Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Wieszowa

Opinie o Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

magda 2015-07-02 18:49
Dzięki za odpowiedz xxxxx ,to rzeczywiście ciężko musi tam być pracując po tyle godzin z jednym tylko dniem wolnym..człowiek chodzi chyba jak zombie
Jakieś pozytywy oprócz wypłaty bo na zarobek chyba nie można narzekać,np normalne tempo pracy czy może czasem jakaś sobota wolna albo wcześniejsze wyjscie z pracy w tygodniu ?Bo szczerze jak czytam te opinie to jakbym o jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czytała ...
gosia 2015-07-03 14:22
przekonaj się Magda sama, zacznij pracę, wytrzymaj miesiąc i zdecyduj ;)
magda 2015-07-04 18:15
Wytrzymaj miesiac...hmm to duzo mówi ,ale masz racje Gosia muszę sama się przekonac a pytania zadaje bo chciałam mieć jakiekolwiek wyobrażenie po prostu ,zawsze to lepiej się jakoś nastawić.
sajmon 2015-07-06 18:05
Powtarzam pytanie można na papierosa gdzies wyjsc ,bo palaczem jestem ?
nie 2015-07-06 20:06
Nie
anonim 2015-07-12 11:28
Praca się zmieniła 8 godzin nadzorowane , siedzisz dłużej jeżeli towar tego wymaga , nie ma szału ;) Soboty kończysz tak jak zrobisz .
1
nick 2015-07-26 11:05
Na zakladzie obowiązuje całkowity zakaz palenia
ewa 2015-07-27 11:04
Pracowałam za granicą w zakładzie produkcyjnym ,w którym również był całkowity zakaz palenia na terenie zakładu ,ale osoby palące mogły normalnie w czasie przerwy wyjść na zewnątrz to chyba oczywiste.Nie mówcie ,że w tym zakładzie palacze przez cały dzień nie mają tej możliwości,tzn jak wejdziesz do środka to nie możesz już wyjść ,bo nie wiem jak to rozumieć?
1
eee 2015-07-27 21:53
Niewiem czego nie rozumiecie przychodzisz do pracy i nie ma takiej opcji żeby wyjść zapalić w czasie przerwy, poza teren zakładu też niewolno wychodzić w czasie pracy
szpieg 2015-07-31 00:52
a co dzieje się na towarowej w gliwicach ? bo codziennie wieczorem jacyś kolesie podjeżdżają prywatnymi furami i ładują do bagażników grube miechy.chyba nie kamieni ?
gość 2015-08-20 22:17
Mam pytanie, czy to prawda że 15 sierpnia ( to było sobota, ale święto -dzień ustawowo wolny) zakład ( ubojnia) pracował ?
prawda 2015-08-21 13:20
nie wiem skad masz takie informacje ale 15.08 jak i 16.08 były dniami wolnymi od pracy.
józef 2015-11-02 21:11
Potrafi któryś kierowca przedstawić jasno jak wygląda praca w indyk-slask bez farmazonów?
Łysy 2016-02-05 09:26
@józek bez owijania w bawelne dostaniesz 12zl.na godzine jezdzisz w podwojnej obsadzie wyjazdy zaczynaja sie od 12 wracasz rano 9 10 i tak od niedzieli do soboty z soboty na niedziele wolne i tak w kolo wiem sam tam jezdzilem jebiesz jak beduin zeby zarobic 3000
1
jozek 2016-02-05 14:58
(usunięte przez administratora)
gonzo 2016-04-08 18:44
chwalą sobie tam pracę
adolf 2016-04-20 09:43
Witam nie jestem pracownikiem indyk pracuje u Lisa obok a co do opinni to powiem tak słyszałem że praca ciężka zarobki słabe w ogóle to trochę śliska praca
obóz 2016-05-04 04:45
Pracowalem niedawno w Indyku przez krotki okres na jednym z dzialow magazynu.Powiem tak: Praca ciezka ale ci co nie maja lewych rak to dadza rade.J (usunięte przez administratora)
2
jj 2016-05-04 13:19
nie ma sensu pisac tu opini bo troche prawdy czy krytyki i zaraz jest usuwane tak wiec olejcie to
Ciekawy 2016-05-27 09:41
Na magazynie jaka jest stawka początkowa?
... 2016-06-02 23:33
9.60zl po drugiej umowie 10,33zl
Lola 2016-06-03 15:57
Masakra ,pracowalam tam i nigdy wiecej
4
wazniak 2016-07-04 05:49
(usunięte przez administratora)
3
wazniak 2016-07-04 05:50
(usunięte przez administratora)
2
gruby 2016-07-04 13:55
A mnie zastanawia madralo czy dalej tam pracujesz,chyba to jest proste ze jak sie pojdzie wyrzygac jedno czy drugie kadrowej to jest to jednoznaczne z utrata pracy,reka reke myje
luk 2016-07-19 00:34
firma do duxy tylko jebax i jebax za pare złoty
1
dr 2016-07-20 16:05
ta oferta zawsze jest aktualna
1
a co cię to 2016-07-22 08:39
Chcę się przyjąć na rozbiór tylko mam pytanie kto tam jest kierownikiem i czy można z nim pogadać a może zarozumiały jak w innych firmach...
Poszukujący 2016-08-16 22:12
(usunięte przez administratora)
a co cię to.... 2016-08-19 08:43
ludzie napisze ktoś jaki na rozbiorze jest kierownik czy idzie się z nim lub z nią dogadać czy jest jak wojskowy kapitan i twardo trzyma się zasad i regulaminu??
byly 2016-08-21 12:34
wy te posty z biura piszecie czy jak ? jaka atmosfera ?pieniadze za taka jebake ?
kierowca 2016-08-27 13:38
Czesc mam pytanie w sprawie pracy jako kierowca chlodni. Jakie sa warunki i czy maja przyjecia do pracy. Z gory dziekuje. Pozdrawiam
Hello :) 2016-09-27 19:03
Cześć wam ostatnio miałem okazję podjąć pracę w Indyku, na rozbiorze rozmowa kwalifikacyjna wszystko pięknie ładnie no i przechodzimy do tego pomieszczenia gdzie odbywa się rozbiór, gdy tam wszedłem okropny zapach, jak u widziałem te indyki wiszące na tych hakach tych ludzi którzy tną tymi nożami, drudzy zaś rzucają je na taśmę, to wierzcie mi aż się przeżegnałem byłem w szoku i mnie zamurowało po prostu no coś czego nie da się opisać to trzeba samemu zobaczyć :D Jak wyszedłem stamtąd już zacząłem się śmiać w sumie :D Po prostu to jest praca dla ludzi którzy mają mocną psychikę i siłę do pracy, z tego co słyszałem zarobki wcale nie takie złe, ale no coś za coś jak to się mówi i w sumie podejmę raczej pracę bo wydaje mi się że ten przerażający widok tych indyków z czasem minie, człowiek się przyzwyczai i z górki już tylko :) A jeśli atmosfera będzie dopisywać to ten widok tych indyków nie będzie już chyba aż tak straszny :D. (BTW pracowałem ogólnie nie w tak przerażających widoków dla oka stąd moja wypowiedź :P). Ogólnie polecam jeśli masz twardą psychikę :D
nick 2016-10-02 14:50
Haha gosciu ty baba musisz byc,na tym rozbiorze indyki przygotowane sa na hakach i wygladaja jak kurczaki w sklepie,musisz miec mocna psychike zeby wejsc do sklepu miesnego,kroiles kiedys kurczaka ?tu masz to samo,za duzo horrorow hahaha co za gosc
MaXt 2016-10-06 12:06
Praca dla ludzi którzy nie cenią sobie prywatnego czasu jebiesz jak beduin , miecho które spadnie na glebę trafia do skrzynek . Syf i rozpacz ....
5
MaXt 2016-10-06 12:06
Praca dla ludzi którzy nie cenią sobie prywatnego czasu jebiesz jak beduin , miecho które spadnie na glebę trafia do skrzynek . Syf i rozpacz ....
1
maryska 2016-10-06 14:05
@irek jak dla mnie to masz w zasadzie racje, chociaż pracodawca czasami stwarza bardzo nieciekawy klimat organizacyjny wprowadzając wyścig szczurów i jakieś takie wzajemnie podkopywanie dołkami. Ale to rzadkość.
1
rzeznik 2016-11-02 13:54
jakie sa dni pracy i jakie godziny? oraz jakie zarobki na poczatek?
Jahjah 2016-11-04 18:32
Proste pytanie bi tu ludzie się dziwią ze na ubojni zabija się zwierzęta ile można wyciągnąć miesięcznie minimalnie i maksymalnie
MTS 2017-02-09 16:30
(usunięte przez administratora)
mmm 2017-02-10 05:03
MTS piszesz totalne głupoty znam cię miałeś kilka nagan,obecności nieusprawiedliwione,przychodziłeś po alkoholu za co też miałeś nagany a więc nie rób z siebie takiej ofiary,twoi byli koledzy z pracy twierdzą że pożytku z ciebie nie było żadnego i nie można było na ciebie liczyć
MTS 2017-02-10 08:54
Hehe mojego posta trzeba było usunąć a farmazony nie na temat zostawić
nnn 2017-02-10 17:01
Do MTS to twój post był nie na temat bo nie było w nim ani słowa prawdy,tylko żale sfrustrowanego byłego pracownika który za wszystko zawsze obwinia innych a nigdy nie siebie,powiem tak praca jak każda inna zarobki całkiem spoko,fakt trzeba się natyrać ale jednak więcej jest zadowolonych niż takich jak MTS
Dragon 2017-02-11 12:33
(usunięte przez administratora)
Alicja 2017-03-07 15:15
@nnn dzięki za informację. Długo już pracujesz w Indyk-Śląsk Sp. z o.o.?
nnn 2017-03-11 10:38
Pracuje już osiem lat na różnych stanowiskach głównie zwiazanych z wydawka praca jest ciężka ale bez przesady da się ogarnąć,zarobki jak na pracę typowo fizyczną gdzie nie wymaga się jakiś kwalifikacji jest dobra
Alicja 2017-03-17 15:58
@nnn miło to słyszeć. A z czego jesteś najbardziej zadowolony w pracy?
G.I.J 2017-03-19 03:36
(usunięte przez administratora) Ja tam nie narzekam, tylko szkoda że ciągle ktoś nowy do pracy...
nnn 2017-03-20 09:39
Jeśli podejdzie się do tego normalnie to jest ok,nie rozumiem emocjonalnego podejścia,normalne jest w pracy to że ktoś ci zwróci uwagę albo ktoś cię zjedzie ale niektórzy biorą to do siebie i robi sie niemilo,atmosfera u nas jest ogólne dobra bo to my,ja i reszta załogi ją tworzy choć są wyjątki od reguły
Alicja 2017-03-21 14:29
@nnn oczywiście, rozumiem. Dziękuję! Dla zainteresowanych historią firmy - zachęcam do sprawdzenia zakładki, zamieszczonej przy wątku firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,271498,0,0,historia-firmy
1
Zostaw swoją opinię o Indyk-Śląsk Sp. z o.o. - Wieszowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk-Śląsk Sp. z o.o.