Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Wieszowa

Opinie o Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

nick 2015-07-26 11:05
Na zakladzie obowiązuje całkowity zakaz palenia
ewa 2015-07-27 11:04
Pracowałam za granicą w zakładzie produkcyjnym ,w którym również był całkowity zakaz palenia na terenie zakładu ,ale osoby palące mogły normalnie w czasie przerwy wyjść na zewnątrz to chyba oczywiste.Nie mówcie ,że w tym zakładzie palacze przez cały dzień nie mają tej możliwości,tzn jak wejdziesz do środka to nie możesz już wyjść ,bo nie wiem jak to rozumieć?
1
eee 2015-07-27 21:53
Niewiem czego nie rozumiecie przychodzisz do pracy i nie ma takiej opcji żeby wyjść zapalić w czasie przerwy, poza teren zakładu też niewolno wychodzić w czasie pracy
1
szpieg 2015-07-31 00:52
a co dzieje się na towarowej w gliwicach ? bo codziennie wieczorem jacyś kolesie podjeżdżają prywatnymi furami i ładują do bagażników grube miechy.chyba nie kamieni ?
gość 2015-08-20 22:17
Mam pytanie, czy to prawda że 15 sierpnia ( to było sobota, ale święto -dzień ustawowo wolny) zakład ( ubojnia) pracował ?
prawda 2015-08-21 13:20
nie wiem skad masz takie informacje ale 15.08 jak i 16.08 były dniami wolnymi od pracy.
józef 2015-11-02 21:11
Potrafi któryś kierowca przedstawić jasno jak wygląda praca w indyk-slask bez farmazonów?
Łysy 2016-02-05 09:26
@józek bez owijania w bawelne dostaniesz 12zl.na godzine jezdzisz w podwojnej obsadzie wyjazdy zaczynaja sie od 12 wracasz rano 9 10 i tak od niedzieli do soboty z soboty na niedziele wolne i tak w kolo wiem sam tam jezdzilem jebiesz jak beduin zeby zarobic 3000
2
jozek 2016-02-05 14:58
(usunięte przez administratora)
gonzo 2016-04-08 18:44
chwalą sobie tam pracę
adolf 2016-04-20 09:43
Witam nie jestem pracownikiem indyk pracuje u Lisa obok a co do opinni to powiem tak słyszałem że praca ciężka zarobki słabe w ogóle to trochę śliska praca
obóz 2016-05-04 04:45
Pracowalem niedawno w Indyku przez krotki okres na jednym z dzialow magazynu.Powiem tak: Praca ciezka ale ci co nie maja lewych rak to dadza rade.J (usunięte przez administratora)
2
jj 2016-05-04 13:19
nie ma sensu pisac tu opini bo troche prawdy czy krytyki i zaraz jest usuwane tak wiec olejcie to
2
Ciekawy 2016-05-27 09:41
Na magazynie jaka jest stawka początkowa?
... 2016-06-02 23:33
9.60zl po drugiej umowie 10,33zl
Lola 2016-06-03 15:57
Masakra ,pracowalam tam i nigdy wiecej
7
wazniak 2016-07-04 05:49
(usunięte przez administratora)
3
wazniak 2016-07-04 05:50
(usunięte przez administratora)
2
gruby 2016-07-04 13:55
A mnie zastanawia madralo czy dalej tam pracujesz,chyba to jest proste ze jak sie pojdzie wyrzygac jedno czy drugie kadrowej to jest to jednoznaczne z utrata pracy,reka reke myje
luk 2016-07-19 00:34
firma do duxy tylko jebax i jebax za pare złoty
1
dr 2016-07-20 16:05
ta oferta zawsze jest aktualna
1
a co cię to 2016-07-22 08:39
Chcę się przyjąć na rozbiór tylko mam pytanie kto tam jest kierownikiem i czy można z nim pogadać a może zarozumiały jak w innych firmach...
Poszukujący 2016-08-16 22:12
(usunięte przez administratora)
a co cię to.... 2016-08-19 08:43
ludzie napisze ktoś jaki na rozbiorze jest kierownik czy idzie się z nim lub z nią dogadać czy jest jak wojskowy kapitan i twardo trzyma się zasad i regulaminu??
byly 2016-08-21 12:34
wy te posty z biura piszecie czy jak ? jaka atmosfera ?pieniadze za taka jebake ?
kierowca 2016-08-27 13:38
Czesc mam pytanie w sprawie pracy jako kierowca chlodni. Jakie sa warunki i czy maja przyjecia do pracy. Z gory dziekuje. Pozdrawiam
Hello :) 2016-09-27 19:03
Cześć wam ostatnio miałem okazję podjąć pracę w Indyku, na rozbiorze rozmowa kwalifikacyjna wszystko pięknie ładnie no i przechodzimy do tego pomieszczenia gdzie odbywa się rozbiór, gdy tam wszedłem okropny zapach, jak u widziałem te indyki wiszące na tych hakach tych ludzi którzy tną tymi nożami, drudzy zaś rzucają je na taśmę, to wierzcie mi aż się przeżegnałem byłem w szoku i mnie zamurowało po prostu no coś czego nie da się opisać to trzeba samemu zobaczyć :D Jak wyszedłem stamtąd już zacząłem się śmiać w sumie :D Po prostu to jest praca dla ludzi którzy mają mocną psychikę i siłę do pracy, z tego co słyszałem zarobki wcale nie takie złe, ale no coś za coś jak to się mówi i w sumie podejmę raczej pracę bo wydaje mi się że ten przerażający widok tych indyków z czasem minie, człowiek się przyzwyczai i z górki już tylko :) A jeśli atmosfera będzie dopisywać to ten widok tych indyków nie będzie już chyba aż tak straszny :D. (BTW pracowałem ogólnie nie w tak przerażających widoków dla oka stąd moja wypowiedź :P). Ogólnie polecam jeśli masz twardą psychikę :D
nick 2016-10-02 14:50
Haha gosciu ty baba musisz byc,na tym rozbiorze indyki przygotowane sa na hakach i wygladaja jak kurczaki w sklepie,musisz miec mocna psychike zeby wejsc do sklepu miesnego,kroiles kiedys kurczaka ?tu masz to samo,za duzo horrorow hahaha co za gosc
MaXt 2016-10-06 12:06
Praca dla ludzi którzy nie cenią sobie prywatnego czasu jebiesz jak beduin , miecho które spadnie na glebę trafia do skrzynek . Syf i rozpacz ....
8
MaXt 2016-10-06 12:06
Praca dla ludzi którzy nie cenią sobie prywatnego czasu jebiesz jak beduin , miecho które spadnie na glebę trafia do skrzynek . Syf i rozpacz ....
2
maryska 2016-10-06 14:05
@irek jak dla mnie to masz w zasadzie racje, chociaż pracodawca czasami stwarza bardzo nieciekawy klimat organizacyjny wprowadzając wyścig szczurów i jakieś takie wzajemnie podkopywanie dołkami. Ale to rzadkość.
1
rzeznik 2016-11-02 13:54
jakie sa dni pracy i jakie godziny? oraz jakie zarobki na poczatek?
Jahjah 2016-11-04 18:32
Proste pytanie bi tu ludzie się dziwią ze na ubojni zabija się zwierzęta ile można wyciągnąć miesięcznie minimalnie i maksymalnie
MTS 2017-02-09 16:30
(usunięte przez administratora)
mmm 2017-02-10 05:03
MTS piszesz totalne głupoty znam cię miałeś kilka nagan,obecności nieusprawiedliwione,przychodziłeś po alkoholu za co też miałeś nagany a więc nie rób z siebie takiej ofiary,twoi byli koledzy z pracy twierdzą że pożytku z ciebie nie było żadnego i nie można było na ciebie liczyć
MTS 2017-02-10 08:54
Hehe mojego posta trzeba było usunąć a farmazony nie na temat zostawić
1
nnn 2017-02-10 17:01
Do MTS to twój post był nie na temat bo nie było w nim ani słowa prawdy,tylko żale sfrustrowanego byłego pracownika który za wszystko zawsze obwinia innych a nigdy nie siebie,powiem tak praca jak każda inna zarobki całkiem spoko,fakt trzeba się natyrać ale jednak więcej jest zadowolonych niż takich jak MTS
Dragon 2017-02-11 12:33
(usunięte przez administratora)
Alicja 2017-03-07 15:15
@nnn dzięki za informację. Długo już pracujesz w Indyk-Śląsk Sp. z o.o.?
nnn 2017-03-11 10:38
Pracuje już osiem lat na różnych stanowiskach głównie zwiazanych z wydawka praca jest ciężka ale bez przesady da się ogarnąć,zarobki jak na pracę typowo fizyczną gdzie nie wymaga się jakiś kwalifikacji jest dobra
Alicja 2017-03-17 15:58
@nnn miło to słyszeć. A z czego jesteś najbardziej zadowolony w pracy?
G.I.J 2017-03-19 03:36
(usunięte przez administratora) Ja tam nie narzekam, tylko szkoda że ciągle ktoś nowy do pracy...
2
nnn 2017-03-20 09:39
Jeśli podejdzie się do tego normalnie to jest ok,nie rozumiem emocjonalnego podejścia,normalne jest w pracy to że ktoś ci zwróci uwagę albo ktoś cię zjedzie ale niektórzy biorą to do siebie i robi sie niemilo,atmosfera u nas jest ogólne dobra bo to my,ja i reszta załogi ją tworzy choć są wyjątki od reguły
Alicja 2017-03-21 14:29
@nnn oczywiście, rozumiem. Dziękuję! Dla zainteresowanych historią firmy - zachęcam do sprawdzenia zakładki, zamieszczonej przy wątku firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,271498,0,0,historia-firmy
1
Magazynier 2017-05-07 10:30
Praca w indyku jest jak każda inna w naszym kraju, żeby zarobić trzeba trochę godzin ponad normę zrobić. Ogólnie nie ma za bardzo co narzekać na zarobki i warunki pra (usunięte przez administratora)
2
Jano 2017-05-07 17:05
A to ja ją znam z poprzedniej pracy w jano tak kapowała ze dosłownie doniosła nieświadomie sama na siebie,aż w końcu ją wywalili a wszystkim gada że sama się zwolniła
Byłem 2017-06-12 19:54
(usunięte przez administratora)
7
Ddddd 2017-06-13 15:07
Tu zamiast zrobic mialo byc chyba dobic
Mc Gregor 2017-06-24 21:10
(usunięte przez administratora)
7
C.k 2017-06-26 10:59
:)
Zostaw swoją opinię o Indyk-Śląsk Sp. z o.o. - Wieszowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk-Śląsk Sp. z o.o.