ najlepszym rozwiązaniem byłaby ta o pracę, jest taka możliwość?
Szybko i profesnonaline polecam.
Jak wyposażony jest warsztat i w jakim stanie są pomieszczenia socjalne oraz jak z temperaturami, teraz latem i później zimą? Roboty szukam, jako mechanik, a nie chcę się artretyzmu nabawić. Pamiętam, że swego czasu, a było to ponad 5 lat temu szukali mechanika pojazdów samochodowych. Było to na umowę o pracę na okres próbny. Wciąż stosują te umowy, czy jest już od pierwszego dnia umowa o pracę na czas nieokreślony?
Zamówiłam szafkę z szufladami. Wykonana bardzo dobrze, dopasowano nawet uchwyty do pozostałych mebli w pokoju. Jestem bardzo zadowolona.
Planuje spytać jeszcze o tę pracę montażysty dla syna, co kiedyś były tutaj ogłoszenia, że szukają. Wiadomo tylko, czy na takim stanowisku w ogóle jest możliwość pracy na część etatu? Jak ktoś się uczy jeszcze?
Witam . Pomiar i doradztwo na 5 termin na 5 montaż na 5 . Meble wykonali i zamontowali tydzień przed upływem terminu . Niebawem wstawię foto
Szybko sprawnie i profesjonalnie .!
Wykonanie faxhowe, realizacja przed terminem, przystępne ceny. Bardzo polecam:)
To w jakim terminie uporali się z zamówieniem? I co to takiego było :) ? Pytam bo planuję meble tu kupić.
A zadeklarowana jest gwarancja czy teoretycznie już każdy z umowy się wywiązał i nie obejmuje ona wspomnianych poprawek?
A jaki czas realizacji gwarantowali na początku?
Meble wykonali bardzo ładnie 2 tygodnie przed terminem . Chłopaki od montażu bezproblemowo wszystko zamontowali .
Witam chłopaki przez cały dzień zamontowali u mnie dwie szafy i kuchnię .Jestem bardzo zadowolony z wykonania . Pozdrawiam Artura i chłopaków !
Bardzo dobra obsługa .Meble zrobione przed terminem ,zostałam mile zaskoczona jak najbardziej na plus
Czy firma po okresie próbnym zapewnia umowę o prace ?
Nie polecam! Realizacja zamówienia kuchni trwała 3 miesiące, w trakcie których 2x przyjeżdżali poprawić spartoloną robotę - uszczerbione części szafek, szuflada dolna o innych niż ustalone wymiary czyli czekanie miesiąc na wymianę, nierówno powieszone szafki + pamiątki, czyli ułamany fragment kafelki, brudne plamy na świeżo pomalowanych ścianach i wieeeelki bałagan pozostawiony po montażu. Jedyny + to jakość mebli, ale to dlatego, że zamawiają u podwykonawcy, którego prace, a jakże, zepsuli w trakcie montażu. Dramat. Do tego brak masek i ignorowanie prośby o ich założenie oraz opryskliwa, wręcz arogancka w relacji z klientem pani (usunięte przez administratora), która jakby miała pretensje o złożone reklamacje. (usunięte przez administratora) Żadne pieniądze nie warte tych nerwów, rozczarowania i zmarnowanego czasu.
Realizacja mebli bardzo szybka i dokładny montaż. Polecam
@paulina kiedy była ta współpraca?
jeżeli ktoś ma krzywe podłogi i ściany , to proste meble będą krzywo stały na takim czymś
Jak się pracuje w Andrzej Grabarczyk Firma Agpol?
Zobacz opinie na temat firmy Andrzej Grabarczyk Firma Agpol tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Andrzej Grabarczyk Firma Agpol?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!